Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Ontdek de geheime functie van Lexa: Lexa Control!
Lexa control

Ontdek de geheime functie van Lexa: Lexa Control!

Welke online datingsite?
20 juli 2023

Op zoek naar informatie over Lexa Control? WelkeOnlineDatingsite.nl heeft de antwoorden die je nodig hebt! In dit artikel ontdek je wat Lexa Control is en hoe het je kan helpen bij het vinden van de perfecte match. Of je nu nieuw bent in de wereld van online dating of al wat ervaring hebt, Lexa Control biedt waardevolle tools en functies om je zoektocht naar liefde en verbinding te vereenvoudigen. Lees verder om meer te weten te komen over de functies, voordelen en tips voor het gebruik van Lexa Control. Verhoog je succes op Lexa en vind je ideale partner vandaag nog!

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Omarm de controle: Daten zonder angst en terughoudendheid

Daten is een spannende onderneming. Voor velen is een eerste stap zetten al een hele opgave. Je zult je toch kwetsbaar moeten opstellen om een leuke date of potentieel nieuwe partner te vinden en het is altijd lastig om die deur open te zetten. Eerdere ervaringen kunnen je namelijk doen behoeden om je hart te geven in een nieuwe relatie. Het gevoel hierover geen controle te hebben, kan beangstigend zijn en je doen terugdeinzen.

Controle houden over online dating

Het online daten is hierin al een hele verbetering, aangezien je in eerste instantie op afstand rustig het terrein kunt verkennen en op ontspannen wijze met andere leden in contact kunt komen. Toch kan ook hierin nog onzekerheid een rol spelen. Je weet immers niet wat je kunt verwachten en hoe het contact verder zal verlopen. Gelukkig speelt de datingsite Lexa hierop in door het aanbieden van de mogelijkheid om iets meer controle te behouden in de dategame. De datingsite heeft een nieuwe tool geïntroduceerd die je hierbij kan helpen, namelijk de Lexa Control.

lexa settings

Wat voegt Lexa control toe?

Om gebruik te kunnen maken van de Lexa Control functie, moet je een betaald lidmaatschap hebben. Als je bereid bent om extra geld te betalen, krijg je naast de vele extra’s die het Full membership van Lexa biedt, nog meer extra opties. Deze extra mogelijkheden geven je nog meer controle over je datemogelijkheden. Dus als je het Full membership al hebt, is het zeker de moeite waard om te overwegen om ook gebruik te maken van Lexa Control om nog meer uit je daten te halen. Met Lexa Control kun je ervoor zorgen dat je op de hoogte bent of een bericht dat je hebt verzonden ook daadwerkelijk is afgeleverd en gelezen. Dit kan nuttig zijn omdat het soms onduidelijk is of de ontvanger het bericht wel heeft ontvangen of gelezen, bijvoorbeeld als er storing is of als de ontvanger het bericht niet wil beantwoorden.

Afwezigheidsfunctie

Lexa Control biedt ook de afwezigheidsfunctie, waarmee je kunt aangeven of je online bent of niet, zodat mensen niet zinloos lange gesprekken met je aangaan of vragen stellen als je niet beschikbaar bent. Daarnaast biedt Lexa Control ook de mogelijkheid om een contactfilter te gebruiken, wat kan helpen om te bepalen met wie je wel of niet contact wilt hebben. Al deze extra opties kunnen helpen om je daten op Lexa nog gemakkelijker en effectiever te maken.

Afwezigheidsfunctie

Betaalde aanvulling

De Lexa Control is een betaalde aanvulling op het Full Membership. Wanneer je een gratis lidmaatschap hebt, is deze mogelijkheid niet beschikbaar voor je. Heb je echter een betaald membership, dan kun je deze tool activeren. Ook hier betaal je dan aanvullend voor, maar het biedt je wel tal van mogelijkheden die het daten tot een waar succes zullen maken. Het geeft je een gevoel van controle, alsof je de touwtjes iets steviger in handen hebt en dit zal wonderen doen voor je zelfvertrouwen om andere leden te benaderen en uit te vragen voor een date. Het biedt je zeker enkele aangename voordelen dan het standaard Full Membership. Je behoudt daarnaast uiteraard gewoon toegang tot de gebruikelijke functies die je met dit betaald lidmaatschap reeds tot je beschikking had.

Extra opties met Lexa Control

Met Lexa Control krijg je toegang tot enkele extra opties binnen de onlinedate omgeving. Het is namelijk mogelijk om een leesbevestiging te ontvangen van een bericht dat je aan een ander lid hebt verzonden. Zo zie je gelijk of de ander jouw bericht heeft gelezen en weet je dus ook of je mogelijk een bericht terug kunt verwachten. Wanneer dit uitblijft, weet je gelijk waar je staat. Ook kun je een afwezigheidsfunctie instellen, waarmee je aangeeft of je op dat moment beschikbaar bent voor een chatsessie of juist afwezig bent. Zo zien andere leden gelijk of het nut heeft om je te berichten en uit te nodigen voor een persoonlijke conversatie. Daarnaast is het met de toevoeging van Lexa Control aan je Full Membership mogelijk om een contactfilter in te zetten. Ook hiermee kun je verder selecteren om je zoekopties te optimaliseren.

opties lexa control

Contactfilters instellen

Wanneer je op zoek bent naar een leuke date of nieuwe partner, heb je vaak al een idee aan welke basis criteria deze zal moeten voldoen. Of in ieder geval bij in de buurt moet komen. Met het contactfilter kun je dit verder verduidelijken. Je kunt hiermee immers iedereen uitsluiten die niet overeenkomt met je voorkeuren. Ook kun je kunt op locatie en leeftijd selecteren en andere leden die niet binnen deze grenzen vallen, uitsluiten. Je kunt nog wel door hen worden benaderd, maar niet op de gebruikelijke wijze. Ze kunnen je enkel nog een verzoek sturen en jij kunt dan bepalen of je deze wilt accepteren of gelijk weigeren. Zo behoud je veel meer controle over wie jou kan benaderen en hoef je je niet opgelaten te voelen in ongemakkelijke uitwisselingen van contact.

Lexa Control instellen

Wanneer je beschikt over een Full Membership, kun je Lexa Control op elk moment instellen. Je hoeft hiervoor enkel op de ‘Word Control’ button te drukken. Deze wordt op verschillende plekken op de website getoond, zodat je hier altijd toegang tot hebt. Zodra je de betaling hebt ingesteld, gaat Lexa Control gelijk van start. Heb je nog geen betaald lidmaatschap, dan zul je eerst over moeten stappen op een Full Membership om toegang tot de functie van Lexa Control te krijgen. Het is zeker de moeite van het proberen waard, aangezien je hiermee veel meer controle behoudt over het daten. Dit geeft je vertrouwen en meer moed om leuke leden te benaderen en om met een leuke date te eindigen. En daar is het allemaal voor te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---