Home / E-Matching app – Kosten, Review en Ervaringen
e-matching app logo

E-Matching app - Kosten, Review en Ervaringen

De E-Matiching app dat is een zeer welkome aanvulling op de datingsite van E-Matching. Zoals je waarschijnlijk wel weet is dit een datingsite voor hoger opgeleiden en veel van de leden van de website hebben een druk leven. Het kan dan ook best zijn dat als jij één van deze drukke leden bent dat je dan een dagje geen tijd hebt om achter de computer te gaan zitten om de website van E-Matching te gaan bezoeken. De app dat is dan ook de oplossing. Deze kun je gaan gebruiken wanneer je maar wilt en nog belangrijker is dat je die ook kunt gebruiken waar je maar wilt.

e-matching app
3.4
Beoordeling 3.4

Download de e-matching app

Heb je de beschikking over een werkende internetverbinding dan kun je de app gaan gebruiken en contact leggen met de leden van de website. Als je alleen van de website gebruik gemaakt hebt dan ken je wel het frustrerende gevoel van het niet snel kunnen beantwoorden van een bericht. Heb je nu dan ook een leuk contact met een lid en heb je langere tijd niet de mogelijkheid om de website van E-Matching op de computer te bekijken dan download je de app en daarmee kun je dan makkelijk en snel contact gaan houden. Dit betekend dan ook meteen dat je veel meer kans hebt om snel een leuke date te gaan vinden.

e-matching app aanmelden

Beschikbaar op Google Play Store en in de App Store

De app die kun je vinden in de Google Play Store en in de App Store. Dit betekend dat de app beschikbaar is voor Android en iOS. Het downloaden van de app dat is geheel gratis en als je een lidmaatschap bij E-Matching hebt dan kun je ook kosteloos van alle mogelijkheden van de app gebruik gaan maken. De app die wordt regelmatig vernieuwd en je moet dan ook niet vreemd opkijken als er steeds weer nieuwe en interessante opties in deze app te vinden zijn.

Ook de matches die zie je in de app

Je bent gewend van E-Matching dat je de matches te zien krijgt en waarschijnlijk zal jouw ervaring ook wel zijn dat dit zeer leuke matches zijn. Het is dan ook goed om te weten dat je de matches ook gewoon in de app kunt zien. Wil je dan contact leggen met een lid dan kun je dit op een zeer eenvoudige wijze doen en dan kun je een bericht naar dit lid gaan sturen. Zo zorg je ervoor dat je ook onderweg of op je werk snel in contact komen met de leden van E-Matching en dit zorgt er dan ook voor dat je sneller kans zult hebben op een leuke date of misschien wel een betekenisvolle relatie.

e-match-app account

Mogelijkheden app

Je hebt de mogelijkheid om berichten op je mobiele telefoon te ontvangen als je bijvoorbeeld een nieuw bericht hebt. Je zal dan een push notificatie gaan krijgen en zo weet je meteen dat je een bericht hebt. We mogen dan ook wel stellen dat dit een app is die zeer gebruiksvriendelijk is en dit was je natuurlijk van de website ook al gewend. Mocht je nog niet ingeschreven staan bij E-Matching en wil je dit gaan doen dan willen wij je ook aanraden om meteen de app te gaan downloaden om zo van alle mogelijkheden optimaal gebruik te gaan maken.

Wat kost een lidmaatschap bij e-Matching?

Het goedkoopste eMatching abonnement kost €10,83 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden.

 • Gratis

  Passief lidmaatschap

  Bekijken
 • 1 maand

  Actief lidmaatschap

  €19,95
  Bekijken
 • 3 maanden

  Actief lidmaatschap

  €49,95
  Bekijken
 • 6 maanden

  Actief lidmaatschap

  €79,95
  Bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van E-matching.nl?

 • Dating speciaal voor hoog opgeleiden
 • Goede klantenservice
 • Gratis aanmelding
 • Meer mannen dan vrouwen actief
 • 4
  Populariteit
 • 4
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3.4 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 25 juni 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *