datingsite parship

Home » EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites elitedating logo

Laatst bijgewerkt op augustus 24th, 2020 | door Welke online datingsite?

118

EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen

InfoKostenActie & kortingReviewErvaringen

 

Elitedating info

EliteDating is de beste keuze voor singles die veel hoge eisen stellen aan hun date. Deze datingsite richt zich speciaal op hoger opgeleiden. EliteDating is één van de grootste datingsites ter wereld. Dit is namelijk een datingsite die al in vijfentwintig landen actief is waaronder Duitsland, Spanje en Rusland. We mogen dus gerust stellen dat dit een datingsite met veel ervaring is en dat dit ook zeer welkom in in Nederland. In Europa heeft deze datingsite in totaal meer dan dertien miljoen leden en er zijn dan ook dagelijks stellen die elkaar via deze datingsite leren kennen. 

Matchmaking

Wat uniek is aan EliteDating dat is dat er gebruik gemaakt wordt van een matchmakingprincipe dat is gebaseerd op een wiskundig model. Deze bepaalt de comptabiliteit tussen de twee leden. Factoren die onder andere meespelen in het bepalen van een goede match dat zijn de locatie van het lid en de persoonlijke voorkeuren. Dit zorgt ervoor dat je bijna altijd relevante matches te zien zult krijgen. Het wordt je dus erg makkelijk gemaakt om leuke vrijgezellen te gaan ontmoeten.

Nederlandse leden bij EliteDating.nl

Kijken we naar de premium leden in Nederland dan zien we dat er een mooie balans is. De balans tussen de mannen en de vrouwen die staan ingeschreven die is bijna gelijk. Dit zorgt er dan ook weer voor dat het makkelijker is om een leuke vrijgezel te ontmoeten. Je krijgt dan ook individuele partnervoorstellen en daarbij zie je dan dat de overeenkomstige interesses gemarkeerd zijn. Op deze wijze kun je dan meteen zien welke interesses jullie gemeen hebben. Per dag kun je maar liefst drie tot zeven wetenschappelijke matches verwachten. Het zal dan ook nooit lang duren voordat je een persoon ziet waar je graag contact mee zult krijgen.

Welke vrijgezellen zijn er te vinden?

Bij EliteDating vind je vrijgezellen die hoogopgeleid zijn en dit zijn dan personen die in de meeste gevallen ouder dan dertig jaar zijn. De leden van deze datingsite die hebben niveau en daar kun je een goed gesprek mee voeren. Dit zal je ook meteen merken als je contact hebt weten te leggen met een leuke man of vrouw. Het inschrijven bij deze datingsite dat is gratis en dat geeft je dan de mogelijkheid om een profiel aan te maken waarna je de persoonlijke partnervoorstellen zult ontvangen.

Kwalitatieve matching

Wil je echt vrijgezellen die goed bij je passen en waar je ook een goed gesprek mee kunt voeren dan zal EliteDating je niet teleurstellen. Het matchmakingalgoritme die biedt je vele kwalitatieve voorstellen waardoor je snel contact zult hebben met leuke leden. Het contact dat kun je dan ook nog eens op vele manieren leggen en dit is voor iedereen. Dit is dus niet alleen voor heteroseksuelen maar ook voor homoseksuelen en lesbiennes. Neem maar eens een kijkje bij deze leuke datingsite en jij zal zien dat dit dan ook een website is waar jij je meteen thuis zal voelen.

Keurmerk Veilig Daten

EliteDating.nl heeft het “keurmerk veilig daten”. Online daten bij deze datingsite is dus zeer betrouwbaar te noemen.

 

elitedating-kosten-screenshot2

 

EliteDating Kosten abonnement

prijs 6 maanden

€ 29,90 p.m.
€ 29,90 p.m.
 • Premium lid

prijs 12 maanden

€ 24,90 p.m.
€ 24,90 p.m.
 • Premium lid

prijs 24 maanden

€ 19,90 p.m.
€ 19,90 p.m.
 • Premium lid

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

Het goedkoopste EliteDating abonnement kost €19,90 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van EliteDating kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Elite Dating actie en korting

Kijk voor alle actuele acties op onze Elitedating kortingscode pagina!

Meer over EliteDating.nl

EliteDating opzeggen en account verwijderen

EliteDating Review

Populariteit ★ ★ ★ ★
Elke week ontvangt EliteDating 1500 nieuwe leden. Daarbij is het verhouding mannen en vrouwen gelijk verdeeld. Met dit aantal zit deze datingsite aan de top van de meest populaire datingsites.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★ ★
De datingsite is onlangs geheel vernieuwd en is helemaal van deze tijd te noemen. Navigeren voelt vertrouwd aan en levert op geen enkel moment problemen op.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
EliteDating heeft een zogenaamde intelligente matchmaking systeem dat wetenschappelijk is ondersteund. Alhoewel meerdere datingsites dit zeggen te doen staat het matchmaking systeem van EliteDating als zeer goed aangeschreven. Tevens garandeerd EliteDating een contactgarantie. Lees hiervan de voorwaarden op de desbetreffende datingsite of je hiervoor in aanmerking komt.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice is op meerdere manieren te bereiken. 1. via het contactformulier, 2. per e-mail: support@elitedating.nl, 3. per telefoon: 0900 5500033, 4. per post: Affinitas GmbH, Kohlfurter Strasse 41/43, 10999 Berlin, Duitsland.

Kosten ★ ★ ★
De kosten van EliteDating zijn vrij hoog in verhouding tot andere datingsites doordat er minimaal een lidmaatschap van 6 maanden moet worden afgesloten. Hiervoor krijg je wel een uitstekend werkende datingsite voor terug met contactgarantie!

EliteDating Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite EliteDating. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met EliteDating? Geef hieronder jouw reactie!

EliteDating Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: EliteDating is een moderne en eigentijdse datingsite met uitstekende functionaliteiten en gebruikersgemak. Het Matchmaking systeem is zeer goed. De kosten zijn in verhouding met andere bekende datingsites vrij hoog.

4.2About the Author

Anoniem118 Ervaringen - EliteDating – Kosten, Review en Ervaringen

 1. S S schreef:

  Dit is de slechtste datingsite allertijden.
  Je betaalt belachelijk veel voor een half jaar minstens.

  Als je niet betaalt, zie je geen foto en kan je geen berichten sturen of beantwoorden.
  Je krijgt zo’n 10 partnervoorstellen per dag, meer mensen kun je niet zien. Daar zitten regelmatig voorstellen tussen van mensen die echt niet binnen mijn zoekopdracht vallen, zoals mensen aan de andere kant van het land of mensen met een geloof waar ik geen relatie mee zou willen.

  MAAR DAT IS NIET HET ERGSTE: Slechts 5% van alle profielen heeft een betaald profiel. Dat wil zeggen dat ze je berichten niet kunnen lezen of beantwoorden en dat ze je foto niet zien.

  Om dit te bewijzen ben ik iedereen gaan aanschrijven. Bijna allemaal profiel niet ingevuld en ik denk 1% reactie (en even voor de duidelijkheid, ik krijg niet 1% reactie omdat ik lelijk ben ofzo, ik zie er goed uit, maar ze reageren niet omdat het niet-betaalde leden zijn. Anders schrijf je wel even terug “geen interesse”, als je zo serieus wilt daten dat je er zoveel geld voor uitgeeft)

  Dit heb ik EliteDating laten weten. Zij zeggen dat ze misschien niet reageren omdat ze al met iemand aan het daten zijn, of even geen tijd hebben. Heel zwak antwoord. Ze weten dondersgoed dat dit OPLICHTING is.
  Ze wilden niet de overige 3 maanden terugbetalen en ze konden me ook niet matchen aan alleen mensen met een betaald profiel. Zwaaaare oplichting, NIET doen.

 2. Kennertje Kennertje schreef:

  Prima ervaring met EliteDating gehad. Kan deze datingsite aanraden voor hoog opgeleiden. Ik kreeg niet veel matches, maar die paar die ik wel kreeg zijn goed bevallen.

 3. Caro Caro schreef:

  Veel te duur voor je geld. Veel Belgische leden. Selectie door Site is wassen neus.
  Het enige elite aan Elitedating is de prijs. Je krijgt er niets voor..

  Afrader…….

  • superboer superboer schreef:

   tja als jullie van je geld afwillen….

   • droplul droplul schreef:

    Vraag je moeder als ze haar vagina voor je kan openen en je vader voor je kan bukken. Dat je ook meteen ontmaagd kan worden eikel. Elke keer met je domme reactie wie of wat?

   • superboer superboer schreef:

    @Drplul. henb je er ervaring mee? Sneu voor jou, pffffffffffff.

   • nieuwsuur nieuwsuur schreef:

    En wij hebben weer enorm gelachen, hoe de Nederlandse vrouwen de mannen belazerd in een relatie of een huwelijk. De echtscheiding procentage neemt alleen maar toe.

    Als je een vrouw in deze tijd wil dan moet je haar zoveel gaan bedelen om met haar te zijn. Vaak vindt het leuk om man of mannen uit te bijten. De man rent als een schoot hondje achter haan.

    Veel vrouwen vinden het leuk om te scheiden. En willen vaak de man de pest geven.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Voorheen heette dit edarling. Maar door frauduleuze zaken werd de naam teveel besmet en zijn ze verder gegaan als elitedating.
   Maar het is nog steeds een hopeloze geldput. Je kunt beter een staatslot kopen dan komt het geld in ieder geval nog in de staatskas terecht in plaats van bij bedriegers.

   • superboer superboer schreef:

    @Mgtow. ik snap mensen niet dat ze zoveel betalen voor een date site [ parship etc] je maakt net zo veel kans dan als je alleen in het bos loopt op een vrouw [ nul procent] wat drijft mensen om 60 euro permaand te betalen aan een date site? en hoog opgeleide vrouwen zijn veelal arrogant en veel te verwent. Te veel opsmuk en dik doen, wat kunnen zij nu werkelijk? ja nageltjes lakken en met hun uiterlijk bezig zijn, de rest is fake van ze. Mgtow/ moet je eens zien op een lexa hoe de vrouw er ook uit ziet, echt, velen hebben jaren geen echte kapper gehad, en ze staan er op met of een glas wijn, of een bord eten, of met een of ander beest, sorry, 95procent van de vrouwen vind ik echt niet aantrekkelijk op de site om te zien, wil ik nog geen eens een ONS mee, ook al kreeg ik geld toe. Wat een gedrogten. Mgtow, op welke site treft je als man wel leuke vrouwen? je hebt ook zoosk, of B2? wie weet raad?

   • Lex.A Lex.A schreef:

    Ja, en dat staatslot geeft je hoogstwaarschijnlijk ook nog een beter gevoel 😀

    @superboer: zoek eens op een escortsite. Kost ook wat, maar in vergelijking met die overpriced datingsites krijg je vast wel waar voor je geld…

   • superboer superboer schreef:

    Droplul doet zijn naam eer aan.. Bij deze.

  • ganaar ganaar schreef:

   Ga naar de hoeren is goedkoper.

   Vrouwen die op dating sites staan. Zijn al 50 keer tot 100 keer uit gemold en ze lachen jullie allemaal daar uit. En ze zijn goed uit genaaid nadat ze huisje,boompje,beetjes willen met een man. Ze kunnen goed sleutelen aan een hypotheek om deze vervolgens op jou naar te zetten. Daarna als ze vreemdgaat kan ze van jou scheiden en laatje ze jou met een paar kinderen achter. En mag jij haar partner alimentatie aan haar betalen en dat is dus KASSA VOOR HAAR.

   Waarom zoek je een vrouw? Zelfs jonge dochters van moeders worden ook hoertjes, dus ja alle relatie en huwelijken lopen in knoppen overspel is meerdere van het deel probleem.

  • ganaar ganaar schreef:

   Je kunt ook camera man worden dan kun je zien, hoe en hoeveel vrouwen van cockhold houden. Hahah weetje maar moet er wel om lachen.

   Man lief is hard aan het werken als ondernemer en aan bedrijf plan en moet inkomsten genereren en mevrouw is al aan het filmen cockhold thuis bij haar eigen man in huis met een zwarte man.

   Waar heeft ze die zwarte man ontmoet via een dating site.

  • Kennertje Kennertje schreef:

   Oneens.

 4. Wilbert Marcelissen Wilbert Marcelissen schreef:

  Goedemorgen Mevr/ Heer

  Ik heb geprobeerd tot drie keer toe een betaling te doen bij Elite dating en daar word gezegd dat de betaling tot drie keer is mislukt maar er is wel drie keer drie keer 78 euro van mijn rekening geschreven. Ik vraag u nu of u twee of drie keer dat bedrag wil terugboeken. Dat gaat om een lidmaatschap van twee maanden.
  Met vriendelijke groet
  Wilbert Marcelissen

 5. Sjonnie Sjonnie schreef:

  Veel engelstalige nep profielen. Weinig matches en meestal uit de buurt. Betaal er niet voor, want zonde van het geld.

 6. Nicoled Nicoled schreef:

  Ik ben net een maand lid van alive dating. Hiervoor baseerde ik me op de positieve reviews op enkele beoordelingssites. Om dat ik, na enkele weken al merkte dat in praktijk weinig of niets klopte van de beloften en aanbevelingen, keek ik opnieuw en vond reviews van (ex) gebruikers.
  Bijna allemaal commentaren gelijk aan mijn ervaringen.
  Eerste week partnervoorstellen, waarvan weinig passend door veel te ver, geen profielfoto’s, weinig of niet ingevulde profielen. De laatste twee weken nauwelijks bezoekers op mijn profiel,
  Ik heb gereageerd, ze mailen terug, dat wel maar er verandert niets.
  De laatste dagen bij a alleen profielen zonder tekst en foto s.
  Normaal plaats ik geen negatieve reviews, maar ik hoop zo bij te dragen dat andere mensen niet dezelfde fout maken als ik. Enkel afgaan op reclame en beoordelingssites…… lees vooral de reviews van gebruikers, helaas het klopt allemaal.
  Er klopt totaal niets van waar elite dating voor zou staan.
  Dus mensen, niet doen. Triest maar het is zo
  Mvg
  ND

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Je krijgt wel reactie op je mails, dat is al bijzonder….tenzij, en ik gok maar wat, dat dit standaard/automatische antwoorden zijn.
   Grote datingsites hebben al nauwelijks leden. Elitedating nog minder. Volgens mij was het voorheen onder de naam edarling, maar door list en bedrog werd deze naam teveel besmet.

  • Jjk Jjk schreef:

   Ben t helemaal eens.

   Heb veel betaalde datings sites gehad.

   Dit is de eerste sites, waarbinnen zich een hoer bevindt.

   En ook iemand, die op een vliegveld vaststond en snel bitcoins nodig heeft.
   Wie denkt men dat ik ben PIPO DE CLOWN.??

   Aanbod is heel mager.

   Beklag doen, is men ongevoelig voor restitutie.

   Veel DODE profielen, om de site iets te doen lijken..

   Veel dames LEZEN hun berichten niet.

   En als ze lezen, kan er geen bedankje af.
   En ja, ik ben een keurig iemand, dus dat wordt dus niet gewaardeerd.

   Mensen, ik adviseer, DOE T NIET,!!

  • Petra Petra schreef:

   Helemaal mee eens.
   Elite heeft veel pretenties maar is een waardeloze site.
   Weinig en super slechte voorstellen, soms dagen niets.

 7. Superboer Superboer schreef:

  Hoi E. Kreeg jij veel reacties van de Vrouw[en] hier? Of valt het tegen? zoals op elke date site.

 8. E E schreef:

  Waardeloos. Lijkt veelbelovend maar voorstellen liggen mijlenver van de criteria die ik heb opgegeven en als belangrijk heb aangemerkt. Zelfs berichten van de zgn gelukszoekers. Na vier keer een klacht daarover ingediend te hebben, men adverteert immers met ‘dating voor hoger opgeleiden’, was het antwoord: “we willen niemand uitsluiten!” wijzig dan je wijze van adverteren, dit is misleiding! Als ik op mijn profiel wil zetten dat ik mijn premium lidm niet verleng vanwege het tegenvallende aanbod, wordt dit gecensureerd! Geldwolven zijn het, niets meer, niets minder!

 9. Superboer Superboer schreef:

  mgtow. ik zie meer katten voor bij komen op date site dan vrouwen, nee een hoogopgeleide vrouw is niks, wat kunnen ze werkelijk? nog niet eens fatsoenlijk koken… ik wil ga niet zo ene, de normale vrouw gaat het winnen van al die hoog opgeleide kak vrouwen die oh zo irritant arrogant zijn! Nee betalen willen ze niet, voelen ze zich te hoog voor! Dat is gewoon effe laten weten dat de man maar betaalt, want zij is DE Dame in kwestie,. ooit las ik dat een man 260euro had betaalt voor een date [eten en drinken] zij had gezegd, betaal jij maar want ik ben een vrouw, de man hoort te betalen had ze gezegd, was ook zo;n hoog opgeleide tut! ik had dat echt nooit betaalt alleen die 260euro! die man is een illusie arme geworden was niks geworden die date, ja 260euro arme.

  • JRT JRT schreef:

   Nou nou wat een discriminatie. Je weet dat je hiervoor vervolgd kan worden. Ken je het woord stigma? Stigmatiseren dat is wat jij doet.
   Er is nou eenmaal een verschil in intelligentie. En ik vind het fijn om iemand van mijn eigen niveau te vinden MET waarden, normen, respect en manieren die bij mij passen. Bedenk iedereen is anders maar we willen toch allemaal behandeld worden zoals we het fijn vinden. En als die man 260 EUR heeft betaald is het zijn keuze. Hij had nee kunnen zeggen.

   • JDB JDB schreef:

    Keurig en in stijl gepareerd JRT. De beschaving is ver te zoeken op nogal wat reviews. Je kunt het eens of oneens zijn met bepaalde datingsites, maar je gaat geen mensen beledigen.

 10. Superboer Superboer schreef:

  hoi mgtow, klopt wat jij schrijft over al die hoog opgeleide vrouwen, ze kijken niet verder dan hun neus lang is met die opmerking van truus [lees]. Denk dat er moeilijk mee valt te leven met een hoog opgeleide vrouw, zulken weten het altijd weer beter en zeggen mij wat ik moet doen [ eerst nederlands leren] waarom? wat maakt mij het uit dat ik in haar ogen niet goed nederlands kan schrijven? kan ik best hoor, maar mij intresserty het niet als een vrouw geen goed nederlands kan schrijven, als haar karakter maar goed is en dat ze geen wijsneusje is als al die hoog opgeleiden vrouwen, die kunnen vaak al helemaal niet koken en schoonmaken, alleen op vakantie gaan en shoppen en haar gelakte nagels vijlen, ik wil helemaal niet zo;n vrouw, doe mij maar een vrouw zonder poespas een gewone nuchtere hollandse meid zonder oordelen over een man wat truus doet.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   En weet je wat het is met die hoge opleidingen? Vaak iets sociologisch, pedagogisch, psychologisch etc Studies die vooral leuk moesten zijn en waar geen wiskunde voor nodig was. Studies die vooral vrouwen doen. Met deze ‘gender’-studies verdienen ze vaak amper een droge boterham. Daarom zijn deze geemancipeerde en hoog opgeleide vrouwen zo blij dat de MAN de eerste date betaalt, ze verwachten dat ook. Ze zullen neerkijken op een man die met zijn handen werkt, zelfs als hij meer verdient dan zij. Wat je ook ziet is dat deze vrouwen denken dat hun hoge opleiding ze aantrekkelijker voor mannen maakt waardoor juist deze vrouwen een jongere man proberen te krijgen. Zij begrijpen niet dat vanuit het oogpunt van een man een hoge opleiding de vrouw niet knapper maakt, wij mannen geven daar namelijk weinig tot niets om.Op datingsites zie je daarom veel cougarvrouwen met katten op schoot. Het enige dat die hoge opleiding doet is er voor zorgen dat ze zich nog meer verwaand opstelt, nog arroganter wordt, nog meer onrealistische eisen stelt. En die hoog opgeleide man die hersenen heeft en logisch nadenkt herkent dit gedrag en wil zo’n vrouw niet.

 11. Superboer Superboer schreef:

  hoi Truus, Goed Nederlands? Waar gaat het om bij jou? Om goed nederlands te schrijven? of wat ook? of gaat het je daarom? Weer zo;n wijsneusje zoals jij wie zegt hoe het hoort te zijn.. kun jij wel koken? vaak al die hoog opgeleide vrouwen zijn voor mij wijsneusjes die alles beter denken te weten, ben jij er ook zo ene? al die vrouwen op een date site, veeg ze allemaal maar bij elkaar een groot eenheid worsten, er mankeert gewoon wat aan die vrouwen op enkel na natuurlijk,een normale fijne lieve vrouw wie niet zulks opmerking als jou hebt vind je niet op een date site, ik let er niet op of een vrouw goed nederlands kent of niet, mij gaat er om hoe ze als persoon is. De meeste vrouwen op date site zijn niet de makkelijkste types. Nooit is het goed genoeg, nooit deugd een man, ligt altijd aan de man[nen]. Demeesten kunnen niet schoonmaken en koken al helemaal niet alleen shoppen en met vakantie gaan dat willen ze graag, met al hun mooi gelakte nagels en veel make up en vaak te dik ook.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Vrouwen willen alleen omhoog daten. Ze zoeken een.man met meer status en geld. Vandaar de allergie voor taalfouten want dit associeert ze met een lager opgeleide man. Ook zie je dat ze op de man speelt door jou persoonlijk aan te spreken en belachelijk te maken. Dat is makkelijker dan ergens inhoudelijk op in gaan. Hoewel ik zelf hoog opgeleid ben en een hoge functie bekleedt, hoef ik helemaal niet perse een hoog opgeleide vrouw; dit zijn namelijk vaak de meest onuitstaanbare en onmogelijk in omgang zijnde bitches. Een man is te tevreden met een zachtaardige vrouw die er leuk uitziet is en hem goed kan verwennen. Voor de meeste vrouwen is dit teveel gevraagd. Zij willen de baas spelen, concurreren met de man, vormen geen team met de man. Dergelijke vrouwen zijn hoogstens geschikt voor een one night stand en daarna dus wegwezen.

 12. Superboer Superboer schreef:

  Mgtow, klopt, ze hoppen van man naar man! Meestal hebben ze tal van relaties achter zich, denk dat op de sites 90procent van de vrouwen geen makkelijke types zijn! Ze eisen van alles, dan nog is het niet goed genoeg, ze willen allemaal vaak met vakantie en shoppen, kunnen ze niks anders bedenken dan deze geneuzel? de meesten kunnen nog niet eens koken of willen het niet, ik wil ganie zo;n vrouw! welke man wel? Ik ben een nuchtere Achterhoeker, bij ons zeggen ze ; doe maar gewoon doe je al gek genoeg; wij hebben niks met zulks vrouwen, ik hebt veel gedatet op sites meesten zeggen me dan, ik hebt 4 relaties achter mij, hoe zo loopt het dan mis? 4x nog wel? laten de vrouwen met 2 voeten de grond weer raken, doe niet zo gek en wees blijk met wat die man bezit en niet bezit!

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Je herkent deze profielen vast: met het woord ‘travel’ in de nickname. Travelchick, Travelnina, Traveltruus…. Ze reist de hele wereld rond. Dan zie je een foto met een gedrogeerde tijger. Ze heeft ook nog een ‘bucketlist’ van landen die ze nog wil bezoeken. Uiteraard op jouw kosten.
   Waarom ze niks anders kunnen verzinnen is omdat de meesten gewoon leeghoofden zijn. Ga maar eens na wat voor hobbies ze hebben. Vaak niets………Reizen is geen kunst, iedereen kan een ticket kopen en instappen, dat kun je geen hobby noemen. De meeste zogenaamde hobbies zijn consumerende activiteiten zoals dus reizen, shoppen, kijken van films. Maar ze DOEN dus bar weinig. Uiteraard uitzonderingen daargelaten. Deze leeghoofden eisen dus van alles aan de man. De eisen zijn vaak tegenstrijdig. Bijvoorbeeld een man die tegengas kan geven maar ook naar haar moet luisteren. Vrouwen op datingsites begrijpen niet dat wat zij willen hoogstens in disney sprookjes bestaat. En dat zij zelf geen maagdelijke prinses is maar een uitgezakte alleenstaande moeder met een slecht kapsel (vaak kort pittig, of het staat alle kanten op, maar t zit zelden netjes). Wat zij willen gaan ze nooit vinden.

 13. Superboer Superboer schreef:

  mgtow, wat vind jij? op date sites staan niet echt aantrekkelijke vrouwen op, van de 100 misschien maar 3, vind ik; en ik zag er 1as weekend, zij staat er al jaren op en nog geen man, pfff wel raar! zij ziet er WEL leuk uit, maar goed, daar hebt je het al, ze hebt te veel keus. 1 op de 5 kans op een relatie via date site, bar weinig! en al dat gezoek op die site, niks aan te veel gedoe ook. ik ben meer een typ wie zo een vrouw aanspreekt, via een foto op date site kun je niet zien hoe ze werkelijk is, vaak wel probleemgevallen op date sites. Denk altijd, een vrouw wie keurig is gescheiden gaan niet op een site, hebt ik van meerdere gehoord, en de meeste leukste dames zijn gehuwd of hebben een vriend. Veelal op date sites zoeken vrouwen mannen wie stoer moeten zijn en ze tegengas moeten geven, zijn meestal niet de makkelijkste types. Men zei me, niet doen date site, okee, er zal ook wel een keurige vrouw erop staan maar das kans 1 op de 100 om ze te vinden.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Goed om te lezen dat je de zin ‘moet tegengas kunnen geven’ begrijpt. Dit zijn vrouwen die telkens de grenzen opzoeken. Jou gaan uittesten. Een relatie heb je toch voor je plezier? En weet je wat er gebeurt als je echt tegengas geeft, als je haar echt op haar plaats zet? Precies, dan heb je knallende ruzie. Dan gaat het niet zoals mevrouw het wilt. Dan gaat ze weg en is er weer zo’n gescheiden feeks bij: meer dan 70% van ze waren de initiatiefneemster. Ze hebben dan ook vaak weinig tot niets te verliezen. Sterker ze kunnen de helft van de eigendommen opeisen. Via datingsites volop aan mannen, oftewel het volgende slachtoffer.

  • Truus Truus schreef:

   Als jij nu eens fatsoenlijk Nederlands leert dan zijn we al een stuk.verder!

 14. Superboer Superboer schreef:

  okee Mgtow, this allemaal oh zo waar wat je schrijft!

 15. Superboer Superboer schreef:

  ja klopt mgtow, een en al geld klopperij, niet aan beginnen al die sites, net zoals vroeger een vrouw puur natuur op je pad laten komen.. veelal reageren ze toch niet op jou berichtje, arrogantie ten top, en ze zijn veelal ga nie aantrekkelijk om te zien en de meesten blijven jaren hangen op die sites[ vrouwen dan]. ik ga echt geen 240euro betalen voor een site dan blijft ik nog liever alleen!

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Klopt veel vrouwen staan er jaren op. Of je ziet ze ook op andere sites staan. Ondanks dat er zo veel meer mannen dan vrouwen actief zijn lukt het ze maar niet om een vent te vinden. Hoe zou dat toch komen? Vaak zijn het onmogelijke en arrogante verwende prinsesjes die hun leven lang altijd hun zin hebben gekregen. Ze leven in een fantasie wereld waarin zij het stralende middelpunt zijn en dan zeggen ze dingen als: hij moet zus, hij moet zo. Het plaatje moet perfect ingekleurd worden anders is het ‘next!” . Ze willen het sex in the city leventje, van de ene penis naar de andere penis, maar ze willen ook die stabiele man die ze alles (gratis) geeft want het sex in the city leventje is een duur leventje wat je niet kunt bekostigen als je een pedagogische, sociologische of psychologische achtergrond hebt. Of een andere fluimstudie als journalistiek of vrije tijds kunde en andere brabbelstudies. Wat ze willen kunnen ze dus niet vinden. Dan eindigen ze als crazy catladies. Alle mannen zijn op sex gerichte klootzakken en waar zijn al die goede mannen dan? Kijk eens naar het youtube filmpje van Terrence Popp; where all the good men went. Die ga je leuk vinden

 16. Mil41 Mil41 schreef:

  Ben ik nou echt de enige die er ingestonken is? Ik krijg ineens een factuur van 249.99 binnen en dat terwijl ik maar welgeteld 8 uur actief ben geweest. De app werkt totaal niet. Voor mij nooit meer een datingsite! ben gewoon 250 euro lichter en EliteDating trekt zijn handen ervan af want ik heb de app via Itunes aangeschaft, lekker makkelijk…. Nederlands Recht en herroepingsrecht maar ingeschakeld.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Een elitair bedragje van 250 euro. Dat kunnen de elitaire mensen die zich inschrijven vast wel missen denken ze bij elitedating.
   Je moet wel de elitaire voorwaarden lezen. Daar staat uitgelegd wat hun ”’service”’ inhoudt. Dat komt niet perse overeen wat een logisch nadenkend mens denkt.
   Op datingsites wordt je uitgekleed, maar niet op de wijze waarop je gehoopt had.
   Eigenlijk wordt je gewoon genaaid, maar ook niet zoals je gehoopt had.

 17. Superboer Superboer schreef:

  Lisa, ik ben het met je eens, denk dat het vandaag de dag een ziekte is, bedoel aan al die eisen stellen aan elkaar waar we aan moeten voldoen, ik als man doe daar niet aan mee, nooit gedaan ook, ik ben niet veeleisend hoeft geen dure horloge of de nieuwste telefoon o.i.d. ik wenst een fijne normale vrouw wie niet alles wil hebben, en wie kan koken wel, een normale vrouw zonder opsmuk, zouden ze nog bestaan?

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Als je eist is dat prima, maar zorg dan in ieder geval ook dat je wat te bieden hebt. Op datingsites zie ik op zn best middelmatige vrouwen die enorme eisenpakketten hebben. Vaak hebben ze zelf een of andere genderstudie gevolgd; iets sociologisch, psychologisch of pedagogisch waarmee ze dus nauwelijks een droge boterham mee verdienen. Ze zit op een flat 3 a 4 hoog (een hypotheek krijgt ze niet) tussen het ikea-fineer met een paar katten opschoot. Door de overvloedige aandacht denkt ze een geweldige datingprinses in een torenkamer te zijn. Het sprookje wordt ruw verstoord door de rammelende eiserstokken………..

 18. Superboer Superboer schreef:

  als ik de profielen leest van vrouwen, willen ze op vakantie, sauna,shoppen, terras, weekendjes weg en meer van dat geneuzel. allemaal eenheidsworsten! Een fijne normale vrouw ga je er als man niet vinden op dat site. Alleen maar van die verwende nesten ja.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Vrouwen op datingsites zijn vleesgeworden clichés. Allemaal reizen ze de wereld rond, allemaal zijn ze sociaal, spontaan en sportief. Vergezeld door een ‘springfoto’ (hangtietencheck), vakantiekiekjes of tuitlipjes selfies. Hobbies hebben ze zelden tenzij Netflix en shoppen daartoe gerekend worden. Ga vooral geen diepgravend filosofisch of religieus getint gesprek aan want dan merk je direct met een hol wezen vandoen te hebben. Ze is hoogstens spiritueel maar denk dan niet dat ze met een sensuele tantra massage jou tot een hoogtepunt brengt. Denk eerder aan een heks

 19. Superboer Superboer schreef:

  klopt Mgtow, ik hebt het zelf onder vonden, bedoel dat de vrouw veel te veel eisen stelt. Als je als man al geen auto hebt en geen werk, tel je al niet meer mee, maar waar gaat het om? om de liefde of bezittingen? ik kijk niet naar een vrouw wat ze wel of niet bezit.. mij gaat het om de liefde zelf! Of zij nu rijk is of niet, mij maakt het niet uit, ik kan vallen voor een vrouw wie niks bezit.. hebt een hekel aan vrouwen wie nooit genoeg hebben en het liefst alleen maar gaan shoppen etc.. kijk naar een man hoe hij is en niet wat hij bezit of niet! DUIDELIJK DAME;S?

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Google eens op hypergamie……
   Vrouwen verwijten dat mannen hen zien als sexobject. Klopt, maar het is ook zo dat vrouwen mannen zien als succesobject. Dit is de natuur. Voor vrouwen op middelbare leeftijd geldt op een gegeven moment: ‘ they hit the wall’. Het mooie is er dan van af. Maar zij eisen nog steeds een man die het bovenmodaal goed voor elkaar heeft, voor minder doet ze het niet. Maar dergelijke mannen zijn nog steeds een geliefd succesobject en kunnen gaan voor een beduidend jongere partner. Ok, een one night stand zit er wel in voor haar en daar klagen ze dan ook bijna allemaal over. Maar een relatie niet, want ze is te veeleisend. Hoe veeleisend ze is kun je vaak al lezen in haar profiel wat vaak veel weg heeft van een verwend meisje dat een verlanglijstje voor sinterklaas opstelt. In de gesprekken die ik heb met vrijgezelle dames komt steeds naar voren dat:
   – geen enkele man deugt, het zijn allemaal waardeloze nietsnutten
   – ze krijgt tientallen interesseberichten per dag maar er zit dus nooit wat tussen
   – het ligt nooit aan haar zelf, maar altijd aan de man, zelfreflectie en verantwoordelijkheid zijn ver te zoeken
   – ook met personen op het werk en binnen haar familie loopt het niet lekker; conflicten, voldoen ook niet aan haar eisen

   Weet je wie ook onredelijke eisen hebben? Dat zijn terroristen en dictators. Wil jij samenleven met een dergelijk persoon? Accepteer jij dergelijke shit ook van je mannelijke vrienden? Nee toch? Moderne vrijgezelle dames, zeker op middelbare leeftijd, zijn niet meer te matchen met een man. Alleen met katers; the crazy catlady ! Sloof je vooral niet uit voor een dergelijke creatie. Het beste wat je kunt als je niet beschikt over bovenmodale geld en status hierover gewoon te liegen in je profiel (net zoals vrouwen liegen over hun gewicht en sociale vaardigheden). Vervolgens pump&dump.

 20. sUPERBOER sUPERBOER schreef:

  KLOPT OOK MGTOW, DE LEUKSTE EN NETTE VROUWEN ZIJN GETROUWD EN BLIJVEN DAT OOK! ZELF VAN EEN LEUKE VROUW GEHOORD DIE WOORDEN, IK KOM ZE OOK TEGEN, BEDOEL DIE LEUKE VROUWEN WIE AL GETROUWD ZIJN, KLOPT OOK DAT DE MEESTE VROUWEN OP DATE SITE NIET WILLEN OF KUNNEN KOKEN.. JA DE MAN MAAR BETALEN, IKKE NIET HAHHAHA, BEN NIET GEK. MIJN MOEDER ZIJ VROEGER ALTIJD; EEN NETTE FATSOENLIJKE LEUKE VROUW HEBT GEEN DATE SITE NODIG, JA ALLEEN OM MANNEN KAAL TE PLUKKEN. IK ALS MAN HEBT OOK OP DATE SITE;S GESTAAN, ZE WILLEN HET LIEFST EEN MAN MET EEN SCHIP VOL GELD, VEEL TE HEBBERIG DE VROUW.

 21. Superboer Superboer schreef:

  ja geld en vrouwen… pfffffff, ik als man ge echt nie meer op n date site..

 22. Global Global schreef:

  Ik ben er zo langzamerhand ook helemaal klaar mee. Een maand onderweg en wel geteld 2 reacties. Wat een reactieve site

 23. Superboer Superboer schreef:

  ik hebt niks met de verwende vrouw vandaag de dag.. Het liefst geven ze veel geld uit, shoppen zich suf, lopen de sauna plat en gaan het liefst 10xperjaar met vakantie! en ze stellen een eisen pakket aan de man waar je U tegen zegt! Bij voorbaat wil ik al helemaal niet zo;n Vrouw, veelal blijven die alleen met 5katten 10hoog en hopende dat hij zich ooit aandient, ja misschien wel voor 1nacht.

  • Ima Ching Ima Ching schreef:

   Het feit dat dit type vrouw irreële eisen stelt, maakt dat ze zelf niet succesvol is in het leven en in relaties. Voor zo’n vrouw is het ook vrijwel onmogelijk om een relatie te vinden op een datingsite. De meesten van hen zijn niet eens in staat een normaal gesprek te voeren (!).

   In hun ‘vriendenkring’ krijgen ze ook geen eerlijke feedback omdat ze zich (terwijl ze dat zelf niet door hebben) in de ‘krabbenmand’ bevinden. Google maar eens op ‘krabbenmand’. Dat kortgeknipte kapsel wordt door hun vriendinnen toegejuicht omdat ze daardoor dan ‘minder concurrerend’ wordt.

   Dames, om je kansen (nog verder) te verkleinen doe je:
   – je haar kort knippen
   – roken
   – onverzorgd en onvrouwelijk er bij lopen incl. gebrekkige mondhygiëne
   – ga je jouw communicatieve vaardigheden niet verbeteren
   – blijf je luisteren naar de’adviezen’ van jouw ‘vriendinnen’ in de krabbenmand
   – val je niet af en ga je vooral niet bewegen
   – te veeleisend zijn
   – blijven proberen te up-daten
   – in de krabbenmand blijven
   – betaal je nooit

   Dames, al jullie profielen zijn (als jullie überhaupt al een tekstje schrijven..) vrijwel identiek: sauna, eerlijkheid, geen invulling maar aanvulling, ‘ik ben lief’ (wie zegt zoiets nu in hemelsnaam over zichzelf?). Ik nodig jullie uit om eens wat creatiever en provocerender te zijn. Geef a.u.b het goede voorbeeld aan al die mannen die ook niets van hun profiel maken.

   En als je zelf over ‘geen ONS’ begint, bedenk dan dat je daar het volgende mee zegt:
   – Ze houden het niet langer dan één nacht met mij uit, dus wees gewaarschuwd.
   – Ik niet, maar mijn concurrentes wel. (Wat geeft jou het recht om zo over anderen te oordelen?)
   – één keer losbollig zijn is onvoldoende?
   Ergo: begin er zelf niet over op jouw profiel, het staat zó goedkoop….

 24. Superboer Superboer schreef:

  ik laat me niet zeggen wat ik wel of niet mag doen…Door geen ene vrouw op aarde, Voor de vrouw[en]; Stel niet zo veel eisen, wees gelukkig met wat je hebt, geld en roem maakt niet blij hoor! Kijk naar de man wie hij is, en niet wat hij bezit!!!

 25. Roy Roy schreef:

  Klopt.. ze zijn allemaal op geld uit, ze zullen nooit vinden wat ze zoeken die verwende Vrouwen… Laten ze eerst maar eens leren koken, en niet dat gezeur over vakantie, shoppen,dagjes uit,sauna, enz enz. pfffffff

 26. MGTOW MGTOW schreef:

  Zie de youtube video van terrence popp: ‘where all the good men went’
  Zeer vermakelijk.
  Ik kan onderstaande vrouwen zeer aanraden deze video te bekijken, misschien wordt het hen duidelijk waarom het niet lukt……ook niet op elitedating…….nergens meer….

 27. Peter Peter schreef:

  haha goed geschreven Mgtow… wat een arrogantie van die vervinck Nancy…zij zal zo nooit aan een man komen… jij hebt het goed Mgtow..

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Precies, want hij moet er verzorgd en fit uitzien en ook veel geld hebben, het is immers elitedating. Hij moet zus en hij moet zo. En hij mag niet dit en niet dat. Een man die beschikt over dergelijke eigenschappen kan een beduidend jongere vrouw krijgen. Maar veel van dit soort geemancipeerde vrouwen willen zelf ook een jongere partner.Tot een match zal het dus nooit komen. Het is Mr. Perfect of anders 3 katten op schoot; de ‘crazy catlady’. Succes ermee!

   • Lisa Lisa schreef:

    Wat grappig, zo is mijn ervaring met mannen. Zullen we anders niet doen alsof het aan de sekse ligt, maar het een ziekte van deze tijd noemen die zowel mannen als vrouwen treft? Anders gaat het van kwaad tot erger.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Vrouwen vertellen maar wat graag dat zij het ook zo moeilijk hebben op datingsites maar onderzoek laat zien dat vrouwen er vele malen meer kansen hebben dan mannen. Dat het desondanks niet lukt zegt genoeg over hun eisenpakket.

 28. vervinck nancy vervinck nancy schreef:

  Ik ben helemaal niet tevreden over elitedating.Krijg matchen van een boer in zijn onderhemd,krijg een match van een straat werker met een veiligheidsvestje aan,een poetsman,die eruit ziet als een personage uit een horrorfilm.Ik heb die persoon reeds tot 3 maal toe verwijdert en hij kan maar blijven sturen naar mij.Ik ben een zelfstandige,die 2 zaken beheerd en wil toch iemand die er toch verzorgd en fit uit ziet,ieder potje past een deksel,maar bij de matchen van elitedating,zit mijn dekseltje niet.Reageer je,krijg je antwoord,dat je meer moet open staan voor anderen.Sorry,maar iemand die 300 km ver woont,dat lukt niet voor mij,heb het nu al druk en wil toch tijd voor mijn partner.Jammer,het kost veel geld,maar een man vinden op elitedating,zal er voor mij niet inzitten.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Misschien is die boer wel een grootgrondbezitter. Die straatwerker is een handige elitair die zijn eigen oprit opknapt, en die poetsman tja, ik heb hier een elitaire bezorger die wil gewoon wat om handen hebben. En 300km afstand wordt wel krap met de tesla model S dus kun je beter je oldtimer uit de schuur trekken.
   Succes!

 29. mgtow3 mgtow3 schreef:

  klopt, men zal nooit een leuke vrouw ontmoeten op een datingsite… ze hebben veel te veel eisen, zelf hebben ze nikks of weinig te bieden! mijn moeder vertelde me ooit.. een fatsoenlijke vrouw hebt geen interenet dating of advertentei in krant nodig om aan een man te komen! De nederlandse vrouw zijn te verwend! goed en gezond koken kunnen er weinig en schoonmaken al helemaal niet.

  • Jovanana Jovanana schreef:

   Het kan kan zijn dat een leuke vrouw een of twee bedrijven hebt en ze heeft weinig tijd en energie om op stap te gaan. Of deze leuke vrouw is geen feest-beest. Hoe moeten dan zo’n vrouwen een relatie vinden, volgens jouw?

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Die vrouwen kunnen heel makkelijk en heel goed een relatie vinden, zelfs met een man die gelijkwaardig aan haar is. Echter dergelijke mannen worden bij voorbaat afgeschreven wegens haar onredelijke eisenpakket. Onderzoek laat zien dat vrouwen 80% van de mannen alleen al op basis van uiterlijk op voorhand afwijzen, De resterende 20% wordt onderworpen aan het eisenpakket dat nog het meeste weg heeft van een verlanglijstje dat een klein verwend meisje aan Sinterklaas stuurt. Nergens ter wereld hebben vrouwen meer kansen om een kwalitatief goede man te vinden. Nergens ter wereld zijn er zoveel verzuurde en bitcherige (vaak gescheiden) vrouwen die domweg niet meer te koppelen zijn. Zie hiervoor ook de cijfers van het CBS. Dus……..ga lekker MGTOW en wil je een date stap dan het vliegtuig in. Vrouwen hier hebben zich uit de markt geprijsd.

 30. Essie Essie schreef:

  ga hier niet op! zijn een stelletje oplichters! vragen of je een profiel wilt aanmaken en dan laten ze blijken dat het heel professioneel is en dan betaal je voor 6 maanden en dan doen ze nix voor je! jaa geld vangen! en als je dan een een maand denkt: hier ben ik klaar mee, dan zit er er voor 6 maanden aan vast! en dan kom ik er ook nog eens achter dat ze per maand 2 x afschrijven van je rekening! heel gedoe om dat terug te krijgen want je hebt ze gemachtigd!

 31. M.T. M.T. schreef:

  EliteDating een waardeloze datingsite. Weinig profielen, geen enkele interactie en het niveau is laag. Hoogopgeleiden kom je nauwelijks tegen en de meeste profielen zijn vanuit België. De profielen waar ik op reageer laten total niets van zich horen en lijken fake te zijn. Kortom, niet aan beginnen. Alle negatieve reacties die hier staan kloppen!

 32. Nessa Nessa schreef:

  Ik vind het een waardeloze datingsite. Weinig profielen, geen enkele interactie en het niveau is laag. Ik heb nog nooit zo´n saaie datingsite meegemaakt. Ik heb er heel veel energie ingestoken om er een mooi profile van te maken maar krijg nauwelijks reacties. De profielen waar ik op reageer laten total niets van zich horen en lijken fake te zijn. Kortom, niet aan beginnen.

 33. MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

  Elitedating en ematching; datingsites die zich zogenaamd richten op het hoogopgeleid publiek. Bij beide datingsites wordt gevraagd om het salaris in te vullen. Het lijkt me toch duidelijk waar het om draait. Het resultaat zal zijn dat er een clubje golddiggende vrouwen ingeschreven zal zijn. Helaas vergeten dit soort golddiggers maar al te vaak dat golddiggen een werkwoord is. Uiterlijke schoonheid en er vrouwelijk en verzorgd uitzien lijkt me toch wel een minimale vereiste om een vent met centen te strikken. Maar die moeite neemt men vaak niet eens. Op e-matching kun je de foto’s wel zien en uitzonderingen daargelaten zijn het vaak vrouwen met een op zijn best middelmatig uiterlijk maar met een eisenpakket waar je U tegen zegt. Vaak zijn de vrouwen ook nog op zoek naar een beduidend jongere man. Wat moet ik met zo’n kortgeschoren feministe die in de menopauze zit?
  De sites proberen te verhullen dat het aanbod vrijwel non-existent is. Veel profielen zijn van ”dames” die al lang niet meer gebruik maken van de site.
  Op de website staat van elitedating staat +800 000 nieuwe leden per maand. Je hoeft geen wiskundig wonder te zijn om te begrijpen dat dit onmogelijk is. Stomzinnige kolder. De ratio man/vrouw moeten we die dan ook geloven? De wetgeving staat dit BEDROG kennelijk toe.
  Schrijf je NOOIT in bij een handelaar die overduidelijk gebruik maakt van BEDROG.

 34. Joop Joop schreef:

  Ook ik heb als “belegen” man een gratis profiel aangemaakt. Alleen is maar allen zeg ik maar. Na een hele reeks vragen te hebben beantwoordt (zoals mijn jaarsalaris???) mocht ik het walhalla betreden. Wat een aanfluiting. Het lijkt zo mooi. “U kunt het uitproberen en de profielen zien”. Wat zien? Alle foto’s zijn vaag gemaakt. Ik kan alleen een duimpje of een of ander kusje versturen (naar wie in vredesnaam want ik zie geen foto) Iemand reageert op mijn profiel met een tekst en ook deze tekst wordt uitgegumd……..lekker klantvriendelijk voor het nog betalen lid. Ik heb echt wel wat geld over voor een bestendige relatie, maar ik wil eerst kijken of er aanbod is dat voldoet aan mijn wensen..Echter om in begin al direct de hoofdprijs te betalen gaat mij veel te ver. Dat er elke dag 1500 nieuwe profielen bijkomen, wordt op geen enkele manier hard gemaakt en als dit al zo is, dan zullen er vast geen 1500 betalende leden zijn. De rest zal, net als ik, vertrekken. Mijn raad trap er niet in.

 35. Tanja Tanja schreef:

  Deze datingsite is echt helemaal niets. Hij is erg duur.
  Er gebeurt helemaal niets.
  Ga gewoon naar Lexa. Prima site en goedkoper.

  • MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

   Alle datingsites zijn passe
   Tegenwoordig zitten de meesten op de smartphone (app).
   Zeker als man zijnde blijf je weg van datingsites

 36. Jeanette Jeanette schreef:

  Ben een hoogopgeleide vrouw en omdat ik naar een serieuze date op zoek ben en geen scharrel van de app: “Laat ik het dan maar eens proberen bij Elite”. Wat een ramp zeg. Ze hebben blijkbaar maar een paar profielen die ongeveer aan mijn eisen voldoen (zijn niet veel eisen alleen leeftijdscategorie, afstand en opleidingsniveau), Krijg nu als match putjesscheppers uit Belgie door en half ingevulde profielen, profielen zonder foto en meer van dat soort shit. Heb voor een maand betaald (ook alweer opgezegd voor het einde van de maand) en krijg nu 1 week profielen en het is nu dus eigenlijk al helemaal op daar. Gaan we niet meer doen zo.

  • Jeanette Jeanette schreef:

   Oh ja…en je hoeft er niks van te zeggen, want als je bij “contact” kijkt, staat er dat ze noch verplicht nog bereid zijn in zee te gaan met enige geschillencommissie. Kortom: oplichters zonder enige service. Nooit aan beginnen!

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Op datingsites zitten doorgaans veel meer mannen dan vrouwen. Nu dating sites volledig zijn leeggelopen krijgen ook vrouwen te maken met het feit dat er geen leden meer zijn.

 37. MGTOW-2 MGTOW-2 schreef:

  Elitedating, was dat niet voorheen edarling welke de naam ten grabbel heeft gegooid wegens oplichterspraktijken?
  De naam elitedating trekt hoogstens golddiggende vrouwen aan, net als e-matching. Maar veel zullen het er niet zijn omdat vrijwel geen enkele weldenkende vrouw zich inschrijft op zo’n dure site terwijl er gratis apps zijn.

 38. joyce joyce schreef:

  Al die datingsites, dus ook LEXA zijn zeker niet betrouwbaar, beloven veel wat ze niet waar kunnen maken. Daarnaast zitten er veel oplichters op de site, onder verschillende namen. Mannen die vrouwen binnen halen via de datingsites en de vrouwen berooid achter laten, Liegen Bedriegen enz. en veel geld afhandig maken.
  Door deze mensen en nog steeds geen duidelijke en strengere regels op de datingsites kan dit zooitje ongeregeld nog steeds ongehinderd doorgaan. Als de datingsites zich hier eens hard voor maken, dat er strengere regels komen en dat per persoon maar 1 account kan worden aangemaakt dan zal ik er weer eens over denken om op een datingsite te gaan. Maar nu lopen er hier meer gevaarlijke gekken rond dan dat er vast zitten!!!!!!!! Dus let goed op, want je wordt vergiftigd, geld afhandig gemaakt en nog veel meer ellende…………..

 39. Miranka van der Lee Miranka van der Lee schreef:

  Inmiddels 4 maanden lid van deze “zogenaamde” één van de beste relatiesites. Wat een deceptie! De dagelijkse toegestuurde matches zijn eigenlijk geen echte matches maar veelal vage profielen zonder foto en nauwelijks informatie. Kennelijk worden de profielen niet vooraf gescreend. Zodra het lidmaatschapsgeld is betaald wordt er niet meer omgekeken naar kwaliteit. Dus waar de naam “Elitedating” haar naam uit ontleend is mij onbekend. En ik vraag me ook oprecht af hoe andere “minder goede” relatiesites eraan toe zijn. Zonde van mijn zuur verdiende centen. Voor mij nooit meer een relatiesite.

  • Sis Sis schreef:

   Als vrouw zijnde krijg ik juist wel veel reacties op elitedating. Van een mannelijke vriend gehoord dat het moeizaam gaat. Ik zou mij persoonlijk niet druk maken om die paar centen.

   • T T schreef:

    Je kunt je beter inschrijven op relatiplanet hoor. Dit soort datingsites zijn helemaal niet Nederlands.

 40. Tony Tony schreef:

  Ik ben even vrij lid geweest, maar omdat ik graag naar zuid Europees mensen zocht en ik een Italiaans achternaam heb hebben ze zonder enige waarschuwing of kans misverstanden uit de lucht te halen mijn profiel verwijderd en dat met al die vragen die ik moest invullen! Ik heb een klacht ingediend en ik kreeg niet eens excuses, maar een verhaal dat zij mij als scam zagen en de site wilden verdedigen voor oneigenlijk gebruik. Ik had zulke hoge verwachting hiervan, maar met alle reacties van jullie denk ik toch echter het niet te doen. Ben nog vrij lid van partnership.nl maar ook hiervan heb ik mijn twijfels!

 41. Theo Theo schreef:

  Wat ik nu totaal niet begrijp, is dat hierboven een lyrisch verhaal wordt afgestoken over hoe goed deze site “wel niet” is, terwijl de ene review nog negatiever is dan de andere. Wie schrijft die beoordeling eigenlijk? Riekt ook enigszins naar oplichterij….En dan zouden ze ook nog aangesloten zijn bij het keurmerk veilig daten, geloof jij het…??

  • hannah hannah schreef:

   Dit is vrij logisch te verklaren. Positieve ervaringen worden nauwelijks gedeeld. Wanneer mensen ontevreden zijn dan gaan ze dit plaatsen. Dat geeft blijkbaar een genoegdoening oid.

   • Peter Peter schreef:

    Hi Hannah, Ik zie vooral een hoop negatieve mensen. Het leven is zoveel leuker wanneer je positief bent ingesteld. Maar misschien wil het daarom ook niet zo vlotten met de liefde… als je begrijpt wat ik bedoel.

 42. Joop Joop schreef:

  Uitermate slechte ervaringen. Vrijwel geen partnervoorstellen en als ik ze al krijg dan is het van totaal niet aansluitende profielen. Ik heb gevraagd om restitutie, maar de dame verschool zich achter het feit dat ik 6 dagen te laat was met mijn klacht waardoor ik er nu nog bijna een half jaar aan vast zit.

  Wat mij betreft een zakkenvullende ballentent! Oplichters!

  Sites als deze zouden verboden moeten worden.

  Doe het NIET!

 43. Hilde Hilde schreef:

  Mijn ervaring met de werking van Elite is eerder positief. Ik had mij vorig jaar ingeschreven voor 6 maanden, maar door persoonlijke omstandigheden heb ik er niet echt van kunnen profiteren en dan ook mijn abonnement via de site opgezegd (zonder problemen en een maand vooraf). Na opzegperiode wel gedurende 2 maanden regelmatig partnervoorstellen ontvangen (wat ik wel spijtig vind). Mijn profiel werd ook nog regelmatig doorgestuurd.
  In het begin inderdaad 3 profielen per dag gekregen; bijna iedereen had minstens hogeschool. Na een tijdje krijg je inderdaad profielen van mannen die al lang niet meer on line zijn geweest of die zich gratis aanmelden. Soms krijg je helemaal geen voorstellen. Maar je kunt na een tijd moeilijk verwachten dat er dagelijks 3 nieuwe leden zijn die dan nog eens aan uw verwachtingen voldoen!
  Een maal een vraag gesteld aan de helpdesk en direct antwoord gekregen.

  Daten is wel een heel negatieve bedoening; je reageert op een profiel en krijgt geen antwoord terug. Je moet emotioneel heel stevig in je schoenen staan om hieraan mee te doen!!!
  Na een tijdje begin je echt aan je uiterlijk te twijfelen en vraag je je af of je nu echt “lelijk” bent of dat het zo’n belemmering is voor mannen in mijn doelgroep (53-58 jaar) dat je nog een tienerdochter hebt.
  En je moet wel beseffen dat de kans amper 30% is dat je via dating een partner vindt.
  Maar toch waag ik nog eens de sprong!

 44. Meg Meg schreef:

  Zou 50 liefde van dezelfde mensen als elitedating zijn? Heb hele slechte ervaring met 50liefde (zie alle recensies hierover op internet!). Het gekke is dat 50liefde je doorverwijst bij uitschrijving naar o.a. Elitedating. één pot nat denk ik. Ga me gauw weer uitschrijven.

 45. Rudy christiaens Rudy christiaens schreef:

  Mensen mensen wat een bedriegerij ben ik nu mijn geld kwijt waar is het naartoe godver kan daar nie mee lachen
  de prijs was voor (in reclame) een jaar voor 19.90
  ik wil en zal mijn geld terug krijgen

 46. Daniel Daniel schreef:

  Zouden we als misnoegde dames en heren niet beter zelf samen ergens kunnen afspreken om elkaar op die manier beter te leren kennen…?

 47. Mootje Mootje schreef:

  Bij Elite heb je de meeste kans een man te vinden als je geen voorkeuren hebt.
  Mij is aanbevolen om rokers te daten en beslist niet op etniciteit te zoeken. Zoeken…. Je kan niet zoeken, je krijgt elke dag iets van 5 profielen, meestal zonder foto en daar moet je het mee doen.
  Er geldt een opzegtijd van 14 dagen, in die tijd krijg je redelijk normale profielen en dan is het klaar. Hup, weg centen. NIET DOEN MENSEN!!!!

 48. Amsterdammertje Amsterdammertje schreef:

  Dit is een hele slechte site. Zoeken is onmogelijk. Alle kandidaten komen uit België in plaats van uit de buurt van Amsterdam! Begin er niet aan!

 49. EFB EFB schreef:

  De prijsopgaven bij deze website suggereren dat, wanneer je een abonnement neemt voor 3 maanden, half jaar of jaar, je daarvoor per maand betaald maar nee. Je moet en zal het hele bedrag in 1 keer betalen ongeacht de periode die je uitkiest. De voorgaande info kwam pas naar boven toen ik een periode uitkoos en naar betalen wilde gaan, ik voel me misleid door hun informatieverstrekking en dat geeft toch wel een wrange bijsmaak. Ik ga geen €238 in het duurste of €149 in het goedkoopste geval vooruitbetalen voor een volledig geautomatiseerd proces en waarvan mij op dit moment als verse inschrijver niet duidelijk is of dat ook tot de gewenste resultaten zal leiden.

 50. Jeanette Jeanette schreef:

  Bedankt voor de waarschuwingen, hier word ik toch h maar geen lid van !!!

 51. Elfin Elfin schreef:

  Ik heb over de jaren een paar dating sites geraadpleegd zowel in Nederland als ook in de VS. Elite Darling was anders. Dat ligt aan de uitgebreide test die wij aan het begin moesten afleggen, waarop onze partnervoorstellen werden gebaseerd. Terwijl op andere sites de mensen ik tegenkwam inderdaad aan de normen van de dating site voldeden, had ik verder weinig met hen gemeen. Ik voelde me vaak zelfs afgestoten omdat de match er absoluut niet was. Met Elite dating werd ik aan een na de ander voorgesteld die ik bijzonder interessant vond. Het waren mensen die ik gewoon graag zelfs als blijvende vriend zou willen hebben. Omdat de site behoorlijk duur was heb ik all partnervoorstellen eerst aangekeken en ben uiteindelijk toch voor een jaar lid geworden. Maar de eerste persoon met wie ik een email wisseling had heb ik meteen de volgende dag ontmoet en wij zijn nu meer dan een jaar samen. Wel jammer van een heel jaars premie, maar ik zou deze vriend nooit hebben willen missen. Wij blijven hopelijk verder samen.

 52. pembe pembe schreef:

  de kleine lettertjes voorziet dat ze automatisch uw lidmaatschap verlengen ZONDER bericht!
  voor die astronomisch hoge lidmaatschapbijdrage krijg je een service die beneden alle peil is. Je kan niet zoeken / bladeren door profielen, de website is onhandig, ontoegankelijk, slecht ge-lay-out, enzovoort. Voorts worden de verwachtingen totaal niet ingelost wat de zogenaamde hoog opgeleide leden betreft.

  NIET AAN BEGINNEN! levert niks op, enkel frustratie en een lege portefeuille

  SLECHT SLECHt SLECHT

  • Muts Muts schreef:

   Had ik dit eerder geweten dan had ik nu niet het gevoel gehad dat ik te maken heb met geld uit de zak klopperij. Ik vind de test heel goed en dat maakt de website in eerste instantie sterk. Voor het overige deel ik het commentaar van Pembe, de website is niet gebruikers vriendelijk, ik moest telkens opnieuw inloggen want de site herkende mijn gegevens niet. Er worden profielen gebruikt van personen die al niet meer actief zijn en zelfs geen betalend lid. Je wordt gelokt en ik vraag mij af wie er in werkelijkheid zo geïnteresseerd en leuk de berichten zit te schrijven.
   De klantenservice verwijst je door naar de Klantenservice, nou daar heb je wat an.

   NIET AAN BEGINNEN.

 53. boze klant boze klant schreef:

  Elite-darling: Echt een slechte relatiesite. Er is geen enkele zoekmogelijkheid. Je krijgt uitsluitend in hun ogen passende partnervoorstellen, waarbij nauwelijks rekening wordt gehouden met de aangegeven zoekcriteria. De meeste voorgestelde partners wonen aan de andere kant van Nederland of in België, dus veel verder dan de door mij opgegeven 50 kilometer, zijn niet “hoogopgeleid” en aanpassing van die zoekcriteria leveren geen enkele verandering op. Van veel partners is geen foto beschikbaar of alleen op aanvraag. Ik was vergeten mijn (jaar)abonnement tijdig op te zeggen. Gevolg: er wordt één maand in rekening gebracht en dat kost maar liefst 129,90. Dat vind ik misbruik maken van de situatie. Op een bezwaarmail van mij werd meteen gedreigd met extra kosten. AFRADER!

 54. desi desi schreef:

  Helemaal mee eens!
  Trap er niet in, pure oplichterij!!

 55. Maria Maria schreef:

  Ik ben het helemaal eens met de vorige schrijvers, dat Elitedating pure geldklopperij is. Ik kwam erachter dat het de opvolger van Edarling is. Dat was ook zo’n vage onduidelijke, klantonvriendelijke site. Helaas was ik er toen al ingetrapt. Het systeem is waardeloos en als je het dure lidmaatschapsgeld betaald hebt, kun je nog geen contact leggen met leden die een onbetaaldlidmaatschap hebben. Je krijgt dus absoluut geen waar voor je geld.

 56. liesbeth liesbeth schreef:

  Ook ik heb me aangemeld bij Elitedating, gisteren, vandaag ben ik opeens verwvijderd de reden, zie onder, heb totaal geen idee waarom,mijn profiel naar waarheid ingevuld,
  flutsite

  Uw profiel en de daarbij behorende gegevens zijn met onmiddelijke ingang van onze website verwijderd om een van de volgende redenen:

  1. U heeft onrechtmatige inhoud gepubliceerd.
  Middels uw registratie heeft u onze algemene voorwaarden geaccepteerd. Artikel 2.4 van deze voorwaarden geeft uitdrukkelijk aan dat de publicatie van persoonlijke gegevens zoals telefoonnummers en e-mailadressen niet is toegestaan.

  2. U heeft een relatie of uit niet geïnteresseerd te zijn in een serieuze relatie.
  EliteDating is een platform voor singles die op zoek zijn naar een serieuze, langdurige liefdesrelatie. Bij de controle van uw profiel is gebleken dat uw ingaven niet overeenstemmen met deze bedrijfsfilosofie.

 57. Maria Maria schreef:

  Absoluut mee eens, een waardeloze site. De positieve beoordeling is m.i. gebaseerd is op pure nep. Echt geldklopperij. Ik kon alleen voor 3 maanden lid worden en had meteen al spijt. Ik krijg partnervoorstellen van rokende mannen, kleine mannen, veel onaantrekkelijke mannen en inderdaad veel laag opgeleide mannen. Deze oplichterij zou zo spoedig mogelijk aangepakt moeten worden. Trap er niet in!

 58. Linda Linda schreef:

  Profielen zonder foto,laag opgeleid,niet een man lijkt op de mannen uit de advertenties,geen enkel contact,geen enkel bericht…dames pas op! pure oplichterij

 59. jammer69 jammer69 schreef:

  hoe men aan de hoge score komt is me een raadsel. gewoon pure oplichting.

 60. Sas Sas schreef:

  Ik ben verbaasd over de positieve beoordeling van EliteDating op deze site. De eerste dag kreeg ik 20 matches waarvan er niet 1 overeen kwam met mijn profiel. De meeste uit België en dat is echt veel verder dan de 100 km die ik aangeef. Daarna komt er niets meer. Bovendien beschouwen zij elk wederzijds contact als een match. Dus als je beleefd reageert op een reactie van iemand dan is het een contact. Bij 10 van dat soort contacten hebben zij aan hun verplichting voldaan. Je kunt zelf niet in het bestand kijken. En waar zij hun match op baseren is mij totaal onduidelijk. Kortom: geen aanrader!!! Jamer dat deze site hier zo wordt aangeprezen!

 61. Marina Marina schreef:

  Bedankt voor jullie reacties! Dit heeft mij doen inzien dat de meeste sites pure geldklopperij is, en dat ik er niet aan begin!

 62. Jac Jac schreef:

  Inderdaad oplichterij, als je al “gratis” ingeschreven bent krijg je tientallen reacties, zodra je hebt betaald is het over.
  Je kunt helemaal niet voor 1 maand inschrijven, het is minimaal 3 maanden en alle mogelijkheden zijn veel en veel te duur.
  Net als bij menig andere site staan er volgens mij medewerkers op de site die z.g. contact leggen tot je hebt betaald.
  Kortom ook deze site is een waardeloos oplichterszootje.

 63. Marianne Marianne schreef:

  Je reinste oplichterij. Volslagen onbereikbaar en dus optimaal klantonvriendelijk. Het wordt je zo moeilijk mogelijk gemaakt om contact te leggen danwel op te zeggen. Formulieren om op te zeggen zijn niet te openen en eigen vragen/opmerkingen worden niet geregistreerd.
  Een lage manier om de zakken van gedupeerden leeg te kloppen.

 64. Mark Mark schreef:

  Enorme oplichters. In de kleine letters en in de algemene voorwaarden zijn bepalingen opgenomen dat je abonnement automatisch wordt verlengd. Terwijl je duidelijk kiest voor een maand. Het is de meest waardeloze site die ik ooit heb gezien. Vervolgens gaan ze je daarna bestoken met incassobureaus en aanmaningen omdat ergens in de kleine letters andere dingen staan verneld. Totaal niet transparant en onrechtvaardig en beneden aller peil als je op deze manier je geld wil verdienen.

 65. Eva Eva schreef:

  Heb er echt spijt van dat ik hierin ben ingetrapt.
  Geldklopperij.
  Kan niet vrij op de site kijken, Krijg 1 tot 3 matchvoorstellen per dag waarvan 90% uit België of uithoeken van Nederland, terwijl ik heb aangegeven op zoek te zijn max. 50 km rond Utrecht.

 66. Peter Peter schreef:

  Ik heb tweemaal geannuleerd en ze blijven grote bedragen afschrijven. Hoe krijg je tot stoppen?

 67. Teleurgesteld Teleurgesteld schreef:

  Elitedating is slecht en niet gewoon slecht. Het is een complete ramp.
  Op geen enkele wijze wordt voldaan aan wat gepromote wordt.
  Partnervoorstellen zijn gecentreerd in de randstad. Daar buiten hebben ze geen klanten?
  De servicelijn /helplijn is amper bereikbaar. Profielen zijn onduidelijk en slecht ingevuld.
  Als je al contact hebt en berichten stuurt krijg je geen antwoord.
  De medewerkers achter de schermen hebben geen tijd om te faken?
  Gezien de wildgroei van dit soort sites wordt het eens tijd dat justitie onderzoek gaat doen naar deze vorm van oplichterij.

 68. Lies Lies schreef:

  Ik heb spijt als haren op mijn hoofd. Een half jaar lidmaatschap genomen. Dat wat elitedating pretendeert, een datingsite met hoger opgeleiden en hoog niveau,, wordt op geen enkele manier waar gemaakt. Jan Rap en zijn maten zijn in grote getale aanwezig. Geldklopperij van de bovenste plank.

  • Linda Linda schreef:

   Amen!.Heb mij om precies dezelfde reden na 1 dag weer afgemeld.Nog 5,5 maand te gaan .Niks hoger opgeleid, het gros heeft al moeite heeft met de Nederlandse taal.Daarnaast lijken de mannen in de verste verte niet op de plaatjes waarmee geadverteerd wordt.

 69. Juul Juul schreef:

  ik heb me bij EliteDating afgemeld omdat de verwachtingen op geen enkele wijze werden waargemaakt. EliteDating pretendeert een matchingsite voor hoogopgeleiden te zijn, echter niets is minder waar.
  Ik heb nog nooit zoveel chauffeurs, werklozen, magazijnbediendes, afdelingshoofden, bouwvakkers en “medewerkers” bij elkaar gezien.
  Glimlachjes en smileys sturen is basisschool communicatie.
  Elitedating is peperdure gebakken lucht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑