datingsite parship

Home » EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op mei 3rd, 2018 | door Welke online datingsite?

69

EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen

 

EliteDating is de beste keuze voor singles die veel hoge eisen stellen aan hun date. Deze datingsite richt zich speciaal op hoger opgeleiden. EliteDating is één van de grootste datingsites ter wereld. Dit is namelijk een datingsite die al in vijfentwintig landen actief is waaronder Duitsland, Spanje en Rusland. We mogen dus gerust stellen dat dit een datingsite met veel ervaring is en dat dit ook zeer welkom in in Nederland. In Europa heeft deze datingsite in totaal meer dan dertien miljoen leden en er zijn dan ook dagelijks stellen die elkaar via deze datingsite leren kennen.  Wat uniek is aan EliteDating dat is dat er gebruik gemaakt wordt van een matchmakingprincipe dat is gebaseerd op een wiskundig model. Deze bepaalt de comptabiliteit tussen de twee leden. Factoren die onder andere meespelen in het bepalen van een goede match dat zijn de locatie van het lid en de persoonlijke voorkeuren. Dit zorgt ervoor dat je bijna altijd relevante matches te zien zult krijgen. Het wordt je dus erg makkelijk gemaakt om leuke vrijgezellen te gaan ontmoeten.

Nederlandse leden bij EliteDating.nl

Kijken we naar de premium leden in Nederland dan zien we dat er een mooie balans is. De balans tussen de mannen en de vrouwen die staan ingeschreven die is bijna gelijk. Dit zorgt er dan ook weer voor dat het makkelijker is om een leuke vrijgezel te ontmoeten. Je krijgt dan ook individuele partnervoorstellen en daarbij zie je dan dat de overeenkomstige interesses gemarkeerd zijn. Op deze wijze kun je dan meteen zien welke interesses jullie gemeen hebben. Per dag kun je maar liefst drie tot zeven wetenschappelijke matches verwachten. Het zal dan ook nooit lang duren voordat je een persoon ziet waar je graag contact mee zult krijgen.

Welke vrijgezellen zijn er te vinden?

Bij EliteDating vind je vrijgezellen die hoogopgeleid zijn en dit zijn dan personen die in de meeste gevallen ouder dan dertig jaar zijn. De leden van deze datingsite die hebben niveau en daar kun je een goed gesprek mee voeren. Dit zal je ook meteen merken als je contact hebt weten te leggen met een leuke man of vrouw. Het inschrijven bij deze datingsite dat is gratis en dat geeft je dan de mogelijkheid om een profiel aan te maken waarna je de persoonlijke partnervoorstellen zult ontvangen.

Kwalitatieve matching

Wil je echt vrijgezellen die goed bij je passen en waar je ook een goed gesprek mee kunt voeren dan zal EliteDating je niet teleurstellen. Het matchmakingalgoritme die biedt je vele kwalitatieve voorstellen waardoor je snel contact zult hebben met leuke leden. Het contact dat kun je dan ook nog eens op vele manieren leggen en dit is voor iedereen. Dit is dus niet alleen voor heteroseksuelen maar ook voor homoseksuelen en lesbiennes. Neem maar eens een kijkje bij deze leuke datingsite en jij zal zien dat dit dan ook een website is waar jij je meteen thuis zal voelen.

Keurmerk Veilig Daten

EliteDating.nl heeft het “keurmerk veilig daten”. Online daten bij deze datingsite is dus zeer betrouwbaar te noemen.

 

elitedating-kosten-screenshot2

 

EliteDating Kosten abonnement

prijs 6 maanden

€ 29,90 p.m.
€ 29,90 p.m.
 • Premium lid

prijs 12 maanden

€ 24,90 p.m.
€ 24,90 p.m.
 • Premium lid

prijs 24 maanden

€ 19,90 p.m.
€ 19,90 p.m.
 • Premium lid

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

Het goedkoopste EliteDating abonnement kost €19,90 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van EliteDating kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 

Elite Dating actie en korting

Kijk voor de actuele acties en kortingen op onze speciale kortingen pagina!

Meer over EliteDating.nl

EliteDating opzeggen en account verwijderen

EliteDating Review

Populariteit ★ ★ ★ ★
Elke week ontvangt EliteDating 1500 nieuwe leden. Daarbij is het verhouding mannen en vrouwen gelijk verdeeld. Met dit aantal zit deze datingsite aan de top van de meest populaire datingsites.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★ ★
De datingsite is onlangs geheel vernieuwd en is helemaal van deze tijd te noemen. Navigeren voelt vertrouwd aan en levert op geen enkel moment problemen op.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
EliteDating heeft een zogenaamde intelligente matchmaking systeem dat wetenschappelijk is ondersteund. Alhoewel meerdere datingsites dit zeggen te doen staat het matchmaking systeem van EliteDating als zeer goed aangeschreven. Tevens garandeerd EliteDating een contactgarantie. Lees hiervan de voorwaarden op de desbetreffende datingsite of je hiervoor in aanmerking komt.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice is op meerdere manieren te bereiken. 1. via het contactformulier, 2. per e-mail: support@elitedating.nl, 3. per telefoon: 0900 5500033, 4. per post: Affinitas GmbH, Kohlfurter Strasse 41/43, 10999 Berlin, Duitsland.

Kosten ★ ★ ★
De kosten van EliteDating zijn vrij hoog in verhouding tot andere datingsites doordat er minimaal een lidmaatschap van 6 maanden moet worden afgesloten. Hiervoor krijg je wel een uitstekend werkende datingsite voor terug met contactgarantie!

EliteDating Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite EliteDating. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met EliteDating? Geef hieronder jouw reactie!

EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

EliteDating Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: EliteDating is een moderne en eigentijdse datingsite met uitstekende functionaliteiten en gebruikersgemak. Het Matchmaking systeem is zeer goed. De kosten zijn in verhouding met andere bekende datingsites vrij hoog.

4.2About the Author

Anoniem69 Ervaringen - EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen

 1. sUPERBOER sUPERBOER says:

  KLOPT OOK MGTOW, DE LEUKSTE EN NETTE VROUWEN ZIJN GETROUWD EN BLIJVEN DAT OOK! ZELF VAN EEN LEUKE VROUW GEHOORD DIE WOORDEN, IK KOM ZE OOK TEGEN, BEDOEL DIE LEUKE VROUWEN WIE AL GETROUWD ZIJN, KLOPT OOK DAT DE MEESTE VROUWEN OP DATE SITE NIET WILLEN OF KUNNEN KOKEN.. JA DE MAN MAAR BETALEN, IKKE NIET HAHHAHA, BEN NIET GEK. MIJN MOEDER ZIJ VROEGER ALTIJD; EEN NETTE FATSOENLIJKE LEUKE VROUW HEBT GEEN DATE SITE NODIG, JA ALLEEN OM MANNEN KAAL TE PLUKKEN. IK ALS MAN HEBT OOK OP DATE SITE;S GESTAAN, ZE WILLEN HET LIEFST EEN MAN MET EEN SCHIP VOL GELD, VEEL TE HEBBERIG DE VROUW.

 2. Superboer Superboer says:

  ja geld en vrouwen… pfffffff, ik als man ge echt nie meer op n date site..

  • MGTOW MGTOW says:

   Eerst betalen om in contact te geraken met een vrouw. Vervolgens uitsloven en trakteren. Dan blijkt ze nog een hele reservebank vol mannen te hebben. Ik had zelfs gedate met een vrouw die niet eens beschikte over een keuken. Die vrat elke avond op kosten van de man buiten de deur. Een normale vrouw ga je echt niet op een datingsite vinden. Die zijn getrouwd en blijven getrouwd. Het zijn de ontevreden, bitcherige en golddiggende hoeren die je er gaat vinden. Maar dan ben je beter uit met een professionele hoer want die zet er nog iets tegenover. Zolang vrouwen een schier oneindige keuzevrijheid hebben blijf je als normale man weg bij datingsites want je maakt er geen enkele kans. Dit is zelfs een onderzocht feit en staat bekend als de 80/20- regel. Je kunt beter MGTOW gaan.

 3. Global Global says:

  Ik ben er zo langzamerhand ook helemaal klaar mee. Een maand onderweg en wel geteld 2 reacties. Wat een reactieve site

 4. Superboer Superboer says:

  ik hebt niks met de verwende vrouw vandaag de dag.. Het liefst geven ze veel geld uit, shoppen zich suf, lopen de sauna plat en gaan het liefst 10xperjaar met vakantie! en ze stellen een eisen pakket aan de man waar je U tegen zegt! Bij voorbaat wil ik al helemaal niet zo;n Vrouw, veelal blijven die alleen met 5katten 10hoog en hopende dat hij zich ooit aandient, ja misschien wel voor 1nacht.

 5. Superboer Superboer says:

  ik laat me niet zeggen wat ik wel of niet mag doen…Door geen ene vrouw op aarde, Voor de vrouw[en]; Stel niet zo veel eisen, wees gelukkig met wat je hebt, geld en roem maakt niet blij hoor! Kijk naar de man wie hij is, en niet wat hij bezit!!!

 6. Roy Roy says:

  Klopt.. ze zijn allemaal op geld uit, ze zullen nooit vinden wat ze zoeken die verwende Vrouwen… Laten ze eerst maar eens leren koken, en niet dat gezeur over vakantie, shoppen,dagjes uit,sauna, enz enz. pfffffff

 7. MGTOW MGTOW says:

  Zie de youtube video van terrence popp: ‘where all the good men went’
  Zeer vermakelijk.
  Ik kan onderstaande vrouwen zeer aanraden deze video te bekijken, misschien wordt het hen duidelijk waarom het niet lukt……ook niet op elitedating…….nergens meer….

 8. Peter Peter says:

  haha goed geschreven Mgtow… wat een arrogantie van die vervinck Nancy…zij zal zo nooit aan een man komen… jij hebt het goed Mgtow..

  • MGTOW MGTOW says:

   Precies, want hij moet er verzorgd en fit uitzien en ook veel geld hebben, het is immers elitedating. Hij moet zus en hij moet zo. En hij mag niet dit en niet dat. Een man die beschikt over dergelijke eigenschappen kan een beduidend jongere vrouw krijgen. Maar veel van dit soort geemancipeerde vrouwen willen zelf ook een jongere partner.Tot een match zal het dus nooit komen. Het is Mr. Perfect of anders 3 katten op schoot; de ‘crazy catlady’. Succes ermee!

 9. vervinck nancy vervinck nancy says:

  Ik ben helemaal niet tevreden over elitedating.Krijg matchen van een boer in zijn onderhemd,krijg een match van een straat werker met een veiligheidsvestje aan,een poetsman,die eruit ziet als een personage uit een horrorfilm.Ik heb die persoon reeds tot 3 maal toe verwijdert en hij kan maar blijven sturen naar mij.Ik ben een zelfstandige,die 2 zaken beheerd en wil toch iemand die er toch verzorgd en fit uit ziet,ieder potje past een deksel,maar bij de matchen van elitedating,zit mijn dekseltje niet.Reageer je,krijg je antwoord,dat je meer moet open staan voor anderen.Sorry,maar iemand die 300 km ver woont,dat lukt niet voor mij,heb het nu al druk en wil toch tijd voor mijn partner.Jammer,het kost veel geld,maar een man vinden op elitedating,zal er voor mij niet inzitten.

  • MGTOW MGTOW says:

   Misschien is die boer wel een grootgrondbezitter. Die straatwerker is een handige elitair die zijn eigen oprit opknapt, en die poetsman tja, ik heb hier een elitaire bezorger die wil gewoon wat om handen hebben. En 300km afstand wordt wel krap met de tesla model S dus kun je beter je oldtimer uit de schuur trekken.
   Succes!

 10. mgtow3 mgtow3 says:

  klopt, men zal nooit een leuke vrouw ontmoeten op een datingsite… ze hebben veel te veel eisen, zelf hebben ze nikks of weinig te bieden! mijn moeder vertelde me ooit.. een fatsoenlijke vrouw hebt geen interenet dating of advertentei in krant nodig om aan een man te komen! De nederlandse vrouw zijn te verwend! goed en gezond koken kunnen er weinig en schoonmaken al helemaal niet.

  • Jovanana Jovanana says:

   Het kan kan zijn dat een leuke vrouw een of twee bedrijven hebt en ze heeft weinig tijd en energie om op stap te gaan. Of deze leuke vrouw is geen feest-beest. Hoe moeten dan zo’n vrouwen een relatie vinden, volgens jouw?

   • MGTOW MGTOW says:

    Die vrouwen kunnen heel makkelijk en heel goed een relatie vinden, zelfs met een man die gelijkwaardig aan haar is. Echter dergelijke mannen worden bij voorbaat afgeschreven wegens haar onredelijke eisenpakket. Onderzoek laat zien dat vrouwen 80% van de mannen alleen al op basis van uiterlijk op voorhand afwijzen, De resterende 20% wordt onderworpen aan het eisenpakket dat nog het meeste weg heeft van een verlanglijstje dat een klein verwend meisje aan Sinterklaas stuurt. Nergens ter wereld hebben vrouwen meer kansen om een kwalitatief goede man te vinden. Nergens ter wereld zijn er zoveel verzuurde en bitcherige (vaak gescheiden) vrouwen die domweg niet meer te koppelen zijn. Zie hiervoor ook de cijfers van het CBS. Dus……..ga lekker MGTOW en wil je een date stap dan het vliegtuig in. Vrouwen hier hebben zich uit de markt geprijsd.

 11. Essie Essie says:

  ga hier niet op! zijn een stelletje oplichters! vragen of je een profiel wilt aanmaken en dan laten ze blijken dat het heel professioneel is en dan betaal je voor 6 maanden en dan doen ze nix voor je! jaa geld vangen! en als je dan een een maand denkt: hier ben ik klaar mee, dan zit er er voor 6 maanden aan vast! en dan kom ik er ook nog eens achter dat ze per maand 2 x afschrijven van je rekening! heel gedoe om dat terug te krijgen want je hebt ze gemachtigd!

 12. M.T. M.T. says:

  EliteDating een waardeloze datingsite. Weinig profielen, geen enkele interactie en het niveau is laag. Hoogopgeleiden kom je nauwelijks tegen en de meeste profielen zijn vanuit België. De profielen waar ik op reageer laten total niets van zich horen en lijken fake te zijn. Kortom, niet aan beginnen. Alle negatieve reacties die hier staan kloppen!

 13. Nessa Nessa says:

  Ik vind het een waardeloze datingsite. Weinig profielen, geen enkele interactie en het niveau is laag. Ik heb nog nooit zo´n saaie datingsite meegemaakt. Ik heb er heel veel energie ingestoken om er een mooi profile van te maken maar krijg nauwelijks reacties. De profielen waar ik op reageer laten total niets van zich horen en lijken fake te zijn. Kortom, niet aan beginnen.

 14. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Elitedating en ematching; datingsites die zich zogenaamd richten op het hoogopgeleid publiek. Bij beide datingsites wordt gevraagd om het salaris in te vullen. Het lijkt me toch duidelijk waar het om draait. Het resultaat zal zijn dat er een clubje golddiggende vrouwen ingeschreven zal zijn. Helaas vergeten dit soort golddiggers maar al te vaak dat golddiggen een werkwoord is. Uiterlijke schoonheid en er vrouwelijk en verzorgd uitzien lijkt me toch wel een minimale vereiste om een vent met centen te strikken. Maar die moeite neemt men vaak niet eens. Op e-matching kun je de foto’s wel zien en uitzonderingen daargelaten zijn het vaak vrouwen met een op zijn best middelmatig uiterlijk maar met een eisenpakket waar je U tegen zegt. Vaak zijn de vrouwen ook nog op zoek naar een beduidend jongere man. Wat moet ik met zo’n kortgeschoren feministe die in de menopauze zit?
  De sites proberen te verhullen dat het aanbod vrijwel non-existent is. Veel profielen zijn van ”dames” die al lang niet meer gebruik maken van de site.
  Op de website staat van elitedating staat +800 000 nieuwe leden per maand. Je hoeft geen wiskundig wonder te zijn om te begrijpen dat dit onmogelijk is. Stomzinnige kolder. De ratio man/vrouw moeten we die dan ook geloven? De wetgeving staat dit BEDROG kennelijk toe.
  Schrijf je NOOIT in bij een handelaar die overduidelijk gebruik maakt van BEDROG.

 15. Joop Joop says:

  Ook ik heb als “belegen” man een gratis profiel aangemaakt. Alleen is maar allen zeg ik maar. Na een hele reeks vragen te hebben beantwoordt (zoals mijn jaarsalaris???) mocht ik het walhalla betreden. Wat een aanfluiting. Het lijkt zo mooi. “U kunt het uitproberen en de profielen zien”. Wat zien? Alle foto’s zijn vaag gemaakt. Ik kan alleen een duimpje of een of ander kusje versturen (naar wie in vredesnaam want ik zie geen foto) Iemand reageert op mijn profiel met een tekst en ook deze tekst wordt uitgegumd……..lekker klantvriendelijk voor het nog betalen lid. Ik heb echt wel wat geld over voor een bestendige relatie, maar ik wil eerst kijken of er aanbod is dat voldoet aan mijn wensen..Echter om in begin al direct de hoofdprijs te betalen gaat mij veel te ver. Dat er elke dag 1500 nieuwe profielen bijkomen, wordt op geen enkele manier hard gemaakt en als dit al zo is, dan zullen er vast geen 1500 betalende leden zijn. De rest zal, net als ik, vertrekken. Mijn raad trap er niet in.

 16. Tanja Tanja says:

  Deze datingsite is echt helemaal niets. Hij is erg duur.
  Er gebeurt helemaal niets.
  Ga gewoon naar Lexa. Prima site en goedkoper.

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Alle datingsites zijn passe
   Tegenwoordig zitten de meesten op de smartphone (app).
   Zeker als man zijnde blijf je weg van datingsites

 17. Jeanette Jeanette says:

  Ben een hoogopgeleide vrouw en omdat ik naar een serieuze date op zoek ben en geen scharrel van de app: “Laat ik het dan maar eens proberen bij Elite”. Wat een ramp zeg. Ze hebben blijkbaar maar een paar profielen die ongeveer aan mijn eisen voldoen (zijn niet veel eisen alleen leeftijdscategorie, afstand en opleidingsniveau), Krijg nu als match putjesscheppers uit Belgie door en half ingevulde profielen, profielen zonder foto en meer van dat soort shit. Heb voor een maand betaald (ook alweer opgezegd voor het einde van de maand) en krijg nu 1 week profielen en het is nu dus eigenlijk al helemaal op daar. Gaan we niet meer doen zo.

  • Jeanette Jeanette says:

   Oh ja…en je hoeft er niks van te zeggen, want als je bij “contact” kijkt, staat er dat ze noch verplicht nog bereid zijn in zee te gaan met enige geschillencommissie. Kortom: oplichters zonder enige service. Nooit aan beginnen!

   • MGTOW MGTOW says:

    Op datingsites zitten doorgaans veel meer mannen dan vrouwen. Nu dating sites volledig zijn leeggelopen krijgen ook vrouwen te maken met het feit dat er geen leden meer zijn.

 18. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Elitedating, was dat niet voorheen edarling welke de naam ten grabbel heeft gegooid wegens oplichterspraktijken?
  De naam elitedating trekt hoogstens golddiggende vrouwen aan, net als e-matching. Maar veel zullen het er niet zijn omdat vrijwel geen enkele weldenkende vrouw zich inschrijft op zo’n dure site terwijl er gratis apps zijn.

 19. joyce joyce says:

  Al die datingsites, dus ook LEXA zijn zeker niet betrouwbaar, beloven veel wat ze niet waar kunnen maken. Daarnaast zitten er veel oplichters op de site, onder verschillende namen. Mannen die vrouwen binnen halen via de datingsites en de vrouwen berooid achter laten, Liegen Bedriegen enz. en veel geld afhandig maken.
  Door deze mensen en nog steeds geen duidelijke en strengere regels op de datingsites kan dit zooitje ongeregeld nog steeds ongehinderd doorgaan. Als de datingsites zich hier eens hard voor maken, dat er strengere regels komen en dat per persoon maar 1 account kan worden aangemaakt dan zal ik er weer eens over denken om op een datingsite te gaan. Maar nu lopen er hier meer gevaarlijke gekken rond dan dat er vast zitten!!!!!!!! Dus let goed op, want je wordt vergiftigd, geld afhandig gemaakt en nog veel meer ellende…………..

 20. Miranka van der Lee Miranka van der Lee says:

  Inmiddels 4 maanden lid van deze “zogenaamde” één van de beste relatiesites. Wat een deceptie! De dagelijkse toegestuurde matches zijn eigenlijk geen echte matches maar veelal vage profielen zonder foto en nauwelijks informatie. Kennelijk worden de profielen niet vooraf gescreend. Zodra het lidmaatschapsgeld is betaald wordt er niet meer omgekeken naar kwaliteit. Dus waar de naam “Elitedating” haar naam uit ontleend is mij onbekend. En ik vraag me ook oprecht af hoe andere “minder goede” relatiesites eraan toe zijn. Zonde van mijn zuur verdiende centen. Voor mij nooit meer een relatiesite.

  • Sis Sis says:

   Als vrouw zijnde krijg ik juist wel veel reacties op elitedating. Van een mannelijke vriend gehoord dat het moeizaam gaat. Ik zou mij persoonlijk niet druk maken om die paar centen.

   • T T says:

    Je kunt je beter inschrijven op relatiplanet hoor. Dit soort datingsites zijn helemaal niet Nederlands.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑