datingsite parship

Home » e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op mei 11th, 2018 | door Welke online datingsite?

84

e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen

 

e-Matching is een datingsite die zich specifiek op hoog opgeleiden richt. Op e-Matching vind je daarom enkel hoog opgeleide singles. Met “hoog opgeleid” worden personen bedoelt die minimaal een HBO diploma is hun bezit hebben. Het leden bestand bestaat voornamelijk uit Nederlandse singles met zeer uiteenlopende interesses en beroepen. Door deze diversiteit aan leden zul je altijd iemand vinden waar je een goed gesprek mee kunt voeren. Ook mag je aannemen dat de leden veel zorg en aandacht hebben besteedt aan zijn of haar studie. Vaak zijn ze zelf ook specifiek zoekende naar een partner met eenzelfde achtergrond en kwaliteiten.

Heldere datingsite

E Matching is een datingsite met een heldere lay-out waar je met enkele klikken op de muis al de personen zal hebben gevonden die je interesse hebben. Doordat de website veelvuldig gebruikt maakt van foto’s krijg je een helder beeld met wie je contact hebt. Misschien kom je wel mensen tegen die dezelfde studie als jij hebben gevolgd of die in dezelfde plaats als jij hebben gestudeerd. Dit zorgt er dan ook meteen voor dat je al veel gespreksstof met elkaar gaat hebben. Het ijs zal hierdoor snel gebroken zijn. Aangezien er duizenden leden zijn zal er ook altijd een geschikt persoon voor jou bij zijn.

Handmatige controle profielen

De profielen op de datingsite van e-Matching die worden allemaal handmatig gecontroleerd en zo weet je dat je altijd met de mensen aan het praten bent die ook bij het profiel horen. Er wordt dus veel gedaan om de kwaliteit van de website hoog te houden en je kunt ook altijd contact leggen met de klantenservice. Deze zijn zelfs zeven dagen per week open om jou van dienst te zijn. Naast de mogelijkheid om te mailen kun je ook snel een antwoord op je vraag krijgen door een medewerker van de klantenservice te bellen.

Een datingcoach kan je bijstaan

Wil het nu allemaal niet zo lukken om een leuke date te vinden? Of heb je wel dates maar verlopen deze niet succesvol? Dan kun je ook advies vragen aan een datingcoach!  Een Datingcoach kan je dan helpen om je profiel te optimaliseren en om de juiste personen te benaderen. Het kan misschien heel simpel lijken maar soms kunnen de kleinste aanpassingen aan je profiel er al voor zorgen dat je snel een leuke date vindt die wel bij je past.

Drie gratis contacten

Hoog opgeleide personen stellen vaak hoge eisen aan een partner. Het is dan ook goed om te weten dat je hier vele leuke leden zult vinden die je zeker zullen interesseren. Wanneer je nieuw bent bij e-Matching dan kun je je gratis in  schrijven en dan kun je ook nog eens drie gratis contacten leggen om zo het gemak van de website te ervaren. Je zal dan ook snel overtuigd zijn en misschien ook al snel een date met een leuke of man of vrouw af kunnen spreken. Ook kun je na het inschrijven meteen zien welke leuke leden er allemaal nog meer zijn en kun je zoeken naar leden die bij jou in de omgeving wonen.

e-matching-kosten-screenshot2

 eMatching kosten abonnement

1 maand

€ 19,95
€ 19,95
 • Actief lidmaatschap

3 maanden

€ 49,95
€ 49,95
 • Actief lidmaatschap

6 maanden

€79,95
€79,95
 • Actief lidmaatschap

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis passief lidmaatschap

Het goedkoopste eMatching abonnement kost €10,83 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van eMatching kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van ematching. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 

Meer over ematching.nl

eMatching opzeggen en account verwijderen

e-Matching Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite e-Matching. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met e-Matching? Geef hieronder jouw reactie!

e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

e-Matching Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.7About the Author

Anoniem84 Ervaringen - e-Matching – Kosten, Review en Ervaringen

 1. ar.doedens ar.doedens says:

  Deze site is onbetrouwbaar! Ik werd met mijn opleiding Havo en Schoevers afgewezen. Ik zou te weinig opleiding hebben voor E-matching. Een kennis van mij deed de Havo en een jaar zogenaamd Biblotheek-academie. Ze ging er na een jaar vanaf zonder een diploma gehaald te hebben. Ze vermeldde deze opleiding te hebben afgerond en ze werd zonder problemen geaccepteerd als lid op deze site. Diploma’s hoef je niet leuk laten zien. Je kunt dus gewoon beweren dat je de Universiteit hebt afgerond.

  • MGTOW MGTOW says:

   De site controleert niet het diploma.
   De site controleert ook niet het lichaamsgewicht
   De site conotroleert ook niet of iemand daadwerkelijk een baan heeft.

   Je moet het dus doen met de uberfantastistische beschrijvingen die de over het paard getilde arrogante prinsesjes in hun profielplaatsen.

   Wil je (een kleine) kans maken op een golddigger of een wanhopig geval met rammelende eierstokken schrijf je hier dan maar in maar verwacht niets.

 2. Saas Saas says:

  Ik ben zeer tevreden over deze site. Ik heb een ontzettend leuke persoon ontmoet. Hij zou in het dagelijks leven niet gelijk mijn aandacht trekken, maar zijn tekst en een paar creatieve foto’s trokken mij aan. Ik vind wel dat ze meer aandacht mogen besteden aan het belang van een reactie op berichten. Als serieuze site mag je dat vaker benoemen. Wellicht is het goed om iets te creeeren waardoor de ontvanger eraan herinnert wordt even te reageren.

 3. Me2 Me2 says:

  Ik ben erg ontevreden….naast het feit dat er door leden niet wordt gereageerd als je en vriendelijk berichtje stuurt en mijn foto’s echt leuk zijn (als je dat van jezelf mag zeggen), wordt er wel op je profiel gekeken en niet gerageerd.
  Dat is de grootste ergenis blijkt van de (betalende) leden.
  Wat ik echter nog veel erger vind, is dat wanneer heren seksistische of intimiderende opmerkingen maken (of je zin hebt in een wip, ik ben er wel aan toe…) wordt er door de eigenaren/geldverdieners daarover aangegeven dat het waarschijnlijk anders is bedoeld…
  Ik zou deze site niet aanraden, want er staan zeer oude profielen op die of niet reageren of aangeven al zeker een jaar niet meer actief te zijn, seksueel grensoverschrijdend gedrag wordt niet aangepakt en uiteindelijk is het dan een wassen neus.

  • MGTOW MGTOW says:

   Moet je als man zijnde eens een leuk en aardig openingsnberichtje sturen (vrouwen wachten passief af want ondanks me2 en hoge opleiding nog steeds ongeemancipeerd)….krijg je dus nul respons.
   Kun je maar beter trollen met seksistische opmerkingen, dan heb je nog lol…..fuck off bitches!

   • MGTOW MGTOW says:

    En vrouwen klagen steen en been over seksistische mannen maar tegelijkertijd geldt: ‘nice guys finish last’. Heb je een doorsnee uiterlijk dan kun je het schudden bij de dames ongeacht je kwaliteiten. Dit is zelfs een onderzocht feit en wordt de 80/20 regel genoemd. Een man wil wel daten en sex hebben met een minder aantrekkelijke vrouw maar er geen serieuze relatie mee aangaan. Als het nieuwtje eraf is is hij er vandoor; de one night stand. Als vrouwen realistischer waren en het in hun eigen klasse zouden zoeken dan zou dit veel minder voorkomen.
    De redactie van e-matching doet er niets aan omdat deze groep nu eenmaal 80 a 90 % van de inkomsten genereert.

 4. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Aan de ene kant maken vrouwen zich boos over het feit dat mannen door de bank genomen meer verdienen dan vrouwen (‘pay-gap’). Aan de andere kant verwachten ze getrakteerd te worden door een man met hogere status (hypergamie). Deze twee zijn onverenigbaar.

  Aan de ene kant willen ze een betrouwbare man die trouw en loyaal is en haar kinderen uit een vorig huwelijk accepteert. Aan de andere kant willen ze een spannende man die tot de 20% van de knapste mannen behoort. Dat gaat vaak niet samen.

  Aan de ene kant willen ze een besluitvaardige, zelfverzekerde succesvolle man die niet met zich laat sollen. Aan de andere kant moet hij ja-amen zeggen wat betreft haar onredelijke eisenpakket. Dergelijke mannen bestaan er voor maar 1 nachtje.

  Aan de ene kant willen ze man die over een goed gevoel voor humor beschikt. Aan de andere kant zijn ze snel beledigd als hij een gevatte grap maakt over haar doen en laten.

  Ik kan zo wel even doorgaan.
  Zeker hoog opgeleide vrouwen zijn bijna onmogelijk om te koppelen.
  Ben je bereid als man continu over eieren te lopen, jezelf weg te cijferen, precies te doen zoals zij het wil, schrijf je dan snel in bij e-matching en maak kans op een vrouw met op zn best middelmatige looks en een bovenmatig en onrealistisch verwachtingspatroon.

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Ik heb vrouwen op e-matching eens gevraagd naar het aantal berichten per dag en het is niet ongebruikelijk dat zij tientallen berichten per dag ontvangen. Na de eerste week van inschrijving vlakt dat af richting zo’n 5 berichten per dag. Vrouwen hebben er dus keuze zat en hoeven er niet eens moeite voor te doen. Maar desondanks staan ze maanden, soms jaren ingeschreven en kunnen maar geen vent vinden. Nou, dat is wel logisch met zo’n eisenpaket waar dan weinig tegenover staat. Zelfkennis is ver te zoeken…… En dan zijn het vaak ook nog vrouwen met een psychologische of sociologische achtergrond; hebben ze weinig van opgestoken.

 5. Herman Herman says:

  Pas op!
  Afwijken van standaard(-tekst)=profiel/geld kwijt!

  Op het ‘Ematching’-kantoortje, zitten een paar arrogante jongens en meisjes die zonder begrijpelijke, logische redenen je profiel plotsklaps verwijderen.

  Neem je je tijd als ‘brave borst’-zijnde om je profiel origineel en volledig in te vullen(op een nette en acceptabele manier), en heb je je lidmaatschap al betaald? Hou er dan rekening mee dat je vooràl niet van ‘standaard’-tekst af moet gaan wijken! Voor je t weet is dan je profiel èn je geld definitief verdwenen!

  Waardeloos!

  • MGTOW MGTOW says:

   Dus zowel de redactie als de vrouwen op e-matching zijn arrogant.
   Een normale man heeft er niets te zoeken.

   • Severine Severine says:

    Wat een enorm negativisme tav deze bijzonder goede datingsite!Als er frustraties zijn richt je dan op andere dingen en blijf n i e t aan de gang!

   • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

    Beste Severine,
    Je kunt objectief al vaststellen dat e-matching geen goed werkende site kan zijn. Daarvoor zijn er veel te weinig vrouwen voor ingeschreven. Ik heb ze eens per provincie en leeftijdscategorie geteld en er zijn dan bijzonder weinig actieve vrouwelijke profielen. Want e-matching houdt inactieve profielen wel wat langer vast om te suggereren dat er wat te kiezen valt. Hiervan valt vervolgens een groot deel af vanwege de eisenpakketten die ze schaamteloos postuleren. Veel vrouwen staan er minstens een jaar ingeschreven wat natuurlijk logisch is als je een enorm eisenpakket hebt maar zelf niet bijzonder veel te bieden hebt. Vrouwen beantwoorden zelden een leuk openingsbericht (uiteraard de taak van de man om het initiatief te nemen ondanks dat mevrouw zo geemancipeerd en hoog opgeleid is). Zelfs een druk op de standaard afwijsknop is teveel moeite. Let ook eens op de geheel vrijwillige inkomensopgave van deze over het paard getilde materialistisch ingestelde typetjes. Uiteindelijk eindigen deze onmogelijke vrouwen met een serie katten op de bank en kunnen ze de ‘sex in the city’ afleveringen nog eens bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑