Home / Ourtime.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Ourtime.nl logo

Ourtime.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Ourtime is een datingsite speciaal bedoeld voor 50-plussers die nog niet van plan zijn om achter de geraniums te gaan zitten. Ben je 50 plus en single en wil je graag weer iemand ontmoeten om je leven mee te delen, dan kun je een account aanmaken op Ourtime om hier gelijkgestemden te ontmoeten. In tegenstelling tot algemene datingsites kom je hier geen mensen tegen die qua leeftijd niet in jouw zoekprofiel passen. De website heeft een serieuze uitstraling. Er is alles aan gedaan om een aansprekend platform te maken waar mensen van 50+ zich direct thuis voelen.

ourtime.nl
34 Ervaringen
4
Beoordeling 4

Gecontroleerde profielen

Als je je aanmeldt dan wordt je geboortedatum gecontroleerd om te beoordelen of je tot de juiste doelgroep behoort. Als je te jong bent dan word je uitgenodigd om je aan te melden bij Lexa.nl, een bekende datingsite waarvan Ourtime deel uitmaakt. Nadat je bent ingeschreven en één van de betaalde abonnementen hebt afgesloten dan kun je zoeken in de profielen naar leuke singles bij jou in de buurt. Deze kun je een bericht sturen om je interesse te laten blijken. Als je het lastig vindt om iemand te benaderen dan kun je je ook inschrijven voor een door Ourtime georganiseerde groepsactiviteit. Hier kun je mensen ontmoetten die net als jij deze activiteit leuk vinden. De kans dat je een gelijkgestemde tegenkomt is daarmee gelijk een stuk groter.

Succesvol daten op Ourtime

Daten is misschien in het begin heel spannend. Maar het is tegenwoordig één van de meest populaire manieren om een partner te vinden of een mooie vriendschap op te bouwen. Want ook voor dat laatste kun je bij Ourtime terecht. Je kunt in je profiel aangeven waar je naar op zoek bent zodat de juiste mensen op je oproep gaan reageren. En zelf kun je natuurlijk ook berichten versturen naar mensen die je graag bete wilt leren kennen. Als je je inschrijft voor een groepsactiviteit en daar iemand ontmoet die je misschien nog wel eens zou willen zien of spreken dan kunnen jullie natuurlijk direct telefoonnummers uitwisselen om later met elkaar contact op te kunnen nemen.

Vaste kosten voor deelname

Als je je inschrijft bij Ourtime dan weet je vooraf waar je aan toe bent qua kosten. Er zijn verschillende abonnementen mogelijk, variërend van een maand tot een half jaar. Een langer abonnement is natuurlijk per saldo goedkoper. Als je iemand hebt ontmoet en tijdelijk even geen reacties van anderen wilt ontvangen dan kun je je profiel tijdelijk deactiveren. Mocht de persoon die je hebt leren kennen toch niet zijn wat je zoekt dan is je profiel met enkele muisklikken weer actief.

Ourtime.nl screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Ourtime.nl?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Ourtime kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Ourtime.nl?

  • De datingsite werkt met vaste abonnementskosten die meteen bij inschrijving duidelijk zijn
  • De inschrijfprocedure is helder en eenvoudig
  • Datingsite alleen bedoeld voor personen van 50 jaar en ouder
  • Op de website wordt niet meteen duidelijk dat het om een onderdeel van Lexa gaat. Je bij beide datingsites inschrijven is dus niet zinvol en zonde van het lidmaatschapsgeld.
  • 4
   Populariteit
  • 4
   Gebruikersgemak
  • 3.9
   Functionaliteiten
  • 3.9
   Klantenservice
  • 4
   Kosten
  • 4 Uitstekend
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  34 reacties op “Ourtime.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Dennis Dennis schreef:

   Help!!!
   Ik wil deze datingsite opzeggen maar ik kan nergens vinden hoe dat moet of ik word geblokkeerd!

   HOE ZEG IK OP????

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items