Home / Parship review: dé datingsite voor serieuze singles?
parship logo

Parship review: dé datingsite voor serieuze singles?

Ben je op zoek naar een serieuze relatie en overweeg je om je aan te melden bij Parship? Dan ben je op de juiste plek! In deze blog delen we onze review en ervaringen met deze populaire datingsite. We bespreken onder andere de kosten van een Parship-lidmaatschap, de functies en tools die beschikbaar zijn voor leden, en onze algehele indruk van de site. We geven ook enkele handige tips voor het creëren van een aantrekkelijk profiel en het vinden van de perfecte match op Parship. Lees verder en ontdek of deze datingsite geschikt is voor jou en of het de investering waard is!

parship.nl
445 Ervaringen
4.4
Beoordeling 4.4

Waarom daten bij Parship?

Bij Parship maak je de grootste kans om de liefde van je leven te vinden. Parship is al vele jaren ons favoriete dating platform. De eerste plaats heeft het te danken aan onder andere het zeer uitgebreide matching systeem, maar ook vele andere functionaliteiten maken dit tot de beste datingsite van dit moment. Parship biedt singles in dertien verschillende landen een unieke match-methode met een persoonlijkheids-toets. Wil jij Parship ook eens uitproberen? Meld je dan aan bij deze datingsite en begin nu met online dating en maak gratis je profielpagina aan.

Hogeropgeleiden en singles: voor wie is Parship geschikt?

Op het internet zijn hedendaags zeer veel datingsites te vinden. Waarom zou je dan kiezen Parship? Het grote verschil met gratis datingsites dat daar veel meer mensen niet op een serieuze manier een date zoeken. Ook zul je hier niet een duidelijke scheiding zien in opleidingsniveau. Bij deze datingsite was de doelgroep altijd hogeropgeleiden met een leeftijd vanaf dertig jaar. Maar inmiddels richt Parship.nl zich ook op singles in het algemeen. Iedereen is dus tegenwoordig welkom om zich gratis in te schrijven bij deze datingsite. Online daten bij Parship is niet alleen maar toegang krijgen tot een lijst met potentiële partners. Deze dating site heeft een manier ontwikkeld om jou te matchen met mensen die bijvoorbeeld overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat het aantal geslaagde matches veel hoger ligt dan andere datingsites.

parship screenshot

Wie naar de televisie kijkt of radio luistert zou het vast niet zijn ontgaan; Parship timmert hard aan de weg om de grootste datingsite te worden. Door deze grote mediacampagnes is Parship het laatste jaar enorm gegroeid. Vroeger richtte deze datingsite zich voornamelijk op hoger opgeleiden. Inmiddels zijn ze overgestapt naar een datingsite die voor iedereen geschikt is. Parship richt zich niet enkel op singles in Nederland en België, maar is actief in bijna heel Europa.

Gratis inschrijven

Inschrijven bij Parship is geheel gratis en geeft geen enkele verplichting. Door je gratis aan te melden krijg je al een goed beeld van hoe uitgebreid deze datingsite te werk gaat. Door het beantwoorden van uiteenlopende vragen wordt er een profielschets van jouw gemaakt. Aan de hand hiervan wordt je gematcht aan een andere leuk Parship lid. Bedenk je daarom goed welke antwoorden je hier geeft en neem vooral de tijd! De drempel om iemand aan te spreken is bij Parship veel lager dan bijvoorbeeld in een bar. Bovendien ben je op het internet veelal anoniem. Deze factoren maken dat online daten de meest makkelijke manier is om je nieuwe liefde te vinden. Bovendien weet je zeker dat andere leden ook serieus op zoek zijn naar een relatie!

Een profiel aanmaken

Een profiel aanmaken op Parship is heel eenvoudig. Eerst voer je enkele standaard gegevens in zoals je naam, leeftijd, e-mailadres en seksuele geaardheid. Nadat je hebt aangeven of je een vrouw of man zoekt ga je een aantal vragen beantwoorden. Deze vragen zorgen ervoor dat je aan jouw perfecte partner wordt gekoppeld. Het beantwoorden van deze vragen duurt ongeveer 20 minuten.

inschrijven parship

Als je alle antwoorden op deze vragen hebt ingevuld heb je de mogelijkheid om foto’s toe te voegen. Dit is echter niet verplicht en kan ook op een later moment worden gedaan. Je datingprofiel is nu klaar en je kunt beginnen met online daten!

Online daten

Je krijgt meteen een aantal partnervoorstellen die gedaan zijn aan de hand van bovenstaande matching methode. Ook kun je zelf zoeken naar een leuke date, dit doe je door gebruik te maken van de zoekfilter. Hier kun je leden selecteren aan de hand van verschillende opties zoals: leeftijd, lengte en woonplaats. Met een premium lidmaatschap krijg je toegang tot alle zoekfuncties.

daten via parship

Relatietips

Datingsite Parship wil je graag helpen. Dit doen ze door je verschillende tips te geven over online dating. Wekelijks verschijnen er nieuwe items op hun datingblog. Dit kan je goed op weg helpen om de ware liefde te vinden. Ook wanneer je denkt al alles over de liefde te weten geven deze tips je leuke nieuwe inzichten. Bij Parship vindt naar eigen zeggen één op de drie leden een relatie of langdurig contact. Mede door dit hoge percentage is deze datingsite zo populair!

Over de leden

Waarbij andere datingsites nog wel eens gebruik willen maken van nepprofielen voor de opvulling hoef je daar bij deze datingsite niet bang voor te zijn! Het overgrote deel van de leden van Parship is boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven op orde, maar missen net de laatste dingetje… De liefde. Daardoor zijn de leden van Parship serieus op zoek naar contact met andere leden.

Keurmerk veilig daten

Datingsite Parship.nl is aangesloten bij het “Keurmerk veilig daten”. Samen met enkele andere grote en bekende datingsites is dit keurmerk opgezet. Het keurmerk moet er voor zorgen dat iedereen op een veilige en betrouwbare manier kan online daten. Wil je graag meer lezen over dit keurmerk kijk dan eens op deze pagina. Hiernaast is Parship ook nog aangesloten bij thuiswinkel.org en is de website beveiligd met een SSL-certificiaat. Qua betrouwbaarheid scoort Parship dus erg goed en de kans op een succesvolle relatie is ook nog eens zeer aanwezig!

Wat kost een lidmaatschap bij Parship?

Het goedkoopste Parship abonnement kost €17,18 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

 • Gratis

  Beperkte functies

  €0,-
  Bekijken
 • Premium lite

  6 maanden

  €44,90 p.m.
  Bekijken
 • Premium classic

  12 maanden

  €32,90 p.m.
  Bekijken
 • Premium comfort

  24 maanden

  €17,18 per maand
  Bekijken

Wat kan ik doen met een gratis lidmaatschap op Parship?

Parship staat bekend als één van de betere datingsites. Zeker als je wat hoger opgeleid bent, kun je hier heel gemakkelijk leden ontmoeten die eveneens goed geschoold zijn. Iedereen met de intentie voor het vinden van een geschikte partner voor een langdurige relatie kan zich bij deze onlinedatingsite aanmelden. Over het algemeen vind je hier leden die een iets hogere leeftijd hebben en toe zijn aan een leuke nieuwe liefdesrelaties, die echt onderbouwd is. De leden zijn over het algemeen wat volwassener en serieuzer ingesteld, waardoor het zeker mogelijk wordt om op een vertrouwde en aangename manier op zoek te gaan naar die ene speciale persoon. Je kunt al goed uit de voeten met een gratis lidmaatschap en zo kennis maken met wat de datingsite te bieden heeft.

Gratis aanmelden voor lidmaatschap bij Parship

Op de datingsite Parship kun je je heel gemakkelijk aanmelden voor een gratis lidmaatschap. Zelfs het aanmelden is geheel gratis, hier zullen dan ook geen kosten voor worden gerekend. Dit doe je door op de website je e-mailadres in te vullen en een wachtwoord aan te maken. Het is bovendien mogelijk om via Facebook aan te melden met de inloggegevens die daarvoor gelden. Je krijgt vervolgens direct toegang tot de beveiligde omgeving en kunt een eigen profiel gaan aanmaken. Door hier veel over jezelf te delen, krijgen andere leden gelijk een goede indruk van wie je bent en met wie ze te maken hebben.

gratis aanmelden parship

Door het plaatsen van leuke en aantrekkelijke foto’s versterk je dit effect nog eens extra en zul je kunnen rekenen op directe aandacht van andere leden. Zo kan het daten gelijk van start gaan. Ook kun je via de zoekfunctie zelf op zoek naar profielen die eenzelfde interesse verwoorden en een potentiële match kunnen opleveren. Het is bovendien een leuke manier om je deel van de online gemeenschap te voelen.

Persoonlijkheidstest

Een unicum van de datingsite Parship is dat ze gebruikmaken van een persoonlijkheidstest. Elk nieuw lid kan gebruik maken van deze test om een ideale match te kunnen vinden. Voor leden met een gratis lidmaatschap is de test wel minder uitgebreid, echter kan hierdoor nog steeds een duidelijkere match gevonden worden. Het is voor gratis leden meer een korte evaluatie. Leden met betaalde abonnementen ontvangen een uitgebreider rapport.

Maak kennis met de beste matches via Parship’s partnervoorstellen

Toch zal aan de hand van de persoonlijkheidstest worden gekeken welke profielen van andere leden overeenkomen en de verwachting om een match te vinden wordt zo wel versterkt. Het is een leuke, innovatieve manier om via de datingsite op zoek te gaan naar een leuke partner. Je ontvangt partnervoorstellen, waardoor je kunt zien welke leden het meest overeenkomen met jouw persoonlijkheidsschets of profiel. Dit maakt het zoeken naar een geschikte kandidaat voor een date een stuk gemakkelijker en de kans op het vinden van een waardevolle relatie een stuk waarschijnlijker.

Berichten ontvangen of versturen

Zodra je enkele profielen bent tegengekomen die je aanspreken, zul je ongetwijfeld ook willen kunnen reageren op berichten die je ontvangt of je interesse kenbaar willen maken. Dit is bij een gratis lidmaatschap wat lastiger dan met een betaald lidmaatschap. Je kunt wel gratis voorgeschreven berichten sturen, om zo in ieder geval kenbaar te maken aan iemand dat je die persoon leuk vindt. Het is zeker mogelijk om berichten te lezen die je van andere leden ontvangt. Een eigen bericht terugsturen, waaruit je eigen persoonlijkheid klinkt, is dan niet direct mogelijk. Zelfs niet wanneer de persoon wel een betaald abonnement heeft. Hiervoor zul je toch zelf voor een betaald abonnement moeten kiezen.

Je kunt bij andere leden wel kenbaar maken dat hun profiel je aanspreekt, door een ‘ijsbreker’ te sturen of een ‘glimlach’. Het kan gebeuren dat hier al gelijk een reactie op terugkomt, waarbij contactgegevens worden uitgewisseld en je met elkaar kunt afspreken.

gratis profiel aanmaken

Vrijblijvend abonnement

Het voordeel van een gratis abonnement bij datingsite Parship is dat je niet verplicht wordt om later een betaald abonnement af te nemen. Je kunt zo lang als je wilt gebruik maken van het gratis lidmaatschap en overstappen wanneer je hier zelf behoefte aan hebt. Je kunt zo op een aantrekkelijke manier kennismaken met alles wat de datingsite te bieden heeft en op je gemak vertrouwd raken met het inzien van de profielen. Een eerste drempel is zo vaak al gauw overwonnen.

Overzicht functionaliteiten gratis lidmaatschap

 • Gratis persoonlijkheidstest
 • Partner voorstellen
 • Profielen andere leden bekijken
 • “ijsbrekers” versturen
 • “glimlachen” versturen
 • Andere leden berichten versturen

Kortingen en kortingscodes Parship

Wil je Parship graag gratis uitproberen? Regelmatig ontvangen wij exclusieve Parship kortingscodes waarmee je tegen een gereduceerd tarief een lidmaatschap kunt afsluiten. Ook was er in het verleden de mogelijkheid om 3 dagen gratis te daten bij Parship. Je krijgt dan geheel kosteloos toegang tot de gehele website van Parship. Kijk op onze website voor de meest actuele en exclusieve kortingscodes!

Wat zijn de plus- en minpunten van Parship?

 • Eén van de grootste en bekendste datingsites
 • Grote database met leden
 • Geschikt voor het vinden van een serieuze relatie
 • Matching aan de hand van een uitgebreide persoonlijkheidstest
 • Weinig mogelijkheden met een gratis lidmaatschap
 • Niet de goedkoopste datingsite
 • 4.8

  Populariteit

  Parship is de grootste datingsite van Europa. Deze datingsite is van origine Duits. In Nederland behoort In Nederland behoort Parship tot de top 5 populairste datingsites. Wij schatten het aantal leden rond de 80.000. Parship is actief in de media, daardoor stijgt de populariteit nog steeds. Wij hebben geen informatie kunnen vinden met betrekking tot de verhouding man en vrouw. Let wel op dat deze datingsite ook actief is in het buitenland dus niet alle leden zijn Nederlands. Overigens kan je dat ook als positief zien als je zelf ook een beetje avontuurlijk bent ingesteld!

 • 4.5

  Gebruikersgemak

  Layout – Parship heeft een herkenbare eigen stijl. Afbeeldingen en teksten zijn groot en duidelijk. Het design sluit goed aan bij de hedendaagse moderne vormgeving en is daarom zeer prettig.
  Duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door deze datingsite is eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

 • 4.5

  Functionaliteiten

  De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed. Leden van Parship kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

  Persoonlijkheidstest, Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, glimlach, Foto’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Uitgebreid zoeken, ijsbreker en een Helpdesk

  Met Functionaliteiten zoals de ijsbreker en een glimlach kun je eenvoudig een eerste stap zetten naar een nieuw contact.

 • 4.5

  Klantenservice

  De klantenservice van Parship kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier, via briefpost of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres is support@parship.nl . Ervaring leert dat Parship redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten afhankelijk van het gebruikte medium. (Schriftelijke correspondentie duurt langer).

  Parship Postadres: PARSHIP GmbH, – Klantenservice Nederland – Speersort 10, D-20095 Hamburg

 • 3.7

  Kosten

  De prijs kwaliteit verhouding is goed. Parship geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat parship een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

 • 4.4 Uitstekend

  Totaalscore

  Parship is een uitstekende datingsite voor hoogopgeleiden. De prijs van een abonnement is in verhouding tot andere datingsites iets hoger. Hiervoor krijg je echter wel een goede datingsite terug. Betalende leden zijn op een serieuze wijze op zoek naar een leuke date of relatie. Deze datingsite is een aanrader voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Veel gestelde vragen:

Hoe werkt Parship?

Deze datingsite werkt op unieke wijze en geeft daarom naar eigen zeggen een kwaliteitsgarantie voor succesvol online daten. Met de gratis persoonlijkheidstest krijg je beter inzicht in jouw ideale date. Door het beantwoorden van dertig vragen wordt je voorgeteld aan mogelijke partners die goed bij je kunnen passen.

Hoe groot is de kans op succes?

38% van de premium leden geeft aan een partner te hebben gevonden via deze datingsite. Deze cijfers komen uit een ledenonderzoek dat Parship zelf heeft verricht.

Hoeveel leden heeft Parship?

Er zijn geen officiële cijfers bekend van het aantal leden van Parship. Schattingen lopen tussen de 50.000 en 150.000 leden in Nederland. Parship is actief in 14 landen en heeft een Nederlandse variant sinds 2003.

 • De man/vrouw verhouding op deze datingsite is respectievelijk: 48 % / 52%.
 • 76% van de leden is ouder dan 30 jaar

Wat is de opzegtermijn van een lidmaatschap?

De opzegging van een lidmaatschap is mogelijk met inachtneming van een opzegtermijn van vier weken en zal van kracht worden aan het einde van de oorspronkelijk afgesproken looptijd. Een verlengd lidmaatschap is op elke dag van de maand met inachtneming van één maand opzegtermijn opzegbaar.

Welke kortingen zijn er voor Parship?

Wij ontvangen regelmatig kortingen van deze datingsite. Kijk op onze website voor de meest actuele Parship kortingcodes & acties.

Hoe kan ik inloggen bij Parship?

Om in te loggen heb je een account nodig. Heb je al een account? Dan vind je aan de bovenzijde van de website de invoervelden: “Email” en “wachtwoord”. Vul deze in en klik op de roden button met de tekst: “inloggen”.

Hoe kom ik in contact met de Parship klantenservice?

De klantenservice is via verschillende mogelijkheden te contacteren:

 • e-Mail: klantenservice@parship.nl
 • Telefoon: +31 20 4990167 (maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 13:00 uur)
 • Adres Nederland: PE Digital NL/BE, Barbara Strozzilaan 201, 1083 HN Amsterdam
 • Hoofdkantoor: PARSHIP GmBH Klantenservice Nederland Speersort 10 D-20095 Hamburg Duitsland

 

Hoe kan ik Parship opzeggen?

Kijk op onze “Parship opzeggen” pagina voor meer informatie over het verwijderen van een account.

Laats bijgewerkt: 23 februari 2023

445 reacties op “Parship review: dé datingsite voor serieuze singles?”

 1. Avatar for Kiki Kiki schreef:

  Parshit! Aangezien ik meerdere berichten had en niks zichtbaar is.. zelfs de naam niet, heb ik betaald en nadien zag ik nog niet veel, zeer omslachtig en tijdrovend systeem om berichten te beheren, verwerken. Binnen de week herroepingsrecht PROBEREN toe te passen. Na 6 maand nog geen euro teruggezien. Ik betaalde reeds 1 maand abonnement + 75 euro voor de zogezegde gelegde kontakten (je word gedwongen om te communiceren, anders zie je niks!) WAARDELOOS.
  De algemene voorwaarden vermelden niet hetzelfde als wanneer je hebt betaald, dan zijn er nog regeltjes die eerder niet toonbaar waren. Echte oplichting!

  • Avatar for Kiki Kiki schreef:

   Parshit! Aangezien ik meerdere berichten had en niks zichtbaar is.. zelfs de naam niet, heb ik betaald en nadien zag ik nog niet veel, zeer omslachtig en tijdrovend systeem om berichten te beheren, verwerken. Binnen de week herroepingsrecht PROBEREN toe te passen. Na 6 maand nog geen euro teruggezien. Ik betaalde reeds 1 maand abonnement + 75 euro voor de zogezegde gelegde kontakten (je word gedwongen om te communiceren, anders zie je niks!) WAARDELOOS.
   De algemene voorwaarden vermelden niet hetzelfde als wanneer je hebt betaald, dan zijn er nog regeltjes die eerder niet toonbaar waren.
   Vanaf je opzeg weten ze nog steeds 75 euro van de rekening te halen , ook al had ik dit eerder Echte oplichting!

 2. Avatar for Jansje Gerritsen Jansje Gerritsen schreef:

  Een lesbische vrouw zoekt een lesbische vrouw in Nederland en wat krijg ik vrouwen uit geheel Europa.
  Wat moet ik met een vrouw uit Spanje, Frankrijk, Duitsland enz.
  Slechte site, duur en wazige foto’s. Vrouwvrouw is een veel betere lesbische/bi site.

 3. Avatar for Ralup Ralup schreef:

  I’m not recommending this site. It’s about the money and not finding a partner. Even if by circumstances you have to move abroad you can’t ask to reconsider the contract. Customer service not friendly at all.

 4. Avatar for Hans Hans schreef:

  Hoi. Wie kan mij vertellen of ik als Man kans van slagen hebt op Parship? welke Man hebt ervaring met deze site?

  • Avatar for Jan adema Jan adema schreef:

   Trap er niet in. Het is best hopeloos dat Parship. De kosten zijn hoog en je ziet vervolgens een vage foto van de vrouwen. Je kunt de foto openbaar maken maar dat doet een vrouw pas na wat app gesprekken. En wat zeg je dan?…je bent m’n type niet? Niet doen word asjeblieft geen lid

  • Avatar for Hans Hans schreef:

   @jan, okay, dank voor je tip.

  • Avatar for Marie Marie schreef:

   Dag Hans,
   Foto’s zijn inderdaad wazig en geef je vrij wanneer jij dit zelf wilt. Op die manier heb je soms een leuk gesprek met iemand op basis van hun profiel en niet louter op uiterlijk ( niet onbelangrijk).
   In het begin gaat alles stromen de uitnodigingen binnen omdat jij als “nieuw” wordt aangemeld.
   Later zul je merken dat het wat rustiger wordt en zal je zelf personen moeten aanspreken ( foto liken, glimlach sturen…) wil je respons terug ontvangen.
   Veel mensen denken dat alles vanzelf gaat
   Niet dus. Actie en geduld is de boodschap.
   Ik heb nog geen moment spijt van mijn inschrijving hoewel ik ook wat schrik had van alle negatieve revieuws.
   Succes

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Onderzoek laat zien dat de meeste vrouwen de meeste mannen als onaantrekkelijk beschouwen en dat zij hoogstens de bovenste 5 a 20% een kans willen geven
   Een keer raden wat er gebeurt als de foto niet meer wazig is.
   Ook Parshit zal veel meer mannen dan vrouwen hebben.
   Je wordt als man leeggezogen, nee niet op die manier, maar op de Parshit manier.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @Marie; je voor jou als vrouw zijnde is het makkelijker dan een Man, Maar de vrouw stelt zo veel eisen aan de man dat het als man zijnde niet te doen valt, ik zie dan ook vrouwen wie al jaren op een dating site staan, ra ra hoe komt dat zo? En ik geloof er wel in dat op Parship een betere soort vouw op staat geen gemiddelde tokkie;s, maar of het wat uitmaakt? Bedoel de vrouw wie op parship staan zal ook wel weer toren hoge eisen hebben/stellen.

 5. Avatar for An An schreef:

  Hoe kom je met deze oplichters in contact. Stuur al sinds eind maart e-mails en probeer telefonisch contact op te nemen. Maar tevergeefs. HELPPPPP

  • Avatar for vuist vuist schreef:

   Ik ben opgelicht door een Nederlandse vrouw heb haar een vuist op haar neus gegeven zat meteen de volgende dag in het ziekenhuis vanwege het feit dat ze voor parship werk en geen man zoekt en blijft alleen maar daten en mannen voor de gek houden

 6. Avatar for Raul Raul schreef:

  Worst dating service ever! The website is very poorly designed. It doesn’t match you with the right people and the information you can enter is very limited. Beware of the paid membership! If you opt in for monthly payments for 6 or 12 months, you can’t cancel prematurely. That is, you are legally locked to continue with the payments.

 7. Avatar for Evelyn Theuninck Evelyn Theuninck schreef:

  Ik nam een maand Parship op en na 12 maanden krijg ik plots de melding dat ik 363€ moet betalen. Terwijl ik er na een maand niet meer op kon en alles weg was! Ik heb nooit intussen iets gehoord van die site en plots moet ik dat bedrag ophoesten?! Gebruik deze site NIET!!! Puur puur bedrog! Als ik dit werkelijk moet betalen ga ik hiermee naar testaankoop en de media. Dit is iets dat iedereen moet weten! Dit is echt geldafzetterij!

 8. Avatar for Mary Mary schreef:

  Een vreselijke site. Geen leuke mensen op te vinden. Concept is vrij ingewikkeld en enorm hoge kosten bij opzeggen binnen 24 uur. 64,50 euro moet ik betalen, internet staat vol met klachten hierover. Voel me echt opgelicht.

 9. Avatar for Maxime Maxime schreef:

  Oplichters wegblijven van site,fake profielen,maffiapraktijken

 10. Avatar for Erik Erik schreef:

  Het Parship herroepingsrecht is bedrog. Ik nam een Parship abonnement van 12 maand, kostprijs 301€. Na betaling bleken alle foto’s nog steeds gesluierd. Ik had dit blijkbaar verkeerd begrepen. Na 3 dagen vraag ik een herroeping van mijn bestelling. Blijkt dat ik slechts 215€ terugkrijg, omdat ik in die drie dagen 2 contacten heb gekregen. Vermits ze 7 contacten garanderen op 12 maanden (ocharme!) hebben ze naar eigen zeggen 2/7 van hun commitment volbracht. Die 2 berichten waren dus 86€ waard! Ik zal voor dat geld beter andere sites bezoeken in de toekomst

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Tja, ook jij hebt de kleine lettertjes niet van a tot z bestudeerd. Honderden euros heb je gedoneerd aan de malafide organisatie Parshit, en je ziet geblurde fotoos, komt niet in contact met vrouwen etc. Doordat er telkens mensen intrappen blijft de geldkraan lopen, kunnen radio en tv reclames worden bekostigd, en rijden de bazen in dikke audi’s of een tesla model s. Die paar honderd euro had je beter aan een goede escort kunnen geven. Die behandelt een man eerlijker en beter dan een vrouw op een datingsite, had je nog lol gehad.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @mgtow, snap ook niet dat je als man daar in trapt om vele honderden euros in te steken… daarbij kans op een match nul coma nul..

  • Avatar for snelle afhandeling snelle afhandeling schreef:

   Reclame maken kost ook geld en partnership wil inderdaad dat geld weer terug zien op hun rekening en ze moet server en domein hosting betalen. Reclame is geld verdienen en jou in de problemen brengen. Tegenwoordig is het allemaal reclame maken om goed geld te kunnen verdienen.

   Als ze niet genoeg mannen hadden die voor zo’n kut site hadden betaald. Dan lagen ze er ook allang uit. Allemaal oplichters.

  • Avatar for mislukt mislukt schreef:

   Super de boer jij moet lekker homo worden, dus dat wordt voor jou gaatjes vullen of je moet bukken. Nice try dat je onder naam kees ging verbergen. We weten dat jij diegenen weer bent.

 11. Avatar for Who Who schreef:

  Jammer, dat je je lidmaatschap niet op kan zeggen als je een partner hebt gevonden. Dus pas op om lid te worden. Lees goed de kleine letters!

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   Dat heeft niets met kleine lettertjes te maken. Je maakt een afspraak over de duur van het abonnement op het moment dat je besluit jezelf in te schrijven en afspraak = afspraak.

   Dat je een partner gevonden hebt is niet “jammer dat…” maar juist jouw geluk! Het te grote glas kan ook halfvol zijn.

   Misschien hebben mensen ergens nog ongebruikte strippenkaarten ergens voor liggen? Kan je die eigenlijk weer inwisselen? 😉

 12. Avatar for Bart is Boos Bart is Boos schreef:

  Iemand op Parship vond mijn profiel leuk en gaf haar foto vrij. Op dat moment zag ik dat het een bekende van mij is en heb ook via de site gereageerd. Maar ik kreeg berichten terug dat ze mijn reakties niet kon lezen en ook niet kon reageren omdat ze geen premium/betalend lid is.
  We hebben buiten Parship om dus even contact gehad en daarbij vertelde ze mij dat ze al een tijd geen lid meer is.
  Hoe dan ook een vreemde manier van werken, dat niet betalende leden contact kunnen maken en foto’s (zomaar?) vrij gegeven worden en vervolgens geen berichten kunnen lezen en beantwoorden.
  Het is mij tot drie keer toe overkomen ( in die gevallen onbekenden) dat vrouwen contact zochten en een “glimlach” of “complimenten” verstuurden en ik daar heel positief op reageerde. Maar nooit een reactie gaven terwijl ik wel kon zien dat ze het gelezen hadden.
  Dan zijn er twee mogelijkheden: 1) ze zijn te onbeschoft om normaal te reageren of 2): ze kunnen niet reageren en ik vermoed het laatste. En dan vind ik dat een enorme fout van de site die niet-betalende leden contact kan laten maken met betalende leden. Het betalende lid denkt een leuk contact gevonden te hebben, maar kan vervolgens helemaal niks.
  Hoe kunnen niet-betalende leden überhaupt contact leggen vraag ik me dan af, want ik ben nooit gratis lid geweest.
  Gelukkig ben ik nog geen 14 dagen lid en volgens hun voorwaarden kan ik gebruik maken van restitutie van (een deel) van de kosten. Heb mijn abo dus meteen opgezegd en nu maar afwachten of ik mijn geld terug krijg.

 13. Avatar for anoniem anoniem schreef:

  Parship is zwaar overgewaardeerd. De controle op wat je te zeggen hebt (schrijft in je profiel) is enorm betuttelend. Als vrij snel wordt tekst afgekeurd onder het mom van “dat de ander zou schrikken van contactgegevens” , dit terwijl er gewoon niets van dat alles instaat. Parship is a.h.w. helemaal dichtgetimmerd en dat terwijl het verschrikkelijk duur is, en je er ook niet zomaar 123 van af komt. Mijn advies is NIET DOEN.

  • Avatar for Alive Alive schreef:

   De werkwijze van Parship werkt niet. Wie zegt dat het beeld wat iemand geeft dmv de vragenlijst 100% correct is? Hoe kan je dat matchen met iemand die het belang van het waarheidsgehalte van de vragenlijst wel ziet? Daar zit manco nr 1 in. Daarnaast is de aantrekkingskracht alleen te bepalen door een persoonlijke ontmoeting. Veel datingsites hebben profielen met foto’s van jarenlange vaste klanten, al dan niet bestaand. Ik heb wel goede ervaringen met E-Matching en Match4Me. Uiteraard maak je mee dat iemand gebonden is, gelijk bij je wil intrekken, op zoek is naar een droomvrouw of de man die zich gedraagt als een koning/heerser en alles dient te gaan zoals meneer wenst. Zo gauw mogelijk een afspraak maken werkt het best, dan kan je iemand beoordelen op zijn “zijn”. Maar voor dat zover is, doorzie je al zoveel, als je goed oplet. Mijn 5 jr ervaringen maken me wel triest, er zijn weinig mannen die voor mij geschikt zijn, als hoog opgeleide vrouw die er goed uitziet, niet dik is en goed gekleed. In mijn geval haken ze af omdat ik huisdieren heb, bereisd ben en nu niet meer zo van vakanties hou. Wat me opvalt is dat het de heren helemaal niet gaat om mij, als persoon, maar men zoekt een reisgenoot, etc. Ik sta open voor iemand, beschaafde man, die echt in mij geinteresseerd is en dat zijn er niet zo veel……

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Met name hoogopgeleide vrouwen prijzen zich uit de markt en vinden zichzelf zo geweldig. Maar een man kiest eerder voor een jongere vrouw uit de sportschool dan een universitaire vrouw rond de menopauze.
   Huisdieren zijn niet het probleem, ‘crazy catladies’ zijn dat wel!

  • Avatar for Martin Van Schijndel Martin Van Schijndel schreef:

   Nou ik hou van huisdieren en ben juist op zoek naar een goed geklede dame en die vindt je heel moeilijk soms geven ze niet eens een reaktie op je vraag en als je dan een keer een date hebt zien ze er heel anders uit . Uit uw reaktie zie ik volgens mij een goed geklede dame voor me en zou wel in contact willen komen of te zien of het zou klikken groetjes martin

  • Avatar for Mona Mona schreef:

   Het zijn allemaal zakkenvullers die datingsite

  • Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

   nu snap ik ook waarom er zakkenvullende profielen op die sites staan… Aan golddiggers geen gebrek.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Je zak blijft ook goed gevuld. Want tot een date komt het niet en de meesten zijn ook dermate onaantrekkelijk dat de fantasie niet geprikkeld gaat worden.

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   en zelfs al zou het zover komen, is de kans groot dat ze enkel je leven hard maakt.

 14. Avatar for Vaiana Vaiana schreef:

  Ik koos voor Parship om het feit dat ik hoopte op een site terecht te komen waar ik eens niet te maken kreeg met onechtheid. Met de profielen zelf is niets mis – voor zover ik ze kon zien – want dit heeft de site slim afgeschermd tot je voor een lidmaatschap gaat betalen. En die kosten zijn best aanzienlijk. Daarnaast kwam ik erachter dat de zogenaamd verstuurde berichtjes door Parship zelf zijn gemaakt. Wat een hoax! Zo jammer, vooral voor iedereen die tijd en en energie steekt in het aanmaken van zijn / haar profiel en vervolgens geconfronteerd wordt met flinke lidmaatschapsprijzen.

  Heb ze nog gevraagd of er niet een maandlidmaatschap mogelijk is en daar kiezen ze niet voor omdat ze vinden dat men over het algemeen langer nodig heeft om iemand te vinden. En wat als ik het nou toch een maand wil ervaren?

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   Of je “langer” nodig hebt bepaal je zelf als klant en niet Parshit. Dus als de klant geen koning is bij Parshit, dan geen abo afsluiten.

   Ik zou mij überhaupt nog maar eens afvragen of je zelfs wel een abo van een week zou willen…

  • Avatar for hoi hoi schreef:

   Wat kut antwoorden van Lex.a.

  • Avatar for verpanden verpanden schreef:

   Ik heb mij daar ook ingeschreven 1 week. Site zit vol met neppe profielen en mensen sturen jou interesse bericht wanneer het de laatste dag is om full member te worden. Heb er ook nooit voor betaald en zal ook nooit voor iets betalen, wat ik nooit te zien zal krijgen.

   Dus trap er niet de enige wat ze willen is jou geld. Ze willen dat je elke maand moet betalen. De meeste foto’s worden van hyves en van facebook gestolen en van buitenlandse sites.

   Ik koop geen kat in de zak.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Parshit staat bekend om de veel te hoge tarieven en lage service. Als je binnen 2 weken opzegt (herroepingsrecht) moet je nog wel heel veel geld betalen voor een zogenaamd persoonlijkheidsrapport. Feitelijk een vragenlijst die je hebt ingevuld en waarvan niet is aangetoond dat dit bijdraagt aan succes. Bovendien verplicht om in te vullen.
   Wat goed werkt bij dit duitse bedrijf is de incasso-SS die het geld vordert van mensen die dachten dat ze hun abonnement hadden stopgezet terwijl het tegen woekertarieven stilzwijgend werd verlengd.
   Om de suggestie te wekken dat je kans maakt uiteraard neppe en inactieve profielen. Tijd dit ‘bedrijf’ juridisch wordt aangepakt.

 15. Avatar for Henk cruiseman Henk cruiseman schreef:

  NOOIT mee in zee gaan. Grote oplichjters en geldkloppers! Respecteren ook niert de NL wetten inzake privacy!
  Ik hadf zogenaamd een voor 12 maanden premiom contract afgesloten ( was helemaal niert zo en dat kan ik bewijzen ( zo slim om .pdf te branden van mijn opgave). Maar bleven geld afschrijven van mijn creditcard. Dus die maar laten blokkeren want van “klanten”service ( lees Oplichters) te horen dat opzeg termijn 12cmaanden was!. Dart mag helemaal niet in NL!
  Ik ga melden bij AP en CBP over schending NL wetten privacy, want dat doen zij ook. Ik had mijn alias/schuilnaam opgegeven, maar moest vanwege opzeggen zogenaamd ander email-adres opgeven, zodat zxij mijn echte idenbtiteit hebben misbruikt om extra geld van mijn crediotcard af te schrijven. Dus werkelijk mensen: NOOIT iets met deze oplichters iets doen

 16. Avatar for Catherine Catherine schreef:

  Nou nou nou heren toch, wat een denigrerende opmerkingen over vrouwen. Nee, dan de heren, die denken dat ze iedere vrouw kunnen krijgen, terwijl ze er zelf niet uitzien. Kleine dikke mannetjes en mannen met met snorren en baarden, nee daar word ik niet vrolijk van. Oudere mannen van plus 70 die denken dag dat ze nog makkelijk een jongere vrouw in de wacht kunnen slepen en ja je gelooft het niet, ook nog een kinderwens hebben! En heel veel mannen zitten op een foto ook achter een bord met onduidelijke inhoud. Wat te denken van mannen die met een ontbloot bovenlijf en armen vol tatoeages, denken dat ze gewild zijn om nog maar niet te spreken over de mannen die zich in een Onslow hemd aantrekkelijk wanen of op een foto hun blote lichaam in een zng. aantrekkelijke pose op een strand laten zien. Nee ook ik heb genoeg van die datingsites. Als hoogopgeleide, goed uitziende vrouw is het bijkans godsonmogelijk een serieuze aantrekkelijke partner op die datingsites te vinden. En zoveel eisend ben ik toch ook weer niet!

  • Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

   Je slaat de spijker op zijn kop Catherine. Datingsites fungeren als de afvoerput. Je zult er zowel als vrouw als man gemiddeld genomen niet veel bijzonders aantreffen.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Typische reactie van een doorsnee vrouw:
   – mannen op datingsites deugen niet
   – ze ziet er zelf zo goed uit
   Notabene heeft onderzoek aangetoond dat vrouwen op datingsites zeer veel kritischer zijn dan mannen. De man die een vergelijkbare aantrekkelijkheid heeft als de vrouw in kwestie is niet goed genoeg. Een vrouw die reële eisen stelt vindt zo een man. Echter zolang vrouwen zich uit de markt prijzen wordt het niets. Behalve een zwikje katten.

  • Avatar for verpanden verpanden schreef:

   De meeste vrouwen waar ik mee een hebt gedate 10 jaren terug, die zagen er ouder uit dan hun eigen leeftijd. Is zij 25 jaar lijkt zij op begin 35 en ik 15 jaar jonger. Ze zag er vies en dik en smerige en rookte ook veel en gele gebit en vaak on verzorgd kleding en geen style was gewoon een oer aardappel hollandse dame.

   Er staat een vrouw die heet marieke oosterling en staat op knuz. Deze vrouw staat die al 15 jaar op lexa en op knuz en op andere dating sites. Licht en belazerd de mannen op dating sites en deze vrouw zoekt niks wil graag dat de man gratis naar haar toekomt of zij komt dan moet jij voor haar etentje en drank je betalen, maar heb nooit voor een vrouw betaald. Ik betaal mijn eigen eten en drinken en had mevrouw mooie beet gehad. Ze heeft mijn wissel geld van de ober gekregen en ik zei nee, ik wil mijn wissel geld terug en die is van mij en zij begon raar te doen van ik kom zo ver en ik hebt gezegd is niet mijn probleem. Met veel moeite heeft ze die wissel geld terug gegeven.

   Deze dame had 3 drie relaties gehad. Mevrouw wilde samen wonen en wilde dat er een aparte rekening geopend moest worden en dat zij en haar vriend om de maand de huur moeten betalen. Overigens hoorde ik dat deze dame drie relaties met 3 creoolse surinaamse jongens had gehad. En die relaties liepen uit na elke twee en na drie jaar heeft ze een ander vriend.

   Ze ziet er veel ouder uit en dan daar voor ze zegt ze is 36 jaar, en lijkt op iemand van begin 45 jaar.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Nog iets.
   Ik ken geen enkele man die zegt. Wow das een hoog opgeleide vrouw, ik krijg er de kriebels van.
   Vrouwen vallen op hoger opgeleide mannen (hypergamie) en het door feminisme geïndoctrineerde brein denkt dat het omgekeerd ook zo is. Maar wat de man betreft kan ze beter naar de sportschool in plaats van de universiteit

  • Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

   Waar vouwen denken dat ‘hoog opgeleid zijn’ aantrekkelijk is en zij beter naar de sportschool kunnen gaan, denken mannen met een ontbloot bovenlijf te moeten gaan poseren omdat ze denken dat een vrouw daar voor valt, terwijl zij beter een hogere opleiding moeten gaan genieten.

   Zolang dames en heren met bovenstaande insteek op datingsites geld gaan uitgeven, zullen ze van een koude kermis blijven thuiskomen.

   Ga lekker naar buiten om mensen te ontmoeten. Kijk eens wat minder vaak op je smartphone: gebruik je zintuigen (incl. je gezonde verstand) waar je eigenlijk voor bedoeld zijn.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Zowel mannen als vrouwen kunnen slechte profielen maken. Alleen komen vrouwen er mee weg en mannen niet. Ook zie je dat profielteksten van vtouwen vaak veeleisender zijn. Ze hebben immers ook alle keus.

  • Avatar for eeuwig eeuwig schreef:

   Hahah dit zijn vrouwen die altijd voor eeuwig alleen zullen blijven. De meeste willen een rijke man of een toyboy.

  • Avatar for eeuwig eeuwig schreef:

   Dating sites zijn er om goed geld te maken, je moet het zo zien als afval.

   Ik ken genoeg mannen die er nog steeds in geloven dat ze nog steeds met een vrouw praten. Hahah terwijl het gewoon een oude man is die zijn boterham er aan verdiend. Die achter 10 neppe profielen vrouwen verschuilt. Terwijl mannen nog steeds blijven hakken op die nep profielen.

   Er zitten ook jonge vrouwen die zich voordoen als man.

  • Avatar for kleimond kleimond schreef:

   Leuk he’ zo’n oude gerijpte stink doos die toch weer negatief reageert. Tuur lijk zoeken die oudere mannen jonge dozen en geen oude stinkdozen, maar deze moest echt natuurlijk er uit. Die oude stink dozen hadden al jaren in hun jonge jaren kunnen genieten en nu maar beseffen dat ze opeens geen goede man kunnen vinden, terwijl je note bene al die tijden hebt gehad.En dan meteen profileren over ditjes en datjes, wordt echt een beetje gestoord van dat mens.

  • Avatar for Puck Puck schreef:

   Nou nou nou nou Catherine, je reageert ver beneden hoogopgeleid peil… laten we iedereen in zijn of haar waarde laten en er vanuit gaan dat voor iedere pot een deksel is. Mijn advies is om eens een lange douche te nemen zodat je het azijn goed van het lijf spoelt… als man zijnde zou ik ook direct afhaken.

 17. Avatar for Paul Paul schreef:

  Parship is opzich wel aardig maar heeft aantal erg onplezierige functies (site-technisch):

  – De zoekfunctie is door ‘n kleuter gemaakt, je kan b.v. niet of nauwelijks op plaatsten zoeken
  stel ik woon in Friesland en ben eigenlijk opzoek naar ‘n prachtige partner uit Zeeland….. forget it.

  – Er zijn heel weinig betalende vrouwelijke leden, mijn inschatting is <15% de kans op enige vorm van contact is dan ook nihil.

  – Foto's zijn niet zichtbaar, beiden leden moeten betalend lid zijn en dan ook nog actie ondernemen om die foto te releasen.

  – Site blijft maar aangeven dat je nieuwe bezoekers hebt, iedere dag weer, terwijl die al weken oud zijn.

  – Heb diverse dates gehad via deze site, allemaal leuke vrouwen maar meestal met 'n bizar eisenpakket (reden is dat meeste de hoofdprijs hebben moeten betalen voor lidmaatschap en dus 'n hybride van George Clooney en Bill Gates verwachten), soms echt heel ver van enige realiteitzin, wat dat betreft heeft MGTOW groot gelijk.

  Als je echt op zoek bent naar leuke partner of de ware liefde, ga dan gewoon naar buiten, ga op stap, ga naar 'n vereeniging, ga naar weet ik het de fiets-club ofzo, ga dat huis uit naar buiten !!….. kans dat je 'n echt leuke man / vrouw tegenkomt is ongeveer 100% groter.

  Paul

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   De reden dat vrouwen een bizar eisenpakket hebben komt niet door het abonnementsgeld. Dat betalen mannen ook. Sterker mannen betalen vaak meer voor datingsites dan vrouwen. De reden heeft meer te maken dat er enerzijds zo veel keus is aan mannen, anderzijds doordat vrouwen van nature hypergaam zijn, dwz altijd opzoek naar een beter exemplaar, beter dan zij zelf. De kieskeurigheid is ook aangetoond in onderzoek en daar werd enkel nog gekeken naar uiterlij, het eisenpakket komt daar nog bij. . Voeg hypergamie hier aan toe en de kans op een relatie wordt minimaal.
   Het advies om naar buiten te gaan is natuurlijk goed. Maar je zult altijd worden vergeleken met het aanbod dat via de smartphone (die geen seconde van haar wijkt) beschikbaar is. Daarnaast zul je dan je activiteiten zoals sport en hobbies moeten aanpassen aan de beschikbaarheid van vrouwen. Maar ik de doe de dingen die ik leuk vind en niet vanwege de eventuele aanwezigheid van vrouwen. Vergeet ook niet dat veel alleenstaande moeders vastzitten aan hun kids en er mannen met drukke fulltime zijn. Dus online zou een uitkomst kunnen zijn, werkt echter in de praktijk nauwelijks

  • Avatar for Paul Paul schreef:

   WBT de kosten zit je echt volledig mis, alle vrouwen waar mee heb zitten chatten, ontmoet hebt, mee liggen wippen via Parship waren in dezelfde valkuil gelopen, je kan namelijk niet ff paar maanden lid worden, het is altijd voor ‘n jaar.
   Als je gewoon registreerd, en dan 3 weken wacht (onder tussen heb je 0 fuctionaliteit, maar who cares dan kost het iets meer dan 200,- euro er jaar als je in 1 keer betaald)

   Meeste vrouwen krijgen natuurlijk ‘n tsunamie aan berichtjes na registratie en willen dan toch gelijk reageren foto’s kijken en die gaan dan voor het betalen per maand model, dan kost het je ongeveer 700,- euro per jaar.
   Maar je hebt toch bedenktijd na aankoop zou je denken….. klopt maar minimaal afname is 3 maanden plus nog een 80 euro voor de ‘test’ dus kost dat je 250,- voor niets, want account is gelijk niet meer bruikbaar, dus niet dat je nog 3 maanden kan gebruiken ofzo.

   Iedereen gesproken en ontmoet haalde dit aan als zijnde compleet rip-off truc want staat heel sneaky opgeschreven en als je niet alert bent dan denk je dat je lidmaatschap voor paar maanden afneemt.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Parshit staat er om bekend zeer hoge tarieven te rekenen, zeker bij verlenging van het abonnement. Dit is listig verstopt op de website.
   Het verdienmodel van Parshit is er op gericht dat mensen hier eenmalig intrappen. Die komen natuurlijk niet meer terug maar er komen ook altijd wel nieuwe slachtoffers zich aanmelden. Zo blijft het geldkraantje lopen. Goed ingedekt via algemene voorwaarden die, als je ze leest, lijken te zijn overgenomen van een energiemaatschappij.
   Wat het duitse bedrijf wel goed doet is het inschakelen van de incasso-SS op het moment dat verontwaardigde klanten weigeren hun stiekem verlengde abonnement te betalen.

  • Avatar for vermoeiend vermoeiend schreef:

   Ik ben er behoorlijk klaar mee met de datingsites. Zoals hieronder ook al meerdere malen gezegd is. Er is gewoon niet mee te praten met die vrouwen. Ik zie er toch wel zeer goed uit ( hoor ik ook van anderen) , hoogopgeleid, goede baan , leuk huis, slank, ik sport veel, nou ja , noem het maar weer op…… Maar het is nooit goed. Rupsje nooit genoeg zijn alle vrouwen EN het wordt alleen maar erger heb ik het idee… tis de tijdsgeest denk ik. Het is zelf zo erg dat ik maar dates zoek buiten nederland ( duitsland bijv alhoewel het daar ook die kant op gaat ). De vrouwen op de nederlandse datingsites zijn verziekt! ik zeg het je.

  • Avatar for Puck Puck schreef:

   Hoi Paul,

   Daten?

   Gr. Puck

  • Avatar for Mona Mona schreef:

   Ben ik goed af dat ik geen lid ben geworden van parship

 18. Avatar for B B schreef:

  Na bovenstaande “intelligente” commentaren, net veel taalfouten, van de zogenaamd goed uitziende heren, vast elke dag in trainingsbroek, blowen, bier en wil alleen maar iets voor sex, om de frustratie van hun gestrande relatie te vergeten… dankjewel, niet deze dating site, wil wél iemand met niveau die positieve aanvulling is, niet hersenloos gefrustreerd iemand die alleen maar met zn onderste helft “denkt”

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Dir klinkt weer als een gefrustreerde vrouw die vanuit haar hypergamie op zoek is naar die hoog opgeleide man die alles goed voor elkaar heeft (succesobject) maar zelf geen sexobject is of wil.zijn. Wanneee stelle vrouwen eens reële eisen?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Nb de taalfouten in deze zijn ontstaan door een gebrekkige autocorrectie, excuus hiervoor

  • Avatar for suerboer suerboer schreef:

   en zo is het mgtow/jij vertaalt het goed, bij deze.

  • Avatar for RRR91 RRR91 schreef:

   Hahahaha ik ga helemaal stuk om al jou reacties die ik lees. Alles wat je zegt is gewoon zooooo waar. Dit doet hun overgewichte, tedere zieltjes natuurlijk veel te veel pijn, aangezien de waarheid gewoon moeilijk te slikken is. Maar hey, wij zijn niet degene met een tikkende tijdbom als baarmoeder. Laat ze maar willen uitkiezen en belachelijke eisen willen stellen, tot ze op een moment komen dat zelfs de meest drugsverslaafde dakloze ze niet eens meer wilt. Ze wouden spelletjes spelen toen ze hun uiterlijk nog hadden in plaats van dat gebruiken om een goede kerel te vinden. Mogen ze ook lekker op de blaren zitten. Bedoel niet vrouwen die een vervelende relatie hadden of door een nare situatie zijn heen gegaan, die gun ik alleen maar geluk. Maar je weet welke trutten ik bedoel, die alleen maar willen uitzoeken en zich te goed voelen. Wij kerels gaan wel door. Houdoe.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   kun je blijven zoeken tot je een ons weegt; die man vind jij niet.

  • Avatar for Trudy Trudy schreef:

   @B – 27 juli 2019 at 18:29: Wat een lange zin met veel komma’s (en wat spelvauten)…. Heb je daar een opleiding voor gedaan?

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @TRUDY;;Wijsneusje; Er valt met een hoogopgeleide Vrouw[en] niet samen te leven dan wel samen te wonen.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   @trudy,
   Een paar taalfoutjes in zijn lange zinnen. So what, doet dat iets af aan de strekking van zijn verhaal?
   Maar je zult het dan wel helemaal eens met mij zijn want ik ben namelijk zeer hoog opgeleid (medisch specialist). Alleen ben ik het dan ook weer eens met de persoon hier met zijn taalfoutjes.

  • Avatar for asbak asbak schreef:

   Zeker eentje die voor een dating site werkt en mannen buiten oplicht.

   Zeker heeft een Nederlandse man haar het huis uitgetrapt. Zeker genoeg van haar gehad of ze kon geen partner alimentatie krijgen of ze hapt graag bij een andere in of eentje die helemaal geen kinderen met haar wilt of heeft kinderen maar deze heeft zijn kinderen in huis genomen en haar het huis uitgetrapt zeker eentje die met veel mannen vreemdgaan denkt vaak gratis profiteren op eten en drinken. Maar de Nederlandse mannen laten zich niet makkelijk om tuinen.

   Ze is zeker hersenloos tussen haar kutje en mondje.

   De Nederlandse moet zich netjes gaan aankleden en stinken vaak naar asbak uit hun mond. Stinkt vaak uit hun smoel. Maar wanneer het tot betalingen neer komt weten ze goed de boel te belazeren.

 19. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Het gemiddelde eisenpakket van een vrouw op een datingsite is dermate omvangrijk en tegenstrijdig dat vrijwel geen ene man voldoet. Wil je hier ook maar gedeeltelijk aan voldoen dan kost dat zoveel mentale gymnastiek en energie dat dat niet meer opweegt tegen die paar orgasmes per week. Ik hoor van mannen om me heen dat ze na een poosje daten de vrouw in kwestie gewoon zat zijn en rust aan hun hoofd willen (dit zijn dan nog geen eens red-pill mannen….)

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   ja is ook zo mgtow/ vele vrouwen zien er toch niet uit, en ze krijgen vanzelf wel berichten, daar kunnen ze uit kiezen.. velen zijn ook volslank, hebt ik niks mee, altijd achter een bord eten en wijn, en ze hebben als hobby uit eten,vakantie,shoppen,netflix,terras,sauna… bla bla bla. als man krijgt je nooi een bericht terug, ja een afwijzing. Van niet 1 vrouw maar van 10 tallen, terwijl ik er heel goed uit ziet als man, zelfs de lelijkste vrouwen op date site wijzen me nog af, trieste figuren hoor mgtow. Op parship dan mgtow? of zijn dat ook volgevreten verwende wijven?

  • Avatar for Steef Steef schreef:

   Wordt hier nu echt al vanaf januari gezeikt over haren, volslanke vrouwen, wijn, salaris, eisen etc etc? Heren….echt waar!!!
   Lees eens terug waar jullie het over hebben. Ik denk echt dat de enige optie idd een jongere vrouw is, die perfect in haar vel zit en naar jullie luistert. Die uiteindelijk tòch op de centen uit zijn en je dan alsnog verlaten als je zelf onderuit zakt en zij een betere kunnen vinden. Jammer, ik wilde me inschrijven,maar als hier echt alleen maar vrouwen zitten met dit soort profiel wat jullie beschrijven, wil ik daar niet tussen zitten. Bedankt voor deze inzichten !!

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   het is allemaal oh zo waar wat we schrijven steef… mgtow ook zelfde ervaring, ik ook, date site vrouwen de meesten zijn echt niks, veel te veel eisende en lelijk. Lees veel dat de meeste mannen afgewezen worden al ben je nog zo aantrekkelijk als man zijnde, zelfs door de meest lelijkste vrouwen, zegt veel. lees alle reacties maar eens elders.

  • Avatar for Puck Puck schreef:

   @MGTOW: wat kunt u heerlijk schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---