datingsite parship

De populairste datingapps vergelijken – Nieuwe lijst!

Datingsites top lijst: Welke online datingsite is de beste?

Datingsite Bezoeken Beoordeling Review
Parship

★★★★★

Review
Lexa

★★★★★

Review
EliteDating

★★★★

Review
50 Liefde

★★★★

Review
Relatieplanet

★★★★

Review
Pepper

★★★★

Review
Victoria Milan

★★★★

Review

 

 

Dating apps

Steeds meer datingsites bieden naast de vertrouwde website ook een dating app aan. Doordat de smartphone niet meer uit ons leven is weg te denken lijkt ook het hele online daten gebeuren zich langzaam te verplaatsen naar dit draagbare medium. Het voordeel van deze apps is dat online dating op elk denkbaar moment mogelijk maken. De apps zijn vaak voor je telefoon of tablet geoptimaliseerde versies van de originele datingsite. Daardoor kun je met gemak in bijvoorbeeld de trein of bus of onderweg waar ook naar toe even snel checken of er nog leuke contacten zijn.

Momenteel zijn er veel apps zoals Tinder die erg populair zijn. Dit soort apps zijn gratis te gebruiken. Alhoewel sinds kort Tinder een betaalfunctie voor superlikes heeft toegevoefde aan hun app. De keerzijde van gratis apps is toch wel de betrouwbaarheid en de eenvoud om een andere identiteit aan te nemen. Natuurlijk is dit ook mogelijk bij betaalde datingsites. Alleen daar worden profielen wel gecontroleerd op echtheid en zijn de singles bereid om te betalen en dus naar alle waarschijnlijkheid op zoek naar een serieuze relatie!


Alle grote datingsites zoals Lexa, Parship en Pepper hebben inmiddels een uitgebreide dating app ontwikkeld ter aanvulling op hun website. Je kunt je daarom het beste eerst via je Laptop of PC inschrijven. Een uitgebreide profiel maken gaat veel sneller en eenvoudiger op een PC of laptop. Na dat je alle stappen die je moet nemen voor het inschrijven op de datingsite hebt voltooid kun je de dating app downloaden op je smartphone. Vervolgens log je in met je eerder aangemaakte account.

Dating apps zijn beschikbaar voor zowel Android, Iphone (Ios) en Windows Phone. De meeste app zul je kunnen vinden via de Android Play Store, Windows Store of Apple App Store. Mocht je de app hier niet kunnen vinden raadpleeg dan de datingsite voor de download link of verdere informatie.

 

 

EliteDating app
e-Matching app
Lexa app
Parship app
Pepper app
Relatieplanet app


Terug naar boven ↑