Home / Vind de liefde van je leven: Top 10 beste datingsites! / e-Matching app review: kosten en ervaringen op een rij!
e-matching app logo

e-Matching app review: kosten en ervaringen op een rij!

Ben je hoger opgeleid en op zoek naar een serieuze relatie? Dan is e-Matching wellicht een geschikte datingsite voor jou. En nu is er ook de e-Matching app, waarmee je altijd en overal kunt daten. Of je nu in de trein zit, in de wachtkamer van de tandarts zit of gewoon thuis op de bank ligt: met de app heb je toegang tot alle functies van de website. Zo kun je nieuwe matches vinden, berichten versturen en ontvangen, en je profiel bijwerken. Maar wat zijn de kosten van de e-Matching app? En hoe zijn de ervaringen van andere gebruikers? Lees onze review en ontdek alles wat je moet weten over deze handige app voor hoger opgeleide singles.

e-matching app
3.5
Beoordeling 3.5

Altijd en overal daten met de e-Matching app

De e-Matiching app dat is een zeer welkome aanvulling op de datingsite van E-Matching. Zoals je waarschijnlijk wel weet is dit een datingsite voor hoger opgeleiden en veel van de leden van de website hebben een druk leven. Het kan dan ook best zijn dat als jij één van deze drukke leden bent dat je dan een dagje geen tijd hebt om achter de computer te gaan zitten om de website van E-Matching te gaan bezoeken. De app dat is dan ook de oplossing. Deze kun je gaan gebruiken wanneer je maar wilt en nog belangrijker is dat je die ook kunt gebruiken waar je maar wilt.

YouTube player

Download de e-matching app

Heb je de beschikking over een werkende internetverbinding dan kun je de app gaan gebruiken en contact leggen met de leden van de website. Als je alleen van de website gebruik gemaakt hebt dan ken je wel het frustrerende gevoel van het niet snel kunnen beantwoorden van een bericht. Heb je nu dan ook een leuk contact met een lid en heb je langere tijd niet de mogelijkheid om de website van E-Matching op de computer te bekijken dan download je de app en daarmee kun je dan makkelijk en snel contact gaan houden. Dit betekend dan ook meteen dat je veel meer kans hebt om snel een leuke date te gaan vinden.

e-matching app aanmelden

Beschikbaar op Google Play Store en in de App Store

De app die kun je vinden in de Google Play Store en in de App Store. Dit betekend dat de app beschikbaar is voor Android en iOS. Het downloaden van de app dat is geheel gratis en als je een lidmaatschap bij E-Matching hebt dan kun je ook kosteloos van alle mogelijkheden van de app gebruik gaan maken. De app die wordt regelmatig vernieuwd en je moet dan ook niet vreemd opkijken als er steeds weer nieuwe en interessante opties in deze app te vinden zijn.

Ook de matches die zie je in de app

Je bent gewend van E-Matching dat je de matches te zien krijgt en waarschijnlijk zal jouw ervaring ook wel zijn dat dit zeer leuke matches zijn. Het is dan ook goed om te weten dat je de matches ook gewoon in de app kunt zien. Wil je dan contact leggen met een lid dan kun je dit op een zeer eenvoudige wijze doen en dan kun je een bericht naar dit lid gaan sturen. Zo zorg je ervoor dat je ook onderweg of op je werk snel in contact komen met de leden van E-Matching en dit zorgt er dan ook voor dat je sneller kans zult hebben op een leuke date of misschien wel een betekenisvolle relatie.

e-match-app account

Mogelijkheden app

Je hebt de mogelijkheid om berichten op je mobiele telefoon te ontvangen als je bijvoorbeeld een nieuw bericht hebt. Je zal dan een push notificatie gaan krijgen en zo weet je meteen dat je een bericht hebt. We mogen dan ook wel stellen dat dit een app is die zeer gebruiksvriendelijk is en dit was je natuurlijk van de website ook al gewend. Mocht je nog niet ingeschreven staan bij E-Matching en wil je dit gaan doen dan willen wij je ook aanraden om meteen de app te gaan downloaden om zo van alle mogelijkheden optimaal gebruik te gaan maken.

Wat kost een lidmaatschap bij e-Matching?

Het goedkoopste eMatching abonnement kost €10,83 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden.

 • Gratis

  Passief lidmaatschap

  Bekijken
 • 1 maand

  Actief lidmaatschap

  €19,95
  Bekijken
 • 3 maanden

  Actief lidmaatschap

  €49,95
  Bekijken
 • 6 maanden

  Actief lidmaatschap

  €79,95
  Bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van E-matching.nl?

 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Veel functionaliteiten, zoals uitgebreid zoeken en notificaties
 • Altijd en overal daten, dankzij de handige app
 • Geschikt voor hoger opgeleide singles die serieus op zoek zijn naar een relatie
 • Betrouwbare klantenservice die altijd klaarstaat om te helpen
 • Hogere kosten dan bij sommige andere dating apps
 • Alleen geschikt voor hoger opgeleide singles, dus niet voor iedereen
 • Het matching algoritme kan soms wat beperkt aanvoelen, omdat het voornamelijk gebaseerd is op opleidingsniveau en beroep
 • Niet alle functionaliteiten zijn beschikbaar voor gratis gebruikers.

e-Matching app: de perfecte tool voor serieuze hoger opgeleide daters

Als je op zoek bent naar een datingsite voor hoger opgeleiden en graag gebruikmaakt van een handige app, dan is E-Matching zeker het overwegen waard. De e-Matching app biedt veel functionaliteiten die het daten een stuk gemakkelijker maken, zoals het versturen van berichten, het bekijken van profielen en het ontvangen van notificaties. Bovendien is de app zeer gebruiksvriendelijk en kun je altijd en overal daten, zelfs als je onderweg bent. De kosten van de app zijn redelijk en passen bij het hogere segment waarin E-Matching zich bevindt. Met de goede beveiliging en handmatige controle van profielen kun je erop vertrouwen dat je veilig kunt daten bij E-Matching. Kortom, als hoger opgeleide single is E-Matching met de handige app zeker een aanrader om te overwegen.

 • 3.8

  Populariteit

  De e-Matching app is erg populair onder hoger opgeleide singles in Nederland. Met duizenden gebruikers en talloze succesverhalen is de app een betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar een serieuze relatie.

 • 4

  Gebruikersgemak

  De e-Matching app is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren. Je kunt eenvoudig profielen bekijken, berichten versturen en notificaties ontvangen. Het is de perfecte tool voor hoger opgeleide singles die graag daten op hun eigen tempo.

 • 3

  Functionaliteiten

  De e-Matching app biedt verschillende functionaliteiten, zoals het uitgebreid zoeken naar matches, het ontvangen van notificaties en het versturen van berichten. Ook is de app altijd en overal te gebruiken, zelfs als je onderweg bent.

 • 3.6

  Klantenservice

  De klantenservice van e-Matching is goed bereikbaar en staat altijd klaar om te helpen bij eventuele vragen of problemen. Je kunt hen telefonisch, via e-mail of chat bereiken.

 • 3

  Kosten

  De e-Matching app is speciaal ontworpen voor hoger opgeleide singles en de kosten zijn daarom iets hoger dan bij andere dating apps. De prijzen variëren afhankelijk van het type lidmaatschap dat je kiest, maar zijn redelijk in vergelijking met andere datingsites.

 • 3.5 Goed

  Totaalscore

  De e-Matching app is een uitstekende keuze voor hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Met een goede klantenservice, gebruiksvriendelijke app en talloze functionaliteiten is de app een betrouwbare en populaire keuze met een goede totaalscore.

Veelgestelde vragen e-Matching app

Wat is e-Matching voor een dating site?

e-Matching is een Nederlandse dating site die zich richt op hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Is de e-Matching app gratis te downloaden?

Ja, de e-Matching app is gratis te downloaden voor zowel iOS als Android.

Wat zijn de kosten voor een abonnement bij e-Matching?

De kosten voor een abonnement bij e-Matching verschillen per abonnementsduur. Een abonnement van een maand kost € 49,95, een abonnement van drie maanden kost € 99,95 en een abonnement van zes maanden kost € 149,70.

Kan ik mijn e-Matching abonnement tussentijds opzeggen?

Ja, je kunt je e-Matching abonnement tussentijds opzeggen. Je betaalt dan alleen voor de periode waarin je het abonnement hebt gebruikt.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van e-Matching?

Je kunt contact opnemen met de klantenservice van E-Matching door een e-mail te sturen naar info@e-matching.nl of door het contactformulier op de website in te vullen. Ook is er een telefonische helpdesk beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur.

Laats bijgewerkt: 10 mei 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---