Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Lexa Badge – Wat is het?
lexa badge

Lexa Badge - Wat is het?

Welke online datingsite?
08 februari 2021

Met de Lexa Badge introduceert Lexa.nl de ultieme methode om jezelf als ware gentleman te presenteren. Zodra de Lexa Badge op je profiel prijkt, is voor iedere potentiële date namelijk gelijk duidelijk dat jouw intenties hartelijk en eervol zijn en dat je serieus op zoek bent om interessante singles te ontmoeten. Je zult merken dat je hierdoor gelijk in het oog springt en vaker wordt aangesproken via een gezellig chatbericht. Bovendien word je eerder uitgenodigd voor een date en verdere kennismaking. En daar is het natuurlijk allemaal om te doen.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Verdien het Lexa Badge Certificaat

Hoe meer dames positief reageren op je profiel, des te krachtiger wordt jouw positie als ware gentleman bevestigd. Hiervoor zul je met het Lexa Badge Certificaat worden beloond. Om je skills als gentleman te bevorderen, biedt Lexa.nl verschillende Tutorials die je van handige tips en uitleg voorzien om dames op attente en zelfverzekerde wijze te kunnen aanspreken. Je leert hierin hoe je een goede eerste indruk maakt, hoe je je kansen op een leuke date vergroot en haar kunt overtuigen van je oprechte interesse.

badge

Herken jij jezelf in het Lexa Badge Handvest?

Wanneer je op zoek bent naar serieuze kandidaten voor een mogelijke relatie, telt eerlijkheid het langst. Geef altijd een eerlijk beeld van wie je bent en wat je hoopt te vinden. Slappe openingszinnen doen je weinig eer aan en zolang je je woordkeus afstemt op je gesprekspartner, zal zij zich gerespecteerd en begrepen voelen. Je bent een aantrekkelijke catch en hebt zeker wat te vertellen. Geef je conversatie dus volledige aandacht en vermijdt smalltalk of een overdaad aan emoji’s. Zolang je het gepast houdt en geen overmaat aan opdringerige berichten over haar uitstort, zit je goed. Houd deze richtlijnen van het Lexa Badge Handvest in acht en een ontmoeting ligt ongetwijfeld in het verschiet. Als gentleman van nature hoeft namelijk niemand je te vertellen dat je respect verdient door het te geven.

Ga jij op voor de Lexa Badge en Lexa Certificaat?

Om de Lexa Bagde aan je profiel toe te voegen, vul dan je profiel voor tenminste 70% in en plaats een leuke foto die eer doet aan je nobele persoonlijkheid. Laat je adviseren in de Lexa Tutorials en onderteken het Lexa Badge Handvest. Zodra je dit hebt volbracht en een originele en persoonlijke profielschets hebt geschreven, is het enkel nog genieten van de vele positieve feedback die je van vrouwelijke aanbidders ontvangt. Het Lexa Badge Certificaat is zo snel bemachtigd.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.