Home / Tinder: onze review en ervaringen met de kosten!
Tinder logo

Tinder: onze review en ervaringen met de kosten!

Tinder is zonder twijfel één van de meest populaire dating apps ter wereld. Met meer dan 50 miljoen gebruikers in meer dan 190 landen is het een fenomeen geworden. Het idee van Tinder is simpel: swipen naar links als je niet geïnteresseerd bent en swipen naar rechts als je wel geïnteresseerd bent. Als twee personen elkaar naar rechts swipen, ontstaat er een match en kunnen ze met elkaar chatten. Maar is Tinder echt zo effectief in het vinden van de juiste match? Hoe zit het met de kosten? En wat zijn de ervaringen van andere gebruikers? In deze review lees je alles wat je moet weten over Tinder.

Tinder
84 Ervaringen
3.7
Beoordeling 3.7

Hoe Tinder de online datingwereld op zijn kop zette!

Online daten heeft met de komst van Tinder een heel nieuwe dimensie erbij gekregen. Voorheen kon je online eigenlijk alleen daten als je je inschreef bij een datingsite. Deze kon je bezoeken via de browser van je computer of laptop. Sinds de smartphone en tablet in enkele jaren enorm populair werden startte de ontwikkeling van apps. Ook online daten werd mogelijk via dating apps. Eén van de eersten die een dating app lanceerde was Tinder. Tinder was vernieuwend en daardoor steeg het aantal members in korte tijd razendsnel. In de jaren na de introductie van Tinder volgden vele apps het voorbeeld van de werking van Tinder, maar geen van deze apps werd tot nu toe zo populair als het origineel.

Wat is Tinder?

Tinder is wereldwijd één van de populairste dating apps van dit moment. Het programma werd in 2012 geïntroduceerd en werd in de afgelopen jaren snel populair. Via Tinder kun je in contact komen met andere gebruikers die bij jou in de buurt wonen. De app maakt gebruik van de locatie die je smartphone doorgeeft, het programma is dan ook alleen te gebruiken op smartphones. Er is een versie voor iOS (Apple) en Android. Je kunt Tinder dus ook gebruiken als je ergens op vakantie bent om te zien of er in je omgeving iemand is die misschien zin heeft in een leuke Tinder date. Wereldwijd maken miljoenen mensen gebruik van Tinder.

tinder app

Hoe werkt Tinder?

Zodra je je hebt aangemeld bij Tinder kun je andere gebruikers in je omgeving gaan bekijken. Je ziet alleen hun foto en korte Tinder bio en kunt op basis daarvan aangeven of je die persoon leuk vindt of niet. Als je iemand niet leuk vindt krijgt diegene dat niet te zien. Als je aangeeft dat je iemand leuk vindt en nader kennis wilt maken, moet je afwachten of dit wederzijds is. Alleen als de ander aangeeft ook wel contact met jou te willen is er een “match” en kunnen jullie gaan chatten.

Waarom het belangrijk is om je likes op Tinder te beperken

Om te voorkomen dat je als gebruiker per dag tientallen mensen “leuk” vindt kun je per dag een beperkt aantal mensen een like geven. Dit om te voorkomen dat sommige mensen met tientallen of honderden mensen contact leggen. Dit is immers niet logisch aangezien Tinder bedoeld is om een date te vinden. Niemand date met tientallen mensen tegelijk. Wanneer een like wederzijds is en er een klik blijkt kun je overwegen om af te spreken via Tinder.

Swipen op Tinder

Je geeft aan iemand leuk te vinden door diens foto naar rechts te “swipen”, dus met je vinger de foto op het scherm van je telefoon naar rechts te bewegen. De ander krijgt vervolgens een berichtje dat iemand hem of haar leuk vindt. Diegene kan vervolgens jouw profiel bekijken en beoordelen of het de moeite waard is om contact met jou te leggen. Als dat niet het geval is dan gebeurt er niets en moet je dus de conclusie trekken dat de interesse niet wederzijds was. Als de ander jou ook leuk vindt krijg je de melding dat er een match is en kunnen jullie gaan chatten. Je hoeft dan natuurlijk niet meteen af te spreken als je dat niet wilt. Jullie kunnen via de chatfunctie van Tinder met elkaar praten en eventueel later besluiten of je wel of niet met iemand een date wilt.

swipen

Swipen is inmiddels een begrip

Tinder introduceerde als eerste het swipen, een systeem dat later veelvuldig werd gekopieerd. Nadat je bij Tinder een account hebt aangemaakt krijg je matches te zien die aan jouw criteria voldoen en die kun je naar links of naar rechts swipen. Dit doe je door met je duim over de foto op je smartphone te vegen. Naar links swipen betekent dat je geen interesse hebt. Naar rechts swipen wil zeggen dat je deze persoon graag beter wilt leren kennen. Voordat je swipet kun je de profielinformatie van de persoon bekijken, maar veel gebruikers gaan uitsluitend af op de profielfoto.

Zoeken naar een Tinder match

Het is bij het gebruik van Tinder de bedoeling dat je een match hebt met een andere member. Alleen dan kun je met elkaar in contact komen. Jij moet iemand leuk vinden en die ander moet ook jouw foto naar rechts swipen. Pas dan heb je de mogelijkheid om die persoon een bericht te sturen. Je moet dat dan wel binnen een bepaalde tijd doen, want anders verloopt de match weer. Er zijn wel trucjes om iemand toch te laten weten dat je die persoon leuk vindt, maar die zijn alleen beschikbaar als je een betaald abonnement hebt op Tinder. Met het gratis membership kun je alleen maar hopen dat als jij iemand naar rechts hebt geswiped, hij of zij dit ook met jouw foto doet.

Beperkt aantal likes per dag

Tinder heeft er wel voor gezorgd dat je niet lukraak onbeperkt members kunt liken door hun foto naar rechts te swipen. Dit zou de kans op een match namelijk wel erg groot maken maar het is de vraag of dit dan een geslaagde match is. Als je iedere dag pakweg 200 foto’s op die manier kan liken dan is het niet meer realistisch dat je al deze personen zou willen leren kennen. Het is de bedoeling dat je wel een beetje kritisch bent en niet zomaar iedereen leuk vindt. Dit is in het dagelijks leven immers ook niet zo. Als je gaat stappen dan pap je ook niet met iedereen aan in de kroeg of in de disco. Dan kijk je ook eerst een beetje kritisch of je de ander wel of niet de moeite waard vindt.

like

Zoeken naar mensen in de buurt

Tinder richt zich op het leggen van contacten met mensen die bij je in de buurt wonen of die op dat moment bij je in de buurt zijn. Dit verkleint het risico dat je in contact komt met iemand die vervolgens aan de andere kant van het land blijkt te wonen. Dat is toch net even wat lastiger met afspreken, laat staan het onderhouden van een vaste relatie. Je kunt Tinder overal laten zoeken naar mensen in de buurt. Hiervoor wordt de GPS van je mobiele telefoon gebruikt. Dus als je in Haarlem woont en in Amsterdam gaat stappen dan kun je op het moment dat je daar bent Tinder laten zoeken naar leuke matches in de buurt. En als je geluk hebt vind je op deze manier dus een leuke date voor een gezellige avond.

Voor een serieuze relatie of een date

Tinder wordt in Nederland door ruim een miljoen mensen gebruikt. Dat wil niet zeggen dat die allemaal op zoek zijn naar een serieuze relatie. Er zitten ook veel mensen bij die alleen een date willen voor een eenmalig contact. Natuurlijk kan een date uitgroeien tot een relatie, maar een deel van de Tinder gebruikers heeft de app alleen om losse contacten te ‘scoren’. Vaak blijkt dit ook al uit het profiel van de persoon in kwestie.

serieuze relatie

Voorkom teleurstellingen: bekijk het profiel van je Tinder match

Het is dus zaak om de profielgegevens van iemand te bekijken voordat je iemand leuk vindt of op een chatverzoek in gaat. Als jij op zoek bent naar een serieuze relatie dan heeft het niet zoveel zin om in gesprek te komen met iemand die al een vaste partner heeft maar zo af en toe eens met iemand anders wil afspreken. En dan zijn er nog mensen die Tinder gebruiken voor het vinden van een uitsluitend eenmalig contact.


Waarom is Tinder zo populair?

Tinder is sinds de introductie op 12 september 2012 is Tinder in rap tempo uitgegroeid tot één van de meest populaire dating apps ter wereld. De app is beschikbaar in tientallen talen, ook in het Nederlands. Miljoenen mensen over de hele wereld hebben de app op hun smartphone en per dag wordt er gemiddeld door ruim een miljard profielen geswiped. De belangrijkste redenen waarom Tinder erg populair is zijn de eenvoudige bediening en de grote mate van anonimiteit voor de gebruikers.

Anoniem foto’s bekijken

Als je het irritant vindt dat een gebruiker van een dating app het te zien krijgt als jij zijn of haar profiel hebt bekeken, dan is Tinder voor jou een ideale dating app. Want via Tinder kun je volledig anoniem de foto’s van andere gebruikers bekijken. Zij krijgen geen berichtje dat jij de foto hebt bekeken en ook niet dat je deze hebt aangemerkt als “niet leuk”. De ander krijgt alleen een berichtje als jij aangeeft hem of haar leuk te vinden. Dit is nodig om te zien of er een match is. In alle andere gevallen weet de ander niet dat je de foto en het profiel hebt bekeken en komt daar ook nooit achter.

tinder

Snel een date regelen via Tinder

Tinder maakt gebruik van de locatie informatie die je telefoon doorgeeft. Op basis daarvan krijg je tinder gebruikers te zien die zich bij jou in de buurt begeven. Dit werkt dus ook op bij voorbeeld je vakantieadres, of als je een avondje gaat stappen in een grote stad. Ook in het buitenland kun je op deze manier in contact komen met mensen in je omgeving. Je kunt vooraf aangeven wat je “wensen” zijn ten aanzien van je matches. Als je aangeeft dat je lesbisch bent zal je geen mannen als mogelijke date krijgen via Tinder, en als je gay bent zal je geen dames te zien krijgen. Ook kun je een leeftijdsbereik aangeven voor de mogelijke dates. Als je een date voor een avondje stappen zoekt, kunnen jullie desgewenst meteen afspreken.

Vluchtige contacten

Tinder is mede populair omdat de contacten erg vluchtig zijn. Je hebt verder geen gegevens van elkaar, alleen wat er op Facebook staat. Als je contact met iemand hebt en je hebt daar geen zin meer in dan verwijder je die persoon simpelweg. De kans dat hij of zij je daarna nog kan vinden is niet zo groot. Hooguit via Facebook, maar je kunt een contactverzoek via social media natuurlijk simpelweg negeren. Dit is tegelijk wel frustrerend als jij iemand erg leuk vindt en de ander verbreekt ineens zonder duidelijke reden het contact. Die persoon kun je dan vaak lastig nog benaderen. Maar aan de andere kant moet je je realiseren dat diegene niet voor niets het contact verbrak. De kans dat er een leuke date of meer uit zal voortvloeien lijkt dan erg klein.

contact social media

Miljoenen gebruikers

Ook een belangrijke reden voor de populariteit van Tinder: De app heeft wereldwijd miljoenen gebruikers. Bijna geen enkel ander datingnetwerk is zo populair. De kans dat je een match vindt als er zo veel andere gebruikers zijn is natuurlijk ene stuk groter dan wanneer je je inschrijft bij een datingwebsite, hoe populair die site ook is. Wist je dat er ook zoiets bestond als “Tinder Select“. Dit is een geheime optie en is enkel bekend voor beroemde mensen!

Zijn er veel nep profielen op Tinder?

Een nadeel dat voor alle vormen van internetdating geldt is dat iemand zich anders kan voordoen dan hij of zij in werkelijkheid is. De profielfoto kan van jaren geleden zijn, iemand kan onjuiste informatie geven over leeftijd, woonplaats of burgerlijke staat. Het komt helaas voor dat iemand denkt een leuk contact te hebben met een single man van haar eigen leeftijd maar in werkelijkheid blijkt het een man te zijn die getrouwd is en dertig jaar ouder dan de dame waarmee hij contact heeft. Je kunt als je van plan bent met iemand af te spreken natuurlijk proberen meer informatie te vinden door de naam van de persoon in een zoekmachine in te voeren. Als je het echt niet vertrouwt is dat misschien juist een reden om geen afspraak te maken.

Controleer het Facebook-account van je Tinder match voor meer zekerheid

Als je met iemand in contact komt is het dan ook altijd raadzaam om even het Facebook account te controleren. Als dit niet te vinden is omdat het is afgeschermd, dan geeft dat al te denken. Bevat een Facebook account nauwelijks informatie en is het zeer recent aangemaakt dan moet je eveneens op je hoede zijn. Het kan zijn dat iemand het Facebook account heeft gemaakt omdat hij of zij graag op Tinder wilde, maar het kan ook aangeven dat er sprake is van een nep profiel.

Bescherm jezelf tegen oplichting op Tinder

Degene waar je contact mee hebt kan eventueel niet zijn wie hij of zij zegt te zijn. Als je afspreekt met iemand die je tot dan uitsluitend via Tinder ‘kent’, spreek dan altijd af op een plaats waar meer mensen komen, zoals een horecagelegenheid. Spreek niet bij je thuis af en zeker niet op een afgelegen plaats, ook niet als het om een seksdate gaat. Die plek kunnen jullie altijd nog opzoeken als blijkt dat het goed zit.

Waarom zou ik een account aanmaken op Tinder?

Als je overweegt om je bij een dating app aan te melden dan vraag je je misschien af of Tinder de juiste keuze is. Feit is dat Tinder veruit de grootste dating app is in Nederland. De kans dat je via Tinder iemand vindt is dus een stuk groter dan bij andere dating apps. Als je je aanmeldt bij een app die een stuk minder leden heeft, dan is de kans groot dat je matches krijgt die ver bij je uit de buurt wonen. Dat is vaak niet waar je naar op zoek bent als je een date of een serieuze relatie zoekt.

Zo vergroot je je kansen op een match op Tinder

Hoe meer leden een app heeft hoe groter de kans dat daar een leuke match tussen zit. Maar je moet je wel prettig voelen bij het principe van swipen en op die manier contact leggen. Sommige mensen vinden Tinder een soort ‘vleeskeuring’ omdat de gebruikers voor het overgrote deel op de foto af gaan. Als je niet gezegend bent met een leuk uiterlijk dan kan het om die reden soms lastig zijn om via Tinder in contact te komen met andere members.

Een betaald account voor Tinder, wat heb ik daar aan?

Je kunt de belangrijkste functies van Tinder gebruiken zonder dat je voor de app betaalt. Met een betaald account kun je wel leuke extra features gebruiken die misschien handig kunnen zijn. Je kunt iemand je interesse laten blijken zonder dat diegene jouw profiel heeft geliked met een swipe naar rechts. Je kunt iemand die je leuk vindt een extra like geven zodat de ander ziet dat je echt serieus geïnteresseerd bent.

Is een betaald account op Tinder de moeite waard?

Dit kan natuurlijk helpen als je wilt opvallen. Zeker als een profiel net op Tinder staat krijgt die persoon vaak meer likes omdat een nieuw profiel volgens het algoritme van Tinder vaker ‘voorbij’ komt bij mensen die zoeken. Het is hoe dan ook altijd een persoonlijke afweging of je wel of niet kiest voor een betaald account. Zonder dat is de app in principe gewoon te gebruiken. Je kunt een betaald account uitproberen, als blijkt dat je er niet echt voordeel uit haalt dan kun je de betaling altijd weer stopzetten en de app met de gratis opties blijven gebruiken.

Waar moet je op letten voordat je afspreekt?

Als je via Tinder iemand hebt leren kennen met wie je wilt afspreken is het verstandig om een eerste Tinderdate te plannen in een openbare gelegenheid waar meer mensen zijn, zoals een café of een restaurant. Als er dan iets mis gaat ben je in ieder geval niet alleen. Het kan ook verstandig zijn om een vriend of familielid te vertellen dat je een date hebt. Als je je bij deze persoon na afloop even afmeldt dat je weer veilig thuis bent dan is in ieder geval duidelijk dat er geen vervelende dingen zijn gebeurd. Natuurlijk gaan veel dates wel goed en is niet iedereen uit op dingen die bij wet verboden zijn. Maar het is wel verstandig om een beetje op je hoede te zijn als je voor het eerst met iemand afspreekt die je alleen via een dating app kent.

Wat zijn de plus- en minpunten van Tinder?

 • Tinder is erg populair en heeft een groot aantal gebruikers over de hele wereld.
 • De app is gebruiksvriendelijk en heeft een intuïtieve interface.
 • Het vinden van potentiële matches is eenvoudig en de "swipe"-functie maakt het leuk en gemakkelijk om te gebruiken.
 • Met de betaalde abonnementen kun je gebruik maken van extra functies zoals de "Super Like" en de mogelijkheid om te zien wie jou heeft geliked.
 • Er zijn veel succesverhalen van stellen die elkaar via Tinder hebben ontmoet.
 • Het oppervlakkige karakter van de app zorgt voor kritiek. Matches worden voornamelijk gemaakt op basis van uiterlijk en niet op basis van persoonlijkheid of interesses.
 • Het gratis abonnement biedt beperkte functies en voor de extra functies moet je een betaald abonnement afsluiten
 • Er zijn meldingen van nepprofielen en oplichting op de app.
 • Er is geen garantie dat je daadwerkelijk de perfecte match vindt op Tinder. Het kan soms even duren voordat je een goede match vindt, als dat al lukt.

Ontmoet snel nieuwe mensen met Tinder: Review en ervaringen

Tinder is een populaire dating app die het voor veel mensen mogelijk heeft gemaakt om snel en eenvoudig nieuwe mensen te ontmoeten. De app is gebruiksvriendelijk en biedt talloze functies om het vinden van een match zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hoewel er kritiek is op het oppervlakkige karakter van de app, zijn er toch veel succesverhalen van stellen die elkaar via Tinder hebben ontmoet. Het is belangrijk om te weten dat het gebruik van de app niet gratis is en dat de kosten per abonnement kunnen verschillen. Als je op zoek bent naar een snelle en leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten, dan is Tinder zeker een aanrader. Lees onze review en vergelijk de kosten en ervaringen met andere datingsites om de beste keuze te maken voor jouw zoektocht naar de perfecte match.

 • 4.5

  Populariteit

  Tinder is een van de meest populaire dating apps ter wereld. Het heeft miljoenen gebruikers over de hele wereld en is een van de meest gebruikte apps om nieuwe mensen te ontmoeten.

 • 4

  Gebruikersgemak

  Tinder is erg gebruiksvriendelijk en heeft een intuïtieve interface. Het is eenvoudig om matches te vinden en berichten te versturen. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

 • 3

  Functionaliteiten

  Tinder biedt verschillende functies aan, waaronder de “swipe”-functie om potentiële matches te selecteren en het versturen van berichten. Met de betaalde abonnementen kun je ook gebruik maken van functies zoals de “Super Like” en de mogelijkheid om te zien wie jou heeft geliked.

 • 3

  Klantenservice

  Tinder heeft een klantenservice die bereikbaar is via de app zelf. Je kunt contact opnemen met de klantenservice als je problemen hebt met de app of met andere gebruikers.

 • 4

  Kosten

  inder biedt zowel een gratis als betaalde versie aan. Met het gratis abonnement kun je gebruik maken van de basisfuncties van de app. Voor meer functies en mogelijkheden moet je een betaald abonnement afsluiten.

 • 3.7 Goed

  Totaalscore

  Tinder is een populaire en gebruiksvriendelijke dating app met verschillende functies. Hoewel het oppervlakkige karakter van de app voor kritiek zorgt, zijn er toch veel succesverhalen van stellen die elkaar via Tinder hebben ontmoet. Het is belangrijk om de kosten en abonnementen te vergelijken met andere datingsites om de beste keuze te maken voor jouw zoektocht naar de perfecte match.

Veelgestelde vragen Tinder

Wat zijn de kosten van Tinder?

De kosten van Tinder variëren afhankelijk van het soort abonnement dat je kiest. Het abonnement voor Tinder Plus begint bij € 9,99 per maand, terwijl het abonnement voor Tinder Gold begint bij € 14,99 per maand.

Wat is het verschil tussen Tinder Plus en Tinder Gold?

Tinder Plus en Tinder Gold bieden beide extra functies, maar met Tinder Gold krijg je extra voordelen. Met Tinder Gold kun je bijvoorbeeld zien wie jou heeft geliked voordat je besluit om te swipen. Daarnaast kun je met Tinder Gold ook profielen van over de hele wereld bekijken en onbeperkt swipen.

Hoe kan ik betalen voor Tinder-abonnementen?

Je kunt betalen voor Tinder-abonnementen met behulp van verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards en betaalpassen. Je kunt ook betalen via de App Store of Google Play als je de app op je telefoon gebruikt.

Hoe kan ik mijn Tinder-abonnement opzeggen?

Je kunt je Tinder-abonnement opzeggen via de App Store of Google Play Store als je het abonnement via de app hebt afgesloten. Als je je abonnement via de website van Tinder hebt afgesloten, kun je het opzeggen door naar de instellingen van je account te gaan en op ‘Abonnement opzeggen’ te klikken.

Kan ik mijn account verwijderen zonder de app te gebruiken?

Ja, je kunt je Tinder-account verwijderen zonder de app te gebruiken. Ga naar de website van Tinder, log in op je account en ga naar de instellingen. Klik op ‘Account verwijderen’ en volg de stappen om je account definitief te verwijderen. Houd er rekening mee dat als je een abonnement hebt, je dit eerst moet opzeggen voordat je je account kunt verwijderen.

Laats bijgewerkt: 05 mei 2023

84 reacties op “Tinder: onze review en ervaringen met de kosten!”

 1. Avatar for TM TM schreef:

  Tinder is de laatste tijd erg erotisch aan het worden. Soms 8-10 nep profielen met verwijzingen naar sex sites. Gewone advertenties waarin sex word aangeboden voor bedragen. En kreeg ook een melding dat mijn account is verwijderd door Tinder en zou niet weten waarom. Kan ook niet meer inloggen zonder opgave van redenen, uiteraard wel betaald:-) Abonnement opgezegd en helaas ik kan nergens met een klacht naar toe want er is geen commissie. Wat mijn ervaring is de laatste tijd. Je word gelokt door een mooi plaatje binnen paar minuten heb je een match en dan krijg je een verwijzing naar een sexsite met dezelfde foto alleen nu een verwijzing erbij. Erg creatief van de verwijzer en Tinder doet er niks aan. Dit zijn mensen die allemaal een Tinder gold abonnement afgesloten hebben om te kunnen zien wie er geliked heeft. En zo valt in eerste instantie de verwijzing niet op. Ik ben wel van mening dat je als man echt wel veel likes kunt krijgen dus er is geen discriminatie maar mannen zijn jagers althans zo zou het moeten zijn:-) En vrouwen krijgen nu eenmaal heel veel aandacht terwijl ze soms dagen niet ingelogd zijn. Moet je Tinder serieus nemen? Ja en nee er zijn mensen die wel eerlijk zijn en oprecht met goede bedoelingen erop staan maar dat is misschien 5-10%. Ook als je geen interesse toont met een rood kruisje krijg je die member toch weer na een aantal dagen te zien. Dit zou niet moeten. Ook de afstanden kloppen miet met een match en zijn in werkelijkheid vele malen groter. Ik zou Tinder niet aanraden voor een serieuze relatie maar wil je losgaan is Tinder een goed keuze. Voor een serieuze relatie is e matching relatieplanet een goede keuze maar Relatieplanet staat al jaren te koop en er word nog weinig in geinvesteerd.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Dat er veel nep en scam op Tinder zit dat is wel duidelijk. Echter op sites als relatieplanet, en zeker e-matching, zijn er nauwelijks tot geen vrouwen actief.
   Dus die laatsten zijn zeker geen alternatief, ook niet als je iets serieus zoekt. Zoek je iets serieus blijf dan weg van alle online dating want vrouwen stellen daar onredelijke eisen.

 2. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Inderdaad is FB niet nodig.
  Dan kun je je wel afvragen hoe hun algoritme dan werkt. Dat zou gebaseerd zijn op je FBconnecties. Maar zonder FB kan dat niet werken.
  Vermoedelijk, en ervaringen van andere mannen bevestigen dit, is het algoritme er enkel op gericht een betaald abonnement te kunnen forceren door jouw matchkans te beperken. Of te matchen met lokprofielen.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @Mgtow/ welk is beter? lexa, elite date of een tinder? Bedoel voor de Man dan..

 3. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Het bedrijf match.com, de organisatie die onder andere Tinder beheert, wordt voor de rechter gedaagd. Even googlen levert op (Forbes):

  The Federal Trade Commission announced Wednesday that it’s suing Match Group, the parent company of leading online dating sites such as Match.com, OKCupid, and Tinder, for allegedly using fake accounts to get more people to sign up for paid subscriptions.

  Match Group shares fell about 7% following the announcement. They have now recovered to a drop of about 2%.

  Dit is weinig verrassend. Veel betalende leden worden onterecht van de site verbannen en zijn hun geld kwijt als een andere gebruiker hem/haar ‘rapporteert’. Ook zijn er tal van doorzichtige gebeurtenissen zoals mensen die herhaaldelijk voorbijkomen en hebben mensen aangegeven dat bevriende personen hen niet kunnen zien en er kennelijk sprake is van afscherming.
  Eerder was er al een rechtszaak waarbij Tinder werd aangeklaagd wegens discriminerende tarieven en Tinder heeft die zaak in de VS verloren en hun tarieven moeten aanpassen (in de VS, hier gaat men vrolijk door)
  Op Tinder zie je ook ‘top picks’ , maar deze veel te mooie vrouwen hebben vaak terugkerende nicknames en je hebt er dus ook nooit een match mee, pure lokkertjes.

  Je ziet dus ook hier dat datingsites en apps er vooral op gericht zijn zoveel mogelijk geld uit de zakken te kloppen. Mannen vormen hierbij de grootste groep betalers. Vrouwen mogen vaak gratis gebruik maken van een site en/of kunnen als gratis lid succes hebben omdat zij het initiatief toch niet hoeven te nemen en er een groot overschot aan mannen is. Al die apps en sites zijn een soort fruitautomaten/geldmachines die je doen geloven dat je succes gaat krijgen als je er maar genoeg geld in gooit. Maar het zijn nog vals afgestelde fruitautomaten ook waar hoogstens een soort poedelprijsje uit kan gaan rollen.
  Als je van Tinder gebruik wilt maken doe het dan in landen als Rusland, Oekraine. Daar liggen de verhoudingen anders en heb je wel makkelijk matches. Moet je alleen de vele hoeren er uit zien te filteren.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @mgtow/ helemaal gelijk; alles draait om het geld en een relatie zal je er niet aan over houden, op enkele na dan; this alleen maar aapjes kijken meer niet’als man sta je voor jan joker op de dating site, een foto model om alleen maat bekeken te worden, kun je net zo goed naar een dierentuin gaan, daar zitten ze ook achter het gaas, [ Dieren dan]. Ik trap er niet in om op een dating site te gaan staan kost je klauwen met geld en haalt niks uit. Daarbij hebben ze te veel eisen aan een man, hij moet zus hij moet zo, Ik als Man stel weinig eisen aan een vrouw als ze maar niet te vet is daar staan de datingsites vol van=dikke volslanke vrouwen.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Aapjes kijken?
   Eerder olifanten en nijlpaarden dus.

 4. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Als compromis kun je ook in Polen swipen. Vrouwen zijn er duidelijk minder fraai dan in Rusland, maar gemiddeld nog altijd knapper dan in Nederland. En ze klagen in tegenstelling tot de Russinnen daarom ook over ONS. Want hoe onaantrekkelijker de vrouw hoe sneller de kerel er vandoor gaat. (Nederlandse vrouwen klagen met afstand het meest over ‘ONS’). Polen is met de auto nog redelijk te doen en ook geen gedonder met visum, dus wat makkelijker om er ad-hoc naar toe te gaan. Moet je wel gaan in een fatsoenlijke auto ipv oude bak natuurlijk.

 5. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Op Tinder klagen vrouwen (slachtoffers!) massaal over ONS (one night stand).
  Maar vraag je eens af, waarom blijft het bij slechts een nachtje? Als een vrouw er leuk uitziet, zich aardig gedraagt en er is ook nog eens lekkere sex dan garandeer ik je dat een man terugkomt om nog een keer sex met haar te hebben. En nog eens en…. Laten deze vrouwen eens kritisch naar zichzelf kijken. En waarom duiken deze vrouwen dan zo snel het bed in? Waar is de vrouwelijke intuïtie die niet-serieuze mannen kan herkennen?
  Waar is de eigen verantwoordelijkheid?
  Uit onderzoek blijkt dat vrouwen selecteren volgens de 80/20 regel. Er zijn te weinig top 20 mannen, dus dan moet je op je beurt wachten, niet klagen over ONS.

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   😀 – “op je beurt wachten”

  • Avatar for WTK WTK schreef:

   Een heleboel vrouwen zijn ook in voor een one night stand.

   Mijn laatste date was een 3 night stand in Barcelona.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @wtk; vanaf welke leeftijd hebben we het dan? = Vrouw.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Natuurlijk zijn er legio vrouwen in voor een ONS en die hoor je er niet over klagen. Kijk je op Tinder dan staat er bij ongeveer de helft van de profielen wel een klacht over ONS of iets dat daar op lijkt.
   En ja, Madrid, mooie spaanse vrouwen, zijn vaak goed verzorgd, mooi lang haar, temperamentvol etc.

  • Avatar for hwenna hwenna schreef:

   Super de boer heeft een heleboel steelwratten doe er wat aan!!

   De Nederlandse vrouwen en heel Europa zijn de grootste hoeren. Daarom staan ze op dating site en willen genieten van hun vrijheid voordat ze dood gaan. Ze zullen wel het hardste hebben gelachen dan ons.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @ hwenna .Ze lachen het hards om jou nu..Domme opmerking van jou, sneu.

  • Avatar for Bella Bella schreef:

   He hersenloos figuur ik ben een nederlandse vrouw. Wat ben jij een onwijs zielig ventje, om alle vrouwen van Nederland zo te noemen. Ik weet niet hoe oud je bent, maar pak je pincet en ga met je pikkie spelen. En is je moeder een nederlandse vrouw. Zoja, moet je haar jou reactie eens laten lezen. Maar ik denk gewoon dat je te lelijk ben, daarvoor krijg jij geen dates. Daarvoor schrijf jij dit soort dingen.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Op Tinder geldt niet meer de 80/20 regel maar is het eerder 95/5. Zo blijkt uit onderzoek.
   Een overvloed aan keuze maakt vrouwen uberkritisch. Heb je het als man financieel goed op orde dan ga je in het oostblok stappen; heb je de leus uit jongere én knappere dames. Het is toch veel leuker om een tot in de puntjes verzorgde dame tegenover je te hebben in plaats van een luidruchtige, in goedkope jeansoutfit gestoken boerin.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @Mgtow/ wat te denken als je die profielen bekijkt van dat Haar van die Vrouwen, weet niet wat het is maar lijkt wel of de meesten hier jaren geen kapper hebben gezien, en ze staan met enkele fotos erop en allemaal verschillende kleuren. De meesten zijn volslank en zijn of pittig, tegen gas nodig, koppig, eigenwijs,stoer etc. nee niet de makkelijkste types staan er op denk ik zo, maar ja, scheiding word vaak zelf door ze in gang gezet en nu weer maar hopen op een betere, terwijl het vaak aan de vrouw zelf ligt. Deze kunnen nooit een relatie in stand houden met dit gedrag van ze. Ja in Rusland zitten de leukste Dames mgtow.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Je ziet of zo’n afzichtelijk kort pittig kapsel of het is een onverzorgde bos. Maar netjes gevlochten, opgestoken of verzorgd zie je verdomd weinig, zeker boven een bepaalde leeftijd. In de oostelijke contreien is dat wel even anders. Daar zie je dat vrouwen er veel vrouwelijker bijlopen. En zeker als je een date hebt.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ook grappig is dat zelfs best wel onaantrekkelijke en vadsige vrouwen dat ONS gewauwel in hun profiel zetten. Ik zou er niet eens 1 keer overheen willen gaan……..
   Het is hetzelfde als wanneer een platzakke steuntrekker in zijn profiel zet: ‘geen golddigger’. Alsof er wat te halen valt bij hem…….

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @mgtow, klopt, wat een gedrogden staan erop, veel te dikke ongezonde en onverzorgde vrouwen, klopt met dat haar van ze, bekijk de profielen maar eens, of allemaal kort oftewel een ragebol o.i.d. geen gezicht. Op lexa maar heel weinig echte aantrekkelijke vrouwen om te zien. Op e matching zeker beter mgtow? maar ja, die hoog opgeleiden zijn ook met heel veel eisen naar de man toe hij moet zo en zus zijn, en geld als water hebben.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @mgtow, ja wel er over heen maar dan geld toe en een masker dragen hi hi hi

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Nou dat e-matching kun je helemaal vergeten. Sympathieke site hoor, want gratis leden kunnen een bericht beantwoorden dat een betalend lid stuurt. Maar er zijn amper vrouwen ingeschreven, meestal type Bessie Turf. De meest vooringenomen en afgezaagde profielteksten vind je hier, lachwekkend gewoon.

 6. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Ondanks dat Tinder miljoenen winst maakt, hanteert ze een bizar systeem om profielen te ‘controleren’. Dit wordt gedaan op basis van meldingen van gebruikers zelf; het zogenaamde rapporteren. Dit werkt als volgt:
  – open het profiel van de persoon (dit kan ook tijdens het swipen, je hoeft hiervoor dus niet te matchen)
  – druk op de 3 witte puntjes rechtsboven
  – nu kun je ‘rapporteren’
  -je kunt kiezen uit een aantal redenen; ongepaste foto’s, ziet er uit als spam, gebruiker is minderjarig en overig (zelf tekst in te voeren)
  Het is mij niet bekend wanneer iemand automatisch verwijderd wordt, dus hoeveel rapportages vergt dit?, maakt het uit wat voor rapportage?

  Tinder heeft gemerkt dat veel mensen onterecht worden verwijderd, zelfs die er voor betaald hebben! Kijk maar eens op de reviews in de appstore en de klachten bij consumentenorganisaties. Ook transgenders werden automatisch verwijderd zodat er vanuit de ‘social justice warriors’ negatieve publiciteit kwam. Tinder moest er wat mee doen…..
  De zogenaamde oplossing is nu dat na een stuk of 6 keer rapporteren je een poosje moet wachten om weer verder te kunnen rapporteren. Minuut of 5. Het rapporteren gaat dus vrolijk door.

  Tinder barst van de inactieve profielen; profielen die er al jaren met dezelfde foto opstaan. Ik rapporteer ze standaard allemaal als ‘spam’. Ook vrouwen met een arrogante en onaardige tekst rapporteer ik ook standaard. Tinder laat mij telkens dezelfde profielen zien (alsof ik Alzheimer zou hebben), en dus rapporteer ik deze ook als ‘spam’. Misschien tellen deze meldingen wel bij elkaar op, dat zou mooi zijn.

  Het onvermogen of de onwil van Tinder om handmatige controles uit te voeren (kost geld!) gaat ze nog eens opbreken als meer en meer mensen gaan rapporteren. Zeker de 80% van mannen die als onaantrekkelijk worden beschouwd en ook nog eens in de absolute meerderheid zijn, zullen uit verveling de boel gaan saboteren door alles te rapporteren.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   niks weert allemoal mgtow/

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   bagger, telkens dezelfde profielen, Tinder haalt alles uit de kast om je te laten BETALEN. Hoe langer je moet zoeken, hoe langer je BETAALT. Op de appstore meldde een man dat hij een vrouw niet als match ziet maar zij hem wel (ze hadden buiten Tinder om contact met elkaar). Gewoon bedrog dus.

  • Avatar for rottochtop rottochtop schreef:

   @ superboer

   Ik heb geen stuiver medelijden met die tinder vrouwen. Als nette jongen kan je het wel vergeten ‘dat is zogenaamd allemaal zo saai en voorspelbaar’ die mafkuten moeten allemaal een badboy Tony of een fuck boy ricardo. En als ze dan door Tony of ricardo van de zoldertrap afgesodemieterd worden ‘dan staan dames te janken.. Dat is toch ook het zelfde als je een vrouw real life op straat zoekt. Rot toch op ik ben die Wijven helemaal zat van Nederland en zoals heel Europa.

  • Avatar for goodtubetrue goodtubetrue schreef:

   De superboer

   Hahahahaha….. heb geen medelijden met ze, ze hebben vast zich laten verleiden door iemand waarvan ze hadden kunnen weten dat diegene was “to good to be true”. Domme mannen houden zich ermee bezig. Kan er wel om lachen.

   Ik heb geld zat maar niet voor een vrouw in real life en niet voor een dating site.

 7. Avatar for Tamara Wijnen Tamara Wijnen schreef:

  Tinder had ineens mijn Account verwijderd… en kon niet hersteld worden.. lekker dus!

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Dat heeft Tinder gedaan zonder naar je profiel te kijken. Op basis van meldingen van gebruikers. Bijvoorbeeld als een man je een bericht stuurt maar je reageert niet dan is dat een verspilling van zijn moeite en tijd. Dat gebeurt zo veel dat mannen hier gek van worden en vervolgens deze vrouwen rapporteren.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   veel meer echt scheidingen te verwachten vanaf 2020 staat in de telegraaf, nu kan een vrouw nog jaren plukken van de man, maar met een nieuwe wet is het naar 5jaar terug gebracht…vrouwen willen alleen maar lux leven over de rug van de man, niet alle maar wel de meesten.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   @superboer: vrouwen zijn tegenwoordig sterk en zelfstandig dus is het logisch dat alimentatieregelingen worden stopgezet. Dat is de consequentie van emancipatie; als je de middelvinger naar je man en familiestructuur opsteekt moet je ook voor de consequenties opdraaien en zelf zorgen voor je inkomen. Als je nu gaat daten zie je veel vrouwen die amper kunnen rondkomen en een gratis diner willen scoren. Slecht gekleed want leuke kleding dat kost geld. Eten slecht voedsel dus ook vaak obees en een slechte huid (voortijdig rimpels etc).

 8. Avatar for superboer superboer schreef:

  mee eens mgtow/ leest ik ook veel dat er zeker echt heel veel fake vrouwen op zitten, meerendeels dan op enkele na, velen willen aandacht, en op zoek naar een rijke man en een man wie haar verwend o.a. mee neemt op vakantie enz enz. de verwende prins6en. ik zal nooit op tinder gaan, veel te veel negatieve verhalen. net zoals vroeger op je pad laten komen.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ze hebben het onlangs onderzocht en het blijkt dat de meeste vrouwen op Tinder er NIET zitten voor een relatie. Meer uit nieuwsgierigheid, ‘lig ik nog wel goed in de markt?’
   Het is de taak van de man om de vrouw uit te nodigen maar als je dat doet hoor je vaak smoesjes dat ze niet kan afspreken. Maar wel willen blijven chatten. Misschien laat ze jouw berichten wel aan haar vriendinnen lezen en vermaken ze zich hoe jij je, als man zijnde, uitslooft om bij haar in de gratie te komen. Een sloof of slaaf , zo ziet de gemiddelde vrijgezelle vrouw de man. daarom wordt ook verwacht dat de man naar haar toe rijdt en de hele shit betaalt. Het gedrag van deze narcistische prinsesjes is zo voorspelbaar dat je er gebruik van kunt maken. Doe je zelf eens voor als een succesvolle zakenman en het is ‘grab them by the pussy’. Waarom denk je dat iemand als Trump dat gezegd heeft? Omdat hij uit ervaring weet dat het klopt.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   tinder is een groot vleeskeuring mgtow/ ja klopt op kincky.nl staan echt heerlijke vrouwen op; maar ik geeft daar geen geld aan uit, past niet bij mij, wel heel mooi die dames, mooi en goed verzorgd uiterlijk, en niet lelijk, shapoo voor ze. Mgtow, is lexa wel wat? 2jaar geleden voor het laatst op gestaan, ze is wel nummer 2 date site, parship is nummer 1. Weet jij wat en wie het best is?

 9. Avatar for superboer superboer schreef:

  nee wil geen sores[ meer] wenst een fijne lieve zacht aardige vrouw, en ja; op kiny.nl staan me toch mooie vrouwen op joh! denk ook dat ze veelal lief zijn mgtow/ maar ik bezoek niet zo;n Dame, past niet bij mij karakter. al hebt ik heel veel respect voor ze! kijk maar eens naar dr fotos, mooie verzorgde dames hoor, en een date site? van de 20 zijn er maar 1 a 2 wie wel een serieuze date/man wensen willen. de meesten hebben sores met zich zelf/familie/kids/werk/ enz enz. weetje mgtow/ ik zelf vind die dames te duur op kinky.nl vaak al meer dan 130 a 150 euro per uur, al gun ik ze het wel hoor.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ik hoor van mn dates en potentiële dates dat ze ‘ friends with benefits ‘ hebben. Mannen zat. Dus altijd wel sex. Ze hebben vele sekspartners gehad en vaak ook nog niet eens veilig. Dus als je denkt dat een tinderella ‘schoner’ is ……..
   Maar de grootste afknapper van de meeste vrijgezelle vrouwen is hun arrogantie en totaal gebrek aan omgangsvormen en empathie.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   ja die arrogantie klopt zeker wel mgtow/ empathie? nee dat hebben er weinig; ze scheiden er maar op los, te makkelijk word de stekker er uit gerukt. En velen hebben een gat in de hand, kopen om te kopen, als ze dat niet meer kunnen? moeten ze een standje lager gaan zitten, maar valt voor velen niet mee; pas op de plaats maken ja, afkicken geblazen; wees blij met wat je hebt en niet kijken wat je niet hebt.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   mgtow/ ik las vanmorgen dat je via tinder terecht kunt voor snelle sex? wat verstaan ze onder snelle sex? tja dit kost ons dan geen geld.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Snelle sex?
   Is dat sex binnen 10 minuten op de achterbank van je auto?
   Of voordat de liftdeur opengaat?

   Verwacht maar niets op Tinder, de meeste vrouwen zitten er vanwege vermaak en bevestiging en niet voor een relatie zo bleek onlangs uit onderzoek.
   Natuurlijk willen ze misschien wel een uitzondering maken voor mr perfect, maar een mr perfect heeft dan weer geen interesse in een hooghartige vrouw.

  • Avatar for Gezeik124 Gezeik124 schreef:

   Jezus de tyfus zeg.

   Wat een zure kutten zijn jullie! Te lelijk om een match te krijgen of zo?

   Misschien kunnen jullie je beter richten op het vinden van echte vrouwen of gewoon je bek houden met dat zure gelul….

   Stelletje lutsers

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   Beste Mevrouw Gezeik124,

   Hartelijk welkom op dit forum!

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Hallo mevrouw Gezeik124
   …….zo typerend om op de man te spelen.
   De bekende shaming language; lelijk, geen vrouw kunnen krijgen, waar hebben we dat eerder gehoord?

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   mevr. gezeik, de meeste vrouwen zeiken vaak over de mannen, laten ze de hand in eigen boezem steken, veel te veel eisende de vrouw op date site, een man wil alleen graag een lief hebbende vrouw zonder al die eisen wat de vrouw hebben.

 10. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  In diverse sprookjes worden heksen beschreven als kinderloze vrouwen die samenwonen met een kat. Als ik op Tinder de profielen doorblader zie heel veel kinderloze vrouwen die met een kat op de foto staan. Deze vrouwen blijken ook boosaardig en gemeen te zijn, stuur maar eens een aardig berichtje en kijk wat er retour komt. Ook zijn velen spiritueel en geloven dat er ‘iets’ is. Veel veganisten en kruidensoepkokers, alleen dan niet meer in een koperen ketel. ik denk dat als je alle lagen make-up eraf haalt ze ook qua uiterlijk weinig onder doen voor de traditionele heks. Alleen in plaats van in het bos wonen ze in een gehorige achterstandsflat……

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   mgtow, ja hoor exact wat je schrijft; velen zijn zweverig, en als ik een lief en aardig berichtje zond, kwam er niks retour of een smoes dat ze momenteel al met een andere man wat zijn begonnen, ja ja, zo veel tegelijk zeker? ook veel NIET vlees eters ja, allemaal gezwam, vaak ook met problemen of met zich zelf? of met hun kinderen? of financieel? of wat ook; heel veel problemen nemen ze mee; mgtow/ was op kinky.nl aan jet kijken, daar staan leuke verzorgde mooie vrouwen op, niet dat ik daar naar toe gaat, trekt mij niet; maar mijn complimenten naar de dames toe daar, ze zijn mooi en verzorgd. En ik denk ook dat ze erg lief en aardig zijn.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ja, veel probleemvrouwen. Wil jij problemen oplossen? Misschien in ruil voor sex…..maar vergelijk dan eens de kosten hiervan met de vrouwen op kinky.nl….En de vrouwen op kinky.nl zijn tenminste eerlijk. Jij krijgt sex en achteraf betaal je ervoor. Ga je op date met een Tinderella dan verwacht ze vooraf getrakteerd te worden en erna gebeurt er vaak niets. Ja 3 zoentjes op de wang. Dat zijn 3 hele dure wangzoentjes. Heb je haar ook nog de hele avond voor moeten entertainen met gevatte opmerkingen en je van je beste kant moeten laten zien. Terwijl mevrouw al verveeld op haar smartphone zit te kijken als jij tussendoor naar de wc gaat. Dating is een dom spel dat alleen maar draait om HAAR . Niets meer dan een egoboost voor een narcistische persoonlijkheid.

 11. Avatar for Ronny Ronny schreef:

  Het is niet enkel Tinder zoals vele hier schreven, maar ook al de andere die op de meest geavanceerde methodes de boel verknoeien puur om het geld en niet om een eerlijke relatie tot stand te laten komen.
  Mannen pas op, ik weet vroeger waren er dancings, en ander kanalen waar je de ene vriendin van een vriendin op het lijk kon lopen, helaas ligt het nu stuk moeilijker.

 12. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Tinder – als Madonna?

  Ik heb al eerder geschreven over het feit dat de meeste matches veel ouder zijn dan ik zelf. Als je de leeftijdsrange maximaal zet tenminste. Dit geeft een inzicht in de manier waarop de hedendaagse vrouw selecteert. Heel leerzaam.

  Nu ben ik eens gaan googlen op het relationele leven van popster Madonna. Zij heeft diverse relaties gehad met beduidend jongere mannen. Al deze relaties hielden niet lang stand……

  Op datingsites en apps als Tinder wanen vrouwen zich ook als een popster. Dit komt door de overvloed aan aandacht en bevestiging die zij ontvangen. Net als Madonna gaan deze vrouwen het dan jonger zoeken. Maar deze vrouwen zijn minder knap, minder succesvol, minder rijk en minder beroemd dan Madonna. Het is dan niet zo vreemd dat dit soort cougarvrouwen binnen de kortste keren gaan klagen over one night stands en het gebrek aan serieuze mannen………… Als Madonna het al niet lukt om een beduidend jongere man voor langere tijd te strikken dan lukt het de cougar-vrouwen op datingsites en apps al helemaal niet!

  Vrouwen op Tinder zijn ook niet ‘like a virgin’ want hebben meestal een indrukwekkende rij penissen gehad. Een ‘material girl’ misschien? Dat geeft een betere omschrijving, want na afloop van de eerste date heb jij als man het hele zaakje betaald. Dat deze (oudere) vrouw ‘geemancipeerd’ zegt te zijn verandert daar niets aan.

  Dus mannen, ga MGTOW, ga naar een ‘isla bonita’ en date een vrouw in het buitenland. Laat deze feministische crazy catladies in hun gehorig appartement zitten.
  Het kan niks worden met deze vrouwen!

  • Avatar for jb jb schreef:

   Ik heb een goeie muil kunnen lachen.
   Scherpe pen, goed geformuleerde tekst waarbij ik me 100% aansluit.(al ben ik nog nooit lid geweest van welke sociale of relationele website dan ook)
   Een 1ste klas standup comedian zou het niet beter resumeren. Ja, Nederlanders zijn prima gebekt als het op vogelzang aankomt!
   Mijn complimenten!

  • Avatar for XOffice XOffice schreef:

   <3

 13. Avatar for dik dik schreef:

  Goed gezegd Mgtow….allemaal zoooo waar! weg met die arrogante vrouwen, zij zullen de ware nooit vinden, zo wel? Dan is het ook niet goed genoeg! Laten ze eerst maar eens fatsoenlijk leren koken ipv van shoppen en vakantie vieren en mannen financieel uitkleden. ik hebt niks met de nederlandse vrouw.

 14. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Een poosje terug was het in het nieuws; een vrouw had op Tinder interesse getoond en geconverseerd met vele mannen, uiteindelijk sprak ze af in een park met al die mannen tegelijk. Daar sprak de vrouw vanaf een podium de menigte mannen toe en ze gaf toe dat ze eigenlijk de kluit bedonderd had (noemen we ook wel een ‘catfish’). Een aantal mannen vertrokken. Maar er bleven ook mannen staan in de hoop in de gratie te komen bij deze catfish die vervolgens steeds meer eisen ging stellen. Je kunt meer hierover vinden door te googlen op ‘tinder trap’, wat de engelse benaming is voor tinder-val.

  Dit is exemplarisch hoe mannen worden behandeld op Tinder: bedrogen en vernederd door een arrogante bitch. Onbegrijpelijk dat mannen dit zo laten gebeuren. Ze hadden deze bitch moeten bekogelen met stenen (zoals dat een paar duizend jaar geleden gebeurde), haar moeten bespuwen, het podium moeten bestormen. Maar mannen tegenwoordig zijn vaak watjes die zich laten bespelen, inpakken en vernederen en tenslotte tijdens een echtscheiding financieel worden uitgekleed. Als een man zo’n actie had geflikt was hij aan de me-too schandpaal genageld, dan kropen vrouwen direct in hun slachtofferrol. Had hij misschien wel schadevergoeding moeten betalen…..

  Op Tinder ga je echt geen normale vrouw vinden. Wel catfishes, transgenders, golddiggers, bijstandsmoeders, arbeidsongeschikten, alcoholisten, verslaafden, morbide obesitas, mislukte tatoos etc etc. Je ziet nu ook in het nieuws hoe makkelijk het is voor een vrouw om op Tinder een hele massa mannen te bedonderen, dit is maar het topje van de ijsberg. De meeste ellende komt niet in het nieuws.

 15. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Zeker 80% van de nederlandse profielen die ik op tinder voorbij zie komen zijn op zijn best mollig. Velen hebben het postuur van een sloopkogel. Als je een ‘maatje meer’ hebt hou er dan rekening mee met wat je aantrekt op de foto en doe iets met je kapsel. Kleren maak ook de vrouw. Helaas hebben de meesten er weinig van begrepen. En wat denk je wat er met al die tatoos gebeurt als het lichaam zich als een amoebe vervormt doordat ze zo varieert in gewicht. Geen wonder dat de erectiepillen zo gretig aftrek vinden. En dan stel je Tinder in op een land in het oostblok en dan zie je dat de meeste tinderella’s daar gewoon slank zijn. Precies het omgekeerde van Nederland En, ok, je ziet veel over-de-top-prinsessenfotoos van vrouwen die net iets teveel lagen make-up hebben geplamuurd, maar ze doen tenminste wel er moeite voor om goed voor de dag te komen. Terwijl de nederlandse vrouwen op tinder een ‘mij-interesseert-het-geen-dikke-reet attitude hebben. Dat kan men zich hier ook permitteren omdat zelfs onaantrekkelijke vrouwen tientallen simps achter zich aankrijgen die zich allemaal uitsloven om in de gratie te komen. Daarom gedragen veel nederlandse vrouwen zich als (verwende) prinsesjes maar ze zien er zeker niet zo uit.
  Een keer raden naar welk land ik het vliegtuig neem.
  (ps ik raad je NIET aan een vrouw te importeren)

 16. Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

  Op vakantie geweest in duitsland en oostenrijk en daar hetzelfde laken en pak.
  Vrouwen die klagen over one night stands en zich afvragen of er nog wel goede en serieuze mannen zijn. Die gaan ze natuurlijk niet vinden omdat ze vreemde en rare eisen hebben waar niemand aan voldoet. De gelijkenis met de profielen van nederlandse vrouwen is opvallend. Omdat veel vrouwen populair willen overkomen met engelstalige teksten is er soms helemaal geen verschil. Zoek je een vrouw die een onbewuste afkeer cq haat heeft jegens mannen dan zit je goed op Tinder. Als het de vrouwen zelf het niet zijn die een hekel aan je hebben dan is het de malafide organisatie achter Tinder wel. Want Tinder kan zonder reden van opgaaf je (betaalde) account opheffen. Deze klacht komt heel veel voor als je hier op gaat googlen en de engelstalige helpdesk van Tinder doet niet meer dan automatische antwoorden sturen.

 17. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Vrouwen in datingland geven jou als man zijnde al snel een minderwaardigheidscomplex. Vrouwen stellen er de (onredelijke) eisen en stellen zich superieur op. Ook mag je aanhoren hoeveel bedpartners ze wel niet hebben gehad en dat al die mannen niet deugen terwijl jij als normale man met goede bedoelingen alleen in de gratie komt bij oudere, bitcherige en lelijkere vrouwen. Maar waar vrouwen de lakens in bed uitdelen, bepalen mannen aan wie ze loyaliteit tonen. Een recent voorbeeld:

  Een tinderella van middelbare leeftijd diende zich aan. Zij zag aan de afstand dat ik mij in het buitenland bevond dus ging het al snel over de vakantie. Zij bleek 3 kinderen te hebben. Vakantie in eigen land met de caravan stond op de planning. Dat wordt dus lekker zweten in de sleurhut met de hittegolf. En op butagas de witte bonen in tomatensaus opwarmen. Ze bleek niet mans genoeg om de sleurhut achter de auto te hangen en er op uit te gaan in het buitenland. Haar vader zou de sleurhut naar de camping brengen. Vermoedelijk controleert haar vader ook de bandenspanning en andere technische zaken. Een hotel is natuurlijk te duur. Wat zou het handig zijn als er een man was die haar als een witte ridder komt redden. Maar de mannen met wie ze sex heeft investeren niet in haar. Die zijn er na een ONS vandoor. Zelf zit ik lekker in een hotel en ik moet er ook niet aan denken haar en haar koters op sleeptouw te nemen want dat verveelvoudigd mijn verblijfskosten. En Waarom zou ik? Een vrouw moet wel heel aantrekkelijk zijn, zowel fysiek als qua karakter, om zoveel in te investeren. Alleenstaande moeders op middelbare leeftijd zijn dat vrijwel nooit. 

  Mannen, wees bewust van je eigen waarde. Vrouwen hebben het vaak minder goed voor elkaar dan jij. Ook zijn ze vaak minder zelfstandig. Komt bij dat ze zeker met kinderen al vroegtijdig in de ” hit the wall” fase zijn. De vermoeide en geplooide blikken van de sterke en onafhankelijke alleenstaande moeders op Tinder spreken boekdelen. Jij als man bent de trofee en niet de vrouw. Op sites en apps lijkt het of vrouwen een schaars goed zijn. Maar in de realiteit zijn mannen die het goed voor elkaar hebben en vrij zijn een schaars goed. Zeker nu MGTOW sterk in opkomst is worden mannen zich meer bewust van de hypergamie en trucs van vrouwen. Ook worden mannen zich meer bewust van de eenzijdige en dus oneerlijke risico’s van een huwelijk of verbond met een moderne vrouw. Dus zullen steeds minder vrouwen toegang krijgen tot de loyaliteit en materiële geneugden van ‘goede’ Mannen. Niet voor niets komen feministen met vrouwenquota op de proppen om dan maar rechtsom een herverdeling van goederen af te dwingen. Want goede mannen bedanken voor de slechte deal en gaan MGTOW. Geen dictator of bitch om mij heen die veel eist maar er weinig tegenover stelt. De enige vrijgezelle vrouwen die ik hier in hotels tegenkom zijn serveersters en schoonmaaksters, oftewel vrouwen die zich dienstbaar opstellen. Bitcherige tinderella’s mogen onderwijl hun witte bonen in tomatensaus opwarmen. 
  Laat je niet gek maken heren!

 18. Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

  Ik kreeg de melding ‘oeps er is iets fout gegaan’, probeer het later opnieuw. De errorcode 40303 verscheen ook. Na googlen bleek dit een blokkade te zijn. Dat is vreemd want het gebeurde een dag nadat ik mijn account had gewist+opnieuw aangemaakt en nog geen eens een conversatie was begonnen. Mijn profiel was ook niet aanstootgevend. Ik heb het gemeld bij de tinder helpdesk. Zij hebben geen telefoonnummer en adres; je kunt ze alleen een email sturen. Ik ontving een automatisch gegenereerd antwoord terug dat ik hun voorwaarden had geschonden. Maar geen uitleg hoe en waarom. Ik heb ook nog nooit een waarschuwing gehad. Omdat zij geen nadere uitleg wilden geven en ik er niet mee akkoord ga dat ik zomaar mijn geld kwijt raak heb ik gedreigd dit te melden bij een consumentenorganisatie (ook gedaan). Vervolgens hebben ze mij het volledige geldbedrag teruggestort. Overigens had ik zelf om deze ‘refund’ gevraagd en hun voorzien van het bijbehorende aankoopnummer (kun je vinden in je google aankoop bevestigingsmail).
  Ik kan niet meer inloggen in Tinder maar heb in ieder geval mijn geld terug. Ik zou een nieuw facebookaccount moeten aanmaken om weer te kunnen Tinderen maar het is mij te veel moeite omdat er toch nauwelijks dates uitrollen, en zeker niet met leuke en normale vrouwen……..Dat ik toch een gold abonnement had afgesloten was om een experiment op te zetten naar het zoekgedrag van vrouwen, hierover later een keer meer.
  Ik adviseer anderen die eveneens genaaid worden door Tinder dmv een onterechte opheffing van je BETAALDE abonnement zoveel mogelijk stampij te maken en te dreigen. Dan krijg je je geld terug. Ik heb het vermoeden dat Tinder je al automatisch een blokkade geeft als een paar gefrustreerde cougar vrouwen op de ‘rapporteer’ button drukken. Tinder gaat heus niet allerlei profielen handmatig controleren, Tinder zal dus afhankelijk zijn van meldingen van vrouwen en we weten allemaal hoe rancuneus deze kunnen zijn. Tinder heeft geen bewijslast dat je daadwerkelijk de voorwaarden hebt geschonden vermoed ik. Daarom trekken zij hun keutel in als je dreigt met een consumentenorganisatie.
  Succes heren!

  • Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

   facebook heeft een datingapp aangekondigd. De aandeelwaarde van match group (tinder) daalde na deze berichtgeving met 17%.
   Nu Tinder de boel verkloot heeft met waardeloze abonnementen en slechte service zullen mensen massaal tinder verlaten. facebook zal ook de koppeling met tinderapp vermoedelijk dichttimmeren. Einde Tinder.

  • Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

   Als je googled op klachten van tinder dan zul je zien dat er veel meer mensen zijn met dit probleem. Die krijgen dan kort nadat ze BETAALD hebben (toevallig!) een blokkade. Ik lees dan ook dat gebruikers met dit probleem soms nog amper iets gedaan hebben met hun abonnement, nog geeneens berichten hadden uitgewisseld. Maar in heel weinig gevallen gaan mensen achter hun geld aan of ze weten niet hoe dat moet. Ik adviseer je echter dit altijd te doen.

 19. Avatar for Amanda Amanda schreef:

  Vind Tinder ook erg tegenvallen. Veel players er op of onverzorgde kale mannen die compleet hun family pics op Tinder zetten. Swipe je per ongeluk een leuke foto voorbij kun je niet terug swipen maar popt er een veld omhoog..betalen dan ….vind t echt een niks…..ik ben toevallig lang als vrouw 1.82 …en volsln k….geen man te vinden die groot is en verzorgd ongelooflijk…..zal wel aan mij liggen…..

  • Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

   ik ben ruim over de 1.90 en heel goed verzorgd.
   Maar ik val niet op volslank.
   Volslank is namelijk het dating-eufemisme voor veels te dik.
   Maar niet getreurd ik ben toch kaal. Daar helpt dan geen dieet tegen….

  • Avatar for jb jb schreef:

   Hebt U een blog ergens op internet, want U hebt blijkbaar al wat rondgereisd en komt over als een expert in de besproken materie.
   Weer ben ik het volledig eens…..het is alsof ik m’n eigen echo hoor, alsof U gedachten (de mijne) kan lezen. VOLSLANK: dat is toch bullshit, een contradictiewoord, nl. oftewel is men vol (dik) oftewel slank (dun) maar NIET de 2, tenzij dik in de winter en slank in de zomervakantie, maar dat moet men dan ook specifieren. Alleen beiden samen kan niet! Net zoals positieve discriminatie of quota’s….Ook dat naapen van engelse woordenschat vind ik arrogant en snobistisch, enkele uitzonderingen zoals (bull)shit, w.t.fuck en computerterminologie daar gelaten. Het is een zelf vastgesteld feit dat sinds de jaren 90 de maatschappij ‘VERTRUTTERT’ en er veel gepamperd wordt onder veel ‘tam-tam’. En dat is mijn persoonlijke mening, nl. grotendeels door de HOLeBI en Nerd-watjes (letop: niet alle nerd zijn watjes!) die zich bij hun pietje laten pakken door die gecalculeerde amazones die thuis de lange broek aanhebben. Ik heb geen probleem met een inhaalbeweging maar revancheren is een brug te ver. Voor mij is de maat vol! Het wordt tijd voor wakkerworden en counter-strike (sorry, voor 2X de snob te spelen, behoort tot uitzonderingen.)

 20. Avatar for jeroen r jeroen r schreef:

  logisch want als je profiel nieuw is op tinder ,krijg je snel likes (korte 30 min boost) na 2 dagen krijg je weken geen like meer of slechts een enkele . heb dit meerdere malen getest en uitkomt precies steeds hetzelfde. is je profiel nieuw heb je al snel binnen 2 uur een aantal likes, is je profiel 2 dagen oud dan krijg je weken niets meer, weer nieuw profiel (snel weer likes).

  maar uiteindelijk is de uitkomt 0+0=0. want knappe vrouwen hebben aandacht zat zoals op welke app of site dan ook. vaak heb je alleen maar likes van meiden met een kort praktisch kapsel, of de single moeders…………………………………………tinder=trash. en dan heb ik het nog niet eens gehad over al die neppe leden en spammers.

  • Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

   Tinder en datingsites zijn plaatsen die enkel vrouwen op een voetstuk plaatsen. Zij krijgen er alle aaandacht en zullen zich gedragen als verwende prinsesjes. Ook veel vrouwen die het leuk vinden alleen aandacht te ontvangen door te chatten en op het moment dat er een afspraak gemaakt wordt snel te verdwijnen. De dates die ik had waren duidelijk obeser dan op de (kennelijk gedateerde) profielfoto’s. Zelfs als je haar op facebook hebt gevonden dan heb je geen garantie want ook daar oude foto’s of alleen foto’s van het gezicht. Vrouwen zien enkel de top 20% van mannen qua uiterlijk als het op dating aankomt (en deze worden onderworpen aan haar waslijst aan eisen), dat blijkt uit onderzoek. Maar wat hebben deze vrouwen zelf te bieden? Veelal onverzorgd, niet moeders mooiste en vaak in een flat in een achterstandswijk volgestouwd met ikea fineer. Men zoekt de prins op het witte paard maar de prins zoekt een prinses en geen bouwvakker. Tinder is een waiste of time want een normale vrouw ga je hier niet vinden. Wat je wel gaat vinden zijn bijvoorbeeld:
   – vrouwen met al dan niet invaliderende ziekten
   – vrouwen die zo kritisch zijn dat geen enkele man voldoet
   – vrouwen met meerdere getraumatiseerde kinderen, vaak scheiding op initiatief van de vrouw
   – vrouwen die te dik zijn
   – cougarvrouwen
   -vrouwen met sociale problemen
   -vrouwen met financiele problemen
   – combinaties van bovenstaande
   Als je wilt daten boek dan een citytrip naar een oostblokland en je bent elke avond voorzien( ik spreek uit ervaring). Alleen niet importeren.

  • Avatar for Travel guy Travel guy schreef:

   Grappige uitleg.heb ook het idee dat er niet veel normale mensen(dames) rondlopen.inderdaad wachten ze allemaal op de prins en wij moeten vooral als man in actie komen voor hun.maar zou het niet gewoon evenredig moeten zijn.jammer dat dit zo is.oude normen en waarden zijn weg helaas.

  • Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

   @Travelguy; verwende prinsesjes op zoek naar de prins op het witte paard. Voor wie nog in sprookjes gelooft……..Het valt me op dat veel van die vrouwen al jarenlang op verschillende sites en apps zijn ingeschreven

 21. Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

  De grootste groep vrouwen in mijn leeftijdscategorie op Tinder betreft alleenstaande moeders. Mij is altijd geleerd dat mannen de overspelerige viespeuken zijn en dat alleenstaande moeders hiervan vaak het slachtoffer zijn. Nadat ik de red pill heb geslikt en in de MGTOW community kennis heb genomen van de feiten heb ik mijn mening moeten bijstellen. De meeste alleenstaande moeders zijn alleenstaand wegens hun eigen keuze; het merendeel van de scheidingen is namelijk geinitieerd door de vrouw, en niet door de man. Redenen die ik het vaakst hoor is niet overspel door de man maar dat ze zich ‘niet happy’ voelt. Oftewel, het gras is elders groener. Ze wilde de man precies de dingen laten doen die zij wilde. Dat ging op een gegeven moment niet meer en toen moest er een relatiecoach of psycholoog aan te pas komen om de man in kwestie te gaan veranderen voor haar. Toen ook dat niet lukte was het scheiden geblazen met alle emotionele schade voor de kinderen vandien (die kwamen toch op de eerste plaats????) en mag er alimentatie worden overgemaakt naar die sterke, geemancipeerde en zelfstandige vrouw.
  Als je met een alleenstaande moeder wilt daten dan loop je vaak tegen de volgende zaken aan (dit zijn generalisaties die natuurlijk niet altijd opgaan, uitzonderingen bevestigen de regel)

  – Weinig gelegenheid om af te spreken; zeker als de dame in kwestie meerdere kinderen heeft. Die zijn vaak 24 x 7 bij haar. Hoe meer ‘kids’ hoe moeilijker oppas regelen. Zeker als er reisfastand bij komt wordt het allemaal heel moeizaam. Dates worden regelmatig afgezegd/ verplaatst / afgezegd. Ook wil ze vaak afspreken wanneer jij aan het werk bent. Mevrouw werkt dan parttime en stuurt de kinderen naar de dagopvang.
  – Niet sportief en onverzorgd; alleenstaande moeders waren het gewend weinig of niets te investeren in de relatie met hun man daarom scheiden ze ook gemakkelijker. Ook al werd ze dik en liep ze er als een ma flodder bij, de mangina sul week niet van haar zijde. Nu ze er alleen voor staat en haar handen vol heeft aan combinatie van werk en kinderen is er geen tijd meer om zichzelf te verzorgen. En ze was het uberhaupt ook niet meer gewend om dat te doen. Het resultaat zie je in de vorm van die pittige korte kapsels, een obees lijf in goedkope en slechtzittende kledij, onverzorgde ‘naturel’ looks, een ‘mij-interesseert-het-niet-meer-uitstraling’.
  – Financiele problemen: gewend aan het luxe leventje van een dubbel inkomen is er nu een situatie van dure huisvesting zonder verdienende man. Kind- alimentatie vangen de onkosten van de kinderen op, maar niet haar verwende levensstijl. Veel van mijn tinderdates hadden het financieel niet goed op een rijtje hadden en zagen in mij een goede ‘aanvulling die geen invulling mag zijn’. Vanuit jouw ‘witte ridder’-mentaliteit ben je geneigd de eerste dates te betalen, niet vermoedende dat dit slechts een klein voorproefje is op hetgeen wat gaat komen.
  – Problemen met de kids: de kinderen zullen jou niet zien als een echte vader en gelijk hebben ze. Kinderen willen het liefst terug naar de vertrouwde situatie toen papa en mama nog bij elkaar waren en zien jou als een belemmerende factor hierin. Vooral kleinere kinderen koesteren nog lang de hoop dat het wel weer goed komt. In conversaties met alleenstaande moeders op Tinder blijkt vreemd genoeg dat veel vrouwen hier nogal gemakkelijk over denken en trekken zich niets van de emoties van kinderen aan en zeggen mij dat kinderen op dit vlak niets te willen hebben. Huuu, die kwamen toch op de eerste plaats?? Moet je eens voor de grap zeggen, dan verwijdert ze je direct….
  – Negativiteit; de meeste alleenstaande moeders die ik heb ontmoet waren vaak erg negatief. Mannen zouden zelden deugen en ze vroegen zich af waar alle goede mannen gebleven waren. Ook al hadden ze honderden matches, er zat dus nooit wat bij. Het is dezelfde ontevredenheid waardoor ze haar ex-man in eerste instantie heeft verlaten en ze heeft er niets van geleerd. Let maar eens op hoe vaak ze lacht en hoe vaak ze grapjes maakt, vrijwel nooit! Het zijn dikwijls verzuurde typjes met een norse afkeurende blik.
  – Veeleisend; je zou denken dat een alleenstaande moeder blij is met een nette en verzorgde man maar vanuit haar permanente staat van ontevredenheid is niets genoeg voor haar. Ze gaat nog steeds voor de top-20% hunk qua uiterlijk die ook alles bovenmodaal op de rit moet hebben. Voor minder ‘doet ze het niet’. De onverdiende aandacht die mannen op datingsites en Tinder haar geven voeden dit ook. Mannen die aan haar eisenpakket voldoen gebruiken haar voor een avondje goedkope seks hetgeen haar negativiteit verder voedt.
  – Passie/romantiek ver te zoeken: weinig tijd, een slecht en slap figuur, passief in bed etc etc

  Al met al heb je aan een alleenstaande moeder een zeer slechte ‘package deal’ en zijn ze vaak (niet altijd) moreel verwerpelijk. Zij gaat niets meer toevoegen aan je leven. Ben je op een leeftijd (bijv. 40+) dat er vrijwel alleen maar alleenstaande moeders zijn, dun kun je het beste MGTOW gaan. Je leven blijft dan gevrijwaard van drama en andere negativiteit. Ook hou je geld over om te spenderen aan leuke dingen zoals je hobbies en interesses. Daarnaast hebben kinderen van alleenstaande moeders al genoeg het te verduren gehad en ben jij een volgende negatieve factor voor hun. Ik weet dat veel mannen in de verleiding komen om het toch een keer te proberen met een alleenstaande moeder, zeker als ze een leuk koppie heeft. Maar de kans is heel groot dat je hier spijt van krijgt!

  • Avatar for Sandra Sandra schreef:

   Gadverdarrie MGTOW wat ben jij emotioneel verbitterd zeg. En wat een negativiteit over alleenstaande vrouwen/ moeders. 1 slechte ervaring van jou, en alle alleenstaanden zijn waardeloos in jou ogen. Alleen maar uit op n prins op het witte paard met geld. Jij bent zielig en hebt geen leven aangezien je lappen tekst hiervoor kunt vrijmaken!! Get a life….

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   @sandra,
   Waar haal jij het vandaan dat het 1 slechte ervaring betreft?
   Ik heb er heel wat gedate…..
   Ja lappen tekst schud ik zo uit de mouw. Niet zo moeilijk gezien de inspiratie in de vorm van dates. Verdiep je eens in de statistieken rondom scheidingen en inkomensverdelingen . En er zullen vast normale zijn maar de kans dat je die treft is heel klein.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   hoi sandra, ik ga mee met mgtow/ de meeste vrouwen zijn uit op een man met geld; als je dat niet bezit, dan is het gedaan. Ik gelooft er niet in om op een date site een leuke vrouw te ontmoeten wie NIET materialistisch is ingesteld. En de meesten hebben zelf de scheiding in gang gezet… Mgtow, men zegt mij telekns, datet een vrouw uit rusland en of polen, ze zijn ook nog eens mooier dan de nederlandse vrouw[en].

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Let ook vooral op de persoonlijke insinuaties van deze Sandra. Ik zie het vaak dat vrouwen liever niet inhoudelijk op zaken ingaan maar met emoties en persoonlijke verwijten strooien. Zelfs vrouwelijke leidinggevenden hebben hier vaak een handje van, gelukkig dat de meeste leidinggevenden mannelijk zijn.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   ik ben het eens met mgtow sandra….

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   sandra, toch is het wel zo; bedoel als een man weinig inkomsten hebt, dan hoeft het voor haar niet meer zo nodig! ik denk dat een vrouw graag een man met geld wil, en niet kijkt hoe of wat hij is zijn karakter, en de meeste vrouwen willen allemaal een man wie tegen gas kan en wil geven, zegt me genoeg, vaak is zij dan een met haar op dr tanden reken maar.

  • Avatar for barry barry schreef:

   zou het ook werken voor een man? bedoel een suggar lady zien te vinden? en welke site moet ik dan hebben? wie weet raad?

 22. Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

  Vrouwen in deze tijd wanen zich als een filmster. Op Tinder is een koppeling met instagram en zie je regelmatig vrouwen die wel honderden selfies hebben gemaakt. Dit is een uiting van het vrouwelijke narcisme; heel haar digitale sociale platform is een uiting van hoe geweldig ze wel niet is. Ze wordt gevolgd op Facebook en op Tinder en datingsites wordt ze overladen met aandacht. Dit voedt haar ego en onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen er uberkritisch door worden. Wil je met haar daten of een relatie met haar aangaan dan zal vrijwel alle investering van jou, als man zijnde, moeten komen. Vrouwen daartegen investeren vrijwel niets in je en daarom nemen ze ook gemakkelijker afscheid van je (zie echtscheidingscijfers) en hebben ze na een scheiding gemiddeld gezien dus ook veel eerder een nieuwe partner dan een man (bron: CBS). Waarom zou zij ook investeren in jou als zij zichzelf ziet als een filmster die veroverd moet worden. Dit staat natuurlijk haaks op het hele emancipatie/feminisme gedachtengoed maar zoals vaker probeert men van 2 walletjes te eten en enige hypocrisie is haar niet vreemd.
  Steeds meer mannen zien in dat moderne vrouwen het niet meer waard zijn om veroverd te worden en gaan MGTOW (Man Going Their Own Way). De weinige NAWALT-vrouwen (Not All Women Are Like That) die nog de moeite waard zijn ga je zeker niet op Tinder en datingsites vinden. Wat je wel gaat vinden zijn obese, onverzorgde, alleenstaande moeders die vaak een onbewuste afkeer cq haat hebben jegens mannen en die het aan elke sociale etiquette ontbreekt. Zelfs dit soort vrouwen wanen zich als een filmster, of moet ik zeggen voetbalster, want de meest lelijke tatoeages komen regelmatig voorbij. Behalve dat er op Tinder een kwalitatief inferieur aanbod aan vrouwen is, vind je er ook nog vele nepprofielen afkomstig van scammers, worden profielen vaak meerdere keren opnieuw getoond en is een abonnement veel te duur.
  Pas na hun 50e verliezen vrouwen hun filmsterallures; volgens het CBS wil dan de meerderheid van de vrijgezelle vrouwen geen relatie meer aangaan. Waarschijnlijk omdat ze die rijke alpha-man toch niet meer kunnen krijgen want die zoekt het dan wel jonger.

 23. Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

  Onlangs heeft een rechter in californie tinder veroordeeld vanwege het toepassen van leeftijdsdiscriminatie. Tinder laat oudere leden namelijk meer betalen. Volgens de rechter is deze arbitraire leeftijdsgrens discriminerend.
  Tinder probeert zoveel mogelijk te verdienen en is niet vies van trucjes.
  De leeftijdsafhankelijke tarieven zijn niet zichtbaar omdat ivm de facebookkoppeling tinder je leeftijd al weet en je meteen de (te hoge) prijs voorschotelt.
  De gratis versie is door tinder gesaboteerd dus we zijn we weer terug bij af en op het niveau van de frauduleuze datingsites.

 24. Avatar for Ed Ed schreef:

  Dmv een datingcoach eens een “klinkende” profiel tekst laten opstellen.
  Idem foto’s erbij
  resultaat niks nada njente ok dat is niet helemaal waar wel van een aantal fake profielen uit oost europa
  Dus bezin eer gij begint

  • Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

   Zo’n zichzelf uitgeroepen datingcoach is er alleen maar om geld aan je te verdienen. Ze willen je graag doen geloven dat je iets verkeerds doet en dat met behulp van de gouden tips van die coach het wel lukt. Terwijl jij als man kennelijk door allemaal hoepels moet springen hoef je als vrouw zijnde alleen een jurkje aan te trekken en de tieten naar voren te steken. Profieltekst en goede fotoos zijn dan niet nodig om volle bakken met aandacht te krijgen. De verhoudingen tussen man en vrouw zijn volledig scheef en de coach gaat er niets aan veranderen. Pak het vliegtuig eens naar een oostblokland en ga daar eens op stap. Daar ontmoet je echte vrouwen. Misschien ook wel een paar golddiggers maar die heb je hier evengoed. Zolang je de golddigger niet in je portemonnee voelt maar wel in bed is er trouwens ook nog niks aan de hand.

 25. Avatar for Phil Phil schreef:

  Tinder is voor een groot deel gevuld met nep profielen door Tinder zelf geplaatst om je geïnteresseerd te houden en je te verleiden om een betaald lidmaatschap te nemen.

  Ze verhullen graag dat de spoeling steeds dunner wordt.

  Gelukkig zijn de meeste foute profielen redelijk makkelijk te herkennen. Wel brutaal dat ze je de meeste rustig meerdere malen laten zien. “Ja, we verneuken je graag en lachen je ondertussen midden in je gezicht uit”

  Daarnaast een hoop vrouwen met waslijsten met eisen die zogenaamd diepgang zoeken. Sorry dames, dat is op Tinder alleen in centimeter te meten. Niet het juiste media voor jullie.

  Conclusie: uiteindelijk wordt je op Tinder altijd genaaid.

 26. Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

  Sinds Tinder betaalde versies heeft waarmee ze verschrikkelijk veel geld verdienen (google maar eens naar de winst), heeft het gebruik van de gratis versie weinig zin. Deze is bedoeld om je te laten wennen aan Tinder. Maar zoals eerder hier beschreven krijg je zelden een match. Je krijgt ook veel nep-profielen te zien en vaak telkens dezelfde profielen. Het zal me niets verbazen als Tinder er opzettelijk voor zorgt dat je geen matches krijgt zodat je in de verleiding komt om te gaan betalen. Ik heb ook gemerkt dat het aantal keer dat je kan swipen met de gratis versie ook drastisch is afgenomen, maar zijn je swipes op kun je natuurlijk betalen. . Alles is er op ingericht je te laten betalen. Erg doorzichtig van Tinder. In het begin was ik er best wel tevreden mee maar de laatste tijd zie ik dat de app helemaal niet goed meer werkt. Nu is online dating zowiezo een kansloos tijdsverdrijf voor een 40+ man omdat een goede vrijgezelle vrouw op die leeftijd net zo zeldzaam is als een Yeti. Dus ga me zeker niet laten uitkleden door een veel te dure app die duidelijk de boel aan het flessen is!

 27. Avatar for Mojo Mojo schreef:

  Helaas moet ik zeggen dat Tinder een nep dit is die net zoals allle andere sites probeert zoveel mogelijk geld af te troggelen en je aan het lijntje houdt. Ik heb een gratis account aangemaakt en een betaalde zelfde profiel foto’s enz. De betaalde versie geeft minder likes en minder aanbod in je omgeving. De gratis geeft je in het begin veel likes en in de regio altijd aanbid van foto’s dit is op zich vreemd er kan niet veel verschil in zijn. Wanneer je hun mailt krijg je in een keer weer meer aanbod. Je krijgt steeds tips andere foto’s en tekst diender en dat maar uitkomst het zelfde … dus maw zorg dat je er niet le lang op zit het kost je veel geld en irritatie….
  Groet MJ

  • Avatar for MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

   Tinder manipuleert de boel; net als een drugsdealer die in het begin wat gratis geeft maar daarna is het dik betalen anders krijg je niks.
   Merk op dat als meer mannen gaan betalen zij zich niet meer van elkaar kunnen onderscheiden. Daarom komt er dan weer nog een duurder abonnement om voorrang te krijgen. Dus eerst had je tinder plus, nu tinder gold. Wellicht komt er hierna een nog duurdere versie waar je een bericht kunt sturen zonder te matchen, wie zal het zeggen……Het is net te doorzichtig want je ziet telkens dezelfde profielen en matches worden door tinder ongedaan gemaakt of niet tot stand gebracht (heb dit uitgetest)

 28. Avatar for M M schreef:

  Ik sta er nu een tijdje op , maar met wisselde ervaringen . Bij tijd & wijle veel matches , nu veel minder . I h begin gaf ik de site een 8 , maar nu hooguit een 4 . Hij valt me helaas steeds meer tegen . Gr M , jongen van 44 , n h , lang , sportief , goed uitziend .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---