Home / Ontmoet slimme singles op datingsites voor hoogopgeleiden! / eMatching Kosten & Ervaringen: Is het de Prijs Waard?
eMatching Logo

eMatching Kosten & Ervaringen: Is het de Prijs Waard?

Op zoek naar een datingsite voor hoogopgeleide singles? Dan is e-Matching wellicht iets voor jou. Deze datingsite richt zich specifiek op singles met een HBO of universitaire opleiding. Hierdoor vind je enkel hoogopgeleide singles die net als jij ambitieus zijn en een bepaalde levensstijl nastreven. Het ledenbestand van e-Matching is zeer divers en bestaat uit Nederlandse singles met verschillende interesses en beroepen. Of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie of gewoon een leuke date, e-Matching biedt de mogelijkheid om gelijkgestemde mensen te ontmoeten. In deze review lees je alles over de kosten, ervaringen en reviews van e-Matching, zodat jij kunt bepalen of deze datingsite bij jou past.

ematching
118 Ervaringen
3.4
Beoordeling 3.4

e-Matching: de datingsite voor hoogopgeleide singles in Nederland

e-Matching is een datingsite die zich specifiek op hoog opgeleiden richt. Op e-Matching vind je daarom enkel hoog opgeleide singles. Met “hoog opgeleid” worden personen bedoelt die minimaal een HBO diploma is hun bezit hebben. Het leden bestand bestaat voornamelijk uit Nederlandse singles met zeer uiteenlopende interesses en beroepen. Door deze diversiteit aan leden zul je altijd iemand vinden waar je een goed gesprek mee kunt voeren. Ook mag je aannemen dat de leden veel zorg en aandacht hebben besteedt aan zijn of haar studie. Vaak zijn ze zelf ook specifiek zoekende naar een partner met eenzelfde achtergrond en kwaliteiten.

YouTube player

Heldere datingsite

E Matching is een datingsite met een heldere lay-out waar je met enkele klikken op de muis al de personen zal hebben gevonden die je interesse hebben. Doordat de website veelvuldig gebruikt maakt van foto’s krijg je een helder beeld met wie je contact hebt. Misschien kom je wel mensen tegen die dezelfde studie als jij hebben gevolgd of die in dezelfde plaats als jij hebben gestudeerd. Dit zorgt er dan ook meteen voor dat je al veel gespreksstof met elkaar gaat hebben. Het ijs zal hierdoor snel gebroken zijn. Aangezien er duizenden leden zijn zal er ook altijd een geschikt persoon voor jou bij zijn.

e-matching screenshot

Handmatige controle profielen

De profielen op de datingsite van e-Matching die worden allemaal handmatig gecontroleerd en zo weet je dat je altijd met de mensen aan het praten bent die ook bij het profiel horen. Er wordt dus veel gedaan om de kwaliteit van de website hoog te houden en je kunt ook altijd contact leggen met de klantenservice. Deze zijn zelfs zeven dagen per week open om jou van dienst te zijn. Naast de mogelijkheid om te mailen kun je ook snel een antwoord op je vraag krijgen door een medewerker van de klantenservice te bellen.

e-matching inschrijven

Een datingcoach kan je bijstaan

Wil het nu allemaal niet zo lukken om een leuke date te vinden? Of heb je wel dates maar verlopen deze niet succesvol? Dan kun je ook advies vragen aan een datingcoach!  Een Datingcoach kan je dan helpen om je profiel te optimaliseren en om de juiste personen te benaderen. Het kan misschien heel simpel lijken maar soms kunnen de kleinste aanpassingen aan je profiel er al voor zorgen dat je snel een leuke date vindt die wel bij je past.

e-matching-inschrijven

Drie gratis contacten

Hoog opgeleide personen stellen vaak hoge eisen aan een partner. Het is dan ook goed om te weten dat je hier vele leuke leden zult vinden die je zeker zullen interesseren. Wanneer je nieuw bent bij e-Matching dan kun je je gratis in  schrijven en dan kun je ook nog eens drie gratis contacten leggen om zo het gemak van de website te ervaren. Je zal dan ook snel overtuigd zijn en misschien ook al snel een date met een leuke of man of vrouw af kunnen spreken. Ook kun je na het inschrijven meteen zien welke leuke leden er allemaal nog meer zijn en kun je zoeken naar leden die bij jou in de omgeving wonen.

e-matching account

Wat kost een lidmaatschap bij e-Matching?

Het goedkoopste eMatching abonnement kost €10,83 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden.

 • Gratis

  Passief lidmaatschap

  Bekijken
 • 1 maand

  Actief lidmaatschap

  €19,95
  Bekijken
 • 3 maanden

  Actief lidmaatschap

  €49,95
  Bekijken
 • 6 maanden

  Actief lidmaatschap

  €79,95
  Bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van E-matching.nl?

 • Gericht op hoger opgeleide singles: eMatching.nl richt zich specifiek op hoger opgeleide singles, waardoor je meer kans hebt om gelijkgestemde mensen te ontmoeten.
 • Gedetailleerde profielen: De profielen op eMatching.nl bevatten vaak uitgebreide informatie, waardoor je een beter inzicht kunt krijgen in potentiële matches.
 • Serieuze gebruikers: Vanwege de focus op hoger opgeleide singles trekt eMatching.nl over het algemeen serieuze gebruikers aan die op zoek zijn naar een langdurige relatie.
 • Handmatige controle van profielen: eMatching.nl voert handmatige controles uit op profielen om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de gebruikersdatabase te waarborgen.
 • Uitgebreide zoekopties: De datingsite biedt uitgebreide zoekopties, waardoor je specifieke criteria kunt instellen om je ideale match te vinden.
 • Beperkte gebruikersbasis: Hoewel eMatching.nl zich richt op hoger opgeleide singles, kan de gebruikersbasis kleiner zijn in vergelijking met algemene datingsites, wat de keuzemogelijkheden kan beperken.
 • Betaald lidmaatschap: Om volledige toegang tot alle functies te krijgen, is een betaald lidmaatschap vereist, wat voor sommige mensen een struikelblok kan zijn.
 • Minder geschikt voor casual dating: Als je op zoek bent naar informele of kortstondige ontmoetingen, is eMatching.nl mogelijk minder geschikt, omdat de nadruk ligt op serieuze relaties.
 • Mogelijke beperkingen in gratis lidmaatschap: Het gratis lidmaatschap van eMatching.nl kan beperkte functies hebben, waardoor je mogelijk een betaald lidmaatschap nodig hebt voor een optimale ervaring.

Hoe e-Matching zich onderscheidt als datingsite voor hoogopgeleide singles

Als je op zoek bent naar een datingsite die zich specifiek richt op hoogopgeleide singles, dan is e-Matching een goede keuze. Met een groot ledenbestand van Nederlandse singles met diverse interesses en beroepen, vind je hier altijd iemand waarmee je een goed gesprek kunt voeren. Door de nadruk op de kwaliteit van het profiel, kun je erop vertrouwen dat je alleen met serieuze en gelijkgestemde singles in contact komt. Daarnaast biedt e-Matching verschillende handige functies om het zoeken naar een partner zo gemakkelijk en effectief mogelijk te maken. Kortom, als hoogopgeleide single op zoek naar een serieuze relatie, is e-Matching zeker het overwegen waard.

 • 4

  Populariteit

  e-Matching is een populaire datingsite onder hoogopgeleide singles in Nederland. Het ledenbestand is groot en divers, waardoor je altijd nieuwe mensen kunt ontmoeten.

 • 4

  Gebruikersgemak

  e-Matching heeft een gebruiksvriendelijke website en app die gemakkelijk te navigeren zijn. Het registratieproces en het invullen van het profiel is snel en eenvoudig.

 • 3

  Functionaliteiten

  e-Matching biedt verschillende handige functies om het zoeken naar een partner gemakkelijker te maken, zoals een uitgebreide zoekfunctie en matchingsysteem op basis van interesses en voorkeuren.

 • 3

  Klantenservice

  De klantenservice van e-Matching is goed bereikbaar en staat klaar om eventuele vragen en problemen te beantwoorden. Er wordt snel en adequaat gereageerd op klachten en opmerkingen.

 • 3

  Kosten

  Hoewel de kosten van e-Matching hoger zijn dan bij veel andere datingsites, biedt het platform wel een hoogwaardige service en kwalitatieve matches. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, waardoor gebruikers zelf kunnen bepalen hoeveel ze willen betalen.

 • 3.4 Goed

  Totaalscore

  Alles bij elkaar opgeteld is e-Matching een uitstekende datingsite voor hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. De populariteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten dragen allemaal bij aan een hoge totaalscore en maken e-Matching zeker het overwegen waard.

Veelgestelde vragen over e-matching

Wat zijn de kosten voor een abonnement bij eMatching?

De kosten voor een abonnement bij eMatching variëren afhankelijk van de duur van het abonnement dat u kiest. Een maandabonnement kost bijvoorbeeld € 49,95 per maand, terwijl een jaarabonnement € 17,95 per maand kost. U kunt ook kiezen voor een tijdelijk abonnement van 3 maanden voor € 38,95 per maand.

Biedt eMatching een gratis proefperiode aan?

Ja, eMatching biedt een gratis proefperiode van 3 dagen aan voor nieuwe leden. Tijdens deze proefperiode hebt u toegang tot alle functies van de site en kunt u zien of de site geschikt is voor u.

Hoe kan ik mijn eMatching abonnement opzeggen?

U kunt uw abonnement op eMatching op elk moment opzeggen door in te loggen op uw account en naar de pagina “Mijn abonnement” te gaan. Klik op de knop “Opzeggen” en volg de instructies op het scherm. Let op: als u uw abonnement opzegt voordat de looptijd is verstreken, wordt uw account onmiddellijk gedegradeerd naar een gratis lidmaatschap.

Hoe werkt de matching-methode van eMatching?

Bij eMatching wordt gebruik gemaakt van een matching-methode die gebaseerd is op uw persoonlijke voorkeuren en zoekcriteria. U kunt bijvoorbeeld aangeven welk geslacht en welke leeftijdscategorie u zoekt, en welke interesses en hobby’s u hebt. Op basis van deze informatie krijgt u dagelijks nieuwe matches te zien.

Zijn er nep profielen op eMatching?

Nee, eMatching zorgt ervoor dat alle profielen handmatig worden gecontroleerd voordat ze worden goedgekeurd. Dit betekent dat er geen nep profielen op de site zijn. Echter, er kan natuurlijk nooit 100% gegarandeerd worden dat alle profielen volledig waarheidsgetrouw zijn.

Laats bijgewerkt: 15 mei 2023

118 reacties op “eMatching Kosten & Ervaringen: Is het de Prijs Waard?”

 1. Barahir Black schreef:

  e-matching is een bruikbare site om vrouwen te ontmoeten als je een drukke (goede) baan hebt.
  Ik heb deze site over de jaren wisselend gebruikt en tientallen dates geregeld, aantal keer met vervolg en zelfs een relatie. Er zijn leuke en soms aantrekkelijke vrouwen, maar het is wel een uitdaging om die te vinden. Inderdaad moet je accepteren dat vele berichtjes waar je echt voor bent gaan zitten om ze persoonlijk en leuk te maken, nooit worden beantwoord. Daarnaast lijkt het erop dat vele vrouwen inderdaad behoorlijk kieskeurig zijn (zoals genoemd in andere berichten). Ik ben arts en zie er redelijk uit (naar ik begrijp van enkele vrouwelijke vrienden), maar ik zou niet weten hoe je er tussen komt met een onopvallend uiterlijk e.d. Je moet iets opvallends hebben of doen met jouw profiel en dan gaan vrouwen weleens interesse tonen en niet de hele tijd ingeschreven blijven. Hoogstens 3-4 maanden en dan weer paar maanden later terugkomen. Daarnaast zsm op nieuwe profielen reageren, dan krijg je eerder antwoord.

 2. MGTOW schreef:

  Veel vrouwen willen enkel weten of ze nog goed in de markt liggen. Ze hebben misschien wel interesse als die man volledig aan haar eisenpakket voldoet, maar dat zijn er maar weinig.
  Kijk je op e-matching zie je dat ook vrouwen heel lang op de site staan. Waarom het niet lukt? Veeleisend maar zelf weinig te bieden……

 3. superboer schreef:

  @ Mgtow. vaal lees ik dat profielen van vrouwen zo maar ineens verdwijnen op lexa, heel vreemd, meer mannen schrijven dat. Wat zou dat zijn? en als je als favoriet word toe gevoegd doet die vrouw dat niet maar lexa, ik heb dat ook gehad, vrouw wist van niks!!! Ook andere mannen hebben dit ervaren mgtow, laatst schreef een man hier; ik had 5 dagen op lexa gestaan 905 x bekeken maar ook geen enkel leuk berichtje gekregen, denk dat de vrouwen alleen maar het bekijken van de mannen er op staan en geen relatie willen althans de meesten niet. Ook ik kreeg alleen maar geen interesse berichtjes, weet het niet of het allemaal wel wil via een date site.

 4. MGTOW schreef:

  Kinky.nl is er ook eentje. Maar ik heb geen ervaring waar het gaat om betaalde diensten, dat zal je dus zelf moeten uitzoeken. Ik neem aan dat waar het gaat om betaalde diensten men toch een bepaalde klanttevredenheid nastreeft…..

 5. superboer schreef:

  @mgtow, wat raar dat het om de centen gaat bij de Vrouwen, mij gaat het meer om echte liefde! Ja je moet bijna miljonair zijn daar je een kans wil maken bij deze over het paard getilde verwende vrouwen, en dan nog, dan is het nog niet goed genoeg; ja klopt, ga liever naar een Dame van plezier, heb je tenminste nog waar voor je=ons geld! Zoek wel eens op speurders.nl maar of die site betrouwbaar is mgtow?

 6. MGTOW schreef:

  @superboer; het omslagpunt ligt meestal na de studietijd als men aan huisje-boompje-beestje gaat denken.
  Als je een duidelijk jongere vrouw wilt zul je in elk geval flink centen moeten hebben. Heb je geen baan dan kun je dat wel schudden.
  Of je moet er rechtstreeks voor betalen; een prostituee, feitelijk ben je dan ook nog goedkoper uit dan die verwende prinsesjes op een datingsite die in elk geval graag gratis willen eten en drinken maar waarvan het maar afwachten is of je bij haar ook kunt aanschuiven als je begrijpt wat ik bedoel.

 7. superboer schreef:

  @Mgtow, ik ben een goed uitziende man vaan 55 plus, wenst graag een jongere vrouw van een jaar of 38 a 40 jaar; zou dat kunnen mgtow? zullen die vrouwen op een dating site staan? of loopt die relatie stuk i.v.b met te groot leeftijd verschil? werk hebt ik [helaas] niet meer.

 8. superboer schreef:

  @mgtow/ vanaf welke leeftijd van een vrouw zal zij het niet uitmaken wanneer dae Man geen werk hebt?

 9. MGTOW schreef:

  Bij ouderen vrouwen geldt nog steeds dat je er heel goed moet uitzien maar ze vinden OOK geld en status belangrijk. Anders is hij een loser.
  Een man die aan beide voorwaarden voldoet heeft toegang tot meer dan 80% van de vrouwen online dus die hopt van de ene one night stand naar de andere. Daar zie je vrouwen dan ook massaal over klagen.

 10. MGTOW schreef:

  Een man zonder werk….die heeft dezelfde status als een geplofte vrouw met het gezicht van een grizzlybeer.
  Bij heel jonge vrouwen gaat het nog niet om geld en zij vallen ook op een arme man als hij er maar goed uitziet.

 11. superboer schreef:

  @Mgtow, mgtow, zou een man wie geen werk hebt op een dating site kans maken op een vrouw? of is hij [Man] kansloos? of er moet een vrouw tussen zitten wie daar niks om geeft als een man niet werkt, hebt ik het over 50plus mannen. Wat denk jij? Of hij moey een vrouw leren kennen wie eeg goed betaalde baan hebt.

 12. MGTOW schreef:

  @superboer; vergeet even al die verhalen hoe geemancipeerd vrouwen zijn. Als het op dating aankomt zijn vrouwen ineens ouderwets; ze willen dat de man initiatief neemt en hun trakteert etc etc. Het andere ding is dat veel vrouwen die jou zien gratis ingeschreven zijn en (als ze dat dus uberhaupt willen als prinsesje zijnde) jou dus niet eens een bericht kunnen sturen. Je zal dus zelf aan de bak moeten. Helaas blijkt uit ondezoek dat single vrouwen die online zoeken enkel oog hebben voor de absolute top van mannen wat natuurlijk kul is omdat ze zelf vaak niet tot de creme de la creme behoren. Dus als je aan de bak gaat zul je nauwelijks positieve respons krijgen. En dat komt dan niet alleen door vrouwen zelf maar ook vanwege het feit dat gratis leden geen berichten kunnen beantwoorden. E-matching is een positieve uitzondering wat dit aangaat. Op een site waar veel leden zijn kun je met de ‘schot hagel’ methode nog een keer een date regelen, maar als het aanbod gering is wordt het een ander verhaal.

  Als je wilt daten installeer Tinder en ga eens swipen in het oostblok. Maak een leuke citytrip met een knappe ‘reisbegeleidster’. Ga je geen spijt van krijgen.

 13. superboer schreef:

  @mgtow. ik heb 7dagen op lexa gestaan Mgtow, 600x ben ik bekeken zie er goed uit hoor had een heel leuk oprecht profieltekst; resultaat. 2flirts gekregen 7 x ben ik als favoriet gekozen maar nul berichtjes van de vrouw in kwestie, heel vreemd bedoel zal er dan van die 600 vrouwen wie mijn profiel bekeken hebben geen een mij leuk vinden? lijk me sterk! of zal het alleen kijken zijn en niet kopen? wat is jou mening Mgtow?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---