Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Ontdek de geheimen van een succesvolle "flirt" op Lexa!
Lexa flirt

Ontdek de geheimen van een succesvolle "flirt" op Lexa!

Welke online datingsite?
26 augustus 2023

Ben je op zoek naar een manier om je interesse in iemand op Lexa te laten zien? Een flirt op Lexa is de perfecte manier om iemand te laten weten dat je hem of haar leuk vindt. In onze blog “Hoe werkt een flirt op Lexa?” leer je hoe je een flirt kunt sturen, hoe je ziet of iemand je flirt beantwoordt en hoe je het beste gebruik kunt maken van deze functie. Of je nu nieuw bent op Lexa of al langer lid, deze blog is een must-read voor iedereen die op zoek is naar liefde online. Lees nu onze blog en ontdek hoe een flirt op Lexa jou kan helpen bij het vinden van de perfecte match!

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Een “Flirt” op Lexa

Online datingsites lenen zich bij uitstek voor het vinden van een leuke date. Mogelijk vind je hier zelfs het begin van een nieuwe relatie. Het is daarom ook zeker de moeite waard om op de datingsite Lexa een account aan te maken. Door je aan te melden als nieuw lid, krijg je de mogelijkheid om een eigen dating site profiel aan te maken. Hiermee kun je de interesse wekken van diverse leuke single dames of heren. Het wordt een ware wisselwerking tussen zelf zoeken en vinden en gevonden worden. Door beide methodes kun je zomaar tegen de ware aanlopen. Lexa biedt naast de standaard basisfuncties bovendien nog aanvullende functies die de kans op een date enkel doen vergroten. Zo is er de mogelijkheid tot het verzenden van een ‘Flirt’.

flirt functie Lexa

Wat is een Flirt op Lexa?

Een flirt op Lexa is een manier om je interesse in iemand te laten zien zonder direct een bericht te sturen. Het is een eenvoudige en snelle manier om iemand te laten weten dat je hem of haar leuk vindt. Op Lexa kun je flirten door op het hartje naast een profielfoto te klikken. Dit stuurt een flirtbericht naar de persoon in kwestie, waarin staat dat jij hem of haar leuk vindt. Hierdoor kan die persoon zien dat jij geïnteresseerd bent en kan hij of zij beslissen of hij of zij ook geïnteresseerd is in jou. Het gebruik van een flirt op Lexa kan je helpen om de eerste stap te zetten in de zoektocht naar een geschikte partner. Het is een manier om iemand aan te spreken zonder direct een bericht te sturen, wat voor sommige mensen minder eng kan zijn.

Efficiënte manier om contact leggen

Een flirt op Lexa is ook handig om te gebruiken als je nog niet zeker weet of je iemand een bericht wilt sturen. Je kunt eerst een flirt sturen om te zien of er interesse is voordat je een bericht stuurt. Hierdoor kun je op een efficiënte manier contact leggen met andere leden op de site. Al met al, een flirt op Lexa is een snelle en eenvoudige manier om je interesse te laten zien in andere leden op de site en de eerste stap te zetten in de zoektocht naar een geschikte partner.

online flirten

Flirts ontvangen

Een flirt sturen is een manier om aan een ander lid aan te geven dat je belangstelling in zijn of haar profiel is gewekt en dat je deze persoon wel aantrekkelijk vindt. Dit kan zijn op basis van de profielfoto, maar uiteraard net zo goed door iets ontstaan zijn door wat in de persoonlijke omschrijving in de profieltekst staat omschreven. Door het versturen van een flirt kun je een eerste toenadering geven en de ruimte openen voor beter contact. Het is een niet-invasieve manier om toch op een speelse wijze de ander te tonen dat het profiel is opgevallen en bevallen. Je kunt uiteraard ook heel gemakkelijk zelf flirts ontvangen wanneer jouw profiel bij iemand anders is opgevallen en er een aantrekking voelbaar is voor die persoon jegens jou. De ontvangen flirts en ook de verzonden flirts komen automatisch op een lijst te staan, die je kunt nakijken om te zien of deze nog bevallen.

Hoe verstuur je een ‘Flirt’?

De datingsite Lexa biedt een tweetal opties om een flirt te versturen. Zo kun je namelijk, wanneer een mini-profiel je opvalt in de zoekresultaten, klikken op de knipogende smiley dat hierin zichtbaar wordt. Op die manier geef je een kleine wink, om aan te tonen dat het profiel is opgevallen en dat deze je wel aanspreekt. De andere member van Lexa ontvangt deze knipoog dan in het eigen profiel, waar het wordt toegevoegd aan hun persoonlijke lijst ‘ontvangen flirts’. Er is echter nog een tweede optie om eenzelfde statement te maken en hiervoor ga je eerst naar het profiel van de persoon die je leuk vindt. Daar vind je onder de profielfoto een tab met een knop ‘Flirts’. Door deze aan te klikken, ontvangt de andere member eveneens een notificatie dat iemand zijn of haar profiel heeft geliked.

versturen flirt

Hoe verwijder je een flirt?

Nu kan het voorkomen dat je tijdens het scrollen net het verkeerde profiel aantikt en hier een flirt naar stuurt in plaats van het profiel wat je werkelijk bedoelde. Of je hebt een seconde na je beslissing eigenlijk spijt van je actie. Helaas is het dan niet mogelijk om de flirt te laten verwijderen, zodat de ander dit niet te zien krijgt en er ook geen registratie in de wederzijdse lijsten ‘ontvangen flirts’ en ‘verzonden flirts’ verschijnt. Dit valt helaas niet terug te draaien. Wanneer je je hier echt rot over voelt, dan kun je de ander wel nog een bericht na sturen met eventuele uitleg rondom je vergissing.

Verbergen van flirt berichten

Ook de lijsten ‘ontvangen flirts’ en ‘verzonden flirts’ zelf kunnen niet worden verwijderd. Wel is er de mogelijkheid om bepaalde profielen waarvan je eigen vindt dat ze niet in één van de twee lijsten thuis horen, te verbergen. Dit doe je door op het kruisje te klikken dat in de desbetreffende miniprofielen van deze leden zichtbaar is. Zo wordt je zelf niet langer met deze vergissingen en profielen geconfronteerd.

berichten verbergen

Dit betekent echter niet dat de verzonden of ontvangen flirts niet alsnog bij de ander in het profiel zichtbaar blijven. Dit kan enkel door de persoon zelf worden gedaan, als die daarvoor zou kiezen. Het is daarom beter om zorgvuldig met het versturen van flirts om te springen, zodat je niet bij nader inzien spijt krijgt van je beslissing. Je wilt niet telkens bij mensen waarin je niet geïnteresseerd bent, een teken achterlaten die een verkeerde indruk geeft. Toch kun je veel positiefs met het versturen van flirts bereiken. Het kan maar zo zijn dat er een ideale match uit voortkomt.

Vergroot de kans op een perfecte match

We hopen dat onze blog “Hoe werkt een flirt op Lexa?” je geholpen heeft om de flirtfunctie op Lexa beter te begrijpen en te gebruiken. Een flirt is een eenvoudige en snelle manier om iemand te laten weten dat je hem of haar leuk vindt. Door onze tips te volgen, zul je in staat zijn om succesvol te flirten op Lexa en de kans om de perfecte match te vinden te vergroten. Bedenk dat online dating ook een spel is, dus maak gebruik van de flirtfunctie om te laten zien dat je geïnteresseerd bent. Vergeet niet dat het belangrijk is om de ander ook de ruimte te geven om te reageren. Hopelijk leidt dit tot een leuke en succesvolle relatie. Bedankt dat je onze blog gelezen hebt en succes met flirten op Lexa!

2 reacties op “Ontdek de geheimen van een succesvolle “flirt” op Lexa!”

 1. Chantal schreef:

  Ik zie dit gewoon staan op de website van Lexa.

  Hoe stuur ik een Flirt?

  Je kunt een member op 2 manieren een flirt sturen:

  – klik in je zoekresultaten op de knipogende smiley in het desbetreffende miniprofiel,
  – klik als je een profiel bezoekt op de tab “FLIRTS” naast de profielfoto.

  Maak zelf geen gebruik van de app alleen site..

 2. Joost schreef:

  Verbazingwekkend dit want er klopt helemaal niets van… er zijn geen flirts bij Lexa.. niet in mijn app.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---