Home / Meetic.be – Kosten, Review en Ervaringen
Meetic logo

Meetic.be - Kosten, Review en Ervaringen

Datingsite Meetic is de Belgische variant van het in Nederland bekende Lexa. In Nederland was Lexa.nl al een tijdje de meest populaire datingsite qua aantal leden en in België wil het van oorsprong Franse datingplatform nu ook een gooi doen om de populairste te worden. Gezien het aantal nieuwe leden lijken ze hard op weg om een plaats te bemachtigen tussen de Belgische top datingsites.

Meetic.be
5 Ervaringen
3.5
Beoordeling 3.5

Hoewel er dus een andere naam wordt gehanteerd is de website van Meetic.be functioneel hetzelfde opgebouwd als haar buitenlandse zusjes. Enkel het grafisch ontwerp wijkt af. De datingsite richt zich op alle singles. Een snelle analyse van het ledenbestand leert ons dat deze vol leuke en enthousiaste singles zit die opzoek zijn naar een leuke date.

Kom in contact met singles bij jouw in de buurt

Leden hebben de mogelijkheid om een uitgebreid profiel aan te maken nadat ze zich geregistreerd hebben. Via de zoekfunctie en partnervoorstellen is het zeer eenvoudig om in contact te komen met singles uit jouw regio, buurt of stad. Je kunt je interesse in de andere persoon kenbaar maken door een bericht te sturen. Maar het is ook mogelijk om een zogenaamde “flirt” te sturen. Ben je wat avontuurlijker ingesteld? Ook dan is deze datingsite heel geschikt om in contact te komen met singles over de grens. Juist doordat deze datingsite in vele landen van Europa actief is.

Gratis Meetic

Inschrijven bij Meetic is geheel gratis en zonder verplichting. Door een gratis profiel aan te maken bij Meetic krijg je een betere indruk
van de datingsite. Het is dan op een later moment mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten en gebruik te maken van alle functionaliteiten. Regelmatig heeft deze datingsite acties en kortingen die je bijvoorbeeld de mogelijkheid geven om voor 3 dagen gratis gebruik te kunnen maken van de datingsite. Houd daarom deze website goed in de gaten. Wij krijgen exclusieve acties en kortingen aangeleverd special voor onze bezoekers!

Meetic App

Naast de website die je kunt bereiken via je laptop en pc bestaat er ook een speciale Meetic App. Via de app kun je eenvoudig online daten via je smartphone of tablet. Super handig wanneer je bijvoorbeeld aan het reizen bent en toch even wil checken of er nog nieuwe leuke singles bij zijn gekomen op meetic. Je vindt deze app in de bekende appstores voor onder andere Android en Apple apparaten. Overigens is er ook een zogenaamde responsive website beschikbaar voor je mobile device. Wil je dus liever niet de app gebruiken dan is de website geoptimaliseerd beschikbaar voor je Android of Apple smartphone.

Meetic.be screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Meetic?

Het goedkoopste Meetic abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Meetic.be kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Meetic?

  • Grote database met leden
  • Niet voor Nederlanders
  • 3.5
   Populariteit
  • 3.5
   Gebruikersgemak
  • 3.5
   Functionaliteiten
  • 3.5
   Klantenservice
  • 3.5
   Kosten
  • 3.5 Goed
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  5 reacties op “Meetic.be – Kosten, Review en Ervaringen”

  1. ann crols schreef:

   Deze site is absoluut geen aanrader. Om te beginnen is de kostprijs absoluut niet transparant. Gratis kan je vrijwel niets maar zelfs als je dan betaalt heb je slechts toegang tot een beperkt aantal diensten (dat weet je pas nadat je betaald hebt), uiteindelijk wordt het dan heel duur.
   De aangeboden profielen vallen heel erg tegen. Ook bijna allemaal Franstalige mensen en soms mensen uit Nederland. Ik vind het toch niet zo handig om een vriendje te hebben in Rotterdam ofzo

  2. Els Du Priez schreef:

   Ik zou graag mijn meetic abonnement opzeggen. Help me!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items