datingsite parship

Home » Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites Relatieplanet logo

Laatst bijgewerkt op augustus 22nd, 2020 | door Welke online datingsite?

378

Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen

InfoKostenActie & kortingReviewErvaringen

 

Volgens velen de beste datingsite van Nederland! Relatieplanet is voor iedereen, werkt prettig en is al jaren succesvol. Al 6 jaar achtereen uitgeroepen tot populairste datingwebsite.

Relatieplanet info

Volgens velen de beste datingsite van Nederland! Relatieplanet is voor iedereen, werkt prettig en is al jaren succesvol. Al 7 jaar achtereen uitgeroepen tot populairste datingwebsite. Relatieplanet is tevens de winnaar van meerdere Thuiswinkel Awards in de categorie dating en onlangs als beste datingsite uit de test gekomen bij  het Vara’s tv-programma Kassa.

Gebruiksvriendelijk

Op datingsite Relatieplanet kunnen singles op een veilige manier met elkaar in contact komen. Relatieplanet is een gebruiksvriendelijke en veilige datingsite. De datingsite zorgt ervoor dat jou gegevens goed afgeschermd zijn. Door bepaalde onderdelen alleen toegankelijk te maken voor members blijf anonimiteit gewaarborgd. Sinds 2002 hebben zich al meer dan 5.000.000 singels zich ingeschreven.

Veilig daten

Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite. Hierdoor kunnen ze snel ingrijpen wanneer een member de vooropgestelde regels overtreed. Wanneer een nieuwe member zich gratis aanmeldt bij Relatieplanet krijgt deze een aantal functionaliteiten tot zijn of haar beschikking. Deze zijn onder andere een eigen homepage, een eigen mailbox en een automatische zoekfunctie die geschikte singles voor je matched. Mocht het zo zijn dat je jouw profiel tijdelijk afgeschermd wilt hebben voor andere leden, dan is dit ook mogelijk!
Leden waarvan je geen reacties wilt ontvangen kunnen geblokkeerd worden.

Prettig daten

Relatieplanet heeft een Helpdesk die jouw hulp kan verlenen en alle vragen kan beantwoorden. Relatieplanet.nl is daarbij ook gewoon telefonisch bereikbaar. De helpdesk is 365 dagen per jaar beschikbaar en elke dag open van 09:00 tot 23:00, zodat je direct en snel geholpen wordt wanneer gewenst. Daarbij beschikt Relatieplanet over een datingcoach die gratis tips verstrekt om sneller succesvol te zijn. Naast de Nederlandse datingsite heeft Relatieplanet ook een datingsite gericht op Vlaanderen.

Actieve datingsite

Door de vele leden vindt er veel activiteit plaats op Relatieplanet en is de kans op een date groot. Daarnaast biedt de datingsite ook coaching sessies en singlereizen aan voor wie dat wil  en organiseert het continue diverse events door het hele land. Van gezellige wijnproeverijen en wandelingen tot grootschalige Singelsfeesten. De singlefeesten van Relatieplanet worden zeer goed bezocht! Het laatste feest had 1500 bezoekers en er zijn heel wat nieuwe dates uit voort gekomen!  Zo is er voor iedereen altijd wat te doen. Doordat de events vele grote steden aandoet is er altijd wel iets bij jou in de buurt te beleven! Alle actuele activiteiten en de agenda vind je op de website van Relatieplanet.

Gratis Relatieplanet

Iedereen begint op datingsite Relatieplanet als gratis lid! Nadat je een profiel heb aangemaakt kunt je gratis kennismaken met de functionaliteiten van Relatieplanet! Gratis wil zeggen dat je de profielen en foto’s van andere leden kunt bekijken. Ook kun je berichten van andere leden ontvangen. Je krijgt een eigen mailbox, een eigen profiel en hebt de mogelijkheid om foto’s te plaatsen op je eigen homepage!

5 gratis berichten per dag

Als Gratis lid kun je tot aan 5 berichten per dag gratis versturen naar andere leden. Met deze berichten kun je kijken of andere members eventueel geïnteresseerd zijn om met jou bijvoorbeeld berichten uit te wisselen. Als gratis lid bij Relatieplanet heb je meer mogelijkheden t.o.v. de gratis lidmaatschappen bij andere sites.

Relatieplanet App

Naast de bestaande gewone website heeft Relatieplanet ook een app voor Android en iPhone! Hiervoor moet je je eerst inschrijven op de normale website. Daarna kun je de relatieplanet app downloaden in de Apple Appstore of via de Android Google Play. Daarna kun je met je inloggegevens je aanmelden bij de datingapp. Helaas is er nog geen app beschikbare voor Windows Phones. Ook de website van Relatieplanet is Mobile ready! Dit wil zeggen dat de website van Relatieplanet bij een bezoek op smartphones een andere toont. Deze is speciaal gemaakt op de scherm afmeting van je smartphone en dus veel duidelijker in gebruik.

Relatieplanet kosten review ervaringen screenshot

 

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Relatieplanet

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Relatieplanet en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij datingsite Relatieplanet.

Relatieplanet kosten abonnement

prijs 1 maand

€20,00
€20,00
 • Premium lid

prijs 3 maanden

€27,00
€27,00
 • Premium lid

prijs 6 maanden

€48,00
€48,00
 • Premium lid

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Lid

Het goedkoopste Relatieplanet abonnement kost €6,00 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Relatieplanet kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Relatieplanet . Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

RelatiePlanet actie en korting

Kijk voor alle actuele acties op onze Relatieplanet kortingscode pagina!

 

Relatieplanet opzeggen

Lees hier meer over het stoppen en uitschrijven:

Relatieplanet opzeggen en account verwijderen

 

RelatiePlanet Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
RelatiePlanet is één van de grootste en bekendste datingsites van Nederland. Datingsite Relatieplanet is onderdeel van de Telegraaf Media Group. Relatieplanet is actief leden aan het werven via verschillende media. Dagelijks schrijven meer dan 500 nieuwe leden zich in. Wij schatten het aantal actieve leden rond de 400.000. De verhouding tussen man en vrouw is goed. Een van de grootste voordelen ten opgzichte van de meeste andere bekende datingsites is dat Relatieplanet ook echt Nederlands is. Veel van de andere grote datingsites vinden hun oorsprong in het buitenland.

Gebruikersgemak ★ ★ ★
Lay-out – De website doet iets verouderd aan. Zeker ten opzichte van de andere grote datingsites die voor een wat modernere look gaan. Relatieplanet meldt echter dat ze binnenkort een geheel nieuwe website publiceren die beter bij deze tijd aansluit.
duidelijkheid – De website is duidelijk. Hoewel hij wel her en der wat rommelig overkomt.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn goed!. Leden van Relatieplanet kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Onbeperkt toegang tot alle profielen, Een eigen profiel en hier tot 20 foto’s op plaatsen, Alle foto’s kunnen bekijken, Interesse tonen in leuke members, Ontvangen berichten lezen, Berichten versturen, Zien welke members jouw profiel hebben bekeken, Zien wie Full Member en zien wie Gratis Member is, Maximaal resultaat: hoger in de zoekresultaten, Relatieplanetreizen voor singles en Datingcoaching voor singles. Gratis members kunnen enkel 1 profielfoto bekijken van andere leden.

Kortom is de datingsite zeer uitgebreid te noemen en voldoet aan de verwachtingen die wij van een dergelijke website hebben.

Klantenservice ★ ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Relatieplanet kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier door te bellen of per briefpost. Ervaring leert dat Relatieplanet zeer snel is met het afhandelen van vragen en klachten.

Telefoonnummer RelatiePlanet: (+31) (0)88-5052505 – dagelijks tussen 09:00 – 23:00 uur .

Het postadres is:

Relatieplanet Nederland B.V.
t.a.v. de Klantenservice
Basisweg 30
1043 AP Amsterdam
Nederland

Kosten ★ ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Bij een abonnement van 6 maanden betaal je slechts een tientje per maand. Door het betrouwbare karakter en grote aantal leden is de kans op een relatie of leuke date via deze datingsite zeer aannemelijk. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van de werkwijze van RelatiePlanet. Gratis aanmelden verplicht je tot niks! Zeker als we de kosten in verhouding zetten tot de andere bekende datingsites scoort RP zeer goed!

 

Meer over Relatieplanet.nl

Relatieplanet opzeggen en account verwijderen

Relatieplanet Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite RelatiePlanet. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met RelatiePlanet? Geef hieronder jouw reactie!

 

Relatieplanet Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: RelatiePlanet is een grote en betrouwbare datingsite. Door de grote bekendheid van Relatie planet vinden dagelijks honderden mensen hun weg naar deze datingsite. Waar bij andere datingsites nog wel eens getwijfeld wordt aan de echtheid van de profielen zul je bij Relatieplanet niet snel fake profielen vinden. De prijs voor een abonnement is zeer schappelijk. Wij raden deze datingsite aan!

4About the Author

Anoniem378 Ervaringen - Relatieplanet – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Wil Wil schreef:

  Via relatieplanet al weer 10 jaar gelukkig met mijn man, waarvan al weer 5 jaar getrouwd

  • Kirsten Kirsten schreef:

   Via relatieplacet heb ik 13 jaar geleden op mijn 38e een goede man gevonden met wie ik nog steeds samenwoon. Het allerbelangrijkst is gelijkwaardige relatie. Je moet leren aanvoelen met wie dat kan.
   Dat kan alleen als je elkaar ontmoet.
   Dus 2 jaar lang (met lange pauzes) met mannen afgesproken en nooit de moed opgegeven.
   Luchtig een afspraak ingaan. Gewoon een kopje koffie..niet te groot maken. Veel interessante mensen ontmoet en slechts in éen enkel geval een respectloos persoon, die vanuit een slecht zelfbeeld en negatief vooroordeel over vrouwen een date aanging. Tip.. eerst jezelf een beetje kennen, om jezelf kunnen lachen en tevreden zijn met je werk en je eigen leven, dan pas iemand zoeken;-)

 2. loser12 loser12 schreef:

  super de boer je bent een loser.

  De hele dag stel je kinderachtige vragen. Wordt homo kanker flikker.

  Als jij geen vrouw kunt scoren dikke lelijke blanke man. Ga lekker homo worden.

  Of wordt sperma donor van een blanke vrouw

 3. Trol Trol schreef:

  Lol: al die Incels hier. De reden dat vrouwen geen interesse in jullie hebben is dat jullie waarschijnlijk niet echt gelukkig zijn met jezelf en jullie vrouwenhaat en negativisme je uitstraling, levenskeuzes en zelfontwikkeling in de weg staan. Een vrouw met een brein en beauty zal daar nooit op vallen…

  • Lort Lort schreef:

   Dat type vrouwen zul je op datingsites ook niet gaan tegenkomen, daar vind je echter wel genoeg types die voor een avontuurtje in zijn.

  • koosvoormijzelf koosvoormijzelf schreef:

   Datingsites of real life doet er niet toe.

   Nederlandse vrouwen van nu zijn hypotheek trekkers en zoeken naar een man die een wandelde pin automaat voor hun moet zijn. De meeste vrouwen die al kinderen hebben zijn vergulde vagina.

   Ik ben vaak Nederlandse vrouwen in real life tegen gekomen. Die liefde was maar voor 2 jaar en toen ging ook vreemd met een neger. En ben blij dat ik het met haar hebt uitgemaakt.

   Ik zat in een tweede relatie en mevrouw koos haar kinderen wens boven mij. En ze zegt tegen mij kies jij voor je bedrijf of voor een kinder wens? En ik hebt gezegd heb geen kinderen wens en ik koos voor mijn bedrijf boven alles.

   Voor mij is inkomen genereren belangrijker dan een vrouw en een kind. En ik kan aan mij zelf besteden hoeveel ik wil. Mijn bedrijf houdt mijn het dak boven het hoofd en koop drinken en eten.

   Die vrouw heeft zich inmiddels zwanger laten door een neger.

  • elton elton schreef:

   Ik heb met een vrouw van een dating site afgesproken en ze zag er vies en behoorlijk zwaar vervuilt uit. Ze rookt en had een lelijke geel gebit en zag er dik en behoorlijk verwaarloosd uit.

   Ik kreeg er helaas geen erectie van was meteen slap en dood.

   En ze gebruikte foto’s van 20 jaar geleden.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Je verward vrouwenhaat met onderzochte feiten zoals de 80/20 regel (inmiddels 95/5) en het aangetoonde bedrog op datingsites. Je shaminglanguage van incel is misplaatst. Vanaf 50 a 100 euro kun je van je celibaat af zijn. Zoveel kost een V in de basisuitvoering namelijk.

   • superboer superboer schreef:

    @Mgtow, Ook heel veel niet betalende vrouwen op een dating site, alleen maar kijken en verders niks, wij als man betalen wel als lid maar als je ze een bericht zend krijgt je geen antwoord, of ze zien je niet zitten of ze kunnen niet reageren omdat ze niet betaalt hebben. En ik vind er bar echte leuk uitziende vrouwen op staan, this het allemaal niet. Mgtow, speet daten dan? men zegt mij, niks waard want wat komt er op af als vrouw[en]? Lexa gaat ook hard achter uit, veel te veel inactieve vrouwelijke leden, en aandacht trekkers.

   • gijs gijs schreef:

    Vrouwen zoeken een sperma donor hebben geen man nodig.

    Misschien express zwanger worden van die rijke man. Zodat mevrouw niet meer hoeft te gaan werken.

   • superboer superboer schreef:

    @Mgtow/ geloof jij wel in een speeddate avond? men zegt dat dit beter werkt voor de man…maar welks soort Vrouw[en] komt daar op af?

   • loser12 loser12 schreef:

    super de boer je bent een loser.

    De hele dag stel je kinderachtige vragen. Wordt homo kanker flikker.

    Als jij geen vrouw kunt scoren dikke lelijke blanke man. Ga lekker homo worden.

    Of wordt sperma donor van een blanke vrouw

 4. Cor Cor schreef:

  Wat mij nog steeds opvalt is dat na jaren,
  er nog steeds zelfde foto’s opstaan van vrouwen en mannen. die niet verdwenen zijn,

  dus worden deze foto’s soms bewust geplaatst maar ze zijn al voorzien, om de website meer vulling te geven, er verandert naar mijn idee weinig.

  Ben je dan als website verkoper alleen maar aan het geld innen?

  En mensen die nieuw lid worden voor de gek aan het houden?

  • afspreken afspreken schreef:

   Ik heb wel eens met een vrouw afgesproken. Maar ze zag er wel in het echt ouder uit dan op de foto. Ze was niet mij smaak en ik denkt dat de sex ook niet lekker zal smaken.

   • superboer superboer schreef:

    @afspreken; je had wel voor de sex kunnen gaan maar dan in het donker… hihihi.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Uit een telling die ik.jaren geleden eens heb uitgevoerd, bleek dat het overgrote deel (75%) van de vrouwen een gratis lidmaatschap heeft. Hiermee is geen contact mogelijk en veel van deze zullen ook nog eens gedateerd zijn. Je kunt hierop niet filteren zodat je bij elke zoekopdracht zogenaamd vele kandidaten krijgt. Tussen de betalende leden zitten dan nog vele onmogelijke, uberkritische en minder aantrekkelijke vrouwen die ondanks de voor hen gunstige man/vrouw verhouding niets kunnen vinden. Vaak met jarenlang dezelfde foto. Hebben deze vrouwen een levnselixer gevonden waardoor ze niet ouder worden?

   • waar je ook gaat waar je ook gaat schreef:

    De meeste van vrouwen hebben een korte relatie via een dating site of in het echte leven waar dan ook. Vaak gaat het uit en aan en als het niet goed verloopt meldt zij zich weer op die dating site. Er zitten veel Hollandse grietjes die meer dan een maand of een jaar niet actief zijn. Op dat zelfde moment worden ze inactief gezet en de zelfde foto’s zie je ook op lexa, knuz, mingle2, relatieplanet.

    Vaak reageer de vrouw zelfs niet. De profielen zijn allemaal vaak nep als je praat over leeftijd van 18 jaar tot met 45 jaar.

    Vaak hebben ze een relatie en dat relatie veranderd in een korte termijn. Waardoor de relatie niet lekker loopt de vrouw wordt vervelend en verwacht veel dingen van de man. Vaak vrouwen met kinderen zijn de vervelendste vrouwen van allemaal.

    Uit onderzoek blijkt dat de vrouw die een relatie met de man heeft. Dat de vrouw ook achter af andere contact met mannen aflegt. Het gebeurt meestal dat de vrouw niet serieus is.

    Het komt allemaal op het zelfde weer neer.

   • Herman Herman schreef:

    Hhaha joh hhaha
    ja joh meiden houden niet van lullen ok, only MONEY they love haha
    daarom worden veel mannen nu homofielen, ik ook dus

    Vieze kutjes, doen er mooie doekjes omheen om lekker uit te zien hahah dure jurken rokken kutbedekkingen hashah mooie jurk mooie kut hahah

 5. MGTOW MGTOW schreef:

  Onderzoek door oa datingsite OK Cupid liet zien dat minstens 80% van de vrouwen uitsluitend oog heeft voor de top 20% aantrekkelijkste mannen. Op Tinder krijgt maar 4% van de mannen een like (vrouwen 60%). Op zowel Tinder als datingsites zitten veel meer mannen dan vrouwen. 9 x meer mannen dan vrouwen ia geen uitzondering . De kieskeurigheid van vrouwen en de scheve man/vrouw verhouding houden natuurlijk verband met elkaar. Ondanks dat het voor vrouwen vele malen makkelijker is dan voor een man klagen zij massaal over one night stands (ONS) en een gebrek aan ‘goede’ mannen. Logisch, want mannen die voldoen aan het ellenlange eisenpakket hebben ook alle keus en gaan zich niet binden. Tinder en datingsites bieden tegen meerprijs allerlei premiumpakketten aan waarmee je meer kans zou maken. Het nut ervan is nooit aangetoond. Mocht je een date weten te regelen dan mag je als man zijnde nogmaals de portemonnee trekken want in datingland zijn vrouwen plotsklaps ouderwets. Ga je vervolgens trouwen dan is de kans groot dat de scheiding binnen 7 jaar volgt. Hierbij geldt dat minstens 70% van de echtscheidingen is geïnitieerd door de vrouw. Heb je een hoog opgeleide vrouw dan loopt dat op tot 90%. Inmiddels groeit 1 op de 3 kinderen op in een gespleten gezin. Dit wordt geassocieerd met probleemgedrag en minder succes op latere leeftijd. Voor de man is er wel een voordeel. Nu vrouwen zo geëmancipeerd zijn hoeven we ze niet meer te trakteren op dure etentjes, geen romantische uitjes, geen romantische gedichten, geen bloemen en sieraden. Sterker nog, als je dat doet wordt je als zwak gezien. Wij mannen dienen ons nu aan te passen aan de waarde die een vrouw ons heden ten dage geeft. En dat is niet veel meer dan een potje sex. Vaak een ONS, en anders een FWB. Heel misschien een LAT als ze wat normaal in omgang is.

  • superboer superboer schreef:

   @mgtow/ ik vind die hoog opgeleide vrouwen altijd zo arrogant, verre van weg blijven als man. ja klopt, kost ons de mannen allemaal alleen maar geld, en krijgen niks terug.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Veel hoog opgeleide vrouwen projecteren hun eigen voorkeur op mannen. Dat wil zeggen, omdat zij zelf vallen op een man met status, opleiding en een goed inkomen, denken zij dat mannen op hen vallen omdat zij zo hoog opgeleid zijn. Maar de meeste mannen interesseert dat weinig tot niets. Die heeft liever een chick met alleen de sportschool dan een universitair opgeleide vrouw, volslank met pittig kapsel en een grote mond.
    Je ziet ook wel artikels waar hoog opgeleide vrouwen aangeven dat het zo moeilijk is om een man te vinden. Dat komt omdat vrouwen enkel omhoog kijken.

 6. Elsbeth Eckhardt Elsbeth Eckhardt schreef:

  Wat wordt hier schrikbarend negatief over vrouwen gesproken. Echt walgelijk!

  • superboer superboer schreef:

   @elsbeth;Omdat dit zo is. Heel veel mannen klagen over de vrouw op een date site, zou toch geen toeval zijn?

  • PFN PFN schreef:

   De kritiek wordt anders goed onderbouwd en is met onderzoek ook aangetoond (zoals dat van elke honderd scheidingen er 71 door de vrouw worden geïnitieerd…). Maar zoals jezelf al laat zien kan ook jij als vrouw slecht tegen goed onderbouwde kritiek.

   We kunnen er hier nu ook lekker lang over door gaan zeuren, al was het maar om te bevestigen dat vrouwen dat ook graag doen.

  • superboer superboer schreef:

   @Elsbeth; Vrouw op date site als man verre van weg blijven, okee een enkele zal wek deugen, maar de meesten zijn uit op luxe en de man moet zus of zo zijn; en heel veel niet aantrekkelijke vrouwen op de site, this het allemaal net niet. Vaak word er gescheiden door mevrouwtje zelf, en dan maar weer gauw door naar een ander.. de meeste vrouwen zijn niet blij met wat ze hebben [ man ]. Vind de gemiddelde vrouw ook arrogant op date site.. Als man? verre van weg blijven op die sites.

  • PFN PFN schreef:

   Wat een wazige anekdotes. Als het al waar is, kan niemand hier iets mee. Het voegt namelijk inhoudelijk gezien niets toe. Zoals je (hopelijk) weet is de waarde van een anekdote in wetenschappelijke zin nihil.

 7. dam dam schreef:

  Hahahah doet er eigenlijk niet toe dating site of real life, maakt eigenlijk geen verschil uit. Het komt toch dus op het zelfde neer. Alleen moet je haar niet betrappen als ze vreemdgaat, want dat doen de meeste ook he.

  Ja schatje ben net thuis gekomen moet jou iets vertellen. Wat ik jou al heel lang wilde vertellen ben tijdens ons relatie 1 jaar vreemd gegaan. Het gebeurt maar 1x keertje wil je mij vergeven schatje en het zal nooit meer gebeuren. Haar schoot hondje zal haar dan ook vergeven en dit gebeurt bij veel Nederlandse mannen.

  Het is dus maar de vraag. Als je geen soa gaat oplopen van zo iemand.

  Hoe je dat noemde in jou laatste bericht vergulde vagina. We hebben thuis enorme om moeten lachen.

 8. MGTOW MGTOW schreef:

  Veel vrouwen verwachten tijdens de eerste date getrakteerd te worden. Als je hier op doorvraagt krijg je antwoorden die het woord ‘traditioneel’, ‘ouderwets’ omvatten.
  Bedenk echter dat je dikwijls geen traditionele maagd tegenover je hebt zitten, maar een gescheiden geval welke diverse bedpartners heeft gehad. Niks traditioneel of ouderwets dus. Ze is geemancipeerd en viert haar sexuele vrijheid. Prima, maar dan ook zo geemancipeerd zijn om de rekening te splitten. Of helemaal betalen.
  Ik heb dat laatste tot mijn stomme verbazing eens mee mogen maken; een vrouw met een eigen bedrijf op de grachtengordel, stond er op om het diner te betalen wat dan ook gebeurde. Deze vrouw was iets ouder dan ik zelf, leek helaas totaal niet op dr foto en er is verder niets fysieks gebeurd. Dergelijke vrouwen, die echt veel geld verdienen, zijn echter zeldzaam.De meesten kijken heel onnozol als de ober de rekening op tafel legt.

  • superboer superboer schreef:

   @mgtow/ ja vrouwen en geld; dat is me wat! ja splitten die hap, niks mis mee! maar meestal zal mevrouwtje wel krap bij kas zitten, of niks uit willen geven, vraag me wel af… waar betaalt ze dan netflix/shoppen/vakantie/wijnproeven-drinken/terrasje/weekendjes weg/stedentrips van? oja misschien de date [Man]? afknapper.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    @superboer, naast voedselbank heb je mannen die haar diners betalen. En hoewel madame naar eigen zeggen dol is op verre reizen mag jij als man naar haar toe rijden……. Er zijn zelfs vrouwen die dagelijks hun kostje bij elkaar scharrelen dmv dates die het eten betalen. Niet zelden doen die mannen ook klusjes voor haar in de hoop dat ze het bed mogen delen.

  • jan jan schreef:

   Als ik dochters zou hebben dan had ik ze uit de sale gedaan en kun je beginnen met een boordeel. En ik zal je vertellen waarom? Het feminisme neemt alleen maar toe. En als jou kleine kinderen groter worden dan gaan ze web cammen en dat niet alleen dan worden ze hoertjes. Dus dat betekent je eigen kinderen zijn jou eigen kinderen niet meer. Ze zullen jou bloed helemaal helemaal leeg zuigen en kijk naar de generatie van nu knetter gek zijn die.

   Kijk maar naar de kinderen van nu en die zitten ook op dating sites en zijn allemaal opzoek naar een suiker oompje.

   Wat is het toch een puinhoop in Nederland hey.

 9. MGTOW MGTOW schreef:

  Vrouwen op datingsites eisen heel veel maar wat kunnen ze bieden?

  – op middelbare leeftijd gaan ze geen nageslacht meer voor je verwekken (als je dat al uberhaupt zou willen) dus voor hun vruchtbaarheid hoef je het niet te doen.
  – je hebt als man wel goede vrienden (meestal) dus vriendschap heb je al
  – huishoudelijke taken heb je al uitbesteed aan een schoonmaakster, bovendien vaatwasser, droger, wasmachine e.d. maken het al makkelijk
  – hobbies/interesses zijn zelden gemeenschappelijk, hoef je het ook niet voor te doen
  – geld? de meeste single vrouwen zitten krap bij kas en zijn eerder een financieel blok aan je been dan dat je er profijt van hebt.

  Wat over blijft is haar vergulde gleuf. Maar dat kost nogal wat:
  – manipulatie en op eieren lopen; je geestelijke gezondheid
  – evt kids waar zij steevast altijd ‘trots’ op is uit eerdere relaties krijg je erbij
  – duurdere vakanties
  – hogere uitgaven om haar te pleasen
  – huisraad dat vervangen moet worden omdat het niet ‘haar smaak’is.
  -geen tijd voor hobbies, naar vrienden te gaan, familie; je tijd wordt geclaimd
  – vast nog veel meer…..

  Laat vrouwen op datingsites/apps hun wensenlijstjes maar naar Sinterklaas sturen! Het is het totaal niet waard om je voor hen uit te sloven.

  • superboer superboer schreef:

   @mgtow/ komt bij; terrassen/wijn proeven/netflix kijken/ shoppen/dagjes-weekendjes uit/stedentrips/vakantie/ en ik weet al niet meer van deze verwende dames;s. Nu ze gescheiden zijn moeten ze een stap terug doen, valt ze dan niet mee; luxe zit er dan niet meer in voor ze, ach ja pas op de plaats maken misschien?

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Een stap terug? Nee dat nooit. Dan maar een sullige beta-male-provider die alles betaalt. Onderwijl vreemd gaan met de alpha-man. Alpha fucks, beta bucks.

   • superboer superboer schreef:

    mgtow/ wat is nu WEL een van de betere date site? je hebt er zo veel.. nee geen lexa o.i.d. weet jij wat? of zijn alle vrouwen op deze sites het zelfde en met het zelfde gelul/wensen/

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Ja superboer, het is allemaal 1 pot nat 😉

  • superboer superboer schreef:

   mgtow/ ik zeg je; van de 100 vrouwen op een date site zijn er misschien maar 2 normaal, de rest is een en al bagger.. sorry maar dit is de waarheid. Profiteren van de man dat is wat ze willen. Een leuke normale vrouw zonder opsmuk hebt geen internet dating nodig ze willen dat ook niet eens!

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Ik denk dat er best wel meer normale vrouwen op kunnen staan. Maar…. die zoeken een soort jonge George Clooney met het banksaldo van de CEO van een grote beursgenoteerde onderneming, min. 185, liefst zonder kinderen etc etc. Dus hun eisenpakket is niet normaal.

  • dam dam schreef:

   Hahahah doet er eigenlijk niet toe dating site of real life, maakt eigenlijk geen verschil uit. Het komt toch dus op het zelfde neer. Alleen moet je haar niet betrappen als ze vreemdgaat, want dat doen de meeste ook he.

   Ja schatje ben net thuis gekomen moet jou iets vertellen. Wat ik jou al heel lang wilde vertellen ben tijdens ons relatie 1 jaar vreemd gegaan. Het gebeurt maar 1x keertje wil je mij vergeven schatje en het zal nooit meer gebeuren. Haar schoot hondje zal haar dan ook vergeven en dit gebeurt bij veel Nederlandse mannen.

   Het is dus maar de vraag. Als je geen soa gaat oplopen van zo iemand.

   Hoe je dat noemde in jou laatste bericht vergulde vagina. We hebben thuis enorme om moeten lachen.

 10. Lex.A. Lex.A. schreef:

  Telegraaf 05-09-2019: Verliefd en uitgekleed: steeds meer gevallen van datingfraude.

  Bij de Fraudehelpdesk zijn in 2019 al ruim 400 meldingen van datingfraude binnengekomen, net zoveel als in heel 2018.

  Als deze trend zich doorzet, komt het aantal meldingen voor dit jaar uit op ruim 600, vreest de helpdesk. Het aantal financieel gedupeerden zou dan op 250 uitkomen, tegen 180 vorig jaar.

  Vertrouwen
  Bij datingfraude komt een slachtoffer vaak via een normale datingsite in contact met een fraudeur. Die neemt uitgebreid de tijd om een relatie met zijn slachtoffer op te bouwen en het vertrouwen te winnen. Zodra het slachtoffer verliefd is, wordt om geld gevraagd.

  Helena is 36.000 euro armer door datingfraude: Ik schaam me 
  Vaak woont de geliefde in het buitenland, en heeft hij zogenaamd geld nodig om het slachtoffer op te kunnen zoeken. Of hij kan door omstandigheden niet bij zijn geld, of is plotseling in het ziekenhuis beland. In goed vertrouwen maken de slachtoffers geld over, soms tot wel tienduizenden of honderdduizenden euro’s.

  Lenen
  Veel slachtoffers lenen geld bij familie of vrienden om aan hun ’partner’ te kunnen sturen. Sommigen gebruiken zelfs het geld dat zij hebben gespaard voor de studie van hun kinderen, of nemen een extra hypotheek, meldt de helpdesk.

  Zo voorkom je dat online daten een fiasco wordt 
  Hierdoor raken slachtoffers soms ook nog sociaal geïsoleerd, kinderen en vrienden nemen het hen kwalijk dat zij het geld hebben verspild.

  Bedrogen
  De schade is daardoor niet alleen financieel, maar vaak ook emotioneel. Dit gebeurt zelfs als er geen geld is overgemaakt, slachtoffers voelen zich toch bedrogen door degene met wie zij dachten een band op te bouwen. Volgens de Fraudehelpdesk krijgt een op de drie melders langdurig last van psychische klachten die het dagelijks leven belemmeren zoals een depressie door de datingfraude.

  Nepprofielen
  Het gaat bij deze vorm van fraude dus niet om datingsites met nepprofielen, waar de Autoriteit Consument en Markt onlangs voor waarschuwde. Op deze websites moeten gebruikers per bericht betalen dat zij willen versturen.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Ik heb totaal geen medelijden met deze vrouwen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat vrouwen zeer selectief op uiterlijk selecteren. Ze gaan voor een man die een duidelijk hogere marktwaarde heeft dan zijzelf. Voeg hier aan toe dat zij een aardige nette man vaak ‘saai’ vinden. Ze heeft tegengas nodig etc.
   Kijk maar uit met dit soort vrouwen want voor je het weet draai jij op voor haar schuld!

   • superboer superboer schreef:

    @mgtow/ klopt, bij heel veel profiel van de vrouw lees ik dat zij tegengas nodig hebben en of een stoere man.. dan denk ik; ze is niet voor niks gescheiden, ze wil opnieuw een stoere man wie haar aan kan.. met zulke vrouwen wil je toch niks beginnen als man, ik niet, mgtow, volgens mijn staan er veel vrouwen op met borderliner.. en meer van zulks ziektes, eng.

   • oplichten oplichten schreef:

    Ik moet er steeds om lachen. Voor mij part kunnen die vrouwen allemaal dood vallen.

    Zij kunnen niet naar een dure restaurant gaan, want vaak zoeken ze dit via een site. Ik wil ook best wel zo’n nep profiel maken en eens een keer een vrouw oplichting lijkt mij ook wel leuk.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Ik heb wel eens een nepprofiel aangemaakt; van een of ander model. Dan kun je alles tegen vrouwen zeggen; grof, sexistisch , denigrerend, maakt allemaal niet uit.
    Maar owee als je een gemiddelde ‘nice guy’ bent. Dan maak je geen kans…..

  • superboer superboer schreef:

   @lex.a en als ik mail met die vrouwen blijken ze na hun scheiding nog een aantal relaties hebben gehad waar het dan mis liep, 9jaar met die de andere weer 5 jaar en een korte relatie van 5maand.. pfff het lukt die vrouw maar niet om een relatie in stand te houden, wat is dat toch lex.a? of mankeren die vrouwen wat? bedoel 3 a 4 relaties in 20 jaar tijd. zijn er zo veel van die vrouwen.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    @superboer; kijk maar eens even naar de wensenlijstjes, nee, eisenlijstjes, die zo veel vrouwen in hun profiel zetten. Uit onderzoek blijkt dat de meeste scheidingen door vrouwen worden ingezet. Dit soort ontevreden vrouwen zitten dan op datingsites. Zullen nooit tevreden zijn. En hebben de een na de andere, die natuurlijk allemaal niet deugen volgens haar. Je moet hier als man ook niet aan willen beginnen. Pump & Dump hooguit maar geen emotionele band mee ontwikkelen.

   • Lex.A. Lex.A. schreef:

    Dat klopt superboer. Mevrouw gaat op zoek naar Mr. Wright en vervolgens kom je erachter dat zij mrs. Always Wright is…

    Een serieuze relatie via een datingsite is vrijwel onmogelijk met het type dames dat er te vinden is. Ze hebben allemaal een rijk sociaal leven, hangen de hele dag in de sauna, zijn trotse moeder en kunnen niet zonder Netflixabonnement. Sommigen staan al jaren met hetzelfde verhaal (en dezelfde foto!) op datingsites. En toch lukt het maar niet…

   • Lisa Lisa schreef:

    Hoe denk je dat het komt dat JIJ maar niemand kan krijgen hahaha de lelijkste griezels die nog nooit een relatie hebben gehad behalve met hun mams hebben de grootste bek.
    Allemaal net gescheiden, of nog niet gescheiden kneuzen die een dame met goede baan zoeken om hun salarisje een beetje aan te vullen. Sturen serieus een tikkie voor een glas wijn als je nog zo eerlijk bent om te zeggen: sorry maar ik zie echt wel dat je minstens tien jaar ouder ben dan je zegt. Maar een ID krijg je niet te zien, in 1x hun geboorteJAAR noemen, zonder nadenken kunnen ze niet… zitten ze ehmm, ehmmm en dan nog het verkeerde jaar ook. STUPID!! En ja, ik ben slank, knap en verdien modaal. Snappen ze ook niet. Nou ja gelukkig haal ik altijd eerst de foto’s even door Google: vaak zijn het kappersmodellen, van die glijerige iets te mooie foto’s. En de stakkers met hun kinderen aan het zwembad in Benidorm hoef ik ook niet. Wel de leuke fouterik die ook meteen verteld dat hij een leuke foute man is en geen vaste relatie wil. Leuk, kan je zelf kiezen of je daar zin in hebt. En waarom zijn al die mannen zo baggervet? Kolere… eet eens wat normaals zeg. En zware shagtandjes of ontbrekende tanden is ook een nee.
    Kortom: het is voor vrouwen hetzelfde als voor mannen, je kan mazzel hebben maar het wemelt er van de mensen met ‘een etiketje of een diagnose’ zoals ze het zelf noemen. Mannelijke borderliners zijn er veel meer dan mensen denken

   • MGTOW MGTOW schreef:

    @Lisa; opvallend weer op de man spelen, shaming language……
    Maar het werkt niet want er is voldoende onderzoek dat laat zien dat in de datingmarkt het juist de vrouwen zelf zijn die te kritisch zijn. Dit komt omdat ze zoveel opties hebben. Ondanks alle opties zie je vrouwen klagen over het gebrek aan ‘goede mannen’. Wat ze eigenlijk bedoelen is een gebrek aan mannen die aan hun onrealistische eisenpakket voldoen. Want de 5% mannen die aan haar eisenpakket voldoet, die heeft zelf alle keus en die houden het bij een one night stand. Gelukkig vinden vrouwen het niet erg om op hun beurt te wachten. Alles liever dan die doorsnee man die feitelijk aan haar gewaagd is. Dat een kleinere groep mannen meer sex heeft blijkt ook uit de cijfers van het GGD; meer vrouwen met een SOA dan mannen.

  • superboer superboer schreef:

   @lex.a/Mgtow.. welke date site heb je als man WEL wat aan? bestaat er een betere als lexa,parship,pepper, relplanet, etc?

   • Lex.A. Lex.A. schreef:

    Als je doel is om een normale vrouw tegen te komen, moet je jezelf af gaan vragen of je deze wel op een datingsite gaat vinden.

    Voor pump&dump zijn er wel pleziertjes te vinden. Maar ik heb makkelijk praten, ik ontvang wel eens een berichtje (terug).

   • Bruja Bruja schreef:

    Dat weet je ook al niet.. als je overal bot vangt moet je jezelf gewoon eens onder de loep nemen ipv naar anderen te wijzen. Wat heb je te bieden, een lekker lijf, leuke babbel, verdien je normaal? Als dat zo is en niemand je moet heb je ws een enorm probleem dat je zelf niet ziet of wil zien. Drink je veel? Ben je schoon, heb je leuke kleding aan? Waar ik ook op afknap zijn mannen die me gaan vertellen hoeveel dikke vrouwen er op die site staan en ik een uitzondering ben. Weet ik ook wel, maar als je zelf bijna grijs en kaal bent héb je niet veel andere keus. De ene dikkerd die zei dat hij zou afvallen viel 5 kilo af, ik vond hem leuk maar ik wil ook een goed seksleven dus op dieet. Half jaar later was hij 30 kilo dikker, hij had nou toch een vriendin. Niet dus; ik heb het uitgemaakt omdat er geen seks mogelijk was. Hij hield meer van eten… tsja, ook goed maar dan ben ik weg!

   • MGTOW MGTOW schreef:

    @Bruja Een kale man kan daar niks aan doen maar een dikke vrouw kan afvallen. Bovendien is dik zijn een gezondheidsrisico en kaalheid niet.
    Onderzoek laat zien dat de meeste vrouwen de meeste mannen onaantrekkelijk vinden, terwijl omgekeerd is dat niet zo. Vrouwen selecteren dus veel kritischer op uiterlijk dan mannen. Maar wat hebben deze vrouwen dan te bieden? Vaak zijn het ‘trotse’ (single) moeders die manlief uit onvrede gedumpt hebben. Vaak wonen ze in een desolaat flatappartement, 3 hoog, achterstandsbuurt, 2 katten. Maar geen ene vent is goed genoeg. En dan kan ze haar haar verven en een push-up BH aanttrekken en 5 lagen make-up smeren, zo’n vrouw gaat weinig meer toevoegen aan mijn leven dan een one night stand. Laat deze omhoog gevallen prinsesjes in hun ‘strong&independent feministische zeepbel gaar koken. Na hun 50e spat deze bel, zie cijfers van het CBS.

   • Lex.A. Lex.A. schreef:

    @Bruja: het is best typerend dat vrouwen mannen afkraken om iets waar ze niets aan kunnen doen (te klein, kaal etc), terwijl mannen meestal liever geen ‘volslanke’ (dikke) vrouw zien. Het is echt geen rocketscience om jezelf een beetje fit en slank te houden. Dat geneuzel over “het zit in de familie”, “ik ben een bourgondiër”, “ik ben nu eenmaal zo”, “het lukt me niet” zijn allemaal smoesjes. Net zoals die meisjes van 16 die hun haar paars verven en dan hardop roepen dat ze zo lekker “zichzelf kunnen zijn”.

    Yeah right.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Zo is het. Zeer veel vrouwen die zich door eigen keuzes onaantrekkelijk maken. Wat dacht je van al die tatoeages. Voorheen waren tatoeages iets voor outcasts; zeerovers, criminelen. Maar nu zie je vele vrouwen levenslang getekend zijn met onderhuids geinjecteerde inkt vol met chemische troep. En dus ook obesitas, slecht gekleed en die vreselijke kortpittige kapsels. Vaak met een of ander geverfde lok zodat het geheel op een tropische vogel lijkt. Allemaal eigen keuzes, in tegenstelling tot kaalheid. Dan is mevrouw vaak gescheiden hetgeen volgens onderzoeksgegevens in de meerderheid door de vrouw is geinitieerd. Ook hier dus weer eigen keuze.Maar ja de relatiemarkt is dusdanig scheef dat je als man geen enkele eis kunt stellen. Dat zie je terug in datingprofielen: veeleisende profielen van wannabee prinsesjes en kruiperige profielen van mannen.

 11. MGTOW MGTOW schreef:

  Vrouwenquota zijn in strijd met de rechten van de mens want discriminerend.
  Het is alsof je de slavernij wilt afschaffen door nu de andere partij tot slaaf te maken.

  De oorsprong van vrouwenquota ligt in de gedachte dat gelijkheid van kansen moet resulteren in gelijkheid van uitkomst. Als dat niet het geval is moet er wel sprake zijn van een patriarchale onderdrukking van vrouwen. En het tegen antwoord is dan discriminatie van mannen om weer te komen tot gelijkheid van uitkomst. Een totaal verknipte manier van denken welke alleen maar vanuit een pseudo-feministisch brein kan ontstaan. Onbegrijpelijk en ook zeer gevaarlijk dat dit soort feminazi-praktijken doordringen tot in de politiek.

  Merk ook op dat vrijwel elke vrouw financieel onafhankelijk is en dat juist dat bijdraagt aan het hoge echtscheidingscijfer; het merendeel van de scheidingen is geinitieerd door de vrouw.

  Merk op dat vrouwen wat dit aangaat alleen maar omhoog kijken. Ze streven geen gelijkheid na in banen die gevaarlijk, smerig of moeilijk zijn. Het gaat alleen om gelijkheid in de goed betalende kantoorbaantjes waar mevrouw op haar hakjes kan trippelen.

  Eigenlijk is het goed dat vrouwen meer voor het gezin kiezen. Het is een teken van armoede dat beide ouders verplicht zijn te werken om de vaste lasten te betalen en de opvoeding van hun kroost uitbesteden aan derden. Ik denk ook niet dat de meeste vrouwen er gelukkig van worden om op het werk te zitten ipv bij hun kinderen te zijn. En je eigen man is vaak een betere baas dan de baas op het kantoor met alle targets, stress en onbetaalde overuren. Maar probeer dat maar eens uit te leggen aan door het feminisme geindoctrineerde vrouwen die die direct in de patriarchale slachtofferrol kruipen.

  Maar laat ze maar vrouwenquota invoeren. Krijg je nog meer segregatie tussen mannen en vrouwen. Bijvoorbeeld opstandige bedrijven waar alleen mannen werken. De bedrijven die zich aan quota houden delven dan het onderspit want zijn minder succesvol. Kunnen de 100% mannen bedrijven gaan domineren. Ben je ook van het me-too gebeuren af.

  • Lex.A. Lex.A. schreef:

   Van elke 100 scheidingen worden er 30 door mannen geïnitieerd en 70 door vrouwen. Vrouwen vragen dus meer dan twee keer zo vaak een scheiding aan! Dat is vooral het resultaat van het feit dat ze weet dat ze nimmer de kinderen kwijt zal raken, in tegenstelling tot de man. Daar is onderzoek naar gedaan. Een vrouw hoeft niet per se financieel onafhankelijk te zijn, al is het met de laatste wetgeving rondom partneralimentatie wel zo dat ze steeds onafhankelijker moeten zijn, willen ze financieel de komende jaren vooruit kunnen (of ze schrijven zich in als prinsesje op een datingsite…)

   Bron: 70% van de scheidingen wordt door vrouwen aangevraagd, want.. de kinderen raak je toch niet kwijt.
   Aut.:Theo Richel
   Publ.: Tijdschrift Platform SCJF 2017

   Dr. Jordan Peterson publiceert ook regelmatig artikelen of geeft gastoptredens m.b.t. het probleem dat je hier beschrijft: Vrouwen willen enkel een gelijke uitkomst. Ze willen nét zo veel verdienen, maar er niet zo veel (zwaar, vies, risicovol, uren) voor werken.

   Als vandaag de dienstplicht weer ingevoerd zou worden en vrouwen worden ook opgeroepen wat zou er dan gebeuren? Ik denk dat een hoop vrouwen zich niet eens realiseren dat ze op dat gebied al behoorlijk voorgetrokken zijn geweest. Ze beseffen zich niet dat met gelijke rechten, ook gelijke plichten komen…

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Uit recenter en amerikaans onderzoek blijkt dat wanneer er een scheiding is waar een hoog opgeleide vrouw bij betrokken is, de kans groter dan 90% (!!!!) is dat zij het initiatief heeft genomen. Laat dit cijfer even bezinken……
   Meer opties, minder sancties, dit is het resultaat.
   Op datingsites vind je dan deze vrouwen terug, met hun ellenlange wensenlijstjes, zichzelf als ‘trotse moeder’ omschrijvend. Kinderen komen op de eerste plaats (yeah right behalve tijdens de scheiding) En vooral geen ONS, want tot dat niveau wil ze zich toch echt niet verlagen…..
   Logisch dat steeds minder mannen gaan trouwen en steeds meer gaan MGTOW. Zeker in de VS waar jij tijdens echtscheidings rechtzaken als man gegarandeerd aan het kortste eind trekt.

  • superboer superboer schreef:

   Kijk vandaag eens op een willekeurig terras, ziet zwart van de vrouwen… moeten ze niet aan het werk? Of thuis wat doen?

  • Lex.A. Lex.A. schreef:

   Je slaat de spijker op de kop. 90%, dat betekent dat onder koppels waar in ieder geval de vrouw hoog opgeleid is, van elke 100 scheidingen er 90 door de vrouw geïnitieerd worden en slechts 10 door de man. Een hoogopgeleide vrouw vraagt dus 9x vaker een scheiding aan dan de man.

   Ik had laatst een discussie met dames die een minimaal HBO aan het halen waren. “waar is de romantiek gebleven?”, vroegen ze op mijn betoog om nimmer meer te willen trouwen en dat ik mijn kinderen dit ook ging meegeven. Toen ik ze op dit soort cijfers wees, werd het stil.

   En ja, uitdrukkingen als ‘trotse moeder’ (of erger nog: het woord “mama” in haar profielnaam), “minime” (tuurlijk, vooral geen mini-ex), “geen ONS” zijn zulke giga dooddoeners…

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Waar de romantiek is gebleven?
   Ze bedoelen, waar zijn de mannen gebleven die niet alleen sex willen maar ook trakteren op etentjes, de gentleman uithangen, haar op een voetstuk plaatsen?
   Maar de sterke, geemancipeerde, onafhankelijke en dikwijls gescheiden vrouwen gingen toch voor gelijkheid? Waarom moet ik als man dan trakteren? En wat win ik hiermee?
   Als je het antwoord wil weten op de vraag waar alle goede mannen zijn gebleven bekijk dan op youtube de video van ene Terrence Popp; ‘where all the good men went’. Dit vat het hele zooitje goed samen.
   En ja, dat ‘geen ONS’ geleuter word ik ook wel erg moe van. Moet je als man eens in je profiel zetten ‘geen golddigger’. Krijg je meteen commentaar. Als je al die ONS-profielen afschrijft houd je ongeveer de helft over…..Dat ONS-geklaag past overigens gewoon in de ‘toxic masculinity’ hype van de laatste tijd. Denk aan de omstreden Gilette reclame waar mannen als toxisch werden weggezet. Dat heeft het bedrijf (Procter&Gamble) overigens miljoenen omzet gekost.

 12. MGTOW MGTOW schreef:

  Is hier nog iemand die zich recent heeft ingeschreven bij alimentatieplanet en geteld heeft hoeveel vrouwen er zijn met een betaald lidmaatschap?
  Ik heb lange tijd geleden eens een telling gedaan en toen waren er al bijzonder weinig vrouwen.
  Zal nu toch alleen nog maar minder zijn denk ik.

  • superboer superboer schreef:

   mgtow/ ik hebt 3dagen gratis er opgestaan; super weinig echte leden; bijna geen betaalde. Denk als je er 20 echte betaalde profielen aantreft is het veel. Nee de moeite niet waard. Lexa is al net zo, ook heel weinig betaalde leden [Vrouw].

  • Ima Ching Ima Ching schreef:

   Als de nu aanwezige profielen (foto’s en eventuele teksten) allemaal betalend lid zouden zijn, is er bij mij nog steeds weinig animo om er zelf een lidmaatschap aan te gaan. Als ik sommige teksten lees, snap ik wel waarom deze dames a.) geen relatie in stand kunnen houden en b.) vrijgezel blijven en over ONS klagen.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    ONS = niet voor herhaling vatbaar.
    Het is toch verbazingwekkend hoeveel vrouwen hier over klagen.
    Hoe kun je nu vooraf weten of iets al dan niet voor herhaling vatbaar is?
    Grappig om te zien dat ook vele afzichtelijke vrouwen welke niet zouden misstaan in ‘jurassic park’ of ‘lord of the rings’, over ONS klagen. Wees blij dat er iemand is die er overheen wil gaan.

   • superboer superboer schreef:

    Bij heel veel vrouwen op date site wil ik nog geen eens een ONS.. Man Man, moet je eens zien, velen zien er niet uit.Of bedoelen ze met geen Ons WEL ONS?

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Ik denk dat ze met ” GEEN ONS” bedoelen dat ze wel 110 kilo wegen.

   • Lex.A. Lex.A. schreef:

    Nou Superboer, ik ben ze toch echt tegengekomen: dames die zonder omwegen de date op seks uit laten draaien terwijl er “geen ONS” op het profiel stond. Is ook een kwestie van gebrek aan zelfkennis bij deze dames.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Ja, ze roepen allemaal ‘geen ONS’. Want als ze zou zeggen dat ze gewoon lekker een potje wil rollebollen dan is ze een goedkope slet. Komt bij dat juist vrouwen elkaar kopieren waardoor profielen zeer eentonig zijn met dezelfde cliche uitdrukkingen.

  • antirelatieplanet antirelatieplanet schreef:

   strontsite…. Zelf met membership kunnen de vrouwen niet chatten met je. Moet je het beide hebben, wat een onzin!

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Op relatieplanet heeft hooguit 25% een betaald abonnement. Ik heb dat nml ooit eens geteld. Dus 25% kan maar antwoorden op jouw berichten. De 75% is dus pure nutteloze opvulling van de site om het wat te laten lijken. Dit is dus gewoon BEDROG.

 13. Jan Jan schreef:

  Haha die verbitterde gozers hierzo wat een karakters. Geen wonder dar ze niet een gewone vrouw kunnen vinden

  • MGTOW MGTOW schreef:

   ik kan echt wel een date regelen hoor.
   hoezo verbitterd?

   • superboer superboer schreef:

    Goed gezegd Mgtow, enne, wat is een gewone vrouw? een gewone vrouw via een date site? Dacht het niet, jij dan mgtow?

  • superboer superboer schreef:

   Wat is een gewone vrouw dan? vind je die via een date site? kans is klein, heel klein.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Boven de 35 jaar wordt de spoeling aan normale vrijgezelle vrouwen heel dun. Die nog nooit getrouwd zijn maar wel een kinderwens hebben daar is vrijwel gegarandeerd iets mis in de bovenkamer. Psychische problematiek. Of je nu verbitterd bent of niet, dit is gewoon een nuchtere constatering. Dan zijn er de gescheiden gevallen…….hier hoop je dan ene te vinden waar de man dan de kwade genus was in plaats van zij zelf. Echter statistieken laten zien dat dit helaas vaak niet het geval is, blijkt dat mevrouw zelf de aanstichtster was. Uiterlijke verzorging van vrouwen boven de 35 is ook vaak een probleem, zeker ook nog een nederlands dingetje…….
    Je moet op een datingsite als man zijnde ook nog eens behoorlijk downdaten dus bereid je voor op het ergste

  • lieveralleen lieveralleen schreef:

   Als ik wil kan ik zo een vrouw in Nederland vinden. Denk je dat je heel wat bent?

   En man hoeft geen vrouw te vinden sterker nog de man kijkt naar zijn eigen geld.

   Sterker nog een goede man bedeelt niet om een Nederlandse vrouw. Als een vrouw mij ziet zitten komt ze zelf naar mij toe. En ik zit niet op haar te wachten en ben haar schoot hondje niet.

  • lieveralleen lieveralleen schreef:

   Jan je kunt ook daten met vrouwen van detentie die in Nederland zitten.

   Er zijn veel Nederlandse vrouwen die liever een man en hun kind kop er afhakken. Die moeten ook 18 jaar zitten en die kun je ook vinden op een dating site.

   Wil je een vrouw in een huis? De risico is heel erg klein dat ze er toch met je geld ervan door gaan of ze trekt je hele huis leeg. Sterker nog mannen zijn veel voorzichtiger geworden.

 14. MGTOW MGTOW schreef:

  Op datingsites/Tinder zijn altijd veel meer mannen dan vrouwen actief. Mannen nemen er ook bijna altijd het initiatief. Zelfs minder aantrekkelijke vrouwen ontvangen er volop aandacht. Ik heb dit nagevraagd aan vrouwen in mijn omgeving die gebruik maken van online applicaties alsmede aan vrouwen met wie ik contact had online. Mannen krijgen veel minder aandacht, uit onderzoek blijkt dat minstens 80% van de mannen vrijwel geen aandacht krijgt omdat vrouwen zich uitsluitend blijken te richten tot de top 10 a 20%. Vrouwen overwaarderen zichzelf meestal daarom en mannen krijgen een minderwaardigheidscomplex. Het gevolg is dat mannen gaan downdaten en dat een match die online tot stand komt dan vaak geen lang leven beschoren heeft. De man wordt niet verliefd op haar, het valt tegen. En je ziet dus ook veel vrouwen klagen over one night stands (ONS) Maar een ONS betekent gewoon ‘niet voor herhaling vatbaar’. In beginsel overwon de spanning het van de twijfels en rode vlaggen, maar als het nieuwtje eraf is wordt de balans negatief. Er zullen genoeg betrouwbare matches zijn die beter aansluiten en geschikt lange termijn relatiemateriaal zijn, maar deze mannen voldoen weer niet aan het overgewaardeerde eisenpakket van mevrouw…….

  Tinder en datingsites zijn daarom plaatsen waar je als man af en toe wat vrijblijvende sex kunt hebben maar waar de kans op een leuke, gelijkwaardige, dame met wie je oud zou willen worden minimaal is.

  • superboer superboer schreef:

   ik denk zelf sex nog niet eens mgtow, denk jij wel? en moet je dan ook niet zien met welk type eventueel. Warr maak je kans als man op sex? tinder? relatie planet? of lexa? parship? [ duur].

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Op een datingsite kun je als man zijnde niet kritisch zijn……
    Datingsites hebben vaak veel te weinig leden. Misschien als je op meerdere tegelijkertijd inschrijft, maar dat kost nogal wat. Tinder is al 30 euro voor een maandje. Dan heb je een app waar je niet eens zoekcriteria kunt invullen.

   • Keutelke P. Keutelke P. schreef:

    Superboer, als je zo onzeker vragen blijft stellen, ga je op geen enkel platform scoren. Zelfs niet met een kadobon op de wallen.

    Je komt hier niet bepaald zelfverzekerd over.

 15. Ima Ching Ima Ching schreef:

  Ook de vrijgezellenmarkt (en dus de datingmarkt) is een kwestie van vraag en aanbod. Mannen lijken niet goed te beseffen wat ze nu eigenlijk vragen. Of liever gezegd: ze lijken zich niet goed te beseffen wat vrouwen op Nederlandse datingsites eigenlijk te bieden hebben.

  Ga eens bij jezelf na: het liefst zien wij een goed verzorgde vrouw; enigszins vrouwelijke trekjes, goed gekleed. Als een mooie bloem; je wilt als bijtje gelokt worden en verliefd worden. Je wilt er in investeren!

  Als je investeert, doe je dat met de niet-exacte wetenschap dat jouw investering een grote kans heeft om in de loop der jaren meer waard te worden en ondertussen ook cashflow te genereren.

  Zo investeren slimme vrouwen in hun uiterlijke verschijning, hun representatie. Dit doen ze tegenwoordig ook door een ‘opleiding’ te volgen. Studeren is voor sommigen ook een uitweg om niet te hoeven werken. Een andere investering is in hun uiterlijk; dames die een slanke taille als ‘goud’ zien (slim!), en geregeld er gewoon leuk en vrouwlijk uit willen zien (die dames zul je op Nederlandse datingsites overigens nauwelijks vinden). Mannen mogen overigens ook meer investeren in hun uiterlijke verschijning en tevens een stapje minder werken als je een relatie hebt: dit kleinere inkomensverschil zorgt immers voor minder problemen rond alimentatie als je gaat scheiden, en bovendien kunnen wij mannen ook prima huishoudelijke taken verrichten (doe dat dan ook!).

  De vraag die je als man moet stellen is: waar investeer ik in? Hoe zal deze vrouw over 10, 15 of 20 jaar zijn? Is zij over 10 jaar de vrouw die een scheiding gaat aanvragen; hoe groot is die kans? Is ze over 15 jaar twintig kilo aangekomen en loopt ze elke dag in een joggingbroek en een kort kapsel door het huis (dames: ‘voorspel’ begint veel eerder dan jullie denken!)? Is ze over 20 jaar jouw ex die al 6 jaar alimentatie ontvangt en weigert ze te gaan werken omdat ze dan de alimentatie kwijt raakt? Hoe groot zijn die kansen? Bedenk dat alleen al van huwelijken zo’n 40% strandt en dat het overgrote deel door vrouwen wordt geïnitieerd!

  Ergo: heren, bedenk eens goed wat je nu wilt. Wil je een grote kans op een probleemgeval? Dan zijn Alimentatieplanet en Lexa de aangewezen plekken voor jou: weliswaar een kleine kans op een date (voor de gewone man dan 😉 ). Dat geldt voor dames overigens ook. Je vind er echter een hoop ‘dames’ die afhankelijk zijn van alimentatie, uitkering en/of werken in de schoonmaak of zorg. Verwacht van datingsites niet te veel.

  Als je weet dat een bepaald aandeel of fonds op de beurs grote kans heeft om in waarde te verminderen, dan koop je dat toch ook niet?

  ‘Liefde’ maakt blijkbaar echt blind…

  .

  • superboer superboer schreef:

   hoi beste lex.a jij slaat de spijker op de kop; ja maar zo is het wel wat je schrijft; de meeste vrouwen op een date site zien er echt niet uit, op enkel na dan; veel probleemgevallen, of met het werk,kind[eren],familie, sporten niet, eten ongezond,ziektes,maanden niet naar een kapper geweest, en meer van deze ongein; Ik weet zeker dat een leuke vrijgezelle vrouw niet op een date site gaat staan, deze vrouwen hebben dan ook geen problemen en of geldzorgen, deze eten wel gezond, hebben geen nare problemen oid. Mijn Moeder zij ooit; een leuke vrouw hebt geen internet nodig om aan de man te komen. vaak zijn de vrouwen op een date site verre van aantrekkelijk, van de 50 misschien 4. en koen willen ze ook al niet of kunnen dat niet, wel geld uitgeven en op een terras zitten. De Nederlandse vrouw is te gemakzuchtig ook, tikje lui zeker. De poolse vrouw wil wel werken en zien er zeer goed uit, ook beleefd. Ook uit de oekraine zijn ze mooi en verzorgd en niet lui. De nederlandse vrouw op een site zijn ook erg arrogant, zit geen man op te wachten en ze hebben een eisenlijst waar geen man aan kan voldoen, zelf hebben ze niks te bieden, ja schulden misschien? Laat varen de Nederlandse Vrouwen op enkel na.

 16. MGTOW MGTOW schreef:

  De meeste dates bleken nogal wat pondjes zwaarder te zijn. Dat noemt men in het vakjargon ‘volslank’. Ik denk dat dit voor minstens 80% van mijn dates opgaat. Dit zie je meestal niet aan de fotoos! Je hoort dan ook regelmatig over spier- en gewrichtsklachten. Er is altijd wel een excuus dat ze zo is; blessures waardoor ze niet meer kan sporten, gezondheidsproblemen (schildklier), je kan het zo gek niet verzinnen. Maar tijdens een date gaat het eten en de drank er snel in (logisch, want voor haar vaak gratis), dus t is een kwestie van discipline………….
  Voordeel van dit soort vrouwen is dat ze wel redelijk makkelijk in het bed duiken omdat ze niet zo veel aandacht krijgen. Advies: doe het in het donker en hou het bij een one-night stand, voordat ze met haar flexibele huid als een vetzuignap permanent aan je vastzit wegwezen.

  • superboer superboer schreef:

   ja maar het is wel zo mgtow, ook ik hebt deze vrouw[en] mee gemaakt.. allemaal zoeken ze een uitvlucht om maar niet te hoeven sporten, velen zijn veel te dik, nee daar mee wil ik nog geen eens een ONS.oid. Klopt, maar weinig vrouwen zijn echt actief op rp, en op Lexa dan mgtow? is dat beter? en meer actieve vrouwelijke leden? =betaalde?

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Omdat de verhoudingen tussen mannen en vrouwen volledig zoek zijn, krijgen minder aantrekkelijke en volslanke vrouwen meer aandacht dan knappe mannen.
    Er is dan geen stok achter de deur om af te vallen, altijd nog keuze zat.
    Als mannen de volslanke vrouwen volledig zouden negeren moet je dan eens zien hoe snel ze weer slank worden. Als je in rusland op straat loopt zie je dat de jonge vrouwen daar in het algemeen heel slank zijn. Veel slanker dan hier in Nederland. Daar liggen de verhoudingen ook anders.

   • superboer superboer schreef:

    snap niet dat veel vrouwen veel te vet zijn, van de 10 wel 7, en dan dat haar en kleding, klopt, kijk eens naar de dames uit rusland, zo mooi en verzorgd zien zij eruit mgtow/ kan de nederlandse vrouw niet aan tippen.

  • superboer superboer schreef:

   is lexa beter mgtow? bedoel daar wel meer betaalde leden=vrouwen?

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Alimentatieplanet of lexa, allemaal hetzelfde laken en pak.

   • superboer superboer schreef:

    ja maar mgtow, het aantal wel betaalde leden is bij lexea toch hoger? of zijn de vrouwen daarop ook kieskeurig? en willen ze ook niks? of liefst alleen een man met geld?

 17. Peter Peter schreef:

  Prima site met veel meer echte profielen. Het is nu de enige waar ik nog gebruik van maak. Gebruiksmogelijkheden vind ik wel te beperkt.
  Matchcriteria te beperkt, waardoor je op 1200 matches uit kan komen. Zoek maar uit.
  Verder dagelijks 25 “flirt” mogelijkheden, maar de meeste voldoen niet aan mijn matches en je krijgt vaak dezelfde weer te zien, geen idee waarom. Je kan niet verder kijken naar profiel persoon, dus moet je apart naar zoeken. Als je iemand leuk vindt of andersom dan staat het maar 3 dagen op de site, dus na een aantal weken heb je geen idee meer wie je nu geliked hebt, maar zij jou niet en zie je door de bomen het bos niet meer. Beste is door je matches heen te ploegen en een bericht te sturen als je iemand leuk vindt en de reactie te bewaren. Het flirten maar laten zitten en evt alleen doen als je ziet dat iemand jou leuk vond, die kan je dan ook liken. Jammer, want het flirten, zien wie jou leuk vonden en andersom is bij andere sites beter geregeld

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Toen ik een poos terug op relatieplanet keek was maar 25% van de vrouwen betaald lid. Het merendeel staat er dus ‘gratis’ op en kan daarbij NIET antwoord geven op een bericht dat je als BETALEND lid stuurt. Je betaalt dus grotendeels voor lucht.
   Wat er per provincie en per leeftijd overblijft is uitermate weinig.
   Tegenover de weinige vrouwen staat een heel leger mannen; de verhouding is totaal scheef. Om hiertussen op te vallen heb je de looks van een jonge george clooney nodig met het salaris van een CEO van een beursgenoteerde onderneming. Maarja als je dat allemaal hebt kun je beter krijgen dan wat er op relatieplanet in de aanbieding is. Ze kunnen de naam dan ook beter wijzigen naar alimentatieplanet.

   • superboer superboer schreef:

    mgtow/ zou relatieplanet wel wat zijn? bedoel aantal betaalde leden?

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Nee op alimentatieplanet houdt het met 30 a 40 betalende vrouwen per province per leeftijdsgroep ook wel op. Keus is dus zeer beperkt. Met een zeer scheve man/vrouw-verhouding. Kans op een (onaantrekkelijke) vrouw is klein. Als gratis lid kun je niets, niet eens een bericht beantwoorden van een een betalend lid. Dus betalen maar zonder kans. Meer kans in de staatsloterij……

 18. superboer superboer schreef:

  Mgtow/ is tinder wel wat dan? lees ook verhalen dat het daar ook een en al fake is=profielen. Elite date dan? al vind ik die duur. Welke date site hebt wel voldoende actieve profielen van de vrouwen?

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Tinder is inderdaad grotendeels fake/inactieve profielen. Wat niet fake is dat is te veeleisend. Tot een match komt het zelden, ook als je betaalt.
   Met een betaald lidmaatschap kun je wel vanuit Nederland in het buitenland swipen. Kies ik dan Moskou dan krijg ik heel veel matches met vrouwen die ook nog eens veel aantrekkelijker zijn.
   Ik heb dat gebruikt voorafgaand aan een citytrip in Sint Petersburg zodat ik daar elke avond was voorzien.

   • superboer superboer schreef:

    mgtow/ hoe kan het toch dat de nederlandse vrouw[en] zo veel eisend zijn? te verwend opgevoed? kunnen/willen zij niet met minder doen? heden daagse maatschappij? als man moet je zon vrouw ga niet willen, ik in elk geval niet! las dat een normale leuk uitziende nette goed in elkaar stekende vrouw geen date site nodig hebt, las ook dat vrouwen op een date site vele problemen hebben, mentaal,schulden,meerdere keren zijn getrouwd,met meerdere mannen het bed gedeeld,verslavingen,obesitas, en meer van zulks, bah.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Allereerst heeft feminisme vrouwen niet aantrekkelijker gemaakt voor de man, integendeel. Vaak zijn normale omgangsvormen ver te zoeken; bitcherig, verwaand,onverzorgd, losbandig etc etc. Omdat vrouwen ook nog eens heel veel keus hebben worden ze ook nog eens heel kieskeurig en gaan ze enkel voor de top 20% van mannen (aangetoond in onderzoek). Voor jou 10 anderen, ook al heeft ze die maar voor 1 nachtje.
    Ga maar eens naar Moskou of Sint Petersburg,daar is het precies het omgekeerde en heb jij als man volop keuze. Dan heb je daar als man hetzelfde wat de vrouwen hier in Nederland hebben. Dus boek eens een citytrip, veel kost het niet. Maak er een mooie culturele uitstap van (niet afhankelijk zijn van vrouwen) en je zult zien hoe makkelijk het daar gaat.

 19. Marloes Marloes schreef:

  Vandaag schreef ik de volgende mail naar relatieplanet:

  Ik ben lesbisch en heb na goede recensies vandaag gekozen om betaald lid te worden van jullie website. Echter blijkt nu dat de lesbische vrouwen bijna nooit betaald lid zijn, inactief zijn, hun profiel hebben afgeraffeld, echt ik baal, zonde van mijn geld.

  Misschien kunnen jullie erop toezien dat duidelijk wordt dat het echt om een hetero-site gaat, want overal staat nu dat er ook vele lesbische vrouwen op staan… Maar dat heeft natuurlijk geen nut, daar jullie (neem ik aan) ook kunnen zien dat deze vrouwen voor het overgrote deel bestaan uit gratis, inactieve leden! Ik weet dat ik als betaald lid een chat kan starten met gratis leden, maar dan blijft het punt bestaan van inactiviteit.

  • niksweerd niksweerd schreef:

   zit je niet op een verkeerde site dan?

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Ook hetero-vrouwen zijn bijna nooit betaald lid, zijn vaak inactief en raffelen hun profiel af.
   Grappig dat lesbo’s tegen dezelfde problemen aanlopen als mannen. Valt dus niet mee om een vrouw te vinden op een datingsite he!

   • superboer superboer schreef:

    Hoi Mgtow/ zou het kunnen? bedoel vele nepprofielen op date sites? en waarom zijn er zo veel NIET betaalde leden vraagt ik mij zo af, vele vrouwen kunnen gaan niet een bericht terug zenden daar ze niet hebben betaald; hoe denken zij dan zo aan een man te komen via de date site?

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Veel datingsites hebben grote moeite om betalende leden op hun site te krijgen, vooral vrouwen. De markt is totaal versnipperd omdat er teveel sites zijn. Daarnaast zijn er apps die gewoon beter werken en handiger in het gebruik zijn. Met name sinds de komst van Tinder hebben reguliere datingsites nauwelijks meer leden. Door inactieve profielen op de site te laten staan lijkt het net of dat er nog vrouwen zijn te vinden. De sites hopen dan dat onwetende mannen zich inschrijven. Die hebben weinig tot geen succes, misschien kopen ze daarom dan wel een ‘premium’ abonnement, of betalen ze voor extra opties….. in de hoop dat het dan wel lukt.

 20. superboer superboer schreef:

  hoi lex.a wat is jou ervaring hier? [ relplnet?] is het aan te bevelen? of weinig betaalde nieuwe leden? of is de vrouw hier ook veel eisende?

 21. vrouwonline vrouwonline schreef:

  wat een bizarre reacties hier,

  met vooroordelen naar meteen Alle Vrouwen

  is ergens iets goed verkeerd gegaan met jullie hoofd ofzo?

  • MGTOW MGTOW schreef:

   nee, het zijn ervaringsfeiten.
   niet alle vrouwen zijn zo, maar veel wel, en zeker de vrouwen op datingsites

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Er is ook voldoende onderzoek dat aantoont dat vrouwen vele malen kieskeuriger zijn dan mannen (lees: zichzelf uit de markt prijzen).Ook laten echtscheidingsstatistieken zien dat er wat aan de hand is met de moderne vrouw daar zij in de overgrote meerderheid het intiatief nemen om te scheiden. In het bijzonder de hoog opgeleide vrouw.
    De feiten liegen er gewoon niet om.

  • superboer superboer schreef:

   HELEMAAL MET JE EENS MGTOW/

  • superboer superboer schreef:

   Denk dat wij als man[nen] het helemaal juist hebben, vele vrouwen zijn te veel eisend en bijna geen man is goed [genoeg]

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Dat de meeste scheidingen door vrouwen worden geinitieerd komt omdat ze zo vaak zo verwend en ontevreden zijn. Op datingsites zie je dit gedrag dan terug in de vorm van arrogant en bitcherig gedrag en de ellenlange eisenlijstjes.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Vrouwen verwachten vaak een gentleman die de hapjes en drankjes betaalt en hen op een voetstuk plaatst. Hij moet aan tal van eisen voldoen; in de datingprofielen wordt daar al melding van gemaakt. Maar wat heeft zij dan in ruil te bieden? Men age like wine, women age like milk. Vrouwen van mijn leeftijd zijn allesbehalve ‘ladies’ en zien er vaak niet meer uit omdat ze geen enkele discipline hebben. Kijken netflix, sporten niet meer. Dragen weinig elegante kleding, knippen hun haar ook regelmatig pittig kort. Want er zijn meer dan genoeg wanhopige mannen die geen enkele eis stellen en allang blij zijn met wat aandacht van wie dan ook. Dus mevrouw hoeft ook niets te doen om aandacht te krijgen, er is altijd wel een simp of mangina om haar heen.

  • Lex.A. Lex.A. schreef:

   @vrouwonline: Het heeft niets te maken met vooroordelen (en als je goed leest ook niet naar ‘alle vrouwen”), maar alles met ervaring en gezond verstand. Als je als vrouw niet ‘aan de man’ komt in het gewone dagelijkse leven, dan is de kans groot dat er iets niet helemaal goed zit. Als vrouw krijg je zoveel aandacht in het gewone dagelijkse leven. Als je dan een grote vriendenkring hebt, naar de sauna gaat, sport en leuk werk hebt dan moet je jezelf toch eens gaan afvragen of het niet aan jezelf ligt als vrouw.

   Feit is ook dat ik in de loop der jaren toch echt een duidelijk verschil zie in dames van datingsites en dames die ik vanuit het gewone dagelijkse leven date. Die eerste groep is over het algemeen toch echt zoals hier ook door anderen beschreven wordt. Maar dat gezegd hebbende; het zegt dus niets over vrouwen in het algemeen en de lichting heren op datingsites zal evengoed niet bepaald rooskleurig uit de verf komen. Tel daarbij op dat een hoop datingsites een hoop nepprofielen hebben en ze je enkel proberen te verleiden tot betalen, kun je enkel nog met je gezonde verstand bedenken dat je er beter geheel weg van kunt blijven.

   • superboer superboer schreef:

    lex.a zou dat zo zijn? bedoel een hoop nep profielen van de vrouw[en]? zij wie niet echt bestaan? hoe weet je dat zo? misschien is het zo?

  • berepoot berepoot schreef:

   veel eisende vrouwen van daag de dag, en ze hoppen van man naar man.

   • Maria Maria schreef:

    Haha die berepoot. Ja, ik wil een lekkere vent zonder problemen of gezeur over exen, geen bierbuik en 1.70 lang die alleen maar over zijn ex kan praten. Vandaag nog 3 afgepoeierd. Ik betaal nooit op RP, ik stuur een knipoogje naar een man en als hij genoeg hersens en lef heeft geeft hij dan zijn tel.nr. en 5 min. later zit je te praten.
    Hoewel… dat vinden mannen nogal moeilijk, bellen is eng.. ze willen appen liefst weken of maandenlang. Dus ja, als knappe, slanke alleenwonende vrouw met volwassen kind laat ik zulke kneuzen meteen vallen. Ook de grijzende oudere mannen die nog bij mams wonen vallen af: ze sporen niet, nooit. Liegen over van alles en nog wat, zien er niet uit.. of er gebeurt een ramp, oma dood, moeder dood, de kat dood of de kanarie hoe dan ook ze kunnen niet. Een dag later opeens wel; dan laat ik ze rustig zitten. Alsof ze dan nog interessant kunnen zijn.
    Voor seks hoef je ook niet bij hen te zijn: ze durven maar zelden en niet zonder reden. Maat XXS, geen stijve kunnen krijgen/houden.. op RP staan mannen die er 15 jaar geleden toen ik voor het eerst lid werd (gratis een paar dagen en je hebt tig dates als blijkt dat je niet liegt in je profiel) ook al stonden.
    Zelfde foto’s, zelfde tekst en knettergek, ik herkende de dorpsgek die altijd schreeuwend over straat gaat, stinkt en met bierblikken gooit naar fietsers: hij noemde zichzelf een knappe vent, ondernemer. Hahaha ja ik onderneem ook van alles, ondernemer = in de steun in de datingwereld. En dan die zonnebrillen op de kale koppen of nog beter integraalhelm, skipak en muts. Lengte 1.70 gewicht: vertel ik je later wel en nee ik heb nog geen foto ik snap niet hoe dat werkt… sjucht.
    Snap je het een beetje? O ja, krijg ook vaak boze reacties dat ik vast in dienst ben als lokkertje als ik nee zeg tegen een idioot die 200 km verderop woont en wil dat ik bij hem langskom voor een kop koffie. Koekoek! Echt, wake up.. kijk eens waarom buitenlandse mannen zo in trek zijn; gewoon straight, durven wel te zeggen dat ze een ons zoeken. Nederlandse mannen zeggen dat niet te zoeken maar als ik dan reageer met: ik zoek geen echtgenoot maar een ons, is het leuk voor herhaling vatbaar draaien ze opeens bij en willen ze prima een ons. Dan hoef ik al niet meer: ze liegen, hou ik niet van. Gewoon een vent zijn is aantrekkelijk, geen jankende Boze Alimentatiebetaler uithangen. Ik zeik ook niet over m’n ex en wat hij me gekost heeft, is mijn zaak snappie?

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Maria vindt het niet vreemd dat buitenlandse mannen in trek zijn.
    Ik vind het ook niet vreemd dat buitenlandse vrouwen in trek zijn.
    Vrouwen in Nederland prijzen zichzelf uit de markt.
    Om vervolgens af te geven op mannen.
    De onderzoekgegevens spreken voor zich zelf.

  • superboer superboer schreef:

   of is het mis gegaan met de vrouw[en] vandaag de dag? Zooo veel eisend, pffff kan geen man met wat mee doen.

  • superboer superboer schreef:

   de nederlandse vrouw is lui, te gemakzuchtig velen te dik en onverzorgd, en veel eisende. ja klopt mgtow/ de dames uit de oekraine zijn vele malen op alle fronten beter en mooier.

 22. superboer superboer schreef:

  tinder is ook een grote fake, las ik onlangs ergens wie er onderzoek had naar gedaan.

 23. Superboer Superboer schreef:

  Attamottamotta.. Superboeren uut de achterhoek Hup De Graafschap!

 24. Sint en Zwarte piet. Sint en Zwarte piet. schreef:

  Klopt mgtow.. Deze racist kan niet goed nederlands, en oh jee wat een taal gebruik! Zwarte piet neemt hem mee in de zak naar spanje.

 25. Peter Peter schreef:

  Dag mgtow, ik ben een goed uitziende Man van 48jaar, ik wil me inschrijven op een van deze sites maar ik ben werkloos, zou het dan zin hebben? Bedoel zal een vrouw er op staan te wachten? Of ben ik kansloos? Wat moet ik doen?

 26. MGTOW MGTOW schreef:

  Vrouwen vinden zich tegenwoordig zo geemancipeerd. Maar vraag je dan eens het volgende af:
  – waarom moeten mannen telkens het eerste bericht sturen?
  – waarom, als er sprake is van aanzienlijke reisafstand, is het vaak de man die naar de vrouw toe rijdt?
  – waarom wordt van een man verwacht dat hij de rekening betaalt?

  Kortom, waarom zijn mannen nog altijd de netto-investeerders?

  Op datingsites zijn er veel meer mannen dan vrouwen.
  Al die mannen zijn bereid de rol als netto-investeerder op zich te nemen
  Geen wonder dat de meeste vrouwen op datingsites een arrogante houding aannemen, een houding van: ‘ voor jou tien anderen’, ‘doe je best maar’.
  Ondanks die verwaandheid is mevrouw natuurlijk ‘serieus ‘ op zoek en wil absoluut geen ONS. Ik ken er een die dat ook in haar profiel had staan, maar die spreidde gemakkelijk haar benen hoor.

  Wil je het spelletje wat meespelen met het vooruitzicht op een ONS dan kun je je prima vermaken op een datingsite. Voor een serieuze relatie moet je er niet zijn.

  • Ima Ching Ima Ching schreef:

   Het is denk ik eerder het gebrek aan empathie. Dat gebrek maakt dat vrouwen niet in de belevingswereld van een man kunnen denken. Om diezelfde reden plaatsen mannen foto’s met een vis en een ontbloot bovenlijf op datingsites.

   Overigens vind ik het niet bijster intelligent om als vrouw de term ‘geen ONS’ op je profiel te zetten… yeah right.

   • MGTOW MGTOW schreef:

    een vrouw die klaagt over ONS die is niet voor herhaling vatbaar.

    Denk maar na, een leuke en aardige vrouw die ook nog eens in is voor een partijtje sex wordt niet snel verlaten door een man!

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Kijk uit met MGTOW hij kruipt onder verschillende namen. Hij schrijft en neemt dingen van anderen websites over. Kijk uit met deze persoon is een oplichter van een dating site. Hij heeft 10 vrouwen opgelicht.

   • De echte MGTOW De echte MGTOW schreef:

    Je kunt ook onder de naam MGTOW schrijven maar door je erbarmelijk slechte Nederlandse taalbeheersing laat je zien dat je weer die racistische idioot bent.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Deze kan geen vrouwen vinden.

   Als je hem de feiten in drukt rent hij voor alle feiten weg.

   De vrouwen hebben hem meerdere malen afgewezen, omdat hij zo vreselijke stinkt en vies en onverzorgd er zelf uit ziet. altijd maar klagen over anderen kijk eerst naar je zelf waarom jij jou frustraties hier neer legt zieke idioot.

   kijk eerst naar jou stink leven voor dat je een ander of anderen beoordeeld. Als jij het beter deed zat je nieren niet hier te vreten.

   • de echte MGTOW de echte MGTOW schreef:

    ‘…de feiten in drukt….’
    In plaats van te trollen en schelden neem een cursus Nerderlands. Een enkele reis naar het land van herkomst mag ook.

 27. Superboer Superboer schreef:

  Vroeger was het zo ; trouwen tot de dood ons schijt ; Nu is het zo ; Tot de volgende zich aandient ;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑