datingsite parship

Home » Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op november 24th, 2018 | door Welke online datingsite?

250

Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen

 

Volgens velen de beste datingsite van Nederland! Relatieplanet is voor iedereen, werkt prettig en is al jaren succesvol. Al 6 jaar achtereen uitgeroepen tot populairste datingwebsite.

 

Relatieplanet de meeste succesvolle datingsite van Nederland

Volgens velen de beste datingsite van Nederland! Relatieplanet is voor iedereen, werkt prettig en is al jaren succesvol. Al 7 jaar achtereen uitgeroepen tot populairste datingwebsite. Relatieplanet is tevens de winnaar van meerdere Thuiswinkel Awards in de categorie dating en onlangs als beste datingsite uit de test gekomen bij  het Vara’s tv-programma Kassa.

Op datingsite Relatieplanet kunnen singles op een veilige manier met elkaar in contact komen. Relatieplanet is een gebruiksvriendelijke en veilige datingsite. Relatieplanet zorgt ervoor dat jou gegevens goed afgeschermd zijn. Door bepaalde onderdelen alleen toegankelijk te maken voor members blijf anonimiteit gewaarborgd. Sinds 2002 hebben zich al meer dan 5.000.000 singels zich ingeschreven.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Hierdoor kunnen ze snel ingrijpen wanneer een member de vooropgestelde regels overtreed.

Wanneer een nieuwe member zich gratis aanmeldt bij Relatieplanet krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze zijn onder andere een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die geschikte singles voor je matched. Mocht het zo zijn dat je jouw profiel tijdelijk afgeschermd wilt hebben voor andere leden, dan is dit ook mogelijk!
Leden waarvan je geen reacties wilt ontvangen kunnen geblokkeerd worden.

Prettig daten

Relatieplanet heeft een Helpdesk die jouw hulp kan verlenen en alle vragen kan beantwoorden. Relatieplanet is daarbij ook gewoon telefonisch bereikbaar. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat je direct en snel geholpen wordt wanneer gewenst. Daarbij beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn.

Actieve datingsite

Door de vele leden vindt er veel activiteit plaats op Relatieplanet en is de kans op een date groot. Daarnaast biedt Relatieplanet ook coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil  en organiseert het continue diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelsfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht! Het laatste feest had 1500 bezoekers en er zijn heel wat nieuwe dates uit voort gekomen!  Zo is er voor iedereen altijd wat te doen. Doordat de events vele grote steden aandoet is er altijd wel iets bij jou in de buurt te beleven! Alle actuele activiteiten en de agenda vind je op de website van Relatieplanet.

Relatieplanet België

Naast de Nederlandse datingsite heeft Relatieplanet ook een datingsite gericht op Vlaanderen. Om naar de Belgische Relatieplanet te gaan klik je hier!

Gratis Relatieplanet

Iedereen begint op datingsite Relatieplanet als gratis lid! Nadat je een profiel heb aangemaakt kunt je gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet! Gratis wil zeggen dat je de profielen en foto’s van andere leden kunt bekijken. Ook kun je berichten van andere leden ontvangen. Je krijgt een eigen mailbox, een eigen profiel en hebt de mogelijkheid om foto’s te plaatsen op je eigen homepage!

Als Gratis lid kun je tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kun je kijken of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om met jou bijvoorbeeld berichten uit te wisselen. Als gratis lid bij Relatieplanet heb je meer mogelijkheden t.o.v. de gratis lidmaatschappen bij andere sites.

Relatieplanet App

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone! Hiervoor moet je je eerst inschrijven op de normale website. Daarna kun je de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Daarna kun je met je inloggegevens je aanmelden bij de datingapp. Helaas is er nog geen app beschikbare voor Windows Phones.

Ook de website van Relatieplanet is Mobile ready! Dit wil zeggen dat de website van Relatieplanet bij een bezoek op smartphones een andere toont. Deze is speciaal gemaakt op de scherm afmeting van je smartphone en dus veel duidelijker in gebruik.

 

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Relatieplanet

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Relatieplanet en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij datingsite Relatieplanet.

Relatieplanet kosten abonnement

prijs 1 maand

€20,00
€20,00
 • Premium lid

prijs 3 maanden

€27,00
€27,00
 • Premium lid

prijs 6 maanden

€48,00
€48,00
 • Premium lid

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

Het goedkoopste Relatieplanet abonnement kost €6,00 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Relatieplanet kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Relatieplanet . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

RelatiePlanet actie en korting

Kijk voor alle actuele acties op onze datingsites kortingen pagina!

 

Relatieplanet opzeggen

Lees hier meer over het stoppen en uitschrijven:

Relatieplanet opzeggen en account verwijderen

 

RelatiePlanet Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
RelatiePlanet is één van de grootste en bekendste datingsites van Nederland. Relatieplanet is onderdeel van de Telegraaf Media Group. Relatieplanet is actief leden aan het werven via verschillende media. Dagelijks schrijven meer dan 500 nieuwe leden zich in. Wij schatten het aantal actieve leden rond de 400.000. De verhouding tussen man en vrouw is goed. Een van de grootste voordelen ten opgzichte van de meeste andere bekende datingsites is dat Relatieplanet ook echt Nederlands is. Veel van de andere grote datingsites vinden hun oorsprong in het buitenland.

Gebruikersgemak ★ ★ ★
Lay-out – De website doet iets verouderd aan. Zeker ten opzichte van de andere grote datingsites die voor een wat modernere look gaan. Relatieplanet meldt echter dat ze binnenkort een geheel nieuwe website publiceren die beter bij deze tijd aansluit.
duidelijkheid – De website is duidelijk. Hoewel hij wel her en der wat rommelig overkomt.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed!. Leden van Relatieplanet kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Onbeperkt toegang tot alle profielen, Een eigen profiel en hier tot 20 foto’s op plaatsen, Alle foto’s kunnen bekijken, Interesse tonen in leuke members, Ontvangen berichten lezen, Berichten versturen, Zien welke members jouw profiel hebben bekeken, Zien wie Full Member en zien wie Gratis Member is, Maximaal resultaat: hoger in de zoekresultaten, Relatieplanetreizen voor singles en Datingcoaching voor singles. Gratis members kunnen enkel 1 profielfoto bekijken van andere leden.

Kortom is de datingsite zeer uitgebreid te noemen en voldoet aan de verwachtingen die wij van een dergelijke website hebben.

Klantenservice ★ ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Relatieplanet kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier door te bellen of per briefpost. Ervaring leert dat Relatieplanet zeer snel is met het afhandelen van vragen en klachten.

Telefoonnummer RelatiePlanet: (+31) (0)88-5052505 – dagelijks tussen 09:00 – 23:00 uur .

Het postadres is:

Relatieplanet Nederland B.V.
t.a.v. de Klantenservice
Basisweg 30
1043 AP Amsterdam
Nederland

Kosten ★ ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Bij een abonnement van 6 maanden betaal je slechts een tientje per maand. Door het betrouwbare karakter en grote aantal leden is de kans op een relatie of leuke date via deze datingsite zeer aannemelijk. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van de werkwijze van RelatiePlanet. Gratis aanmelden verplicht je tot niks! Zeker als we de kosten in verhouding zetten tot de andere bekende datingsites scoort RP zeer goed!

 

Meer over Relatieplanet.nl

Relatieplanet opzeggen en account verwijderen

Relatieplanet Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite RelatiePlanet. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met RelatiePlanet? Geef hieronder jouw reactie!

 

Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Relatieplanet Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: RelatiePlanet is een grote en betrouwbare datingsite. Door de grote bekendheid van Relatie planet vinden dagelijks honderden mensen hun weg naar deze datingsite. Waar bij andere datingsites nog wel eens getwijfeld wordt aan de echtheid van de profielen zul je bij Relatieplanet niet snel fake profielen vinden. De prijs voor een abonnement is zeer schappelijk. Wij raden deze datingsite aan!

4About the Author

Anoniem250 Ervaringen - Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Superboer Superboer says:

  Attamottamotta.. Superboeren uut de achterhoek Hup De Graafschap!

 2. Klopt mgtow.. Deze racist kan niet goed nederlands, en oh jee wat een taal gebruik! Zwarte piet neemt hem mee in de zak naar spanje.

 3. Peter Peter says:

  Dag mgtow, ik ben een goed uitziende Man van 48jaar, ik wil me inschrijven op een van deze sites maar ik ben werkloos, zou het dan zin hebben? Bedoel zal een vrouw er op staan te wachten? Of ben ik kansloos? Wat moet ik doen?

 4. MGTOW MGTOW says:

  Vrouwen vinden zich tegenwoordig zo geemancipeerd. Maar vraag je dan eens het volgende af:
  – waarom moeten mannen telkens het eerste bericht sturen?
  – waarom, als er sprake is van aanzienlijke reisafstand, is het vaak de man die naar de vrouw toe rijdt?
  – waarom wordt van een man verwacht dat hij de rekening betaalt?

  Kortom, waarom zijn mannen nog altijd de netto-investeerders?

  Op datingsites zijn er veel meer mannen dan vrouwen.
  Al die mannen zijn bereid de rol als netto-investeerder op zich te nemen
  Geen wonder dat de meeste vrouwen op datingsites een arrogante houding aannemen, een houding van: ‘ voor jou tien anderen’, ‘doe je best maar’.
  Ondanks die verwaandheid is mevrouw natuurlijk ‘serieus ‘ op zoek en wil absoluut geen ONS. Ik ken er een die dat ook in haar profiel had staan, maar die spreidde gemakkelijk haar benen hoor.

  Wil je het spelletje wat meespelen met het vooruitzicht op een ONS dan kun je je prima vermaken op een datingsite. Voor een serieuze relatie moet je er niet zijn.

  • Ima Ching Ima Ching says:

   Het is denk ik eerder het gebrek aan empathie. Dat gebrek maakt dat vrouwen niet in de belevingswereld van een man kunnen denken. Om diezelfde reden plaatsen mannen foto’s met een vis en een ontbloot bovenlijf op datingsites.

   Overigens vind ik het niet bijster intelligent om als vrouw de term ‘geen ONS’ op je profiel te zetten… yeah right.

   • MGTOW MGTOW says:

    een vrouw die klaagt over ONS die is niet voor herhaling vatbaar.

    Denk maar na, een leuke en aardige vrouw die ook nog eens in is voor een partijtje sex wordt niet snel verlaten door een man!

  • MGTOW MGTOW says:

   Deze kan geen vrouw vinden hij kraakt allen vrouwen af. Hij is zelf ook lelijke en heb ook een foto van hem gezien. Hij zwerft op allerlei sites maar persoonlijk heb ik hem nog niet ontmoet dan zou ik hem te grazen nemen, maar als ik deze kans krijgt zal er niks van hem over blijven. moet een blanke kanker lul van 65 jaar zijn lijken pikken. Jou pak ik nog ook.

  • MGTOW MGTOW says:

   Kijk uit met MGTOW hij kruipt onder verschillende namen. Hij schrijft en neemt dingen van anderen websites over. Kijk uit met deze persoon is een oplichter van een dating site. Hij heeft 10 vrouwen opgelicht.

   • De echte MGTOW De echte MGTOW says:

    Je kunt ook onder de naam MGTOW schrijven maar door je erbarmelijk slechte Nederlandse taalbeheersing laat je zien dat je weer die racistische idioot bent.

  • MGTOW MGTOW says:

   Deze kan geen vrouwen vinden.

   Als je hem de feiten in drukt rent hij voor alle feiten weg.

   De vrouwen hebben hem meerdere malen afgewezen, omdat hij zo vreselijke stinkt en vies en onverzorgd er zelf uit ziet. altijd maar klagen over anderen kijk eerst naar je zelf waarom jij jou frustraties hier neer legt zieke idioot.

   kijk eerst naar jou stink leven voor dat je een ander of anderen beoordeeld. Als jij het beter deed zat je nieren niet hier te vreten.

   • de echte MGTOW de echte MGTOW says:

    ‘…de feiten in drukt….’
    In plaats van te trollen en schelden neem een cursus Nerderlands. Een enkele reis naar het land van herkomst mag ook.

 5. Superboer Superboer says:

  Vroeger was het zo ; trouwen tot de dood ons schijt ; Nu is het zo ; Tot de volgende zich aandient ;

 6. MGTOW MGTOW says:

  Het huwelijk was vroeger een verbond dat je sloot met je vrouw in de ogen van de Almachtige. Daarom werd in de kerk getrouwd. Om het huwelijk te ontbinden was een verdomd goede reden nodig. Een reden kan zijn dat de ander ontrouw is geweest. Zonder goede reden gaan scheiden was een moreel verwerpelijke daad. De personen die dat deden werden dan ook met de nek aangekeken.

  Tegenwoordig is het hip om te scheiden. Als mensen gaan trouwen doen ze dat steeds vaker niet uit een geloofsovertuiging maar omdat het een sociaal gewenst feestje is. Over eventuele financiele consequenties op het moment van scheiden wordt niet nagedacht. Meer dan 40% van de huwelijken strandt vroeg of laat. Meer dan 70% van de echtscheidingen (zeker beneden de 40 jaar) wordt geinitieerd door de vrouw. Morele sancties zijn er niet. Financiele sancties zijn er voornamelijk voor de man omdat hij doorgaans de netto betaler is.
  Tegenwoordig moet je wel gek zijn om als man het wurgcontract met de staat, genaamd het huwelijk, te ondertekenen.

  Op datingsites als alimentatieplanet kom je veel gescheiden vrouwen tegen. Vaak met getraumatiseerde kinderen (bedankt feminisme!). Zij zoeken naar een man die anders en beter is dan de verwekker van hun kinderen. Want haar ex (vaak omschreven als narcist) voldeed totaal niet. Maar waarom zou deze vrouw jou ook niet gemakkelijk gaan verlaten?

  Op datingsites kun je lol hebben. Je kunt wat in het rond wippen, vooral als je bereid bent te gaan downdaten. Maar verwacht er geen relatiemateriaal.

  • S-tone S-tone says:

   Als vrouwen het woord “gediagnosticeerde borderliner” of “narcist” laten vallen, kun je er van uitgaan dat ze zelfs minstens net zo erg zijn. Zo is mijn ervaring na ruim vier jaar daten. Het gros werkt niet en doet vooral hard haar best de alimentatie niet kwijt te raken (ff serieus: dat ga je toch niet in een gesprek met je date verkondigen??). Ook zie je op datingsites bovengemiddeld veel vrouwen die relatietherapie of andere vormen van hulp standaard uit de weg gaan, omdat het toch altijd aan de ander ligt (yeah right, and pigs fly…).

   Het is behoorlijk egocentrisch als ‘moeders’ hun eigen emoties verkiezen boven het (lange termijn) belang van hun kind(eren).
   In Engeland is uit onderzoek gebleken dat onder raddraaiers bovengemiddeld veel figuren zitten die de vaderfiguur gemist hebben, meestal als gevolg van vrouwen die de kinderen van hun vader laten vervreemden. Ik las ook dat vrouwen te veel parttime werken, terwijl de tekorten in de zorg en het onderwijs al grotendeels opgelost zouden kunnen worden als het arbeidsmoraal van de dames wat zou verbeteren.

   If these women rule the world, they present a really sloppy job…

   • MGTOW MGTOW says:

    En dan lees je dus dat haar kinderen op de eerste plaats komen……wat dus niet zo is….
    Feitelijk bedoelt ze dus dat JIJ op de laatste plaats komt; na haar kinderen, na haar hond of kat, na haar vriendinnen…….als een aanvulling die vooral geen invulling mag zijn, herken je deze zin?
    Denk bij aanvulling dan aan financiele aanvulling…….de meesten komen nauwelijks door de tijd……..huren een appartement omdat ze voor een hypotheek niet in aanmerking komen. Maar de huren zijn ook hoog. Dat houdt ze kaal. Elke date waarbij de man het diner betaalt is mooi meegenomen. Sukkels genoeg die dat doen en er niks voor terug krijgen. Ik zal niet een prostituee bezoeken omdat ik dat een vies idee vindt, maar heb begrip gekregen voor mannen die dat wel doen. Immers de doorsnee date is calculerend, egocentrisch en niet waardig of capabel voor een relatie.

 7. MGTOW MGTOW says:

  Relatieplanet = Alimentatieplanet

  Veel gescheiden moeders (vaak op eigen initiatief) met meerdere kinderen die dus nooit tijd hebben om af te spreken.
  Vaak onverzorgd en onsportief, type ma flodder, maar als je de profielen leest blijkt ze heel wat te eisen te hebben (maar weinig te bieden).

  Voor wie het niet gelooft, schrijf je eens gratis in en amuseer je met het bestuderen van de profielen

  • klaas overveen klaas overveen says:

   correctie opmijn verwensing aan MGTOW: Spring voor de trein.

  • kapaal kapaal says:

   Als man mag je zo lelijk zijn als de nacht als je geld hebt komen ze als vliegen op je af.

   Luxe en geld en niet moeten werken enkel op de rug liggen. Geëmancipeerd als het ze uitkomt,verder het oude rollenpatroon.Mooi.

   Je kunt 1x keer per jaar naar hoeren gaan. Daar kun je geld beter aan besteden en dat ik zeg altijd tegen mijn vrienden. Je leeft maar 1x keer dus je als je gaat neem je vrouw niet mee.

   Ben blij dat ik uit dit trieste Nederland ben ontsnapt.

  • kapaal kapaal says:

   Relatiesplanet = Goldidggers planet

   Vrouwen met kinderen? Mijn neef heeft er drie met een Hindoestaanse dame dat werd al helemaal niets. En nu zijn ze uit elkaar en de reden was geld. En dat niet alleen nadat zijn vrouwtje hem heeft gelaten heeft zij haar hele lichaam laten tatoeëren en rookt en drinkt ook bier en ze haar gezicht vol gezet met piercings en nu gaat ze elke week naar de discotheek.

   Ze ziet er flink versleten uit en ze lijkt net op een versleten autoband.

  • opwegnaarvrijheid opwegnaarvrijheid says:

   En mannen die echt geil zijn om WET te trouwen denk goed na. Je kunt nooit meer terug vallen in jou oude levensfase. 90% procent van de mannen hebben zelf voor veel ellende veroorzaakt. Dit komt omdat ze niet goed met hun lul kunnen denken. Ben je geil wil je op WET gaan trouwen denk goed na.

   En als het tot scheiden komt beginnen de mannen te klagen.

   Als je lul echt goed stijf is ga eens keer naar de hoeren om je zelf te laten afkoelen.

   Trouwen op WET = geld cashen

   Trouwen met NL vrouw = op weg naar vrijheid

   Het zal jou financieel ten gronde brengen. Beide partners bouwen tijdens het huwelijk of geregistreerd partnerschap meestal een ouderdomspensioen op. Vaak heb je ook recht op nabestaandenpensioen, als de partner die het pensioen heeft opgebouwd, overlijdt. De verdeling van het ouderdomspensioen staat los van de alimentatie.

   Het pensioen is namelijk bedoeld voor beide ex-partners. Als je gaat scheiden of uw geregistreerd partnerschap beëindigt, wordt dit pensioen precies verdeeld. Hierover hoeft de rechter niet te beslissen. Je moet de pensioenuitvoerder wel laten weten dat je gaat scheiden.

   Let op: bij gemeenschap van goederen gaat ook de schuld door twee. Als je ex-partner voor het huwelijk al een schuld heeft opgebouwd, moet je die ook mee aflossen. Reden voor de Tweede Kamer op voor te stellen dat iedereen straks op huwelijkse voorwaarden trouwt.

   Als je na een scheiding niet genoeg geld hebt om van te leven kun je alimentatie krijgen van je ex-partner. Nu ook de arbeidsparticipatie onder vrouwen stijgt, hoeft het niet meer per se de man te zijn die maandelijks een bedrag moet overmaken aan de vrouw.
   Andersom kan ook het geval zijn. Ex-echtgenoten zijn wettelijk verplicht om elkaar te onderhouden als je getrouwd was of hebt gekozen voor geregistreerd partnerschap.

 8. henk verbij henk verbij says:

  Heeft hier ook wel eens iemand gereageerd die minstens de basisschool met goed gevolg heeft doorlopen? De verhaaltjes die ik hier lees lijken qua stijl en taalgebruik allemaal van kinderen in groep 4 van de basisschool.

 9. Suuz Suuz says:

  Hahahaha wat grappig om te lezen (en jammer van nare ervaringen). Vaak hoor je vrouwen over mannen klagen, nu eens andersom.
  Uhm, ik twijfelde over een datingsite (en dacht dat ik redelijk normaal was) maar ga nu twijfelen of ik niet toch tot een van de feeksen behoor 😉

  • kapaal kapaal says:

   Dat klaagt er zijn zat vrouwen die misbruik maken van mannen. Vrouwen in Nederland zijn de grootste oplichtsters.

   Hahah mijn Neef is een Hindoestaanse en is verloofd met een zwarte licht gekleurde creool. Mijn neef heeft een auto en moest verloven. Blijkt dat het gewoon nep huwelijk dat huwelijk was alleen maar gebaseerd op geld. Hij is kaal en lelijke en draagt een kostuum en zijn golddiggers draagt dure jurk en moest speciaal een grote zaal huren en was 20,000,- euro aan geld kwijt.

 10. Superboer Superboer says:

  maar het valt mij op dat er zo veel zijn die tegengas willen/wensen. Ik denk dat deze vrouwen op een normale manier geen man mee kunnen krijgen.. alles wat op date site staat aan vrouwen, zijn er maar bar weinig waar ik als man op kan bouwen, velen te veel eisend, hoppen van man naar man en 90procent wil tegengas.

 11. Superboer Superboer says:

  Hoi Mgtow, klopt, ik ben 55jaar maar men geeft mijn uiterlijk een jaar of 48, val ook op een jongere vrouw, maar net wat jij al zegt, die zijn vaak moeilijk in hun gedrag, en vinden mij dan weer te oud, ik ga vast niet naast een vrouw lopen wie er niet uit ziet en zich niet goed kan kleden etc. De meeste vrouwen op date site vind ik echt niet aantrekkelijk om te zien, laatst had ik er ook weer een, ze zegt, ik zoek een stoere man wie mij tegengas kan geven, lijkt wel of op date sites elke vrouw tegengas nodig hebt, ik ga helemaal geen tegengas geven, verspeelde energie, vaak zijn dat toch echt hele moeilijke vrouwen om mee te leven, ik val op een nette rustige vriendelijke beschaafde vrouw, en geen enen wie al tig mannen en relaties hebben gehad, bah wat een afgang van sommigen dat ze al tig relaties achter de rug hebben, ja naar rusland en polen, daar zitten ze wel, de normale vrouwen zonder opsmuk en geen verwende tutten wie hier in Nederland wel rondlopen.

  • MGTOW MGTOW says:

   Veel erwtensoep eten en dan kun je tegengas geven…….
   Tegengas = voortdurende strijd
   Zo’n vrouw wil ik ook niet.
   Wees maar blij dat ze het in hun profiel neerzetten. Vaak kom je er achter als je al een paar dineetjes aan ze hebt gespendeerd (verspild)

   • MGTOW MGTOW says:

    vrouwen vinden van zichzelf ook dat ze er jonger uit zien. En anders zeggen ze dat ze jong van geest zijn. Daarom zie ik op datingsites voornamelijk oudere vrouwen die reageren. Wil je een jongere vrouw en zie je er zelf goed uit dan moet je de deur uit gaan.

 12. Superboer Superboer says:

  hoi lex.a. ja klopt, rare vrouwen hebt jij gehad als ik dit zo leest, ik ben nu in 4 dagen al 350x bekeken en geen een berichtje al zie ik er echt niet lelijk of onfris uit, ben wel 55jaar men geeft mij 48jaar kwa uiterlijk, klopt vroeger toen ik jong was kwam ik niet van die rare vrouwen tegen wie jij nu hebt ontmoet, hoe kan dat nou? of zullen er alleen probleem gevallen op al die date sites zitten? men zegt mij van wel.. ik hebt ook enkele dates gehad met dit soort rare types, velen met geestelijke problemen. Of ze hebben al vele relaties achter zich of willen alleen maar meer en meer aandacht, ook ziekelijk gedrag he alex?

  • MGTOW MGTOW says:

   Het CBS heeft onderzocht dat de helft van de 50+ vrouwen geen relatie meer wil. De andere helft is hormonaal en qua uiterlijk uitgerangeerd, kijk maar eens om je heen. Zeker als jij qua uiterlijk er nog goed uitziet pas je het beste bij een vrouw in de 40. Maar dat zijn ook verwende prinsesjes en die vinden jou weer te oud. Die vrouwen willen een man die ook jonger is. Op datingsites kun je leeftijdgrenzen instellen en dat doen vrouwen ook, dus ook al zie je er goed uit dan zien ze je niet eens staan. Op datingsites waren de vrouwen die op mij reageerden gemiddeld 3,5 jaar ouder dan ik zelf. Vaak obees, vrijwel altijd slecht gekleed, onverzorgd, daar ga ik niet naast lopen. Over de psyche nog maar te zwijgen…….Wij mannen zijn niet zo kritisch, we willen een vrouw die aardig, vriendelijk, empathisch is. Maar de meesten zijn bitches. Mislukte mannen qua uiterlijk, mislukte vrouwen qua innerlijk. In elk opzicht mislukt. Als vrouwen niet eens aan deze minimale omgangsvormen kunnen voldoen, waarom nog achter ze aan jagen, je uitsloven, etentjes betalen??? Daten is echt zonde van je tijd, geld en gemoedstoestand. Als je wilt daten ga naar rusland, letland of een andere plaats in het oostblok en je bent zo voorzien. Heb je vrouwen die nog moeite willen doen voor hun uiterlijk.

 13. Superboer Superboer says:

  klopt lex a.. verre van weg blijven van die sites, veel te dikke vrouwen en geestelijke problemen en veel te veel veeleisend. En vele onaantrekkelijke Vrouwen op die sites.

  • MGTOW MGTOW says:

   Aantrekkelijke vrouwen hebben altijd wel een reservebank van mannen (de friendzone) achter de hand. Die hoeven geen gebruik te maken van datingsites. Op datingsites vind je de dan de relationele afvoerput.
   Mannen hebben vaak een kleinere sociale circel, drukkere banen, en last not least zijn in een overmaat op de relatiemarkt (zie het CBS). Die proberen het dan op een datingsite maar komen er achter dat zoiets helemaal niet werkt. De enigen die lachen zijn de uitbaters van sites en apps die verschrikkelijk veel geld verdienen. Accepteer maar dat boven een bepaalde leeftijd de normale leuke vrouwen getrouwd zijn en blijven.

   • Lex. A. Lex. A. says:

    Inderdaad een ‘afvoerput’. Een greep uit mijn praktijkvoorbeelden:

    [date A] Zij verdiende uitstekend en werkte nu vier dagen in de week (en dat vond ik al heel wat!). Ik werk veel meer dan dat, maar dat maakt mij an sich nog niet eens uit. Het hoeft niet op de weegschaal. Maar als je daar in de toekomst aan zou willen sleutelen dan ligt er wel iets logisch voor de hand. Haar idee (ze versprak zich) was dat ze in de toekomst toch wel graag 3 dagen in de week zou willen werken… NEXT.

    [date B] Het was een date die vrijwel direct op sex uitdraaide. Mijn God, die lustte er wel pap van. Verslaafd was ze. Ze leefde zich helemaal met mij uit en kocht de PABO zowat leeg, want haar vorige partners waren nogal saai zo meende ze. Ze vroeg me of ik met andere dates dan aub wel graag alles safe zou willen doen. OK. Voor je nu denkt dat dit een ideale vriendin is: ik zat er echt niet op te wachten op ‘s-nachts nog wakker te worden van een zoveelste berichtje dat ze Tarzan nr.6 uit haar nachtkastje (of liever gezegd: ‘kast’) zojuist nog even had gebruikt. Ze rook ook niet altijd even fris. Vervolgens krijg je op een gegeven moment de provocerende vraag of ik ‘het enkel voor de sex doe’…NEXT.

    [date C] Best een aardige dame. Ze liet duidelijk merken dat ze mij wel leuk vond, maar er is verder niets gebeurd. Ik schrok namelijk nogal van haar betoog richting haar ex: dat was een Narcist (modewoordje…), maar ik kon er niet omheen dat ze haar eigen eigenschappen op haar ex projecteerde (als je met één vinger wijst, wijzen er minimaal drie terug). Ze werkte nu halve dagen en haar baas zat al tijden te zeuren of ze niet full-time wilde. “Dat wil ik niet want dan raak ik mijn alimentatie kwijt”…NEXT.

    [date D] die was duidelijk op sex uit. Een date bij haar thuis notabene op haar eigen verzoek. Madam zat klaar ik een superkort, wulps strak jurkje. Wat jammer dat die mond open ging. Nog even los van de lucht, kwamen er dusdanig veel heftige problemen over haar geestelijke gezondheid uit, dat ik maar heb gedacht: T.M.I (too much info)…NEXT.

    [date E] Die was echt leuk. Leuk om te zien en dat ze de oren van mijn kop kletste nam ik maar op de koop toe. Zullen de zenuwen wel zijn geweest. Ze werkte ook nog eens full-time! Wat moet zij in hemelsmaan op een datingsite… We spraken maar gelijk af om een vervolgdate erachter aan te doen. Dan komt langzamerhand de aap uit de mouw, want in de spaarzame vrije tijd die ze heeft blijkt ze er een rijk sociaal leven op enkele uren afstand rijden in het weekend er op na te houden, wat het gewoon onmogelijk maakte om er nog een date mee te hebben. Die was blijbaar enkel uit op wat extra bevestiging….NEXT.

    Ik kan er onderhand een boekje over schrijven. In mijn vrijgezellentijd vroeger maakte ik dit zo echt niet mee. Door dit soort zaken moet ik echt oppassen dat mijn beeld van vrouwen in het algemeen niet verandert, want dit is echt niet de realitieit (wel de realiteit op datingsites blijkbaar). Het moet wel dat het gros van de dames die op deze datingsites zitten omdat het in het echte leven allemaal maar niet wil lukken. En dat ligt natuurlijk niet aan hen zelf…

    .

 14. Superboer Superboer says:

  ja niks waard al die verwende hoog opgeleiden, willen altijd gelijk hebben en menen dat ze dan ook gelijk hebben.. kijk in de politiek maar eens, = 2e kamer, de een weet het nog beter dan de ander ze willen allemaal hun woordje doen , de Vrouwen daar vooraan en ze hebben allemaal een interessante brilletje op terwijl ze die ga niet nodig hebben.. ze willen graag opvallen zulks, verre van afstand houden zulke betweters.

 15. MGTOW MGTOW says:

  Ten aanzien van hoog opgeleide vrouwen:

  Mannen willen graag dat de vrouw in een relatie hetzelfde blijft.
  Vrouwen willen de man in een relatie graag veranderen.

  Uitgerekend hoog opgeleide vrouwen zullen vanwege hun verwaandheid en hun meer getrainde hersenen jou naar hun hand willen zetten. Wanneer dat niet lukt is het scheiden geblazen. En we weten wat er gebeurt als de trouwring wordt afgetrokken: hetzelfde als de ring van een handgranaat die wordt uitgetrokken. Zeer verwoestend.

  • MGTOW MGTOW says:

   Wanneer je denkt dat een hoog opgeleide vrouw de helft van de rekening gaat betalen omdat zij zo sterk en geëmancipeerd is, dan kom je van een koude kermis terug. Ook zij heeft een vagina voucher dus verwacht dat jij alles initieert en betaalt. Ik weet dat omdat ik ettelijke hoog opgeleide dames heb gedate

   • Lex. A. Lex. A. says:

    Als je het boek “Horken en Heksen” hebt gelezen, dan ben je snel genezen v.w.b. een toekomstige relatie. Alhoewel ik denk dat de auteur een bijzonder referentiekader heeft gehad als basis voor het boek, is het wel vergelijkbaar met wat “dames” en “heren” op datingwebsites doen en laten.

    Ergo: blijf weg van die datingwebsites.

  • MGTOW MGTOW says:

   Deze zwerft op elke dating site komt nooit een vrouw tegen. Zelf stinkt hij vreselijk misschien ruikt hij zijn moeder kut. En ik pak hem van alle kanten daarom stresssssss hij de hele dag over vrouwen die hem afwijzen. MGTOW probeert vrouwen zwarte te maken zelfs lezen de vrouwen zijn erectie lul verhalen niet.

   Hij zit de hele dag thuis aan zijn nieren te vreten en hij is kennelijk de verliezer en heeft veel te verliezen. Kijk eerst in je eigen huis voor je op social media huilt. Jank niet teveel want je hebt geen vrouw of hij naait alle kutjes buiten huis.

   Wat zielig van MGTOW dat je vrouwen hier zwarte maakt hier op welkom dating site komt posten. We weten heus wel wie je bent hoor….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑