Welke Online Datingsite
Wat is Tinder Plus?

Wat is Tinder Plus?

Welke online datingsite?
13 juni 2021

Tinder is een dating app die gratis kan worden gebruikt. Als je uitsluitend gebruik maakt van de gratis opties dan kun je per dag een beperkt aantal “likes” versturen en één Super Like. Daarnaast kun je uitsluitend zoeken naar dates op je huidige locatie. Op zich zijn dit opties waar de meeste mensen prima mee uit de voeten kunnen. Wil je meer functies dan kun je overwegen om een Tinder Plus abonnement te nemen.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

De mogelijkheden van Tinder Plus

Met een betaald abonnement op Tinder Plus kun je onbeperkt likes uitdelen. Het aantal Super Likes is voor betaalde leden beperkt tot tien, maar nog steeds veel meer dan de ene Super Like die je als niet betalend lid mag geven. Daarnaast kun je je locatie aanpassen. Dat kan handig zijn als je voor komend weekend alvast een date in Amsterdam wilt regelen. Of als je binnenkort met vakantie gaat en wilt zien of er op je vakantieadres nog leuke mensen zijn die je dan wellicht kunt ontmoeten.

omgeving

Ook kun je met Tinder Plus wat verder om je heen kijken dan alleen in je directe omgeving. Hiermee kun je dus vanuit Eindhoven zien of er leuke dates zijn in Arnhem of Rotterdam. Tot slot is een handige optie dat je een like of een dislike ongedaan kunt maken. Swipe je dus bij een foto per ongeluk de verkeerde kant op dan kun je dit eenvoudig herstellen.

Heb ik Tinder Plus echt nodig?

Om gebruik te maken van de basis functies van Tinder heb je Tinder Plus niet echt nodig. Je kunt van de standaard mogelijkheden zoals het liken van profielen en de chatfunctie ook gewoon gebruik maken met een gratis account. Maar als je de extra opties die het biedt handig vindt dan is het misschien het overwegen waard om Tinder Plus te nemen. De abonnementsprijzen hangen af van de periode waarvoor je gebruik wilt maken van deze extra optie.

Het goedkoopste abonnement is minder dan een euro, het duurste abonnement kost iets meer dan 15 euro. Overigens is Tinder Plus nog volop in ontwikkeling en kan het dus zijn dat de functionaliteiten en ook de abonnementsprijzen nog worden aangepast. Er wordt onder andere aan gebruikers gevraagd wat ze van Tinder Plus vinden. Deze bevindingen worden meegenomen bij de verdere ontwikkelingen.

De populairste dating app ter wereld

Ook zonder de Plus optie is Tinder een zeer populaire dating app. Dat het gebruik gratis is zal daar zeker aan meewerken. Of de extra opties die je kunt gebruiken met een betaald abonnement in de smak gaan vallen en daardoor gretig aftrek gaan vinden moet nog even worden afgewacht.

tinder screenshot

Voor veel mensen zullen de extra mogelijkheden misschien niet genoeg meerwaarde bieden. Zij zullen het Pluspakket dan ook niet gaan afnemen. Maar er zal ongetwijfeld onderzoek zijn gedaan naar de behoeftes van gebruikers en deze opties zijn daarvan zeer waarschijnlijk het gevolg. Alle populaire applicaties maken een zekere ontwikkeling door in de loop der jaren en dat geldt uiteraard ook voor een populaire dating app als Tinder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.