Home / Novamora – Kosten, Review en Ervaringen
Novamora logo

Novamora – Kosten, Review en Ervaringen

Novamora is een datingsite waar je zowel als single maar ook als stel terecht kunt. Je kunt bij het aanmelden aangeven of je een man of vrouw bent maar je kunt je ook als heterostel, homostel of lesbisch stel aanmelden. De site geeft aan zowel bedoeld te zijn voor het vinden van een date als een relatie. Ook kun je er terecht als je alleen op zoek bent naar vriendschappelijke contacten.

Novamora
34 Ervaringen
3
Beoordeling 3

Gratis profiel aanmaken

Het aanmaken van een profiel is gratis zoals op de meeste datingsites. Als je een account hebt gemaakt kun je een profiel aanmaken waarbij je meerdere foto’s kunt plaatsen. Je hoofdfoto is voor alle ingeschreven leden zichtbaar, de overige foto’s kunnen alleen bekeken worden door leden die een betaald lidmaatschap hebben.

Profielen bekijken en direct contact leggen

Zodra je profiel is aangemaakt kun je gaan zoeken in de profielen. Met een betaald lidmaatschap kun je gericht zoeken op trefwoord en andere kenmerken. Als je alleen gratis lid bent kan dat niet.

Je kunt als gratis lid ook alleen standaard berichten sturen en berichten lezen is niet mogelijk. Wil je optimaal gebruik maken van alle mogelijkheden van Novamora dan is een betaald lidmaatschap dus wel noodzakelijk. De pagina met veel gestelde vragen is hierover wat vaag. Er wordt gemeld dat het 10 credits kost als je voor een dag gebruik wilt maken van alle mogelijkheden.

Maar vervolgens staat er dat je een VIP lidmaatschap kunt nemen voor € 24,95 per maand. Even verderop in de informatie staat vermeld dat je ook een abonnement voor 2 of 4 maanden kunt nemen, dit is per maand goedkoper. Je betaalt dan respectievelijk € 19,95 of € 14,95 per maand.

Een seksdate vinden op Novamora

De uitstraling van deze website suggereert dat men zich vooral richt op het vinden van dates die seksueel getint zijn. Dit wordt onderstreept doordat ook stellen zich aan kunnen melden. Ook het moederbedrijf van Novamora is een bedrijf dat zich richt op sekscontacten online. De site waarschuwt op de homepage ook nadrukkelijk dat deze content bevat die alleen bedoeld is voor personen van 18 jaar en ouder. Of deze datingsite dus zo geschikt is als je uitsluitend op zoek bent naar een platonische vriendschap kun je je afvragen. Als je een date of een nieuwe relatie zoekt, of een sekscontact als stel dan kun je bij Novamora prima terecht. Het aanbieden van prostitutie en andere betaalde vormen van seks is nadrukkelijk niet toegestaan.

Veilig online daten

Op de website worden tips gegeven voor veilig daten. Zo wordt geadviseerd om niet te snel persoonlijke gegevens te delen met iemand die je via de site hebt leren kennen. Je kunt beter eerst elkaar beter leren kennen via de berichtenservice of via de chat. Als je een eerste afspraak maakt kun je dit het beste doen bij een openbare gelegenheid zoals een café of restaurant. Ook adviseert de site een vriend of vriendin in te lichten over je date en je bij thuiskomst even af te melden. Zorg dat je eigen vervoer hebt zodat je niet afhankelijk bent van de ander als je eerder dan gepland weg wilt.

Novamora screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van NovaMora.nl?

 • Gratis inschrijven
 • Gratis zoeken in de profielen
 • Gratis standaard berichten versturen
 • Onduidelijkheid over de kosten
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore

Novamora FAQ

Hoe kan ik Novamora opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Novamora? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Novamora.nl account.

Novamora opzeggen

Novamora.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Novamora en log in met je profielnaam en wachtwoord.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op je profielnaam staan in de rechterbovenhoek van de pagina. Een menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op: “Account”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Klik op het tabblad: “Uitschrijven”.

stap 4: Een nieuwe pagina is nu weer geopend. Geef een reden van uitschrijving en vink dan het vakje aan voor: “Ja, schrijf mij nu definitief uit”. Klik dan op de rode button: “Nu uitschrijven”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Novamora!

 

Laats bijgewerkt: 14 oktober 2021

34 reacties op “Novamora – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for novakorazuigt novakorazuigt schreef:

  Wat een kudsite echt niks daaraan helpt iemand aan een spannend contact od. Het is gewoon een verdien model, zonder enige potentie jou te helpen aan een spannend contact of vrouw. Hoe je geld gewoon in je zak…,

 2. Avatar for Nic Nic schreef:

  Wat ook heel opvallend is dat veel vrouwen uit allemaal de zelfde plaats komen en veel uit Limburg haha , die novamora heeft iemand in dienst die als hij er een fake vrouw opzet dan telkens dat plaatsje uit die streek gebruikt , en zullen inderdaad een paar echte opzitten maar als we eerlijk zijn kun je beter inderdaad naar een kroeg of gezellig bruin café gaan en dan is je slagingspercentage hoger en waarschijnlijk de ontmoeting leuker dan je geld over de balk te gooien bij deze nep site ,

 3. Avatar for Nic Nic schreef:

  Voor mij een grote nep site , veel wisseling van de zelfde foto’s , ben niet de onaantrekkelijkste maar nergens krijg je antwoordt op terug , zelfs niet van doorgerookte types van vrouwen O moet niet liegen 1 vrouw contact gehad maar was een heel vreemd gesprek wat nergens heen ging alsof je aan het lijntje werd gehouden , tevens duwen ze van een andere site er ook foto in van vrouwen en allemaal willen ze er later op terug komen maar bij een net normaal antwoordt geen tegen reactie , mensen sexjob geeft meer en is echt gratis dus deze site kun je beter mijden , zonde van je geld

 4. Avatar for Orea Orea schreef:

  Mannen alleen, ga van de site af. Natuurlijk krijg je geen reactie.
  Wij staan erop als stelletje. Er staan behoorlijk wat leuke profielen op.
  De mannen alleen verknallen de boel door fake contacten aan te maken en niet weten hoe je met andere mensen moet omgaan

 5. Avatar for Kossie Kossie schreef:

  Niet doen! Allemaal nep!

 6. Avatar for Nic Nic schreef:

  Me vrouw Heeft eens ingeschreven , en op alles waar ze op reageerde komt er een gesprek en ja hoor ineens kunnen ze nog niet ontvangen en kinderen en nog geen tijd , noem maar op , me vrouw ziet er goed uit , blond en alles perfect en niet doorgerookt dus niet zo een van nee dank je maar komt nooit tot een leuke ontmoeting en nog een vreemde is dat als zij uitlogt en je kijkt via niet haar site is ze nog online ????? Kortom of veel droog foto neukers of zeer zeer nep om je aan het lijntje te houden

 7. Avatar for Janus Janus schreef:

  Ook ik vermoed dat het allemaal nep profielen zijn. Heb 50 persoonlijke berichten gestuurd en een echte reactie gehad, maar die vertrouwde ik niet. En euh, het is natuurlijk niet aan mij, maar ik ben echt niet onaantrekkelijk en ik schrijf normale berichten. Dus mijn conclusie, ik betaalde 60 euro voor niets. Het lijkt me echt volledig oplichting. Niet doen dus…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.