datingsite parship

Home » Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites Relatieplanet logo

Laatst bijgewerkt op augustus 22nd, 2020 | door Welke online datingsite?

378

Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen

InfoKostenActie & kortingReviewErvaringen

 

Volgens velen de beste datingsite van Nederland! Relatieplanet is voor iedereen, werkt prettig en is al jaren succesvol. Al 6 jaar achtereen uitgeroepen tot populairste datingwebsite.

Relatieplanet info

Volgens velen de beste datingsite van Nederland! Relatieplanet is voor iedereen, werkt prettig en is al jaren succesvol. Al 7 jaar achtereen uitgeroepen tot populairste datingwebsite. Relatieplanet is tevens de winnaar van meerdere Thuiswinkel Awards in de categorie dating en onlangs als beste datingsite uit de test gekomen bij  het Vara’s tv-programma Kassa.

Gebruiksvriendelijk

Op datingsite Relatieplanet kunnen singles op een veilige manier met elkaar in contact komen. Relatieplanet is een gebruiksvriendelijke en veilige datingsite. De datingsite zorgt ervoor dat jou gegevens goed afgeschermd zijn. Door bepaalde onderdelen alleen toegankelijk te maken voor members blijf anonimiteit gewaarborgd. Sinds 2002 hebben zich al meer dan 5.000.000 singels zich ingeschreven.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Hierdoor kunnen ze snel ingrijpen wanneer een member de vooropgestelde regels overtreed. Wanneer een nieuwe member zich gratis aanmeldt bij Relatieplanet krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze zijn onder andere een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die geschikte singles voor je matched. Mocht het zo zijn dat je jouw profiel tijdelijk afgeschermd wilt hebben voor andere leden, dan is dit ook mogelijk!
Leden waarvan je geen reacties wilt ontvangen kunnen geblokkeerd worden.

Prettig daten

Relatieplanet heeft een Helpdesk die jouw hulp kan verlenen en alle vragen kan beantwoorden. Relatieplanet.nl is daarbij ook gewoon telefonisch bereikbaar. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat je direct en snel geholpen wordt wanneer gewenst. Daarbij beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Naast de Nederlandse datingsite heeft Relatieplanet ook een datingsite gericht op Vlaanderen. Om naar de Belgische Relatieplanet.nl te gaan klik je hier!

Actieve datingsite

Door de vele leden vindt er veel activiteit plaats op Relatieplanet en is de kans op een date groot. Daarnaast biedt de datingsite ook coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil  en organiseert het continue diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelsfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht! Het laatste feest had 1500 bezoekers en er zijn heel wat nieuwe dates uit voort gekomen!  Zo is er voor iedereen altijd wat te doen. Doordat de events vele grote steden aandoet is er altijd wel iets bij jou in de buurt te beleven! Alle actuele activiteiten en de agenda vind je op de website van Relatieplanet.

Gratis Relatieplanet

Iedereen begint op datingsite Relatieplanet als gratis lid! Nadat je een profiel heb aangemaakt kunt je gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet! Gratis wil zeggen dat je de profielen en foto’s van andere leden kunt bekijken. Ook kun je berichten van andere leden ontvangen. Je krijgt een eigen mailbox, een eigen profiel en hebt de mogelijkheid om foto’s te plaatsen op je eigen homepage!

5 gratis berichten per dag

Als Gratis lid kun je tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kun je kijken of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om met jou bijvoorbeeld berichten uit te wisselen. Als gratis lid bij Relatieplanet heb je meer mogelijkheden t.o.v. de gratis lidmaatschappen bij andere sites.

Relatieplanet App

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone! Hiervoor moet je je eerst inschrijven op de normale website. Daarna kun je de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Daarna kun je met je inloggegevens je aanmelden bij de datingapp. Helaas is er nog geen app beschikbare voor Windows Phones. Ook de website van Relatieplanet is Mobile ready! Dit wil zeggen dat de website van Relatieplanet bij een bezoek op smartphones een andere toont. Deze is speciaal gemaakt op de scherm afmeting van je smartphone en dus veel duidelijker in gebruik.

Relatieplanet kosten review ervaringen screenshot

 

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Relatieplanet

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Relatieplanet en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij datingsite Relatieplanet.

Relatieplanet kosten abonnement

prijs 1 maand

€20,00
€20,00
 • Premium lid

prijs 3 maanden

€27,00
€27,00
 • Premium lid

prijs 6 maanden

€48,00
€48,00
 • Premium lid

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

Het goedkoopste Relatieplanet abonnement kost €6,00 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Relatieplanet kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Relatieplanet . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

RelatiePlanet actie en korting

Kijk voor alle actuele acties op onze Relatieplanet kortingscode pagina!

 

Relatieplanet opzeggen

Lees hier meer over het stoppen en uitschrijven:

Relatieplanet opzeggen en account verwijderen

 

RelatiePlanet Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
RelatiePlanet is één van de grootste en bekendste datingsites van Nederland. Datingsite Relatieplanet is onderdeel van de Telegraaf Media Group. Relatieplanet is actief leden aan het werven via verschillende media. Dagelijks schrijven meer dan 500 nieuwe leden zich in. Wij schatten het aantal actieve leden rond de 400.000. De verhouding tussen man en vrouw is goed. Een van de grootste voordelen ten opgzichte van de meeste andere bekende datingsites is dat Relatieplanet ook echt Nederlands is. Veel van de andere grote datingsites vinden hun oorsprong in het buitenland.

Gebruikersgemak ★ ★ ★
Lay-out – De website doet iets verouderd aan. Zeker ten opzichte van de andere grote datingsites die voor een wat modernere look gaan. Relatieplanet meldt echter dat ze binnenkort een geheel nieuwe website publiceren die beter bij deze tijd aansluit.
duidelijkheid – De website is duidelijk. Hoewel hij wel her en der wat rommelig overkomt.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed!. Leden van Relatieplanet kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Onbeperkt toegang tot alle profielen, Een eigen profiel en hier tot 20 foto’s op plaatsen, Alle foto’s kunnen bekijken, Interesse tonen in leuke members, Ontvangen berichten lezen, Berichten versturen, Zien welke members jouw profiel hebben bekeken, Zien wie Full Member en zien wie Gratis Member is, Maximaal resultaat: hoger in de zoekresultaten, Relatieplanetreizen voor singles en Datingcoaching voor singles. Gratis members kunnen enkel 1 profielfoto bekijken van andere leden.

Kortom is de datingsite zeer uitgebreid te noemen en voldoet aan de verwachtingen die wij van een dergelijke website hebben.

Klantenservice ★ ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Relatieplanet kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier door te bellen of per briefpost. Ervaring leert dat Relatieplanet zeer snel is met het afhandelen van vragen en klachten.

Telefoonnummer RelatiePlanet: (+31) (0)88-5052505 – dagelijks tussen 09:00 – 23:00 uur .

Het postadres is:

Relatieplanet Nederland B.V.
t.a.v. de Klantenservice
Basisweg 30
1043 AP Amsterdam
Nederland

Kosten ★ ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Bij een abonnement van 6 maanden betaal je slechts een tientje per maand. Door het betrouwbare karakter en grote aantal leden is de kans op een relatie of leuke date via deze datingsite zeer aannemelijk. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van de werkwijze van RelatiePlanet. Gratis aanmelden verplicht je tot niks! Zeker als we de kosten in verhouding zetten tot de andere bekende datingsites scoort RP zeer goed!

 

Meer over Relatieplanet.nl

Relatieplanet opzeggen en account verwijderen

Relatieplanet Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite RelatiePlanet. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met RelatiePlanet? Geef hieronder jouw reactie!

 

Relatieplanet Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: RelatiePlanet is een grote en betrouwbare datingsite. Door de grote bekendheid van Relatie planet vinden dagelijks honderden mensen hun weg naar deze datingsite. Waar bij andere datingsites nog wel eens getwijfeld wordt aan de echtheid van de profielen zul je bij Relatieplanet niet snel fake profielen vinden. De prijs voor een abonnement is zeer schappelijk. Wij raden deze datingsite aan!

4About the Author

Anoniem378 Ervaringen - Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Wil Wil schreef:

  Via relatieplanet al weer 10 jaar gelukkig met mijn man, waarvan al weer 5 jaar getrouwd

  • Kirsten Kirsten schreef:

   Via relatieplacet heb ik 13 jaar geleden op mijn 38e een goede man gevonden met wie ik nog steeds samenwoon. Het allerbelangrijkst is gelijkwaardige relatie. Je moet leren aanvoelen met wie dat kan.
   Dat kan alleen als je elkaar ontmoet.
   Dus 2 jaar lang (met lange pauzes) met mannen afgesproken en nooit de moed opgegeven.
   Luchtig een afspraak ingaan. Gewoon een kopje koffie..niet te groot maken. Veel interessante mensen ontmoet en slechts in éen enkel geval een respectloos persoon, die vanuit een slecht zelfbeeld en negatief vooroordeel over vrouwen een date aanging. Tip.. eerst jezelf een beetje kennen, om jezelf kunnen lachen en tevreden zijn met je werk en je eigen leven, dan pas iemand zoeken;-)

 2. loser12 loser12 schreef:

  super de boer je bent een loser.

  De hele dag stel je kinderachtige vragen. Wordt homo kanker flikker.

  Als jij geen vrouw kunt scoren dikke lelijke blanke man. Ga lekker homo worden.

  Of wordt sperma donor van een blanke vrouw

 3. Trol Trol schreef:

  Lol: al die Incels hier. De reden dat vrouwen geen interesse in jullie hebben is dat jullie waarschijnlijk niet echt gelukkig zijn met jezelf en jullie vrouwenhaat en negativisme je uitstraling, levenskeuzes en zelfontwikkeling in de weg staan. Een vrouw met een brein en beauty zal daar nooit op vallen…

  • Lort Lort schreef:

   Dat type vrouwen zul je op datingsites ook niet gaan tegenkomen, daar vind je echter wel genoeg types die voor een avontuurtje in zijn.

  • koosvoormijzelf koosvoormijzelf schreef:

   Datingsites of real life doet er niet toe.

   Nederlandse vrouwen van nu zijn hypotheek trekkers en zoeken naar een man die een wandelde pin automaat voor hun moet zijn. De meeste vrouwen die al kinderen hebben zijn vergulde vagina.

   Ik ben vaak Nederlandse vrouwen in real life tegen gekomen. Die liefde was maar voor 2 jaar en toen ging ook vreemd met een neger. En ben blij dat ik het met haar hebt uitgemaakt.

   Ik zat in een tweede relatie en mevrouw koos haar kinderen wens boven mij. En ze zegt tegen mij kies jij voor je bedrijf of voor een kinder wens? En ik hebt gezegd heb geen kinderen wens en ik koos voor mijn bedrijf boven alles.

   Voor mij is inkomen genereren belangrijker dan een vrouw en een kind. En ik kan aan mij zelf besteden hoeveel ik wil. Mijn bedrijf houdt mijn het dak boven het hoofd en koop drinken en eten.

   Die vrouw heeft zich inmiddels zwanger laten door een neger.

  • elton elton schreef:

   Ik heb met een vrouw van een dating site afgesproken en ze zag er vies en behoorlijk zwaar vervuilt uit. Ze rookt en had een lelijke geel gebit en zag er dik en behoorlijk verwaarloosd uit.

   Ik kreeg er helaas geen erectie van was meteen slap en dood.

   En ze gebruikte foto’s van 20 jaar geleden.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Je verward vrouwenhaat met onderzochte feiten zoals de 80/20 regel (inmiddels 95/5) en het aangetoonde bedrog op datingsites. Je shaminglanguage van incel is misplaatst. Vanaf 50 a 100 euro kun je van je celibaat af zijn. Zoveel kost een V in de basisuitvoering namelijk.

   • superboer superboer schreef:

    @Mgtow, Ook heel veel niet betalende vrouwen op een dating site, alleen maar kijken en verders niks, wij als man betalen wel als lid maar als je ze een bericht zend krijgt je geen antwoord, of ze zien je niet zitten of ze kunnen niet reageren omdat ze niet betaalt hebben. En ik vind er bar echte leuk uitziende vrouwen op staan, this het allemaal niet. Mgtow, speet daten dan? men zegt mij, niks waard want wat komt er op af als vrouw[en]? Lexa gaat ook hard achter uit, veel te veel inactieve vrouwelijke leden, en aandacht trekkers.

   • gijs gijs schreef:

    Vrouwen zoeken een sperma donor hebben geen man nodig.

    Misschien express zwanger worden van die rijke man. Zodat mevrouw niet meer hoeft te gaan werken.

   • superboer superboer schreef:

    @Mgtow/ geloof jij wel in een speeddate avond? men zegt dat dit beter werkt voor de man…maar welks soort Vrouw[en] komt daar op af?

   • loser12 loser12 schreef:

    super de boer je bent een loser.

    De hele dag stel je kinderachtige vragen. Wordt homo kanker flikker.

    Als jij geen vrouw kunt scoren dikke lelijke blanke man. Ga lekker homo worden.

    Of wordt sperma donor van een blanke vrouw

 4. Cor Cor schreef:

  Wat mij nog steeds opvalt is dat na jaren,
  er nog steeds zelfde foto’s opstaan van vrouwen en mannen. die niet verdwenen zijn,

  dus worden deze foto’s soms bewust geplaatst maar ze zijn al voorzien, om de website meer vulling te geven, er verandert naar mijn idee weinig.

  Ben je dan als website verkoper alleen maar aan het geld innen?

  En mensen die nieuw lid worden voor de gek aan het houden?

  • afspreken afspreken schreef:

   Ik heb wel eens met een vrouw afgesproken. Maar ze zag er wel in het echt ouder uit dan op de foto. Ze was niet mij smaak en ik denkt dat de sex ook niet lekker zal smaken.

   • superboer superboer schreef:

    @afspreken; je had wel voor de sex kunnen gaan maar dan in het donker… hihihi.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Uit een telling die ik.jaren geleden eens heb uitgevoerd, bleek dat het overgrote deel (75%) van de vrouwen een gratis lidmaatschap heeft. Hiermee is geen contact mogelijk en veel van deze zullen ook nog eens gedateerd zijn. Je kunt hierop niet filteren zodat je bij elke zoekopdracht zogenaamd vele kandidaten krijgt. Tussen de betalende leden zitten dan nog vele onmogelijke, uberkritische en minder aantrekkelijke vrouwen die ondanks de voor hen gunstige man/vrouw verhouding niets kunnen vinden. Vaak met jarenlang dezelfde foto. Hebben deze vrouwen een levnselixer gevonden waardoor ze niet ouder worden?

   • waar je ook gaat waar je ook gaat schreef:

    De meeste van vrouwen hebben een korte relatie via een dating site of in het echte leven waar dan ook. Vaak gaat het uit en aan en als het niet goed verloopt meldt zij zich weer op die dating site. Er zitten veel Hollandse grietjes die meer dan een maand of een jaar niet actief zijn. Op dat zelfde moment worden ze inactief gezet en de zelfde foto’s zie je ook op lexa, knuz, mingle2, relatieplanet.

    Vaak reageer de vrouw zelfs niet. De profielen zijn allemaal vaak nep als je praat over leeftijd van 18 jaar tot met 45 jaar.

    Vaak hebben ze een relatie en dat relatie veranderd in een korte termijn. Waardoor de relatie niet lekker loopt de vrouw wordt vervelend en verwacht veel dingen van de man. Vaak vrouwen met kinderen zijn de vervelendste vrouwen van allemaal.

    Uit onderzoek blijkt dat de vrouw die een relatie met de man heeft. Dat de vrouw ook achter af andere contact met mannen aflegt. Het gebeurt meestal dat de vrouw niet serieus is.

    Het komt allemaal op het zelfde weer neer.

   • Herman Herman schreef:

    Hhaha joh hhaha
    ja joh meiden houden niet van lullen ok, only MONEY they love haha
    daarom worden veel mannen nu homofielen, ik ook dus

    Vieze kutjes, doen er mooie doekjes omheen om lekker uit te zien hahah dure jurken rokken kutbedekkingen hashah mooie jurk mooie kut hahah

 5. MGTOW MGTOW schreef:

  Onderzoek door oa datingsite OK Cupid liet zien dat minstens 80% van de vrouwen uitsluitend oog heeft voor de top 20% aantrekkelijkste mannen. Op Tinder krijgt maar 4% van de mannen een like (vrouwen 60%). Op zowel Tinder als datingsites zitten veel meer mannen dan vrouwen. 9 x meer mannen dan vrouwen ia geen uitzondering . De kieskeurigheid van vrouwen en de scheve man/vrouw verhouding houden natuurlijk verband met elkaar. Ondanks dat het voor vrouwen vele malen makkelijker is dan voor een man klagen zij massaal over one night stands (ONS) en een gebrek aan ‘goede’ mannen. Logisch, want mannen die voldoen aan het ellenlange eisenpakket hebben ook alle keus en gaan zich niet binden. Tinder en datingsites bieden tegen meerprijs allerlei premiumpakketten aan waarmee je meer kans zou maken. Het nut ervan is nooit aangetoond. Mocht je een date weten te regelen dan mag je als man zijnde nogmaals de portemonnee trekken want in datingland zijn vrouwen plotsklaps ouderwets. Ga je vervolgens trouwen dan is de kans groot dat de scheiding binnen 7 jaar volgt. Hierbij geldt dat minstens 70% van de echtscheidingen is geïnitieerd door de vrouw. Heb je een hoog opgeleide vrouw dan loopt dat op tot 90%. Inmiddels groeit 1 op de 3 kinderen op in een gespleten gezin. Dit wordt geassocieerd met probleemgedrag en minder succes op latere leeftijd. Voor de man is er wel een voordeel. Nu vrouwen zo geëmancipeerd zijn hoeven we ze niet meer te trakteren op dure etentjes, geen romantische uitjes, geen romantische gedichten, geen bloemen en sieraden. Sterker nog, als je dat doet wordt je als zwak gezien. Wij mannen dienen ons nu aan te passen aan de waarde die een vrouw ons heden ten dage geeft. En dat is niet veel meer dan een potje sex. Vaak een ONS, en anders een FWB. Heel misschien een LAT als ze wat normaal in omgang is.

  • superboer superboer schreef:

   @mgtow/ ik vind die hoog opgeleide vrouwen altijd zo arrogant, verre van weg blijven als man. ja klopt, kost ons de mannen allemaal alleen maar geld, en krijgen niks terug.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Veel hoog opgeleide vrouwen projecteren hun eigen voorkeur op mannen. Dat wil zeggen, omdat zij zelf vallen op een man met status, opleiding en een goed inkomen, denken zij dat mannen op hen vallen omdat zij zo hoog opgeleid zijn. Maar de meeste mannen interesseert dat weinig tot niets. Die heeft liever een chick met alleen de sportschool dan een universitair opgeleide vrouw, volslank met pittig kapsel en een grote mond.
    Je ziet ook wel artikels waar hoog opgeleide vrouwen aangeven dat het zo moeilijk is om een man te vinden. Dat komt omdat vrouwen enkel omhoog kijken.

 6. Elsbeth Eckhardt Elsbeth Eckhardt schreef:

  Wat wordt hier schrikbarend negatief over vrouwen gesproken. Echt walgelijk!

  • superboer superboer schreef:

   @elsbeth;Omdat dit zo is. Heel veel mannen klagen over de vrouw op een date site, zou toch geen toeval zijn?

  • PFN PFN schreef:

   De kritiek wordt anders goed onderbouwd en is met onderzoek ook aangetoond (zoals dat van elke honderd scheidingen er 71 door de vrouw worden geïnitieerd…). Maar zoals jezelf al laat zien kan ook jij als vrouw slecht tegen goed onderbouwde kritiek.

   We kunnen er hier nu ook lekker lang over door gaan zeuren, al was het maar om te bevestigen dat vrouwen dat ook graag doen.

  • superboer superboer schreef:

   @Elsbeth; Vrouw op date site als man verre van weg blijven, okee een enkele zal wek deugen, maar de meesten zijn uit op luxe en de man moet zus of zo zijn; en heel veel niet aantrekkelijke vrouwen op de site, this het allemaal net niet. Vaak word er gescheiden door mevrouwtje zelf, en dan maar weer gauw door naar een ander.. de meeste vrouwen zijn niet blij met wat ze hebben [ man ]. Vind de gemiddelde vrouw ook arrogant op date site.. Als man? verre van weg blijven op die sites.

  • PFN PFN schreef:

   Wat een wazige anekdotes. Als het al waar is, kan niemand hier iets mee. Het voegt namelijk inhoudelijk gezien niets toe. Zoals je (hopelijk) weet is de waarde van een anekdote in wetenschappelijke zin nihil.

 7. dam dam schreef:

  Hahahah doet er eigenlijk niet toe dating site of real life, maakt eigenlijk geen verschil uit. Het komt toch dus op het zelfde neer. Alleen moet je haar niet betrappen als ze vreemdgaat, want dat doen de meeste ook he.

  Ja schatje ben net thuis gekomen moet jou iets vertellen. Wat ik jou al heel lang wilde vertellen ben tijdens ons relatie 1 jaar vreemd gegaan. Het gebeurt maar 1x keertje wil je mij vergeven schatje en het zal nooit meer gebeuren. Haar schoot hondje zal haar dan ook vergeven en dit gebeurt bij veel Nederlandse mannen.

  Het is dus maar de vraag. Als je geen soa gaat oplopen van zo iemand.

  Hoe je dat noemde in jou laatste bericht vergulde vagina. We hebben thuis enorme om moeten lachen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑