Home / Be2 – Kosten, Review en Ervaringen
be2 logo

Be2 - Kosten, Review en Ervaringen

Het doel van Be2 is het bij elkaar brengen van singles die het beste bij elkaar passen, zodat deze een langdurige en gelukkige relatie krijgen. Be2 is sinds de start enorm gegroeid en heeft inmiddels meer dan 17 miljoen leden in meer dan 40 landen! En Be2 groeit nog elke dag. Dagelijks verwelkomt Be2 meer dan 25.00 nieuwe members verspreid over de hele wereldbol. Be2 zorgt er voor dat deze members veilig en betrouwbaar een start maken naar het zoeken van de ware liefde.

14 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Online daten bij Be2

Het doel van Be2 is het to stand brengen van langdurige en stabiele relaties. Waar andere datingsites zich nog wel eens willen richten op snelle daten en flitsrelaties geldt dit voor Be2 niet. Be2 toetst op een wetenschappelijke manier welke singles het beste bij elkaar passen. Hierbij wordt gekeken naar onder andere sociale, psychologische en antropologische eigenschappen. Be2 zorgt ervoor dat u gegevens goed zijn afgeschermd, hierdoor blijft u anoniem indien gewenst. U kunt zelf bepalen aan welke members u persoonlijke informatie vrij geeft.

Tarieven Be2

Bij Be2 is het doen van de persoonlijkheidstoets gratis! Nadat u de test hebt afgerond ontvang je eveneens gratis de uitkomst en een overzicht van singles die bij jou passen. Deze service kunt u oneindig uitproberen!

Premium lidmaatschap

Wanneer Be2 je heeft overtuigd kun je overwegen om een premium lidmaatschap af te sluiten. Het voordeel hiervan is dat je dan onbeperkt persoonlijke berichten kunt schrijven en lezen. Ook krijgt u de mogelijkheid om de foto’s van andere members duidelijker te zien.

Be2 heeft een zogenaamde succesgarantie. Deze garantie geeft je recht op minimaal tien matches bij afsluiting van een premium lidmaatschap. Wanneer dit aantal niet wordt behaald verlengd Be2 gratis u abonemment totdat je deze 10 contacten wel hebt gehad. Raadpleeg de website van Be2 van te voren voordat je gebruik maakt van deze garantie om de voorwaarden te lezen.

 

Be2 screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Be2?

Het goedkoopste Be2 abonnement kost €15,90 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Be2?

  • Gerschikt voor een serieuze date
  • Gratis aanmelden
  • Persoonlijkheidstest
  • Beperkte opties met gratis lidmaatschap
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Be2 FAQ

  Hoe kan ik Be2 opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Be2.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Be2 account.

  Be2 opzeggen

  Be2.nl account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Be2 en log in met je email en wachtwoord op je account. Het login veld wordt zichtbaar nadat je op de groene “Log in” button hebt geklikt. Deze vindt je aan de rechter bovenzijde van de pagina.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op het tabblad “Mijn Profiel” en vervolgens op “instellingen” . Deze link vind je direct onder de tabbladen.

  Stap 3: Klik bij het kopje Profielstatus op de groene button met de tekst: “Bewerk”. (Dit is de middelste button.)

  Stap4: Er is een nieuwe pagina geopend. Bevestig je keuze door op de groene button met de tekst: “Wissen” te klikken.

  Bevestig nogmaals door op “OK” te klikken in de pop-up.

  Je hebt nu je account verwijderd op Be2!

  Laats bijgewerkt: 10 mei 2022

  14 reacties op “Be2 – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. Avatar for Naomi Naomi schreef:

   VRESELIJKE site, wat een akelig aanbod, laag niveau van mannen en krijg ik dagelijks opa’s die mij likes sturen, daar wacht ik nog niet op….En zo duur, is zonde van mijn tijd en van mijn geld geweest.

  2. Avatar for Annelies Annelies schreef:

   Boerenbedrog! Promoten 15 euro per maand maar in werkelijkheid is het per week! Oude mannen zoeken contact terwijl je de leeftijdsgrens kan beperken. Ook afstand klopt niet! Zijn telefonisch niet bereikbaar. Amateuristisch zeker zelfs tov Tinder wat gratis is! Op sites zoals parship of elitedating betaal je uiteindelijk een pak minder voor professionele dienstverlening. Ik heb klacht neergelegd bij Testaankoop.

   • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

    waarom zou je uberhaupt aan zo’n dure site willen beginnen? (hieronder valt ook Parshit)
    Tinder is ook niet telefonisch bereikbaar en reageert op klachten met automatisch gegenereerde berichten.

   • Avatar for superboer superboer schreef:

    @Mgtow/ zit er aan te denken om op tinder te gaan, maar maak je daar kans als man? of is tinder ook enen grote zooi? en fake? En stelle die vrouwen op tinder ook toren hoge eisen?

   • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

    Alleen de top 5% van mannen op Tinder krijgt een like van vrouwen. De meesten worden dus gewogen en te licht bevonden. Als je er heel goed uitziet dan is Tinder zeker wat voor je, maar dan heb je vermoedelijk geen ook Tinder nodig. Je kunt het in ieder geval gratis gebruiken en met een vers account zul je een paas matches hebben.

  3. Avatar for Welmer ten Seldam Welmer ten Seldam schreef:

   Waardeloze site.
   Gevraagd of ik ‘t paar dagen kon proberen. Ja hoor dat kon
   Moest ik even nieuw profiel aanmaken en doorgeven als dat was gebeurd. Oude was verwijderd namelijk

   Gedaan, seintje gegeven.
   Seintje 6x gegeven en na 6x dan eindelijk mail. Geen sorry ofzo dat we traag zijn maar gewoon een ontkenning vh aanbod
   Kon ‘t wel betaald een maand proberen en dan na een maand opzeggen. Maar ook dat kan niet ………
   Je kunt iets kiezen maar dat moet je in 1x afrekenen dus niks opzeggen.

   Tijdens ‘t wachten op antwoord stromen de mails binnen. Die je niet kunt lezen natuurlijk. Ik ben nergens zo populair als daar !

   Algehele conclusie:
   Firma List en Bedrog

  4. Avatar for MOMO MOMO schreef:

   FAKE mensen en accounts

  5. Avatar for H.Roumans H.Roumans schreef:

   waarom kun je niet gewoon een mand proberen en moet je drie zes of twaalfmanden dokken en wat als je geen creditcard hebt maar een bankpas

  6. Avatar for 1970lover 1970lover schreef:

   Website werkt niet goed en is veel te duur. Niet aan beginnen. Tip: gewoon relatieplanet.

  7. Avatar for piet lut piet lut schreef:

   Be2 is een veel te dure datingsite waar je heel moeilijk van af komt. In het verleden is hier genoeg over in het nieuws geweest… Dus gewoon niet aan beginnen. Belachelijk dat deze website nog gewoon bestaat!

  8. Avatar for Ervaringsdeskundige Ervaringsdeskundige schreef:

   Er gebeurt echt geen flikker meer op Be2. Deze datingsite heeft zijn beste tijd wel gehad. Een paar jaar geleden was dit nog best een aardige datingsite. Maar toen bleek dat ze vooral op je geld uit waren en de meeste leden fake waren is het hard achteruit gegaan met deze website. Je doet er echt beter aan om deze te mijden en je in te schrijven bij relatieplanet.

  9. Avatar for Geert Geert schreef:

   Deze datingsite is mij niet goed bevallen. Ten eerste te duur voor wat je krijgt en ten tweede veel te weinig echte leden.

  10. Avatar for duffy duffy schreef:

   Ik twijfel nog enorm of ik hier een lidmaatschap ga afsluiten. Het ziet er allemaal wel leuk uit. Maar als gratis lid kun je dus bijna niks en dus heb ik geen idee of het de moeite waard is hier.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *