datingsite parship

Home » datingsites » Parship – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op januari 25th, 2017 | door Welke online datingsite?

95

Parship – Kosten, Review en Ervaringen

 

Bij Parship maak je de grootste kans om de liefde van je leven te vinden. Parship is al vele jaren ons favoriete dating platform. De eerste plaats heeft het te danken aan onder andere het zeer uitgebreide matching systeem, maar ook vele andere functionaliteiten maken dit tot de beste datingsite van dit moment. Parship biedt singles in dertien verschillende landen een unieke match-methode met een persoonlijkheids-toets. Wil jij Parship ook eens uitproberen? Meld je dan aan bij deze datingsite en begin nu met online dating en maak gratis je profielpagina aan.

Waarom daten bij Parship?

Op het internet zijn hedendaags zeer veel datingsites te vinden. Waarom zou je dan kiezen Parship? Het grote verschil met gratis datingsites dat daar veel meer mensen niet op een serieuze manier een date zoeken. Ook zul je hier niet een duidelijke scheiding zien in opleidingsniveau. Bij deze datingsite was de doelgroep altijd hogeropgeleiden met een leeftijd vanaf dertig jaar. Maar inmiddels richt Parship.nl zich ook op singles in het algemeen. Iedereen is dus tegenwoordig welkom om zich gratis in te schrijven bij deze datingsite.

Wie naar de televisie kijkt of radio luistert zou het vast niet zijn ontgaan; Parship timmert hard aan de weg om de grootste datingsite te worden. Door deze grote mediacampagnes is Parship het laatste jaar enorm gegroeid. Vroeger richtte deze datingsite zich voornamelijk op hoger opgeleiden. Inmiddels zijn ze overgestapt naar een datingsite die voor iedereen geschikt is. Parship richt zich niet enkel op singles in Nederland en België, maar is actief in bijna heel Europa.

Keurmerk veilig daten

Datingsite Parship.nl is aangesloten bij het “Keurmerk veilig daten”. Samen met enkele andere grote en bekende datingsites is dit keurmerk opgezet. Het keurmerk moet er voor zorgen dat iedereen op een veilige en betrouwbare manier kan online daten. Wil je graag meer lezen over dit keurmerk kijk dan eens op deze pagina. Hiernaast is Parship ook nog aangesloten bij thuiswinkel.org en is de website beveiligd met een SSL-certificiaat. Qua betrouwbaarheid scoort Parship dus erg goed en de kans op een succesvolle relatie is ook nog eens zeer aanwezig!

 

Online daten bij Parship is niet alleen maar toegang krijgen tot een lijst met potentiële partners. Deze dating site heeft een manier ontwikkeld om jou te matchen met mensen die bijvoorbeeld overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat het aantal geslaagde matches veel hoger ligt dan andere datingsites.

Relatietips

Datingsite Parship wil je graag helpen. Dit doen ze door je verschillende tips te geven over online dating. Wekelijks verschijnen er nieuwe items op hun datingblog. Dit kan je goed op weg helpen om de ware liefde te vinden. Ook wanneer je denkt al alles over de liefde te weten geven deze tips je leuke nieuwe inzichten.

Bij Parship vindt naar eigen zeggen één op de drie leden een relatie of langdurig contact. Mede door dit hoge percentage is deze datingsite zo populair! Waarbij andere datingsites nog wel eens gebruik willen maken van nepprofielen voor de opvulling hoef je daar bij deze datingsite niet bang voor te zijn!

Het overgrote deel van de leden van Parship is boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven op orde, maar missen net de laatste dingetje… De liefde. Daardoor zijn de leden van Parship serieus op zoek naar contact met andere leden.

Gratis inschrijven bij Parship.nl

Inschrijven bij Parship is geheel gratis en geeft geen enkele verplichting. Door je gratis aan te melden krijg je al een goed beeld van hoe uitgebreid deze datingsite te werk gaat. Door het beantwoorden van uiteenlopende vragen wordt er een profielschets van jouw gemaakt. Aan de hand hiervan wordt je gematcht aan een andere leuk Parship lid. Bedenk je daarom goed welke antwoorden je hier geeft en neem vooral de tijd! De drempel om iemand aan te spreken is bij Parship veel lager dan bijvoorbeeld in een bar. Bovendien ben je op het internet veelal anoniem. Deze factoren maken dat online daten de meest makkelijke manier is om je nieuwe liefde te vinden. Bovendien weet je zeker dat andere leden ook serieus op zoek zijn naar een relatie!

parship-kosten-screenshot2

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Parship

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Parship en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij Parship.

Wanneer je een profiel aanmaakt bij parship worden je als eerste een aantal vragen voorgelegd. Deze antwoorden zullen worden gebruikt voor jouw datingprofiel. Bedenk goed welke antwoorden je geeft, omdat deze iets zeggen over jouw persoonlijkheid. Hierna vul je alle standaard velden in zoals je naam, leeftijd, opleidingsniveau, beroep en woonplaats. Ook deze gegevens hebben invloed op partnervoorstellen. Je hebt bij het aanmelden de optie om één foto toe te voegen. Als laatste kun je iets over jezelf vertellen, zoals dingen die je leuk vind en een persoonlijke introductie. Als je dit hebt ingevuld is je profiel klaar en kun je starten met online daten bij Parship!

Parship kosten abonnement

prijs 6 maanden

€44,90 p.m.
€44,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 12 maanden

€ 39,90 p.m.
€ 39,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 24 maanden

€24,90 p.m.
€24,90 p.m.
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Parship abonnement kost €24,90 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Parship kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Parship.nl . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Parship actie en korting

Momenteel zijn er geen acties of kortingen.

Meer over Parship.nl

Parship opzeggen en account verwijderen

Parship Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Parship is de grootste datingsite van Europa. Deze datingsite is van origine Duits. In Nederland behoort In Nederland behoort Parship tot de top 5 populairste datingsites. Wij schatten het aantal leden  rond de 80.000. Parship is actief in de media, daardoor stijgt de populariteit nog steeds. Wij hebben geen informatie kunnen vinden met betrekking tot de verhouding man en vrouw. Let wel op dat deze datingsite ook actief is in het buitenland dus niet alle leden zijn Nederlands. Overigens kan je dat ook als positief zien als je zelf ook een beetje avontuurlijk bent ingesteld!

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – Parship heeft een herkenbare eigen stijl. Afbeeldingen en teksten zijn groot en duidelijk. Het design sluit goed aan bij de hedendaagse moderne vormgeving en is daarom zeer prettig.
Duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door deze datingsite is eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed. Leden van Parship kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Persoonlijkheidstest, Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, glimlach, Foto’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Uitgebreid zoeken, ijsbreker en een Helpdesk

Met Functionaliteiten zoals de ijsbreker en een glimlach kun je eenvoudig een eerste stap zetten naar een nieuw contact.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Parship kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier, via  briefpost of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres is support@parship.nl . Ervaring leert dat Parship redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten afhankelijk van het gebruikte medium. (Schriftelijke correspondentie duurt langer).

Parship Postadres: PARSHIP GmbH, – Klantenservice Nederland – Speersort 10, D-20095 Hamburg

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding  is goed. Parship geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat parship een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Parship Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Parship. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Parship? Geef hieronder jouw reactie!

Parship – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Parship Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Parship is een uitstekende datingsite voor hoogopgeleiden. De prijs van een abonnement is in verhouding tot andere datingsites iets hoger. Hiervoor krijg je echter wel een goede datingsite terug. Betalende leden zijn op een serieuze wijze op zoek naar een leuke date of relatie. Deze datingsite is een aanrader voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

4.6

Uitstekend!About the Author

Anoniem95 Ervaringen - Parship – Kosten, Review en Ervaringen

 1. annette annette says:

  Deze site parship heeft een nieuwe naam gekregen.ik weet dondersgoed welk site hier achter zit.ik weet het en hun ook

 2. lindi lindi says:

  Ik ben zeer ontevreden over de klantenservice. Let op een contract wordt automatisch verlengd! En het beeindigen wordt niet makkelijk gemaakt. Middels mail naar de klantenservice heb ik het opgezegd, maar dit blijkt niet te kunnen. Terwijl mijn vragen via dit correspondentieadres over het aangaan van een jaar parship netjes werden beantwoord. Bij het aangaan van het contract werd me te telefonisch verzekerd dat het om een lidmaatschap van een jaar gaat. Op mijn opzegging via mail kreeg ik geen reactie. al met al kost me dat inmiddels ipv 1422 euro in plaats van 1 jaar 948 euro! En nu nog afwachten of mijn opzegging daadwerkelijk wordt doorgevoerd. Want op de site wensen ze een handgeschreven brief per post of fax te ontvangen…

  en mocht je nu het telefoonnummer van Parship zoeken, deze is +31 (0)20 2402520

 3. 'Karin says:

  Ben het eens met Michael en vele anderen.
  Onvoldoende waar voor je geld. Uitkomsten persoonlijkheidstest en computergestuurde matching dubieus.
  Er wordt op de website van Parship veel aandacht besteed aan uitleg over de website, de do’s and don’ts rond dating, je profiel, de eerste afspraak enzovoort. Maar misschien moet Parship eerst eens starten met een lesje on line dating etiquette. Hoe ga je beleefd en hoffelijk om met mensen die je een aardig, vriendelijk en normaal verzoek sturen? Gewoon iets terugsturen natuurlijk. En als het je type niet is, stuur je een berichtje terug dat je afziet van verder contact. Héél normaal en ook heel fijn voor al die personen die hun best doen en graag een serieus antwoord krijgen!

 4. NasssA NasssA says:

  Zeer goed bevallen. Mocht ik ooit weer vrijgezel worden dan kom ik zeker terug, maar laten we daar niet op hopen.

 5. aa aa says:

  Walgelijk bedrijf. Zoals hierboven ook omschreven zijn het in de basis oplichters. Veel gedate, daar niet van. Maar site is rommelig, onhandig, mensen zijn tegenwoordig verre van ‘hoogopgeleid’, de app is traag en stroperig, en ik kan nog veel meer vertellen maar het advies is simpel: DOE HET NIET. Kortom zeker NIET het geld waard. En pas vooral op voordat je ook maar IETS aangaat met deze boeven dat je vooraf helder en schriftelijk aangeef dat je NIET WIL VERLENGEN!!! Anders wordt er stilzwijgend verlengd zonder enige bericht of waarschuwing en krijg je ineens rekeningen van bijna €80/maand.

 6. moi moi says:

  Parship is nep werkt niet zoals beloofd.

  De matching gaat volledig automatisch.
  Wil niet zeggen dat je geen contact kan leggen met andere leden dat gaat allemaal goed. Hoewel ik zelf er als premium niets heb gevonden maar dat ligt toch echt bij mijzelf denk ik dan maar. Ben gewoonweg niet in trek. Waar ik moeite mee heb is het volgende. Er worden events beloofd. Die zijn er niet daar heb ik ze op aangesproken. Buiten de mededeling dat dit inderdaad klopt en de desbetreffende afdeling zou worden aangesproken is er na een halfjaar nog steeds geen event.

  Niet alleen de event gaat mis.
  Heb al mijn gegevens verwijderd en in mijn profiel kritiek gezet. Ook dat er 99 kinderen bij mij wonen en ik een azijnzeiker ben. Of te wel onzin. De foto en tekstvelden zouden allemaal met de hand gecontroleerd worden. Verrast mij dan ook dat ik een mail krijg dat alles is goedgekeurd. Merwaardig en geeft voor mij aan dat er vooral itc werkers in dienst zijn welke de dienst onderhouden niet meer dan dat.

 7. Piet Piet says:

  TIP om deze dure site minder te hoeven betalen: wachten na je gratis inschrijving.
  Parship is behoorlijk duur en je weet vooraf nauwelijks wat je kan verwachten. T gratis
  proberen is echt te minimaal.
  Gedurende je eerst 3 weken gratis aanmelding, krijg je minstens 3 mail met korting aanbiedingen.
  met de recentste, in mijn geval, alles 50% korting. Dat scheelt enorm.
  Dus kijk naar je portemonnee, en wacht die kortingen eerst rustig af. ook al wordt je lekker gemaakt met
  contakten die interesse in je hebben. Dat houdt trouwens na 2 weken ook op… dan moet je zelf gaan zoeken… Succes met de bespaarde centen kan je je op enkele andere sites ook nog aanmelden.. nog meer kans

 8. an25 an25 says:

  Echt super slecht en een hoop fake profielen! Je krijgt 1x een berichtje en verder nooit meer. Geldklopperij, niet aan beginnen!

 9. Maryam Maryam says:

  Al die 7 maanden dat ik lid was van Parship ben ik zeer ontevreden geweest:slapende of neppe profielen. Mannen die na inschrijving nooit meer online komen. Jouw bericht nooit openen. Zeer slecht “aanbod” van andere geslacht:bijna de helft van de mannen die door de site aan jou als “match” voorschotelt worden zijn “gescheiden levend”. Dat heet in de volksmond gewoon een “bezette man” die naast zijn vrouw/vaste vriendin makkelijke sex-contacten zoekt. Dat Parship deze mannen toelaat. Geen kwalitiet, geen hart, geen ziel.

  Maar ach, zolang Parship maar kan verdienen aan oprechte, liefde zoekende mensen. De hoge heren zitten in Duitsland en zijn inmiddels superrijk. We weten allemaal door wat voor praktijken.

  Het is dan ook ongelooflijk dat Nederland dit soort sites toelaat. Het is je reinste oplichterij. Een of andere computer maakt een vaag “werenschappelijk” rapport over je. En je gaat zelf contacten aan, tenminste áls er fatsoenlijke mannen zijn met wie je leuk contact kunt hebben. De site doet verder helemaal niets voor je. Maar als je door hun slechte serviceverlening en slecht aanbod je contact wilt beeindigen, dan is het:”ja maar we faciliteren het alleen, wat er verder tussen de klanten gebeurt is niet aan ons”. Zelfs als je door HUN mannelijke klanten onbeschoft wordt behandelt, zonder reden geblokeerd wordt, óf juist met reden als je zegt van geen Nederlandse afkomst bent. Je wordt op HUN site gediscrimineerd waar je bij staat, en ze wassen hun handen in onschuld. Ze spreken die engerds niet aan, laat staan ze te sanctioneren, maar gaan badinerend jou aanspreken met dat “u die mannen toch niet moet willen”. Bah, en nog eens bah!

  Mensen die overwegen om hier lid van te worden:NIET DOEN! Het gaat je heel veel frustratie en vedriet kosten en geloof me, het zal je geen liefdevolle partner opleveren. Ga liever lid worden van een paar activieten sites (op internet zijn ze te vinden), ga met die mensen leuke doen. Leg écht contact. Zoek gelijkgestemden op. Maar NIET DIT, NIET DE PARSHIP!!

  Parship:Als geld jullie enige drijfveer is en het jullie geen biet kan schelen dat jullie met de harten en gevoelens van échte mensen spelen, dan zijn jullie niets meer dan een stel waardeloze kapitalisten bij elkaar! En zoals bij alles:de boemerang komt altijd bij jezelf terug en slaat je heel hard. Want wie harten breekt Parship, kan zelf niet gelukkig worden. Elke Nederlandse manager/werknemer die voor dit waardeloos bedrijf werkt, moet zichzelf in de ogen kijken en zich afvragen of die langer onderdeel wilt zijn/vlijven van zo’n bende. Wens jullie sterkte met jullie geweten. Áls jullie die hebben natuurlijk.

 10. Fast Fast says:

  Parship is een oplichtersbede!!! trap hier beslist niet in!! Na wat onderzoek vooraf ben ik met Parship gaan mailen, waarin ik vraag of er verborgen kosten aan een lidmaatschap zaten, dit is niet het geval wordt mij verzekerd, nogmaals vraag ik een bevestiging of ik alle functies gebruiken kan voor de 21,95 per maand een jaar lang. Ja dit was het geval. Maar LETOP!! Na het verlopen van het jaar, geld ineens de volgende regel “wordt het na afloop van de oorspronkelijke duur omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd voor € 79,90 / maand” !!! Na een mail hierover is het automatisch verlegen uitgeschakeld werd mij verteld in de mail wisseling.

  Even door lezen en wat blijkt, ik kan zelfs 14 dagen mijn abonnement herroepen als ik dat wil. Mooi dus eigenlijk geen enkel risico zou je denken…. Dus ik sluit mijn lidmaatschap af, vrijwel direct na het betalen wordt mijn account geblokkeerd!! Dus ik mail met de vraag waarom dit gedaan is… nou meneer, u heeft in eerdere mailwisseling een andere naam gebruikt (waarschijnlijk mijn echte naam) Om die rede hebben wij het account geblokkeerd tot dat je ons je echte gegevens geeft, met bijgevoegd documenten waarmee u bewijst dat deze gegevens kloppen. Omdat ik deze gegevens niet geven wil aan een partij als Parship, besluit ik een beroep te doen op het herroepingsrecht. Dit geef ik netjes aan en ga ervanuit dat het geld terug gestort werd. (Ik had betaald via Paypal (gelukkig wel!)) Komt er een mail binnen van Paypal, er is € 42,55 afgeschreven! Wat blijkt?

  Als je gratis lid wordt vul je een aantal vragen in, de computer maakt hiervan een persoonlijk rapport, zonder enig interesse te hebben in een of ander rapport over mij zelf vul ik de vragen in, aannemend dat dit opgenomen wordt in je profiel. Nu blijkt dus dat als GRATIS lid je dit rapport kun kopen bij Parship. Kosten : € 129,-. Ik kan mij niet voorstellen dat er iemand die geen 21,95 wil betalen wel even 129 euro overmaakt voor een PDFje uitgespuugd door de computer, maar goed. Maar wat blijkt? GE-WEL-DIG! Als je betaald lid wordt krijg je dit PDFje helemaal gratis! Ook vraag je er niet om, en zit ik niet te wachten op een PDFje waar in een door de computer gegenereerd rapport over mij zelf beschreven staat…. Je krijgt het rapport, of je wil of niet! Wat maakt dat nu uit zou je denken…. Ja dat denk je, TOT je gebruik maakt van het herroepingsrecht. Dan claimt men, op bassis van het herroepingsrecht heeft u recht op teruggave van het al betaalde lidmaatschap van € 21,95, maar gezien je een rapport van € 129 helemaal gratis ontvangen heb en dit een onomkeerbaar medium is (je kunt het niet terug geven) zult je die moeten betalen ivm waardecompensatie, maar Parship is zo aardig om dit bedrag maar voor de helft in rekening te brengen dus dan praten we over een bedrag van 64,50. En vervolgens wordt dit bedrag minus het reeds betaalde bedrag afgeschreven van je Paypal omdat je ook nog eens een autorisatie afgeeft tijdens het afsluiten van het abonnement.

  Conclusie: 2 dagen lid van Parship, geen profiel kunnen lezen maar wel 64,50 armer

  Gelukkig heb ik met behulp van Paypal een claim kunnen maken zodat ik mijn geld terug kreeg, waarop Parship mij een herinnering stuurt dat ik toch echt moet betalen. Ongelooflijk! Wat een doordacht misselijkmakende oplichtersbende is dit bedrijf…. Ik zou zeggen…. LETOP een gewaarschuwd man/vrouw telt voor twee!

 11. john john says:

  Sleche ervaring met deze site.
  Na 10 dagen beslist om af te zien van premium-lidmaatschap.
  Kostprijs : 290,10 euro voor de 10 dagen.
  Pure afzetterij.
  Zijn er nog mensen die gelijkaardige bedragen hebben moeten betalen ? Misschien even alles bundelen en voorleggen aan testaankoop.

  • Jet Jet says:

   Hoi John, Kun je terugzien onder welke voorwaarden je dit lidmaatschap hebt afgesloten? Lijkt me namelijk normaal gesproken geen probleem om dit bedrag terug te krijgen. Heb namelijk zelf ook het bedrag terug gekregen, omdat ik niet geheel tevreden was.

  • mieken mieken says:

   PURE AFZETTERIJ is het, ik ben € 269 kwijt voor 1 foto van 10 personen en amper ’n woord gewisseld.
   Hoe kunnen we deze malafide praktijken stoppen en vooral, ons geld recupereren ?

   • Leentje Leentje says:

    Parship is geen bemiddelingsbureau. Je moet er zelf ook flink wat energie in steken. Je zegt amper een woord gewisseld; ik vraag mij dan af of parship daarvoor verantwoordelijk is. Of je moet liever tegen een robot willen praten. anyway, als je denkt dat de dienst onvolledig heeft gewerkt. probeer te recupereren. Hoor graag hoe parship daar tegen over staat.

 12. Parship is top Parship is top says:

  Veel onzin reacties hier. Parship bevalt mij uitstekend. Mensen hebben ook altijd wat te zeuren. maar voor elke vinger die je naar een ander wijst wijzen er drie naar jezelf.

  • Rikkie Rikkie says:

   De diensten van deze site zijn heel goedkoop in kostprijs voor Parship GmbH, maar heel prijzig voor deelnemers. Zeker als ze ontkennen dat de account is opgezegd. Men blijft geld afschrijven zonder dat dienstverlening wordt afgenomen. Wellicht vindt jij de mensen op parship tof, de mensen achter parship zijn dat in mijn ogen niet. Zij focussen zich op het (onterecht) binnenhalen van gelden. LET GOED OP. Vermijden is beter.

   • Daniela Daniela says:

    Ook ik heb een goede ervaring gehad met Parship. Jammer dat ze hier zo negatief worden beoordeeld door veel mensen. Misschien had ik meer geluk. van de andere kant denk ik ook dat er een hoop frustratie zit bij de mensen waarbij het vinden van een relatie niet wil lukken. Een andere aanpak is dan misschien eens aan te raden. Lees eens een boek over dit onderwerp. Een andere invalshoek kan ik in ieder geval aanraden als ik naar mijn eigen liefdesleven kijk.

    • Lau Lau says:

     Hoi Daniela, Ik kan mijn erg goed vindenn in jouw reactie. Veel mensen leggen de schuld te makkelijk bij anderen! Je moet er zelf het beste van maken in het leven.

    • Fast Fast says:

     Weet je wat mensen moeten doen als ze niet blij zijn met Parship? een persoonlijk rapport bestellen van 129 euro die Parship je door de strot duwt! Ik vind het een beetje rare suggestie van u. U heeft waarschijnlijk één of meerdere leuke mensen leren kennen, waardoor u een euforisch gevoel heeft over Parship. Maar bedenk je even dat je deze mensen op elke andere datingsite was tegen gekomen, lees mijn verhaal maar eens…. ik heb niet 1 profiel gezien maar men wil toch geld zien! Het zijn oplichters! en ja, als je dan geluk hebt en een leuke partner vindt, dan merk je er niks van natuurlijk.

     Alles is opgezet om mensen geld afhandig te maken. ze maken gebruik van onduidelijke in heel licht grijs getypte zinnetjes en onduidelijke regels verstopt in ellenlange “algemene voorwaarden”

     Is het niet raar te noemen dat ze via elke betaling automatische incasso hanteren?

     Is het niet raar te noemen, dat je alleen een JAAR abonnement kunt afsluiten, wat dus een jaar lang automatisch geld afschrijft in de hoop da t het slachtoffer went aan deze afschrijving.. Elke maand wordt er een bedrag afgeschreven € 21,95, Maar dan komt het…. als je niet op tijd afzegt wordt als dank dat je al een jaar lid bent het abonnement ineens zonder waarschuwing verhoogt naar € 79,90 per Maand!!! (Dit staat in kleine lettertjes in heel licht grijs weer gegeven in het bestel proces) In mijn ogen heel duidelijk vooropgezet om mensen te misleiden!

     Is het niet raar te noemen dan je ONGEVRAAGD een “gratis rapport” ontvangt waar je NIET om gevraagd hebt? maar die vervolgens via slinkse wijze toch in rekening gebracht wordt als je gebruikt maakt van de 14 dagen niet goed geld terug garantie (herroepingsrecht) Ook dit is een wazige regel ergens in de algemene voorwaarden die een normaal mens niet opvalt… In mijn ogen heel duidelijk vooropgezet om mensen te misleiden!

     Dit soort praktijken beschadigen de hele markt, en dit heeft NIKS met mensen te maken die gefrustreerd zijn in de liefde! Meer gefrustreerd omdat ze opgelicht worden!!

     • wim wim says:

      Dus de mensen die wel een positieve ervaring hebben met Parship mogen dat hier niet delen of zoiets? Als ik uw eerdere verhaal lees hebt u zich voor een ander persoon uitgegeven. Dat u daardoor niet door de keuring komt lijkt mij juist een positief punt.

     • lol lol says:

      Lol, Ook niet echt handig om jezelf voor iemand uit te geven.

 13. Vincent Vincent says:

  Let op: Parship = oplichters- bende. Een jaar- lidmaatschap, wordt na 1 jaar automatisch omgezet naar een maand- lidmaatschap, zonder hier maar ook met 1 woord over te reppen. Ja, er staat iets in de AV, maar wie leest deze zo uitgebreid? Net als de rest van de wereld doet, dienen ook zij het fatsoen op te brengen, om je te laten weten dat ze binnenkort geld van je rekening gaan afschrijven, omdat het jaar- abonnement verlopen is.
  Niet mee in zee gaan en zeker niet mee akkoord gaan; storneren die handel!!

  • annie annie says:

   Nog erger, wilde alleen even kijken welke ste het best bij mij past, maar je kunt niet rondkijken zonder een account aan te maken. oke, maar als je dat hebt gedaan moet je eerst door honderd invulvelden heen. Geen zijn in, maar nu zit ik wel in de tang, ze bestoken met met emails. Kan niet wijzigen of afmelden, want dan moet ik eerst dat invulriedeltje afmaken, zelfs een foto plaatsen.
   Ik vind het maar een maffiabende. Andere sites hebben dat probleem niet.

   • Wijs Wijs says:

    Het woord maffia is ook al niet meer wat het geweest is. Volgens mij ben jij gewoon zo iemand die stiekem even wil kijken of er nog bekenden op een datingsite staan. Wat maakt het anders uit dat je even moeite moet doen voor een aanmelding. Liefde komt ook niet vanzelf.

 14. jhon jhon says:

  parship probeert met hoge kortingen klanten te winnen , sluit je eenmaal een contract om te proberen zit je minimaal voor een half jaar tot een jaar voor de volle mep eraan vast , OPLICHTERIJ !!!!!

 15. Mabel Mabel says:

  Met een gratis account kan je weinig en kan je de site dus niet objectief beoordelen.
  Helaas is er ook geen mogelijkheid om de site voor een maand eens uit te proberen. Je zit direct aan een lidmaatschap vast van minimaal 6 maanden.
  Bovendien is het lidmaatschap erg prijzig in vergelijk met anders datingsites.
  Jammer!

 16. Saskia Saskia says:

  Parship is echt een hele goede site.
  Wat gezegd wordt is ook waar. Ik heb er 2,5 jaar geleden een ongelooflijk leuke match gevonden, het was gelijk een klik, een gevoel, nu pas kan ik daar over mee praten. Helaas heb ik er ook flink LDVD door opgelopen, heeft jaartje geduurd en ga het er weer op wagen. Eerst je hart helen voordat je weer ergens aan begint en Tinder, Lexa, flitsdate enz….is in veel gevallen maar om één ding en niets voor mij. Ik ga nu weer voor Parship, want mijn grootste wens is liefde, diepgang en iemand die bij me past.

  • m m says:

   Wie past bij wie. Het is mijnsinsziens een lot uit de loterij.
   De juiste partner vinden staat gelijk aan het winnen van de hoofdprijs.
   1.000.000 alleenstaanden. Zou er een betere manier zijn dan een datingsite?
   Wie het weet zou er veel alleenstaanden een levenlang plezier mee doen.
   Maar ik blijf (na 3 jaar) nog even lid van parship en stop er dan mee.
   Dan denk ik: (met mijn 67 lentes), dingen gaan zoals ze gaan.
   Welliswaar niet altijd te accepteren.

   mg,
   M

 17. Bartje Bartje says:

  Vooraleer lid te worden van Parship heb ik wat onderzoek gedaan op internet en Parship heeft absoluut geen goede reputatie. Blijkbaar gaat het hier om oplichterij. Zal dus ook geen lid worden. Vond de kostprijs trouwens ook al buitensporig en op sommige pagina’s waren er stukken tekst in het Duits, een taal waar ik geen bal van begrijp.

 18. Anna Anna says:

  Parship; niet aan beginnen!
  Ben nu een week op Parship en het is niet mijn site. Nauwelijks ingevulde profielen, foto’s die niet zichtbaar zijn. Door mannen die reageerden werd direct voorgesteld om over te gaan op de privé email. Kennelijk zijn zij geen betalend lid. Het is een dure site en ik heb gebruik gemaakt van de 14 dagen bedenktijd regeling. Je kunt je dan terugterugtekken en je geld terug krijgen. Je bent dan echter wel het geld voor “de geweldige” test kwijt. Oftewel 1 week op de site kost mij 64,50 euro. Ik laat mij zelden publiekelijk over een product uit op internet maar nu wel. Niet aan beginnen, 1 week op de site staan kost mij dus 65 euro voor een waardeloze niet gevalideerde test!!

  • J. van Delden J. van Delden says:

   Jenny says:
   ik ben diep teleurgesteld in Parship: door de zgn. hoge korting en de tikkende klok probeert Parship je over te halen direct betalend lid te worden, in mijn geval 120 euro voor 6 maanden(!) waar de 50% korting al af was getrokken; omdat ik toch mijn twijfels had over deze site heb ik gebruik gemaakt van de 14 dagen bedenktijd, en de overeenkomst opgezegd. Maar tot mijn verbazing moest ik alsnog 64 euro betalen voor een oud persoonlijkheidsrapport, dat mij ongevraagd digitaal werd toegezonden. Dus 2 dagen op Parship voor 64 euro met een achterhaald persoonlijkheidsrapport. Ik heb daar een paar keer tegen geprotesteerd, maar betalen moet ik toch. U bent gewaarschuwd!

 19. marieke marieke says:

  Ik heb me een week geleden ingeschreven… Maar het bevalt me voor geen meter bij parship, alleen maar wazige foto’s van.leden… Dus ik beroep mij op de herroeping binnen het termijn van 14 dagen… Mooi op tijd dacht ik…
  Nou brengen ze de kosten van het persoonlijkheidsrapport in rekening…. €129,- maar omdat ik in een “actie” periode val betaal ik de helft. Hahahaha ik krijg geen geld terug maar moet nog meer bijbetalen… Dacht het niet dat te gaan doen… En dat hele rapport heb ik ook nooit gezien…

 20. Joop Joop says:

  Trap er niet in mensen! Parship is een oplichtersbende!

 21. date-site-veteraan date-site-veteraan says:

  Hoe duur of goedkoop een datingsite ook zal zijn, niemand kan de onwerkelijkheid van de leden uitsluiten. Zelf was ik niet zo goed om iemand aan te spreken dus zag ik datingsites als geschikt opstapje. Ik ben lid geweest bij vele datingsites van gratis tot betaald. Na behoorlijk veel leergeld betaald te hebben, heb ik dan ook veel geleerd.
  Gek genoeg heb ik bij de hoog opgeleide personen de meest verrotte persoonlijkheden ontmoet. Zijn ze eerlijk? Oh nee, absoluut niet! Enkel drukke hersentjes die denken alles te weten en daarmee boven de ander te staan. Dit geld natuurlijk niet voor iedereen. In elke bevolkingslaag zijn goede en slechte te vinden. Mooi tegenovergestelde zijn de laag opgeleiden op gratis sites die verrekt veel van het leven weten en vaak overstromen van gevoel. Ook al zag ik veel meer echtheid in deze mensen geef ik toe dat intelligentie een mooi eigendom is indien ontwikkeld.
  Uiteindelijk heb ik na jaren van diverse lidmaatschappen moeten constateren dat alle sites het allerbelangrijkste onderdeel nooit hebben.
  Iedereen zoekt een ander om na een gezellig gesprekje of andere bezigheid hun gevoel mee te delen.
  Vertel mij eens hoe je in godsnaam digitaal een ander gevoel kan ontmoeten wanneer je zoekt met je hersens terwijl je geheel alleen in je eigen bubbel achter je pc zit?

  Het antwoord is al eeuwenlang dezelfde, ook in deze ‘nieuwe’ digitale tijd.
  Gebruik je verstand om niet gemanipuleerd te worden.
  Gebruik je neus en vooral gevoel om jouw partner te vinden.
  Wat is je uitgangspunt?
  Durf je niet alleen te zijn, dan vind je vanzelf iemand dat je vanaf daar liever alleen bent.
  Leef je graag in een sprookje, dan word het spannend zodra je wakker word.

  Verwacht je niets van de ander, dan heb je de mooiste relatie van de wereld!
  Enjoy life and life will provide!

 22. Anoniem Anoniem says:

  Wat een kk site fucking 20 % verneukt aant die kut vragen en dan mag je pas vanaf 18 ,. Kk bende moesten ze eerder aangeven.

 23. bert bert says:

  Ook opgelicht door Parship; heb wel tijdig opgezegd maar Parship zegt van niet!! Moest het abnormale tarief van € 79,90 betalen i.p.v. € 39,90 en werd zeer onvriendelijk behandeld. Vezekeringen moeten melden als het verzekeringsjaar afloopt en dat zou bij datingsites ook zo moeten zijn; vaak denkt men dat men een bepaalde termijn (bijv. 6 0f 12 /24 maanden) is aangegaan en dat die automatisch stopt! Te gek dat je daarna het DUBBELE tarief moet betalen. Nooit doen Parship!!!!

  • T. Polman T. Polman says:

   Als je tijdig hebt opgezegd dan neem ik aan dat je hier een bevestiging van hebt gehad? Dan kun je dat gewoon laten zien als bewijs. Zelf doe ik deze dingen het liefste schriftelijk en aangetekend. Dan sta je altijd sterker in zulke situaties. Ook altijd goed lezen wat voor een lidmaatschap je aangaat. Ik zie vaak mensen die impulsief iets aangaan en vervolgens in dit soort situaties terecht komen.

 24. Lindsey Lindsey says:

  Henk -> Het valt echt niet op dat u een medewerker bent van Parship! Echt heel erg als je op deze manier reclame moet maken, daaraan merk je al “hoeveel” goede reacties parship krijgt!!

  Ik heb ook een HEEL SLECHTE ERVARING MET DE OPLICHTERS GENOEMD PARSHIP, dit spelletje sleept zelf al meer dan een jaar aan bij mij!!
  Ik had ook net zoals velen een profiel aangemaakt, wauw registreren is gratis hoor maar als je berichten wil bekijken ben je gewoon VERPLICHT om te betalen! Aangezien het abonnement van 24 maanden in promotie stond nam ik deze.. Na 4 maand leer ik een jongen kennen (neen NIET vanop parship ;-)) en wil ik mijn account verwijderen. Wat blijkt? Parship heeft volledig mijn account verwijderd maar krijg ik een mail dat ik wel in ene keer 456 euro moet betalen (omdat mijn abonnement nog 20 maanden loopt). Maar ze verwijderen wel mijn account? Dus moet ik voor iets nog 20 maand betalen waar ik helemaal geen toegang tot heb.

  Omdat ik niet betaal hebben ze dit naar de dienst schuldbemiddeling gestuurd, maar ze doen maar.. Gelukkig is mijn beste vriend advocaat en kan hij aantonen dat Parship hun contract helemaal niet correct is. Wat denken die oplichters wel?!

  Ik had naar Parship ook gemaild dat ik vind dat dit niet kan, nog 456 euro moeten betalen voor iets waar ze mij de toegang van ontnomen hebben. Hun antwoord? ‘U moest de letterkes maar goed lezen als u op ‘bestel nu’ gedrukt hebt’.

  NOOIT DOEN mensen NOOIT NOOIT NOOIT!

  Ik bestel en koop heeel veel online al gedurende 15 jaar maar ik heb in al die jaren nog nooit iets meegemaakt. Dit is de allereerste keer dat ik zoiets tegenkom! Grote oplichters zijn het.

 25. Kiek Kiek says:

  Ik schrik van de reacties hier, maar weet ook dat altijd alleen negatieve verhalen worden geuit…. 🙂
  Maar ik schrok van de kosten voor maandelijks betalen die in rekening gebracht worden: 7 euro als je in maandelijkse termijnen wilt betalen. Belachelijk!! Een incasso kost parship zelf maar zo’n 0,15. Dus dit is buiten proporties. En ik werk in de online wereld, dus weet er echt wel wat van af. Parship is dus onduidelijk in zijn tarieven.
  Dat is waarom ik nu nog twijfel of ik ga betalen.

 26. Michael Michael says:

  Ook ik ben in de praktijken van Parship getrapt, zit er nu 24 maandan aan vast, a 36 euro per maand.
  Veel profielen zonder foto, veel profielen behoorlijke tijd niet aangemeld.
  Het aantal reacties dat je terug krijgt is zeer laag.Absoluut geen waar voor je geld.

 27. C. Crul C. Crul says:

  Parship vangt je door zijn onoverzichtelijkheid. Je word betalend lid en je krijgt heel veel onbetaalde leden waarmee je geen contact kan leggen. Het lijkt heel professioneel de voorgestelde matches maar wat heb je aan voorstellen aan contacten die al meer dan 3 maanden niet meer online zijn geweest en hun profiel voor 30 of 40 % hebben ingevuld. Echt, je wordt op Parship niet blij. Ook ik heb binnen 2 weken gereageerd dat ik niet tevreden was maar zit gewoon aan een jaar lidmaatschap vast.
  Goede raad “WORDT GEEN LID VAN PARSHIP”

 28. Willem Willem says:

  Ik heb mij ingeschreven op Parship. Het inschrijven duurde erg lang omdat je eerst veel vragen moet beantwoorden. Dit moet er voor zorgen dat je beter gekoppeld kan worden.Ik heb hier bijna 3 uren over gedaan.. Dus houdt er rekening mee dat je hier wel even mee bezig bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑