datingsite parship

Home » datingsites » Lexa – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op oktober 15th, 2017 | door Welke online datingsite?

175

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

Lexa is de datingsite van Nederland voor singles

Al meer dan 10 jaar bestaat Lexa en is de grootste en misschien wel de meest succesvolle datingsite van Nederland. Vele singles kregen via deze datingsite een relatie. Schrijf je nu gratis in en ga op zoek naar een leuke date of de liefde van je leven! Lexa heeft een zeer actieve ledenwerving. Ze proberen zo veel mogelijk singles te bereiken door gebruik te maken van reclamespotjes op tv en radio. Mede hierdoor is lexa.nl één van de populairste datingsites! Lexa is aangesloten bij het keurmerk veilig daten.

Datingsites die zijn aangesloten bij dit keurmerk hebben afspraken gemaakt hoe hun leden op een veilige en betrouwbare manier kunnen laten daten. Op onze website vind je meer informatie over het keurmerk veilig daten.

Nieuwe leden krijgen 24 uur de tijd om gratis gebruik te maken van de gehele datingsite!

Contact met andere singles

Op deze datingsite vind je vele mogelijkheden om contact te leggen met andere singles. De website van Lexa wordt continu verbeterd. Hierdoor krijg je als singles de beste mogelijkheden tot het vinden van een date of een succesvolle relatie. Lexa is de grootste datingsite van Nederland als we enkel naar het aantal leden kijken en juist daardoor heb je hier misschien wel de meeste kans op het vinden van de ware liefde. Getuige de vele succesverhalen  zijn er al vele relaties en dates via deze datingsite ontstaan. Ook worden de speciaal georganiseerde Lexa activiteiten goed bezocht en zijn een zeer fijne aanvulling. Uit verschillende gebruikers ervaringen op deze websites blijkt dat al veel singles via Lexa.nl een succesvolle date of relatie vonden. Hopelijk ben jij de volgende!

Lexa app

Naast de website heeft deze dating site nu ook een app! Met deze app kun je hetzelfde doen als de website, maar dus nu ook eenvoudiger en overal met je smartphone. Met de app is het mogelijk om van een groot deel van Lexa gebruik te maken. Helaas is het voor sommige functionaliteiten nog niet mogelijk om deze weer te geven op je mobiele telefoon. Hopelijk past lexa dit binnenkort aan zodat je ook de maximale ervaring krijgt op je smartphone. Het is tevens mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten die enkel geldt voor de app.
De Lexa app is beschikbaar voor Android, Ios en Windows Phone.

Online daten bij Lexa

Elke dag komen er nieuwe singles bij op op deze dating site. Deze singles zijn op zoek naar een een leuke date of de perfecte partner. De ideale man of vrouw voor jou staat al ingeschreven, maar heeft jou nog niet kunnen vinden. Deze dating site biedt zijn Leden een veilig en betrouwbare omgeving om je ware liefde te ontmoeten. Volgens recent onderzoek is gebleken dat Lexa de datingsite met het meeste aantal leden van Nederland is. Een groot ledenbestand maakt de kans op een succesvolle relatie groter!

Gratis Lexa

Een veelgestelde vraag is of een datingsite zoals Lexa gratis is. Het antwoord hierop is dat een gedeelte van de website gratis te bekijken is. Op het moment dat je gratis bent ingeschreven kun je meteen berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om als gratis lid te reageren op deze berichten. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de website, dan zul je een vergoeding moeten betalen. Het is echter zo dat je je gerust kunt inschrijven zonder hiervoor kosten te hoeven betalen. Daardoor kun je eerst even rondkijken op de website. Bevalt de website je niet. Dan kies je voor een andere datingsite. Inschrijven bij Lexa is dus gratis en bied je de mogelijkheid om beter kennis te maken met de website. Regelmatig heeft Lexa een actie waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In die 3 dagen is het dus ook mogelijk om berichten te versturen!

Aanmelden op Lexa.nl is gratis en simpel. Na het inschijven kun je 24 uur geheel gratis gebruik maken van alle diensten. Je bent tot niets verplicht! Ook heeft lexa.nl met zeer grote regelmaat acties waarbij je zelfs 3 dagen gratis toegang krijgt zonder verplichtingen! Deze acties en kortingen worden op deze pagina vermeld en op de special acties en kortingen pagina. Scroll naar beneden om te kijken of er op dit moment een actie is!

Lexa events

Lexa bied leden ook de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de zogenaamde Lexa Events. De Lexa Events worden door heel Nederland gehouden in de grote steden. Er kunnen op de events verschillende activiteiten worden georganisseerd. Enkele voorbeelden hiervan kookworkshops, museu bezoek, gezamelijk sporten of natuurlijk gewoon een gezellige borrel! Doordat deze events door heel Nederland worden georganiseerd is er altijd wel iets bij jou in de buurt te vinden! Kijk op de website van Lexa voor een actuele agenda.

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Lexa

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Lexa en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij datingsite lexa.

Aanmelden bij Lexa gaat als volgt: Als eerste wordt gevraagd of je een man of vrouw bent en wat voor een relatie je zoekt. Daarna vul je een paar standaard gegevens in zoals je email adres, woonplaats en gebruikersnaam. Ook is het mogelijk om via facebook in te loggen. Daarna beantwoord je enkele vragen over jezelf. Lexa doet dit door juist de dingen te benadrukken die je niet leuk van jezelf vind. Zoals eerder genoemd gaat dit over de “Love your imperfections” campagne. Vervolgens vul je informatie in over jouw uiterlijke kenmerken. Zoals: kleur ogen, haar kleur, lichaamsbouw en lengte. Als laatste een stap vul je een profiel tekst in en upload je een foto van jezelf. Je bent nu klaar om te starten met online daten bij Lexa!

 

Lexa kosten abonnement

Prijs 1 maand

€ 24,95
€ 24,95
 • Full Membership

Prijs 3 maanden

€ 38,85
€ 38,85
 • Full Membership

Prijs 6 maanden

€59,70
€59,70
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Lexa abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Lexa kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Lexa. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Lexa actie en korting

Nieuwe members kunnen 3 dagen gratis gebruik maken van alle betaalde opties binnen Lexa.nl. Stuur berichten en flirts, chat met leuke singles en spreek af!

3 dagen gratis Full membership!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Deze actie is momenteel niet actief. Houdt deze website in de gaten voor nieuwe acties!

Momenteel geen acties of kortingen

 

Lexa Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Lexa is de grootste datingsite van Nederland. Doordat ze zeer actief zijn in de media hebben ze een groot aantal leden. Wij schatten het aantal actieve leden op ongeveer 350.000. Deze datingsite is al 4 jaar achter elkaar uitgeroepen tot betrouwbaarste datingsite van Nederland. Dit onderzoek werd gedaan door Reader’s Digest. De verhouding man en vrouw op deze datingsite is ongeveer 50/50. Door het grote aantal leden is de kans op een succesvolle match groot. Daarom valt het aan te raden om je bij deze datingsite in te schrijven. Ook zit je hier goed als je een buitenlandse date zoekt. Lexa is actief in een groot deel van Europa.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – de website  heeft een moderne layout en lichte kleuren. Dit geeft het geheel een cleane en frisse look.
duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door Lexa gaat eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn ruim voldoende. Leden van Lexa kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, Foto’s en Video’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Favorieten opslaan, Uitgebreid zoeken en een Helpdesk.

Lexa blijft zich ontwikkelen en er komen regelmatige nieuwe leuke functies beschikbaar.

Klantenservice ★ ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Lexa kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier of door hun direkt te mailen. Het Nederlandse emailadres van Lexa is customercare@lexa.nl. Ervaring leert dat Lexa redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten. Wij beoordelen de klantenservice van Lexa dan ook heel goed. Zorg ook dat je zelf eerst even de FAQ leest voordat je een vraag stelt, dan ben je zelf ook goed op de hoogte.

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding is goed. Lexa geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat Lexa een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. In verhouding tot andere bekende datingsites is Lexa zelfs goedkoper.  Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Meer over Lexa.nl

Lexa opzeggen en account verwijderen

Lexa Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Lexa. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Lexa? Geef hieronder jouw reactie!

 

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Lexa Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
kosten

Summary: Lexa is niet voor niets één van de grootste datingsites van Nederland. Door actief leden te werven groeit deze datingsite nog steeds door. Wel zijn er een aantal leden inactief. De prijs van deze datingsite is in verhouding tot andere datingsite iets hoger. Maar doordat Lexa heel veel leden heeft is de kans op een match zeer groot! Wij raden deze datingsite aan!

4.3

Uitstekend!About the Author

Anoniem175 Ervaringen - Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

 1. UmbertEco UmbertEco says:

  Hele goede site. Veel mooie dames en voldoende dates. Telefonisch contact en live. Misschien moet je jezelf eens anders profileren. Het gaat op deze site erom om een vaste relatie te vinden en niet voor de one-night stands, sukkels! Rot anders op naar SecondLove. Behandel de vrouwen met respect en je krijgt er veel voor terug. Oh ja, plaats eens een leuke foto, dus doe wat aan je uiterlijk en trek iets leuks aan.

 2. Nairam Nairam says:

  Lexa is net Marktplaats van alles afspreken niets nakomen.
  Voordeel van Marktplaats, dat is gratis

 3. Jedikkemoeder Jedikkemoeder says:

  Hoor dan en luister goed naar jedikkemoeder !!!!!!!
  stop met fucking gelieg en die bullshit dat datingsites wel betrouwbaar zijn haha kankerrrr fffff heel gauw op je jedikkemoeder heeft je ooit verteld trap niet in verkoop praatjes als iets wat niet deugt of niet betrouwbaar voelt of als je het niet vertrouwd trap er niet in hahaha alleen maar Fakers en al die onzin mensen van tegenwoordig daarom hebben ze me vorige tekst ook weggehaald haha Fakers zijn het ik krijg maar al tevaak te horen ja die site deugt voor geen reden lol haha omdat het 1en al FAKE is !! Dat jij geld wilt verspillen doe je ding, als jij denkt iemand te vinden via online chatsites dan ben je bij het verkeerde adres, waarom spreek je nooit iemand van de stad aan, dan hoef je je ook geen zorgen te maken over fake of echt haha

  praatjes houden van hier tot Tokio kan iedereen je en al die bullshit haha alleen maar Fakers ik blijf het zeggen dus kom niet met als je wordt opgelicht dat je mijnde schuld geeft haha ik ben toch allang getrouwd en heb kinderen, ik waarschuw niet meer !!!! Ze moeten zulke sites verbannen net zoals hoe ze doen met piratebay haha gekkigheid lol Ziggo je dikke moederrr !!!!!

  Wilt gaan lopen liegen om iets vraag je zelf dit af? Waar voor moet je gaan betalen om een bericht te sturen? Hyves was gratis Facebook is gratis?debk logish na er zijn zoveel manieren om opgelicht te worden haha kijk je geen opgelicht? Op tv? Haha RTL 1 elke dinsdag om 20:30 kijken gek !!!!! Dat is pas al 1 oplichterij truc komen met meiden die niet eens in Duitsland of Nederland wonen fake plaatjes lol ow maar een afspraak how maaar altijd gaan ontkennen, nog een andere foto toesturen, maar dat hebben zei nooit, lol mij doe je niks hoor, jij bent de gene die arm wordt en hun worden al rijk haha lol

  En als je gaat roken ga je net zoals burgermeester van der laan eindigen long kanker krijgen !!!!! Dus heb je leven lief !!!! Niemand geeft om denkt om jou, laat dat duidelijk zijn in het leven dat wij leven !!!!

  is goed met jullie joh doe je ding, mij pakt niemand met fake praatjes nog fake beloftes ze denken aan niemand, en niemand geeft om jou of mij, wij mensen zijn alleen om een leventje optebouwen kinderen te maken klaar.

  En hou toch op met die fake beloves van dat je durft en dat je echt bent haha echt kom afspreken dan? Kom dan? Kom naar station Venray dan? durf dan in je trieste leventje hopen al was het maar voor 2min haha dan rij ik weer weg haha alleen maar leugens verkoop praatjes lijkt netalsof we op marktplaats staan haha daar zijn ook alleen oplichters !!!!

  Je kent de persoon niet eens, je ziet iPhone 8 je moet eerst geld overmaken haha ja dag komt nooit thuis bij jouw, gaat er vandoor met jou gegeven haha bestel duizenden dingen online hahaha krijg dit maar al tevaak toehoren van vrienden en vriendinnen, tja had je maar naar mij geluisterd !!!!

  Ik had je nog gewaarschuwd maar luistert mevrouw nee sorry, elke vrouw heeft dingen die een jongen geil maakt, elke jongen heeft iets die een meid geilt maakt die tijd ben ik allang voorbij haha En op iemand die toch nooit bestaat, haha 10000 berichten verder en nog steeds geen date wouw zeg !!!!! We leven anno 2017 jij komt mij vertellen dat jij geen andere foto hebt haha

  dan maak je 10.000 selfsies van je zelf per dag hahahaha ja daggggggg dus je bent gewaarschuwd !!!!! Gozer en meid !!!! Spaar rustig je geld !!!! Dan maak ik in 2min 5500 euro hahaha lol dus doe jij je ding hierzo ik ben de enige die de waarheid verteld over deze fake websites niemand is betrouwbaar als je de gene niet eens hebt gezien of ontmoet altijd fake doen.

  fake praatjes haha mij doe je niks hoor laat dat duidelijk zijn !!!!! Ik ben hier alleen om jullie te waarschuwen trap er niet in !!!!! En iedereen gaat ooit dood, niemand komt meer terug dus kom niet met die fake praatjes dat je naar de hemel gaat of naar god of wat dan ook lol je wilt gaan bidden oke bid nu 59.000 euro laat het nu meteen komen of laat god het voor je naar beneden gooien doe dan? Dan ga je lang wachten haha geloof mij?

  Bid dan bid wat je wilt in deze trieste leventje willen en proberen we allemaal, dus jij dit ook leest iemand te zijn, we krijgen in het begin al aan onze waarden en normen ga niet stoer komen doen denken dat jij altijd gelijk hebt en al die bullshit dingen van tegenwoordig !!!

  En Alla bestaat niet die moskee is ook fake zijn gewoon dingen die zijn gemaakt om ons bezig te houden, is allemaal tijdverspilling van onze leven, geloof wat jij wilt, en heledag gaan bidden is fucking tijdverspilling dus maak jij maar een besluit !!!!

  Ik zelf geloof in niks, ik ben met niks geboren en met niks ga ik weer weg !!!! Nu jij grote oplichter van het leven het boeit mij al helemaal niet wat je doet denkt om wat dan ook, ben al bijna in China hahaha maar is goed dan weet je hoe je dikkemoeder erover denkt trap niet in die fucking fake praatjes !!!!! En Succes met je carriere haha !!!! I’m out bitchessssss trancilo fanculo putanta they madre !!!!!! Piece

  • arend arend says:

   Als jij met kanker gaat spotten wens ik jou dat toe vieze kuthoer.Ik heb kanker gehad en ik hoop dat jij het ook krijgt en door de duivel word verkracht en daarna in vieren gedeeld word vieze teef.Ik hoop dat je snel sterft stink teef.

 4. harry van der meer harry van der meer says:

  anno 9-2017 precies de zelfde reactie. Ik wist van te voren dat je goed moet opletten, maar toch een 3 maanden abb. koste plots 90 euro! Ik meen te weten hoe dat komt. Als je een abb hebt aangetikt kun je naar de betaal site! daar staat een nu betalen button. Er omheen staan nog twee aanbiedingen die je niet wilt dus gelijk betalen, In seconden is de site veranderd en wordt je verwelkomt!! Maar die twee aanbiedingen blijken heel klein een zwarte button te hebben en die heeft Lexa alvast voor je ingedrukt terwijl je er helemaal niet aan bent geweest. Zo maken ze je 40 euro extra afhandig. Ik heb vroeger bij lexa een tijd gezocht en blijkbaar heeft men ook je machtiging voor de bank achtergehouden zodat ze tot in lengte van jaren kunnen afschrijven! Ik heb tenminste nu niks aan geklikt. Nu terug boeken dus.

 5. Hans Hans says:

  Heel dure site waar je weinig aan hebt.
  Je moet premium nemen om te zorgen dat de als je een bericht stuurt de andere het kan lezen. Dus het kost je 30+ euro per maand. Flirts/bezoeken enzo verdwijnen direct zodra je betaald hebt dus er zal een hope fake bij zitten.

  Je kan niets zien van profielen of ze ook betaald hebben of niet dus eigenlijk is elk berichtje gewoon bijna verspilde moeite. De borrels zijn wel aardig maar daar is de man vrouw verhouding vaak zo scheef dat je net zo goed een mannen avond kan houden, maar dit is voor vrouwen misschien wel handig.

  Het is technisch ook niet mogelijk om binnen 24 uur uit te schrijven, bullshit ze hopen gewoon dat je het vergeet te doen.
  En tja afstanden iets in de buurt op 200km afstand tja misschien voor amerikaanse maatstaven in de buurt maar we zitten hier niet in de USA.

 6. RtV RtV says:

  1) als je toch een abbonement neemt zet dan gelijk binnen een paar dagen de automatische verlenging stop, voor het geval je je wachtwoord vergeet.
  2) noteer je wachtwoord op minstens 10 plekken, dit heb je nodig als je ooit wilt opzeggen
  3) zeg minstens een week voordat je abbo afloopt op, verwijder alles, en vooral niet opschorten. Dan heb je nog een paar dagen om je wachtwoord te zoeken in geval het niet werkt.
  4) om je profiel te vewijderen: goed lezen, en met een vergrootglas onderaan je scherm kijken. Denk 3x goed na voordat je ergens op klikt.
  5) wordt je wachtwoord niet geaccepteerd bij opheffen, log een keer uit en weer in en probeer het nog een keer.

  Verder best een leuke site. Echt. 2 reacties in 6 maanden. 0 dates
  Lexa events niet aan kunnen meedoen omdat er een probleem was met betalling (of blokkeert mijn bank de ideal betaling?)

 7. chris chris says:

  je kunt gewoon terug boeken bij je eigen bank het teveel betaalde geld heb je dan terug ze schrijven inderdaad veel teveel geld af

 8. Lia Lia says:

  Klopt helemaal! Ik zag toevallig zojuist dat er steeds geld was afgeschreven terwijl ik ook al direct mijn lidmaatschap had opgezegd. Denk wel een half jaar voor niks betaald, terwijl mijn profiel al lang is opgeheven!! Stel oplichters idd.

 9. piet piet says:

  Nadat ik een aantal flirts had staan plus wilde ik 1 maand lid worden omdat ik wist dat ik het dan wel gezien had op Lexa en het ging tenslotte om de flirts 😉
  Maarrr het was niet mogelijk om met Ideal 1 maand te betalen wel met een creditcard en nog een dergelijk betaalmiddel,was een”tijdelijk”technisch probleem,tuurlijk ;-(
  Nog steeds nieuwsgierig en een moment van verstandsverbijstering toch lid geworden voor 3 maanden,ingelogd en ??? flirts waren net zoals mijn geld verdwenen!!!!

  Zoals sommige hier al aangeven geen reactie omdat het zo druk is bij Lexa (zitten zeker ons geld te tellen) automatische afschrijving niet te stoppen zonder dat je profiel verdwijnt en ondertussen vele dames gezien die er jaren geleden ook al op stonden met nog precies het zelfde profiel met foto.

  Nu mijn lidmaatschap te hebben uitgezeten zien ze mij hier nooit meer terug en zal ik iedereen die het wil horen waarschuwen om hier een profiel aan te maken laat staan geld over te maken!

 10. Bouma. Bouma. says:

  Dit is een oplichters bende ze reageren helemaal nergens op en je kan nergens meer bij als je niet meer kan inloggen ze halen gewoon je rekening leeg.

 11. fedrick fedrick says:

  Ik wilde een abonnement van 3 maanden en had de voorwaarden al door gelezen op stekeligheden om te voorkomen dat ik aan dingen vast zou komen te zitten die ik misschien niet wilde. Toen bleek dat je voor je betaling erop moest letten een vink te geven om niet vast te blijven zitten aan een automatische betaling die maar door zou gaan. En dat je binnen 24 uur niet meteen kan opzeggen. Onzin! Nou ging ik betalen voor 3 maanden en werdt er tot mijn schrik 90 euro van mijn rekening afgeschreven. Waar kwam dat nou weer vandaan? Een of ander membership. En tot mijn grote schrik kan ik niet eens inloggen op mijn profiel want de site herkent mijn inlog niet. Een grote geldtrekkerij. Zeer gebruiksonvriendelijk

 12. onrealistische verwachtingen onrealistische verwachtingen says:

  Lexa, is 1 van de slechtste datingssite. Heel veel lelijke vrouwen, die totaal infinitief nemen. Vegelijkbaar met relatieplanet
  Een dikke 1

 13. ikke ikke says:

  Krijg een mailtje 3 dagen gratis maar het werkt niet beetje jammer weer

 14. peeg peeg says:

  als je geen betalend lid bent komen er berichten die, als je weer lid bent, van afrikaanse vrouwen blijken te komen. tijdens betaling komen die “toevallig” niet. ze lijken dus wel betaald te worden. ben je weer net weg staan er plots n hele berg bezoekers, alsof ze ze ff tegenhouden met doorgeven de laatste dagen. dat is om je tot betalen te verleiden. verder wel n aardige site.

 15. Ettie Ettie says:

  Hoi mijn bedoeling was om het 3 maand uitte proberen na die 3 maand had ik het dan ook voor gezien ! En kon ik mij met geen mogelijkheid uitschrijven terwijl ik optijd was ja ja er staat een tijd en binnen die tijd moet jij je uitschrijven dus weer automatisch een maand extra !gemaild en al maar nee weer betalen super slecht ! Nu hebben hun mij uitgeschreven maar mijn account zonder foto’s staat er nog op en word overladen met mails wie er allemaal in mij geïnteresseerd zijn terwijl er geen tekst en foto’s op staan ?!?hoe kan dit wie houd wie nou voor de gek ik raad het niet aan

 16. Roslynn Roslynn says:

  Ik wil mij uitschrijven maar het lukt gewoon niet. Ik word gevraagd om mijn login gegevens maar telkens als ik mijn email adres en password typ, krijg ik een boodschap – gegevens niet herkend. Maar als ik inlog en uitlog, lukt het wel. Wat is dit nou voor onzin? Tevens, lukt het ook niet om mijn foto te verwijderen. Deze site is gewoon waardeloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑