Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht - Online dating & relaties / Datingsite e-Matching introduceert optie Video Chat!
e-matching video Chat

Datingsite e-Matching introduceert optie Video Chat!

Welke online datingsite?
21 november 2021

Online daten wordt steeds populairder. Er zijn tal van onlinedatingsites waar je een profiel aan kunt maken om in contact te komen met leuke andere singles. Je kunt hierbij kiezen uit een betaald abonnement, maar net zo goed van start gaan met een gratis versie. Uiteraard staan dan lang niet alle tools en opties tot je beschikking, dus wanneer je echt serieus aan de slag wilt en het gewoon leuk vindt om alles te ontdekken wat mogelijk is in het online, dan kun je altijd gemakkelijk overstappen op de betaalde functies. Om het daten uiteraard nog leuker te maken en ervoor te zorgen dat ze met iets vernieuwends kwamen, biedt de datingsite e-Matching nu de mogelijkheid tot Video Chat. Vooralsnog heb je nergens anders toegang tot een dergelijke ingenieuze functie, waardoor deze onlinedatingsite ideaal geschikt is voor jou om een leuke date te vinden.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

De nieuwe functie Video Chat

Er was uiteraard al de normale chatfunctie, waarbij je elkaar kon spreken via chatberichten. Op zich is dit natuurlijk al een lot uit de loterij, als je meer over elkaar te weten wilt komen en nog aan het aftasten bent of je iemand wel echt leuk vindt. Video Chat maakt deze mogelijkheid nog intenser. Nu kun je namelijk je potentiële kandidaat voor een leuke date in bewegend beeld zien op de Video Chat. Je hoeft zo niet langer tussen de regels door te lezen, maar kunt hem of haar daadwerkelijk zien bewegen, de stem horen en een duidelijkere indruk krijgen van iemand persoonlijkheid. Een ideale functie dus voor een eerste kennismaking. E-matching is een datingsite voor hoger opgeleiden. Als je zelf niet onder deze categorie valt kun je beter gebruik maken van één van de andere vele datingsites.

video play

5 minuten live contact

Met Video Chat krijg je de gelegenheid om te chatten met vreemden en live met elkaar te praten. Je ziet de ander dus op het scherm verschijnen en de ander ziet jou. Zo krijg je een duidelijke indruk van iemand en heeft de kennismaking een diepere betekenis. Op deze wijze kun je namelijk nog beter bepalen of iemand wel echt leuk op je overkomt of toch niet. Je krijgt met Video Chat 5 minuten de tijd om een gesprek te voeren. Je kunt hierin natuurlijk alles vragen wat je wilt, echter doe je er verstandig aan om het gesprek zo luchtig en gezellig mogelijk te houden.

Videochatten met regelmaat

Nieuw bij e-matching: Video Chat. Betalende leden van deze onlinedatingsite hebben het voorrecht om tien keer per maand vijf minuten te videochatten. Zij kunnen zelf deze functie opstarten en zelf bepalen voor wie ze dit willen inzetten. Heb jij een gratis abonnement dan zul je moeten wachten tot je een uitnodiging ontvangt om te gaan videochatten. Uiteraard is vijf minuten niet lang. Het kan dan ook voorkomen dat je langer met iemand wilt communiceren en gelukkig is dit mogelijk.

videochat

Video Chat verlengen met credits

Je kunt de Video Chat telkens met vijf minuten verlengen door te betalen met een credit. Zodra je credits op zijn, stopt ook het videochatten. Uiteraard kun je wel credits bijkopen en vervolgens weer verder videochatten. Zet niet zomaar een credit in, want als de persoon met wie je videochat niet verder wil praten kan het gesprek zo worden afgebroken. Een eventuele credit die je al had ingezet, gaat dan verloren. Verloopt het gesprek amicaal en gezellig, dan kun je op deze manier al een veel betere indruk van iemand krijgen.

Ervaringen met Video Chat

Ondanks dat het een nieuwe functie betreft, beloven de ervaringen goede resultaten. Over het algemeen ervaart met de functie als een ware aanwinst op de online dating ervaring. Het voelt aan als een echte ontmoeting, waardoor er ook sneller wordt overgegaan op een date in levenden lijve. En dat is uiteraard waar het allemaal om te doen is, mensen dichter bij elkaar brengen. Doordat je elkaar in het kort al eventjes hebt gesproken, bemerk je sneller of er een klik is en zul je sneller voor een echte ontmoeting open staan. Iemand is al dichterbij, waardoor een dergelijke stap een stuk aannemelijker wordt. De nieuwe functie Video Chat is dus een echter verrijking op hoe het online daten ervaren wordt en zorgt ervoor dat je sneller een geschikte match kunt vinden. Bekijk daarom snel hoe je Video Chat aan je profiel op de datingsite E-matching kunt toevoegen, zodat ook jij kunt chatten met een potentiële date.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *