Home / Lexa - Kosten, Review en Ervaringen
lexa logo

Lexa - Kosten, Review en Ervaringen

Al meer dan 10 jaar bestaat Lexa en is de grootste en misschien wel de meest succesvolle datingsite van Nederland. Vele singles kregen via deze datingsite een relatie. Schrijf je nu gratis in en ga op zoek naar een leuke date of de liefde van je leven! Dit online datingplatform heeft een zeer actieve ledenwerving. Ze proberen zo veel mogelijk singles te bereiken door gebruik te maken van reclamespotjes op tv en radio. Mede hierdoor is lexa.nl één van de populairste datingsites!

Lexa
955 Ervaringen
4.3
Beoordeling 4.3

Contact met andere singles

Op deze datingsite vind je vele mogelijkheden om contact te leggen met andere singles. De datingsite en datingapp wordt continu verbeterd. Hierdoor krijg je als singles de beste mogelijkheden tot het vinden van een date of een succesvolle relatie. Lexa is de grootste datingsite van Nederland als we enkel naar het aantal leden kijken en juist daardoor heb je hier misschien wel de meeste kans op het vinden van de ware liefde. Getuige de vele succesverhalen zijn er al vele relaties en dates via deze datingsite ontstaan. Ook worden de speciaal georganiseerde activiteiten goed bezocht en zijn een zeer fijne aanvulling. Uit verschillende gebruikers ervaringen op deze websites blijkt dat al veel singles via Lexa.nl een succesvolle date of relatie vonden. Hopelijk ben jij de volgende!

Online daten bij Lexa.nl

Elke dag komen er nieuwe singles bij op op deze dating site. Deze singles zijn op zoek naar een een leuke date of de perfecte partner. De ideale man of vrouw voor jou staat al ingeschreven, maar heeft jou nog niet kunnen vinden. Deze dating site biedt zijn Leden een veilig en betrouwbare omgeving om je ware liefde te ontmoeten. Volgens recent onderzoek is gebleken dat Lexa.nl de datingsite met het meeste aantal leden van Nederland is. Een groot ledenbestand maakt de kans op een succesvolle relatie groter!

lexa inschrijven

Gratis Lexa

Een veel gestelde vraag is of een datingsite zoals Lexa gratis is. Het antwoord hierop is dat een gedeelte van de website gratis te bekijken is. Op het moment dat je gratis bent ingeschreven kun je meteen berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om als gratis lid te reageren op deze berichten. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de website, dan zul je een vergoeding moeten betalen. Het is echter zo dat je je gerust kunt inschrijven zonder hiervoor kosten te hoeven betalen. Daardoor kun je eerst even rondkijken op de website. Bevalt de website je niet. Dan kies je voor een andere datingsite. Inschrijven bij Lexa is dus gratis en bied je de mogelijkheid om beter kennis te maken met de website. Regelmatig heeft deze datingsite een actie waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In die 3 dagen is het dus ook mogelijk om berichten te versturen!

lexa inschrijven 2

 

24 uur kosteloos daten zonder verplichting

Aanmelden op Lexa.nl is gratis en simpel. Na het inschijven kun je 24 uur geheel gratis gebruik maken van alle diensten. Je bent tot niets verplicht! Ook heeft heeft deze datingsite met zeer grote regelmaat acties waarbij je zelfs 3 dagen gratis toegang krijgt zonder verplichtingen! Deze acties en kortingen worden op deze pagina vermeld en op de special acties en kortingen pagina. Scroll naar beneden om te kijken of er op dit moment een actie is!

lexa inschrijven 3

 

Lexa app

Naast de website heeft deze dating site nu ook een app! Met deze app kun je hetzelfde doen als de website, maar dus nu ook eenvoudiger en overal met je smartphone. Met de app is het mogelijk om van een groot deel van het datingplatform gebruik te maken. Helaas is het voor sommige functionaliteiten nog niet mogelijk om deze weer te geven op je mobiele telefoon. Hopelijk past lexa dit binnenkort aan zodat je ook de maximale ervaring krijgt op je smartphone. Het is tevens mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten die enkel geldt voor de app. De app is beschikbaar voor Android en Ios.

lexa app

Lexa events

Lexa bied leden ook de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de zogenaamde Lexa Events. De events worden door heel Nederland gehouden in de grote steden. Er kunnen op de events verschillende activiteiten worden georganisseerd. Enkele voorbeelden hiervan kookworkshops, museu bezoek, gezamelijk sporten of natuurlijk gewoon een gezellige borrel! Doordat deze events door heel Nederland worden georganiseerd is er altijd wel iets bij jou in de buurt te vinden! Kijk op de website van Lexa.nl voor een actuele agenda.

Wat kost een lidmaatschap bij Lexa?

Datingsite Lexa heeft verschillende abonnementen. Hieronder vind je de opties voor een lidmaatschap.

 • Gratis Lidmaatschap

  Beperkte opties

  €0,-
  Bekijken
 • Prijs 1 maand

  Volledig lidmaatschap

  €24,95
  Bekijken
 • Prijs 3 maanden

  Volledig lidmaatschap

  €38,85
  Bekijken
 • Prijs 6 maanden

  Volledig lidmaatschap

  €59,70
  Bekijken

Wat kan ik doen met een gratis lidmaatschap op Lexa?

Lexa is één van de eerste en meest bekende datingsites en is flink met de tijd meegegroeid om het beste te kunnen blijven bieden aan hun leden. Dit is nog steeds de aangewezen plek wanneer je op zoek bent naar een leuke date, in de hoop dat hier mogelijk een relatie uit voort groeit. Ook om gewoon met leuke mensen tegen te komen, is Lexa een uitstekende datingsite om dit te realiseren. Je hoeft hiervoor niet eens een betaald membership te kiezen, want je kunt al aardig uit de voeten met al het moois dat het gratis membership te bieden heeft. Het is dan ook goed om te weten wat je kunt doen met een gratis lidmaatschap.

Gratis aanmelden bij Lexa

Om lid te worden van Lexa en zodoende toegang te krijgen tot de beveiligde omgeving waar je andere leden zult kunnen ontmoeten, dien je je eerst aan te melden. Dit is al helemaal gratis. Er zijn dus geen aanvullende kosten om deel te worden van deze onlinegemeenschap. Dit maakt de drempel om lid te worden al gelijk keen stuk lager. Je kunt je aanmelden via de website en hier heb je enkel je e-mailadres en een gebruikersnaam voor nodig. Na het aanmaken van je account, kun je met dezelfde gegevens inloggen op zowel de website als de dating app. Gelijk kom je dan in de omgeving waar je een eigen profiel kunt aanmaken.

Jouw gratis profiel is je visitekaartje

Het profiel is je visitekaartje waarop andere leden hun eerste indruk van jou zullen baseren. Het is dan ook zeker belangrijk dat je hier voldoende aandacht aan besteedt. Je wilt immers wel gelijk goed over komen en met een zorgvuldig ingevulde profielschets, waaruit je interesses, voorkeuren en humor blijkt, zal je ongetwijfeld door veel leden als aantrekkelijk worden beschouwd. Er zijn enkele vragen die je kunt beantwoorden om zo tot een duidelijk profiel te komen. Het is hierbij niet verplicht om op alle vragen antwoord te geven, echter bied je zo wel aan de andere leden de juiste informatie, waarop zij kunnen inschatten wie je bent en of er een aantrekking is. Ook kun je gratis meerdere foto’s aan je profiel toevoegen. Ook dit helpt uiteraard bij het bieden van een goede eerste indruk.

lexa account

Op zoek naar singles

Na het aanmaken van het profiel kun je op zoek gaan naar interessante singles. Ook kun je heel gemakkelijk zelf worden gevonden, aan de hand van de profielschets en de daarin vermelde informatie. In de zoekmachine kun je duidelijk aangeven waarnaar je op zoek bent en op grond van die gegevens zal er gezocht worden naar overeenkomstige profielen. Deze zullen dan aan je worden getoond, zodat je de profielen van deze leden kunt gaan bekijken. Je voorkomt zo dat je eindeloos in de grote hoeveelheid aan profielen moet spitten, zonder dat er een enkele overeenkomst in interesse aanwezig is.

aangenaam en effectief

Enkel de beste kandidaten zullen aan je worden getoond. Dit maakt het zoeken naar een date aangenaam en effectief. Dit zoeken in de zoekfunctie is een onderdeel dat wordt aangeboden in het gratis lidmaatschap. Lexa onderscheidt zich tot andere datingsites en apps doordat de mogelijkheid om te swipen is weggelaten. Potentiële datekandidaten worden zo niet enkel op uiterlijk gekozen, maar er wordt zo gezorgd voor iets meer aantrekking gebaseerd op inhoudelijke informatie.

lexa profiel

Berichten versturen aan singles

Het is zeker mogelijk om leuke profielen te bekijken en zo een indruk van aantrekkelijke leden. Bij het gratis membership kun je echter niet een persoonlijk bericht versturen aan de leden die je aandacht hebben. Hiervoor zul je moeten overstappen op een betaald abonnement. Wel is het mogelijk om de berichten die andere leden naar jouw profiel sturen, te lezen met een gratis lidmaatschap.

Opties met een gratis lidmaatschap:

 • Profielen bekijken
 • Toegang zoekfuncties
 • Flirts versturen
 • Members toevoegen aan favorieten
 • Berichten versturen aan premium members
 • Chatten met premium members

Kortingen op datingsite lexa

Datingsite Lexa heeft regelmatig kortingcodes beschikbaar die je de mogelijkheid geven om tegen een gereduceerd bedrag een lidmaatschap af te sluiten. Ook is het vaak mogelijk om 3 dagen gratis te daten bij Lexa. Je krijgt dan geheel kosteloos toegang tot de gehele website en met al zijn functionaliteiten!

Betaald abonnement

Wil je toch echt met iemand in contact komen en een gesprek uitwisselen dan moet je upgraden naar een betaald abonnement. De enige manier om een ander lid te laten weten dat je interesse is gewekt is door een flirtbericht te sturen. De ander zou dan jou een bericht kunnen sturen die je wel kunt lezen met een gratis abonnement. Er zijn zo zeker voldoende mogelijkheden met een gratis membership om een eerste indruk van de datingsite te krijgen.

Wat zijn de plus- en minpunten van datingsite Lexa?

 • De grootste database met leden van alle datingsites
 • Geschikt voor het vinden van een serieuze relatie
 • Gratis aanmelding
 • Hulp van een datingcoach
 • Dating events bij jouw in de buurt
 • Beperkte mogelijkheden met een gratis lidmaatschap
 • 4.6
  Populariteit

  Lexa is de grootste datingsite van Nederland. Doordat ze zeer actief zijn in de media hebben ze een groot aantal leden. Wij schatten het aantal actieve leden op ongeveer 350.000. Deze datingsite is al 4 jaar achter elkaar uitgeroepen tot betrouwbaarste datingsite van Nederland. Dit onderzoek werd gedaan door Reader’s Digest. De verhouding man en vrouw op deze datingsite is ongeveer 50/50. Door het grote aantal leden is de kans op een succesvolle match groot. Daarom valt het aan te raden om je bij deze datingsite in te schrijven. Ook zit je hier goed als je een buitenlandse date zoekt. Lexa is actief in een groot deel van Europa.

 • 4.4
  Gebruikersgemak

  Layout – de website  heeft een moderne layout en lichte kleuren. Dit geeft het geheel een cleane en frisse look.
  duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door Lexa gaat eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

 • 4.4
  Functionaliteiten

  De hoeveelheid functionaliteiten zijn ruim voldoende. Leden kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

  Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, Foto’s en Video’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Favorieten opslaan, Uitgebreid zoeken en een Helpdesk.

  Lexa blijft zich ontwikkelen en er komen regelmatige nieuwe leuke functies beschikbaar.

 • 4.3
  Klantenservice

  De klantenservice van Lexa kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres is customercare@lexa.nl. Ervaring leert dat de datingsite redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten. Wij beoordelen de klantenservice dan ook heel goed. Zorg ook dat je zelf eerst even de FAQ leest voordat je een vraag stelt, dan ben je zelf ook goed op de hoogte.

 • 3.8
  Kosten

  De prijs kwaliteit verhouding is goed. Lexa geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat Lexa een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. In verhouding tot andere bekende datingsites is deze datingwebsite zelfs goedkoper. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

 • 4.3 Uitstekend
  Totaalscore

Veel gestelde vragen:

Hoe werkt Lexa?

Inschrijven bij Lexa is heel eenvoudig. Je hoeft enkel een aantal basis gegevens in te vullen zoals je: woonplaats, geboortedatum en een gebruikersnaam. Vervolgens beantwoord je enkele profielvragen. Aan de hand van deze antwoorden zul je gekoppeld worden aan potentiële leuke dates.

Hoeveel leden heeft deze datingsite?

Het aantal actieve Leden op lexa.nl schatten wij rond de 100.000 en 150.000. Deze datingsite is hiermee de grootste datingsite qua ledenaantal van Nederland. De datingsite geeft zelf aan dat er sinds 2002 meer dan 2 miljoen leden zich hebben aangemeld.

Wat is de opzegtermijn van een lidmaatschap?

 • Je kunt het lidmaatschap op elk gewenst moment stopzetten door deze ten minste 48 uur voor de vervaldatum te annuleren.
 • Wanneer je een Volledig lidmaatschap hebt, dien je eerst je automatische verlenging te annuleren voordat je het profiel verwijdert.

Welke kortingen zijn er?

Wij ontvangen regelmatig exclusieve kortingen voor deze datingsite zoals de “3 dagen gratis lexa” actie. Benieuwd welke actuele kortingen er nu zijn? Kijk op de Lexa kortingcode en acties pagina.

Hoe kan ik inloggen bij Lexa?

 • Je kunt alleen inloggen bij Lexa wanneer je (gratis) account hebt aangemaakt.
 • Heb je een account aangemaakt? Aan de rechter bovenzijde klik je op groene “aanmelden” button. Vervolgens voer je je e-mailadres en wachtwoord in om je aan te melden.

Hoe kom ik in contact met de Lexa klantenservice?

Er zich verschillende mogelijkheden om contact te krijgen met de klantenservice. Lexa is een handelsnaam van Meetic Netherlands B.V.

 • e-mail:
  customercare@help.lexa.nl
 • Telefoonnummer:
  tel. +31 (0) 208084775
  (Bereikbaar op donderdag van 10:00 t/m 12:00)
 • Post Nederland:
  Meetic Netherlands B.V.
  Postbus 10813
  1001 EV, Amsterdam
 • Post Hoofdkantoor:
  MeeticGroup, p/a Meetic S.A.S.
  6 rue Auber
  75009 Parijs, Frankrijk

Hoe kan ik Lexa opzeggen?

Kijk op onze “Lexa opzeggen” over meer informatie voor het verwijderen en opzeggen van een account of lidmaatschap.

Laats bijgewerkt: 02 augustus 2021

955 reacties op “Lexa – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for wees.gewaarschuwd wees.gewaarschuwd schreef:

  Trap alsjeblieft niet in deze site mensen. De eigenaren willen je alleen maar verleiden zoveel mogelijk te laten betalen…. Daarbij het aanbod is mini-minimaal….en veel van de vrouwen die erop staan zijn echt heel erg ( qua karakter). Doe het niet !

 2. Avatar for Johanna Johanna schreef:

  Mijn ervaring was dat mannen soms geen antwoord geven op een verzoek. Er staan veel mannen zonder foto op die dan een berichtje stuurden en het raar vonden als ik niet reageerde terwijl in mijn profiel staat dat ik alleen reageer als er een foto is. Wat ik waardeloos vond aan Lexa was dat scrollen langs foto’s (via de app) gezien werd als een bezoek met als gevolg allerlei reacties waar ik niet op zat te wachten.

 3. Avatar for superboer superboer schreef:

  Veel te veel NIET betalende leden; Veelal krijgt je als Man zijnde geen antwoord op je berichtje, veelal veel eisende Vrouw[en]. Ik stel voor aan Lexa, Geen Gratis profielen meer toe laten, eerst betalen dan zal de site er weer leuk uit zien en meer serieuze vrouwen en mannen wie ECHT op zoek zijn, nu is het vaak alleen maar kijken en bekeken worden en niet kopen. Hoop dat lexa er wat mee doet.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Lexa zegt: veel kopen, weinig echts bekijken.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @Mgtow/ Als ik al die ervaringen hier leest van de Man[nen] hebben zij er ook last van bedoel dat ze veel berichten naar de Vrouw zenden maar nooit wat terug krijgen! Of zou het komen dat er vele inactieve leden op staan? Of de Vrouw wil gewoon nix? Hoe zie jij dat?

  • Avatar for Tina Tina schreef:

   Precies….ik wil mijn Premium opzeggen staat nergens hoe ik dit kan doen ondanks verwijzingen ik kom nergens in hoe pak ik dit aan?

 4. Avatar for euro euro schreef:

  europese kutwijven zoeken alleen maar geld.

 5. Avatar for t t schreef:

  deze site bevat alleen maar fakers oplichterssite

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Er zullen ook echte profielen zijn. Dat zijn mannen die er ingetrapt zijn.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @Mgtow. Men zegt dat als/ je serieus kans wenst te maken op een Vrouw, je als Man moet aanmelden bij Parship, maar je leest ook veel negatieve berichten, al staat er wel ander volk op, meestal geen ;tokkie; Vrouwen, meestal nette Dames. Of geloof jij ook niet in een Parship? Wel duur.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   @superboer
   Als je serieus opgelicht wilt worden ga je naar parship/parshit.
   Het regent klachten over hun tarieven met name de stiekeme verlenging waarbij je meteen een veelvoud betaalt.

 6. Avatar for Ron Ron schreef:

  Schijnbaar like mensen die niet mijn types zijn klopt niks

 7. Avatar for PFN PFN schreef:

  Als uit een groep van 100 mannen er 25 vreemdgaan en ze doen dit allen enkel met tien dames uit een groep van honderd, dan is in dit voorbeeld 25% van de mannen vreemdgegaan en 10% van de vrouwen. De beredenering van vreemdgaan.nu is dus niet erg steekhoudend.

  Vergeet verder niet dat de mens niet monogaam is. Uit ervaring weet ik van een hoop dames dat ze dit doen en je soms inzetten als pressiemiddel in hun relatie met hun ega. En vergeet ook niet dat vrouwen veel slimmer omgaan met het vreemdgaan. Ze weten het over het algemeen beter te verbergen dan mannen.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @PFN, Ik vraag mij wel af; Hoe bereken ze dit dan? Bedoel, niemand kan toch ECHT weten hoeveel Mannen en Vrouwen vreemdgaat?

  • Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

   Vergelijk het maar met kijkcijfers van tv-programma’s. Dat weet je ook nooit exact.

  • Avatar for monogaam monogaam schreef:

   Vrouwen van nu gaan hard voor jou neus vreemd. Al heb je geld of een dikke bank rekening jij bent en blijft de grote bloedhond. Want jij hebt de vrouw in jou kring toegelaten

   De vrouw zal altijd om jou lachen. Want Nederlanders lachen elkaar graag uit. Vaak als vreemdgaan want dit zit vaak in Nederlandse cultuur.

 8. Avatar for stokertje stokertje schreef:

  allo,

  Helaaas ben ik er van de zomer erachter gekomen dat mn vrouw een relatie is begonnen met eem getrouwde man
  ze claimen dat ze dit gedaan hebben om van mekaar te leren en dit in hun eigen relaties te verwerken om deze te verbeteren

  Ik bijf het heel moeilijk vinden om dit te geloven en hier mee om te gaan
  ze blijven kontakt met me kaar houden en zeggen alleen goede vrienden te zijn
  voor mn werk ben ik veel van huis en heb altijd edacht dat zei de meerdere van ons was

  nu durf ik eigenlijk niet niet meer mn werk uit te voeren en wantrouw bijna alles
  dit levert enorm veel spanninigen op
  ik hou van haar en wil dolgraag verder maar kan het alleen niet meer aan

  Wie heeft soortgelijke ervaringen en of weet manieren hier mee om te gaan

  groet stokertje

  • Avatar for Bas Bas schreef:

   Vreemdgaan is meestal het einde van een relatie. Als het een keer is gebeurd, zal dit zich herhalen. Net als een hond die iemand heeft gebeten, niet meer te vertrouwen is. Misschien moet je de partner van deze getrouwde man inlichten! Want ‘goede vrienden’ zijn met een getrouwde man, dat is de kat op het spek binden. Een man heeft doorgaans al genoeg ‘goede vrienden’ waarmee hij een biertje drinkt of andere mannendingen doet. En waarom zou hij goede vrienden met je vrouw moeten zijn!

   Vriendschap is een illusie
   Vriendschap is een droom
   Een pakketje schroot, met een dun laagje chroom

 9. Avatar for gestoorde vrouwen gestoorde vrouwen schreef:

  VROUW LAAT MAN EN NEGEN KINDEREN ACHTER VOOR FACEBOOKLIEFDE UIT GAMBIA

  Dat geen enkel huwelijk hetzelfde is, is inmiddels wel bekend. Maar ook scheidingen kunnen allerlei vormen aannemen. Toch worden de meeste scheidingen binnenshuis uitgevochten – als er al ruzies zijn. Bij de 44-jarige Heidi Hepworth ligt dat wel even anders. Nadat haar (ex-)man zijn verhaal deelt in de media, bemoeit bijna heel Engeland zich met haar besluit om haar gezin achter te laten.

  GAMBIA
  Na 23 jaar huwelijk liet Heidi haar man Andy en negen kinderen achter voor de 32-jarige Mamadou Jallow uit Gambia. Ze leerden elkaar kennen via Facebook, maar al snel werd dat contact steeds intenser. Zo intens zelfs, dat Heidi uiteindelijk tot het besluit kwam om naar Gambia te verhuizen.

  MIDLIFE-CRISIS
  Na haar vertrek, deelde haar ex-man Andy zijn verhaal met The Sun. Dat interview zorgde voor veel ongeloof: Hoe kan een moeder zomaar haar kinderen achterlaten voor iemand die ze niet kent?

  ”Ze kreeg een midlife-crisis. Ze ging steeds vaker naar de gym en de zonnebank, droeg veel make-up, nam tatoeages en begon jurkjes te dragen die ik nog nooit eerder had gezien. Ze kreeg vreemde vrienden op Facebook: mannen uit Afrika en Azië. En mij blokkeerde ze.”

  ”Ze is een verschrikkelijk persoon geworden. Ze was een lieve, zorgende moeder. Nu lijkt het wel alsof een alien haar lichaam heeft overgenomen. Hij heeft haar gebrainwashed. Het is een grote fantasie voor haar en ze volgt die stap voor stap. Een liefhebbende moeder zou nooit vertrekken om in Afrika rond te paraderen met haar nieuwe vriend.”

  NEGEN KINDEREN
  Heidi heeft twee zonen en een dochter uit een vorige relatie. Samen met Andy kreeg ze nog drie dochters en drie zonen. Ook Heidi heeft haar verhaal gedaan aan The Sun en laat weten dat het inderdaad niet makkelijk was om haar kinderen achter te laten.

  ”Ze konden niet mee, dus ik had geen keuze. Ik mis ze heel erg en ik videochat iedere dag met ze. Het is moeilijk, maar ze begrijpen het. Ik weet niet of ik hier voorgoed zal blijven, maar mijn toekomst is met Mamadou en mijn kinderen. Ik doe er alles aan om uiteindelijk allemaal samen te zijn: ik, hij en de kinderen. Ik weet nog niet hoe, maar het gaat gebeuren. Het kan zijn dat Mamadou naar Engeland komt, of wij verhuizen met zijn allen naar Gambia, wat natuurlijk wel een stuk lastiger is.”

  Ondanks alle kritiek, staat Heidi nog steeds achter haar keuze. Het huwelijk met Andy liep volgens haar allang niet meer lekker, waardoor ze zich steeds eenzamer ging voelen.

  ”Ik hoef mij niet te verontschuldigen voor het volgen van mijn hart. Ik ben een lange tijd ongelukkig geweest en ik heb iemand gevonden om de rest van mijn leven mee te delen. We zijn verliefd en ik wil met hem trouwen.”

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @gestoorde vrouwen; tja vandaag de dag kun je dit verwachten, lijkt op een opvlieging van haar! Maar goed, gewoon een strik er om heen en daar laten zitten in de boes-boes.. wat moet je als man met zo;n vrouw? he-le-maal niks zeg ik jullie. Vele vrouwen doen dit, bedoel zo ineens een gezin in de steek laten, of voor een man en of andere vrouw, de maatschappij is anders geworden, men hecht zich niet meer zo aan een huwelijk, triest achteraf. En vaak leest men dat de liefde over was, over? vind ik te makkelijk, ga er weer aan werken, doe leuke dingen samen en praten, niks is zo makkelijk als weglopen.

  • Avatar for john john schreef:

   De vrouwen op dating sites en in Nederland
   ( met of zonder dating sites) die je tegen komt in het echte leven gaan goed met je zijn. Omdat ze vaak zoeken naar luxe goederen zoals een huis en als je niet uitkijkt laten ze je ook voor hun etentje betalen. Vaak zoeken ze geld en ja mevrouw wil zich graag op maken voor anderen om jou jaloers te maken.

   Echte liefde bestaat niet meer en vind je het gek dat er 3.3 miljoen singels zijn. En dit gaat in 2022 en 2023 jaar stijgen naar 4,0 miljoen. Dit heeft vaak te maken met overspel, vreemdgaan, echtscheidingen, en het vaak hebben van wissel partners tot bed partners.

   De Nederlandse vrouwen van vandaag hebben geen nette manieren. De vrouwen die ik heb leren kennen wouden graag een kind hebben. En heb in totaal 2x keer een relatie gehad. Ze waren puur gericht op kinderen en kunnen niet zonder kinderen leven. En willen niet 1x keer per jaar op vakantie. Maar ook vaak meerdere keren per jaar. Wat jou ook vaak geld meer zal kosten en met kinderen erbij wat jou nog duurder komt te staan.

   Ik wil geen relatie meer en vindt dit allemaal zo wel goed. Ik ken zelfs een vriend van mij die is 55 jaar en die heeft een zwarte vrouw uit zambia gehaald. Hij is met die vrouw al 1 jaar en nu moet hij vaak voor de vrouw verzorgen en de vrouw wil ook heel veel reizen. Die vrouw is ook niet zo mooi of knap, maar toch die vrouw heeft gekozen voor een blanke man voor een betere bestaan.

   Mijn vriend zit het allemaal opeens niet meer zitten. En wil die vrouw weer graag terug sturen naar zambia. En heeft die vrouw ook op zijn huis adres in laten schrijven en bij de gemeente ingeschreven in de GBA. Ze zijn ook op WET getrouwd en die vrouw ziet het echter in Nederland niet meer zitten en wil het liefste terug naar haar eigen land.

   Hij heeft die vrouw leren kennen via internet en dat is ook niet alles ook haar ticket nog betaald om haar naar toe over te halen. Ze hebben ook veel geld uitgegeven aan papieren om deze te laten stempelen.

  • Avatar for leegplukken leegplukken schreef:

   Trouwen is een zakelijke overeenkomst, de bruiloft is slechts een dagje wat heel veel geld kost. Wat wil je precies, de bruiloft of het huwelijk ?

   Hahahah.. Geen van beiden. Ik heb ook een hindoestaanse dame leren kennen. Weetje wat zij allemaal van mij vroeg? Als ik in bezit bent van een rijbewijs en een auto. En ik dacht van wie denk je wel dat je bent. Ben gewoon een Nederlandse blanke man. Ze zoeken geld en status en als je niet uitkijkt kunnen ze jou leeg plukken.

  • Avatar for gemeen gemeen schreef:

   Een moeder van twee had tegen mij op het schoolplein verteld dat zij haar man echt om het geld had uitgekozen. Haar reden was dat zij thuis wilde zijn voor haar kinderen, een mooi huis wilde hebben en dat zij geld genoeg had om mooie spullen te kopen. De liefde voor haar man was in de loop der jaren flink gedaald zij ze, ze was niet meteen verliefd op hem. Ik hoop dat ze eerder dood sterft dan haar aanstaande man, hoe lelijke en walgelijk een vrouw over haar eigen man kan praten.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @gestoorde vrouwen; tja vandaag de dag kun je dit verwachten, lijkt op een opvlieging van haar! Maar goed, gewoon een strik er om heen en daar laten zitten in de boes-boes.. wat moet je als man met zo;n vrouw? he-le-maal niks zeg ik jullie. Vele vrouwen doen dit, bedoel zo ineens een gezin in de steek laten, of voor een man en of andere vrouw, de maatschappij is anders geworden, men hecht zich niet meer zo aan een huwelijk, triest achteraf. En vaak leest men dat de liefde over was, over? vind ik te makkelijk, ga er weer aan werken, doe leuke dingen samen en praten, niks is zo makkelijk als weglopen.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   De vrouw in kwestie was al een keer eerder gescheiden. Zo zie je weer, dat is een grote rode vlag. Verreweg de meeste scheidingen zijn op het initiatief van de vrouw, zo blijkt uit onderzoek. De kans dat ze voor de 2e keer de stekker er uit trekt is statistisch gezien meer dan 90%. Ga nooit trouwen, zeker niet met een alleenstaande moeder. Statistisch gezien is dat namelijk heel onverstandig. En ja, al die mannen wisten hun lot niet anders waren ze er niet aan begonnen. Denk dus ook niet dat het jou niet overkomen zal. Denk met je grote kop, niet met je kleine.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @mgtow; klopt; vele vrouwen hebben na hub scheiding nog 3 a 4 relaties gehad, ik vraag me dan wel af.. hoe komt het dat al hun relaties steeds mislukken? ligt toch niet aan de mannen denk ik zo. Velen op datingsite staan er al zo lang op [vrouw] hoe bestaat het dat zij naar 3 jaar nog geen man hebt gevonden via date site? te veel eisend? zoals de meeste vrouw[en]? of aandacht trekken?

  • Avatar for nieuwsuur nieuwsuur schreef:

   Nieuws uur.

   Abigail
   Verdrietig!

   Getrouwd, 1 kind en na 14 jaar relatie heb ik ook het raar gevoel (verliefd te zijn) op een ander getrouwde man (ook 1 kind). Ik heb hem maar amper 2 keren gezien tijdens een familie feest bezoek. Heel raar, je hebt het niet onder controle, jouw lichaam geeft het zelf aan. Wederzijdse aantrekkingskracht is het! Is dit liefde op het eerste gezicht wat men zegt???
   Tja..ik vind het zeer moeilijk en het doet pijn in zo’n situatie te zitten. Wij hebben al 2 keren telefonisch contact, gesproken en ons gevoelens geuit. Zelfs aan de telefoon met elkaar praten is ook zo moeilijk..wederzijdse gevoel is aanwezig!! Nachten niet kunnen slapen en constant aan hem denken..idd ook van zijn kant.
   Wat is wijsheid en verstandig; ik heb best heel snel aangegeven het contact ff te stoppen, zodat ik heel goed kan nadenken over mijn gevoel en waarom ik dit gevoel heb..Waarom juist nu??? Ik ben zo verdrietig dat ik juist nu dit lekker gevoel krijg van een andere man. Ik mis hem zo en wil hem eigenlijk zien..maar de situatie maakt het moeilijk. Ik kan het alleen uiten door alsmaar te huilen..en niets meer dan dit!
   Vreselijk!!

   nath
   Ik kan mijn verhaal hier ook wel tussen proppen. Mijn man en ik zijn een jaar geleden appart gaan wonen, we hebben een dochter samen. Ik ben bijna een jaar geleden de man van mijn dromen tegen gekomen. ikzelf 23, half uit elkaar, en een dochter. hij 40, 2 kinderen en al geruime tijd getrouwd. Op het begin steeds stiekem afgesproken. Hij ging zogenaamd weg voor zijn werk en ik kon makkelijk weg omdat mijn dochter bij haar vader was..
   Een maand of 7 volgehouden, samen naar mallorca geweest, en na mallorca heeft hij thuis verteld dat hij verliefd was op mij.
   Hij is weg gegaan, kon in een app van een vriend zitten en ik heb hem iedere week opgezocht. Ik voelde me zo gelukkig met hem, alles klopte, ik mis hem iedere dag en uit mijn hoofd zal hij nooit gaan. vorige week heeft hij me verteld dat hij zijn gezin een 2e kans wil geven.. helemaal gebroken ben ik, we zijn heel erg verliefd, houden van elkaar, en vooral elkaars maatje.
   Ik krijg hem nooit meer uit mijn hoofd, ik ben nog nooit van mijn leven zo gek op iemand geweest als op hem. ik kan ook niet geloven dat het bij hem goed zal gaan, ik weet hoe gek hij op mij is.. ik woon al een jaar bij mijn moeder, het huis waar mijn ex en ik samen zouden gaan wonen is eindelijk ‘af’. Ik ga uit wanhoop maar terug omdat ik geen huis kan krijgen.. maar de liefde en houden is er niet meer. Dat is nu allemaal voor de mooiste man wie nu na een jaar met mij toch terug gaat.. ik voel me alleen en weeeig van binnen, en ik vraag me af of dit gevoel ooit weg gaat. denk het niet, vraag me af of het bij hem gaat lukken..

  • Avatar for nieuwsuur nieuwsuur schreef:

   WASHINGTON – De meeste scheidingen na het veertigste levensjaar zijn het initiatief van de echtgenote. Tweederde van de vrouwen vroeg zelf de scheiding aan. Dit blijkt uit een uitgebreide enquête van de Amerikaanse vereniging voor 50-plussers, de AARP.

   Het verhaal van mannen die hun vrouw inruilen voor een jong ding, blijkt een mythe te zijn. De stichting ondervroeg 1147 mannen en vrouwen tussen de 40 en 79 jaar, die na hun veertigste waren gescheiden.

   Mannen

   Uit de peiling blijkt verder dat een groot deel van de mannen de scheiding niet had zien aankomen. Ruim een kwart zei volledig verrast te zijn geweest. Dat gold slechts voor 14 procent van de vrouwen. Verder wordt duidelijk dat hoe jonger de mensen zijn bij de scheiding, hoe korter, variërend van twee tot tien jaar, zij al over een afscheid nadenken. De zogenoemde ‘baby-boomers’, die nu ruim vijftig zijn, hakten de knoop sneller door dan de iets oudere generatie.

   Kinderen

   Voorspelbaar genoeg zijn kinderen de belangrijkste reden om een huwelijk langer in stand te houden dan de echtgenoten zouden wensen. Vooral vaders (58 procent van de ondervraagde mannen met kinderen) noemden dit als hoofdzaak om de scheiding uit te stellen.

   Van de moeders noemde 37 procent de kinderen als reden om langere tijd niet aan een scheiding te denken. Mannen vrezen veel meer dan vrouwen het contact met hun kinderen te verliezen. Volgens deskundigen is dat ook terecht. Vaak wijzen rechters de kroost aan de moeder toe en zelfs als dat niet het geval is, blijken mannen vaker dan vrouwen na een scheiding van hun kinderen te vervreemden.

   Juiste beslissing

   Toch stemt de enquête hoopvol voor de toekomst van de gescheiden echtgenoten. De grote meerderheid van de respondenten, circa 70 procent, zegt ervan overtuigd te zijn de juiste beslissing te hebben genomen. Ondanks de aanvankelijk sombere gemoedstoestand, blijkt 75 procent van de gescheiden vrouwen van in de vijftig na het afscheid van hun ex een nieuwe, langdurige liefdesrelatie op te bouwen. Vaak gebeurt dit al binnen twee jaar na de scheiding. Van de mannen zei zelfs 81 procent een nieuwe liefde te hebben gevonden.

   Ontrouw

   Overigens noemt de meerderheid van de gescheiden vrouwen fysieke en psychische mishandeling, ontrouw en drugsverslaving als belangrijkste redenen voor de scheiding. De meeste mannen houden het erop dat zij “niet langer van elkaar hielden”.

   Van de mensen die zeiden dat ontrouw hun huwelijk de das om had gedaan, beschuldigde 93 procent van de vrouwen hun man van het hebben van een affaire, terwijl 78 procent van de mannen liet weten dat het hun echtgenote was die vreemd ging. Deze cijfers geven volgens de AARP aan dat geen van de voormalige echtelieden hun schuld wil toegeven.

  • Avatar for remco remco schreef:

   Wat dacht jij? Vrouwen in deze tijden zoeken mannen met geld. Deze vrouwen zijn ziek in hun hoofd en het gaat voor al om de Nederlandse vrouwen. Heb je hun niks te bieden zeggen ze meestal vaarwel. Vaak hebben ze ook kortere en losbandige relaties gehad.

   Liefde is ook maar na een tijdje heb maar 3 weken van je gehouden schatje, maar heb inmiddels weer iemand anders en zo is alles maar ook voor een tijdje.

   Vaak zijn het ook vrouwen met 1,2,3 kinderen. Vaak als er meerdere kinderen voor uitkomen gaan ze uit elkaar. Vaak geld gebrek of de vrouw begint te stinken en dat de man niet meer met de vrouw wil gaan neuken, omdat hij geen kinderen meer wil hebben. Nadat ze uit elkaar gaat begint de vrouw haar lichaam te tatoeëren en zet een heleboel piercing in haar gezicht en op haar lichaam.

   Vaak ziet de vrouw er ook versleten uit. Een versleten hangbuik of een haar gezicht valt van haar schedel. Een kont van een koe niet meer rond maar vierkant, omdat ze al goed is afgewerkt door andere mannen. Zoek zij nu een ander slachtoffer uit om daar van te kunnen profiteren.

   Vaak hebben ze losse pootjes springen ze vaak op een andere dick.

 10. Avatar for M. Houtzager M. Houtzager schreef:

  Lexa, ja wat zal ik ervan zeggen ik heb er nog geen vrouw gevonden, reacties die ik gegeven komen volgens mij niet aan bij de mensen. het is niet te bewijzen dat het ook zo is. Ik wil alleen maar zeggen hoe mooie reacties hier ook op staan hoe slechte ervaring ik heb momenteel met Lexa zoeken. Ik heb van alles al geprobeerd tot nu toe nog geen reacties. en staan 10 reacties te wachten maar geen van de 10 hebben nog gereageerd hoe kan dit komen ze wel aan. Er staan allemaal mooie reacties op maar zijn ze waar, als lexa zo goed is waarom dan de zovele reclame op TV

  • Avatar for opa opa schreef:

   De vrouwen op Lexa en vrouwen in real life in Nederland allemaal geldwolven. Zelfs een oude opa van 50 jaar heeft een een zwarte vrouw uit een ander land gehaald.

   Ze was in Nederland gekomen en nadat ze beiden de huwelijk zijn ingetreden. Toen begonnen de problemen ook te komen. Mevrouw wil weer terug naar haar eigen land. Wat ze wil de Nederlandse taal niet leren kennen.Ze ziet zich zelf niet tussen als die Nederlandse vrouwen en zegt allemaal hypocriete ziekelijke mensen. Voor al die blanke dames allemaal maar roddelen en mopperen over donkere vrouwen.

   Hij heeft die zwarte vrouw via internet leren kennen. Wat toch allemaal niet in Nederland wil lukken om een donkere vrouw te vinden allemaal geld graaier en goldiggers en grote praat geven.

 11. Avatar for remco van bergen remco van bergen schreef:

  Ik kreeg 2 weken geleden de schrik van mijn leven toen ik nietsvermoedend mijn half leeg huis in liep en mijn vrouw met 8 jarige zoon met de noorderzon vertrokken bleek te zijn na 14 jaar huwelijk.Lag brief op tafel,ze had al een ingerichte huurwoning,en in die brief vermelde ze dat ik het huis kom te verkopen en ik mijn zoon pas mag zien als ik haar scheidingsvoorwaarden teken.Ze misbruikt hem om mij emotioneel te breken omdat ze het snel wil afhandelen zodat ze vrolijk verder kan en het haar niet teveel geld kost.Heeft me helemaal tegen de muur gezet door zelfs alle belangrijke papieren betreffende de hypotheek,koopacte huis maar ook persoonlijke belangrijke papieren die van mij zelf zijn.Alsof het nog niet genoeg is heeft ze me maximaal rood gezet zodat ik al bijna 2 welen 0 euro leefgeld heb.Lag zelfs geen geld op tafel of boodschappen terwijl ik maar een wao uitkering heb.Inmiddels een prodeo advocaat gekregen die achter een omgangsregeling met mijn zoon aan gaat.Ze frustreert dit en houdt het af in de hoop me nog meer te pakken,loopt bewust te treiteren om een reactie uit te lokken zodat ze daarmee naar jeugdzorg kan stappen om zo het volledige voogdij te krijgen.Ik voed haar niet en reageer nergens op om haar niks in handen te geven maar ben haar emotionele treiterijen inmiddels goed zat.Lijkt of ze overal mee weg komt en alles bepaalt,voelt alsof ik als man met mijn rug spreekwoordelijk tegen de muur ben gezet en niks te willen of te zeggen heb.Ondertusse blijkt ze in het geniep me al een aantal maanden de volledige hypotheek te laten betalen,had er geen idee van want die zaken regelde zij altijd.Zit nu in een situatie waarin ik totaal klem ben gezet,geen leefgeld what so ever heb en nu ligt er een rekening voor 380 euro die ik als eigen bijdrage moet betalen aan de advocaat als eigen bijdrage.En ondertussen frutreert ze de boel door me van ieder contact met mijn zoon te hebben.Heb zelfs geen idee waar hij nu woont en verblijft laat staan hoe het met hem is.Volgens de politie heeft ze dit goed voorbereid en is ze er maanden in het geniep mee bezig geweest om het voor te bereiden.Voel me totaal machteloos en moedeloos,lam geslagen en geen idee hoe nu verder.

 12. Avatar for vermijd_deze vermijd_deze schreef:

  heren, voor wie dit leest en op lexa zit, probeer iig deze profielen te vermijden. ZIt een luchtje aan !
  fenny / zwolle /37 jaar
  lela / dokkum / 41 jaar
  leen / borger-ordoorn / 41 jaar
  hegine / almelo / 44 jaar
  angela / emmen / 41 jaar
  ak / nederland / 40 jaar
  sonia / nederland / 38 jaar

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ik vermoed dat de echte lijst nog veel langer is. Datingsites zijn grotendeels gevuld met inactieve of onbereikbare profielen. Mannen betalen er voor gebakken lucht

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @mgtow, wat vind jij ervan, bedoel mijn vrouwelijke collega is getrouwd, maar is alleen uit pure niuewsgierigheid gaan kijken op een date site zegt ze. Ja klopt heel veel inactieve profielen van de vrouw, en velen staan er al jaren op, aandacht trekkers genoeg onder de dames, bah, heb ik niks mee,

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @mgtow, wat vind jij ervan, bedoel mijn vrouwelijke collega is getrouwd, maar is alleen uit pure niuewsgierigheid gaan kijken op een date site zegt ze. Ja klopt heel veel inactieve profielen van de vrouw, en velen staan er al jaren op, aandacht trekkers genoeg onder de dames, bah, heb ik niks mee,

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Jouw vrouwelijke collega laat haar hypergamie zien; de biologisch ingeprente neiging om op zoek te gaan naar een man met weer betere status. Nog nooit hebben vrouwen zoveel mogelijkheden gehad om het gras elders te verkennen. Nog nooit waren de sancties zo laag. Vaak wacht hen zelfs een beloning in vorm van 50% van de eigendommen waar vaak de man het hadst voor heeft gewerkt. Daarboven alimentaties en subsidies. Het moraal van de eerste de beste prostituee is hoger dan dat van jouw collega (en veel.anderen vrouwen op datingsites en apps)

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   amgtow; Badoo date site, is dat wat?

  • Avatar for Bas Bas schreef:

   Vermoedelijk, is de lijst nog veel langer. Ik heb een tijdje alle profielen zonder foto geblokkeerd op Lexa (nep-profielen). In no-time zat ik op ruim driehonderd bezoekers die mijn profiel hadden bekeken. En slechts een paar toonden nadien alsnog een profielfoto. Dat zegt genoeg toch.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Misschien waren dat profielen van mensen die alleen even wilden rondkijken en daarom geen foto wilden uploaden. Het zouden dus geen nepprofielen kunnen zijn maar inactieve. Datingsites laten inactieve profielen graag op de site staan om.op te kunnen opscheppen over het ledenaantal.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @bas/mgtow/ ja klopt denk dat het merendeels inactieve vrouwelijke leden zijn; hoe komt dat toch? bedoel waarom neemt de vrouw geen betaald abonnement? Te duur?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   @superboer: bij veel sites moet je betalend lid zijn om.een bericht te sturen. Aangezien vrouwen geen eerste bericht sturen (doen de mannen wel) volstaat een gratis abonnement. Ook willen veel vrouwrn enkel weten of ze nog goed in de markt liggen. Hier heb je ook geen betaald lidmaatschap voor nodig.

 13. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Ik heb onlangs een artikel over datingsites gelezen in de consumentenbond. Zelfs de oppervlakkige keuring van de consumentenbond bracht bij vrijwel alle datingsites serieuze gebreken aan het licht. En dan hebben ze nog niet eens geprobeerd een daadwerkelijke date te regelen…….
  Ik kreeg van mn ouders ook een libelle magazine (vrouwenblad) onder de neus geschoven; dat ging over tindermannen. Verhalen over verschrikkelijke dates. Vooral het relaas van een 50 jarige gescheiden hit-the-wall-vrouw met meerdere kinderen die horror dates kreeg van mannen die totaal niet op de foto leken. En een lijstje wat je allemaal wel of niet moet doen. Bijvoorbeeld vooral niet de 1e keer thuis afspreken en de achtergrond goed nachecken alvorens af te spreken. De hele tendens was negatief en wantrouwend; in datingland zie je vooral enge creepy mannen die alleen sex willen. En dat zie je ook wel terug in de profielen van vrouwen en zeker ook in hun gedrag. Kortom als je de barriere voorbij bent dat je door de site of app wordt belazerd kom je bij een zwikje zure, wantrouwende en veeleisende vrouwen uit.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @mgtow/ Men zei me.. ga op een speeddate avond, maar anderen raden het mij af.. wat is jou mening?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Een speeddate heb ik nog niet geprobeerd, maar in de reviews over speeddating organisaties lees je vaak dat ze de boel afblazen in verband met ovoldoende deelnemers. Een alternatieve datum die je maar te accepteren hebt, past niet zo 1-2-3 in mn drukke agenda. Een ander nadeel vind ik de leeftijdscategorie die vaak heel ruim is (onvoldoende deelnemers!!) zodat er van het weinige aantal deelnemers al direct een percentage afvalt. Ook durven vrouwen vaak niet alleen te gaan en nemen ze een vriendin mee. Die gaat mee voor het entertainment maar meer ook niet. En tot slot de kieskeurigheid van vrouwen zelf natuurlijk. Klinkt allemaal als een behoorlijk kansloze zaak.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   okee dank je wel mgtow/ jij kon het wel eens bij het rechte eind hebben, zeggen er meer. Maar waar vind ik die normale leuke nette vrouw? dating site is ook al niks..

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   @Superboer; de beste kans om een vrouw te ontmoeten is in het dagelijkse leven. Niet zelden zijn ze dan nog getrouwd maar gaan dan toch met je flirten. Veel vrouwen leven in het moment en willen ter plekke hun zin. Op dat moment ben je misschien haar beste optie. Op datingsites en apps hebben ze heel veel opties en onderzoek laat zien dat het dan niks wordt met de doorsnee man. Dus je moet de deur uitgaan als je de tijd hebt, om het moment te vangen.
   Overigens rond jouw en mijn leeftijd zijn het voornamelijk (bewust) gescheiden probleemvrouwen die financiele steun zoeken en waar het mooie van af is.Dus waar het vroeger was; ‘voor het zingen de kerk uit’, is het nu ‘voor het afrekenen het bed uit’. Pump&dump dus.

  • Avatar for PFN PFN schreef:

   Ja dit soort artikelen in damesbladen doen je bijna geloven dat enkel vrouwen teleurgesteld daten. Het komt niet bij ze op dat dit mes aan twee zijden snijdt…

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @pfn; Geloof jij dat speeddaten werkt voor ;ons; de man?

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @mgtow. helemaal mee eens mgtow/ ik heb contact met een getrouwde vrouw, zij wie mij ook leuk vind, ze flirt er op los ja.. ze ziet er leuk uit… maar of ze wat wil verder? Misschien alleen sex? ze zei me zelf, als ik niet getrouwd was gewesst, was jij de gene waar ik wel een toekomst wil. Nee al die date sites, speeddate avonden etc etc.. een en al bagger. Kost ;ons; de Mannen klauwen met geld, en brengt ons nop.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @Lex.a ja ik dacht al zoiets, aandacht trekken van haar? naar mij toe? en dan verder niks willen? Zulke vrouwen zijn er meer dan genoeg ja.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @Mgtow. Waarom flirt een getrouwde Vrouw vraagt ik mij af? Ze heb een Man, Maar wat wil ze bereiken met dat geflirt? Deze Vrouw vind me leuk zei ze me zelf.. en ik haar ook. Met haar Man kan ze wel door 1deur, maar of het is aandacht? of ze wil misschien wel sex met mij? ik weet niet wat er in zo;n Vrouw omgaat, jij wel?

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   “Aandacht maakt alles mooier” 😀

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ja alles voor de aandacht en bevestiging. Een relatie krijg je als je hoger in de sociaal-financiele rang staat (hypergamie).
   Bedenk, ze is nooit van jou, het is slechts jouw beurt. Geldt voor elke vrouw.
   Misschien gewoon eens lol maken super de boer?

  • Avatar for Bas Bas schreef:

   @superboer Aandacht en bevestiging. Even kijken of ze nog in de markt liggen. Veel vrouwen zijn ontevreden met hun leven. En zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om zich te kunnen verbeteren.

   Speed daten kun je dan nog beter in een drukke supermarkt doen. Op vrijdagmiddag bijvoorbeeld, veel vrouwen zijn dan vrij en doen boodschappen.

 14. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Dit gaat over datingsites die met chatoperatoren werken. Die hebben meestal ook een creditsysteem waarbij de gebruikers (veelal mannen) betalen voor elk bericht. Doordat deze mannen vaak niet goed de voorwaarden gelezen hebben en/of niet al te snugger zijn, trappen ze er in. Het is een vorm van bedrog, maar wel een die in de kleine lettertjes staat.

  Een andere vorm van bedrog zie je bij de reguliere websites zoals relatieplanet, lexa, etc. waar het lijkt of er veel mensen actief zijn, maar waar de meeste profielen oud/inactief zijn. Ook kunnen er lokprofielen tussen zitten. Soms geven sites aan dat een lid niet-betalend is, maar je ziet niet wanneer voor t laatst de persoon actief is. Dit bedrog is veel subtieler.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @mgtow/ ik heb mijn buik er van vol die dating site;s nu wil ik naar een van die speeddate avonden.. maar zou dat wat zijn? Bedoel je ziet de Dame;s dan wel in het echt en wat je dan voor je hebt, weet niet of dit kans van slagen hebt mgtow/lex.a. Jullie?

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   heel veel NIET betaalde leden op lexa vooral de Dame;s, als jij dan als man haar een berichtje zend? kan zij het als Niet betaald member Niet lezen, dus weggegooid geld, alleen als je een premium neemt kan ze jou gratis berichten, maar goed, das wel 20 euro per maand, krom systeem van lexa Heel veel inactieve leden dus.

 15. Avatar for superboer superboer schreef:

  @lex.a zou dit ook bij een lexa of relatie planet gebeuren?

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   Nepprofielen zitten op ELKE datingsite. Of ze ook door de eigenaren van deze sites worden gemaakt is denk ik nooit te controleren, tenzij een (of meerdere) van deze dames in een zaak zou getuigen.

   Je weet het dus niet (zeker).

 16. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Wat ook opvalt is dat zoveel vrouwen op datingsites zich omschrijven als ‘trotse’ moeders. Als je even bedenkt dat 70 tot 90 procent (afhankelijk van haar opleidingsniveau) van de echtscheidingen is geinitieerd door de vrouw, hoe trots mag je dan zijn? Gezien de ellende die ze bijvoorbeeld bij haar kinderen heeft veroorzaakt niks om trots op te zijn. Als de man vreemd is gegaan of haar mishandelt dan is dat een goede reden om te scheiden. Maar vaker is het omdat zij hem niet kan veranderen in hetgeen ze eigenlijk voor ogen had, of ze is verveeld zoals een kat met een dode muis. Of ze denkt dat het gras elders groener of beter is. Trotse moeders zijn misschien trots omdat ze alles zelf doen. Maar doorgaans ontvangen ze alimentatie en/of subsidies en zijn helemaal niet zo zelfstandig. De trots verdwijnt ook snel als de rekening van de hapjes en drankjes op tafel wordt gelegd. Dan is ze ineens het hulpeloze traditionele vrouwtje dat geholpen moet worden door die sterke zelfverzekerde man die beslist geen krent mag zijn en alles zonder morren betaalt. Merk op dat gedurende het grootste gedeelte van de humane historie, een ontrouwe vrouw die haar gezin verliet geen enkele trots had maar ten schande werd gemaakt. Een dergelijke vrouw werd dan ook gemeden door vrijgezelle mannen.

  • Avatar for Lex. A. Lex. A. schreef:

   Een term als ‘trotse moeder’ is een niets zeggende kreet. Als je bedenkt dat vrouwen op datingsites als RP, Leza en parshit over het algemeen 40+ zijn dan is de statistische kans dat zij moeder is behoorlijk groot. En hoe groot is die kans dat ze zichzelf als trots ziet? Dus wat voegt zo’n term nu toe? Het is voor ons heren een rode vlag; je zult vér onderaan de pikorde blijven, tenzij het om betalen gaat.

   Vrouwen denken inderdaad dat ze mannen kunnen veranderen. Mannen daarentegen denken dat vrouwen niet veranderen… Denken dat het gras elders groener is, is simpelweg een kwestie van je eigen gazon niet goed onderhouden 😉

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @lex.a. stel dat een werkloze man op een dating site gaat? zal die werkloze man kans maken bij een vrouw? of willen ze uitsluitend een Man met een [Goeie] betaalde baan. Mijn vriend is werkloos en staat op lexa, ben benieuwd of ie slaagt. Eigenlijk moet een vrouw niet kijken dat die Man geen werk hebt, echte liefde, dat telt meer dan een baan.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   @superboer; vawege hypergamie gaat die werkeloze man niks bereiken tenzij hij fysiek exceptioneel aantrekkelijk is. Dan heeft hij one night stands. Vooral met jonge vrouwen die minder hypergaam zijn.

  • Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

   Superboer, zo’n werkloze man zal ws geen relatie krijgen via een datingsite. Hij zal vooral lekker moeten gaan liegen over zijn inkomen en financiële status. Dat liegen maakt op datingsites niets uit (alhoewel ik dat zelf jammer vind) want vrouwen doen het ook de hele tijd: oude foto’s, bewerkte foto’s, liegen over gewicht en postuur.

   En als je goed haar profiel leest kun je vaak haar eigenschappen al ontdekken. Dat zijn namelijk negen van de tien keer de eigenschappen waarvan ze aangeeft dat ze deze niet in een man zoekt. Dit heet “defensief projecteren”. Het leuke is dat mensen (en in dit geval dus: vrouwen) niet eens door hebben dat de vork op deze manier in de steel steekt. Doe er jouw voordeel mee.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Klopt, eigenlijk moet je alles wat ze zegt gewoon omdraaien om te weten wat ze eigenlijk bedoelt. Wij mannen zijn vaak slecht in dit soort psychologische spelletjes. Vuistregel: besteed geen aandacht aan wat ze zegt of schrijft, maar kijk naar haar acties en hoe ze handelt. Dat is het enige dat voor jou relevant is, de rest is een mistgordijn. Als je dat doet kom je ook niet in de friendzone terecht.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   Beste lexa.a./Mgtow/ Thanks.. Draait bij vele Vrouwen dan alles om geld en status? Wat krijgt men als Man er voor terug? Ja liegen kunnen zij goed en veelal oude fotos wat ik al had vernomen van Mannen wie op date zijn geweest, ze kregen dan een veel oudere vrouw voor gespiegeld en ook nog eens dik. En velen hebben problemen=geestelijke=binding angst etc.. ik denk dat date site het afvoer putje is, zeker voor 85 procent van de Vrouw. Veel te veel eisen, Man moet zus en zo kunnen en doen, niet langer dan zo en niet kleiner dan dit.. wat een gelul allemaal. Veelal zie je de Vrouwen naar 3 jaar NOG op een date site staan, vreemd? Ja zeg ik. Mijn Moeder zei ooit; Een leuke nette Vrouw heb geen date site nodig. Ben het eens net haar.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   @superboer.
   The juice aint worth the squeezing…….
   Je krijgt er dus niets voor terug. Datingsites zijn de kringloopwinkel voor wat betreft vrouwen. Niet alleen dat het mooie er vaak af van af is, maar er zijn tal van gebreken die al dan niet gecamoufleerd zijn. Echter betaal je nog steeds de nieuwprijs. De eisenlijstjes en verwachtingspatronen zijn namelijk nog steeds zo hoog als toen ze er nog goed uitzag en wat te bieden had. Lees de profielen maar en je weet genoeg. En de ‘kids’ krijg je er gratis bij. Is dit niet een goede deal?

  • Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

   Wat te denken van de term “klik”; volgens een hoop damesprofielen moet er een “klik” zijn. Zeggen dat er geen klik was is makkelijk. Als je als vrouw moet constateren dat jij hem wel leuk vond, maar hij jou niet, dan is het niet leuk om te moeten zeggen dat je afgewezen bent want dat is voor de dames een doodzonde.

   Nee, dan zeggen ze: er was geen klik…

  • Avatar for voedsel voedsel schreef:

   Wil je van die vrouw jong kindjes af? Zet dan voedsel vergiftige helpt ook een beetje.

   Er zijn ook veel jonge vrouwen die naar het voedselbank gaan. Voor al turken en Marokkanen hebben om de 9 maanden elke jaar een kindje. Een man heeft dus als in 9 jaren al 9 kindjes verwekt. Tot dat ze flink al is uit gewijd.

   Oude Marokkaanse man van 55 jaar rond verwekt kinderen bij jonge marokkaanse dame van 23 jaar.

   Ik heb echt een bloedhekel aan kinderen.

   Ik moest nog lachen om de reacties van mgtow.

 17. Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

  Ja die friendzone is de tegenhanger van de FWB (of de seriële ONS).

  Waar mannen graag lekker enkel sex willen, willen vrouwen enkel getrakteerd worden. Blijkbaar kom je op datingsites terecht als dit te vaak botst. En zo niet, dan kom je “elkaar tegen” en dat noemen we een relatie zoals bijvoorbeeld een huwelijk.

  Het blijft ouderwetse ruilhandel en enkel als je in staat bent scherp te zijn (en te blijven) en goed te (onder)handelen, kom je niet van een koude kermis thuis. Dat geldt voor man en vrouw.

  • Avatar for johan johan schreef:

   Het is ook allemaal weg gegooid tijd en je bent al een jaar of jaren bezig. Hahah sommige gestoorde vrouwen schrijven zich ook in en uit als je in een leuke gesprek zit. Ik ben al jaren niet meer bezig met dating sites en ben ook niet actief meer ruim 10 jaar.

   Maar ik lees veel teleur stellende verhalen, zoals real life iemand vinden als dating sites. Dus het komt echter neer op het zelfde. Ik ken genoeg vrouwen die alleen maar voor het trouwen gingen en ik heb gezegd mooie niet. Die dachten echt dat ik mooie het huwelijks bootje in ga en mooie niet. Dat ze denken dat ik voor de kosten ga op draaien als ik met haar ga zijn. Vaak verbreken ze het contact en kan er echt om lachen het is een logische keuze die je zelf maakt.

   De vrouw die op een dating staat is meestal getrouwd en heeft twee kinderen is niet meer met haar man. En zoek via dating sites naar sex of gratis traktatie eten op jou kosten.

   Ik heb een goed leven lekker alleen, no kids, geen verantwoordelijkheid aan kosten maken, zoals kinderen alimentatie of partner alimentatie. Maar vindt het jammer voor de mannen die door gaan en bezig zijn met het zoeken van een partner terwijl ze zelf opgelicht worden in een relatie of in een huwelijk.

  • Avatar for Sylwia Sylwia schreef:

   Tjonge jonge sorry hoor hier is een reactie van vrouw ben gescheiden Ja,hallo wat verwachten jullie als je over de 40 bent,ze zoekt sponsor ,leven wij in 1950 of zo,er zijn oneerlijke vrouwen,maar hier ziek ook geen heren

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Vaak is het een slechte ruil voor de man. Je levert vrijheid in, je levert geld in, je zet hobbies opzij en in geval van een huwelijk neem je een groot financieel risico op je. En wat krijg je er voor terug? Als de buit eenmaal binnen is neemt de hoeveelheid sex af terwijl haar gewicht toeneemt. Dit is gewoon een feit, blijkt uit onderzoek. Maar jij blijft betalen en werkt je fulltime in de rondte. Als je niet uitkijkt betaal je zelfs nog als de relatie voorbij is, dat noemen we alimentatie. Wat je ziet tijdens dating (doorgaans eenzijdige investering vanuit de man) is nog maar een voorproefje wat je te wachten staat mocht het wat worden. Een gewaarschuwd mens….

  • Avatar for Kees Kees schreef:

   Dit moet ook bekend klinken: dat ze aangeeft dat ze nu méér werkt dan voorheen (al is het natuurlijk heel wat DAT ze werkt). Nu haar relatie over is en zij zelfstandig woont moet ze blijkbaar wel.

   Dit is een RED ALERT heren! Als je straks in een relatie met haar belandt, gaat ze weer minder werken!! Dan mag jij dokken!!

 18. Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

  Gisteren een date via Lexa, effe kopje koffie op de maandagavond. We hadden vooraf maar kort gechat. Op haar profiel wat vage foto’s die haar slank doen lijken. Normaal doe ik dit niet, maar dit was om de hoek en dus een thuiswedstrijd. De foto’s waren minstens vijf jaar oud en in werkelijkheid had ze als stripversie de vrouw van Obelix kunnen zijn.

  Ook had ze geen 9-tot-5 job.

  Nou, die had ze inderdaad niet want ze was al meer dan drie jaar werkloos…

  NEXT !

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Werkloos dat noemt men tegenwoordig ‘between jobs’.
   En ‘volslank’ , ‘bourgondisch’ , curvy, dat betekent allemaal moddervet.

   Gelukkig heb je het bij een kopje koffie gehouden. Dat is goed voor je portemonnee en goed voor haar dieet.
   Gelukkig heeft het je ook geen benzine gekost en geld voor een parkeergarage.
   De meeste dates kosten aanzienlijk meer en het resultaat is (blijft) hetzelfde.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @ima. je had haar beter water kunnen geven, nog goedkoper, deed ze aan sport? zal wel niet! De meesten willen vreten op kosten van de man. Vele dikke vrouwen ja op date sites, sporten ho maar.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   @superboer
   Sport? misschien sumo-worstelen?
   Als het om dating gaat zijn vrouwen plotsklaps heel traditioneel en verwachten getrakteerd te worden. Ze wil zeker geen ‘krent’. Zij is het waard….
   Hou het daarom zo goedkoop mogelijk. Zeker bij een eerste date als mevrouw in kwestie nog helemaal niets voor je heeft betekend of voor je heeft gedaan. Hou er ook rekening mee dat er legio vrouwen zijn die je als voedselbank willen gebruiken en uit zijn op een gratis diner. Liefst bij haar in de buurt zodat zij zich niet hoeft te verplaatsen. In mijn blue-pill periode heb ik t toch regelmatig meegemaakt dat de dame in kwestie dan tegen mij zei dat ze wel ‘vriendschap’ wilde. De friendzone, oftewel gratis vreten maar geen sex. Calculerend en respectloos gedrag.

 19. Avatar for Bas Bas schreef:

  In reactie op Lex A en Superboer. Er zullen ongetwijfeld veel nep profielen op dit soort sites staan. Bezoeken zonder foto’s blok ik overigens gelijk. En dat worden er steeds meer.

  Maar toch via Lexa heb ik inmiddels best wel veel dates gehad. Over aandacht van vrouwen heb ik geen klagen. Gebruik goede foto’s van jezelf. (niet de maandagmorgen foto!) Dat is toch waardoor je zelf ook getriggerd wordt. Maak voor de grap maar eens een extra gratis account aan, dan kun je zien hoe je medestrijders zich er soms gemakkelijk vanaf maken.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Als je tot de top 5 a 10% qua uiterlijk behoort zul je succes hebben. Dan lig je goed bij het merendeel van de vrouwen.
   Zit je daaronder dan kun je het wel schudden. En dan kun je nog zo’n goede tekst hebben geschreven, of goede fotoos hebben. Onderzoek heeft dit aangetoond. En ga maar na, als er meer dan 10 x zoveel mannen als vrouwen op een site zitten, waarom zou je dan niet voor de bovenste 10% gaan als vrouw zijnde? De meeste mannen zijn niet kritisch als het op sex aankomt dus ze happen bijna altijd. Dus gaan vrouwen wel denken dat ze geweldig zijn en elke vent kunnen krijgen. Uiteraard klagen velen dan over ONS en FWB want het zijn geen blijvertjes.

  • Avatar for serieuszijn serieuszijn schreef:

   Hahaha. Wat je zegt dat klopt helemaal. Als zie je er goed uit ze zoeken 1 ding dat is de spek. Zonder dat spek zijn ze niets in je ogen.

   Je moet eerst de kat uit de boom kijken, je moet het eerst zo zien. Je moet eerst een goede gesprek aangaan en er achter komen als ze echt geen golddiggers.

   Ik heb twee zwarte vrouwen leren kennen via een dating site eentje woont in Ethiopia en eentje uit suriname. Begin praten ze leuk als ze in de nood zitten dan vragen ze je om geld. Eentje was 23 jaar jaar woont in Suriname en was gewoon te lui studeert niet en werkt niet. Die anderen uit Ethiopia zat in geld nood. Er waren inderdaad echte dames hebt ze via cam gezien.

   Na een half jaar door lullen heb ik mijn tijd voor niets weg gegooid en dagen en energie hebt ze alle beiden verwijderd uit mijn what’s en uit mijn IMO. Nadat naar geld hebben gevraagd hebt ik ze per direct geblokkeerd en verwijderd.

   Maar in het echte leven als je ook iemand vindt komt het ook op het zelfde neer. Maar ja, ja soms moet het ook zelf ervaren mannen.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @Bas, maar vind jij de vrouwen echt aantrekkelijk op dating site? ik niet! Ja okee enkele dan. Wat bedoel je met medestrijders?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   aantrekkelijk = afhankelijk hoe wanhopig je bent
   medestrijders = wanhopige en zich uitslovende mannen die geen eisen stellen

 20. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Als man op een datingsite kun je alleen scoren als je je eisen flink naar beneden stelt en gaat voor een vrouw die qua looks en/of attitude duidelijk een paar treden lager op de ladder staat. Dit vanwege de scheve man/vrouw verhoudingen. Veel dates hadden gewichtsissues, en dan heb ik het niet over een pondje meer. Ik heb het ook niet over ‘curvy’ want ‘curvy’ dat vrouwelijke curves omvat dat kan best. Nee, ik heb het over zuilvormige kolossen die, als ze van steen waren, niet zouden misstaan in een zuilengalerij van een bouwwerk uit romeinse tijden. Gewoon lomp dus. Een opvallend aantal dates had mentale issues, gebruikte medicijnen ervoor. Depressie, angsten en over een van mn dates hoorde ik later dat ze van het pad of was en half psychotisch was. Als het alleen om wat sex gaat zullen veel mannen dit downdaten weinig interesseren. Na 1 a 2 ontladingen op naar de volgende. Daarom klagen vrouwen massaal over one night stands; ze zijn gewoon niet voor herhaling vatbaar. Zolang de verhoudingen tussen mannen en vrouwen zo scheef zijn heeft het geen zin om als doorsnee man een relatie te zoeken via een datingsite of app. Op zn best heb je er een paar one night stands met een minder aantrekkelijkere vrouw.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @mgtow/ domndaten? wat tref je je dan aan? Bedoel welk type? en staan er vele op met psyche stoornissen op de site? Wat vind jij algemeen van de vrouwen? ik zelf geen klap aan.. vele onaantrekkelijke type;s.

 21. Avatar for familyman familyman schreef:

  Mijn vrouw en ik zitten recent in een relatiecrisis en we hebben elkaar leren kennen via een dating site
  ..
  We zijn al 19 jaar samen en hebben 2 jonge kinderen (9 en 11)
  Zij is verliefd geworden op een collega en zegt niet meer van me te houden..
  We hebben eigenlijk vrijwel nooit ruzie (ook nooit gehad) en een relatief rustig standaard gezinsleven.
  Onze kinderen weten nog van niets en zullen waarschijnlijk ook niets door hebben.

  Aangezien mijn vrouw nu gezegd heeft dat ze zo snel mogelijk uit elkaar wil en we dat het liefst zonder al te veel gedoe willen zit ik met het volgende.. (mijn ultieme wens is dat we het voor de kinderen zo stabiel mogelijk houden en dus als vrienden uit elkaar gaan).

  Mijn vrouw is van de 19 jaar die we samen zijn 17 jaar apotheker geweest en verdiende meer dan ik. We zijn allebij 4 dagen gaan werken toen we kinderen kregen.
  De apothekersbaan beviel haar al jaren niet meer en twee jaar geleden is er na een conflict een eind gekomen aan haar arbeidscontract. Er waren diverse aanbiedingen als apotheker elders te gaan werken maar dat wilde ze niet meer.
  Ze heeft toen een nieuwe baan gevonden als verkoper van hulpmiddelen waar ze maar de helft van het salaris ging verdienen, en is nog een tijdje vanuit het UWV aangevuld geweest tot ongeveer 70-80% van oude salaris. Ze ging ook van 4 dagen werek naar drie dagen toe om een dag extra te hebben om uit te zoeken wat ze nou echt voor carriere nog wilde en of er eventueel nog een studie gedaan kon worden
  na een jaar ofzo heeft ze ontdekt dat ze een nieuwe HBO opleiding wilde gaan doen in het groen..
  Ze is ruim een jaar geleden begonnen met de (deeltijd)studie en is wederom een dag minder gaan werken om tijd te maken voor de huiswerk. ze gaat dus nu 1 dag per week naar school, en werkt twee dagen per week als verkoper.
  inmiddels is de UWV aanvulling voorbij en ben ik een dag extra gaan werken om het inkomen te compenseren.
  De zorg voor het huishouden en de kinderen is al zolang we samen zijn enigzins scheef verdeeld en ligt het zwaarte punt aan mijn kant. Niet dat ik daar een probleem mee heb, ik breng graag tijd door met mijn kinderen, maar het is dus niet zo dat zij op de vrije dagen thuis iets aan het huishouden doet, de kinderen naar school of sport brengt. Ook eten koken doet ze maar 1 of 2 x per week. (nogmaals, op zich heb ik daar geen probleem mee, zo waren de rollen gewoon verdeeld in ons huis)
  Aangezien de studie goed bevalt en ze in dat vak door wil, is ze op zoek naar een andere baan geweest, en heeft die ook gevonden waar ze tijdenshaar studie 2 dagen per week kan gaan werken. Omdat ze de studie nog niet afgerond heeft (duurt nog drie jaar) zal het salaris van die baan weer een stuk lager liggen dan ze nu als verkoper verdient.
  Maar nu de vraag:
  Inmiddels met mijn fulltime baan en haar twee daagse werkweek, liggen onze salarissen behoorlijk ver uit elkaar.

  Wordt er van mij geeist dat ik volledige partneralimentatie moet gaan betalen om haar de komende drie jaar door de studie te loodsen (bijv.nog bijna 12000 euro aan lesgeld moet gaan betalen) en nog vele jaren daarna het verlies van haar inkomen vanuit mijn kant te moeten compenseren

  • Avatar for hoofdpijn hoofdpijn schreef:

   Als je dochters hebt mag je vrezen voor jou leven. En zal je vertellen waarom feminisme zal steeds groter worden en de man wordt daar door de dupe, vaak komen er vriendinnen en vrouwen in een grotere groep bij elkaar. In china als ouders dochters krijgen worden er veel abortussen gepleegd de reden is de meeste willen ook eerder een zoon die kan in de tuinbouw en kan goed geld verdienen.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ik weet het niet zeker maar ik denk dat bij partneralimentatie er alleen gekeken wordt naar inkomens en als zij zonodig wil studeren mag ze dat bedrag zelf gaan lenen. Ze heeft inmiddels al genoeg opleiding, bijv. apothekersdiploma dus heeft niks te willen. Sowieso zijn de regels met betrekking tot partneralimentatie aangescherpt. Vrouwen zijn immers toch zo sterk en zelfstandig dus waarom zouden ze voorgetrokken moeten worden met partneralimentatie?
   Trouwens weer een voorbeeld dat trouwen ronduit gevaarlijk is voor als je een man bent EN je er geen voordeel bij hebt. Sex kun je namelijk ook buiten het huwelijk krijgen. Alleen als je kinderen hebt dan heb je een vrouw nodig maar die kun je dan beter importeren zodat je een vrouw hebt die ook aandacht besteed aan de opvoeding van kinderen in plaats dat ze voor een andere baas gaat werken, weinig verdient en de opvoeding aan derden overlaat.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @mgtow/ zal er veel nep profielen staan op lexa? vrouwen wie in het echt niet bestaan? en vaak krijg men een match toe gestuurd van een vrouw, daar weet zij dan achter af niks van! heel vreemd toch? En ja, was 500 x bekeken in 5 dagen tijd en geen berichtje ook erg verdacht allemaal, Wat denk jij ervan? Hoe kan dit? Maak ik op tinder meer kans? of is het alle maal bagger?

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   familiyman, eerst wordt de behoefte voor de kinderen vastgesteld. De kinderen gaan voor. Als zij de kinderen zou krijgen en jij enkel een omgangsregeling, dan zul je waarschijnlijk kinderalimentatie (KA) moeten betalen en dit op de rekening van je ex gaan storten. Dat maakt niets uit, want als de kinderen aan jou toegewezen zouden worden komen die kosten evengoed op jouw bordje. In beide gevallen zal haar bijdrage minimaal zijn, zolang ze maar haar best doen om parttime te blijven werken. Ik schat in dat dit gezien haar geslacht geen grote opgaaf zal worden.

   Partneralimentatie komt daarna pas om de hoek kijken. Ook hier wordt eerst een behoefte vastgesteld en daarbij zal wel gekeken worden naar haar verdiencapaciteit. In dit geval kan ze dus niet eeuwig parttime blijven werken. Er zal van haar verwacht mogen worden dat ze naar haar capaciteit geld moet gaan verdienen. Maar als die behoefte er is, moet er bij jou (na het betalen van KA) nog wel draagkracht over zijn, aangezien kinderalimentatie vóór gaat op partneralimentiatie…

   Als er geen ruimte meer is voor PA, zal zij waarschijnlijk moeten gaan werken. En als ze meer gaat verdienen kun je wellicht een herziening van de KA aanvragen.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @lex.a. Weet jij dit? Bedoel als wij mannen een betaalt member zijn en de [meeste] vrouwen niet, als je haar dan een bericht zend kan ze het niet lezen daar ze geen betaalt abonnement hebt. Is dat zo? Volgens mij wel. Vele vrouwen hebben geen betaald membership.

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   @superboer: volgens mij kan ze je bericht wel lezen, maar kan ze dan niets terug sturen. Ik verwacht dat het ontvangen (en te lezen) bericht een trigger voor haar moet zijn om ook op een betaalde versie over te gaan. Bij Lexa kan je ook een ‘premium’ membership nemen en dit zorgt er dan voor dat niet-betalende leden wél een bericht terug kunnen sturen. Maar hoeveel je ook betaalt voor Lexa, je wordt horendol van de popupreclames die je volgens de klantenservice niet uit kunt zetten. Maar je moet wel betalen…

   Bij RP kan je aan het ‘kroontje’ zien (die zie je overigens enkel als je zelf betalend lid bent) wie betalend lid is.

   Bij Knuz en Badoo kan je wel gratis chatten, maar door die laagdrempeligheid zullen de vrouwen deze platformen als snel als kwalitatief minderwaardig gaan beschouwen (tenzij de op een vluchtig contact uit zijn). Het feit dat er betaald moet worden zorgt al voor een eerste schifting.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @lex.a. Dank voor je bericht; Volgens mij staan er heel veel inactieve NIET betaalde members [ Vrouwen] op lexa. Geloof jij dat wij als man kans maken op date site? ik niet zo! jij wel? En op badoo en knuz staat echt wel van alles op, daar brand ik mijn vingers niet aan. En op relatie planet is aanbod zeer mager.

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   ik heb van deze datingsites de afgelopen jaren wel diverse dates gehad. Soms nemen vrouwen zelfs wel het initiatief. Maar denk maar niet dat ik er fotomodellen ben tegengekomen. In ieder geval geen maatje 38. En net zoals ik zelf niet overal op reageer, krijg ik evengoed heel vaak geen bericht terug.

   Voor mij werkte het wel, maar het is geen lopende band werk zoals vroeger haha.

 22. Avatar for Frankrijk Frankrijk schreef:

  lexa ,begin er niet aan, zonde van je geld, profielen die niet bestaan,en als je reageert geeft lexa je een bericht dat dit profiel verdacht is, einde verhaal dus,

  • Avatar for abnormaal abnormaal schreef:

   Hahaah vrouwen zijn goed in mannen oplichten. Voor al in een relatie of huwelijk komt het vaker voor dan normaal. Het komt jou nog meer duur te staan.

 23. Avatar for Alex Alex schreef:

  Leugenaars en dieven. Nooit inschrijven mensen en zeker geen evenementen doen.
  Ik betaalde €50,- voor een surfworkshop bij Lexa en toen wed het geannuleerd.
  Ik heb mijn geld nooit teruggekregen na zeker meer dan 3 maanden.
  NOGMAALS NOOIT INSCHRIJVEN!!!!

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Dit is gewoon diefstal.
   Hier maken uitbaters van datingsites en -apps zich vaak schuldig aan.
   Doe altijd aangifte.

  • Avatar for dom dom schreef:

   Jij bent dom je had die 50,- euro beter kunnen doneren aan wereld natuur fonds of aan het leger deils heils hihih. Blijf maar intrappen op al die nep sites. Wat dacht jij iedereen zoekt in deze tijd alleen maar geld.

  • Avatar for versteeg versteeg schreef:

   Hahaha. Wat is het toch puin hoop in jullie land geworden he. Heb je de laatste cijfers wel gezien en gelezen hoeveel er al in tussen die tijd al zijn gescheiden.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   70 tot 90% van de echtscheidingen is op initiatief van de vrouw (afhankelijk van opleidingsniveau). In vrijwel alle gevallen is de man de netto betaler.
   Het huwelijk is een financieel contract met de Staat der Nederlanden.
   Gelukkig trouw je heden ten dage niet meer automatisch in gemeenschap van goederen.

  • Avatar for aangifte aangifte schreef:

   Aangifte heeft dus weinig zin de politie heeft andere hoge prioriteiten bij anderen zaken. De politie heeft al aangegeven dat er mannen zijn die zelf naar aanleiding zoeken. Dat ze zelf uit hun vrije wil en keuzen zich zelf aanmelden op een dating site en zelf geld overboeken op websites. Met de reden dat er op TV en radio en in de krant zijn gewaarschuwd over dating sites.

   Als een vrouw jou oplicht of een mannelijke oplichters schiet hem of haar gewoon mors dood. Klaar met deze vervelende dingen.

 24. Avatar for Kor van den Berg Kor van den Berg schreef:

  Hallo ik wil geen gebruik meer maken van uw diensten en hierbij afmelden als lid van lexa, zag geen andere mogelijkheid om mij af te melden dus dan maar op deze manier. Ik vertrouw erop dat er nu geen geld meer van mijn rekening wordt afgeschreven.
  mvrgr Kor van den Berg

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ik denk niet dat er iemand van lexa dit leest.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @mgtow/ ik stond 5 dagen op lexa maar liefst totaal 480x bekeken en maar 3 flirts ontvangen en 1 berichtje, hoe triest allemaal, hoe kam het zo zijn dat 480 vrouwen mij niks aan vinden? zie er toch erg leuk uit! Vele mannen hebben het zelfde als ik ervaren, Meer kijken dan kopen van de vrouw kant zijnde, bar en boos, ben er direct maar weer afgegaan, nooit betaalt er voor gelukkig..

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Maar 1 berichtje, nou dat is al heel wat.
   Veel van de bezoekers kunnen ook door de uitbaters van de site zijn gecreëerd. Dan denk jij dat er interesse is, krijg je moed en neem je een abonnement.

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   Superboer, heb je zelf ook berichten verzonden? Voor de meeste mannen zal dat toch als norm gelden en dan is het al heel wat als je één berichtje hebt gehad…

   Vergeet niet dat vrouwen graag gelijk behandeld willen worden, maar niet als het om daten gaat. Dan willen ze graag traditionele rollen en dat betekent dat jij zult moeten jagen zonder daarbij te vergeten dat zij het daten waarschijnlijk ook parttime doen…

  • Avatar for spijt van spijt van schreef:

   Hahaha. Ik moet denken aan de Surinaamse vrouw. Die niet werkt en die te lui is om aan geld te komen. De meeste jagen er ook op los. Wanneer het tot geld komt dan zijn ze wel beschikbaar.

   Dating sites of in het echte leven dat je iemand komt is de kans heel groot dat je belazerd. Oplichters heb je op dating sites en in het echte leven. De willen geen contact met je omdat ze van jou geld willen profiteren.

   Als je alleen kunt zijn of geld in jou zelf investeren is dat het mooiste wat er is.

  • Avatar for contract contract schreef:

   Meisjes.vrouwen zijn nu gewoon karakterloos. Ik heb gezien dat veel jongens en meisjes, vrouwen vriendschap sluiten in een groep om seks te hebben voor de lol, zelfs op school of op de werkplek. Het huwelijk is nu slechts een contract. Het is niet meer goddelijk zoals liefde. Er zijn veel meisjes die seks hebben met vrienden voor de lol, zelfs na het huwelijk en kinderen hebben. Weet niet of de kinderen van hun man zijn.

   In Suriname, Nederland, Europese landen en India komt het allemaal op het zelfde neer.

  • Avatar for roberto roberto schreef:

   Hier in Nederland hebben alle meisjes en jongens een soort seksuele relatie met andere mannen dan hun huwelijkspartner. Vrouwen trouwen gewoon voor geld en hebben relaties met jongens voor seks in naam van vriendschap en plezier. Als een jongen en een meisje te vriendelijk zijn, betekent dit dat ze geheime seksrelaties hebben. Trouwen met een vrouw die net na plezier en geld is, is jammer.
   Als een vrouw met iemand trouwt voor geld, zal ze ook seks hebben met iemand voor de lol. Ze zijn gewoon karakterloos. Voetballers zijn rijk dus als ze zelfs 80 jaar oud zijn, zullen deze sletten klaar zijn om met hun te trouwen. Ze weten misschien dat dit slechte volk zijn geld en roem willen hebben.

  • Avatar for weetje weetje schreef:

   Weetje wat ik echt aan vrouw leuk vindt?

   Als ze haar rekeningen niet meer kan betalen. Gaat ze bij een man klagen hihihi.

   Als je nou een huisdier neemt dan een vrouw dan. Dan heb je er ook minder last van.

 25. Avatar for wilma wilma schreef:

  Ik ben er nu 3 dagen op maar me mail word platgebombardeerd met berichten , en er staan steeds fotos van mannen die ik heb geliked maar dat heb ik niet zelf gedaan ,beetje vreemd ook met member worden vind ik het lastig het membership word automatisch verlengd voelt niet relaxed! En als je 1 maand wil moet je perse met paypal of creditcard betalen!

 26. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Als je het wilt begrijpen wat er in datingland en met vrouwen aan de hand is:
  – ga naar youtube
  – ga naar kanaal CoachGregAdams
  – een goede recente video: Promised everything, but gave them nothing

  Deze man legt haarfijn uit hoe de dynamiek tussen man en vrouw zich heeft ontwikkeld. Niet uit verbittering, maar uit ervaring en ondersteund met feiten.
  Je vindt hier nog vele andere goede video’s , ook voor dating. Zeer de moeite waard.

 27. Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

  Even lachen. 😀

  Op een datingsite kom ik de volgende profieltekst tegen:

  ****************************************************************
  I’m a FULLTIME single mom of two boys
  looking for friendship and who knows if there’s a connection it might turn into something serious
  ****************************************************************

  Voor de heren die het nog niet begrijpen zal ik hieronder de vrije vertaling toe voegen:

  ******************************************************************
  Ik ben en blijf FULLTIME werkloos, jij zult dus moeten dokken
  ik zal je aan het lijntje houden in mijn friendzone om er zo lang mogelijk gebruik van te kunnen maken
  ********************************************************************

  Je moet eigenlijk ook de foto van haar imposante postuur er bij zien…

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Haha, Full zal ze zeker zijn.
   Het is eigenlijk zo triest wat je allemaal leest dat het weer lachwekkend wordt

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @mgtow/lex.a velen zijn te vet, of volslank. sporten doen ze niet of hebben een smoes. Velen willen teren van de man zijn centen ja. Niet intrappen Mannen! Moet je ook eens zien hoe ze er allemaal uit zien de vrouwen op lexa, tussen de 40 en 55 jaar bijna geen enkele aantrekkelijke vrouw te zien, op enkele na dan. ze zien er gewoon niet uit joh, niks geen aantrekkelijkheid aan! Wil daar nog geen eens ONS mee hebben. en dan die arrogantie wat ze hebben, ze doen zich heel wat voor, maar aan het eind van de rit is het niks. Vaak hebben ze na de scheiding nog tal van relaties gehad waar het ook niet lukte om de man vast te houden. Bagger allemaal, anders niks.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Veel smoezen als blessures e.d. Maar het is ook zo dat na een scheiding eventuele kinderen voor het grootse deel bij de moeder zitten en die kan dan ‘s avonds moeilijk nog naar de sportclub want dan moet er oppas geregeld worden. Volgens de cijfers van het CBS sporten mannen meer dan vrouwen, zeker in team- en duosport. In solosport (minder verplichtingen) is het aandeel vrouwen weer groter, maar onvoldoende om het totaal recht te trekken. Er is geen onderverdeling naar leeftijd maar ik vermoed dat op middelbare leeftijd het verschil nog groter wordt. Tenminste als ik in mn eigen sportclub om me heen kijk dan zijn de sportende vrouwen vooral in de jongere categorie en boven de 30 houdt het snel op.

  • Avatar for lachen lachen schreef:

   Zijn zeker die NL vrouwen die zich verbeelden dat ze een mooie koppie hebben terwijl ze met een heleboel steel wratjes rond lopen.

   Geen enkel Nederlandse vrouw is aantrekkelijke, ze willen juist heel aantrekkelijke worden gevonden, door dat er veel mannen achter haar staan in de rij.

  • Avatar for hepper hepper schreef:

   Ja maar ook mensen die elkaar in real life vinden. Gaan ook na 2 of 3 maanden uit elkaar. Meestal komen zulke mensen op dating sites terecht en leren van anderen vriendinnen dat ze uit een man zak moeten profiteren als de kans hebben dan moeten ze dat zeker doen.

   Maar jaa.. In deze tijden scheiden er ook veel mensen. De draag vlak is enorm hoog. De meeste zoeken iemand in Rusland hihih.

 28. Avatar for superboer superboer schreef:

  Hoi vermoeiend. Ja, zal dat zo zijn? bedoel vele vrouwen met borderliner wie op een dating site staan? Wie weet hebt je wel gelijk, dus oppassen als Man zijnde.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Vraag eens welke pillen ze gebruikt.
   Velen die aan de pillen zitten.
   Antidepressiva, slaappillen
   Ook veel rare ziekten.
   Pas in ieder geval op voor vrouwen die op (te) late leeftijd (35+) nog een onvervulde kinderwens hebben. Goed voor een pump&dump maar zelden geschikt voor een relatie ivm psychische problemen.

  • Avatar for vermoeiend vermoeiend schreef:

   Borderliners zijn de gevaarlijkste. In het begin lijkt alles geweldig, maar na een poosje komt de aap uit de mouw. Dan zit je er mooi mee….
   Wat ik me sowieso afvraag is waarom sommige mooie vrouwen soms wel een jaar lang op een datingsite staan. ( weet het antwoord stiekem eigenlijk wel ).

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Heb je een goed geheugen dan herken je niet alleen dames van jaren terug, maar je herkent ze ook van andere sites of apps. Zo zie ik vrouwen ingeschreven staan op een site en ook op Tinder. Het is leuk om de dames daar op te attenderen. Ik maakte dan een opmerking in de trend van: ‘als het daar niet lukt zal het hier dan wel lukken?’

 29. Avatar for Zuster Zuster schreef:

  Hoi Vermoeiend, ik heb ook een profiel gehad op lexa. Nu kraak je de vrouwen wel af maar ik heb niet zulke leuke ervaringen met mannen. Ik ben zo veel fake profielen tegen gekomen niet normaal. Gesprekken via google vertaler. Dan weet je genoeg. Of een man van 47 jaar die als weduwnaar staat. Ook dan weet je genoeg. Mannen die de tweede zin al sexuele opmerkingen maken. En normaal gesprek is niet mogelijk. Mijn vertrouwen is hierdoor een stuk minder. Daar ben ik klaar mee en heb mijn profiel verwijderd. Het enige wat ik wilde was een leuke aardige vent tegenkomen, en wat voor werk iemand deed maakte me niet uit. En wat voor auto hij rijd of dat hij een groot of in een klein huis woont.

  • Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

   De gemiddelde MAN op datingsites moet óf behoorlijk desparaat zijn, en/óf echt geen tijd hebben, en/óf enkel op zoek zijn naar seks. Daarnaast heb je nog de fake-profielen inclusief de trollen (dat zijn jochies van 14 die vervolgens de dames lastigvallen met seksueel getinte berichten). Die trollen zorgen ervoor dat de dames weer iedereen over één kam gaan scheren…

   De gemiddelde VROUW op datingsites (uit mijn eigen ervaring en inschatting) is óf op zoek naar een financier voor haar prinsessenleventje (ze leeft thans van een uitkering of van alimentatie of heeft hooguit parttime werk in de schoonmaak of zorg), óf op zoek naar aandacht (wat bijna altijd uitdraait op een ONS) óf op zoek naar een relatie (maar madam heeft behoorlijke kronkels in haar hoofd waardoor ze zelf niet doorheeft dat een relatie er niet in zal zitten. Ze is behoorlijk reactief, wijst altijd de met de vingers naar anderen, doet overdreven positief maar als de aap echt uit de mouw komt is ze behoorlijk depressief).

   Lees goed, ik heb het hier over de ‘gemiddelde’ man of vrouw en niet over de weinige uitzonderingen en ik heb het hier over de man of vrouw ‘op datingsites’.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Uit onderzoek blijkt dat de overgrote meerderheid van de vrouwen enkel oog heeft voor de top 20 procent van de mannen. De 80/20 regel. Dit betreft enkel het uiterlijk. Dan is er nog het aanvullend eisenpakket oa moet hij rijk zijn, hoog opgeleid, stoer maar ook over zijn gevoelens kunnen praten, meegaan naar feesten maar ook monogaam etc etc etc etc etc.
   Vaak blijft het daarom bij een ONS.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   ja ja zal wel, ben jij wel een uit zondering onder de vrouw[en]. Meeste vrouwen op date site is 10 x niks , verre van weg blijven als man zijnde, velen met problemen.

 30. Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

  “Mensen die met nepprofielen zijn misleid op datingsites krijgen hun geld terug. Dit heeft toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) afgesproken met het bedrijf achter deze websites, The Right Link. Die onderneming gaat ruim 9 miljoen euro uitkeren aan in totaal zo’n 37.000 gedupeerden.”

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Dat zal ze leren!
   Wat een mooie en terechte uitspraak, een heuse overwinning.

   Nu nog dit doortrekken naar andere sites en apps die niet-actieve profielen op hun site laten staan en mensen misleiden door aanbod te suggereren

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   zou lexa er ook onder vallen Mgtow?

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   @Superboer: Lexa is van Meetic, niet van The Right Link.
   Dat wil overigens niet zeggen dat er bij Lexa geen nepprofielen zijn en het sluit ook niet uit dat deze praktijken daar voorkomen.

   ——-

   De 37.000 geduperden hebben gemiddeld € 243,- uitgegeven aan deze datingsites. En als die 37.000 slechts het topje van de ijsberg zijn, is het nog steeds lucratief geweest…

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   Mgtow/lex.A.. uberhaupt zal ik nooit per gesprek betalen, een ieder weet tocg dat het nep is? Al die sex sites zijn een en al nep. Weet niet of secondlove nep is of niet? Al is die site vreselijk duur.

  • Avatar for sup sup schreef:

   Beste bezoekers wil jullie dit mededelen
   Ben er achter gekomen dat LEXA pure oplichterij is .
   Nep profielen nep gesprekken
   Ik dacht even kijken wat dit is .

   Ik zie foto.s van meisjes van 18 daar de leeftijd 35 bij staat .
   Veel foto.s van vrouwen dat ze de halve borsten der uit hebben.trap er niet in zo overduidelijk dat het fake profielen zijn.
   Dus wil je 30€ zomaar weg geven veel succes alvast

   Ik was net actief 2 uurtjes
   Kreeg 3 berichten van vrouwen
   Als je een normaal gesprekje wilt krijg je geen antwoord op je vragen.

   Zij worden betaalt en krijgen commissie geld voor iedere idioot die een lidmaatschap koopt.

   Ik zie fake profielen op andere sites langs komen van vrouwen de zeggen wat ben je leuk ..en ze zeggen erbij vind jij mij ook leuk kom naar Lexa..al 6x gebeurd .
   Eigenlijk zegt dit al genoeg .
   Waarom daarheen als ze al een badoo account hebben
   Ze lokken mensen van andere chats naar hun chat.
   Elke mongool die is gelokt is 30€ kwijt
   En als je er eenmaal bent merk je gelijk dat je bent genaait .

   Tussen de profielen is mij ook opgevallen
   In de omschrijving staat ook vaak de tekste

   Ik ben net gescheiden
   Of relatie van 8 jaar is over

   Ik zoek maar nieuwe spannende avonturen bla bla

   Trap er niet in .
   Ze willen je aan het lijntje houden
   Geld uit je trekken oplichters

 31. Avatar for vermoeiend vermoeiend schreef:

  Ik ben er behoorlijk klaar mee met de datingsites. Zoals hieronder ook al meerdere malen gezegd is. Er is gewoon niet mee te praten met die vrouwen. Ik zie er toch wel zeer goed uit ( hoor ik ook van anderen) , hoogopgeleid, goede baan , leuk huis, slank, ik sport veel, nou ja , noem het maar weer op…… Maar het is nooit goed. Rupsje nooit genoeg zijn alle vrouwen EN het wordt alleen maar erger heb ik het idee… tis de tijdsgeest denk ik. Het is zelf zo erg dat ik maar dates zoek buiten nederland ( duitsland bijv alhoewel het daar ook die kant op gaat ). De vrouwen op de nederlandse datingsites zijn verziekt! ik zeg het je.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ga eens naar Rusland. Daar zijn de vrouwen gemiddeld gezien een stuk slanker en ze zijn mooier gekleed. Kans is er wel op een golddigger maar zorg dat je die niet in je portemonnee voelt maar wel aan je ###.
   Zo’n trip zet de boel aardig in een perspectief is mijn ervaring.

  • Avatar for Russianwitch Russianwitch schreef:

   Beste mensen,

   Wat jullie je kennelijk niet realiseren is dat hoewel er zat Russische vrouwen zijn die inderdaad heel aardig zijn en goed echtgenotes kunnen worden de meeste dames die je op datingsites ontmoet alleen uit zijn op geld of een verblijfsvergunning voor een Europees land.
   In Rusland heerst al jaren lang de mentaliteit dat je t op alle mogelijk manieren het land uit moet. En voor vrouwen is de makkelijkste manier een relatie aangaan met iemand.
   Dus ik zou maar heel goed opletten waar je aan begint als het te mooi is om waar te zijn dat is het t waarschijnlijk ook.

  • Avatar for Ronald Ronald schreef:

   Mannenborders! waar zijn we mee bezig vraag ik mij af. Deze vrouwen zijn alleen maar op geld uit voor al die van Rusland, Oakraine en waar dan ook over al op de wereld hebt je ze ook. 5 jaar geleden via een site een vrouw uit Moskou ontmoet, dolverliefd deed ze.23 jaar jonger, dus ik had beter moeten weten! Uiteindelijk hier laten komen. op de foto was ze veel mooier dan in het echt,maar oke.
   Rijbewijs hier gehaald ,auto gegeven, gebitsregulatie, was in het begin een en al vriendelijkheid. ik heb veel voor haar gedaan en betaald. altijd had zij meer geld nodig. Ze vertelde me een landgenote ontmoet te hebben waar ze veel heen ging.met een zielig verhaal er om heen.
   Op een dag kwam ik thuis, huis leeg, auto weg en spaargeld. Ze bleek bij een jonge vent in het noorden van nederland te zitten, die ze ook weer van alles had wijsgemaakt ( ik zou haar slaan, ik dronk, ik zou haar tot een abortus hebben gedwongen, allemaal leugens)

   Enkele spullen heb ik nog terug kunnen halen, mevrouw eiste ook nog allimentatie die de rechter nog toewees ook!Ze lachte mij en mijn advocaat in het gezicht uit: did you really thought we come here for the handsome dutch men, riep ze er nog bij. ze is inmiddels ook weer weg bij die man (zelfde verhaal) mijn vriend overkwam iets soortgelijks, zij bleek zelfs nog getrouwd te zijn met een rus en stuurde haar man geld vanuit nederland. Er zullen best wel goeden tussen zitten, maar heel weinig denk ik. Ik heb inmiddels een lieve nederlandse vrouw gevonden, en ik loop met een grote boog om elke russische heen.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Mijm broer heeft geen cent te makken, zijn Russische vrouw verdient meer dan hij. Ze hebben elkaar niet via een bureau of site ontmoet maar toevallig tijdens vakantie. Maar je waarschuwing is terecht want je loopt als man wel risico. Goed dat je je ervaring hier hebt gedeeld. Het beste kun je er naar op vakantie gaan en gewoon lol maken, zie youtube video van sandman MGTOW genaamd ‘MGTOW barbarians’. Je maakt dan gebruik van je hogere marktwaarde die je daar als man hebt. Eigenlijk doe je dan vergelijkbaar als wat de Nederlandse vrouwen hier doen. Je hebt de lusten maar niet de lasten. Bovendien een mooie citytrip.

  • Avatar for Eddie2000 Eddie2000 schreef:

   Mooi verhaal boven en daar kunnen een hoop mannen van leren.

   Hallo,

   In 2000 leerde ik een Russische jonge vrouw kennen. Ik was toen 32 en zij 21. Met veel moeite (Buza, VD, IND, MVV, VTV, etc.) haalde ik haar naar Nederland. Dat had ik beter niet kunnen doen. Vanaf het eerste begin was zij uit op mijn geld. Op allerhande manieren probeerde ze geld los te peuteren. Niet normaal meer. Veel boodschappengeld vragen en geen boodschappen kopen. Geld uit mijn portemonnee pikken. Geld vragen voor documenten en als het zover is geen geld meer hebben en nogmaals geld vragen. Op allerlei slinkse manieren is geld naar haar ouders in Rusland verdwenen.
   Nu wil ze scheiden en claimt mijn huis, dat ik alle lasten blijf betalen en een onrealistisch hoge alimentatie omdat ze zogenaamd niet weet wat ik verdien. Nou, ze kent mijn pincode en weet op de cent wat ik verdien.
   Van kennissen hoorde ik dat er een TV programma is geweest over Nederlande mannen die gedupeerd zijn door Russische vrouwen en dat er een vereniging is. Kan die niet vinden. Weet iemand adres?
   Hoorde ook het verhaal dat Russische vrouwen in Turkije mannen op het strand verleiden, alle gegevens lospeuteren en dan geld vragen in ruil voor het niet doen van aangifte van verkrachting.
   Om het verhaal niet te lang te maken: ik weet dat Russische vrouwen erg aantrekkelijk zijn. Maar mijn advies: maak lol, gebruik een condoom en hou je verstand erbij. Voor je het weet ben je niet alleen letterlijk en ook figuurlijk (financieel) uitgekleed.
   Ik spreek uit ervaring (8 jaar met een Wit-Russische vrouw).

   Laat je nooit gek maken door verliefdheid en gebruik je verstand dit kan ze tegen elke man zeggen en je moet geen enkel vrouw vertrouwen. Gebruik dan ook de rode bil mensen kunnen jou blind maken door blinde links elkaar vertrouwen.

  • Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

   @Eddie2000: Dat ligt niet enkel aan Russische vrouwen, dat doen NL-vrouwen ook.

   Ik heb onlangs zelf een Russische gedate; ik heb er ‘een hoop plezier’ mee beleefd (ik heb me uitgeleefd). Maar madam kon haar eigen broek niet ophouden en solliciteerde enkel voor de vorm. Dan solliciteren ze op banen waarvan je op voorhand al weet dat ze afgewezen zal worden en weet je dus dat in geval ‘het wat wordt’ jij de kostwinnaar zal zijn.

   Dan stelt ze vragen over je huis en hypotheek en dan slaan alle bellen groot alarm. Ik heb het lekker laten doodbloeden en intussen zoveel mogelijk aan mijn pleziertjes gedacht (gelukkig was ze voor veel in en luste ze er wel pap van). Je wordt ook mooi via app gedumpt, dus geen live tranen te zien. Je moet overigens als man eens een vrouw dumpen via app… Dan zal de wereld te klein zijn. Dit type vrouwen willen graag gelijk behandeld worden, maar zullen jou niet als gelijke behandelen.

   Zo’n Russische moet je ook niet hierheen halen. Dat gaat je op voorhand al te veel kosten en… je pin-code afgeven? Serieus? Kom op, er zijn zoveel vrouwen op de wereld!

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Sowieso is trouwen onverstandig. In tegenstelling tot vroeger heb je als man geen enkele autoriteit maar de vrouw verkrijgt bij een scheiding (die in het merendeel door de vrouw zelf wordt aangevraagd) wel de autoriteit over de helft van je eigendommen. Ook zul je eventuele kinderen minder zien en heb jij er niks van te zeggen dat ze met je kind (-eren) in een onveilige buurt gaat wonen.
   Ook onverstandig is het via een bureau of site een russische vrouw regelen, juist dat is het jachtterein van golddiggende vrouwen.Dus… gewoon op vakantie en daar lol maken. Dat vinden veel mannen kennelijk te veel moeite, visum, vliegtickets etc, maar is uiteindelijk wel het best.

  • Avatar for Zuster Zuster schreef:

   Hoi Vermoeiend, ik heb ook een profiel gehad op lexa. Nu kraak je de vrouwen wel af maar ik heb niet zulke leuke ervaringen met mannen. Ik ben zo veel fake profielen tegen gekomen niet normaal. Gesprekken via google vertaler. Dan weet je genoeg. Of een man van 47 jaar die als weduwnaar staat. Ook dan weet je genoeg. Mannen die de tweede zin al sexuele opmerkingen maken. En normaal gesprek is niet mogelijk. Mijn vertrouwen is hierdoor een stuk minder. Daar ben ik klaar mee en heb mijn profiel verwijderd. Het enige wat ik wilde was een leuke aardige vent tegenkomen, en wat voor werk iemand deed maakte me niet uit. En wat voor auto hij rijd of dat hij een groot of in een klein huis woont.

  • Avatar for vermoeiend vermoeiend schreef:

   Welnu, 98% van de vrouwen op datingsites vragen er ook om om afgekraakt te worden. Wat een snollen, borderliners , eisers zijn de meesten. Ik ga van m’n leven niet trouwen met een vrouw. No way krijgt een vrouw een deel van mijn geld en spullen waar ik voor gewerkt heb. Snap nog steeds niet waarom er zoveel stellen trouwen, alleen maar ellende brengt het je bij scheiding…

 32. Avatar for manisdebaasjijniet manisdebaasjijniet schreef:

  Ik ben 17 jaar samen met mijn man, waarvan 4 jaar getrouwd. Een jaar geleden heeft hij al aangegeven dat het gevoel minder was. Nu wil hij scheiden omdat het gevoel weg is. Omdat hij vindt dat ik teveel zeur (op verkeerde momenten zoals s’ avonds in bed) en niet goed met onze financiën om kan gaan. Mijn man is zo gesloten en weet nooit wat er in z’n hoofd omgaat, dus dan ga je vragen stellen (zeuren). Hij ziet geen andere uitweg dan scheiden omdat hij vindt dat ik een jaar geleden al aangemeld had kunnen werken. Ik blijf nu alleen achter met ons kind en kan dit niet accepteren. Ik ben er zo kapot van. Hoe kan ik mijn leven weer oppakken.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   jij hebt hier vaker deze [onzin] verhalen….

  • Avatar for vermoeiend vermoeiend schreef:

   Je moet ook niet zeuren in bed. Maar de liefde bedrijven en daarna allebei lekker slapen.
   Zeuren doe je maar tegen je vriendinnen die ook klagen over hun man.

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   “zeuren” en dan ook nog op het moment van slapen gaan. Hoe verzin je het….
   En ook nog geen werk hebben.

   Zucht.

   Je schrijft ook nog dat ‘jij alleen achter blijft met je kind’ –> dit lijkt alsof je heel berekend te werk bent gaan en sluit je op voorhand al een co-ouderschap uit?

 33. Avatar for vermoeiend vermoeiend schreef:

  Man o man wat zitten er een stel gestoorden op de lexa site. Elk zinnetje wat je zegt wordt compleet ontleed. Staat er iets in waarvan ze denken dat het hun niet bevalt of ze interpreteren het verkeerd dan moet je gelijk in de uitleg modus gaan! Nou dan weet ik alweer, narcistje hier of iemand die op alle slakken zout legt. Onvoorstelbaar. een ja hoor, even later bericht. “Denk niet dat we bij elkaar passen” blahblahblah.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Mevrouw is natuurlijk niet zonder reden gescheiden; 70 a 90% van de echtscheidingen is geïnitieerd door de vrouw wordt geïnitieerd door de vrouw en zij is daar ook ene van. Wordt niet haar 2e prooi en wees blij dat je haar niet gaat ontmoeten.

  • Avatar for vermoeiend vermoeiend schreef:

   Meesten willen een perfecte prins die naar hun pijpen danst….. Prinsen staan alleen niet op een datingsite, maar dat snappen ze nog niet helemaal. Ook niet dat ze zelf geen prinses zijn, maar eerder vaak de heks zonder enig empathisch gevoel.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   en de vrouwen wie er op staan word ik niet blij van… meesten zijn echt heel erg onaantrekkelijk om te zien, volgens mij mogen de mesten eerst wel eens naar de kapper.. en afvallen. Haar dat alle kanten opstaat, en vaak met kleur er in. Ook vaak met een glas wijn in de hand of ze hebben hand in het gezicht, veelal zelfde foto;s van ze. Ook met een Dier lijkt in de mode, kat hond tijger schildpad…. alles komt voorbij.

  • Avatar for vermoeiend vermoeiend schreef:

   Ja, wijn en sauna. Levensbehoeftes lijkt het wel. Maar zelf enige moeite doen om interessant over te komen , ho maar, maar de man moet wel slim zijn en een perfecte profieltekst hebben, owee….

 34. Avatar for waaromzijnerfakemensen waaromzijnerfakemensen schreef:

  Heb je het ooit opgemerkt op de advertenties van deze website? Er is altijd een foto van een extreem aantrekkelijke vrouw (of man) en je vraagt ​​jezelf af hoe iemand die er zo uitziet echt vrijgezel kan zijn? De waarheid is dat de vrouw (of man) niet op die site staat en geen van de mensen op die site op hen lijkt. De datingsites willen mensen aantrekken. Hoe meer mensen ze in hun boeken hebben, hoe meer geld ze verdienen.

  Iemand zal zich niet abonneren op een datingsite die slechts 150 – 200 leden heeft, wat dichter bij de waarheid is, maar als je naar een site gaat en iets als 150.000 leden leest, is de kans groter dat je lid wordt zonder jezelf af te vragen of ze ‘ ben eerlijk. Eenmaal daar hebben ze allerlei beproefde methoden om je daar te houden.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Het aantal actieve leden op een datingsite is vaak een lachertje. Dan moet er nog bijgezegd worden dat hiervan veel meer mannen dan vrouwen zijn.
   Datingsites zullen nooit eerlijk aangeven hoeveel keus je hebt. Er zijn ook geen instanties die het bedrog aanpakken of bestraffen.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   Hoi Mgtow/ welke date site zou je kunnen slagen als Man zijnde? [ geen tinder ] iemand schreef zich in via een bureau maar kost klauwen met geld.. en levert vaak ook al niks op! Speeddate avond dan?

  • Avatar for vermoeiend vermoeiend schreef:

   Moet je voor de gein eens op een datingsite in je profiel invullen dat je geen behoefte hebt aan contact met een vrouw die financieele, geestelijke of sociale problemen heeft… Reageert echt helemaal niemand meer….Voelen zich volgens mij een hele boel opeens aangesproken lol.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Klopt, als man kun je niets eisen. Maar vrouwen hebben er vaak eisenlijstjes die rechtstreeks naar Sinterklaas gestuurd kunnen worden.
   Dus wordt het een ONS met een probleemvrouw.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   Mgtow/ vind jij niet dan? bedoel de meesten zijn echt niet aantrekkelijk als vrouw zijnde op date site… te dik, haar wat alle kanten opstaat en of met een glas wijn, en of dieren op de foto.. als hobby; reizen,sauna,terras,netflix,shoppen, en meer van deze onzin. Vaak zijn de meesten volslank, nou ik denk eerder te vet. zelfs ONS met deze vrouw[en] wil ik nog geen eens. En dan die eisen lijst; weet niet waar ze het vandaan halen, maar denk eerder dat ze te verwent waren in vorig huwelijk, nu kunnen ze dat niet meer, geld is op; pas op de plaats maken nu moeten ze.

  • Avatar for vermoeiend vermoeiend schreef:

   Zoals ik al eerder zei :
   Kijk je naar haar profiel : 1.56 lang.
   Kijk je naar waar de man aan moet voldoen volgens haar profiel : 1.85 of groter.
   LOL

   Zet ik op mijn profiel : Vrouw van 65 kilo of lichter, ben ik sexist of man die zonodig weer een slanke vrouw moet…..jajaja.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ja, die eeuwige lengte eis van dames die hun hakken willen dragen. Nou, ik voldoe ruimschoots aan de lengte-eis , maar hey…..ik heb ook een fysieke eis namelijk GEEN vrouw met het postuur van een sloopkogel, geplofte bitterbal of rookworst.

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   Ja een vrouw mag ongestraft op haar profiel vermelden dat ze geen ONS wil, maar als een man meldt dat hij geen gloddigger wil, dan heb je de poppen aan het dansen. En mevrouw mag wel vermelden dat haar nieuwe partner minimaal een bepaalde lengte moet hebben, maar als je als man eisen stelt aan haar postuur, dan word je voor je het weet uitgemaakt voor van alles en nog wat (of ze beginnen een beschaafd gesprek met je om te vertellen hoe trots ze zijn op hun buik na de zwangerschap).

   Pfff… gelijke behandeling is toch wel moeilijk voor deze dames, althans de tweerichtingenversie daarvan dan.

   Ik vermeldde toen ik nog op datingsites ingeschreven stond ook gewoon dat ik niet op zoek ben naar een vrouw met een plofkop of one-pack. Op een beschaafde manier dan 😀

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   Er is op 20 april 2018 een inval gedaan door de ACM bij diverse verdachte datingsites. Deze zijn vaak eigenaar van meerdere sites. In de ‘kleine lettertjes’ geven ze soms wel aan dat het om fictieve profielen kan gaan. Wat de ACM er nu daadwerkelijk mee gedaan hebben en of ze nog steeds ‘op jacht’ zijn is mij onduidelijk… Misschien was de inval enkel voor de show.

   Maar TV is ook nep, 06-lijnen zijn ook nep. En posten mensen nu werkelijk hun hele leven op facebook of enkel de successen (zo van: kijk mij nou!). Dat is dan ook nep. En als er een sociaal live gesprek is op een verjaardag zijn we al snel geneigd te geloven wat een ander zegt. Maar dat is meestal hooguit een halve waarheid en een halve waarheid is een hele leugen en dus ook nep.

   Hoeveel authentieke mensen telt deze wereld eigenlijk nog?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Social media, make up, corrigerend ondergoed, hairextensions, plastische chirurgie, kleurspoelingen, tatoeages…..probeer eens een vrouw te vinden die nog authentiek is…… Op datingsites zie je dat het ene profiel nog narcistischer en ongeloofwaardiger in elkaar zit dan het andere. De meesten zijn gescheiden probleemgevallen waarbij geldt dat de kans minstens 70 procent is dat zij het initiatief nam. Ook de belofte van eeuwige trouw bleek fake te zijn. Het is daarom belangrijk geen emotionele band te ontwikkelen met je date. Dan ben je zelfs blij als zij jou dumpt want dan kun je zonder gestalk naar de volgende. Uiteindelijk heb je als man zijnde ook geen vrouw nodig behalve voor de sex. Maar veel vrouwen hebben mannen ook nodig om hun leven op orde te kringen, zeker financieel dus als jij je zaakjes op.orde hebt komen er áltijd wel vrouwen langs. Daar heb je een aantal keren sex mee en dan hoef jij alleen maar authentiek te zijn en te blijven wie je bent, je prioriteiten te stellen en dan zul je zien dat zo’n femi-bitch dat niet accepteert en vanzelf opstapt. Makkelijker kun je het toch niet krijgen?

 35. Avatar for zucht zucht schreef:

  Trouwen of geregistreerd partnerschap ga ik sowieso niet doen. Mijn vorige relatie ook niet gedaan. Heeft me nu dus weet ik hoeveel duizenden en duizenden euro’s gescheeld dat ze niet aan mijn geld kon komen…..gelukkig ook geen alimentatie. Vindt dat sowieso achterhaald systeem ( betalen voor je kinderen, okay logisch en hoort zo, maar ook nog voor je ex…. no way, gaat niet gebeuren).

  • Avatar for waaromzijnerfakemensen waaromzijnerfakemensen schreef:

   Met dat geld kun brood kopen en een paar meeuwen voeren, waar je nog leuke plezier en momenten mee hebt. Waarom zou je voor je ex moeten gaan betalen. Zij kan gaan werken, nee natuurlijk niet. Ze gaat weer een andere rijke heer aan de haak slaan.

   Neem een voorbeeld van wesley en yolanthe.

 36. Avatar for idee idee schreef:

  beste mensen, ik werk in it sector en ik wil iets in de groep gooien. Zou het wellicht niet een optie zijn om een nieuwe datingsite te lanceren en dat je voor deze site maar 1 euro per maand (zowel voor mannen als vrouwen) hoeft te betalen , MET alle functies ??? Als er enkele duizenden mensen lid zijn kan dit makkelijk uit voor wat betreft de onderhoudskosten…… Zijn we van die afzet sites af…..

  • Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

   Nobel idee, maar vergis je niet in de tijd, geld en energie die je er in zal moeten steken. Je wilt jouw investering toch wel terugverdienen en ‘klanten’ zijn vandaag de dag heel erg kritisch. Kijk maar naar de verhalen hier…

   Je site zal toch aan een hoop vereisten moeten voldoen, ook wettelijke zoals de AVG en incl een juridisch gecontroleerde Algemene Voorwaarden en de nodige veiligheid. En de persoon die de klantenservice gaat bedienen zal ook graag willen eten. etc. etc. En het weghouden/bannen van trollen is ook een dagtaak. En ik vergeet nu vast nog wel wat.

   Dan zou je misschien eerder een soort (besloten?) vrijgezellenforum moeten maken. Forumsoftware is genoeg te krijgen en die kan op een goedkope server. Totdat het druk wordt.

 37. Avatar for zucht zucht schreef:

  @ mgtow
  Ja, maar uiteindelijk willen de meesten toch wel een vaste stabiele relatie? Wat voor voorbeeld geef je bijv. aan je kinderen dan ? Even een beetje dollen op een datingsite, ok, leuk voor even, maar na een jaar nog erop staan als aantrekkelijke vrouw? Dan ben je waarschijnlijk verslaafd aan de aandacht…..

  • Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

   ‘Verslaafd aan aandacht’ zijn dit type vrouwen allemaal. Op zoek naar een constante stroom van ‘bevestiging’, doodsbenauwd voor een afwijzing en het intussen heerlijk vinden om anderen af te kraken en af te wijzen.

   Ik denk dat extreem narcisme, nog steeds het meeste bij mannen voorkomt, maar dat vrouwen vandaag de dag wel meer narcistische trekken hebben over het algemeen. Als beschermde diersoort maakt dat niets voor hen uit.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   Als je als man op zoek bent naar een vrouw op een date site, is de kans heel erg klein dat ;wij; als mannen zullen slagen.. want er is nog altijd een leukere man… het is bijna nooit goed voor een vrouw, een amn moet vandaag de dag alles kunnen en het liefst super rijk zijn; de vrouwen op een date site zijn ook zeer arrogant en een eisen stellen waar de man niet aan kan voldoen; willen wij als man wel zulks vrouw[en]? ik dus niet.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Wat voor voorbeeld geeft die vrouw aan de kinderen door überhaupt te scheiden? Uit statistisch onderzoek blijkt dat de overgrote meerderheid van de echtscheidingen is geïnitieerd door de vrouw…..Inmiddels groeit nu 1 op de 3 kinderen op in een gebroken gezin. Dat die kinderen emotioneel ernstig beschadigd raken is niet haar eerste zorg. Evenmin dus het feit dat die kinderen binnen korte tijd voorgesteld gaan worden aan een scharrel, en weer een volgende. Dat ligt namelijk niet aan haar maar aan die mannen die verdorie niet eens kunnen voldoen aan haar eisen….Vraag maar eens vrouwen op datingsites naar hun ervaringen met mannen. Geen enkele deugt, het zijn állemaal narcisten, sexisten. Het ligt nooit aan haar…..Met moderne feministische vrouwen valt gewoon niet een stabiele relatie mee op te bouwen. Ok, trenzij je volledig schikt aan haar grillen en grollen en jezelf volledig wegcijfert. Daar bedank ik voor. Ik blijf liever MGTOW. Af en toe een ONS met eentje die rammelende eierstokken heeft en toch een minimale kans heeft zwanger te geraken. Dan weer een brunette, dan een blonde, maar mijn huis blijft mijn huis. En die manshoge speakers blijven ook mooi staan.

  • Avatar for zucht zucht schreef:

   Dus eigenlijk gebeurt het volgende;
   Ik heb een “bijna” perfect profiel, zie er goed uit, maar omdat de vrouw denkt dat de klik naar een volgende profiel toch nog weer iets beter is misschien , ze in een eindeloze cirkel terecht komt…..Door het eisen en denken dat het NOG beter kan komt er dus eigenlijk niet echt een einde aan….. Lijkt me niet echt gezond….

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   @zucht:
   Inderdaad. En dit proces zet zich voort als je door de eerste selectie bent en met haar aan het daten bent. Daarom is het niet verstandig veel te investeren en zeker niet emotioneel te binden. Ze is nooit van jou, het is slechts jouw beurt.

  • Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

   @zucht: De enige manier om die kans te verkleinen dat ze ooit bij je weg zal gaan is door enorm te downdaten. Je hebt dan een vrouw die een stuk minder aantrekkelijk, -rijk, -opgeleid is dan jij. En dan is zij jouw baas, precies zoals psycholoog Jeffrey Wijnberg spreekt. Maar dan nog…

   Vrouwen willen graag romantisch zijn ‘in/op het moment suprème’. Dat gaat allemaal vanuit het drukke, emotionele brein dat weinig rationaliteit toe laat. In werkelijkheid is het een zoektocht naar steeds iets beters en moeten we concluderen dat op de lange termijn gezien wij mannen helemaal niet zo rationeel handelen. Vrouwen overigens ook niet, maar als beschermde diersoort trekt zij financieel toch al aan het langste eind dus voor haar is het geen vereiste.

   Ergo: bind je niet. Niet financieel en niet emotioneel. Als het zover komt als samenwonen, dan géén geregistreerd partnerschap en zeker geen huwelijk. Zorg dat jouw bezittingen goed beschreven zijn en hou er een gescheiden financiële huishouding op na. En: zorg voor jouw eigen (stiekeme) appeltje voor de dorst (gouden tip).

 38. Avatar for Bert Bert schreef:

  Ik snap niet wat de laatste reacties nu met Lexa en dating te maken hebben maar goed. Ik ben 44, topbaan en prettig in de omgang. Ik heb op Lexa een zeer gedegen profiel waar over is nagedacht en me zelfs goed ingelezen op het onderwerp. Ik heb het profiel en de foto’s laten toetsen door wat vriendinnen en die geven aan dat er niks mis mee is, ik moest er wat meer humor erin verwerken en dat gedaan. Ik ben geen lelijke kerel, ook geen enorme knapperd, gewoon een normale vent die er jong, positief en vitaal uitziet. Sinds Lexa de optie heeft gemaakt dat een gesprek direct afgekapt kan worden heb ik geen ENKEL bericht terug meer gehad. Het is net een Tinder geworden en ik heb het idee dat het niks uitmaakt wat in je profiel staat of hoe gevat je bericht is waar ik echt moeite in steek. Je moet meteen raakschieten anders is het meteen klaar, een bijna kinderlijke manier van communiceren lijkt het. Eerder kon ik met meerdere berichten laten zien dat ik gemeend ben en dat leverde reacties en dates op. Lexa zou beter een beperking kunnen opleggen van 3 berichten zonder reactie. Wat de vrouwen betreft. Ik denk dat er veel niet betalende vrouwen zijn dus geen bericht. 90% van mijn profielbezoekers zijn een stuk ouder dan ik dus vrouwen die ik zoek kijken dus ook een stuk jonger dan ik. Ik vind het enigszins vulgair zelfs. Die topbaan etc. maakt niks uit dus ik krijg geen golddiggers. Veel vrouwen zijn na een scheiding financieel ruim zelfstandig. Bij een partime job kunnen ze door de scheiding met kinderen in het spel aanspraak maken op het sociale netwerk en ontvangen aanzienlijke subsidies naast de alimentatie. In mijn geval als je alle netto besteedbare inkomsten bekijkt ‘ontvangt’ ze een 4 tot 5 keer hoger uurtarief dan ik, I am not kidding. Dus in mijn leeftijdsgroep is die zelfstandigheid voor veel gescheiden vrouwen een dingetje …. en dat meen ik te merken op Lexa. Ze zitten niet op de wipstoel, genieten van de zelfstandigheid en wachten gewoon tot die ene speciale voorbij komt zwemmen. Vrouwen zijn geduldig en ze verwachten dat wij mannen nog steeds de jagers zijn met honderden berichten op ze afvliegen. Vandaar die optie. Met Lexa is niks mis maar het mechanisme dat menselijk is laat me de moed zakken. Ik ben 100% zeker dat ik geen date kan scoren die het niveau of uiterlijk van mijn ex benadert hier. Ik hoor bij de 80% van de mannen die niet bij de 20% knapperds hoor en kan een normale vrouw wel vergeten. Dat geldt ook voor vrouwen maar die zijn gevoeliger voor de 20% omdat ze veel meer aanwas krijgen. Lexa is een hobby tool voor op de bank, lekker wat kijken maar niet kopen. Ik vraag me af hoeveel procent van de vrouwen nou echt serieus op Lexa of andere dating site zit en een gelijkwaardige partner zoeken. Ik voel me voor lul staan op die dating sites vanwege mijn trots en heb mezelf ingeschreven bij een relatiebureau. Maar ik denk dat ik het gewoon weer van de kroeg moet hebben en via, via in real life en veel geduld moet hebben …

  • Avatar for debiel debiel schreef:

   Ik heb het profiel en de foto’s laten toetsen door wat vriendinnen en die geven aan dat er niks mis mee is

   @ HAHA debiel daarom ben je nog steeds vrijgezel. Mensen gaan je uitlachen wat je hier op schrijft.
   Ga je moeder neuken en onderwijl vertel je haar over jouw Oedipuscomplex…..

   Als je zoveel frustraties hebt op andermans reacties had je beter naar de hoeren kunnen. OETLUL

  • Avatar for zucht zucht schreef:

   Ha, helemaal met je eens Bert. Sinds ze de optie in Lexa hebben aangebracht om je bericht meteen af te kappen is het nog erger dan eerst geworden. Ik denk dat ik wel bij die 20% “knapperds” hoor met een leuk profiel maar mag ook niet meer baten. Tis gewoon niet te geloven, ik denk dat ze echt een prins zoeken ofzo. Een leuk gemeend creatief berichtje sturen heeft geen zin meer als ze het toch niet eens lezen door de optie die nu is ingebouwd. Denk dat ik hierna ook niet meer op lexa terug kom……

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Onderzoek heeft aangetoond dat door de enorme opties die vrouwen online menen te hebben zij zeer kieskeurig worden. Offline wordt het daarom niets; een zeer aantrekkelijke man gaat er na een ONS vandoor omdat hij hetzij beter kan krijgen hetzij geen relatie wil. Aan de negatieve en veeleisende profielen die vrouwen vaak opstellen, en het feit dat ze jaren ingeschreven staan, op verschillende sites, kun je zien dat het niet alleen voor mannen maar ook voor vrouwen slecht uitpakt.

 39. Avatar for nu nu schreef:

  Sinds de jaren veertig van de vorige eeuw is het aantal alleenstaanden in Nederland sterk gegroeid. In 1947 telde het land 285.000 alleenstaanden. Nu zijn dat er drie miljoen.

  Die groei zal voorlopig aanhouden. Over dertig jaar zullen er naar verwachting 3,6 miljoen mensen alleen door het leven gaan. ”Bijna een op de vier volwassen inwoners zal dan dus alleenstaand zijn”, stelt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maandag.

  ”De toename van het aantal alleenstaanden vindt zijn oorsprong in de veranderingen in normen en waarden die sinds de Tweede Wereldoorlog in alle westerse samenlevingen zijn opgetreden”, zegt het CBS.

  De alleenwonende in 2017 is niet meer dezelfde als in 1947. ”Was vlak na de Tweede Wereldoorlog het overlijden van de partner nog de belangrijkste reden om alleen komen te staan of alleenstaande ouder te worden, daarna werd uitstel van trouwen steeds belangrijker, en na 1971 ook scheiding”, aldus het statistiekbureau.

  Van de alleenstaanden in 2017 was 21 procent gescheiden, 22 procent was alleen komen te staan na het overlijden van de partner en ruim de helft is nooit getrouwd geweest.

  Latrelatie
  Het is niet altijd zo dat alleenstaanden geen partnerrelaties hebben. Meer dan een op de vijf heeft een latrelatie. Vooral alleenstaande mensen tot dertig jaar combineren zelfstandig wonen met een relatie.

  Meer dan 90 procent van deze jonge ‘latters’ wil op termijn wel samenwonen of trouwen. Nederlanders van boven de vijftig zitten daar niet op te wachten. Meer dan de helft van deze groep wil geen relatie meer.

  Het CBS verwacht verder dat over dertig jaar (net als nu) ruim 4 procent van alle meerderjarige Nederlanders een alleenstaande ouder met één of meer kinderen zal zijn. In 1947 gold dit nog voor 1 procent.

  • Avatar for zucht zucht schreef:

   Tja, dat krijg je ook met alle eisen wat mensen tegenwoordig stellen.
   Vrouw is 1.55 lang en in profiel van datingsite staat : Op zoek naar een lange man van boven de 1.85 , LOL. Eisen, eisen en eisen. Ja, die paar centimeter zijn ook zo van belang tegenwoordig.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Zorgwekkender is dat onlangs in het nieuws was dat 1 op de 3 kinderen opgroeit in een gebroken gezin. Minstens 70 procent van de echtscheidingen is geïnitieerd door de vrouw, in geval van een hoog opgeleide vrouw zelfs minstens 90 procent.

  • Avatar for zucht zucht schreef:

   Als vrouwen nu ook eens een waarheidsgetrouwe foto’s zouden plaatsen , dan zouden de meesten ook niet zoveel aandacht krijgen.
   Had het gisteren nog. Vrouw zag er best goed uit, blond haar , mooi gezichtje , leuk koppie zeg maar.
   Beetje gechat en ondertussen eens ff gegoogled naar haar. Nou, toen zag ik dus het “ware”gezicht. Van origine niet meer mooi blond, maar zwart haar, vette rimpels en zag er meteen 10 jaar ouder uit en 20kg zwaarder. Chat maar afgekapt daarna….. Tja , tis wat. Allemaal zo misleidend

 40. Avatar for aapjewaf aapjewaf schreef:

  Hallo ik heb een hele leuke meid via een online dating site ontmoet. Alleen … ze praat heel veel over hoe ze van dure kleding en items houdt en ze heeft heel veel oudere mannen gedate en dates gehad met oudere mannen Maar dit is ook het zelfde als je iemand in real life tegen komt in Nederland. Het draait vaak om geld en vaak moet jij voor het etentje en drank je betalen. Ze zeggen ook vaak een relatie kost ook geld.

  Op haar profiel stond er dat ze mannen tot 65 jaar date, houdt van verwend worden door mannen, houd van dure spullen en tripjes etc. Maar ik had er helaas geen goed gevoel er over dus toen ben ik ermee gepakt.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Typische golddigger. Kom je vaak tegen op datingsites. Als er sex tegenover staat kan er sprake zijn van een goede deal. Tip: eerst sex daarna pas voor sinterklaas spelen.

  • Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

   Nou Aapjewaf, ergens heb ik dan wel weer respect dat ze er zo openlijk voor uit komt. De meesten denken dat ze ongemerkt golddigger kunnen zijn; dan stellen ze terloops vragen over je financiële positie door te vissen naar in hoeverre er nog hypotheek op je huis rust, hoeveel alimentatie je moet betalen, of je goed verdiend, in welke fondsen je geïnvesteerd hebt, of de zaken goed gaan en intussen zal ze zelf nimmer de portemonnee trekken.

   Tja, dan kost een relatie geld. Scheiden kost ook nog eens geld. Je moet gewoon een beetje gehaaider worden naar de ‘dames’ toe. Dan kan het (vaak kortstondig) best wel leuk zijn want ze worden er best heet van als ze weten dat je goed in de slappe was zit.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Klopt helemaal. Ik krijg vaak de vraag of ik in loondienst ben of zelfstandig ben. Het is vissen en vissen en vaak gaat dat op een weinig tactische manier. Voorheen had ik een klein autootje terwijl ik toch genoeg geld op de bank had staan. Dat vonden de meeste dates maar niks en lieten dat ook merken. Ik sprak daarom liever af in eigen woonplaats (op de fiets), of ik parkeerde de auto een eind weg. Als je het golddigger spel wat meespeelt kun je best wel lol hebben. Ik erger me er niet aan, het is gewoon een stuk ‘ female nature’. Je kunt daar gebruik van maken. Net zoals vrouwen gebruik maken van pushup BHs en make-up om er beter uit te zien. Wanneer zij ontdekt dat jouw sociale status toch minder is dan gehoopt en/of ze denkt dat ze beter kan krijgen, dan zal zij afhaken. Hierbij de werkelijke reden niet noemend maar een of ander kulverhaal. Daar moet je niet in discussie over gaan maar meteen zeggen dat ze gelijk heeft. Want dan heb jij je avontuurtje als het goed is al gehad en dan op naar de volgende.

 41. Avatar for Yasmijn Yasmijn schreef:

  Vreemdgegaan, zwanger geworden
  Samen met mijn huidige man hebben we twee kinderen. Ik was gelukkig getrouwd totdat de liefde van mijn leven uit het verleden opdook. Hijzelf heeft ook twee kinderen. Na veel gezellig mailen, hebben we afgesproken. De vonk sloeg meteen over en het was allemaal zo vertrouwd. Hij beloofde mij gouden bergen, mijn gevoelens die ik voor hem had bloeide weer op en deze keer zouden we er samen een mooie toekomst van maken. Hij zou zijn vrouw verlaten en ik mijn man. We kregen intiem contact en ik raakte zwanger van hem van mijn inmiddels bijna eenjarig kindje. Samen verder gaan was voor hem geen optie meer want hij kon niet leven met het kindje wat biologisch zijn kind is maar formeel gezien het kindje van mijn huidige man. We leven met een heel groot geheim. Ik heb enorme schuldgevoelens en hij heeft de draad in zijn leven met zijn gezin opgepakt. Afgelopen maanden is het contact tussen ons enorm verslechterd.. door verschillende miscommunicaties ed. Het doet zoveel pijn, zoveel pijn om verdriet te hebben om iemand die mij (weer) met zover mooie praatjes in de problemen heeft gebracht. Ik wil het leven van mijn kindje niet in gevaar brengen en is het geheim voor me houden de enige optie. Inmiddels ben ik emotioneel een wrak geworden. Dit geheim met iemand delen vind ik een Hee groot risico, ik kan niemand in vertrouwen nemen.

  • Avatar for zucht zucht schreef:

   tja, wie zich brand moet ook op de blaren zitten….. Bezint eer ge begint….. Sorry, maar mensen moeten meer nadenken over de consequenties van hun acties ( geldt voor zowel mannen als vrouwen). Altijd maar denken dat het gras groener is ergens anders…….

  • Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

   Wat mij opvalt aan jouw verhaal zoals je dat hier schrijft, is dat je zelf de facto geen enkele schuld op je neemt en intussen vertelt dat je schuldgevoelens en pijn hebt en een emotioneel wrak bent? Je positioneert jezelf hier in de slachtofferrol. Ligt het echt alleen maar aan de ander?

 42. Avatar for groeikool groeikool schreef:

  Omdat het Amerikaanse rechtssysteem bij een scheiding altijd in het voordeel van de vrouw werkt.
  Sommige vrouwen lopen daar op, zodat het voor mannen niet meer aantrekkelijk is om een relatie te beginnen.
  Komt nog bij dat het gros van de vrouwen vaker hoger opgeleid zijn dan de mannen en ze niet ‘onder hun stand’ willen trouwen.
  Daarnaast hebben ze vaak een onredelijk zwaar verlanglijstje waaraan een man moet voldoen, zodat alleen de top 20% van de mannen hieraan voldoet.
  Het feminisme is daar ook behoorlijk doorgeslagen. Helpt er ook niet aan mee. Maar ook in Australië is MGTOW groot geworden, maar ook in Nederland en in anderen Europese landen gaat dit ook allemaal nog gebeuren want ze zijn nog in opstand.

  Dat is tenminste de hoofdmoot van al die MGTOW filmpjes die ik gezien heb.

 43. Avatar for GERARD DRIEHUIS GERARD DRIEHUIS schreef:

  Luie Nederlandse vrouwen hebben het liefst een man met geld

  Sander Schimmelpenninck, hoofdredacteur van Quote, verwacht dat Nederland economisch ten onder zal gaan door luie vrouwen. In Nederland willen de meeste vrouwen parttime werken en laten het geld verdienen aan hun mannen over, zegt hij tegen het AD. Dat gaat ons lelijk opbreken. Met vrouwen valt daarover volgens hem niet over te praten. Die worden meteen boos. ¨Dit is een macro-economische discussie en vrouwen zijn niet in staat om zaken op macro-economisch niveau te bekijken. Ze betrekken alles op zichzelf. Ik constateer slechts dat als Nederlandse vrouwen zo weinig blijven werken, we het uiteindelijk zullen afleggen tegen andere Europese landen.”
  Is het niet logisch dat vrouwen daar anders over denken, vraagt het AD. ,,Nadenken, prima. Maar daar blijft het niet bij. Vrouwen gooien al hun persoonlijke verhalen op Twitter, terwijl ik helemaal geen mening over hun persoonlijke situatie heb. Als je hier niet op macroniveau over kunt nadenken, moet je gewoon je mond houden.”

  Nederlandse vrouwen werken inderdaad vaak parttime. Maar is luiheid de reden? Misschien geven ze om andere dingen dan aanzien, macht, geld.

  ,,Dat is dus niet waar en daarom kiezen ze nog steeds in overwegende mate voor mannen die veel geld verdienen. Waarom moet je daar om lachen? Het is toch zo dat veel vrouwen financieel afhankelijk van hun man zijn? Geld verdienen ‘niet belangrijk’ vinden, is een luxe. Ik vraag me af of vrouwen er nog zo over denken als ze zich allerlei zaken niet meer kunnen veroorloven, zoals nu in Amsterdam. Daar kunnen stellen met 1,5 salaris niet meer wonen. Maar nu is het klaar. Zo suf dat het de hele tijd over dit onderwerp gaat. Ik ben er klaar mee om als anti-feminist te worden weggezet. Ik ben feministischer dan de gemiddelde feminist in Nederland, ja, echt. Want ík ga ervan uit dat man en vrouw totaal gelijkwaardig zijn en in gelijke mate aan een huishouden bijdragen.”
  Schimmelpennick is ook niet te spreken over het uiterlijk van Nederlandse vrouwen. ¨Hoewel ze prima genen hebben, heeft het gebrek aan ambitie zelfs zijn weerslag in het uiterlijk van de Nederlandse vrouw. Zoals buitenlandse voetballers al jaren constateren: Nederlandse vrouwen zijn best mooi. Maar een tien? Vrijwel nooit. Veel te veel gedoe. Ondertussen is het in de Nederlandse kroegen, waar schreeuwende vrouwen assertiviteit verwarren met brutaliteit, nog altijd prijsschieten voor de man.¨

  • Avatar for Marian Bouwman Marian Bouwman schreef:

   Het zijn verwende prinsesjes. Ze werken parttime, maar vrouwen verbruiken meer (gemeenschaps)geld. Ga maar na: ze studeren, maar hoeveel afgestudeerde vrouwen maken nu een volledig ononderbroken carrière? De meesten voelen de eierstokken gaan rammelen en willen dan kinderen op de wereld zetten terwijl de meest vruchbare periode al achter de rug ligt. Kijk eens naar de kosten van al die ivf-behandelingen etc.

   Daarnaast leven vrouwen nog altijd een paar jaar langer en zijn hun kosten voor de AOW en zorg ook een flinke kostenpost.

   Vrouwen hebben zoveel excuses om niet meer uren te gaan werken. De kinderen, de man die niets in huishouden doet etc. etc.

   Leven in een wereld van excuses is ook een vak. En blijkbaar loont dat…

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Vrouwen vatten kritiek op vrouwen als zijnde een groep vaak persoonlijk op. Mede daarom valt er niet op een rationele manier over dit soort onderwerpen te praten, zelfs al heb je alle statistische bewijzen paraat.
   Wanneer een vrouw financieel van mij wil profiteren zal ze op zn minst er sexy uit moeten zijn, lief zijn, en zich als een traditionele vrouw moeten gaan opstellen. Dergelijke vrouwen zijn er bijna niet meer, zeker niet als je ze in het gescheiden afvoerputje zoekt.
   Dus wat doe je als man op een datingsite? Af en toe one night stands, pump&dump, maar jouw geld blijft jouw geld. Laat luie vrouwen maar hun emancipatie niet alleen in woord maar ook in daad omzetten. Ze wilden toch gelijkheid? Dus ook niet continue trakteren op etentjes en de gentleman uithangen. Want een gentleman kan alleen een gentleman zijn met een echte lady aan zijn zijde. Een luie calculerende golddigger is geen lady. Ik hoorde laatst van een van mijn dates dat Nederlandse mannen niet op vrouwen afstappen. Waarom zouden we afstappen op een bitcherige luidruchtige ‘dame’ die je vervolgens op genante wijze je probeert af te wijzen/belachelijk te maken? Nergens voor nodig. Laat feministische vrouwrn dan ook zelf de eerste stap zetten. Jij bent de man, jij hebt de ballen, de euro’s, jij bent de prijs, NIET een verwend prinsesje met een genderstudie en een onuitstaanbare ‘sex in the city’- mentaliteit. Laat je niet foppen, ga MGTOW.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   het is niet meer zo als het geweest is met de huidige nederlandse vrouwen…. de 35 45 jarige moet je het niet van hebben… lui en gemakzuchtig, en de meesten willen of kunnen niet koken en doe niet aan sport, ja wijn drinken en shoppen danwel sauna.. bah, verre van weg blijven zulks.

 44. Avatar for GERARD DRIEHUIS GERARD DRIEHUIS schreef:

  Luie Nederlandse vrouwen hebben het liefst een man met geld

  Sander Schimmelpenninck, hoofdredacteur van Quote, verwacht dat Nederland economisch ten onder zal gaan door luie vrouwen. In Nederland willen de meeste vrouwen parttime werken en laten het geld verdienen aan hun mannen over, zegt hij tegen het AD. Dat gaat ons lelijk opbreken. Met vrouwen valt daarover volgens hem niet over te praten. Die worden meteen boos. ¨Dit is een macro-economische discussie en vrouwen zijn niet in staat om zaken op macro-economisch niveau te bekijken. Ze betrekken alles op zichzelf. Ik constateer slechts dat als Nederlandse vrouwen zo weinig blijven werken, we het uiteindelijk zullen afleggen tegen andere Europese landen.”
  Is het niet logisch dat vrouwen daar anders over denken, vraagt het AD. ,,Nadenken, prima. Maar daar blijft het niet bij. Vrouwen gooien al hun persoonlijke verhalen op Twitter, terwijl ik helemaal geen mening over hun persoonlijke situatie heb. Als je hier niet op macroniveau over kunt nadenken, moet je gewoon je mond houden.”

  Nederlandse vrouwen werken inderdaad vaak parttime. Maar is luiheid de reden? Misschien geven ze om andere dingen dan aanzien, macht, geld.

  ,,Dat is dus niet waar en daarom kiezen ze nog steeds in overwegende mate voor mannen die veel geld verdienen. Waarom moet je daar om lachen? Het is toch zo dat veel vrouwen financieel afhankelijk van hun man zijn? Geld verdienen ‘niet belangrijk’ vinden, is een luxe. Ik vraag me af of vrouwen er nog zo over denken als ze zich allerlei zaken niet meer kunnen veroorloven, zoals nu in Amsterdam. Daar kunnen stellen met 1,5 salaris niet meer wonen. Maar nu is het klaar. Zo suf dat het de hele tijd over dit onderwerp gaat. Ik ben er klaar mee om als anti-feminist te worden weggezet. Ik ben feministischer dan de gemiddelde feminist in Nederland, ja, echt. Want ík ga ervan uit dat man en vrouw totaal gelijkwaardig zijn en in gelijke mate aan een huishouden bijdragen.”
  Schimmelpennick is ook niet te spreken over het uiterlijk van Nederlandse vrouwen. ¨Hoewel ze prima genen hebben, heeft het gebrek aan ambitie zelfs zijn weerslag in het uiterlijk van de Nederlandse vrouw. Zoals buitenlandse voetballers al jaren constateren: Nederlandse vrouwen zijn best mooi. Maar een tien? Vrijwel nooit. Veel te veel gedoe. Ondertussen is het in de Nederlandse kroegen, waar schreeuwende vrouwen assertiviteit verwarren met brutaliteit, nog altijd prijsschieten voor de man.¨

 45. Avatar for trouwede trouwede schreef:

  Ik trouwde in 2018 met een Filipijns meisje. Het duurde 6 maanden omdat ze alleen mijn geld wilde. We scheidden en ze probeerde zoveel mogelijk van me af te nemen in de scheiding. Ik was verrast hoeveel ze nam omdat we slechts 6 maanden samen waren. Het was een heel dure les en ze was gewoon puur kwaad. Je krijgt pas de slechte kant te zien als ze na de bruiloft hun ECHTE persoonlijkheid kunnen laten zien. Wees erg voorzichtig mannen weest voorzichtig ga nieuw trouwen op wet.

 46. Avatar for K44S K44S schreef:

  Ben er bij stom toeval achter gekomen dat mijn vrouw vreemd gaat. Ik sloop stiekem het huis in om haar bij verrassing lekker te grazen te nemen, maar hoorde dat ze aan de telefoon was. Al snel hoorde ik verhalen over klaarkomen en dat ik volgende week in het buitenland ben. Ik heb mn vrouw meteen geconfronteerd en ze heeft bekend dat ze al 3 weken smst en belt met iemand die ze kent van een project. Ze hebben al 1 keer een hote geboekt om 3 uur lang te ketsen.

  De situatie is dat we komende zomer 10 jaar getrouwd zijn met 2 prachtige dochters. We zijn voor velen een modelkoppel. 3 jaar geleden ben ik in het buitenland iemand tegengekomen waarmee ik foto’s en videos uitwisselde. Mijn vrouw kwam erachter en vanaf dat moment is bij mij de knop omgegaan: ik zou 100% alleen voor haar gaan. En dat heb ik gedaan. Meer complimenten. Meer open communiceren. En heel veel leuke dingen plannen. Toch merkte ik dat er langzaam steeds meer afstand kwam van haar uit. We hebben speciaal gezegd dat we meer tijd voor ekaar moesten maken wat ervoor gezorgd heeft dat we sinds 6 maanden meer uitgaan, veel meer sex hebben, gewoon goed dacht ik.

  Nu blijkt dat zij al die tijd denkt dat ik tijdens mijn buitenland reizen ald een feestende vrijgezel rondraas. Ze heeft me dit nooit verteld. Iedere collega kan bevestigen dat het tegendeel waard is, dat ik juist vol trots over haar vertel en als er interesse is, ik die resoluut van de hand doe.

  Als een soort verdedigingsmechanisme is ze nu dus vreemd gegaan. Een slippertje/one night stand zou ik kunnen vergeven, maar als ik hier niet bij toeval achter zou zijn gekomen, hoe lang zou het door zijn gegaan? Hoe vee heftiger zou het zijn geworden?

  Er doen 3 dingen pijn:
  – ze laat al jaren een kloof ontstaan, zonder hierover te praten
  – ze ziet me al jaren als iemand die ik niet ben, zonder erover te praten
  – ze gaat vreemd met iemand dichtbij waar ze ook intensief contact mee houdt

  • Avatar for H.J. Schuitema H.J. Schuitema schreef:

   “meer complimenten geven” is meestal symptoombestrijding. Het onderliggende probleem is onzekerheid die bij veel vrouwen door het hoofd spookt (en die met alcoholgebruik onderdrukt kan worden). Vrouwen nemen nu eenmaal de meeste beslissingen op basis van hun emoties. Van een ‘nieuwe’ man die ze ook nog leuk vindt complimenten krijgen is voor een vrouw als een lot uit de loterij en rationeel denken is er dan al helemaal niet meer bij.

   Girls just wanna have fun. And you pay the price. God, wat heb ik toch een hoop krenterige wijven gezien in mijn leven. Ze gingen gerust met fl.0,- op zak op stap. Er was toch altijd wel een vent die haar entree en drankjes betaalde. En sommigen verspreken zich dat ze “hem wel interessant vonden om te gebruiken” (voor het financiële deel dan).

   Mijn buurman is mediator/psycholoog. Hij ziet ook steeds meer het egoïsme/narcisme in vrouwen. Het lijkt helemaal niet meer om ouderwetse romantiek te gaan, maar om “hoe kan ik er beter van worden” (met de nadruk op “ik”).

   Het is woensdagmiddag… Wijntje?

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   ik geloof zeker wat je schrijft…… herkenbaar, is van deze tijd.

  • Avatar for Bert Bert schreef:

   Ben het ermee eens dat narcisme ook onder vrouwen toeneemt en overtuigt dat mijn ex zo is. Alles is goed zo lang zij er beter van werd en wordt. Mbt het originele bericht, vreemdgaan hebben jullie beiden gedaan, dan is het gewoon over, simpel. Dat spook verdwijnt nooit. Lijkt me verschrikkelijk dat je vrouw ligt te ketsen met een ander, zou fucking mijn hart breken.

 47. Avatar for superboer superboer schreef:

  goed dat je maar je man bent gegaan; tja alleen voor de spanning is het vaak, maar ook dat ze elkaar geen aandacht meer geven/krijgen/ aan een relatie moet je blijven werken.. en vreemdgaan lost niet veel op… wel een mooi verhaal trouwens.Succes met je gezin.

 48. Avatar for duidelijkheid duidelijkheid schreef:

  Steeds meer eenzame Nederlandse Blanke vrouwen reizen naar Suriname om een man te vinden.

  Het sekstoerisme beperkt zich niet langer tot geile mannen die naar landen als Thailand en Brazilië voor seks trekken, nu zoeken ook steeds meer Nederlandse vrouwen seksuele bevrediging in het spannend tropisch land Suriname.

  Steeds meer oudere Nederlandse vrouwen boeken momenteel een reis naar Suriname en het binnenland om er een plaatselijke toyboy op te scharrelen en hem mee naar Nederland te nemen of daar in Suriname een huis te bouwen en een soort van relatie met hem te beginnen . “Het groeiende sekstoerisme in dit land is geen nieuwe trend. Men let er namelijk wel op dat de toeristen van kleine kinderen afblijven. Wat volwassen jongens met hun sugarmommies doen boeit hun niet echt. Het feit dat deze vrouwen de leeftijd van deze mannen niet altijd goed kunnen inschatten, hebben ze vaak seks met jongere mannen Vaak gaat het om sterke, gespierde jongens, niet ouder dan 20 of 25. Ze komen uit de arme dorpen uit het binnenland en soms rond de stad . In het hoogseizoen zoals juli en augustus trekken ze naar vakantieoorden en hotels en nachtclubs om oudere vrouwelijke toeristen met veel geld te verleiden” en de gouden paspoort naar het buitenland te bemachtigen.

  “Sommige Nederlandse vrouwen vertrekken met het doel een toyboy te vinden. Anderen zijn niet bewust op zoek naar seks, maar vaak worden ze door de charmante surinaamse mannen verleid tot een huwelijk en meer . Sommige zoeken ook een man om daar een gezin mee te stichten en halfbloedkindjes mee te krijgen.

  Andere populaire landen waar ze vaak ook naartoe reizen zijn Gambia, Jamaica , Marokko , Turkije, Ghana, Kenya en Zuid Afrika.

  De reden waarom Suriname populair bij deze vrouwen is komt vanwege het feit dat de Surinaamse man dezelfde taal als de Nederlandse vrouw heeft.

 49. Avatar for vreemde gast vreemde gast schreef:

  vreemd iemand… wat schrijft jij een hoop onzin hier, je dikke moeder, ik zeg; ga hulp zoeken. Jij bent van het padje af, in de war.

 50. Avatar for vermoeiend vermoeiend schreef:

  Heb een aantal dates gehad via Lexa. Maar ik kan eigenlijk wel beamen wat de meeste mannen hier zeggen. Er staan veel vrouwen op met veel persoonlijke problemen. Het andere deel is te veeleisend en staan los van de werkelijkheid. Ik denk dat daarom de meeste vrouwen hier ook geen relatie zullen krijgen uiteindelijk…….ook al krijgen ze 100 berichten per dag….

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   wat kreeg je zoal te horen van de vrouw[en]? welke problemen hebben/hadden ze?

  • Avatar for vermoeiend vermoeiend schreef:

   Laatste date die ik had had geestelijke problemen ,maar dat kwam er pas na de 3e date uit. Ze had zelfs een maand terug haar pols gesneden en toen het dus mooi weer werd had ze korte mouwen aan en zag ik het en begon erover. toen kwam de aap uit de mouw……

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Als een vrouw er aantrekkelijk uitziet willen veel mannen de problemen (vaak psychische) wel op de koop toe nemen. Echter op datingsites zijn het veelal zeer onverzorgde vrouwen; vrouwen die zichzelf met het eufemisme ‘volslank’ omschrijven. Maak dan de balans (letterlijk en figuurlijk) nog maar eens.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   mgtow/ ik sta op lexa nu voor 3 maanden, geen enkele reactie ja allemaal afwijzingen, terwijl ik er goed en leuk uit zie als man. En dde vrouwen hier op de site zijn echt niet te pruimen allemaal lelijk op enkele na, en velen zijn dik dan wel volslank en slechte fotos; ja met drank in de hand en of aan het eten, velen hebben arrogantie. Ze hebben als hobby; uit eten,shoppen, terras, netflix en meer van die onzin, ik zegt het je hard op mgtow, geen enkele vrouw is echt aantrekkelijk om te zien, kijk maar eens. zelfs nog niet voor 1nacht. En veel niet aantrekkelijke oudere vrouwen, en dan dat haar man man man, ze hebben al jaren geen kapper gezien of doe het zelf, ziet er gewoon niet uit.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   hoi beste mgtow/ ik stond op lexa; vele afwijzingen gehad, terwijl ik als man er leuk uit ziet, vele kijkers gehad op mijn profiel. Maar geen een vrouw wil wat, of ze willen niks, of alleen aandacht? of wat het ook is… als man lukt het gewoon weg niet om daar aan de vrouw te komen, zou het arrogantie zijn? en 2 afspraken gehad, alle 2 van verschillende vrouwen zegde net voor tijdstip afspraak af, of ze zijn bang om af te spreken? of ze zijn aan het ouwe hoeren? of ze zijn geestelijk in de war? wel heel veel oudere vrouwen maar die zijn verre van aantrekkelijk. Denk nooit dat het een man lukt om hier een geschikte vrouw te vinden, velen staan er al jaren op, dan denk ik, zou er nu geen geschikte man tussen zitten? rare wijven mgtow.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   @superboer: Op datingsites krijgen zelfs onaantrekkelijke vrouwen volop aanbiedingen. De inbox van een vrouw met normaal uiterlijk ontploft. Nog te zwijgen over een vrouw die er een beetje leuk uit ziet. Ik weet dat omdat ik dit heb nagevraagd aan diverse vrouwen.
   Vrouwen wanen zich als een popster en worden er kieskeurig en arrogant door. Echter waar het een relatie aangaat zijn het de mannen die selecteren. Daardoor klagen de vrouwen aldoor over one night stands en op sex beluste mannen want de 10-20 % knapste mannen die zij selecteren hebben alle opties en gaan zich niet binden.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Werp ook eens een blik in haar medicijnkastje…….
   Vaak slaappillen en antidepressiva…..

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   klopt had ik ook gemerkt mgtow/ op het allerlaatste moment zegde zij de afspraak af, denk zelf dat ze een faal angst hebt ofso, merendeels hebt een aandoening geestelijk dan, maar ook andere ziektes en of verslavingen, reken er meer op.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   mgtow/ die hoogopgeleide vrouwen op parship dan? zijn die wel een fractie beter? bedoel dat zij geen problemen hebben? of zijn zij ook veel eisende? of maak je daar als man wel kans?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ben al heel wat hoog opgeleide vrouwen tegengekomen met de nodige problemen….
   Op t laatste moment afzeggen betekent dat ze een betere kandidaat had opgeduikeld.
   In t algemeen spreek je ook zo snel mogelijk af.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   oh zo ja dat kan mgtow, op het laatste moment een nog betere man als ik? kan maar ik ken mijn kwaliteiten, niks mis mee. Mgtow, relatieplanet hebt heel weinig [betaalde] leden… lexa is me te druk, tinder wil ik niet en parship te duur. Welke site blijft er over? Badoo? of is dat ook bagger? pepper? ik weet het niet, jij dan?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   @superboer
   Als je er goed uit ziet kun je de vleeskeuringTinder proberen. Veel vrouwen zoeken het jonger dus je leeftijd gewoon wat lager opgeven en probleem opgelost

  • Avatar for vermoeiend vermoeiend schreef:

   Ook al een paar keer gehad, 1 a 2 uur van te voren toch de date afzeggen. Zo typerend. Zijn de typische borderliners of vrouwen met faal angst of dat het toch te dichtbij komt dan……..

  • Avatar for zucht zucht schreef:

   Ach, die vrouwen ook op Lexa. 90% heb ik al door. Tis ook allemaal zelfde sneu liedje.
   Problemen, geen werk, noem maar op en toch eisen.
   Sushi, wijntje, sauna, festivals, tja weten we nu wel…….. Kom eens met wat slimmers…..

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @zucht; ook niet vergeten ;shoppen; en netflixen; altijd het zelfde geneuzel; weg blijven als man op die sites.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.