Home / Waarom EliteDating de beste keuze is voor serieuze daters!
elitedating logo

Waarom EliteDating de beste keuze is voor serieuze daters!

EliteDating is een datingsite die zich richt op hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Deze datingsite is actief in meer dan 25 landen en heeft een uitstekende reputatie op het gebied van matchmaking. Bij EliteDating worden singles gematcht op basis van persoonlijkheid, interesses en voorkeuren, wat zorgt voor meer compatibiliteit tussen partners. Maar wat zijn nu precies de kosten van EliteDating? En zijn deze kosten het waard? In deze review bespreken we de functies, kosten en ervaringen van EliteDating, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over het wel of niet gebruiken van deze datingsite. Lees verder en ontdek of EliteDating de perfecte datingsite is voor jou.

EliteDating
118 Ervaringen
4.2
Beoordeling 4.2

Waarom daten bij EliteDating?

EliteDating is de beste keuze voor singles die veel hoge eisen stellen aan hun date. Deze datingsite richt zich speciaal op hoger opgeleiden. EliteDating is één van de grootste datingsites ter wereld. Dit is namelijk een datingsite die al in vijfentwintig landen actief is waaronder Duitsland, Spanje en Rusland. We mogen dus gerust stellen dat dit een datingsite met veel ervaring is en dat dit ook zeer welkom in in Nederland. In Europa heeft deze datingsite in totaal meer dan dertien miljoen leden en er zijn dan ook dagelijks stellen die elkaar via deze datingsite leren kennen

Een unieke matchmakingprincipe

Wat uniek is aan EliteDating dat is dat er gebruik gemaakt wordt van een matchmakingprincipe dat is gebaseerd op een wiskundig model. Deze bepaalt de comptabiliteit tussen de twee leden. Factoren die onder andere meespelen in het bepalen van een goede match dat zijn de locatie van het lid en de persoonlijke voorkeuren. Dit zorgt ervoor dat je bijna altijd relevante matches te zien zult krijgen. Het wordt je dus erg makkelijk gemaakt om leuke vrijgezellen te gaan ontmoeten.

Nederlandse leden bij EliteDating.nl

Kijken we naar de premium leden in Nederland dan zien we dat er een mooie balans is. De balans tussen de mannen en de vrouwen die staan ingeschreven die is bijna gelijk. Dit zorgt er dan ook weer voor dat het makkelijker is om een leuke vrijgezel te ontmoeten. Je krijgt dan ook individuele partnervoorstellen en daarbij zie je dan dat de overeenkomstige interesses gemarkeerd zijn. Op deze wijze kun je dan meteen zien welke interesses jullie gemeen hebben. Per dag kun je maar liefst drie tot zeven wetenschappelijke matches verwachten. Het zal dan ook nooit lang duren voordat je een persoon ziet waar je graag contact mee zult krijgen.

elitedating screenshot

Welke vrijgezellen zijn er te vinden?

Bij EliteDating vind je vrijgezellen die hoogopgeleid zijn en dit zijn dan personen die in de meeste gevallen ouder dan dertig jaar zijn. De leden van deze datingsite die hebben niveau en daar kun je een goed gesprek mee voeren. Dit zal je ook meteen merken als je contact hebt weten te leggen met een leuke man of vrouw. Het inschrijven bij deze datingsite dat is gratis en dat geeft je dan de mogelijkheid om een profiel aan te maken waarna je de persoonlijke partnervoorstellen zult ontvangen.

elite dating account

Kwalitatieve matching

Wil je echt vrijgezellen die goed bij je passen en waar je ook een goed gesprek mee kunt voeren dan zal EliteDating je niet teleurstellen. Het matchmakingalgoritme die biedt je vele kwalitatieve voorstellen waardoor je snel contact zult hebben met leuke leden. Het contact dat kun je dan ook nog eens op vele manieren leggen en dit is voor iedereen. Dit is dus niet alleen voor heteroseksuelen maar ook voor homoseksuelen en lesbiennes. Neem maar eens een kijkje bij deze leuke datingsite en jij zal zien dat dit dan ook een website is waar jij je meteen thuis zal voelen.

elitedating inschrijven

Keurmerk Veilig Daten

EliteDating.nl heeft het “keurmerk veilig daten”. Online daten bij deze datingsite is dus zeer betrouwbaar te noemen.

Wat kost een lidmaatschap bij Elitedating?

Het goedkoopste EliteDating abonnement kost €19,90 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

 • Gratis

  Beperkte functies

  €0,-
  Bekijken
 • 3 maanden

  Premium Basic

  €49,90 p.m
  Bekijken
 • 6 maanden

  Premium Classic

  €49,90 p.m
  Bekijken
 • 12 maanden

  Premium Comfort

  €19,90 p.m
  Bekijken

Wat kan ik doen met een gratis lidmaatschap op EliteDating?

Bij datingsite Elitedating kun je kiezen uit twee verschillende soorten abonnementen. Zo is er het basis abonnement en een Premium abonnement. Met het basis abonnement kun je gratis lid worden van de datingsite en op een leuke manier kennis maken met wat de datingsite te bieden heeft. Je kunt gebruik maken van de basisfuncties om zo een eerste stap in het online daten te zetten. Wil je later meer functies op het platform uitproberen, dan kun je altijd overstappen op een Premium abonnement. Een gratis lidmaatschap is zeker de moeite waard. Zo krijg je een eerste indruk hoe het online daten werkt en kun je op je gemak de verschillende functionaliteiten uitproberen.

Gratis aanmelden EliteDating

Om de drempel laag te houden, kun je je gratis aanmelden op de datingsite EliteDating. Er worden geen kosten gerekend voor het inschrijven al lid en je kunt gelijk aan de slag. Je hoeft hiervoor enkel je e-mailadres in te voeren en een wachtwoord aan te maken. Vervolgens geef je duidelijk aan waarnaar je op zoek bent. Zo kan de datingsite je helpen om de juiste kandidaten te vinden.

elitedating gratis aanmelden

Zodra je bent ingelogd, krijg je toegang tot de beveiligde omgeving, waar je een keur aan potentiële kandidaten voor een leuke date kunt tegenkomen. Om gelijk zelf goed zichtbaar te worden, maak je een eigen profiel aan. Hierin vertel je meer over jezelf, je interesses en de kenmerken waarnaar je op zoek bent in een nieuwe partner. Zo krijgen de andere leden een goede indruk over wie je bent. Door het plaatsen van een aantrekkelijke profielfoto, zal je nog meer gegadigden op je profielschets af zien komen. Doordat je een basis en dus gratis lidmaatschap hebt, zal echter niet de gehele profielschets zichtbaar zijn. De andere leden krijgen enkel een beknopt wetenschappelijk persoonlijkheidsprofiel te zien. Je kunt ook de EliteDating app downloaden als dat je voorkeur heeft.

EliteDating Persoonlijkheidstest

De persoonlijkheidsschets is deels opgebouwd door de persoonlijkheidstest die je gelijk bij inschrijven kunt invullen. Hieruit komt duidelijk naar voren hoe jijzelf in elkaar steekt en wat je zoekt in een potentiële partner. Tevens ontvang je gelijk enkele partnervoorstellen, zodat je kunt zien of de profielschets inderdaad de geschikte kandidaten aanwijst, waarin je geïnteresseerd zou kunnen raken. Je krijgt zo ook gelijk een indruk van hoe het online daten in zijn werk gaat en hoe je zelf op zoek kunt gaan naar mogelijke aantrekkelijke profielen van andere leden. Hiervoor is een duidelijke zoekfunctie, die je hierin verder helpt. Je geeft duidelijk hierop aan welke kenmerken voor jou belangrijk zijn en het systeem toont je gelijk de profielen van leden die hier het meest mee overeenkomen.

stel liefde

Interesse aangeven

Bij een gratis lidmaatschap is het helaas niet mogelijk om een bericht te sturen aan iemand die je interessant vindt. Wel kun je zelf berichten ontvangen van andere leden die hun interesse aan jou kenbaar willen maken. Deze berichten kun je ook gewoon lezen. Om toch enigszins een interesse te kunnen aangeven, bied een gratis lidmaatschap je de mogelijkheid tot het versturen van een glimlach. Ook kun je een reactie of profiel liken. De ander ziet dan dat je gereageerd hebt en zal mogelijk contact met jou opnemen. Om zelf verder echt in contact te treden met een dergelijk persoon, zal je moeten upgraden naar een Premium abonnement. Dit is echter in het begin nog helemaal niet gelijk nodig. Met een basis abonnement kom je al een heel eind en kun je het online daten rustig even een kans geven.

Extra foto’s toevoegen

Om je profiel helemaal op te leuken en nog aantrekkelijker te maken, bied ook het gratis abonnement je de mogelijkheid tot het toevoegen van aanvullende foto’s. Zo kun je nog meer van jezelf laten zien en krijgen de andere leden een nog betere indruk van je. Het kan zo haast niet meer misgaan of er zullen leuke reacties op je profiel volgen. Het is dus zeker mogelijk om met een basis abonnement, zonder dat je ervoor hoeft te betalen, verschillende functies uit te proberen op datingsite Elitedating. Naarmate je meer vertrouwd bent geraakt en je meer op het daadwerkelijk daten wilt storten, kun je altijd overstappen op een betaald abonnement. De mogelijkheden zijn dan een stuk uitgebreider en het online daten op de datingsite wordt een nog een stuk uitdagender. Een gratis lidmaatschap is een uitstekende eerste stap.

Overzicht gratis functionaliteiten EliteDating:

Met een gratis lidmaatschap zijn de volgende opties beschikbaar:

 • inzage in de resultaten van uw persoonlijkheidstest
 • ontvangen van partnervoorstellen
 • versturen van glimlachen en “likes”
 • uploaden van foto’s

Wat zijn de plus- en minpunten van EliteDating?

 • EliteDating.nl is specifiek gericht op serieuze singles die op zoek zijn naar een langdurige relatie en is daarom een goede keuze voor mensen die serieus zijn over het vinden van een partner.
 • De site maakt gebruik van een persoonlijkheidstest en een wetenschappelijk onderbouwd matchingsysteem om compatibele partners te vinden.
 • Er zijn veel gebruikers beschikbaar op EliteDating.nl, wat de kans vergroot dat je iemand vindt die bij je past.
 • De site heeft een gebruiksvriendelijke interface en biedt verschillende communicatie-opties, zoals chatten en berichten sturen.
 • EliteDating.nl biedt ook een mobiele app, zodat je ook onderweg kunt daten.
 • EliteDating.nl is niet gratis en er zijn kosten verbonden aan het gebruik van de site. Hoewel er een gratis proefperiode is, moet je daarna betalen om toegang te krijgen tot alle functies.
 • Sommige mensen kunnen het matchingsysteem van de site te beperkend vinden en liever zelf door profielen bladeren om iemand te vinden.
 • Omdat de site zich richt op serieuze singles, kan het langer duren om een match te vinden in vergelijking met andere datingplatforms.
 • De persoonlijkheidstest en het matchingssysteem kunnen voor sommige gebruikers te diepgaand en uitgebreid zijn.
 • EliteDating.nl is alleen beschikbaar in het Nederlands, wat het minder toegankelijk maakt voor mensen die geen Nederlands spreken.
 • 4

  Populariteit

  lke week ontvangt EliteDating 1500 nieuwe leden. Daarbij is het verhouding mannen en vrouwen gelijk verdeeld. Met dit aantal zit deze datingsite aan de top van de meest populaire datingsites.

 • 4.6

  Gebruikersgemak

  De datingsite is onlangs geheel vernieuwd en is helemaal van deze tijd te noemen. Navigeren voelt vertrouwd aan en levert op geen enkel moment problemen op.

 • 4.4

  Functionaliteiten

  EliteDating heeft een zogenaamde intelligente matchmaking systeem dat wetenschappelijk is ondersteund. Alhoewel meerdere datingsites dit zeggen te doen staat het matchmaking systeem van EliteDating als zeer goed aangeschreven. Tevens garandeerd EliteDating een contactgarantie. Lees hiervan de voorwaarden op de desbetreffende datingsite of je hiervoor in aanmerking komt.

 • 4

  Klantenservice

  De klantenservice is op meerdere manieren te bereiken. 1. via het contactformulier, 2. per e-mail: support@elitedating.nl, 3. per telefoon: 0900 5500033, 4. per post: Affinitas GmbH, Kohlfurter Strasse 41/43, 10999 Berlin, Duitsland.

 • 4

  Kosten

  De kosten van EliteDating zijn vrij hoog in verhouding tot andere datingsites doordat er minimaal een lidmaatschap van 6 maanden moet worden afgesloten. Hiervoor krijg je wel een uitstekend werkende datingsite voor terug met contactgarantie!

 • 4.2 Uitstekend

  Totaalscore

  Concluderend is EliteDating een van de meest populaire datingsites met wekelijks 1500 nieuwe leden en een gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen. De vernieuwde datingsite heeft een vertrouwde navigatie en een intelligent matchmaking systeem dat als zeer goed wordt aangeschreven. Klantenservice is op meerdere manieren te bereiken. Hoewel de kosten hoger zijn dan bij andere datingsites, garandeert EliteDating wel een contactgarantie en biedt het een uitstekend werkende datingsite.

Veel gestelde vragen:

Hoe werkt Elitedating?

Online daten bij deze datingsite gaat in 4 stappen.

 1. Persoonlijkheidstest
 2. Zoekcriteria opgeven
 3. Profiel optimaliseren
 4. Partnervoorstellen

De partners die je bij Elitedating voorgesteld krijgt, worden door het zogenaamde “matchingsysteem” aan je toegewezen.

Hoeveel leden heeft deze datingsite?

Het totaal aantal Nederlandse leden is onbekend. Wekelijks krijgt deze datingsite 1500 nieuwe leden.

 • 85% van de leden is hoog opgeleid
 • 90% van de leden is 30+
 • Maandelijks vinden 2500 singles liefde via de datingsite

Wat is de opzegtermijn van een lidmaatschap?

De opzegtermijn van een lidmaatschap is 1 maand. Lees de voorwaarden voor meer informatie.

Welke kortingen zijn er?

Wij ontvangen regelmatig kortingen voor deze datingsite. Kijk op de “Elitedating kortingcodes” pagina voor de meest actuele kortingen.

Hoe kan ik inloggen bij Elitedating?

Om in te loggen bij Elitedating heb je een (gratis) account nodig.

Heb je al een account? Ga dan naar elitedating.nl en klik rechtsboven op: “Bent u al lid bij Elite?”. Vul vervolgens je e-mailadres en wachtwoord in.

Hoe kom ik in contact met de Elitedating klantenservice?

Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met de klantenservice.

Contactformulier
Maak gebruik van het contactformulier op elitedating.nl

E-mailadres:
support@elitedating.nl

Telefoonnummer:
0900 – 5500033
(Op werkdagen van 09:00 – 18:00)

Post:
Spark Networks Services GmbH
Kohlfurter Strasse 41/43
10999 Berlijn
Duitsland

Hoe kan ik Elitedating opzeggen?

Kijk op onze “Elitedating opzeggen” pagina voor meer informatie over het opzeggen van een lidmaatschap of het verwijderen van een account.

Laats bijgewerkt: 30 april 2023

118 reacties op “Waarom EliteDating de beste keuze is voor serieuze daters!”

 1. Avatar for S S schreef:

  Dit is de slechtste datingsite allertijden.
  Je betaalt belachelijk veel voor een half jaar minstens.

  Als je niet betaalt, zie je geen foto en kan je geen berichten sturen of beantwoorden.
  Je krijgt zo’n 10 partnervoorstellen per dag, meer mensen kun je niet zien. Daar zitten regelmatig voorstellen tussen van mensen die echt niet binnen mijn zoekopdracht vallen, zoals mensen aan de andere kant van het land of mensen met een geloof waar ik geen relatie mee zou willen.

  MAAR DAT IS NIET HET ERGSTE: Slechts 5% van alle profielen heeft een betaald profiel. Dat wil zeggen dat ze je berichten niet kunnen lezen of beantwoorden en dat ze je foto niet zien.

  Om dit te bewijzen ben ik iedereen gaan aanschrijven. Bijna allemaal profiel niet ingevuld en ik denk 1% reactie (en even voor de duidelijkheid, ik krijg niet 1% reactie omdat ik lelijk ben ofzo, ik zie er goed uit, maar ze reageren niet omdat het niet-betaalde leden zijn. Anders schrijf je wel even terug “geen interesse”, als je zo serieus wilt daten dat je er zoveel geld voor uitgeeft)

  Dit heb ik EliteDating laten weten. Zij zeggen dat ze misschien niet reageren omdat ze al met iemand aan het daten zijn, of even geen tijd hebben. Heel zwak antwoord. Ze weten dondersgoed dat dit OPLICHTING is.
  Ze wilden niet de overige 3 maanden terugbetalen en ze konden me ook niet matchen aan alleen mensen met een betaald profiel. Zwaaaare oplichting, NIET doen.

 2. Avatar for Kennertje Kennertje schreef:

  Prima ervaring met EliteDating gehad. Kan deze datingsite aanraden voor hoog opgeleiden. Ik kreeg niet veel matches, maar die paar die ik wel kreeg zijn goed bevallen.

 3. Avatar for Caro Caro schreef:

  Veel te duur voor je geld. Veel Belgische leden. Selectie door Site is wassen neus.
  Het enige elite aan Elitedating is de prijs. Je krijgt er niets voor..

  Afrader…….

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   tja als jullie van je geld afwillen….

  • Avatar for droplul droplul schreef:

   Vraag je moeder als ze haar vagina voor je kan openen en je vader voor je kan bukken. Dat je ook meteen ontmaagd kan worden eikel. Elke keer met je domme reactie wie of wat?

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @Drplul. henb je er ervaring mee? Sneu voor jou, pffffffffffff.

  • Avatar for nieuwsuur nieuwsuur schreef:

   En wij hebben weer enorm gelachen, hoe de Nederlandse vrouwen de mannen belazerd in een relatie of een huwelijk. De echtscheiding procentage neemt alleen maar toe.

   Als je een vrouw in deze tijd wil dan moet je haar zoveel gaan bedelen om met haar te zijn. Vaak vindt het leuk om man of mannen uit te bijten. De man rent als een schoot hondje achter haan.

   Veel vrouwen vinden het leuk om te scheiden. En willen vaak de man de pest geven.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Voorheen heette dit edarling. Maar door frauduleuze zaken werd de naam teveel besmet en zijn ze verder gegaan als elitedating.
   Maar het is nog steeds een hopeloze geldput. Je kunt beter een staatslot kopen dan komt het geld in ieder geval nog in de staatskas terecht in plaats van bij bedriegers.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @Mgtow. ik snap mensen niet dat ze zoveel betalen voor een date site [ parship etc] je maakt net zo veel kans dan als je alleen in het bos loopt op een vrouw [ nul procent] wat drijft mensen om 60 euro permaand te betalen aan een date site? en hoog opgeleide vrouwen zijn veelal arrogant en veel te verwent. Te veel opsmuk en dik doen, wat kunnen zij nu werkelijk? ja nageltjes lakken en met hun uiterlijk bezig zijn, de rest is fake van ze. Mgtow/ moet je eens zien op een lexa hoe de vrouw er ook uit ziet, echt, velen hebben jaren geen echte kapper gehad, en ze staan er op met of een glas wijn, of een bord eten, of met een of ander beest, sorry, 95procent van de vrouwen vind ik echt niet aantrekkelijk op de site om te zien, wil ik nog geen eens een ONS mee, ook al kreeg ik geld toe. Wat een gedrogten. Mgtow, op welke site treft je als man wel leuke vrouwen? je hebt ook zoosk, of B2? wie weet raad?

  • Avatar for Lex.A Lex.A schreef:

   Ja, en dat staatslot geeft je hoogstwaarschijnlijk ook nog een beter gevoel 😀

   @superboer: zoek eens op een escortsite. Kost ook wat, maar in vergelijking met die overpriced datingsites krijg je vast wel waar voor je geld…

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   Droplul doet zijn naam eer aan.. Bij deze.

  • Avatar for ganaar ganaar schreef:

   Ga naar de hoeren is goedkoper.

   Vrouwen die op dating sites staan. Zijn al 50 keer tot 100 keer uit gemold en ze lachen jullie allemaal daar uit. En ze zijn goed uit genaaid nadat ze huisje,boompje,beetjes willen met een man. Ze kunnen goed sleutelen aan een hypotheek om deze vervolgens op jou naar te zetten. Daarna als ze vreemdgaat kan ze van jou scheiden en laatje ze jou met een paar kinderen achter. En mag jij haar partner alimentatie aan haar betalen en dat is dus KASSA VOOR HAAR.

   Waarom zoek je een vrouw? Zelfs jonge dochters van moeders worden ook hoertjes, dus ja alle relatie en huwelijken lopen in knoppen overspel is meerdere van het deel probleem.

  • Avatar for ganaar ganaar schreef:

   Je kunt ook camera man worden dan kun je zien, hoe en hoeveel vrouwen van cockhold houden. Hahah weetje maar moet er wel om lachen.

   Man lief is hard aan het werken als ondernemer en aan bedrijf plan en moet inkomsten genereren en mevrouw is al aan het filmen cockhold thuis bij haar eigen man in huis met een zwarte man.

   Waar heeft ze die zwarte man ontmoet via een dating site.

  • Avatar for Kennertje Kennertje schreef:

   Oneens.

 4. Avatar for niksweerd niksweerd schreef:

  Dom gelul, ga hulp zoeken zal ik zeggen.

 5. Avatar for Wilbert Marcelissen Wilbert Marcelissen schreef:

  Goedemorgen Mevr/ Heer

  Ik heb geprobeerd tot drie keer toe een betaling te doen bij Elite dating en daar word gezegd dat de betaling tot drie keer is mislukt maar er is wel drie keer drie keer 78 euro van mijn rekening geschreven. Ik vraag u nu of u twee of drie keer dat bedrag wil terugboeken. Dat gaat om een lidmaatschap van twee maanden.
  Met vriendelijke groet
  Wilbert Marcelissen

 6. Avatar for Sjonnie Sjonnie schreef:

  Veel engelstalige nep profielen. Weinig matches en meestal uit de buurt. Betaal er niet voor, want zonde van het geld.

 7. Avatar for Nicoled Nicoled schreef:

  Ik ben net een maand lid van alive dating. Hiervoor baseerde ik me op de positieve reviews op enkele beoordelingssites. Om dat ik, na enkele weken al merkte dat in praktijk weinig of niets klopte van de beloften en aanbevelingen, keek ik opnieuw en vond reviews van (ex) gebruikers.
  Bijna allemaal commentaren gelijk aan mijn ervaringen.
  Eerste week partnervoorstellen, waarvan weinig passend door veel te ver, geen profielfoto’s, weinig of niet ingevulde profielen. De laatste twee weken nauwelijks bezoekers op mijn profiel,
  Ik heb gereageerd, ze mailen terug, dat wel maar er verandert niets.
  De laatste dagen bij a alleen profielen zonder tekst en foto s.
  Normaal plaats ik geen negatieve reviews, maar ik hoop zo bij te dragen dat andere mensen niet dezelfde fout maken als ik. Enkel afgaan op reclame en beoordelingssites…… lees vooral de reviews van gebruikers, helaas het klopt allemaal.
  Er klopt totaal niets van waar elite dating voor zou staan.
  Dus mensen, niet doen. Triest maar het is zo
  Mvg
  ND

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Je krijgt wel reactie op je mails, dat is al bijzonder….tenzij, en ik gok maar wat, dat dit standaard/automatische antwoorden zijn.
   Grote datingsites hebben al nauwelijks leden. Elitedating nog minder. Volgens mij was het voorheen onder de naam edarling, maar door list en bedrog werd deze naam teveel besmet.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   en veel en veel te duur.. ga ik nooit doen, ook al had ik het geld ervoor.

  • Avatar for Jjk Jjk schreef:

   Ben t helemaal eens.

   Heb veel betaalde datings sites gehad.

   Dit is de eerste sites, waarbinnen zich een hoer bevindt.

   En ook iemand, die op een vliegveld vaststond en snel bitcoins nodig heeft.
   Wie denkt men dat ik ben PIPO DE CLOWN.??

   Aanbod is heel mager.

   Beklag doen, is men ongevoelig voor restitutie.

   Veel DODE profielen, om de site iets te doen lijken..

   Veel dames LEZEN hun berichten niet.

   En als ze lezen, kan er geen bedankje af.
   En ja, ik ben een keurig iemand, dus dat wordt dus niet gewaardeerd.

   Mensen, ik adviseer, DOE T NIET,!!

  • Avatar for Petra Petra schreef:

   Helemaal mee eens.
   Elite heeft veel pretenties maar is een waardeloze site.
   Weinig en super slechte voorstellen, soms dagen niets.

 8. Avatar for Superboer Superboer schreef:

  Hoi E. Kreeg jij veel reacties van de Vrouw[en] hier? Of valt het tegen? zoals op elke date site.

 9. Avatar for E E schreef:

  Waardeloos. Lijkt veelbelovend maar voorstellen liggen mijlenver van de criteria die ik heb opgegeven en als belangrijk heb aangemerkt. Zelfs berichten van de zgn gelukszoekers. Na vier keer een klacht daarover ingediend te hebben, men adverteert immers met ‘dating voor hoger opgeleiden’, was het antwoord: “we willen niemand uitsluiten!” wijzig dan je wijze van adverteren, dit is misleiding! Als ik op mijn profiel wil zetten dat ik mijn premium lidm niet verleng vanwege het tegenvallende aanbod, wordt dit gecensureerd! Geldwolven zijn het, niets meer, niets minder!

 10. Avatar for Superboer Superboer schreef:

  mgtow. ik zie meer katten voor bij komen op date site dan vrouwen, nee een hoogopgeleide vrouw is niks, wat kunnen ze werkelijk? nog niet eens fatsoenlijk koken… ik wil ga niet zo ene, de normale vrouw gaat het winnen van al die hoog opgeleide kak vrouwen die oh zo irritant arrogant zijn! Nee betalen willen ze niet, voelen ze zich te hoog voor! Dat is gewoon effe laten weten dat de man maar betaalt, want zij is DE Dame in kwestie,. ooit las ik dat een man 260euro had betaalt voor een date [eten en drinken] zij had gezegd, betaal jij maar want ik ben een vrouw, de man hoort te betalen had ze gezegd, was ook zo;n hoog opgeleide tut! ik had dat echt nooit betaalt alleen die 260euro! die man is een illusie arme geworden was niks geworden die date, ja 260euro arme.

  • Avatar for JRT JRT schreef:

   Nou nou wat een discriminatie. Je weet dat je hiervoor vervolgd kan worden. Ken je het woord stigma? Stigmatiseren dat is wat jij doet.
   Er is nou eenmaal een verschil in intelligentie. En ik vind het fijn om iemand van mijn eigen niveau te vinden MET waarden, normen, respect en manieren die bij mij passen. Bedenk iedereen is anders maar we willen toch allemaal behandeld worden zoals we het fijn vinden. En als die man 260 EUR heeft betaald is het zijn keuze. Hij had nee kunnen zeggen.

  • Avatar for JDB JDB schreef:

   Keurig en in stijl gepareerd JRT. De beschaving is ver te zoeken op nogal wat reviews. Je kunt het eens of oneens zijn met bepaalde datingsites, maar je gaat geen mensen beledigen.

 11. Avatar for Superboer Superboer schreef:

  hoi mgtow, klopt wat jij schrijft over al die hoog opgeleide vrouwen, ze kijken niet verder dan hun neus lang is met die opmerking van truus [lees]. Denk dat er moeilijk mee valt te leven met een hoog opgeleide vrouw, zulken weten het altijd weer beter en zeggen mij wat ik moet doen [ eerst nederlands leren] waarom? wat maakt mij het uit dat ik in haar ogen niet goed nederlands kan schrijven? kan ik best hoor, maar mij intresserty het niet als een vrouw geen goed nederlands kan schrijven, als haar karakter maar goed is en dat ze geen wijsneusje is als al die hoog opgeleiden vrouwen, die kunnen vaak al helemaal niet koken en schoonmaken, alleen op vakantie gaan en shoppen en haar gelakte nagels vijlen, ik wil helemaal niet zo;n vrouw, doe mij maar een vrouw zonder poespas een gewone nuchtere hollandse meid zonder oordelen over een man wat truus doet.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   En weet je wat het is met die hoge opleidingen? Vaak iets sociologisch, pedagogisch, psychologisch etc Studies die vooral leuk moesten zijn en waar geen wiskunde voor nodig was. Studies die vooral vrouwen doen. Met deze ‘gender’-studies verdienen ze vaak amper een droge boterham. Daarom zijn deze geemancipeerde en hoog opgeleide vrouwen zo blij dat de MAN de eerste date betaalt, ze verwachten dat ook. Ze zullen neerkijken op een man die met zijn handen werkt, zelfs als hij meer verdient dan zij. Wat je ook ziet is dat deze vrouwen denken dat hun hoge opleiding ze aantrekkelijker voor mannen maakt waardoor juist deze vrouwen een jongere man proberen te krijgen. Zij begrijpen niet dat vanuit het oogpunt van een man een hoge opleiding de vrouw niet knapper maakt, wij mannen geven daar namelijk weinig tot niets om.Op datingsites zie je daarom veel cougarvrouwen met katten op schoot. Het enige dat die hoge opleiding doet is er voor zorgen dat ze zich nog meer verwaand opstelt, nog arroganter wordt, nog meer onrealistische eisen stelt. En die hoog opgeleide man die hersenen heeft en logisch nadenkt herkent dit gedrag en wil zo’n vrouw niet.

 12. Avatar for Superboer Superboer schreef:

  hoi Truus, Goed Nederlands? Waar gaat het om bij jou? Om goed nederlands te schrijven? of wat ook? of gaat het je daarom? Weer zo;n wijsneusje zoals jij wie zegt hoe het hoort te zijn.. kun jij wel koken? vaak al die hoog opgeleide vrouwen zijn voor mij wijsneusjes die alles beter denken te weten, ben jij er ook zo ene? al die vrouwen op een date site, veeg ze allemaal maar bij elkaar een groot eenheid worsten, er mankeert gewoon wat aan die vrouwen op enkel na natuurlijk,een normale fijne lieve vrouw wie niet zulks opmerking als jou hebt vind je niet op een date site, ik let er niet op of een vrouw goed nederlands kent of niet, mij gaat er om hoe ze als persoon is. De meeste vrouwen op date site zijn niet de makkelijkste types. Nooit is het goed genoeg, nooit deugd een man, ligt altijd aan de man[nen]. Demeesten kunnen niet schoonmaken en koken al helemaal niet alleen shoppen en met vakantie gaan dat willen ze graag, met al hun mooi gelakte nagels en veel make up en vaak te dik ook.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Vrouwen willen alleen omhoog daten. Ze zoeken een.man met meer status en geld. Vandaar de allergie voor taalfouten want dit associeert ze met een lager opgeleide man. Ook zie je dat ze op de man speelt door jou persoonlijk aan te spreken en belachelijk te maken. Dat is makkelijker dan ergens inhoudelijk op in gaan. Hoewel ik zelf hoog opgeleid ben en een hoge functie bekleedt, hoef ik helemaal niet perse een hoog opgeleide vrouw; dit zijn namelijk vaak de meest onuitstaanbare en onmogelijk in omgang zijnde bitches. Een man is te tevreden met een zachtaardige vrouw die er leuk uitziet is en hem goed kan verwennen. Voor de meeste vrouwen is dit teveel gevraagd. Zij willen de baas spelen, concurreren met de man, vormen geen team met de man. Dergelijke vrouwen zijn hoogstens geschikt voor een one night stand en daarna dus wegwezen.

 13. Avatar for Superboer Superboer schreef:

  Mgtow, klopt, ze hoppen van man naar man! Meestal hebben ze tal van relaties achter zich, denk dat op de sites 90procent van de vrouwen geen makkelijke types zijn! Ze eisen van alles, dan nog is het niet goed genoeg, ze willen allemaal vaak met vakantie en shoppen, kunnen ze niks anders bedenken dan deze geneuzel? de meesten kunnen nog niet eens koken of willen het niet, ik wil ganie zo;n vrouw! welke man wel? Ik ben een nuchtere Achterhoeker, bij ons zeggen ze ; doe maar gewoon doe je al gek genoeg; wij hebben niks met zulks vrouwen, ik hebt veel gedatet op sites meesten zeggen me dan, ik hebt 4 relaties achter mij, hoe zo loopt het dan mis? 4x nog wel? laten de vrouwen met 2 voeten de grond weer raken, doe niet zo gek en wees blijk met wat die man bezit en niet bezit!

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Je herkent deze profielen vast: met het woord ‘travel’ in de nickname. Travelchick, Travelnina, Traveltruus…. Ze reist de hele wereld rond. Dan zie je een foto met een gedrogeerde tijger. Ze heeft ook nog een ‘bucketlist’ van landen die ze nog wil bezoeken. Uiteraard op jouw kosten.
   Waarom ze niks anders kunnen verzinnen is omdat de meesten gewoon leeghoofden zijn. Ga maar eens na wat voor hobbies ze hebben. Vaak niets………Reizen is geen kunst, iedereen kan een ticket kopen en instappen, dat kun je geen hobby noemen. De meeste zogenaamde hobbies zijn consumerende activiteiten zoals dus reizen, shoppen, kijken van films. Maar ze DOEN dus bar weinig. Uiteraard uitzonderingen daargelaten. Deze leeghoofden eisen dus van alles aan de man. De eisen zijn vaak tegenstrijdig. Bijvoorbeeld een man die tegengas kan geven maar ook naar haar moet luisteren. Vrouwen op datingsites begrijpen niet dat wat zij willen hoogstens in disney sprookjes bestaat. En dat zij zelf geen maagdelijke prinses is maar een uitgezakte alleenstaande moeder met een slecht kapsel (vaak kort pittig, of het staat alle kanten op, maar t zit zelden netjes). Wat zij willen gaan ze nooit vinden.

 14. Avatar for Superboer Superboer schreef:

  mgtow, wat vind jij? op date sites staan niet echt aantrekkelijke vrouwen op, van de 100 misschien maar 3, vind ik; en ik zag er 1as weekend, zij staat er al jaren op en nog geen man, pfff wel raar! zij ziet er WEL leuk uit, maar goed, daar hebt je het al, ze hebt te veel keus. 1 op de 5 kans op een relatie via date site, bar weinig! en al dat gezoek op die site, niks aan te veel gedoe ook. ik ben meer een typ wie zo een vrouw aanspreekt, via een foto op date site kun je niet zien hoe ze werkelijk is, vaak wel probleemgevallen op date sites. Denk altijd, een vrouw wie keurig is gescheiden gaan niet op een site, hebt ik van meerdere gehoord, en de meeste leukste dames zijn gehuwd of hebben een vriend. Veelal op date sites zoeken vrouwen mannen wie stoer moeten zijn en ze tegengas moeten geven, zijn meestal niet de makkelijkste types. Men zei me, niet doen date site, okee, er zal ook wel een keurige vrouw erop staan maar das kans 1 op de 100 om ze te vinden.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Goed om te lezen dat je de zin ‘moet tegengas kunnen geven’ begrijpt. Dit zijn vrouwen die telkens de grenzen opzoeken. Jou gaan uittesten. Een relatie heb je toch voor je plezier? En weet je wat er gebeurt als je echt tegengas geeft, als je haar echt op haar plaats zet? Precies, dan heb je knallende ruzie. Dan gaat het niet zoals mevrouw het wilt. Dan gaat ze weg en is er weer zo’n gescheiden feeks bij: meer dan 70% van ze waren de initiatiefneemster. Ze hebben dan ook vaak weinig tot niets te verliezen. Sterker ze kunnen de helft van de eigendommen opeisen. Via datingsites volop aan mannen, oftewel het volgende slachtoffer.

  • Avatar for Truus Truus schreef:

   Als jij nu eens fatsoenlijk Nederlands leert dan zijn we al een stuk.verder!

 15. Avatar for Superboer Superboer schreef:

  okee Mgtow, this allemaal oh zo waar wat je schrijft!

 16. Avatar for Superboer Superboer schreef:

  ja klopt mgtow, een en al geld klopperij, niet aan beginnen al die sites, net zoals vroeger een vrouw puur natuur op je pad laten komen.. veelal reageren ze toch niet op jou berichtje, arrogantie ten top, en ze zijn veelal ga nie aantrekkelijk om te zien en de meesten blijven jaren hangen op die sites[ vrouwen dan]. ik ga echt geen 240euro betalen voor een site dan blijft ik nog liever alleen!

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Klopt veel vrouwen staan er jaren op. Of je ziet ze ook op andere sites staan. Ondanks dat er zo veel meer mannen dan vrouwen actief zijn lukt het ze maar niet om een vent te vinden. Hoe zou dat toch komen? Vaak zijn het onmogelijke en arrogante verwende prinsesjes die hun leven lang altijd hun zin hebben gekregen. Ze leven in een fantasie wereld waarin zij het stralende middelpunt zijn en dan zeggen ze dingen als: hij moet zus, hij moet zo. Het plaatje moet perfect ingekleurd worden anders is het ‘next!” . Ze willen het sex in the city leventje, van de ene penis naar de andere penis, maar ze willen ook die stabiele man die ze alles (gratis) geeft want het sex in the city leventje is een duur leventje wat je niet kunt bekostigen als je een pedagogische, sociologische of psychologische achtergrond hebt. Of een andere fluimstudie als journalistiek of vrije tijds kunde en andere brabbelstudies. Wat ze willen kunnen ze dus niet vinden. Dan eindigen ze als crazy catladies. Alle mannen zijn op sex gerichte klootzakken en waar zijn al die goede mannen dan? Kijk eens naar het youtube filmpje van Terrence Popp; where all the good men went. Die ga je leuk vinden

 17. Avatar for Mil41 Mil41 schreef:

  Ben ik nou echt de enige die er ingestonken is? Ik krijg ineens een factuur van 249.99 binnen en dat terwijl ik maar welgeteld 8 uur actief ben geweest. De app werkt totaal niet. Voor mij nooit meer een datingsite! ben gewoon 250 euro lichter en EliteDating trekt zijn handen ervan af want ik heb de app via Itunes aangeschaft, lekker makkelijk…. Nederlands Recht en herroepingsrecht maar ingeschakeld.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Een elitair bedragje van 250 euro. Dat kunnen de elitaire mensen die zich inschrijven vast wel missen denken ze bij elitedating.
   Je moet wel de elitaire voorwaarden lezen. Daar staat uitgelegd wat hun ”’service”’ inhoudt. Dat komt niet perse overeen wat een logisch nadenkend mens denkt.
   Op datingsites wordt je uitgekleed, maar niet op de wijze waarop je gehoopt had.
   Eigenlijk wordt je gewoon genaaid, maar ook niet zoals je gehoopt had.

 18. Avatar for Superboer Superboer schreef:

  Lisa, ik ben het met je eens, denk dat het vandaag de dag een ziekte is, bedoel aan al die eisen stellen aan elkaar waar we aan moeten voldoen, ik als man doe daar niet aan mee, nooit gedaan ook, ik ben niet veeleisend hoeft geen dure horloge of de nieuwste telefoon o.i.d. ik wenst een fijne normale vrouw wie niet alles wil hebben, en wie kan koken wel, een normale vrouw zonder opsmuk, zouden ze nog bestaan?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Als je eist is dat prima, maar zorg dan in ieder geval ook dat je wat te bieden hebt. Op datingsites zie ik op zn best middelmatige vrouwen die enorme eisenpakketten hebben. Vaak hebben ze zelf een of andere genderstudie gevolgd; iets sociologisch, psychologisch of pedagogisch waarmee ze dus nauwelijks een droge boterham mee verdienen. Ze zit op een flat 3 a 4 hoog (een hypotheek krijgt ze niet) tussen het ikea-fineer met een paar katten opschoot. Door de overvloedige aandacht denkt ze een geweldige datingprinses in een torenkamer te zijn. Het sprookje wordt ruw verstoord door de rammelende eiserstokken………..

 19. Avatar for Superboer Superboer schreef:

  als ik de profielen leest van vrouwen, willen ze op vakantie, sauna,shoppen, terras, weekendjes weg en meer van dat geneuzel. allemaal eenheidsworsten! Een fijne normale vrouw ga je er als man niet vinden op dat site. Alleen maar van die verwende nesten ja.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Vrouwen op datingsites zijn vleesgeworden clichés. Allemaal reizen ze de wereld rond, allemaal zijn ze sociaal, spontaan en sportief. Vergezeld door een ‘springfoto’ (hangtietencheck), vakantiekiekjes of tuitlipjes selfies. Hobbies hebben ze zelden tenzij Netflix en shoppen daartoe gerekend worden. Ga vooral geen diepgravend filosofisch of religieus getint gesprek aan want dan merk je direct met een hol wezen vandoen te hebben. Ze is hoogstens spiritueel maar denk dan niet dat ze met een sensuele tantra massage jou tot een hoogtepunt brengt. Denk eerder aan een heks

 20. Avatar for Superboer Superboer schreef:

  klopt Mgtow, ik hebt het zelf onder vonden, bedoel dat de vrouw veel te veel eisen stelt. Als je als man al geen auto hebt en geen werk, tel je al niet meer mee, maar waar gaat het om? om de liefde of bezittingen? ik kijk niet naar een vrouw wat ze wel of niet bezit.. mij gaat het om de liefde zelf! Of zij nu rijk is of niet, mij maakt het niet uit, ik kan vallen voor een vrouw wie niks bezit.. hebt een hekel aan vrouwen wie nooit genoeg hebben en het liefst alleen maar gaan shoppen etc.. kijk naar een man hoe hij is en niet wat hij bezit of niet! DUIDELIJK DAME;S?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Google eens op hypergamie……
   Vrouwen verwijten dat mannen hen zien als sexobject. Klopt, maar het is ook zo dat vrouwen mannen zien als succesobject. Dit is de natuur. Voor vrouwen op middelbare leeftijd geldt op een gegeven moment: ‘ they hit the wall’. Het mooie is er dan van af. Maar zij eisen nog steeds een man die het bovenmodaal goed voor elkaar heeft, voor minder doet ze het niet. Maar dergelijke mannen zijn nog steeds een geliefd succesobject en kunnen gaan voor een beduidend jongere partner. Ok, een one night stand zit er wel in voor haar en daar klagen ze dan ook bijna allemaal over. Maar een relatie niet, want ze is te veeleisend. Hoe veeleisend ze is kun je vaak al lezen in haar profiel wat vaak veel weg heeft van een verwend meisje dat een verlanglijstje voor sinterklaas opstelt. In de gesprekken die ik heb met vrijgezelle dames komt steeds naar voren dat:
   – geen enkele man deugt, het zijn allemaal waardeloze nietsnutten
   – ze krijgt tientallen interesseberichten per dag maar er zit dus nooit wat tussen
   – het ligt nooit aan haar zelf, maar altijd aan de man, zelfreflectie en verantwoordelijkheid zijn ver te zoeken
   – ook met personen op het werk en binnen haar familie loopt het niet lekker; conflicten, voldoen ook niet aan haar eisen

   Weet je wie ook onredelijke eisen hebben? Dat zijn terroristen en dictators. Wil jij samenleven met een dergelijk persoon? Accepteer jij dergelijke shit ook van je mannelijke vrienden? Nee toch? Moderne vrijgezelle dames, zeker op middelbare leeftijd, zijn niet meer te matchen met een man. Alleen met katers; the crazy catlady ! Sloof je vooral niet uit voor een dergelijke creatie. Het beste wat je kunt als je niet beschikt over bovenmodale geld en status hierover gewoon te liegen in je profiel (net zoals vrouwen liegen over hun gewicht en sociale vaardigheden). Vervolgens pump&dump.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---