Home / Kortingen op datingsite Parship 🔥 Exclusieve kortingcode!

Kortingen op datingsite Parship

Bij Parship kun je jezelf gratis aanmelden! Vervolgens krijg je van Parship een partnervoorstel. Dit voorstel wordt gemaakt aan de hand van een aantal gegevens met als doel jou in contact te laten komen met iemand die bij je past.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Nieuwste kortingscode Parship

50% Korting op een lidmaatschap

50 procent korting parship

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Bekijk aanbieding

Premium-lid bij Parship

Parship heeft veel te bieden om ervoor te zorgen dat jij de ware vindt. Om gebruik te maken van al hun exclusieve diensten kun je premium-lid worden. De prijs is afhankelijke van het soort abonnement je kiest.

  • Lidmaatschap van 24 maanden is €24,90 per maand
  • Lidmaatschap 12 maanden is €39,90 per maand
  • Lidmaatschap 6 maanden is €44,90 per maand

Waarom online daten bij Parship?

Parship is een datingsite voor hoogopgeleide vanaf de 30 jaar oud die serieus op zoek zijn naar een relatie. Parship is één van de weinige die zich specifiek richt op hoger opgeleide mensen. Om de zoektocht naar een geschikte partner makkelijker te maken biedt Parship hulp bij de selectie. In hun ogen gaat het niet om de hoeveelheid mensen in hun database, maar gaat het om het vinden van iemand die echt bij je past. Om je te hierbij te helpen doet Parship je partnervoorstellen. Dat is een unieke manier om je succes op de dating site te vergroten. Het partnervoorstel wordt gedaan aan de hand van gegevens uit de persoonlijkheidstest.

Gratis inschrijven bij Parship

Met een gratis abonnement kun je al heel wat doen op de datingsite. Zoals profielen bekijken, berichten ontvangen en beantwoorden, glimlachen versturen, toevoegen van foto’s en je ontvangt een korte evaluatie over je persoonlijkheid.

gratis parship

Parship helpt bij het zoeken van de juiste persoon.

Middels een persoonlijkheidstest kan Parship 32 eigenschappen van jou in kaart brengen die belangrijk zijn voor een goede partnerkeuze. Je kunt zelf de resultaten van de persoonlijkheidstest inzien zodat je meer zelfkennis ontwikkeld. Je krijgt bijvoorbeeld nuttige informatie over hoe jij bent in relaties en welke eigenschappen de voor jou geschikte partner moet hebben. Volgens de matchingprocedure wordt jouw profiel met die van andere vergeleken. De matchingprocedure vergelijkt je profiel niet alleen, er wordt ook uitvoerig bekeken welke raakvlakken je met de ander hebt en in welke zaken jullie elkaar kunnen aanvullen. Zo raak je nooit uitgepraat!

Dankzij de persoonlijkheidstest en matchingprocedure is Parship één van de meest succesvolle datingsites van Nederland.

Tijdelijke aanbieding Parship en kortingscode

Wij krijgen van verschillende datingsites zoals Parship altijd de meest recente kortingscodes en acties. Wanneer je deze niet op onze website vindt, zul je deze ook niet op andere websites vinden.

actie korting parship

De kwaliteit en service van Parship

Parship onderscheid zich van andere datingsites door hun streven naar goede kwaliteit. Deze kwaliteit zie je terug in de partnervoorstellen. Zij zorgen ervoor dat je kunt zoeken tussen gelijkgestemde en niet een database hoeft door te struinen met honderden mensen die veel jonger of ouder zijn of niet bij je passen. Bij Parship vindt 32% van hun leden een partner. Om je goed te helpen tijdens het gehele proces van inschrijven, profiel aannamen, reageren op anderen en de date kun je elke dag van de week bellen met de klantenservice.

Parship mobiel

Parship begrijpt dat je niet altijd tijd heb om rustig achter je laptop te zitten. Daarom heeft Parship een mobiele site, een app voor Iphone en Android en een Messenger app exclusief voor Premium-leden. Voordelen:

  • Altijd en overal nieuwe berichten lezen
  • Snel nieuwe foto’s uploaden
  • Overal je gesprekken voortzetten
  • Direct nieuwe foto’s van anderen bekijken.

Benieuwd of Parship en jij een match zijn? Kijk gerust eens gratis rond op de website van www.parship.nl!

 

Door: Welke online datingsite?
Laats bijgewerkt: 01 oktober 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items