datingsite parship

Home » Parship – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites parship logo

Laatst bijgewerkt op augustus 23rd, 2020 | door Welke online datingsite?

449

Parship – Kosten, Review en Ervaringen

InfoKostenActie & kortingReviewErvaringen

 

Parship info

Bij Parship maak je de grootste kans om de liefde van je leven te vinden. Parship is al vele jaren ons favoriete dating platform. De eerste plaats heeft het te danken aan onder andere het zeer uitgebreide matching systeem, maar ook vele andere functionaliteiten maken dit tot de beste datingsite van dit moment. Parship biedt singles in dertien verschillende landen een unieke match-methode met een persoonlijkheids-toets. Wil jij Parship ook eens uitproberen? Meld je dan aan bij deze datingsite en begin nu met online dating en maak gratis je profielpagina aan.

Waarom daten bij Parship?

Op het internet zijn hedendaags zeer veel datingsites te vinden. Waarom zou je dan kiezen Parship? Het grote verschil met gratis datingsites dat daar veel meer mensen niet op een serieuze manier een date zoeken. Ook zul je hier niet een duidelijke scheiding zien in opleidingsniveau. Bij deze datingsite was de doelgroep altijd hogeropgeleiden met een leeftijd vanaf dertig jaar. Maar inmiddels richt Parship.nl zich ook op singles in het algemeen. Iedereen is dus tegenwoordig welkom om zich gratis in te schrijven bij deze datingsite.

Wie naar de televisie kijkt of radio luistert zou het vast niet zijn ontgaan; Parship timmert hard aan de weg om de grootste datingsite te worden. Door deze grote mediacampagnes is Parship het laatste jaar enorm gegroeid. Vroeger richtte deze datingsite zich voornamelijk op hoger opgeleiden. Inmiddels zijn ze overgestapt naar een datingsite die voor iedereen geschikt is. Parship richt zich niet enkel op singles in Nederland en België, maar is actief in bijna heel Europa.

Keurmerk veilig daten

Datingsite Parship.nl is aangesloten bij het “Keurmerk veilig daten”. Samen met enkele andere grote en bekende datingsites is dit keurmerk opgezet. Het keurmerk moet er voor zorgen dat iedereen op een veilige en betrouwbare manier kan online daten. Wil je graag meer lezen over dit keurmerk kijk dan eens op deze pagina. Hiernaast is Parship ook nog aangesloten bij thuiswinkel.org en is de website beveiligd met een SSL-certificiaat. Qua betrouwbaarheid scoort Parship dus erg goed en de kans op een succesvolle relatie is ook nog eens zeer aanwezig!

 

Online daten bij Parship is niet alleen maar toegang krijgen tot een lijst met potentiële partners. Deze dating site heeft een manier ontwikkeld om jou te matchen met mensen die bijvoorbeeld overeenkomende interesses hebben. Het gevolg hiervan is dat het aantal geslaagde matches veel hoger ligt dan andere datingsites.

Relatietips

Datingsite Parship wil je graag helpen. Dit doen ze door je verschillende tips te geven over online dating. Wekelijks verschijnen er nieuwe items op hun datingblog. Dit kan je goed op weg helpen om de ware liefde te vinden. Ook wanneer je denkt al alles over de liefde te weten geven deze tips je leuke nieuwe inzichten.

Bij Parship vindt naar eigen zeggen één op de drie leden een relatie of langdurig contact. Mede door dit hoge percentage is deze datingsite zo populair! Waarbij andere datingsites nog wel eens gebruik willen maken van nepprofielen voor de opvulling hoef je daar bij deze datingsite niet bang voor te zijn!

Het overgrote deel van de leden van Parship is boven de dertig jaar. Deze leden hebben vaak hun leven op orde, maar missen net de laatste dingetje… De liefde. Daardoor zijn de leden van Parship serieus op zoek naar contact met andere leden.

Gratis inschrijven bij Parship.nl

Inschrijven bij Parship is geheel gratis en geeft geen enkele verplichting. Door je gratis aan te melden krijg je al een goed beeld van hoe uitgebreid deze datingsite te werk gaat. Door het beantwoorden van uiteenlopende vragen wordt er een profielschets van jouw gemaakt. Aan de hand hiervan wordt je gematcht aan een andere leuk Parship lid. Bedenk je daarom goed welke antwoorden je hier geeft en neem vooral de tijd! De drempel om iemand aan te spreken is bij Parship veel lager dan bijvoorbeeld in een bar. Bovendien ben je op het internet veelal anoniem. Deze factoren maken dat online daten de meest makkelijke manier is om je nieuwe liefde te vinden. Bovendien weet je zeker dat andere leden ook serieus op zoek zijn naar een relatie!
parship-kosten-screenshot2

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Parship

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Parship en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij Parship.

Wanneer je een profiel aanmaakt bij parship worden je als eerste een aantal vragen voorgelegd. Deze antwoorden zullen worden gebruikt voor jouw datingprofiel. Bedenk goed welke antwoorden je geeft, omdat deze iets zeggen over jouw persoonlijkheid. Hierna vul je alle standaard velden in zoals je naam, leeftijd, opleidingsniveau, beroep en woonplaats. Ook deze gegevens hebben invloed op partnervoorstellen. Je hebt bij het aanmelden de optie om één foto toe te voegen. Als laatste kun je iets over jezelf vertellen, zoals dingen die je leuk vind en een persoonlijke introductie. Als je dit hebt ingevuld is je profiel klaar en kun je starten met online daten bij Parship!

Parship kosten abonnement

prijs 6 maanden

€44,90 p.m.
€44,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 12 maanden

€ 39,90 p.m.
€ 39,90 p.m.
 • Full Membership

prijs 24 maanden

€24,90 p.m.
€24,90 p.m.
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Parship abonnement kost €24,90 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Parship kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Parship.nl . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Parship actie en korting

Voordelig daten bij Parship? Kijk op de Parship kortingscodes pagina voor de meest recente acties en kortingen

Meer over Parship.nl

Parship opzeggen en account verwijderen

Parship Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Parship is de grootste datingsite van Europa. Deze datingsite is van origine Duits. In Nederland behoort In Nederland behoort Parship tot de top 5 populairste datingsites. Wij schatten het aantal leden  rond de 80.000. Parship is actief in de media, daardoor stijgt de populariteit nog steeds. Wij hebben geen informatie kunnen vinden met betrekking tot de verhouding man en vrouw. Let wel op dat deze datingsite ook actief is in het buitenland dus niet alle leden zijn Nederlands. Overigens kan je dat ook als positief zien als je zelf ook een beetje avontuurlijk bent ingesteld!

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – Parship heeft een herkenbare eigen stijl. Afbeeldingen en teksten zijn groot en duidelijk. Het design sluit goed aan bij de hedendaagse moderne vormgeving en is daarom zeer prettig.
Duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door deze datingsite is eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed. Leden van Parship kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Persoonlijkheidstest, Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, glimlach, Foto’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Uitgebreid zoeken, ijsbreker en een Helpdesk

Met Functionaliteiten zoals de ijsbreker en een glimlach kun je eenvoudig een eerste stap zetten naar een nieuw contact.

Klantenservice ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Parship kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier, via  briefpost of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres is support@parship.nl . Ervaring leert dat Parship redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten afhankelijk van het gebruikte medium. (Schriftelijke correspondentie duurt langer).

Parship Postadres: PARSHIP GmbH, – Klantenservice Nederland – Speersort 10, D-20095 Hamburg

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding  is goed. Parship geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat parship een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Parship Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Parship. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Parship? Geef hieronder jouw reactie!

Parship Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Parship is een uitstekende datingsite voor hoogopgeleiden. De prijs van een abonnement is in verhouding tot andere datingsites iets hoger. Hiervoor krijg je echter wel een goede datingsite terug. Betalende leden zijn op een serieuze wijze op zoek naar een leuke date of relatie. Deze datingsite is een aanrader voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

4.6

Uitstekend!About the Author

Anoniem449 Ervaringen - Parship – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Kiki Kiki schreef:

  Parshit! Aangezien ik meerdere berichten had en niks zichtbaar is.. zelfs de naam niet, heb ik betaald en nadien zag ik nog niet veel, zeer omslachtig en tijdrovend systeem om berichten te beheren, verwerken. Binnen de week herroepingsrecht PROBEREN toe te passen. Na 6 maand nog geen euro teruggezien. Ik betaalde reeds 1 maand abonnement + 75 euro voor de zogezegde gelegde kontakten (je word gedwongen om te communiceren, anders zie je niks!) WAARDELOOS.
  De algemene voorwaarden vermelden niet hetzelfde als wanneer je hebt betaald, dan zijn er nog regeltjes die eerder niet toonbaar waren. Echte oplichting!

  • Kiki Kiki schreef:

   Parshit! Aangezien ik meerdere berichten had en niks zichtbaar is.. zelfs de naam niet, heb ik betaald en nadien zag ik nog niet veel, zeer omslachtig en tijdrovend systeem om berichten te beheren, verwerken. Binnen de week herroepingsrecht PROBEREN toe te passen. Na 6 maand nog geen euro teruggezien. Ik betaalde reeds 1 maand abonnement + 75 euro voor de zogezegde gelegde kontakten (je word gedwongen om te communiceren, anders zie je niks!) WAARDELOOS.
   De algemene voorwaarden vermelden niet hetzelfde als wanneer je hebt betaald, dan zijn er nog regeltjes die eerder niet toonbaar waren.
   Vanaf je opzeg weten ze nog steeds 75 euro van de rekening te halen , ook al had ik dit eerder Echte oplichting!

 2. Jansje Gerritsen Jansje Gerritsen schreef:

  Een lesbische vrouw zoekt een lesbische vrouw in Nederland en wat krijg ik vrouwen uit geheel Europa.
  Wat moet ik met een vrouw uit Spanje, Frankrijk, Duitsland enz.
  Slechte site, duur en wazige foto’s. Vrouwvrouw is een veel betere lesbische/bi site.

 3. Ralup Ralup schreef:

  I’m not recommending this site. It’s about the money and not finding a partner. Even if by circumstances you have to move abroad you can’t ask to reconsider the contract. Customer service not friendly at all.

 4. Hans Hans schreef:

  Hoi. Wie kan mij vertellen of ik als Man kans van slagen hebt op Parship? welke Man hebt ervaring met deze site?

  • Jan adema Jan adema schreef:

   Trap er niet in. Het is best hopeloos dat Parship. De kosten zijn hoog en je ziet vervolgens een vage foto van de vrouwen. Je kunt de foto openbaar maken maar dat doet een vrouw pas na wat app gesprekken. En wat zeg je dan?…je bent m’n type niet? Niet doen word asjeblieft geen lid

  • Marie Marie schreef:

   Dag Hans,
   Foto’s zijn inderdaad wazig en geef je vrij wanneer jij dit zelf wilt. Op die manier heb je soms een leuk gesprek met iemand op basis van hun profiel en niet louter op uiterlijk ( niet onbelangrijk).
   In het begin gaat alles stromen de uitnodigingen binnen omdat jij als “nieuw” wordt aangemeld.
   Later zul je merken dat het wat rustiger wordt en zal je zelf personen moeten aanspreken ( foto liken, glimlach sturen…) wil je respons terug ontvangen.
   Veel mensen denken dat alles vanzelf gaat
   Niet dus. Actie en geduld is de boodschap.
   Ik heb nog geen moment spijt van mijn inschrijving hoewel ik ook wat schrik had van alle negatieve revieuws.
   Succes

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Onderzoek laat zien dat de meeste vrouwen de meeste mannen als onaantrekkelijk beschouwen en dat zij hoogstens de bovenste 5 a 20% een kans willen geven
    Een keer raden wat er gebeurt als de foto niet meer wazig is.
    Ook Parshit zal veel meer mannen dan vrouwen hebben.
    Je wordt als man leeggezogen, nee niet op die manier, maar op de Parshit manier.

   • superboer superboer schreef:

    @Marie; je voor jou als vrouw zijnde is het makkelijker dan een Man, Maar de vrouw stelt zo veel eisen aan de man dat het als man zijnde niet te doen valt, ik zie dan ook vrouwen wie al jaren op een dating site staan, ra ra hoe komt dat zo? En ik geloof er wel in dat op Parship een betere soort vouw op staat geen gemiddelde tokkie;s, maar of het wat uitmaakt? Bedoel de vrouw wie op parship staan zal ook wel weer toren hoge eisen hebben/stellen.

 5. An An schreef:

  Hoe kom je met deze oplichters in contact. Stuur al sinds eind maart e-mails en probeer telefonisch contact op te nemen. Maar tevergeefs. HELPPPPP

  • vuist vuist schreef:

   Ik ben opgelicht door een Nederlandse vrouw heb haar een vuist op haar neus gegeven zat meteen de volgende dag in het ziekenhuis vanwege het feit dat ze voor parship werk en geen man zoekt en blijft alleen maar daten en mannen voor de gek houden

 6. Raul Raul schreef:

  Worst dating service ever! The website is very poorly designed. It doesn’t match you with the right people and the information you can enter is very limited. Beware of the paid membership! If you opt in for monthly payments for 6 or 12 months, you can’t cancel prematurely. That is, you are legally locked to continue with the payments.

 7. Evelyn Theuninck Evelyn Theuninck schreef:

  Ik nam een maand Parship op en na 12 maanden krijg ik plots de melding dat ik 363€ moet betalen. Terwijl ik er na een maand niet meer op kon en alles weg was! Ik heb nooit intussen iets gehoord van die site en plots moet ik dat bedrag ophoesten?! Gebruik deze site NIET!!! Puur puur bedrog! Als ik dit werkelijk moet betalen ga ik hiermee naar testaankoop en de media. Dit is iets dat iedereen moet weten! Dit is echt geldafzetterij!

 8. Mary Mary schreef:

  Een vreselijke site. Geen leuke mensen op te vinden. Concept is vrij ingewikkeld en enorm hoge kosten bij opzeggen binnen 24 uur. 64,50 euro moet ik betalen, internet staat vol met klachten hierover. Voel me echt opgelicht.

 9. Maxime Maxime schreef:

  Oplichters wegblijven van site,fake profielen,maffiapraktijken

 10. Erik Erik schreef:

  Het Parship herroepingsrecht is bedrog. Ik nam een Parship abonnement van 12 maand, kostprijs 301€. Na betaling bleken alle foto’s nog steeds gesluierd. Ik had dit blijkbaar verkeerd begrepen. Na 3 dagen vraag ik een herroeping van mijn bestelling. Blijkt dat ik slechts 215€ terugkrijg, omdat ik in die drie dagen 2 contacten heb gekregen. Vermits ze 7 contacten garanderen op 12 maanden (ocharme!) hebben ze naar eigen zeggen 2/7 van hun commitment volbracht. Die 2 berichten waren dus 86€ waard! Ik zal voor dat geld beter andere sites bezoeken in de toekomst

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Tja, ook jij hebt de kleine lettertjes niet van a tot z bestudeerd. Honderden euros heb je gedoneerd aan de malafide organisatie Parshit, en je ziet geblurde fotoos, komt niet in contact met vrouwen etc. Doordat er telkens mensen intrappen blijft de geldkraan lopen, kunnen radio en tv reclames worden bekostigd, en rijden de bazen in dikke audi’s of een tesla model s. Die paar honderd euro had je beter aan een goede escort kunnen geven. Die behandelt een man eerlijker en beter dan een vrouw op een datingsite, had je nog lol gehad.

   • superboer superboer schreef:

    @mgtow, snap ook niet dat je als man daar in trapt om vele honderden euros in te steken… daarbij kans op een match nul coma nul..

   • snelle afhandeling snelle afhandeling schreef:

    Reclame maken kost ook geld en partnership wil inderdaad dat geld weer terug zien op hun rekening en ze moet server en domein hosting betalen. Reclame is geld verdienen en jou in de problemen brengen. Tegenwoordig is het allemaal reclame maken om goed geld te kunnen verdienen.

    Als ze niet genoeg mannen hadden die voor zo’n kut site hadden betaald. Dan lagen ze er ook allang uit. Allemaal oplichters.

   • mislukt mislukt schreef:

    Super de boer jij moet lekker homo worden, dus dat wordt voor jou gaatjes vullen of je moet bukken. Nice try dat je onder naam kees ging verbergen. We weten dat jij diegenen weer bent.

 11. Who Who schreef:

  Jammer, dat je je lidmaatschap niet op kan zeggen als je een partner hebt gevonden. Dus pas op om lid te worden. Lees goed de kleine letters!

  • Lex.A. Lex.A. schreef:

   Dat heeft niets met kleine lettertjes te maken. Je maakt een afspraak over de duur van het abonnement op het moment dat je besluit jezelf in te schrijven en afspraak = afspraak.

   Dat je een partner gevonden hebt is niet “jammer dat…” maar juist jouw geluk! Het te grote glas kan ook halfvol zijn.

   Misschien hebben mensen ergens nog ongebruikte strippenkaarten ergens voor liggen? Kan je die eigenlijk weer inwisselen? 😉

 12. Bart is Boos Bart is Boos schreef:

  Iemand op Parship vond mijn profiel leuk en gaf haar foto vrij. Op dat moment zag ik dat het een bekende van mij is en heb ook via de site gereageerd. Maar ik kreeg berichten terug dat ze mijn reakties niet kon lezen en ook niet kon reageren omdat ze geen premium/betalend lid is.
  We hebben buiten Parship om dus even contact gehad en daarbij vertelde ze mij dat ze al een tijd geen lid meer is.
  Hoe dan ook een vreemde manier van werken, dat niet betalende leden contact kunnen maken en foto’s (zomaar?) vrij gegeven worden en vervolgens geen berichten kunnen lezen en beantwoorden.
  Het is mij tot drie keer toe overkomen ( in die gevallen onbekenden) dat vrouwen contact zochten en een “glimlach” of “complimenten” verstuurden en ik daar heel positief op reageerde. Maar nooit een reactie gaven terwijl ik wel kon zien dat ze het gelezen hadden.
  Dan zijn er twee mogelijkheden: 1) ze zijn te onbeschoft om normaal te reageren of 2): ze kunnen niet reageren en ik vermoed het laatste. En dan vind ik dat een enorme fout van de site die niet-betalende leden contact kan laten maken met betalende leden. Het betalende lid denkt een leuk contact gevonden te hebben, maar kan vervolgens helemaal niks.
  Hoe kunnen niet-betalende leden überhaupt contact leggen vraag ik me dan af, want ik ben nooit gratis lid geweest.
  Gelukkig ben ik nog geen 14 dagen lid en volgens hun voorwaarden kan ik gebruik maken van restitutie van (een deel) van de kosten. Heb mijn abo dus meteen opgezegd en nu maar afwachten of ik mijn geld terug krijg.

 13. Nadenker Nadenker schreef:

  Hier en op andere sites lees ik bijna enkel negatieve reacties.Maar ook hier staan ze op nr1.

 14. anoniem anoniem schreef:

  Parship is zwaar overgewaardeerd. De controle op wat je te zeggen hebt (schrijft in je profiel) is enorm betuttelend. Als vrij snel wordt tekst afgekeurd onder het mom van “dat de ander zou schrikken van contactgegevens” , dit terwijl er gewoon niets van dat alles instaat. Parship is a.h.w. helemaal dichtgetimmerd en dat terwijl het verschrikkelijk duur is, en je er ook niet zomaar 123 van af komt. Mijn advies is NIET DOEN.

  • Alive Alive schreef:

   De werkwijze van Parship werkt niet. Wie zegt dat het beeld wat iemand geeft dmv de vragenlijst 100% correct is? Hoe kan je dat matchen met iemand die het belang van het waarheidsgehalte van de vragenlijst wel ziet? Daar zit manco nr 1 in. Daarnaast is de aantrekkingskracht alleen te bepalen door een persoonlijke ontmoeting. Veel datingsites hebben profielen met foto’s van jarenlange vaste klanten, al dan niet bestaand. Ik heb wel goede ervaringen met E-Matching en Match4Me. Uiteraard maak je mee dat iemand gebonden is, gelijk bij je wil intrekken, op zoek is naar een droomvrouw of de man die zich gedraagt als een koning/heerser en alles dient te gaan zoals meneer wenst. Zo gauw mogelijk een afspraak maken werkt het best, dan kan je iemand beoordelen op zijn “zijn”. Maar voor dat zover is, doorzie je al zoveel, als je goed oplet. Mijn 5 jr ervaringen maken me wel triest, er zijn weinig mannen die voor mij geschikt zijn, als hoog opgeleide vrouw die er goed uitziet, niet dik is en goed gekleed. In mijn geval haken ze af omdat ik huisdieren heb, bereisd ben en nu niet meer zo van vakanties hou. Wat me opvalt is dat het de heren helemaal niet gaat om mij, als persoon, maar men zoekt een reisgenoot, etc. Ik sta open voor iemand, beschaafde man, die echt in mij geinteresseerd is en dat zijn er niet zo veel……

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Met name hoogopgeleide vrouwen prijzen zich uit de markt en vinden zichzelf zo geweldig. Maar een man kiest eerder voor een jongere vrouw uit de sportschool dan een universitaire vrouw rond de menopauze.
    Huisdieren zijn niet het probleem, ‘crazy catladies’ zijn dat wel!

   • Martin Van Schijndel Martin Van Schijndel schreef:

    Nou ik hou van huisdieren en ben juist op zoek naar een goed geklede dame en die vindt je heel moeilijk soms geven ze niet eens een reaktie op je vraag en als je dan een keer een date hebt zien ze er heel anders uit . Uit uw reaktie zie ik volgens mij een goed geklede dame voor me en zou wel in contact willen komen of te zien of het zou klikken groetjes martin

  • Mona Mona schreef:

   Het zijn allemaal zakkenvullers die datingsite

   • Ima Ching Ima Ching schreef:

    nu snap ik ook waarom er zakkenvullende profielen op die sites staan… Aan golddiggers geen gebrek.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Je zak blijft ook goed gevuld. Want tot een date komt het niet en de meesten zijn ook dermate onaantrekkelijk dat de fantasie niet geprikkeld gaat worden.

   • Lex.A. Lex.A. schreef:

    en zelfs al zou het zover komen, is de kans groot dat ze enkel je leven hard maakt.

 15. Vaiana Vaiana schreef:

  Ik koos voor Parship om het feit dat ik hoopte op een site terecht te komen waar ik eens niet te maken kreeg met onechtheid. Met de profielen zelf is niets mis – voor zover ik ze kon zien – want dit heeft de site slim afgeschermd tot je voor een lidmaatschap gaat betalen. En die kosten zijn best aanzienlijk. Daarnaast kwam ik erachter dat de zogenaamd verstuurde berichtjes door Parship zelf zijn gemaakt. Wat een hoax! Zo jammer, vooral voor iedereen die tijd en en energie steekt in het aanmaken van zijn / haar profiel en vervolgens geconfronteerd wordt met flinke lidmaatschapsprijzen.

  Heb ze nog gevraagd of er niet een maandlidmaatschap mogelijk is en daar kiezen ze niet voor omdat ze vinden dat men over het algemeen langer nodig heeft om iemand te vinden. En wat als ik het nou toch een maand wil ervaren?

  • Lex.A. Lex.A. schreef:

   Of je “langer” nodig hebt bepaal je zelf als klant en niet Parshit. Dus als de klant geen koning is bij Parshit, dan geen abo afsluiten.

   Ik zou mij überhaupt nog maar eens afvragen of je zelfs wel een abo van een week zou willen…

  • verpanden verpanden schreef:

   Ik heb mij daar ook ingeschreven 1 week. Site zit vol met neppe profielen en mensen sturen jou interesse bericht wanneer het de laatste dag is om full member te worden. Heb er ook nooit voor betaald en zal ook nooit voor iets betalen, wat ik nooit te zien zal krijgen.

   Dus trap er niet de enige wat ze willen is jou geld. Ze willen dat je elke maand moet betalen. De meeste foto’s worden van hyves en van facebook gestolen en van buitenlandse sites.

   Ik koop geen kat in de zak.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Parshit staat bekend om de veel te hoge tarieven en lage service. Als je binnen 2 weken opzegt (herroepingsrecht) moet je nog wel heel veel geld betalen voor een zogenaamd persoonlijkheidsrapport. Feitelijk een vragenlijst die je hebt ingevuld en waarvan niet is aangetoond dat dit bijdraagt aan succes. Bovendien verplicht om in te vullen.
    Wat goed werkt bij dit duitse bedrijf is de incasso-SS die het geld vordert van mensen die dachten dat ze hun abonnement hadden stopgezet terwijl het tegen woekertarieven stilzwijgend werd verlengd.
    Om de suggestie te wekken dat je kans maakt uiteraard neppe en inactieve profielen. Tijd dit ‘bedrijf’ juridisch wordt aangepakt.

 16. Henk cruiseman Henk cruiseman schreef:

  NOOIT mee in zee gaan. Grote oplichjters en geldkloppers! Respecteren ook niert de NL wetten inzake privacy!
  Ik hadf zogenaamd een voor 12 maanden premiom contract afgesloten ( was helemaal niert zo en dat kan ik bewijzen ( zo slim om .pdf te branden van mijn opgave). Maar bleven geld afschrijven van mijn creditcard. Dus die maar laten blokkeren want van “klanten”service ( lees Oplichters) te horen dat opzeg termijn 12cmaanden was!. Dart mag helemaal niet in NL!
  Ik ga melden bij AP en CBP over schending NL wetten privacy, want dat doen zij ook. Ik had mijn alias/schuilnaam opgegeven, maar moest vanwege opzeggen zogenaamd ander email-adres opgeven, zodat zxij mijn echte idenbtiteit hebben misbruikt om extra geld van mijn crediotcard af te schrijven. Dus werkelijk mensen: NOOIT iets met deze oplichters iets doen

 17. Catherine Catherine schreef:

  Nou nou nou heren toch, wat een denigrerende opmerkingen over vrouwen. Nee, dan de heren, die denken dat ze iedere vrouw kunnen krijgen, terwijl ze er zelf niet uitzien. Kleine dikke mannetjes en mannen met met snorren en baarden, nee daar word ik niet vrolijk van. Oudere mannen van plus 70 die denken dag dat ze nog makkelijk een jongere vrouw in de wacht kunnen slepen en ja je gelooft het niet, ook nog een kinderwens hebben! En heel veel mannen zitten op een foto ook achter een bord met onduidelijke inhoud. Wat te denken van mannen die met een ontbloot bovenlijf en armen vol tatoeages, denken dat ze gewild zijn om nog maar niet te spreken over de mannen die zich in een Onslow hemd aantrekkelijk wanen of op een foto hun blote lichaam in een zng. aantrekkelijke pose op een strand laten zien. Nee ook ik heb genoeg van die datingsites. Als hoogopgeleide, goed uitziende vrouw is het bijkans godsonmogelijk een serieuze aantrekkelijke partner op die datingsites te vinden. En zoveel eisend ben ik toch ook weer niet!

  • Ima Ching Ima Ching schreef:

   Je slaat de spijker op zijn kop Catherine. Datingsites fungeren als de afvoerput. Je zult er zowel als vrouw als man gemiddeld genomen niet veel bijzonders aantreffen.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Typische reactie van een doorsnee vrouw:
   – mannen op datingsites deugen niet
   – ze ziet er zelf zo goed uit
   Notabene heeft onderzoek aangetoond dat vrouwen op datingsites zeer veel kritischer zijn dan mannen. De man die een vergelijkbare aantrekkelijkheid heeft als de vrouw in kwestie is niet goed genoeg. Een vrouw die reële eisen stelt vindt zo een man. Echter zolang vrouwen zich uit de markt prijzen wordt het niets. Behalve een zwikje katten.

   • verpanden verpanden schreef:

    De meeste vrouwen waar ik mee een hebt gedate 10 jaren terug, die zagen er ouder uit dan hun eigen leeftijd. Is zij 25 jaar lijkt zij op begin 35 en ik 15 jaar jonger. Ze zag er vies en dik en smerige en rookte ook veel en gele gebit en vaak on verzorgd kleding en geen style was gewoon een oer aardappel hollandse dame.

    Er staat een vrouw die heet marieke oosterling en staat op knuz. Deze vrouw staat die al 15 jaar op lexa en op knuz en op andere dating sites. Licht en belazerd de mannen op dating sites en deze vrouw zoekt niks wil graag dat de man gratis naar haar toekomt of zij komt dan moet jij voor haar etentje en drank je betalen, maar heb nooit voor een vrouw betaald. Ik betaal mijn eigen eten en drinken en had mevrouw mooie beet gehad. Ze heeft mijn wissel geld van de ober gekregen en ik zei nee, ik wil mijn wissel geld terug en die is van mij en zij begon raar te doen van ik kom zo ver en ik hebt gezegd is niet mijn probleem. Met veel moeite heeft ze die wissel geld terug gegeven.

    Deze dame had 3 drie relaties gehad. Mevrouw wilde samen wonen en wilde dat er een aparte rekening geopend moest worden en dat zij en haar vriend om de maand de huur moeten betalen. Overigens hoorde ik dat deze dame drie relaties met 3 creoolse surinaamse jongens had gehad. En die relaties liepen uit na elke twee en na drie jaar heeft ze een ander vriend.

    Ze ziet er veel ouder uit en dan daar voor ze zegt ze is 36 jaar, en lijkt op iemand van begin 45 jaar.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Nog iets.
   Ik ken geen enkele man die zegt. Wow das een hoog opgeleide vrouw, ik krijg er de kriebels van.
   Vrouwen vallen op hoger opgeleide mannen (hypergamie) en het door feminisme geïndoctrineerde brein denkt dat het omgekeerd ook zo is. Maar wat de man betreft kan ze beter naar de sportschool in plaats van de universiteit

  • Ima Ching Ima Ching schreef:

   Waar vouwen denken dat ‘hoog opgeleid zijn’ aantrekkelijk is en zij beter naar de sportschool kunnen gaan, denken mannen met een ontbloot bovenlijf te moeten gaan poseren omdat ze denken dat een vrouw daar voor valt, terwijl zij beter een hogere opleiding moeten gaan genieten.

   Zolang dames en heren met bovenstaande insteek op datingsites geld gaan uitgeven, zullen ze van een koude kermis blijven thuiskomen.

   Ga lekker naar buiten om mensen te ontmoeten. Kijk eens wat minder vaak op je smartphone: gebruik je zintuigen (incl. je gezonde verstand) waar je eigenlijk voor bedoeld zijn.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Zowel mannen als vrouwen kunnen slechte profielen maken. Alleen komen vrouwen er mee weg en mannen niet. Ook zie je dat profielteksten van vtouwen vaak veeleisender zijn. Ze hebben immers ook alle keus.

  • eeuwig eeuwig schreef:

   Hahah dit zijn vrouwen die altijd voor eeuwig alleen zullen blijven. De meeste willen een rijke man of een toyboy.

  • eeuwig eeuwig schreef:

   Dating sites zijn er om goed geld te maken, je moet het zo zien als afval.

   Ik ken genoeg mannen die er nog steeds in geloven dat ze nog steeds met een vrouw praten. Hahah terwijl het gewoon een oude man is die zijn boterham er aan verdiend. Die achter 10 neppe profielen vrouwen verschuilt. Terwijl mannen nog steeds blijven hakken op die nep profielen.

   Er zitten ook jonge vrouwen die zich voordoen als man.

  • kleimond kleimond schreef:

   Leuk he’ zo’n oude gerijpte stink doos die toch weer negatief reageert. Tuur lijk zoeken die oudere mannen jonge dozen en geen oude stinkdozen, maar deze moest echt natuurlijk er uit. Die oude stink dozen hadden al jaren in hun jonge jaren kunnen genieten en nu maar beseffen dat ze opeens geen goede man kunnen vinden, terwijl je note bene al die tijden hebt gehad.En dan meteen profileren over ditjes en datjes, wordt echt een beetje gestoord van dat mens.

  • Puck Puck schreef:

   Nou nou nou nou Catherine, je reageert ver beneden hoogopgeleid peil… laten we iedereen in zijn of haar waarde laten en er vanuit gaan dat voor iedere pot een deksel is. Mijn advies is om eens een lange douche te nemen zodat je het azijn goed van het lijf spoelt… als man zijnde zou ik ook direct afhaken.

 18. Paul Paul schreef:

  Parship is opzich wel aardig maar heeft aantal erg onplezierige functies (site-technisch):

  – De zoekfunctie is door ’n kleuter gemaakt, je kan b.v. niet of nauwelijks op plaatsten zoeken
  stel ik woon in Friesland en ben eigenlijk opzoek naar ’n prachtige partner uit Zeeland….. forget it.

  – Er zijn heel weinig betalende vrouwelijke leden, mijn inschatting is <15% de kans op enige vorm van contact is dan ook nihil.

  – Foto's zijn niet zichtbaar, beiden leden moeten betalend lid zijn en dan ook nog actie ondernemen om die foto te releasen.

  – Site blijft maar aangeven dat je nieuwe bezoekers hebt, iedere dag weer, terwijl die al weken oud zijn.

  – Heb diverse dates gehad via deze site, allemaal leuke vrouwen maar meestal met 'n bizar eisenpakket (reden is dat meeste de hoofdprijs hebben moeten betalen voor lidmaatschap en dus 'n hybride van George Clooney en Bill Gates verwachten), soms echt heel ver van enige realiteitzin, wat dat betreft heeft MGTOW groot gelijk.

  Als je echt op zoek bent naar leuke partner of de ware liefde, ga dan gewoon naar buiten, ga op stap, ga naar 'n vereeniging, ga naar weet ik het de fiets-club ofzo, ga dat huis uit naar buiten !!….. kans dat je 'n echt leuke man / vrouw tegenkomt is ongeveer 100% groter.

  Paul

  • MGTOW MGTOW schreef:

   De reden dat vrouwen een bizar eisenpakket hebben komt niet door het abonnementsgeld. Dat betalen mannen ook. Sterker mannen betalen vaak meer voor datingsites dan vrouwen. De reden heeft meer te maken dat er enerzijds zo veel keus is aan mannen, anderzijds doordat vrouwen van nature hypergaam zijn, dwz altijd opzoek naar een beter exemplaar, beter dan zij zelf. De kieskeurigheid is ook aangetoond in onderzoek en daar werd enkel nog gekeken naar uiterlij, het eisenpakket komt daar nog bij. . Voeg hypergamie hier aan toe en de kans op een relatie wordt minimaal.
   Het advies om naar buiten te gaan is natuurlijk goed. Maar je zult altijd worden vergeleken met het aanbod dat via de smartphone (die geen seconde van haar wijkt) beschikbaar is. Daarnaast zul je dan je activiteiten zoals sport en hobbies moeten aanpassen aan de beschikbaarheid van vrouwen. Maar ik de doe de dingen die ik leuk vind en niet vanwege de eventuele aanwezigheid van vrouwen. Vergeet ook niet dat veel alleenstaande moeders vastzitten aan hun kids en er mannen met drukke fulltime zijn. Dus online zou een uitkomst kunnen zijn, werkt echter in de praktijk nauwelijks

   • Paul Paul schreef:

    WBT de kosten zit je echt volledig mis, alle vrouwen waar mee heb zitten chatten, ontmoet hebt, mee liggen wippen via Parship waren in dezelfde valkuil gelopen, je kan namelijk niet ff paar maanden lid worden, het is altijd voor ’n jaar.
    Als je gewoon registreerd, en dan 3 weken wacht (onder tussen heb je 0 fuctionaliteit, maar who cares dan kost het iets meer dan 200,- euro er jaar als je in 1 keer betaald)

    Meeste vrouwen krijgen natuurlijk ’n tsunamie aan berichtjes na registratie en willen dan toch gelijk reageren foto’s kijken en die gaan dan voor het betalen per maand model, dan kost het je ongeveer 700,- euro per jaar.
    Maar je hebt toch bedenktijd na aankoop zou je denken….. klopt maar minimaal afname is 3 maanden plus nog een 80 euro voor de ‘test’ dus kost dat je 250,- voor niets, want account is gelijk niet meer bruikbaar, dus niet dat je nog 3 maanden kan gebruiken ofzo.

    Iedereen gesproken en ontmoet haalde dit aan als zijnde compleet rip-off truc want staat heel sneaky opgeschreven en als je niet alert bent dan denk je dat je lidmaatschap voor paar maanden afneemt.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Parshit staat er om bekend zeer hoge tarieven te rekenen, zeker bij verlenging van het abonnement. Dit is listig verstopt op de website.
   Het verdienmodel van Parshit is er op gericht dat mensen hier eenmalig intrappen. Die komen natuurlijk niet meer terug maar er komen ook altijd wel nieuwe slachtoffers zich aanmelden. Zo blijft het geldkraantje lopen. Goed ingedekt via algemene voorwaarden die, als je ze leest, lijken te zijn overgenomen van een energiemaatschappij.
   Wat het duitse bedrijf wel goed doet is het inschakelen van de incasso-SS op het moment dat verontwaardigde klanten weigeren hun stiekem verlengde abonnement te betalen.

   • vermoeiend vermoeiend schreef:

    Ik ben er behoorlijk klaar mee met de datingsites. Zoals hieronder ook al meerdere malen gezegd is. Er is gewoon niet mee te praten met die vrouwen. Ik zie er toch wel zeer goed uit ( hoor ik ook van anderen) , hoogopgeleid, goede baan , leuk huis, slank, ik sport veel, nou ja , noem het maar weer op…… Maar het is nooit goed. Rupsje nooit genoeg zijn alle vrouwen EN het wordt alleen maar erger heb ik het idee… tis de tijdsgeest denk ik. Het is zelf zo erg dat ik maar dates zoek buiten nederland ( duitsland bijv alhoewel het daar ook die kant op gaat ). De vrouwen op de nederlandse datingsites zijn verziekt! ik zeg het je.

  • Puck Puck schreef:

   Hoi Paul,

   Daten?

   Gr. Puck

  • Mona Mona schreef:

   Ben ik goed af dat ik geen lid ben geworden van parship

 19. B B schreef:

  Na bovenstaande “intelligente” commentaren, net veel taalfouten, van de zogenaamd goed uitziende heren, vast elke dag in trainingsbroek, blowen, bier en wil alleen maar iets voor sex, om de frustratie van hun gestrande relatie te vergeten… dankjewel, niet deze dating site, wil wél iemand met niveau die positieve aanvulling is, niet hersenloos gefrustreerd iemand die alleen maar met zn onderste helft “denkt”

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Dir klinkt weer als een gefrustreerde vrouw die vanuit haar hypergamie op zoek is naar die hoog opgeleide man die alles goed voor elkaar heeft (succesobject) maar zelf geen sexobject is of wil.zijn. Wanneee stelle vrouwen eens reële eisen?

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Nb de taalfouten in deze zijn ontstaan door een gebrekkige autocorrectie, excuus hiervoor

   • suerboer suerboer schreef:

    en zo is het mgtow/jij vertaalt het goed, bij deze.

   • RRR91 RRR91 schreef:

    Hahahaha ik ga helemaal stuk om al jou reacties die ik lees. Alles wat je zegt is gewoon zooooo waar. Dit doet hun overgewichte, tedere zieltjes natuurlijk veel te veel pijn, aangezien de waarheid gewoon moeilijk te slikken is. Maar hey, wij zijn niet degene met een tikkende tijdbom als baarmoeder. Laat ze maar willen uitkiezen en belachelijke eisen willen stellen, tot ze op een moment komen dat zelfs de meest drugsverslaafde dakloze ze niet eens meer wilt. Ze wouden spelletjes spelen toen ze hun uiterlijk nog hadden in plaats van dat gebruiken om een goede kerel te vinden. Mogen ze ook lekker op de blaren zitten. Bedoel niet vrouwen die een vervelende relatie hadden of door een nare situatie zijn heen gegaan, die gun ik alleen maar geluk. Maar je weet welke trutten ik bedoel, die alleen maar willen uitzoeken en zich te goed voelen. Wij kerels gaan wel door. Houdoe.

  • superboer superboer schreef:

   kun je blijven zoeken tot je een ons weegt; die man vind jij niet.

  • Trudy Trudy schreef:

   @B – 27 juli 2019 at 18:29: Wat een lange zin met veel komma’s (en wat spelvauten)…. Heb je daar een opleiding voor gedaan?

   • superboer superboer schreef:

    @TRUDY;;Wijsneusje; Er valt met een hoogopgeleide Vrouw[en] niet samen te leven dan wel samen te wonen.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    @trudy,
    Een paar taalfoutjes in zijn lange zinnen. So what, doet dat iets af aan de strekking van zijn verhaal?
    Maar je zult het dan wel helemaal eens met mij zijn want ik ben namelijk zeer hoog opgeleid (medisch specialist). Alleen ben ik het dan ook weer eens met de persoon hier met zijn taalfoutjes.

  • asbak asbak schreef:

   Zeker eentje die voor een dating site werkt en mannen buiten oplicht.

   Zeker heeft een Nederlandse man haar het huis uitgetrapt. Zeker genoeg van haar gehad of ze kon geen partner alimentatie krijgen of ze hapt graag bij een andere in of eentje die helemaal geen kinderen met haar wilt of heeft kinderen maar deze heeft zijn kinderen in huis genomen en haar het huis uitgetrapt zeker eentje die met veel mannen vreemdgaan denkt vaak gratis profiteren op eten en drinken. Maar de Nederlandse mannen laten zich niet makkelijk om tuinen.

   Ze is zeker hersenloos tussen haar kutje en mondje.

   De Nederlandse moet zich netjes gaan aankleden en stinken vaak naar asbak uit hun mond. Stinkt vaak uit hun smoel. Maar wanneer het tot betalingen neer komt weten ze goed de boel te belazeren.

 20. MGTOW MGTOW schreef:

  Het gemiddelde eisenpakket van een vrouw op een datingsite is dermate omvangrijk en tegenstrijdig dat vrijwel geen ene man voldoet. Wil je hier ook maar gedeeltelijk aan voldoen dan kost dat zoveel mentale gymnastiek en energie dat dat niet meer opweegt tegen die paar orgasmes per week. Ik hoor van mannen om me heen dat ze na een poosje daten de vrouw in kwestie gewoon zat zijn en rust aan hun hoofd willen (dit zijn dan nog geen eens red-pill mannen….)

  • superboer superboer schreef:

   ja is ook zo mgtow/ vele vrouwen zien er toch niet uit, en ze krijgen vanzelf wel berichten, daar kunnen ze uit kiezen.. velen zijn ook volslank, hebt ik niks mee, altijd achter een bord eten en wijn, en ze hebben als hobby uit eten,vakantie,shoppen,netflix,terras,sauna… bla bla bla. als man krijgt je nooi een bericht terug, ja een afwijzing. Van niet 1 vrouw maar van 10 tallen, terwijl ik er heel goed uit ziet als man, zelfs de lelijkste vrouwen op date site wijzen me nog af, trieste figuren hoor mgtow. Op parship dan mgtow? of zijn dat ook volgevreten verwende wijven?

  • Steef Steef schreef:

   Wordt hier nu echt al vanaf januari gezeikt over haren, volslanke vrouwen, wijn, salaris, eisen etc etc? Heren….echt waar!!!
   Lees eens terug waar jullie het over hebben. Ik denk echt dat de enige optie idd een jongere vrouw is, die perfect in haar vel zit en naar jullie luistert. Die uiteindelijk tòch op de centen uit zijn en je dan alsnog verlaten als je zelf onderuit zakt en zij een betere kunnen vinden. Jammer, ik wilde me inschrijven,maar als hier echt alleen maar vrouwen zitten met dit soort profiel wat jullie beschrijven, wil ik daar niet tussen zitten. Bedankt voor deze inzichten !!

   • superboer superboer schreef:

    het is allemaal oh zo waar wat we schrijven steef… mgtow ook zelfde ervaring, ik ook, date site vrouwen de meesten zijn echt niks, veel te veel eisende en lelijk. Lees veel dat de meeste mannen afgewezen worden al ben je nog zo aantrekkelijk als man zijnde, zelfs door de meest lelijkste vrouwen, zegt veel. lees alle reacties maar eens elders.

  • Puck Puck schreef:

   @MGTOW: wat kunt u heerlijk schrijven!

 21. MGTOW MGTOW schreef:

  Als je met een vrouw gaat daten die de leeftijd van 35 is gepasseerd, dan is de kans groot dat het een ‘volslanke’ vrouw is. Een normaal postuur blijkt dan een uitzondering te zijn. Als het onderwerp aan bod komt dan worden tal van redenen genoemd waarom ze zo is; geen tijd om te sporten, blessures, bijwerking van medicijnen, slechte schildklier. Maar de belangrijkste reden wordt verzwegen: elk pondje gaat door het mondje! Met name de wijnconsumpties hakken er in. Je weet wel, het glas is altijd halfvol (wordt bijgeschonken). En de hobby: wijntje drinken met vriendinnen op het terras. En de hobby netflix gaat vast ook gepaard met een graasmoment. Een beetje stevige vrouw hoeft niet erg te zijn, zeker als de vrouwelijke vormen behouden blijven. Maar postuur ‘geplofte bitterbal’ , wijnvat of worst vind ik niet charmant. Zeker boven de 35 zijn dikkere vrouwen zelden nog mooi gevormd. Het gekke is dat vrouwen op datingsites vaak een lengte-eis opnemen in hun profiel. Maar als je als man een gewichtseis stelt dan is de wereld te klein……..
  Mocht je toch een relatie aangaan met een volslanke, bedenk dan dat er grote kans is op spier- en gewrichtsklachten. Bijvoorbeeld artrose. Ook is de kans op diabetes sterk verhoogd. Voor je het weet eindig je als mantelzorger, heb je een opel zafira of fiat multipla nodig om haar te vervoeren en zonder makro-pas zullen de kosten voor levensonderhoud de pan uit rijzen, want de pan zal telkens worden leeggegeten.
  Vrouwen met het postuur van een wijnton of geplofte bitterbal vormen een goede basis om haar verzameling katten op schoot te nemen, maar zijn geen goede lange termijn investering.

  • superboer superboer schreef:

   klopt, als je de profielen van ze leest, heel veel zijn volslank, en geen een sport ervan, te lui te gemakzuchtig aangelegd ook. En dan dat Haar, moet je eens zien mgtow, volgens mij hebben velen jaren geen kapper gezien, haar staat alle kanten op, en alle kleuren komen voorbij. wat mij ook opvalt, heel veel vrouwen met profielfoto met glas wijn in haar hand of achter een bord eten, allemaal eenheid worsten, Ook zijn velen NIET betalend lid, oh nee, want anders kost haar dat geld, ze zijn daarbij erg arrogant en hebben zelf niks te bieden, ze hebben ingevuld; ik hou van vakantie, shoppen,netflix,terras,uit eten… bla bla bla. allemaal dat zelfde geneuzel mgtow, koken kunnen of willen ze vaak niet. Ik wil helemaal niet zo;n vrouw, welke man wel?

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Goed gezien superboer, het haar wat als een ragebol alle kanten opstaat. Dat zie je inderdaad heel vaak. Een elastiekje of speldje zou voldoende kunnen zijn om het te fatsoeneren. Maar als zelfs dat al te veel moeite is……
    De gekleurde kuif zie je ook met regelmaat. Doet me denken aan een tropische vogel. Niet zelden staat zoonlief met het zelfde kapsel ook op de foto. Zijn toch wel tokkievrouwen die dat doen hoor.

   • Lex.A. Lex.A. schreef:

    Hahaha, de vrouw met een glas wijn is het equivalent van de man met een biertje in zijn hand op de foto. En laten een hoop dames dat nu net geen leuke foto’s vinden…

    Als je met één vinger wijst, wijzen er minstens drie terug.

    Overigens: op foto’s met eten en/of alcohol reageerde ik sowieso al nooit. Als je met eten en/of wijn op de foto staat en je hebt geen slank ogende taille… Moet ik het nog uitleggen?

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Als je de volgende fotoos schrapt:
    -fotoos met eten en drinken
    – fotoos met haar kind(-eren) erbij
    -snapchatfotoos (met van die konijnenoren etc)
    – groepsfotoos
    – SPRING-fotoos
    – fotoos van haar en een gedrogeerde tijger

    Wat blijft er dan nog over?

  • Zon Zon schreef:

   Volgens mij sla je de spijker op de kop! hahahaha…mooi verhaal man! Het is net als in het dierenrijk. Zodra er kids komen ben jij tweede plan. Bepaalde diersoorten er zijn uitzonderingen! Natuurlijk zijn de kids meer dan welkom, we waren er zelf bij tenslotte, maar tweede plan is niet wat wij willen. Dan begint het na een tijdje toch echt weer te jeuken…en gaan we op jacht.

   • superboer superboer schreef:

    ja en dan wel naar een fitte vrouw, velen zijn te vet, kwam ze tegen op date site, en velen hebben het haar net alsof ze zo van het carnaval komen, vele niet aantrekkelijke vrouwen op date site, het is het allemaal net niet, allemaal 2e keus vrouwen staan er op, velen met problemen, hard gezegd maar oh zo waar. En vele arrogante wijven, antwoorden niet of nauwelijks terug.

   • Ima Ching Ima Ching schreef:

    Een ander issue is dat vrouwen een beschermde diersoort zijn, terwijl ze graag gelijk behandeld willen worden. Hoe graag ze dat willen kun je zien als er een scheiding geregeld moet worden of wanneer ze van het UWV een baan in het leger of in de bouw aangeboden krijgen…

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Je ziet dat ook tijdens dating. Zogenaamd sterk en geemancipeerd maar toch verwachten dat de man de auto in stapt richting haar plaats en de hele boel financiert. Alleen geemancipeerd wanneer het goed uitkomt is natuurlijk geen echte emancipatie maar is calculerend gedrag. Als je eenmaal de dubbele standaarden herkent……..dan weet je meteen dus ook dat vrouwen helemaal niet gelijk WILLEN behandeld worden.

   • superboer superboer schreef:

    mgtow/ ik snap ook nooit waarom vrouwen op date site hun haren niet iet wat fatsoenlijker in vorm kunnen brengen, bijna alle kapsels zien er niet of onverzorgd uit, of willen zij geen geld kwijt aan de kapper? lijkt er wel op, net zo dat wij de man altijd maar moeten reizen naar haar toe en ook nog het eten en drank betalen. Vele wijven antwoorden niet eens terug op een berichtje of je word als man meteen afgewezen. Alleen als je als beroep arts hebt ingevuld maak je kans als man… voor minder doen die [lelijke] wijven het niet, arrogantie spat er van af, meestal willen ze ook een stoere man. En ze zijn pittig schrijven ze in hun profiel, meestal niet de beste vrouwen, vaak gaat de scheiding uit van mevrouwtje zelf. verre van afstand houden, ook hebben ze al meerdere relaties gehad na de scheiding, ook die liep mis… tja waar ligt het dan aan? 3 x raden.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    @superboer
    Vrouwen hoeven nu eenmaal geen moeite te doen. De berichten op een datingsite stromen vanzelf wel binnen. waarom dan nog moeite doen om het haar te fatsoeneren? Zeker alleenstaande moeders zien er vaak echt niet uit met statisch geladen ragebollen of pittige kapsels al dan niet voorzien met een gekleurde kuif (als een tropische vogel)

 22. MGTOW MGTOW schreef:

  Via een datingapp kreeg ik een reactie van iemand die haar zus in de aanbieding had. Het bleek om een Oekrainse te gaan; 40 jaar met een 12 jarige zoon. Een wat vaag beroep als schrijfster/journalist. Ik kreeg haar prive mailadres en er volgden wat uitwisselingen. Snel bleek ze zich te adverteren; de sociale banden in de familie, haar zorgzaamheid en loyaliteit, de hele bla-bla. Maar het meest opvallend: ze noemt zichzelf een ” traditionele” vrouw. In een volgende mail schrijft ze dat traditionele vrouwen niet werken maar thuisblijven. Traditionele vrouwen deden dat inderdaad, namelijk om kinderen te baren, babies aan de borst te leggen en kleine kwetsbare kinderen op te voeden en te verzorgen. De man was dan bereid zich 3 slagen in het rond te werken want hij had een vrouw voor het leven en zijn DNA in kinderen vastgelegd. Dat gaat deze 40 jarige, gescheiden vrouw heus niet meer doen. Ze is te oud om zwanger te raken. Haar 12 jarige zoon is niet van mij. Wat gaat ze dan doen als ze thuis zit? TV kijken denk ik en zich volvreten van mijn centen. Natuurlijk zal die 12 jarige zoon ook moeten worden onderhouden, inclusief studie.
  Zodra je leest dat een vrouw de traditionele kaart trekt ga dan eens na welke traditioneel vrouwelijke rol zij voor jou kan vervullen. Vaak zijn het gescheiden vrouwen die verre van traditioneel zijn en die traditionele rol niet willen of niet meer kunnen vervullen. Er is dan ook geen reden om als man zijnde de traditionele rol als kostwinner op je te nemen. Sinds het feminisme zijn wij van die rol ontslagen. Stop ook met het brengen van dure cadeaus en allerhande grote investeringen. Daadwerkelijk traditionele vrouwen uitgezonderd zijn dit soort investeringen niet meer nodig en je krijgt er ook niets voor terug.

  • Lex.A. Lex.A. schreef:

   Heerlijke nuchterheid.

   Voor alle anderen die dit nog lezen: hoeveel stop je er in, en wat krijg je er voor terug?

   M.a.w.: Wat is je win/loss ratio en wat is de risk/reward ratio?

   Ergo: vul maar in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑