Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Tinder Plus: de ultieme hack voor meer matches!
Tinder plus

Tinder Plus: de ultieme hack voor meer matches!

Welke online datingsite?
25 augustus 2023

Tinder is een dating app die gratis kan worden gebruiktm, maar er zijn ook betaalde opties zoals Tinder Plus. Als je uitsluitend gebruik maakt van de gratis opties dan kun je per dag een beperkt aantal “likes” versturen en één Super Like. Daarnaast kun je uitsluitend zoeken naar dates op je huidige locatie. Op zich zijn dit opties waar de meeste mensen prima mee uit de voeten kunnen. Wil je meer functies dan kun je overwegen om een Tinder Plus abonnement te nemen. In dit artikel geven je meer informatie over deze betaalde Tinder dienst.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Wat is Tinder plus?

Als je op zoek bent naar de ultieme datingapp-ervaring, dan is Tinder Plus een must-have. Maar wat is Tinder Plus precies en hoe kan het jou helpen je droomdate te vinden? Tinder Plus is een premium lidmaatschapsoptie voor de populaire datingapp Tinder. Met deze optie krijg je toegang tot een aantal extra functies die je datinggame naar een hoger niveau tillen. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste functies van Tinder Plus.

gelimiteerde optie Tinder

Welke functies heeft tinder plus?

Tinder Plus is een betaald abonnement voor de populaire dating-app Tinder. Gebruikers krijgen extra mogelijkheden en voordelen die niet beschikbaar zijn voor gratis gebruikers, zoals de mogelijkheid om een linksswipe ongedaan te maken (wat betekent dat je iemand kunt ontkoppelen als je per ongeluk naar links hebt geswiped op hun profiel), de mogelijkheid om iemand een “super like” te geven, de mogelijkheid om te matchen met gebruikers in andere locaties tijdens het reizen en de mogelijkheid om je profiel te “boosten” om het zichtbaarder te maken voor andere gebruikers. Tinder Plus verwijdert ook advertenties uit de app en geeft gebruikers toegang tot onbeperkte likes. De kosten van Tinder Plus variëren afhankelijk van je leeftijd en locatie, maar liggen meestal tussen de €9,99 en €19,99 per maand

  • Onbeperkt aantal swipes: Met Tinder Plus kun je onbeperkt swipes geven, zodat je geen match mist. Dit is ideaal als je in een drukke stad woont of als je gewoon veel matches wilt maken.
  • Passport: Met deze functie kun je swipes geven aan profielen over de hele wereld. Dit is perfect als je op reis bent of als je op zoek bent naar iemand in een specifieke locatie.
  • Undo: Met deze functie kun je een onbedoelde swipe terugdraaien. Dit is handig als je per ongeluk iemand over het hoofd hebt gezien of als je iemand toch nog een kans wilt geven.
  • Boost: Met deze functie kun je je profiel tijdelijk bovenaan de lijst zetten, zodat je meer zichtbaarheid krijgt. Dit is handig als je snel matches wilt maken.
  • Super Likes: Met deze functie kun je iemand laten weten dat je echt geïnteresseerd bent. Dit is handig als je iemand wilt laten weten dat je hem of haar speciaal vindt.

Tinder passport

De mogelijkheden van Tinder Plus

Met een betaald abonnement op Tinder Plus kun je onbeperkt likes uitdelen. Het aantal Super Likes is voor betaalde leden beperkt tot tien, maar nog steeds veel meer dan de ene Super Like die je als niet betalend lid mag geven. Daarnaast kun je je locatie aanpassen. Dat kan handig zijn als je voor komend weekend alvast een date in Amsterdam wilt regelen. Of als je binnenkort met vakantie gaat en wilt zien of er op je vakantieadres nog leuke mensen zijn die je dan wellicht kunt ontmoeten. Ook kun je met Tinder Plus wat verder om je heen kijken dan alleen in je directe omgeving. Hiermee kun je dus vanuit Eindhoven zien of er leuke dates zijn in Arnhem of Rotterdam. Tot slot is een handige optie dat je een like of een dislike ongedaan kunt maken. Swipe je dus bij een foto per ongeluk de verkeerde kant op dan kun je dit eenvoudig herstellen.

Heb ik Tinder Plus echt nodig?

Om gebruik te maken van de basis functies van Tinder heb je Tinder Plus niet echt nodig. Je kunt van de standaard mogelijkheden zoals het liken van profielen en de chatfunctie ook gewoon gebruik maken met een gratis account. Maar als je de extra opties die het biedt handig vindt dan is het misschien het overwegen waard om Tinder Plus te nemen. De abonnementsprijzen hangen af van de periode waarvoor je gebruik wilt maken van deze extra optie. Het goedkoopste abonnement is minder dan een euro, het duurste abonnement kost iets meer dan 15 euro. Overigens is Tinder Plus nog volop in ontwikkeling en kan het dus zijn dat de functionaliteiten en ook de abonnementsprijzen nog worden aangepast. Er wordt onder andere aan gebruikers gevraagd wat ze van Tinder Plus vinden. Deze bevindingen worden meegenomen bij de verdere ontwikkelingen.

Tinder Plus abonnement

De populairste dating app ter wereld

Ook zonder de Plus optie is Tinder een zeer populaire dating app. Dat het gebruik gratis is zal daar zeker aan meewerken. Of de extra opties die je kunt gebruiken met een betaald abonnement in de smak gaan vallen en daardoor gretig aftrek gaan vinden moet nog even worden afgewacht. Voor veel mensen zullen de extra mogelijkheden misschien niet genoeg meerwaarde bieden. Zij zullen het Pluspakket dan ook niet gaan afnemen. Maar er zal ongetwijfeld onderzoek zijn gedaan naar de behoeftes van gebruikers en deze opties zijn daarvan zeer waarschijnlijk het gevolg. Alle populaire applicaties maken een zekere ontwikkeling door in de loop der jaren en dat geldt uiteraard ook voor een populaire dating app als Tinder.

Til je datinggame naar een hoger niveau

Al met al biedt Tinder Plus een aantal krachtige functies die je datinggame naar een hoger niveau tillen. Of je nu op zoek bent naar meer matches, een specifieke locatie of gewoon een boost wilt geven aan je profiel, Tinder Plus biedt het allemaal. Dus als je serieus op zoek bent naar de liefde, is het zeker de moeite waard om in Tinder Plus te investeren. We hopen dat dit blogartikel je een beter beeld heeft gegeven van wat Tinder Plus precies is en hoe deze premium optie jou kan helpen bij het vinden van je droomdate. Of je nu op zoek bent naar meer matches, een specifieke locatie of gewoon een boost wilt geven aan je profiel, Tinder Plus biedt een aantal krachtige functies die je datinggame naar een hoger niveau tillen. Als je serieus op zoek bent naar de liefde, raden we je aan om de stap te zetten naar Tinder Plus. Maar let wel dat het een betaalde dienst is, dus zorg ervoor dat je je budget hierop aanpast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---