Home / Ourtime.nl – Kosten, Review en Ervaringen
Ourtime.nl logo

Ourtime.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Ourtime is een datingsite speciaal bedoeld voor 50-plussers die nog niet van plan zijn om achter de geraniums te gaan zitten. Ben je 50 plus en single en wil je graag weer iemand ontmoeten om je leven mee te delen, dan kun je een account aanmaken op Ourtime om hier gelijkgestemden te ontmoeten. In tegenstelling tot algemene datingsites kom je hier geen mensen tegen die qua leeftijd niet in jouw zoekprofiel passen. De website heeft een serieuze uitstraling. Er is alles aan gedaan om een aansprekend platform te maken waar mensen van 50+ zich direct thuis voelen.

ourtime.nl
34 Ervaringen
4
Beoordeling 4

Gecontroleerde profielen

Als je je aanmeldt dan wordt je geboortedatum gecontroleerd om te beoordelen of je tot de juiste doelgroep behoort. Als je te jong bent dan word je uitgenodigd om je aan te melden bij Lexa.nl, een bekende datingsite waarvan Ourtime deel uitmaakt. Nadat je bent ingeschreven en één van de betaalde abonnementen hebt afgesloten dan kun je zoeken in de profielen naar leuke singles bij jou in de buurt. Deze kun je een bericht sturen om je interesse te laten blijken. Als je het lastig vindt om iemand te benaderen dan kun je je ook inschrijven voor een door Ourtime georganiseerde groepsactiviteit. Hier kun je mensen ontmoetten die net als jij deze activiteit leuk vinden. De kans dat je een gelijkgestemde tegenkomt is daarmee gelijk een stuk groter.

Succesvol daten op Ourtime

Daten is misschien in het begin heel spannend. Maar het is tegenwoordig één van de meest populaire manieren om een partner te vinden of een mooie vriendschap op te bouwen. Want ook voor dat laatste kun je bij Ourtime terecht. Je kunt in je profiel aangeven waar je naar op zoek bent zodat de juiste mensen op je oproep gaan reageren. En zelf kun je natuurlijk ook berichten versturen naar mensen die je graag bete wilt leren kennen. Als je je inschrijft voor een groepsactiviteit en daar iemand ontmoet die je misschien nog wel eens zou willen zien of spreken dan kunnen jullie natuurlijk direct telefoonnummers uitwisselen om later met elkaar contact op te kunnen nemen.

Vaste kosten voor deelname

Als je je inschrijft bij Ourtime dan weet je vooraf waar je aan toe bent qua kosten. Er zijn verschillende abonnementen mogelijk, variërend van een maand tot een half jaar. Een langer abonnement is natuurlijk per saldo goedkoper. Als je iemand hebt ontmoet en tijdelijk even geen reacties van anderen wilt ontvangen dan kun je je profiel tijdelijk deactiveren. Mocht de persoon die je hebt leren kennen toch niet zijn wat je zoekt dan is je profiel met enkele muisklikken weer actief.

Wat zijn de plus- en minpunten van Ourtime.nl?

 • De datingsite werkt met vaste abonnementskosten die meteen bij inschrijving duidelijk zijn
 • De inschrijfprocedure is helder en eenvoudig
 • Datingsite alleen bedoeld voor personen van 50 jaar en ouder
 • Op de website wordt niet meteen duidelijk dat het om een onderdeel van Lexa gaat. Je bij beide datingsites inschrijven is dus niet zinvol en zonde van het lidmaatschapsgeld.
 • 4
  Populariteit
 • 4
  Gebruikersgemak
 • 3.9
  Functionaliteiten
 • 3.9
  Klantenservice
 • 4
  Kosten
 • 4 Uitstekend
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 02 februari 2021

34 reacties op “Ourtime.nl – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Dennis Dennis schreef:

  Help!!!
  Ik wil deze datingsite opzeggen maar ik kan nergens vinden hoe dat moet of ik word geblokkeerd!

  HOE ZEG IK OP????

 2. Avatar for Aad Aad schreef:

  ik wil deze dating site opzeggen maar kan nergens vinden hoe dit moet

 3. Avatar for Cokkie Cokkie schreef:

  Ik wil me uitschrijven. Waar moet ik dat doen. ? Help me a.ub

 4. Avatar for Aloys Aloys schreef:

  Die Ourtime ik moet echt hier om lachen. De dames die op je bezoeken lijst komen te staan waarvan je uit gaat dat ze je bezocht hebben blijkt bij na vraag van sommige bij deze dames helemaal niet het geval. En nog het mooiste ze bezoeken je steeds weer. Ook sommige like’s die je krijgt blijken niet te kloppen. Je kunt ook niet achter halen of sommige nog wel actief opzoek zijn. Bij vele foto’s die je aan klikt staat dat ze bijvoorbeeld laatst gezien een mnd of langer geleden.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @aloys.. klopt heb ik ook gehad met enkel dames, ze hadden me geliked maar achteraf weten ze van niks!!! Hoe kan dit dan toch? Wie weet het antwoord? Mgtow? lex.a?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Wat denk je zelf?
   Dus de uitbaters van de site zelf zorgen er voor dat…………………..(vul maar in)

  • Avatar for Charly Charly schreef:

   Volgens mijn eigen ervaring is dat gevolg van de swipe functie van de dagelijkse selectie die zij voor de leden maken.
   Links is n echte NEE en naar rechts swipen dacht ik iemand uit mijn prullenbak te houden maar achteraf blijkt ik hiermee vele mannen n like te hebben gestuurd…. Niet fijn. Je moet dus meteen n soort van beslissen

 5. Avatar for Anna Anna schreef:

  Oplichters zijn het die Lexa club. Onder het mom van 50-plussite is Ourtime niets anders dan een verkapte Lexa site met dezelfde honderden oude profielen en mannen die er al decennia lang op staan. Echt waardeloos! Mensen kruip vanachter die pc en ga de straat op, kijk om je heen. Het is gewoon een verdienmodel over de hoofden heen van mensen die oprecht een relatie zoeken. Tenminste, die profielen zijn zeldzaam. Waarom anders je halve leven op een datingsite gaan staan? Pik dan iemand op in de kroeg. Ik word intussen al misselijk bij het woord daten.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Omdat de meeste datingsites de concurrentie met apps hebben verloren vullen ze hun site met inactieve profielen zodat het nog wat lijkt.

  • Avatar for Piet Piet schreef:

   dat heb je goed gezien Anna..
   Lexa is geldklopperij..

   buiten zijn zoveel mensen..daar zit vast een leuk iemand tussen..
   daar kun je vrienden maken en misschien word het zelfs wel meer dan dat..

   ik ben nog single Anna..
   samen wandelen?

  • Avatar for onzin onzin schreef:

   Onzin in Nederland zoeken veel vrouwen geld en behalve dat alles. Denk je dat Nederlandse vrouwen monogaam zijn? Geen enkel uitzonder zoek is gebleken dat de meeste vrouw een man met geld willen. Behalve dat alles en willen ook met anderen mannen sexen.

   Vaak zijn de vrouwen onverzorgd vies, smerige, hebben vaak een lelijke gebit een lichaam met veel puisten en zoveel moedervlekken en steelwatten.

   Als je een vrouw in het echt zoek vraagt ze meestal wat heb jij te bieden, geld, auto en rijbewijs.

  • Avatar for Michael Michael schreef:

   Blij dat ik jouw opmerking over OurTime heb gelezen. Zoveel troep op die soort sites en goed om een eerlijk reactie te kunnen lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.