Home / Be2 – Kosten, Review en Ervaringen
be2 logo

Be2 - Kosten, Review en Ervaringen

Het doel van Be2 is het bij elkaar brengen van singles die het beste bij elkaar passen, zodat deze een langdurige en gelukkige relatie krijgen. Be2 is sinds de start enorm gegroeid en heeft inmiddels meer dan 17 miljoen leden in meer dan 40 landen! En Be2 groeit nog elke dag. Dagelijks verwelkomt Be2 meer dan 25.00 nieuwe members verspreid over de hele wereldbol. Be2 zorgt er voor dat deze members veilig en betrouwbaar een start maken naar het zoeken van de ware liefde.

be2
14 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Online daten bij Be2

Het doel van Be2 is het to stand brengen van langdurige en stabiele relaties. Waar andere datingsites zich nog wel eens willen richten op snelle daten en flitsrelaties geldt dit voor Be2 niet. Be2 toetst op een wetenschappelijke manier welke singles het beste bij elkaar passen. Hierbij wordt gekeken naar onder andere sociale, psychologische en antropologische eigenschappen. Be2 zorgt ervoor dat u gegevens goed zijn afgeschermd, hierdoor blijft u anoniem indien gewenst. U kunt zelf bepalen aan welke members u persoonlijke informatie vrij geeft.

Tarieven Be2

Bij Be2 is het doen van de persoonlijkheidstoets gratis! Nadat u de test hebt afgerond ontvang je eveneens gratis de uitkomst en een overzicht van singles die bij jou passen. Deze service kunt u oneindig uitproberen!

Premium lidmaatschap

Wanneer Be2 je heeft overtuigd kun je overwegen om een premium lidmaatschap af te sluiten. Het voordeel hiervan is dat je dan onbeperkt persoonlijke berichten kunt schrijven en lezen. Ook krijgt u de mogelijkheid om de foto’s van andere members duidelijker te zien.

Be2 heeft een zogenaamde succesgarantie. Deze garantie geeft je recht op minimaal tien matches bij afsluiting van een premium lidmaatschap. Wanneer dit aantal niet wordt behaald verlengd Be2 gratis u abonemment totdat je deze 10 contacten wel hebt gehad. Raadpleeg de website van Be2 van te voren voordat je gebruik maakt van deze garantie om de voorwaarden te lezen.

 

Be2 screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Be2?

Het goedkoopste Be2 abonnement kost €15,90 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Be2 kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Be2. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Be2?

  • Gerschikt voor een serieuze date
  • Gratis aanmelden
  • Persoonlijkheidstest
  • Beperkte opties met gratis lidmaatschap
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Be2 FAQ

  Hoe kan ik Be2 opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Be2.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Be2 account.

  Be2 opzeggen

  Be2.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Be2 en log in met je email en wachtwoord op je account. Het login veld wordt zichtbaar nadat je op de groene “Log in” button hebt geklikt. Deze vindt je aan de rechter bovenzijde van de pagina.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tabblad “Mijn Profiel” en vervolgens op “instellingen” . Deze link vind je direct onder de tabbladen.

  Stap 3: Klik bij het kopje Profielstatus op de groene button met de tekst: “Bewerk”. (Dit is de middelste button.)

  Stap4: Er is een nieuwe pagina geopend. Bevestig je keuze door op de groene button met de tekst: “Wissen” te klikken.

  Bevestig nogmaals door op “OK” te klikken in de pop-up.

  Je hebt nu je account verwijderd op Be2!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  14 reacties op “Be2 – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Naomi Naomi schreef:

   VRESELIJKE site, wat een akelig aanbod, laag niveau van mannen en krijg ik dagelijks opa’s die mij likes sturen, daar wacht ik nog niet op….En zo duur, is zonde van mijn tijd en van mijn geld geweest.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items