datingsite parship

Home » Lexa – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op mei 5th, 2018 | door Welke online datingsite?

293

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

Lexa is de datingsite van Nederland voor singles

Al meer dan 10 jaar bestaat Lexa en is de grootste en misschien wel de meest succesvolle datingsite van Nederland. Vele singles kregen via deze datingsite een relatie. Schrijf je nu gratis in en ga op zoek naar een leuke date of de liefde van je leven! Lexa.nl heeft een zeer actieve ledenwerving. Ze proberen zo veel mogelijk singles te bereiken door gebruik te maken van reclamespotjes op tv en radio. Mede hierdoor is lexa.nl één van de populairste datingsites! Lexa is aangesloten bij het keurmerk veilig daten.

Datingsites die zijn aangesloten bij dit keurmerk hebben afspraken gemaakt hoe hun leden op een veilige en betrouwbare manier kunnen laten daten. Op onze website vind je meer informatie over het keurmerk veilig daten.

Nieuwe leden krijgen 24 uur de tijd om gratis gebruik te maken van de gehele datingsite!

Contact met andere singles

Op deze datingsite vind je vele mogelijkheden om contact te leggen met andere singles. De website van Lexa wordt continu verbeterd. Hierdoor krijg je als singles de beste mogelijkheden tot het vinden van een date of een succesvolle relatie. Lexa is de grootste datingsite van Nederland als we enkel naar het aantal leden kijken en juist daardoor heb je hier misschien wel de meeste kans op het vinden van de ware liefde. Getuige de vele succesverhalen  zijn er al vele relaties en dates via deze datingsite ontstaan. Ook worden de speciaal georganiseerde Lexa activiteiten goed bezocht en zijn een zeer fijne aanvulling. Uit verschillende gebruikers ervaringen op deze websites blijkt dat al veel singles via Lexa.nl een succesvolle date of relatie vonden. Hopelijk ben jij de volgende!

Lexa app

Naast de website heeft deze dating site nu ook een app! Met deze app kun je hetzelfde doen als de website, maar dus nu ook eenvoudiger en overal met je smartphone. Met de app is het mogelijk om van een groot deel van Lexa gebruik te maken. Helaas is het voor sommige functionaliteiten nog niet mogelijk om deze weer te geven op je mobiele telefoon. Hopelijk past lexa dit binnenkort aan zodat je ook de maximale ervaring krijgt op je smartphone. Het is tevens mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten die enkel geldt voor de app.
De Lexa app is beschikbaar voor Android, Ios en Windows Phone.

Online daten bij Lexa.nl

Elke dag komen er nieuwe singles bij op op deze dating site. Deze singles zijn op zoek naar een een leuke date of de perfecte partner. De ideale man of vrouw voor jou staat al ingeschreven, maar heeft jou nog niet kunnen vinden. Deze dating site biedt zijn Leden een veilig en betrouwbare omgeving om je ware liefde te ontmoeten. Volgens recent onderzoek is gebleken dat Lexa.nl de datingsite met het meeste aantal leden van Nederland is. Een groot ledenbestand maakt de kans op een succesvolle relatie groter!

Gratis Lexa

Een veelgestelde vraag is of een datingsite zoals Lexa gratis is. Het antwoord hierop is dat een gedeelte van de website gratis te bekijken is. Op het moment dat je gratis bent ingeschreven kun je meteen berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om als gratis lid te reageren op deze berichten. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de website, dan zul je een vergoeding moeten betalen. Het is echter zo dat je je gerust kunt inschrijven zonder hiervoor kosten te hoeven betalen. Daardoor kun je eerst even rondkijken op de website. Bevalt de website je niet. Dan kies je voor een andere datingsite. Inschrijven bij Lexa is dus gratis en bied je de mogelijkheid om beter kennis te maken met de website. Regelmatig heeft Lexa een actie waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In die 3 dagen is het dus ook mogelijk om berichten te versturen!

Aanmelden op Lexa.nl is gratis en simpel. Na het inschijven kun je 24 uur geheel gratis gebruik maken van alle diensten. Je bent tot niets verplicht! Ook heeft heeft deze datingsite met zeer grote regelmaat acties waarbij je zelfs 3 dagen gratis toegang krijgt zonder verplichtingen! Deze acties en kortingen worden op deze pagina vermeld en op de special acties en kortingen pagina. Scroll naar beneden om te kijken of er op dit moment een actie is!

Lexa events

Lexa bied leden ook de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de zogenaamde Lexa Events. De Lexa Events worden door heel Nederland gehouden in de grote steden. Er kunnen op de events verschillende activiteiten worden georganisseerd. Enkele voorbeelden hiervan kookworkshops, museu bezoek, gezamelijk sporten of natuurlijk gewoon een gezellige borrel! Doordat deze events door heel Nederland worden georganiseerd is er altijd wel iets bij jou in de buurt te vinden! Kijk op de website van Lexa voor een actuele agenda.

Lexa

Lexa screenshot

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Lexa

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Lexa en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij deze datingsite.

Aanmelden bij Lexa gaat als volgt: Als eerste wordt gevraagd of je een man of vrouw bent en wat voor een relatie je zoekt. Daarna vul je een paar standaard gegevens in zoals je email adres, woonplaats en gebruikersnaam. Ook is het mogelijk om via facebook in te loggen. Daarna beantwoord je enkele vragen over jezelf. Lexa doet dit door juist de dingen te benadrukken die je niet leuk van jezelf vind. Zoals eerder genoemd gaat dit over de “Love your imperfections” campagne. Vervolgens vul je informatie in over jouw uiterlijke kenmerken. Zoals: kleur ogen, haar kleur, lichaamsbouw en lengte. Als laatste een stap vul je een profiel tekst in en upload je een foto van jezelf. Je bent nu klaar om te starten met online daten bij Lexa!

 

Lexa kosten abonnement

Prijs 1 maand

€ 24,95
€ 24,95
 • Full Membership

Prijs 3 maanden

€ 38,85
€ 38,85
 • Full Membership

Prijs 6 maanden

€59,70
€59,70
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Lexa abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van deze dating site kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Lexa. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Lexa actie en korting

Nieuwe members kunnen 3 dagen gratis gebruik maken van alle betaalde opties binnen Lexa.nl. Stuur berichten en flirts, chat met leuke singles en spreek af!

3 dagen gratis Full membership!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Deze actie is momenteel niet actief. Houdt deze website in de gaten voor nieuwe acties!

Momenteel geen acties of kortingen

 

Lexa Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Lexa is de grootste datingsite van Nederland. Doordat ze zeer actief zijn in de media hebben ze een groot aantal leden. Wij schatten het aantal actieve leden op ongeveer 350.000. Deze datingsite is al 4 jaar achter elkaar uitgeroepen tot betrouwbaarste datingsite van Nederland. Dit onderzoek werd gedaan door Reader’s Digest. De verhouding man en vrouw op deze datingsite is ongeveer 50/50. Door het grote aantal leden is de kans op een succesvolle match groot. Daarom valt het aan te raden om je bij deze datingsite in te schrijven. Ook zit je hier goed als je een buitenlandse date zoekt. Lexa is actief in een groot deel van Europa.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – de website  heeft een moderne layout en lichte kleuren. Dit geeft het geheel een cleane en frisse look.
duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door Lexa gaat eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn ruim voldoende. Leden van Lexa kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, Foto’s en Video’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Favorieten opslaan, Uitgebreid zoeken en een Helpdesk.

Lexa blijft zich ontwikkelen en er komen regelmatige nieuwe leuke functies beschikbaar.

Klantenservice ★ ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Lexa kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier of door hun direkt te mailen. Het Nederlandse emailadres van Lexa is customercare@lexa.nl. Ervaring leert dat Lexa redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten. Wij beoordelen de klantenservice van Lexa dan ook heel goed. Zorg ook dat je zelf eerst even de FAQ leest voordat je een vraag stelt, dan ben je zelf ook goed op de hoogte.

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding is goed. Lexa geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat Lexa een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. In verhouding tot andere bekende datingsites is Lexa zelfs goedkoper.  Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Meer over Lexa.nl

Lexa opzeggen en account verwijderen

Lexa Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Lexa. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Lexa? Geef hieronder jouw reactie!

 

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Lexa Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
kosten

Summary: Lexa is niet voor niets één van de grootste datingsites van Nederland. Door actief leden te werven groeit deze datingsite nog steeds door. Wel zijn er een aantal leden inactief. De prijs van deze datingsite is in verhouding tot andere datingsite iets hoger. Maar doordat Lexa heel veel leden heeft is de kans op een match zeer groot! Wij raden deze datingsite aan!

4.3

Uitstekend!About the Author

Anoniem293 Ervaringen - Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Nieuws Nieuws says:

  Voor domme de Nederlandse blanke vrouwen en voor de domme Nederlandse blanke mannen.

  En voor de Nederlandse blanke vrouwen die denken dat ze een knappe kop hebben en veel lelijke moedervlekken en overal zitten verstopt onder je nek en of achter jou rug? Pak een een schaaf kaas en schaaf het gewoon er af ben je ook gelijk klaar met dat gezeik.

  Waarom gaan vrouwen vreemd?

  Waarom gaan vrouwen vreemd? Deze vraag kan je vanuit twee punten stellen; waarom zou een vrouw vreemdgaan, of wat maakt het dat ze vreemdgaat met jou? In deze blog nemen we je een stuk terug in de tijd om dit te verklaren.

  Waarom gaan vrouwen vreemd? Omdat het kan? Omdat het moet! (volgens Darwin)
  Waarom kiezen we voor het onbekende? Het zorgt voor avontuur, dat leuk en spannend is! Voor vrouwen is dit hetzelfde. Vreemdgaan is spannend en leuk. Vrouwen die vreemd gaan komen sneller en vaker klaar en klaarkomen bevordert de kans op zwanger worden. (Je dacht toch niet dat het enkel voor de lol was?)

  We maken een uitstapje naar de Chimps. Onze broeders. Chimpansees leven in groepen (net als wij) met een duidelijke hiërarchie. Er is één duidelijke leider die zo’n beetje alle vrouwtjes bevrucht. Hij is de Alpha. Die leider denkt dus dat hij de vader is van alle kleintjes. Er is ook een nummer 2. Dat is meestal een jonger dominant mannetje. Veel vrouwtjes gaan vreemd met die nummer 2. En dat doen ze heel stiekem. Dat heeft evolutionaire voordelen. Zolang als hij de baas is beschermt de Alpha ‘zijn’ kinderen.

  Als de Alpha ziek wordt of dood gaat neemt de nummer 2 de leiding over. Die beschermt vervolgens ‘zijn’ kinderen. De slimme vrouwtjes die vreemdgaan met de nummer 2 zorgen er dus voor dat hun kinderen maar liefst twee dominante vaders hebben.

  Vreemdgaan: getrouwde vrouwen
  Zet dat even over naar de menselijke situatie: Vrouwen trouwen met een man die zijn hele leven in dienst stelt van haar en ‘zijn’ kinderen. Uit genetisch onderzoek blijkt echter, dat 10% van de kinderen niet is van de vader die denkt dat hij de vader is… de schoonfamilie roept ook altijd bij elke baby: ‘Wat lijkt hij op zijn vader!’ De vader moet tenslotte wel gerustgesteld worden. Een man weet nooit zeker of het kind wel van hem is. Een vrouw weet dat wel. (Dat het van haar is dan, sommige vrouwen zijn ook niet helemaal zeker wie de vader is)

  waarom gaan vrouwen vreemd
  Het is voor de vrouw evolutionair voordelig om te trouwen met een trouwe, hard werkende, zichzelf opofferende en lieve man. Vervolgens haalt ze het DNA van haar kinderen bij een Alph Man met beter DNA, die heerlijk in contact staat met zijn eigen Mannelijke Energie. Dat is voor vrouwen zeer aantrekkelijk omdat ze zo het beste van twee werelden combineert voor haar kinderen.

  Darwin maakt een duidelijk punt voor vreemdgaan. Dat de Rooms-Katholieke kerk en al haar afsplitsingen er zo’n punt van maakt verandert de natuurlijke drang niet.

  Vruchtbare vrouwen
  Op het moment dat een vrouw vruchtbaar is kleed ze zich sexyer, maakt ze meer kilometers met haar auto, gaat ze meer uit. Allemaal onbewust om een betere man te vinden dan die kerel thuis. De kans dat ze zwanger wordt van vreemdgaan is vele malen hoger dan de kans dat ze zwanger wordt van haar eigen mannetje…

  Boosheid, wraak!
  Je kent dat wel: Je bent net een totale L*L geweest en je vrouw stormt woedend het huis uit… ze is helemaal klaar met jou… dan is er best ruimte voor een ander, zeker als dat een aantrekkelijke man is…

  Waarom wil je het weten of een vrouw vreemd gaat?
  Heb jij een vrouw die vreemd gaat of wil je lekker ‘no strings attached’ een beetje rondneuken met vrouwen die daarna weer naar huis gaan zodat een andere man naar haar kan luisteren?

  Als jouw vrouw vreemd gaat, lees dan de bovenstaande redenen door voor een beetje begrip en wees eens wat liever voor haar.

 2. Jopke Jopke says:

  Heb hier meer dan een half jaar gezeten en volgens mij is het allemaal nep. Er gebeurt niets. En als je een iemand hebt. Dan zeggen ze niet terug. En je betaalt. En daarna trekken ze elke maand nog geld van je rekening. Dus oplichters!!!!!!

 3. erik erik says:

  Gatverdamme zeg :r

  90% van de Nederlandse blanke vrouwen waarmee ik seks heb na het uitgaan (ja, true story) heeft echt een vieze gore lucht hangen boven die kut. Is het zo moeilijk om bij jezelf te checken of je kut stinkt? En als je in normale toestand een neutrale geur hebt ga dan in ieder geval even opfrissen en was die zweetlucht eruit als je de hele avond hebt lopen dansen en zeiken door al die alcohol.

  Fucking vies. Had laatst ook een chick meegenomen naar huis, best lekker meisje en dan komt er zo’n putlucht uit die kut. Ik heb d’r wel gewoon geneukt uiteraard en van te voren een beetje gevingerd.

  Het probleem is dat die lucht nu 4 dagen later nog steeds licht ruikbaar is aan mijn vingers, heb echt met een schuurspons mijn handen lopen boenen maar deze geur is helaas denk in onderdeel geworden van mij.

  Klacht: controleer of je kut meurt en doe d’r wat aan.

 4. weguitnederland weguitnederland says:

  Hoe is en hoe zijn de Nederlandse vrouwen?

  Mijn eerste afknapper was dat ze stinken en nooit van parfum hebben gehoord. Wil graag de beuk erin gooien als ze hun zin niet krijgen. Vaak dreigen ze dat vreemd willen gaan als ik haar niet financieel kan onderhouden. Ze zijn echter knetter gek geworden. En wat je ook niet moet vergeten ze heeft een koop ziekte. En ze trek je bank rekeningen helemaal leeg. Hahah blauwe ogen en blonde haren neem een voorbeeld van Ruud Gullit en Estella woeiiii. Iedereen die een relatie of is getrouwde met een Nederlandse vrouwen ze zijn alleen maar bij elkaar om willen van het geld.

  Ik heb dit als 20 jaar jaren meegemaakt en ben opgetrokken naar Arabische landen en daar heb ik een nette beschaafde knappe muslima ontmoet die haar echte liefde met mijn deelt en elke dag bidden. Die voor een leven gaat en voor haar gezin. Eentje die gelukkig maagd is, die vind je niet in Nederland he?

  Alleen maar uit geneukte blanke diepe uit genaaide neuk hollen en gaten vind je op dating site lexa. De meeste hebben al met 3 of 4 mannen geneukt hahaha. Eerste graads hoer hahahaha. Ik zie mannen nog ermee trouwen en een relatie ermee hebben hahahaha. Hahah waar veel mannen erin hebben gezwommen dat vind je nu in heel Europa in in Nederland.

 5. Erwin Erwin says:

  Lexa is vergeven van vrouwen die mannen zoeken vanaf 180 cm, is dat voor die vrouwen een status symbool of zo, of voelen ze zich meer beschermd? Het ziet er gewoon niet uit zo’n lengte verschil 🙂

  Verder vind ik de vrouwen behoorlijk arrogant en veeleisend. Sommigen publiceren zelfs een schermafdruk met het aantal reacties ze krijgen, zielig gewoon.

  Tip voor de vrouwen: Classificeer je zelf niet te makkelijk als iemand met een ‘normaal of slank postuur’. Raadpleeg eerst eens de BMI index 🙂 En wees zo netjes en antwoord op berichtjes!

  Foto’s worden kennelijk nog steeds niet goed gescreened. Met enige regelmaat zie ik bekende actrices voorbij komen, die meld ik dan maar weer….In het matchen slaagt Lexa ondanks de opgegeven criteria nog steeds niet.

  Kortom ik vind Lexa te duur voor wat het biedt en de vrouwen arrogant. Ik kan hieruit alleen maar concluderen, dat het aanbod mannen het aanbod vrouwen ruimschoots overtreft. Dus tenzij je bi of homosexueel bent, heb je hier niks te zoeken en kun jij je geld beter in een lekkere hamburger met een biertje en bioscoopbezoek stoppen. Dat geeft veel meer voldoening.

 6. Goedeman Goedeman says:

  Hij heeft tenminste een vrouw liefste van buitenlandse afkomt, eentje die naar hem kijkt en die er voor hem is. Beter dan eentje van hier die je oplicht en die al je geld op eet en nog een grote bek erbij en trouwens die je nog oplicht en dat is ook nog niet alles die leningen afsluit bij allerlei instanties en die graag met negers sex willen hebben of toch gewoon vreemd gaat. Ben ook met een buitenlandse vrouw en ja hoor van indonesia hoor dat had ik allang moeten doen. Moet je kijken naar de vrouw van george baker die heeft smaak en pit hoor en ook uit indonesia knappe vrouw zeg, dan die lelijke Hollandse blanke grietjes.

  Mijn vrouw en ik we lachen ons krom hoe Hollandse mannen worden bedonderd op dating sites en in een echt relatie en in huwelijken veel heel lelijke Nederland. Vaak houdt het geen stand van zaken meer vast vreemdgaan in Nederland is al op en gepasseerd op 95%.

  • MGTOW MGTOW says:

   Het is de feministische cultuur die het gedrag van vrouwen bepaald. In landen waar het feminisme nog niet in ontspoorde en toxische vorm aanwezig is wordt je als man zijnde beter (normaler) behandeld. Dat betekent ook dat wanneer je een vrouw importeert er gerede kans is dat ze verandert. Daarnaast zijn er op apps en sites veel golddiggers zodat je een buitenlandse vrouw het beste zonder die apps en sites ter plaatste zal moeten ontmoeten.

 7. alberto alberto says:

  Ik ben al 16 jaar niet meer bezig met de Nederlanders in dit land.

  Maar ik zie dat er steeds domme Nederlandse blanke mannen zijn die smaken om Lelijke blanke Nederlandse vrouw als godin en die alleen maar naar eieren stinken en naar muffe rotten geuren.

  Ze staan dus vaak op dating sites en vanwege dit allerlei oorzaken zoeken ze naar jou geld.

  Hoe dom zijn jullie? Alle vrouwen in dit zieke land zijn allemaal afgetraind om Nederlandse mannen op te lichten, hahah vaak zie je de gaarst stellen op facebook die niets beter hebben te bieden en alles is maar voor een tijd tot mevrouw tot de beneden conclusies gaat uitvoeren.

  Laats weer in het nieuws vijf Nederlandse blanke vrouwen zijn verkracht of misbruikt hebben ze dit termen gebruikt om een schade vergoeding kunnen eisen. En blijkt dat alles valse beschuldigingen niet waar waren en de recht op de schade vergoeding vervalt en in tegen deel is er niets bewezen. Ze kunnen mooie acteren maar het zal ook nooit lukken.

  De meeste Nederlandse blanke vrouwen zoeken geld en schade vergoeding door valse aangiftes te doen. Hun mannetje leeg plukken of vriend of werkgever

 8. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  De meest gestelde vraag aan mij: ‘ben je in loondienst of zelfstandig?”
  Dit is typisch een vraag om in te kunnen schatten wat je materiele waarde is. Het is belangrijk wat je voor een vrouw kunt betekenen en veel minder belangrijk wat je bent. De vragen zijn veelal oppervlakkig en materialistisch want dat is zij zelf ook. Ronduit grappig zijn de reacties die je krijgen kunt als je geen dure auto hebt. Zowel verbaal als non-verbaal lieten mijn dates zien dat ze teleurgesteld waren in mn oude toyota. Ik heb genoeg cash om morgen een nieuwe auto te kopen maar dat weet ze niet. Het horloge dat ik draag herkent ze niet………Grappig is dan dat mevrouw zelf doorgaans in een of ander gehorig appartement in een achterstandswijk woont, op 3 of 4 hoog zonder lift…….lekker sjouwen met de vuilniszakken vol met kattengrit…Vrouwen zeggen dat ze geen goede man kunnen vinden; mannen zijn alleen maar op sex uit zeggen ze dan. Maar een goede man herkent ze niet of ze stopt die in de ‘friendzone’, kun je aanhoren hoe ze lijdt onder al die one-night stands…….. Ben je net als ik op middelbare leeftijd belandt dan heb je de keuze: een vrouw zonder kinderen (wel vruchtbaar), daar is meestal een reden voor. Er is wat serieus aan de hand, meestal een psychisch probleem, knettergek. Of je hebt een vrouw met kinderen maar dan is de kans het grootst een amorele vrouw te treffen die ontrouw is geweest of uit onvrede de stekker er uit heeft getrokken met alle gevolgen van dien, met name getraumatiseerde kinderen. Nee dan ga ik liever voor de derde optie: MGTOW; mijn geld blijft mijn geld. Voor de hoge ‘nood’ is er een sporadische ONS hetgeen met een vrouw van middelbare leeftijd dermate teleurstellend is dat je voor maanden geen behoefte meer hebt…….Dating is een ‘waiste of time’. The juice aint worth the squeeze……..

 9. dom dom says:

  Waar Rosin specifiek over spreekt, is de digitale aansluitcultuur. Websites en smartphone-apps (Skout, Blendr, Tinder, Bang With Friends, enz.) Gericht op informele dating en seksuele contacten (link is external) stellen jonge vrouwen in staat hun fysieke behoeften te bevredigen zonder de last van een serieuze vriend die in de manier van belangrijker dingen zoals school, stages, banen, hobby’s, werk en het vuilnis buiten zetten. Met andere woorden, de jonge vrouwen van tegenwoordig zijn veel minder geïnteresseerd dan voorgaande generaties bij het vinden van Mr. Right, en ze zijn net zo waarschijnlijk als de meeste van hun mannelijke leeftijdsgenoten te zeggen hebben, na een date of seksuele connectie: “Het was leuk maar nu wil ik graag dat je weggaat, want ik heb meer interessante dingen te doen dan jij. “Rosin zegt het botweg:” Voor universiteitsmeisjes vervult tegenwoordig een al te serieuze liefhebber dezelfde rol als een toevallige zwangerschap in de 19e eeuw: een gevaar dat tot elke prijs moet worden vermeden, opdat het een veelbelovende toekomst niet in de weg staat. “

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   De digitale cultuur zocht ervoor dat vrouwen letterlijk in een handomdraai de volle aandacht kunnen krijgen. Dan berijden ze de cock-carousel; zonder verplichtingen van penis naar penis. Natuurlijk voelen universiteitsmeisjes geen enkele behoefte om zich te settelen als ze de cock-carousel berijden. Die behoefte ontstaat pas als de eierstokken gaan rammelen als een soort noodbel. Dan mag er moet spoed een Mr Right komen. Want Mr right is met zijn stabiele inkomen opeens interessant geworden. Als het gewenste aantal kinderen zijn uitgeperst denkt ze met weemoed terug aan die spannende cock-carousel van weleer en raad eens, na gescheiden te zijn gaat ze voor de tweede ronde via datingsites en datingapps. Natuurlijk eerst nadat ze eerst haar ex-man financieel heeft uitgeperst.

 10. eerlijkheid eerlijkheid says:

  Mijn oma heeft me ooit een advies gegeven. Ze zei me altijd weg te blijven van materiële vrouwen. De reden waarom ze dit zei was omdat je er meestal veel van vindt in Nigeria. Voor een stoffelijk meisje is jouw rol in haar leven om haar te overladen met geschenken. De eerste keer dat ze je ontmoet, complimenteert ze waarschijnlijk je auto, je mobiele telefoon en je horloge. Misschien vraagt ​​ze je zelfs naar je werk en hoeveel je verdient. Het gaat altijd om wat je haar kunt kopen of waar je haar naartoe kunt brengen.

  Materiële meisjes lijken een maatstaf te hebben voor de jongens die ze daten – en dat is je jaarsalaris. Ze zal zo lief zijn als je een ketting voor haar koopt, maar nooit met lege handen naar haar toe komt, omdat ze halverwege de winter kouder is dan een diepvriezer. Voor haar is het soort man dat weigert om aan haar te besteden “ofwel haar tijd verspillen” of “gierig”.

  Blijf weg van materiële meisjes. Een relatie zou ongeveer twee mensen moeten zijn die bereid zijn om net dat beetje extra voor elkaar te doen. Je bent geen geldautomaat van een willekeurige vrouw.

  En blijf alleen en blijf ver weg van vrouwen die met meerdere mannen hebben geneukt. Met meerdere bedoel ik daarmee 2 of 3. Nederlandse mannen worden en blijven nog dommer huwelijks aanzoek en relaties bedelen voor een gekke vrouw die met 2 mannen heeft geneukt is soda aan de dijk.

 11. Blankenederlandersdomeachtervolk Blankenederlandersdomeachtervolk says:

  Wat kiest de Nederlandse single: geld of goede seks?

  Wat zou jij kiezen als je het volgende dilemma krijgt voorgeschoteld: een rijke vent of een goed seksleven? De overgrote meerderheid kiest voor het tweede, maar er zijn ook nog best wat mensen die meer belang hechten aan een goedgevulde portemonnee.

  Datingsite Parship deed onderzoek naar de voorkeuren op het gebied van liefde, seks en geld onder meer dan 1.000 Nederlandse vrijgezellen. Toegegeven, het is zeker niet het eerste onderzoekje op dit gebied, maar de resultaten lezen blijft leuk.
  Seks belangrijker dan geld

  Laten we beginnen met dat allereerste dilemma. Wat blijkt: 83 procent van de singles vindt een bevredigend seksleven belangrijker dan een rijke partner. Van de vrouwen heeft echter 20 procent wel liever een geliefde met veel geld. Dan maar wat minder plezier tussen de lakens.

  Het onderzoek laat ook zien dat sommige clichés over mannen en vrouwen in dit geval te bevestigen zijn. De meeste vrouwen vinden geld belangrijker dan uiterlijk en de meeste mannen zien het juist weer andersom: minder dan 10 procent van de mannelijke respondenten zou liever een rijke dan een mooie vrouw hebben.

  Gaat het om de liefde (en dus niet om seks of uiterlijk), dan legt geld het in de meeste gevallen af. Van de deelnemers aan het onderzoek van Parship zegt 88 procent echte liefde te verkiezen boven een rijke partner.

  Dat was trouwens nog niet alles: aan de singles in kwestie werd ook gevraagd of ze liever een leuke baan hadden of de liefde wilden vinden. Uit de reacties blijkt dat 32 procent van de vrouwen liever voor die leuke baan gaat.

 12. D. bREUKER D. bREUKER says:

  Heb al zo vaak medegedeeld dat ik sinds sept 2017 geen member meer ben want ik heb geen toestemming gegeven tot automatische verlenging En nog steeds wordt er iedere maand geld van mijn rekening geboekt Ga er nu werk van maken Mensen kijk uit

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Men zal zich verschuilen achter de algemene voorwaarden die je voor akkoord hebt aangeklikt. Hierin zal staan dat het contract stilzwijgend wordt verlengd.

 13. Goed om te lezen Goed om te lezen says:

  Je ontmoet iemand online en na slechts een paar contacten belijden ze sterke gevoelens voor je en vragen om met je te chatten. Als je op een datingsite bent geweest, proberen ze je weg te halen van de site en te communiceren via chat of e-mail.
  Hun profiel op de internetdatingwebsite of hun FACEBOOK-pagina en onder anderen websites zoals LEXA en KNUZ en Relatieplanet en onder anderen dating web sites komt niet overeen met wat zij u vertellen. Hun profielfoto ziet er bijvoorbeeld anders uit dan de beschrijving van zichzelf, of ze zeggen dat ze universitair geschoold zijn, maar dat hun Engels of hoewel hun Nederland slecht is.
  Na het verkrijgen van uw vertrouwen – vaak wachtende weken, maanden of zelfs jaren – vertellen zij u een uitgebreid verhaal en vragen om geld, geschenken of uw bankrekening- / creditcardgegevens.
  Hun berichten zijn vaak slecht geschreven, vaag en escaleren snel van introductie tot liefde.

  Als u niet meteen geld stuurt, worden hun berichten en oproepen wanhopiger, aanhoudender of directer. Als je toch geld stuurt, blijven ze je vragen om meer te sturen.
  Ze houden zich niet aan hun beloften en hebben altijd een excuus waarom ze niet kunnen reizen om je te ontmoeten en waarom ze altijd meer geld nodig hebben.

 14. Goed om te lezen Goed om te lezen says:

  Hoe deze zwendel werkt
  Dating en romantiek scams vinden vaak plaats via online datingwebsites, maar oplichters kunnen ook sociale media of e-mail gebruiken om contact te maken. Van hen is zelfs bekend dat zij hun slachtoffers bellen als een eerste introductie. Deze oplichting wordt ook wel ‘catfishing’ genoemd.

  Oplichters maken meestal nep-onlineprofielen die zijn ontworpen om u naar binnen te lokken. Ze kunnen een fictieve naam gebruiken of de identiteit van echte, vertrouwde mensen zoals militair personeel, hulpverleners of professionals die in het buitenland werken, ten onrechte aannemen.

  Dating- en romantici oplichters zullen in een relatief korte tijd sterke emoties voor je uiten, en zullen je aanraden om de relatie van de website naar een meer privé kanaal te verplaatsen, zoals telefoon, e-mail of instant messaging. Ze beweren vaak dat ze uit Australië of een ander westers land komen, maar reizen of werken in het buitenland.

  Oplichters voor al onder vrouwen die al getrouwd zijn of helemaal geen behoefte hebben aan partner doen er alles aan om uw interesse en vertrouwen te winnen, zoals u douchen met liefdevolle woorden, ‘persoonlijke informatie’ delen en zelfs geschenken sturen. Ze kunnen maanden duren om te bouwen wat misschien als de romantiek van hun leven voelt en misschien zelfs doen alsof ze vluchten boeken om je te bezoeken, maar nooit echt komen.

  Zodra ze je vertrouwen hebben gewonnen en je verdediging is mislukt, zullen ze je (subtiel of rechtstreeks) om geld, geschenken of je bank- / creditcardgegevens vragen. Ze kunnen je ook vragen om foto’s of video’s van jezelf te sturen, mogelijk met een intiem karakter.

  Vaak zal de oplichter doen alsof hij het geld nodig heeft voor een of andere persoonlijke noodsituatie. Ze kunnen bijvoorbeeld beweren een ernstig ziek familielid te hebben dat onmiddellijke medische aandacht nodig heeft, zoals een dure operatie, of ze kunnen financiële problemen oplopen door een ongelukkige pech, zoals een mislukt bedrijf of overvallen op straat. De oplichter kan ook beweren dat ze willen reizen om je te bezoeken, maar kan het niet betalen, tenzij je in staat bent om geld te lenen om vluchten of andere reiskosten te dekken.

  Soms stuurt de oplichter u waardevolle items, zoals laptops en mobiele telefoons, en vraagt ​​u hem om deze ergens opnieuw te verzenden. Ze zullen een reden verzinnen waarom ze je nodig hebben om de goederen te verzenden, maar dit is slechts een manier voor hen om hun criminele activiteiten te verbergen. Als alternatief kunnen zij u vragen om de goederen zelf te kopen en ze ergens naartoe te sturen. U kunt zelfs worden gevraagd om geld op uw bankrekening te plaatsen en het vervolgens over te dragen aan iemand anders.

 15. Simon Simon says:

  Ik heb al ervaring met een aantal dating sites maar dit is veruit de meest teleurstellende. Weinig contact met echte mensen. Je kan elkaar alleen berichtjes sturen als je allebei betaald en volgens mij is dat maar een klein gedeelte van de mensen. Achteraf gezien zonde van mijn tijd en geld aangezien er zo veel betere alternatieven zijn

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   De kans om een vrouw via een datingsite tegen te komen is al klein.
   En mocht dat toch gebeuren dan is de kans op een tegenvaller groot; fotoos van jaren geleden toen ze 20 kg minder woog, verzwegen ziektes, probleemsituaties e.d. en vooral onmogelijk in de omgang

   • Orlando Orlando says:

    Jij kan hier lekker van alles roeptoeteren, maar ik heb jaren plezier gehad van Lexa.

 16. Cindy Cindy says:

  Jeejtje wat een stelletje gefrustreerde mannen zeg. Ik zie alleen maar mannen die de ‘Nederlandse vrouw’ afkraken. Ik ben zelf geen ‘Nederlandse vrouw’ maar als deze mannen op Lexa te vinden zijn (ja ook al zat je er al maar op voor 3 dagen) dan ga ik er niet aan beginnen. Mannen die zo over een vrouw maakt niet uit welke afkomst dan ook, wil ik niet mee daten laat staan een relatie mee aangaan. Soms moet je een spiegel voor je houden en je afvragen of jezelf wel zo geweldig bent en of de vrouwen die je in het buitenland zoekt JOU wel waard zijn.

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Het trekken van de ‘shaming language’- kaart door mannen als gefrustreerd te benoemen werkt niet meer aangezien er voldoende objectieve en statistieke bewijslast is dat je als man de lul bent als je een duurzame relatie probeert aan te gaan met een vrouw. Vanaf het proces van dating waarbij hypergame vrouwen (blijkt uit onderzoek) volgens de 80/20 regel selecteren tot het uiteindelijke resultaat van een echtscheiding die in meer dan 70% van de gevallen door de vrouw wordt geinitieerd. En dus alle shit ertussen waarbij de netto investering telkens van de man dient te komen. En vrouwen van buitenlandse komaf zijn inderdaad niet beter aangezien het de hier aanwezige doorgeslagen feministische cultuur is die het gedrag van vrouwen bepaalt. Daarom adviseer ik mannen die weinig succes hebben met daten om naar een oostblokland te gaan om te kunnen ervaren dat terwijl hier geldt ‘nice guys finish last’ je ze daar voor het uitzoeken hebt. Ik zeg niet dat je er een moet importeren overigens; check de youtube video van MGTOW sandman: MGTOW barbarians.
   De kieskeurige vrouwen op datingsites zien hun rammelende eierstokken opdrogen en eindigen met een serie katten in een achterstandsappartement op 3/4 hoog waar ze haar IKEA fineer zelf in elkaar mag schroeven; haar eigen ‘Billy”.

  • oom johan oom johan says:

   Op dit moment zijn er veel aids vrouwen in Nederland en op dating sites. Alle huwelijken en relaties zijn naar de klote geholpen door vreemdgaan of andere zieken redenen om sex en geld en anderen zieke dingen. Die van mijn vriend ook zijn blanke vriendin was met een neger in bed gegaan, waar je dat vrouw vandaan haalt buitenland of Nederland doet er tegenwoordig niet meer uit de meeste zijn gefrustreerd en oplichtster. Want iedereen gaat tegenwoordig vreemd en al hebben ze kinderen hahaha dan worden ze allemaal kaal geplukt kijk naar de generatie van 18 jarige dame neukt met een oude man van 55 jaar om zijn geld en waarde vol spullen hahahaha. De mensen die het gelukkigste leven zijn mensen zonder kinderen en die een hond of een kat hebben en die leven gelukkig het langste zonder ellende om hun heen. Veel gefrustreerde gestoorde Hoer aka vrouwen die mannen met geld zoeken en daarna de boel goed oplichten en zelfs je auto of huis in de fik willen gooien om wraak te nemen vanwege zijn inboedel en geld op zijn bank rekening helaas veel gekken in Nederland.

   Trouwens een vrouw uit asia is getrouwd met een man vandaar. Haha opeens is ze met een blanke man maar de blanke man weet zelf niet dat hij bewonderd word, omdat ze hem alleen maar nodig had vanwege zijn poen. Mannen dus trouw niet en ga mgtow. Ga niet gelijk zeggen dat ik je niet hebt gewaarschuwd. Soms kan ik er wel om lachen dat domme mannen hun leven voor een gekke vrouw riskeren, voor dat je weet ben je huis en geld en inboedel kwijt door dit rot streken of ze kan je zelf claimen dat je haar hebt verkracht.

  • Karin Karin says:

   Mee eens. Ik ben zeker geen golddigger. Gewoon een normale vrouw van 59. Sportief etc. Maar blijkbaar kan ik geen “normale man” vinden op datingsites. Mannen stellen ook hun eisen. Maar zelf hebben ze bierbuiken, grijze haren, kalende hoofden en stinken ze. Of ze zoeken een huishoudster.

   • MGTOW MGTOW says:

    En vrouwen van 59 zijn niet grijs? Hypocriete geleuter van vrouwen die zich zo jong voelen. Ze rennen hard naar de winkel voor hun anti aging crèmes en bezoeken de plastische chirurg. Biologisch uitgerangeerd en ter afschrikking om een dergelijke vrouw vooral niet zwanger te maken voorzien van een tanend uiterlijk. Dikwijls eigenhandig toegetakeld middels een kort pittig kapsel met feministisch paarse kleurspoeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑