Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht - Online dating & relaties / Wat is een Boost op Lexa?
lexa boost

Wat is een Boost op Lexa?

Welke online datingsite?
06 februari 2021

Wanneer je je inschrijft op een online datingsite als Lexa, doe je dit uiteraard met de gedachte om leuke, nieuwe mensen te ontmoeten. Hiervoor is het belangrijk dat je een goed profiel aanmaakt, zodat je voor meerdere mensen duidelijker opvalt tussen de vele andere profielen die in de zoekfunctie naar voren komen als potentiële match. Gelukkig zijn hier voldoende richtlijnen voor te bedenken en biedt de datingsite Lexa ook aanvullende tips en adviezen om ervoor te zorgen dat je jezelf zo goed mogelijk kunt profileren. Om dit nog meer te bevorderen, is er zelfs een handige tool bedacht, namelijk de Boost. Hiermee kun je snel het aantal contacten vermeerderen.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Profiel optimaliseren

Het begint echter allemaal met je profiel. Dit kun je aanmaken zodra je jezelf als lid aanmeldt. Door in je persoonlijke omschrijving duidelijk te verwoorden wie je bent en waarnaar je op zoek bent, krijgen de andere leden een goed beeld met wie ze te maken hebben. Voeg hier een beetje humor aan toe en je hebt ongetwijfeld snel een hoop volgers. Een duidelijke, sprekende profielfoto doet eveneens wonderen voor de algehele aantrekkingskracht, dus het is verstandig om hier een goede foto voor uit te kiezen. Zo is voor iedereen gelijk duidelijk wie je bent en hoe je uitziet en zal je profiel een stuk meer opvallen in de zoekinstellingen. Het is dan enkel een kwestie van wachten op reacties, flirt- of andere berichten. Snel ben je zo in contact met diverse geïnteresseerden en kan het echte daten beginnen.

profiel optimaliseren

Stimulans met de Boost

Wanneer het aantal geïnteresseerden je nog niet volledig bevalt en je het gevoel hebt dat dit beter kan, dan kun je ervoor kiezen om de functie ‘de Boost’ in te zetten. Hierdoor wordt je profiel in één klap een stuk zichtbaarder. Dit maakt de zoektocht een stuk gemakkelijker. Door de boost in te zetten, wordt je profiel gelijk bovenaan de lijst van ‘populaire profielen’ gezet. Hierdoor val je gelijk beter op en trekt dit vanzelf de aandacht bij veel meer leden. Je profiel kan immers niet zonder reden populair zijn, dus dit zal menig lid fascineren. Door jezelf zo meer in de picture te brengen, kun je vanzelf meer berichten en reacties van leden verwachten en dit is naast een boost voor je profiel eveneens een boost voor je zelfvertrouwen. Waar eerder wellicht minder mensen door je profiel werden aangetrokken, zul je zo een duidelijke stijging in reacties bemerken.

Effect van de Boost

Zodra de Boost wordt ingezet, zal je profiel voor enkele uren bovenaan de lijst van populaire profielen verschijnen. In deze tijd zullen aanzienlijk meer single leden je profiel opmerken en dit vergroot natuurlijk enkel je kansen op het vinden van een potentiële date. Het is dus zeker de moeite waard om deze optie een keer in te zetten, al is het alleen maar om je profiel te zien stralen op de lijst van populaire profielen. Wie wil er nu niet voor tenminste een aantal uren als populair beschouwd worden.

boost

Bovendien zet de boost zich voort door de vele reacties en berichten die je als gevolg van deze aanmoediging kunt ontvangen. Veel meer singles hebben jouw profiel hierdoor opgemerkt en zullen de moeite nemen om hun interesse kenbaar te maken. Je zult bemerken dat je meer bezoeken krijgt op je profiel, waarbij mensen deze gaan bekijken. Ook kun je rekenen op meerdere flirts of zie je dat je wordt toegevoegd aan de ‘favorieten’ bij profielen van andere leden. Daarnaast zul je een groot aantal berichten moeten beantwoorden, om zo de interesse verder aan te wakkeren.

Hoe werkt de Boost?

Je kunt een Boost aanschaffen voor eenmalig gebruik, maar er ook voor kiezen om meerder Boost gelegenheden in één keer te kopen. Voor dit pakket kun je rekenen op een verlaagde prijs. Je kunt dan geheel zelfstandig bepalen, wanneer je opnieuw een boost wilt gaan inzetten. Zie je dat je populariteit aan het afnemen is, dan helpt een boost vaak opnieuw om hier weer extra kracht aan bij te zetten. Voordat je een Boost kunt aanschaffen of inzetten, zul je een duidelijke pasfoto moeten plaatsen op je profiel. Zolang je profiel compleet is, kun je alle kanten op met een boost en zal deze ook daadwerkelijk goed voor je werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items