Welke Online Datingsite
Wat is Tinder Select?

Wat is Tinder Select?

Welke online datingsite?
21 juni 2021

Tinder Select is een speciaal platform van Tinder voor “bekende gebruikers”. Het gaat dan om mensen die een publieke functie hebben en om die reden niet via de gewone gratis app van Tinder op zoek willen naar een date. De kans is dan immers groot dat ze worden overspoeld met likes van mensen die uitsluitend in hen geïnteresseerd zijn vanwege hun bekendheid. En omdat ook bekende personen die single zijn misschien graag een date of een relatie willen, is Tinder Select ontwikkeld.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Geheim daten voor bekende gebruikers

De organisatie van Tinder houdt de privacy van Tinder Select scherp in de gaten. Je kunt je daar alleen aanmelden als je “bekend genoeg” bent. Het gaat dan niet alleen om artiesten, maar bij voorbeeld ook om CEO’s van grote ondernemingen, fotomodellen, sporters of politici. Je kunt alleen lid worden van Tinder Select als je door iemand wordt voorgedragen. Zo wordt voorkomen dat mensen onder een nep profiel proberen om lid te worden en zich vervolgens voor te doen als een bekend persoon. Het aantal gebruikers van Tinder Select wordt om diezelfde reden ook niet bekend gemaakt.

tinder select geheim

De ideale manier om te daten voor bekende personen

Sommige mensen realiseren zich niet dat ook een bekend persoon een “gewoon” leven leidt. Ook iemand die bekend is wil een leuke partner vinden voor een relatie of gewoon eens een date voor een leuke avond. Maar het is vaak erg lastig om iemand te vinden waarvan je als bekend persoon zeker weet dat diegene geen foute bedoelingen heeft. Je zit er immers niet op te wachten dat er pikante foto’s of filmpjes van jou worden verspreid, of dat je uitspraken die je tijdens een privé ontmoeting hebt gedaan de volgende dag in de krant staan. Dit kan immers vervelende gevolgen hebben voor je carrière of persoonlijke leven. Daarom zijn bekende personen vaak erg voorzichtig met het leggen van contacten.

geheim daten tinder select

Daten voor bekende personen is lastig

Daten door en ook met bekende personen is soms lastig. Je moet er als bekend persoon tegen kunnen dat als je een date hebt via Tinder de kans bestaat dat je “betrapt” wordt. Dan kan het gebeuren dat een door een paparazzo gemaakte foto een week later in een roddelblad staat of al de volgende dag in een roddelrubriek op het internet. Ook je date moet hiermee kunnen omgaan. Elkaar in alle rust leren kennen en zien of er inderdaad een klik is, dat is vaak lastig. Als jullie er beiden moeite voor willen doen dan is het wel mogelijk, maar het vergt vaak wat meer creativiteit als het gaat om het regelen van een afspraak en het onderhouden van het contact.

roddelen

Daten via Tinder Select

Het daten via Tinder Select verloopt idem aan dating via Tinder. Je kunt aan de hand van iemands foto aangeven of je die persoon leuk vindt of niet. Als er een match is kunnen jullie met elkaar in contact komen. Je kunt je profielinformatie die uit Facebook wordt gehaald aanvullen en ook aangeven naar wat voor persoon je op zoek bent. Ook Tinder Select maakt gebruik van locatiebepaling via je smartphone om dates voor te dragen die bij jou in de omgeving zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.