Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Een seksdate via Tinder – Hoe pak je dat aan?
seksdate via Tinder

Een seksdate via Tinder - Hoe pak je dat aan?

Welke online datingsite?
12 februari 2021

Hoewel de datingapp Tinder ook gebruikt kan worden voor het vinden van een partner voor een duurzame relatie, wordt de app vooral gebruikt voor dating. Een date kan natuurlijk van alles inhouden. Je kunt via Tinder iemand vinden met wie je gezellig naar de film gaat als je geen zin hebt om alleen te gaan. Of je spreekt met iemand af voor een avondje stappen. Anderen gebruiken Tinder voornamelijk voor het krijgen van een snelle seksdate.

in dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Tinder gebruiken voor een seksdate!

Omdat Tinder gebruik maakt van de locatiebepaling op je smartphone kun je ook buiten je woonplaats op zoek naar een leuke date. Maar er is ook een groep gebruikers die Tinder specifiek gebruikt voor een seksdate. Wil jij ook een seksdate regelen via Tinder? Zo pak je het aan.

seksdate

Wees duidelijk in wat je wilt

Wanneer je uitsluitend een seksdate wilt regelen, is het wel zo eerlijk om dit meteen aan te geven als iemand contact met je zoekt. Als de ander op zoek is naar meer dan een onenightstand dan kan dit tot teleurstellingen leiden en dat voorkom je door duidelijk te zijn. Zeg dus wel meteen waar het op staat als iemand aangeeft te willen afspreken. Spreek bij voorkeur op een neutrale plaats af. Bij een seksdate is dat meestal een hotel. Je kunt natuurlijk ook bij één van jullie thuis afspreken voor een seksdate, maar dit is niet altijd verstandig. Zowel degene die de date wil als degene die erop reageert wil misschien liever niet thuis afspreken. Dit kan er bijvoorbeeld mee te maken hebben dat iemand een relatie heeft en wil vreemdgaan. Dan is thuis afspreken natuurlijk niet heel erg handig.

Weet met wie je date

Ook als je heel graag een seksdate wilt en liever nu dan over een paar uur, probeer de ander toch een beetje te leren kennen. Niet zozeer omdat jullie goede vrienden moeten gaan worden, maar wel om te weten met wie je te maken hebt. Niet iedereen heeft even goede bedoelingen en een seksdate kan zomaar uitdraaien op een verkrachting of andere narigheid. Een neutrale plaats is dan ook altijd de beste oplossing. Als je dan het idee hebt dat het een kant op gaat die je niet wilt is vluchten tijdens de date meestal nog wel een optie.

Spreek goed af wat je wilt

Ook zal iemand die kwaad in de zin heeft niet zitten te wachten op een date die luidkeels om hulp roept in een hotelkamer, want dat wordt meestal wel gehoord. Spreek ook goed af dat jullie voorbehoedsmiddelen gebruiken. Een vrouw die aan de pil is betekent nog niet dat de man geen condoom hoeft te gebruiken want een soa heb je zo opgelopen. Dit geldt uiteraard voor beide partijen.

condoom

Na de seksdate

Of jullie na de seksdate contact houden is natuurlijk een vrije keuze. Als één van de twee dat niet wil, respecteer dit dan en blijf niet aandringen totdat je op Tinder geblokkeerd wordt, dat heeft niet zoveel zin. Als jullie allebei het contact willen voortzetten is daar natuurlijk niets mis mee. Ben je gebonden en ga je vreemd via Tinder, zorg er dan wel voor dat je niet chantabel bent, bij voorbeeld door niet je echte naam te gebruiken of andere privé gegevens geheim te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items