Home / Tinder – Kosten, Review en Ervaringen
Tinder logo

Tinder - Kosten, Review en Ervaringen

Online daten heeft met de komst van Tinder een heel nieuwe dimensie erbij gekregen. Voorheen kon je online eigenlijk alleen daten als je je inschreef bij een datingsite. Deze kon je bezoeken via de browser van je computer of laptop. Sinds de smartphone en tablet in enkele jaren enorm populair werden startte de ontwikkeling van apps. Ook online daten werd mogelijk via dating apps. Eén van de eersten die een dating app lanceerde was Tinder. Tinder was vernieuwend en daardoor steeg het aantal members in korte tijd razendsnel. In de jaren na de introductie van Tinder volgden vele apps het voorbeeld van de werking van Tinder, maar geen van deze apps werd tot nu toe zo populair als het origineel.

Tinder
84 Ervaringen
3.7
Beoordeling 3.7

Wat is Tinder?

Tinder is wereldwijd één van de populairste dating apps van dit moment. Het programma werd in 2012 geïntroduceerd en werd in de afgelopen jaren snel populair. Via Tinder kun je in contact komen met andere gebruikers die bij jou in de buurt wonen. De app maakt gebruik van de locatie die je smartphone doorgeeft, het programma is dan ook alleen te gebruiken op smartphones. Er is een versie voor iOS (Apple) en Android. Je kunt Tinder dus ook gebruiken als je ergens op vakantie bent om te zien of er in je omgeving iemand is die misschien zin heeft in een leuke Tinder date. Wereldwijd maken miljoenen mensen gebruik van Tinder.

tinder app

Hoe werkt Tinder?

Zodra je je hebt aangemeld bij Tinder kun je andere gebruikers in je omgeving gaan bekijken. Je ziet alleen hun foto en korte Tinder bio en kunt op basis daarvan aangeven of je die persoon leuk vindt of niet. Als je iemand niet leuk vindt krijgt diegene dat niet te zien. Als je aangeeft dat je iemand leuk vindt en nader kennis wilt maken, moet je afwachten of dit wederzijds is. Alleen als de ander aangeeft ook wel contact met jou te willen is er een “match” en kunnen jullie gaan chatten.

Om te voorkomen dat je als gebruiker per dag tientallen mensen “leuk” vindt kun je per dag een beperkt aantal mensen een like geven. Dit om te voorkomen dat sommige mensen met tientallen of honderden mensen contact leggen. Dit is immers niet logisch aangezien Tinder bedoeld is om een date te vinden. Niemand date met tientallen mensen tegelijk. Wanneer een like wederzijds is en er een klik blijkt kun je overwegen om af te spreken via Tinder.

Swipen op Tinder

Je geeft aan iemand leuk te vinden door diens foto naar rechts te “swipen”, dus met je vinger de foto op het scherm van je telefoon naar rechts te bewegen. De ander krijgt vervolgens een berichtje dat iemand hem of haar leuk vindt. Diegene kan vervolgens jouw profiel bekijken en beoordelen of het de moeite waard is om contact met jou te leggen. Als dat niet het geval is dan gebeurt er niets en moet je dus de conclusie trekken dat de interesse niet wederzijds was. Als de ander jou ook leuk vindt krijg je de melding dat er een match is en kunnen jullie gaan chatten. Je hoeft dan natuurlijk niet meteen af te spreken als je dat niet wilt. Jullie kunnen via de chatfunctie van Tinder met elkaar praten en eventueel later besluiten of je wel of niet met iemand een date wilt.

swipen

Swipen is inmiddels een begrip

Tinder introduceerde als eerste het swipen, een systeem dat later veelvuldig werd gekopieerd. Nadat je bij Tinder een account hebt aangemaakt krijg je matches te zien die aan jouw criteria voldoen en die kun je naar links of naar rechts swipen. Dit doe je door met je duim over de foto op je smartphone te vegen. Naar links swipen betekent dat je geen interesse hebt. Naar rechts swipen wil zeggen dat je deze persoon graag beter wilt leren kennen. Voordat je swipet kun je de profielinformatie van de persoon bekijken, maar veel gebruikers gaan uitsluitend af op de profielfoto.

Zoeken naar een Tinder match

Het is bij het gebruik van Tinder de bedoeling dat je een match hebt met een andere member. Alleen dan kun je met elkaar in contact komen. Jij moet iemand leuk vinden en die ander moet ook jouw foto naar rechts swipen. Pas dan heb je de mogelijkheid om die persoon een bericht te sturen. Je moet dat dan wel binnen een bepaalde tijd doen, want anders verloopt de match weer. Er zijn wel trucjes om iemand toch te laten weten dat je die persoon leuk vindt, maar die zijn alleen beschikbaar als je een betaald abonnement hebt op Tinder. Met het gratis membership kun je alleen maar hopen dat als jij iemand naar rechts hebt geswiped, hij of zij dit ook met jouw foto doet.

Beperkt aantal likes per dag

Tinder heeft er wel voor gezorgd dat je niet lukraak onbeperkt members kunt liken door hun foto naar rechts te swipen. Dit zou de kans op een match namelijk wel erg groot maken maar het is de vraag of dit dan een geslaagde match is. Als je iedere dag pakweg 200 foto’s op die manier kan liken dan is het niet meer realistisch dat je al deze personen zou willen leren kennen. Het is de bedoeling dat je wel een beetje kritisch bent en niet zomaar iedereen leuk vindt. Dit is in het dagelijks leven immers ook niet zo. Als je gaat stappen dan pap je ook niet met iedereen aan in de kroeg of in de disco. Dan kijk je ook eerst een beetje kritisch of je de ander wel of niet de moeite waard vindt.

like

Zoeken naar mensen in de buurt

Tinder richt zich op het leggen van contacten met mensen die bij je in de buurt wonen of die op dat moment bij je in de buurt zijn. Dit verkleint het risico dat je in contact komt met iemand die vervolgens aan de andere kant van het land blijkt te wonen. Dat is toch net even wat lastiger met afspreken, laat staan het onderhouden van een vaste relatie. Je kunt Tinder overal laten zoeken naar mensen in de buurt. Hiervoor wordt de GPS van je mobiele telefoon gebruikt. Dus als je in Haarlem woont en in Amsterdam gaat stappen dan kun je op het moment dat je daar bent Tinder laten zoeken naar leuke matches in de buurt. En als je geluk hebt vind je op deze manier dus een leuke date voor een gezellige avond.

Voor een serieuze relatie of een date

Tinder wordt in Nederland door ruim een miljoen mensen gebruikt. Dat wil niet zeggen dat die allemaal op zoek zijn naar een serieuze relatie. Er zitten ook veel mensen bij die alleen een date willen voor een eenmalig contact. Natuurlijk kan een date uitgroeien tot een relatie, maar een deel van de Tinder gebruikers heeft de app alleen om losse contacten te ‘scoren’. Vaak blijkt dit ook al uit het profiel van de persoon in kwestie.

serieuze relatie

Het is dus zaak om de profielgegevens van iemand te bekijken voordat je iemand leuk vindt of op een chatverzoek in gaat. Als jij op zoek bent naar een serieuze relatie dan heeft het niet zoveel zin om in gesprek te komen met iemand die al een vaste partner heeft maar zo af en toe eens met iemand anders wil afspreken. En dan zijn er nog mensen die Tinder gebruiken voor het vinden van een uitsluitend eenmalig contact.


Waarom is Tinder zo populair?

Tinder is sinds de introductie op 12 september 2012 is Tinder in rap tempo uitgegroeid tot één van de meest populaire dating apps ter wereld. De app is beschikbaar in tientallen talen, ook in het Nederlands. Miljoenen mensen over de hele wereld hebben de app op hun smartphone en per dag wordt er gemiddeld door ruim een miljard profielen geswiped. De belangrijkste redenen waarom Tinder erg populair is zijn de eenvoudige bediening en de grote mate van anonimiteit voor de gebruikers.

Anoniem foto’s bekijken

Als je het irritant vindt dat een gebruiker van een dating app het te zien krijgt als jij zijn of haar profiel hebt bekeken, dan is Tinder voor jou een ideale dating app. Want via Tinder kun je volledig anoniem de foto’s van andere gebruikers bekijken. Zij krijgen geen berichtje dat jij de foto hebt bekeken en ook niet dat je deze hebt aangemerkt als “niet leuk”. De ander krijgt alleen een berichtje als jij aangeeft hem of haar leuk te vinden. Dit is nodig om te zien of er een match is. In alle andere gevallen weet de ander niet dat je de foto en het profiel hebt bekeken en komt daar ook nooit achter.

tinder

Snel een date regelen via Tinder

Tinder maakt gebruik van de locatie informatie die je telefoon doorgeeft. Op basis daarvan krijg je tinder gebruikers te zien die zich bij jou in de buurt begeven. Dit werkt dus ook op bij voorbeeld je vakantieadres, of als je een avondje gaat stappen in een grote stad. Ook in het buitenland kun je op deze manier in contact komen met mensen in je omgeving. Je kunt vooraf aangeven wat je “wensen” zijn ten aanzien van je matches. Als je aangeeft dat je lesbisch bent zal je geen mannen als mogelijke date krijgen via Tinder, en als je gay bent zal je geen dames te zien krijgen. Ook kun je een leeftijdsbereik aangeven voor de mogelijke dates. Als je een date voor een avondje stappen zoekt, kunnen jullie desgewenst meteen afspreken.

Vluchtige contacten

Tinder is mede populair omdat de contacten erg vluchtig zijn. Je hebt verder geen gegevens van elkaar, alleen wat er op Facebook staat. Als je contact met iemand hebt en je hebt daar geen zin meer in dan verwijder je die persoon simpelweg. De kans dat hij of zij je daarna nog kan vinden is niet zo groot. Hooguit via Facebook, maar je kunt een contactverzoek via social media natuurlijk simpelweg negeren. Dit is tegelijk wel frustrerend als jij iemand erg leuk vindt en de ander verbreekt ineens zonder duidelijke reden het contact. Die persoon kun je dan vaak lastig nog benaderen. Maar aan de andere kant moet je je realiseren dat diegene niet voor niets het contact verbrak. De kans dat er een leuke date of meer uit zal voortvloeien lijkt dan erg klein.

contact social media

Miljoenen gebruikers

Ook een belangrijke reden voor de populariteit van Tinder: De app heeft wereldwijd miljoenen gebruikers. Bijna geen enkel ander datingnetwerk is zo populair. De kans dat je een match vindt als er zo veel andere gebruikers zijn is natuurlijk ene stuk groter dan wanneer je je inschrijft bij een datingwebsite, hoe populair die site ook is. Wist je dat er ook zoiets bestond als “Tinder Select“. Dit is een geheime optie en is enkel bekend voor beroemde mensen!

Waarom zou ik een account aanmaken op Tinder?

Als je overweegt om je bij een dating app aan te melden dan vraag je je misschien af of Tinder de juiste keuze is. Feit is dat Tinder veruit de grootste dating app is in Nederland. De kans dat je via Tinder iemand vindt is dus een stuk groter dan bij andere dating apps. Als je je aanmeldt bij een app die een stuk minder leden heeft, dan is de kans groot dat je matches krijgt die ver bij je uit de buurt wonen. Dat is vaak niet waar je naar op zoek bent als je een date of een serieuze relatie zoekt.

Hoe meer leden een app heeft hoe groter de kans dat daar een leuke match tussen zit. Maar je moet je wel prettig voelen bij het principe van swipen en op die manier contact leggen. Sommige mensen vinden Tinder een soort ‘vleeskeuring’ omdat de gebruikers voor het overgrote deel op de foto af gaan. Als je niet gezegend bent met een leuk uiterlijk dan kan het om die reden soms lastig zijn om via Tinder in contact te komen met andere members.

Een betaald account voor Tinder, wat heb ik daar aan?

Je kunt de belangrijkste functies van Tinder gebruiken zonder dat je voor de app betaalt. Met een betaald account kun je wel leuke extra features gebruiken die misschien handig kunnen zijn. Je kunt iemand je interesse laten blijken zonder dat diegene jouw profiel heeft geliked met een swipe naar rechts. Je kunt iemand die je leuk vindt een extra like geven zodat de ander ziet dat je echt serieus geïnteresseerd bent.

Dit kan natuurlijk helpen als je wilt opvallen. Zeker als een profiel net op Tinder staat krijgt die persoon vaak meer likes omdat een nieuw profiel volgens het algoritme van Tinder vaker ‘voorbij’ komt bij mensen die zoeken. Het is hoe dan ook altijd een persoonlijke afweging of je wel of niet kiest voor een betaald account. Zonder dat is de app in principe gewoon te gebruiken. Je kunt een betaald account uitproberen, als blijkt dat je er niet echt voordeel uit haalt dan kun je de betaling altijd weer stopzetten en de app met de gratis opties blijven gebruiken.

Zijn er veel nep profielen op Tinder?

Een nadeel dat voor alle vormen van internetdating geldt is dat iemand zich anders kan voordoen dan hij of zij in werkelijkheid is. De profielfoto kan van jaren geleden zijn, iemand kan onjuiste informatie geven over leeftijd, woonplaats of burgerlijke staat. Het komt helaas voor dat iemand denkt een leuk contact te hebben met een single man van haar eigen leeftijd maar in werkelijkheid blijkt het een man te zijn die getrouwd is en dertig jaar ouder dan de dame waarmee hij contact heeft. Je kunt als je van plan bent met iemand af te spreken natuurlijk proberen meer informatie te vinden door de naam van de persoon in een zoekmachine in te voeren. Als je het echt niet vertrouwt is dat misschien juist een reden om geen afspraak te maken.

Als je met iemand in contact komt is het dan ook altijd raadzaam om even het Facebook account te controleren. Als dit niet te vinden is omdat het is afgeschermd, dan geeft dat al te denken. Bevat een Facebook account nauwelijks informatie en is het zeer recent aangemaakt dan moet je eveneens op je hoede zijn. Het kan zijn dat iemand het Facebook account heeft gemaakt omdat hij of zij graag op Tinder wilde, maar het kan ook aangeven dat er sprake is van een nep profiel.

Degene waar je contact mee hebt kan eventueel niet zijn wie hij of zij zegt te zijn. Als je afspreekt met iemand die je tot dan uitsluitend via Tinder ‘kent’, spreek dan altijd af op een plaats waar meer mensen komen, zoals een horecagelegenheid. Spreek niet bij je thuis af en zeker niet op een afgelegen plaats, ook niet als het om een seksdate gaat. Die plek kunnen jullie altijd nog opzoeken als blijkt dat het goed zit.

Waar moet je op letten voordat je afspreekt?

Als je via Tinder iemand hebt leren kennen met wie je wilt afspreken is het verstandig om een eerste Tinderdate te plannen in een openbare gelegenheid waar meer mensen zijn, zoals een café of een restaurant. Als er dan iets mis gaat ben je in ieder geval niet alleen. Het kan ook verstandig zijn om een vriend of familielid te vertellen dat je een date hebt. Als je je bij deze persoon na afloop even afmeldt dat je weer veilig thuis bent dan is in ieder geval duidelijk dat er geen vervelende dingen zijn gebeurd. Natuurlijk gaan veel dates wel goed en is niet iedereen uit op dingen die bij wet verboden zijn. Maar het is wel verstandig om een beetje op je hoede te zijn als je voor het eerst met iemand afspreekt die je alleen via een dating app kent.

Wat zijn de plus- en minpunten van Tinder?

 • Laagdrempelig daten
 • Datingapp met veel leden
 • Geen controle op nepprofielen
 • Geen matching aan de hand van karakter
 • Weinig info van andere leden beschikbaar
 • 4.5
  Populariteit
 • 4
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 4
  Kosten
 • 3.7 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 25 augustus 2021

84 reacties op “Tinder – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for TM TM schreef:

  Tinder is de laatste tijd erg erotisch aan het worden. Soms 8-10 nep profielen met verwijzingen naar sex sites. Gewone advertenties waarin sex word aangeboden voor bedragen. En kreeg ook een melding dat mijn account is verwijderd door Tinder en zou niet weten waarom. Kan ook niet meer inloggen zonder opgave van redenen, uiteraard wel betaald:-) Abonnement opgezegd en helaas ik kan nergens met een klacht naar toe want er is geen commissie. Wat mijn ervaring is de laatste tijd. Je word gelokt door een mooi plaatje binnen paar minuten heb je een match en dan krijg je een verwijzing naar een sexsite met dezelfde foto alleen nu een verwijzing erbij. Erg creatief van de verwijzer en Tinder doet er niks aan. Dit zijn mensen die allemaal een Tinder gold abonnement afgesloten hebben om te kunnen zien wie er geliked heeft. En zo valt in eerste instantie de verwijzing niet op. Ik ben wel van mening dat je als man echt wel veel likes kunt krijgen dus er is geen discriminatie maar mannen zijn jagers althans zo zou het moeten zijn:-) En vrouwen krijgen nu eenmaal heel veel aandacht terwijl ze soms dagen niet ingelogd zijn. Moet je Tinder serieus nemen? Ja en nee er zijn mensen die wel eerlijk zijn en oprecht met goede bedoelingen erop staan maar dat is misschien 5-10%. Ook als je geen interesse toont met een rood kruisje krijg je die member toch weer na een aantal dagen te zien. Dit zou niet moeten. Ook de afstanden kloppen miet met een match en zijn in werkelijkheid vele malen groter. Ik zou Tinder niet aanraden voor een serieuze relatie maar wil je losgaan is Tinder een goed keuze. Voor een serieuze relatie is e matching relatieplanet een goede keuze maar Relatieplanet staat al jaren te koop en er word nog weinig in geinvesteerd.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Dat er veel nep en scam op Tinder zit dat is wel duidelijk. Echter op sites als relatieplanet, en zeker e-matching, zijn er nauwelijks tot geen vrouwen actief.
   Dus die laatsten zijn zeker geen alternatief, ook niet als je iets serieus zoekt. Zoek je iets serieus blijf dan weg van alle online dating want vrouwen stellen daar onredelijke eisen.

 2. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Inderdaad is FB niet nodig.
  Dan kun je je wel afvragen hoe hun algoritme dan werkt. Dat zou gebaseerd zijn op je FBconnecties. Maar zonder FB kan dat niet werken.
  Vermoedelijk, en ervaringen van andere mannen bevestigen dit, is het algoritme er enkel op gericht een betaald abonnement te kunnen forceren door jouw matchkans te beperken. Of te matchen met lokprofielen.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @Mgtow/ welk is beter? lexa, elite date of een tinder? Bedoel voor de Man dan..

 3. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Het bedrijf match.com, de organisatie die onder andere Tinder beheert, wordt voor de rechter gedaagd. Even googlen levert op (Forbes):

  The Federal Trade Commission announced Wednesday that it’s suing Match Group, the parent company of leading online dating sites such as Match.com, OKCupid, and Tinder, for allegedly using fake accounts to get more people to sign up for paid subscriptions.

  Match Group shares fell about 7% following the announcement. They have now recovered to a drop of about 2%.

  Dit is weinig verrassend. Veel betalende leden worden onterecht van de site verbannen en zijn hun geld kwijt als een andere gebruiker hem/haar ‘rapporteert’. Ook zijn er tal van doorzichtige gebeurtenissen zoals mensen die herhaaldelijk voorbijkomen en hebben mensen aangegeven dat bevriende personen hen niet kunnen zien en er kennelijk sprake is van afscherming.
  Eerder was er al een rechtszaak waarbij Tinder werd aangeklaagd wegens discriminerende tarieven en Tinder heeft die zaak in de VS verloren en hun tarieven moeten aanpassen (in de VS, hier gaat men vrolijk door)
  Op Tinder zie je ook ‘top picks’ , maar deze veel te mooie vrouwen hebben vaak terugkerende nicknames en je hebt er dus ook nooit een match mee, pure lokkertjes.

  Je ziet dus ook hier dat datingsites en apps er vooral op gericht zijn zoveel mogelijk geld uit de zakken te kloppen. Mannen vormen hierbij de grootste groep betalers. Vrouwen mogen vaak gratis gebruik maken van een site en/of kunnen als gratis lid succes hebben omdat zij het initiatief toch niet hoeven te nemen en er een groot overschot aan mannen is. Al die apps en sites zijn een soort fruitautomaten/geldmachines die je doen geloven dat je succes gaat krijgen als je er maar genoeg geld in gooit. Maar het zijn nog vals afgestelde fruitautomaten ook waar hoogstens een soort poedelprijsje uit kan gaan rollen.
  Als je van Tinder gebruik wilt maken doe het dan in landen als Rusland, Oekraine. Daar liggen de verhoudingen anders en heb je wel makkelijk matches. Moet je alleen de vele hoeren er uit zien te filteren.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @mgtow/ helemaal gelijk; alles draait om het geld en een relatie zal je er niet aan over houden, op enkele na dan; this alleen maar aapjes kijken meer niet’als man sta je voor jan joker op de dating site, een foto model om alleen maat bekeken te worden, kun je net zo goed naar een dierentuin gaan, daar zitten ze ook achter het gaas, [ Dieren dan]. Ik trap er niet in om op een dating site te gaan staan kost je klauwen met geld en haalt niks uit. Daarbij hebben ze te veel eisen aan een man, hij moet zus hij moet zo, Ik als Man stel weinig eisen aan een vrouw als ze maar niet te vet is daar staan de datingsites vol van=dikke volslanke vrouwen.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Aapjes kijken?
   Eerder olifanten en nijlpaarden dus.

 4. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Als compromis kun je ook in Polen swipen. Vrouwen zijn er duidelijk minder fraai dan in Rusland, maar gemiddeld nog altijd knapper dan in Nederland. En ze klagen in tegenstelling tot de Russinnen daarom ook over ONS. Want hoe onaantrekkelijker de vrouw hoe sneller de kerel er vandoor gaat. (Nederlandse vrouwen klagen met afstand het meest over ‘ONS’). Polen is met de auto nog redelijk te doen en ook geen gedonder met visum, dus wat makkelijker om er ad-hoc naar toe te gaan. Moet je wel gaan in een fatsoenlijke auto ipv oude bak natuurlijk.

 5. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Op Tinder klagen vrouwen (slachtoffers!) massaal over ONS (one night stand).
  Maar vraag je eens af, waarom blijft het bij slechts een nachtje? Als een vrouw er leuk uitziet, zich aardig gedraagt en er is ook nog eens lekkere sex dan garandeer ik je dat een man terugkomt om nog een keer sex met haar te hebben. En nog eens en…. Laten deze vrouwen eens kritisch naar zichzelf kijken. En waarom duiken deze vrouwen dan zo snel het bed in? Waar is de vrouwelijke intuïtie die niet-serieuze mannen kan herkennen?
  Waar is de eigen verantwoordelijkheid?
  Uit onderzoek blijkt dat vrouwen selecteren volgens de 80/20 regel. Er zijn te weinig top 20 mannen, dus dan moet je op je beurt wachten, niet klagen over ONS.

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   😀 – “op je beurt wachten”

  • Avatar for WTK WTK schreef:

   Een heleboel vrouwen zijn ook in voor een one night stand.

   Mijn laatste date was een 3 night stand in Barcelona.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @wtk; vanaf welke leeftijd hebben we het dan? = Vrouw.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Natuurlijk zijn er legio vrouwen in voor een ONS en die hoor je er niet over klagen. Kijk je op Tinder dan staat er bij ongeveer de helft van de profielen wel een klacht over ONS of iets dat daar op lijkt.
   En ja, Madrid, mooie spaanse vrouwen, zijn vaak goed verzorgd, mooi lang haar, temperamentvol etc.

  • Avatar for hwenna hwenna schreef:

   Super de boer heeft een heleboel steelwratten doe er wat aan!!

   De Nederlandse vrouwen en heel Europa zijn de grootste hoeren. Daarom staan ze op dating site en willen genieten van hun vrijheid voordat ze dood gaan. Ze zullen wel het hardste hebben gelachen dan ons.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @ hwenna .Ze lachen het hards om jou nu..Domme opmerking van jou, sneu.

  • Avatar for Bella Bella schreef:

   He hersenloos figuur ik ben een nederlandse vrouw. Wat ben jij een onwijs zielig ventje, om alle vrouwen van Nederland zo te noemen. Ik weet niet hoe oud je bent, maar pak je pincet en ga met je pikkie spelen. En is je moeder een nederlandse vrouw. Zoja, moet je haar jou reactie eens laten lezen. Maar ik denk gewoon dat je te lelijk ben, daarvoor krijg jij geen dates. Daarvoor schrijf jij dit soort dingen.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Op Tinder geldt niet meer de 80/20 regel maar is het eerder 95/5. Zo blijkt uit onderzoek.
   Een overvloed aan keuze maakt vrouwen uberkritisch. Heb je het als man financieel goed op orde dan ga je in het oostblok stappen; heb je de leus uit jongere én knappere dames. Het is toch veel leuker om een tot in de puntjes verzorgde dame tegenover je te hebben in plaats van een luidruchtige, in goedkope jeansoutfit gestoken boerin.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @Mgtow/ wat te denken als je die profielen bekijkt van dat Haar van die Vrouwen, weet niet wat het is maar lijkt wel of de meesten hier jaren geen kapper hebben gezien, en ze staan met enkele fotos erop en allemaal verschillende kleuren. De meesten zijn volslank en zijn of pittig, tegen gas nodig, koppig, eigenwijs,stoer etc. nee niet de makkelijkste types staan er op denk ik zo, maar ja, scheiding word vaak zelf door ze in gang gezet en nu weer maar hopen op een betere, terwijl het vaak aan de vrouw zelf ligt. Deze kunnen nooit een relatie in stand houden met dit gedrag van ze. Ja in Rusland zitten de leukste Dames mgtow.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Je ziet of zo’n afzichtelijk kort pittig kapsel of het is een onverzorgde bos. Maar netjes gevlochten, opgestoken of verzorgd zie je verdomd weinig, zeker boven een bepaalde leeftijd. In de oostelijke contreien is dat wel even anders. Daar zie je dat vrouwen er veel vrouwelijker bijlopen. En zeker als je een date hebt.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ook grappig is dat zelfs best wel onaantrekkelijke en vadsige vrouwen dat ONS gewauwel in hun profiel zetten. Ik zou er niet eens 1 keer overheen willen gaan……..
   Het is hetzelfde als wanneer een platzakke steuntrekker in zijn profiel zet: ‘geen golddigger’. Alsof er wat te halen valt bij hem…….

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @mgtow, klopt, wat een gedrogden staan erop, veel te dikke ongezonde en onverzorgde vrouwen, klopt met dat haar van ze, bekijk de profielen maar eens, of allemaal kort oftewel een ragebol o.i.d. geen gezicht. Op lexa maar heel weinig echte aantrekkelijke vrouwen om te zien. Op e matching zeker beter mgtow? maar ja, die hoog opgeleiden zijn ook met heel veel eisen naar de man toe hij moet zo en zus zijn, en geld als water hebben.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @mgtow, ja wel er over heen maar dan geld toe en een masker dragen hi hi hi

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Nou dat e-matching kun je helemaal vergeten. Sympathieke site hoor, want gratis leden kunnen een bericht beantwoorden dat een betalend lid stuurt. Maar er zijn amper vrouwen ingeschreven, meestal type Bessie Turf. De meest vooringenomen en afgezaagde profielteksten vind je hier, lachwekkend gewoon.

 6. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Ondanks dat Tinder miljoenen winst maakt, hanteert ze een bizar systeem om profielen te ‘controleren’. Dit wordt gedaan op basis van meldingen van gebruikers zelf; het zogenaamde rapporteren. Dit werkt als volgt:
  – open het profiel van de persoon (dit kan ook tijdens het swipen, je hoeft hiervoor dus niet te matchen)
  – druk op de 3 witte puntjes rechtsboven
  – nu kun je ‘rapporteren’
  -je kunt kiezen uit een aantal redenen; ongepaste foto’s, ziet er uit als spam, gebruiker is minderjarig en overig (zelf tekst in te voeren)
  Het is mij niet bekend wanneer iemand automatisch verwijderd wordt, dus hoeveel rapportages vergt dit?, maakt het uit wat voor rapportage?

  Tinder heeft gemerkt dat veel mensen onterecht worden verwijderd, zelfs die er voor betaald hebben! Kijk maar eens op de reviews in de appstore en de klachten bij consumentenorganisaties. Ook transgenders werden automatisch verwijderd zodat er vanuit de ‘social justice warriors’ negatieve publiciteit kwam. Tinder moest er wat mee doen…..
  De zogenaamde oplossing is nu dat na een stuk of 6 keer rapporteren je een poosje moet wachten om weer verder te kunnen rapporteren. Minuut of 5. Het rapporteren gaat dus vrolijk door.

  Tinder barst van de inactieve profielen; profielen die er al jaren met dezelfde foto opstaan. Ik rapporteer ze standaard allemaal als ‘spam’. Ook vrouwen met een arrogante en onaardige tekst rapporteer ik ook standaard. Tinder laat mij telkens dezelfde profielen zien (alsof ik Alzheimer zou hebben), en dus rapporteer ik deze ook als ‘spam’. Misschien tellen deze meldingen wel bij elkaar op, dat zou mooi zijn.

  Het onvermogen of de onwil van Tinder om handmatige controles uit te voeren (kost geld!) gaat ze nog eens opbreken als meer en meer mensen gaan rapporteren. Zeker de 80% van mannen die als onaantrekkelijk worden beschouwd en ook nog eens in de absolute meerderheid zijn, zullen uit verveling de boel gaan saboteren door alles te rapporteren.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   niks weert allemoal mgtow/

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   bagger, telkens dezelfde profielen, Tinder haalt alles uit de kast om je te laten BETALEN. Hoe langer je moet zoeken, hoe langer je BETAALT. Op de appstore meldde een man dat hij een vrouw niet als match ziet maar zij hem wel (ze hadden buiten Tinder om contact met elkaar). Gewoon bedrog dus.

  • Avatar for rottochtop rottochtop schreef:

   @ superboer

   Ik heb geen stuiver medelijden met die tinder vrouwen. Als nette jongen kan je het wel vergeten ‘dat is zogenaamd allemaal zo saai en voorspelbaar’ die mafkuten moeten allemaal een badboy Tony of een fuck boy ricardo. En als ze dan door Tony of ricardo van de zoldertrap afgesodemieterd worden ‘dan staan dames te janken.. Dat is toch ook het zelfde als je een vrouw real life op straat zoekt. Rot toch op ik ben die Wijven helemaal zat van Nederland en zoals heel Europa.

  • Avatar for goodtubetrue goodtubetrue schreef:

   De superboer

   Hahahahaha….. heb geen medelijden met ze, ze hebben vast zich laten verleiden door iemand waarvan ze hadden kunnen weten dat diegene was “to good to be true”. Domme mannen houden zich ermee bezig. Kan er wel om lachen.

   Ik heb geld zat maar niet voor een vrouw in real life en niet voor een dating site.

 7. Avatar for Tamara Wijnen Tamara Wijnen schreef:

  Tinder had ineens mijn Account verwijderd… en kon niet hersteld worden.. lekker dus!

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Dat heeft Tinder gedaan zonder naar je profiel te kijken. Op basis van meldingen van gebruikers. Bijvoorbeeld als een man je een bericht stuurt maar je reageert niet dan is dat een verspilling van zijn moeite en tijd. Dat gebeurt zo veel dat mannen hier gek van worden en vervolgens deze vrouwen rapporteren.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   veel meer echt scheidingen te verwachten vanaf 2020 staat in de telegraaf, nu kan een vrouw nog jaren plukken van de man, maar met een nieuwe wet is het naar 5jaar terug gebracht…vrouwen willen alleen maar lux leven over de rug van de man, niet alle maar wel de meesten.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   @superboer: vrouwen zijn tegenwoordig sterk en zelfstandig dus is het logisch dat alimentatieregelingen worden stopgezet. Dat is de consequentie van emancipatie; als je de middelvinger naar je man en familiestructuur opsteekt moet je ook voor de consequenties opdraaien en zelf zorgen voor je inkomen. Als je nu gaat daten zie je veel vrouwen die amper kunnen rondkomen en een gratis diner willen scoren. Slecht gekleed want leuke kleding dat kost geld. Eten slecht voedsel dus ook vaak obees en een slechte huid (voortijdig rimpels etc).

 8. Avatar for superboer superboer schreef:

  mee eens mgtow/ leest ik ook veel dat er zeker echt heel veel fake vrouwen op zitten, meerendeels dan op enkele na, velen willen aandacht, en op zoek naar een rijke man en een man wie haar verwend o.a. mee neemt op vakantie enz enz. de verwende prins6en. ik zal nooit op tinder gaan, veel te veel negatieve verhalen. net zoals vroeger op je pad laten komen.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ze hebben het onlangs onderzocht en het blijkt dat de meeste vrouwen op Tinder er NIET zitten voor een relatie. Meer uit nieuwsgierigheid, ‘lig ik nog wel goed in de markt?’
   Het is de taak van de man om de vrouw uit te nodigen maar als je dat doet hoor je vaak smoesjes dat ze niet kan afspreken. Maar wel willen blijven chatten. Misschien laat ze jouw berichten wel aan haar vriendinnen lezen en vermaken ze zich hoe jij je, als man zijnde, uitslooft om bij haar in de gratie te komen. Een sloof of slaaf , zo ziet de gemiddelde vrijgezelle vrouw de man. daarom wordt ook verwacht dat de man naar haar toe rijdt en de hele shit betaalt. Het gedrag van deze narcistische prinsesjes is zo voorspelbaar dat je er gebruik van kunt maken. Doe je zelf eens voor als een succesvolle zakenman en het is ‘grab them by the pussy’. Waarom denk je dat iemand als Trump dat gezegd heeft? Omdat hij uit ervaring weet dat het klopt.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   tinder is een groot vleeskeuring mgtow/ ja klopt op kincky.nl staan echt heerlijke vrouwen op; maar ik geeft daar geen geld aan uit, past niet bij mij, wel heel mooi die dames, mooi en goed verzorgd uiterlijk, en niet lelijk, shapoo voor ze. Mgtow, is lexa wel wat? 2jaar geleden voor het laatst op gestaan, ze is wel nummer 2 date site, parship is nummer 1. Weet jij wat en wie het best is?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.