datingsite parship

Home » 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites 50liefde logo

Laatst bijgewerkt op augustus 25th, 2020 | door Welke online datingsite?

291

50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

InfoKostenActie & kortingReviewErvaringen

 

50liefde info

Eén van de grootste vijftigplus datingsites van ons land is 50liefde. Dit komt omdat het een zeer heldere en duidelijke datingsite is waar ook nog eens zeer veel leuke leden staan ingeschreven. Het is zelfs zo dat één op drie leden hier een partner heeft gevonden en dit mogen we wel een zeer hoog slagingspercentage noemen. Het leuke aan deze datingsite is dat er tips worden gegeven aan de leden. Dit geldt dan voor eigenlijk alles, je kunt er tips vinden hoe je een leuk persoon aan moet schrijven in een bericht maar ook als je voor de eerste keer een afspraakje hebt met een lid dan zijn er tips te vinden hoe je dit nu het beste aan kunt pakken. Je staat er dan ook nooit alleen voor als je je in hebt geschreven op deze website. Dit geldt dan ook meteen voor de klantenservice, wanneer je een vraag hebt dan kun je deze meteen stellen en dit kan niet alleen via de e-mail of het contactformulier maar er is ook de mogelijkheid om te gaan bellen. Mocht je al een probleem hebben dan weet je ook zeker dat dit snel opgelost zal gaan worden.

Dat deze datingsite zeer populair onder 50 plussers blijkt wel uit het aantal verzonden berichten en glimlachen die onder de leden worden uitgewisseld. Afgelopen jaar vonden er maar liefst meer dan 1 miljoen contactuitwisselingen plaats! Doordat er naar eigen zeggen dagelijks honderden nieuwe leden zich aanmelden ontvangt u constant nieuwe partnervoorstellen.

met 50liefde.nl kun je overal online daten

De website is niet alleen duidelijk als je deze op een computer gaat bekijken. Ook als je de website bekijkt op een tablet of een smartphone dan blijft deze ondanks het kleinere scherm zeer duidelijk. Het wordt je dan ook makkelijk gemaakt want ook als je voor de televisie zit met je tablet en je wilt graag nog even je berichten bekijken of zien welke leuke nieuwe leden er zijn dan is dit allemaal mogelijk. Het is dan ook niet zo vreemd dat de website van 50liefde zeer populair is en dat er dagelijks vele nieuwe leden bijkomen. Het afgelopen jaar zijn er zelfs meer dan een miljoen berichten verzonden en dat geeft wel aan hoe tevreden de leden met de website zijn.

De profielen worden handmatig gecontroleerd

Wat goed is om te weten dat is dat de profielen die op 50liefde te lezen zijn handmatig gecontroleerd worden. Zo hebben de mensen die slechte bedoelingen hebben minder kans en weet je ook dat je altijd aan het praten bent met de persoon die je op de foto ziet staan. De balans tussen de mannen en de vrouwen die is ook zeer goed en het is dan ook niet zo dat er veel meer mannen dan vrouwen op deze website te vinden zijn. Dat verklaart ook meteen waarom het slagingspercentage van deze website zo hoog is en waarom het aantal leden alleen maar aan het toenemen is.

Heb jij zin in een leuke date?

50liefde is een website waar je met plezier zal komen en waar je talloze leuke mannen en vrouwen kunt vinden. Je kunt hier eenvoudig mee in contact komen en zoals je aan het slagingspercentage kunt zien is het bij veel mensen ook gelukt om een leuke date af te spreken. Probeer het dus ook eens en wie weet zit jij straks ook in een restaurant met een leuke man of vrouw die je via 50liefde hebt leren kennen.

Mannen die zich inschrijven bij 50liefde hebben geluk. Er staan op deze datingsite namelijk meer vrouwen dan mannen geregistreerd. Relatief veel vrouwen vonden dus al hun weg naar deze leuke datingsite. Dit lijkt voornamelijk te komen door de serieuze insteek van de online datingwebsite. Op de website vind je dan ook voornamelijk singles die expliciet op zoek zijn naar een serieuze relatie.

50liefde-kosten-screenshot

 

50Liefde kosten abonnement

3 maanden

€24,99 p.m.
€24,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

6 maanden

€19,99 p.m.
€19,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

12 maanden

€14,99 p.m.
€14,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

Gratis

€0,-
€0,-
 • gratis lidmaatschap

Het goedkoopste “50 liefde” abonnement kost € 14,99 per maand bij een duur van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van 50liefde kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van 50liefde neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

50Liefde actie en korting

Tijdelijke actie

1 maand voor €19,99!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor 50liefde.

Verlopen acties en kortingen

Meer over 50liefde.nl

50liefde opzeggen en account verwijderen

Review

Populariteit ★ ★ ★ ★

Datingsite 50liefde heeft het laatste jaar veel nieuwe leden gekregen. Steeds meer 50 plussers kiezen een datingsite die zich enkel op deze doelgroep richt. Wij verwachten dat het aantal online datende senioren de komende jaren nog flink zal toenemen.

Gebruikersgemak  ★ ★ ★ ★

De website van 50liefde.nl oogt fris en helemaal van deze tijd. Zonder te veel poespas is het voor een gebruiker simpel te gebruiken. De navigatie door de gehele website is dus duidelijk en levert geen problemen op.

Functionaliteiten ★ ★ ★

De functionaliteiten van de datingsite zijn vrij standaard. Alle opties die je zult verwachten van een dergelijke website worden aangeboden. Zo krijg je bijvoorbeeld partnervoorstellen en kun je een digitale flirt (smile) versturen. Kijk voor alle functionaliteiten op 50liefde.nl.

Klantenservice ★ ★ ★ ★★

De datingsite heeft een uitstekende klantenservice die zowel per mail (helpdesk@50liefde.nl) als telefonisch (tel. 085-401-3450) bereikbaar is. Dat je deze helpdesk per telefoon bereiken kan is een pluspunt ten opzichte van andere datingsites.

Kosten ★ ★ ★ ★

De prijs van een premium comfort pakket kost op het moment van schrijven €17,99 per maand. Dit is een uitstekende prijs als je bedenkt dat andere datingsites soms een meervoud van dit bedrag vragen.

50liefde Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite 50liefde. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met 50liefde? Geef hieronder jouw reactie!

 

50liefde review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Datingsite 50liefde is zeer geschikt voor vijfitg plussers die voor het eerst willen kennis maken met online dating. De datingsite is helder opgezet, beschikt over een uitstekende klantenservice en de prijs is ook nog eens zeer schappelijk te noemen.

4.1About the Author

Anoniem291 Ervaringen - 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Olaf Olaf schreef:

  Een grote mix van neppe profielen en echte profielen. Je ontkomt er vandaag de dag niet meer aan. Als het op lange termijn z’n vruchten afwerpt hoor je mij niet klagen. Ik schrijf deze reactie alleen om te laten weten dat 50liefde een prima datingsite is, maar je zeker het geduld moet kunnen opbrengen om hier iemand tegen te komen die je wilt ontmoeten.

 2. John John schreef:

  Handmatig gecontroleerde profielen, dat geloof ik niet helemaal. Je merkt soms dat je tegen ”robots” aan het praten bent. Nou is dat niet heel erg, want je ziet ook talloze ”echte” mensen/profielen, maar alsnog is dat een misleidende tekst. 50liefde is niet perfect, geen enkele datingsite is dat, maar de site heeft me wel geholpen om aan in ieder geval, leuk contact te komen.

 3. Alice Alice schreef:

  Ja de nederlandse datingsites moeten eens schoonschip maken en een volledig ander platform aanbieden. Ik weet soms niet meer waar ik mee bezig ben en of t allemaal wel aan komt bij de persoon die ik voor ogen heb.

 4. superboer superboer schreef:

  Lexa moet het volgende doen om weer aantrekkelijk te worden voor de man en vrouw; Alle leden eerst laten betalen voor dat ze op de site willen, dus geen gratis leden meer [toelaten]. Alles voor 1prijs, dus geen extra opties om voor te betalen, ook het kunnen zien wie er betaalt member is of niet, ook het kunnen zien wie je bericht gelezen hebt. Nu moet je overal extra voor betalen, zien de bomen het bos niet meer en voor velen niet te doen. Als lexa al deze punten in praktijk brengt? word het weer leuk op lexa, nu zijn er meer inactieve leden dan betaalde. Met andere woorden,; kijken zonder kopen; loeren en niks meer.

 5. Laila Laila schreef:

  Vind het maar schimmig over hoe er gedaan wordt met die betalingen en de opzeggingen. Ik hoor daar de meest rare verhalen over… iemand meer ervaring mee?

  • BB BB schreef:

   Je gevoel is goed!
   50liefde is 1 vd grootste nep datingsites in dit land.
   Fakeprofielen en veel onduidelijkheid over voorwaarden en betalingen.
   Niet aan beginnen!

 6. Alida Alida schreef:

  Morge,

  Fijne ervaring gehad bij 50liefde. Gebruiksvriendelijk en modern. Iets waar ik naar opzoek was! Daarnaast was het voor mij ook belangrijk een groot ledenplatform tegen te komen… het was namelijk van belang dat ik zoveel mogelijk verschillende mensen leerde kennen. 50liefde doet wat ze moeten doen.

  Mijn dank is uitermate groot.

  • Sofie Sofie schreef:

   Nepreview.
   Als het positief is over 50liefde, is het 99% zeker nep, dus wees gewaarschuwd.
   Dit zijn de ergste oplichters in datingland, google er maar eens op!

   • BB BB schreef:

    Helemaal mee eens!

    50liefde is 1 vd grootste nep datingsites in dit land.
    Fakeprofielen en veel onduidelijkheid over voorwaarden en betalingen.

 7. Ella Ella schreef:

  Hallo,
  Fijne datingsite voor mensen zoals ik. 50+

 8. Mario Mario schreef:

  Morgen,

  Voor mij heeft het wel degelijk gewerkt. Ben ook ontzettend lang lid geweest, 1.5 jaar. Dus in dat tijdsbestek heb ik veel mensen leren kennen en ook echt ontmoet. Ik denk een stuk of 5-6 ontmoetingen gehad. De website is gebruiksvriendelijk en maakt het geheel mogelijk om snel contact te hebben. Erg fijn! Ik vond het een leuke ervaring, alleen zijn de prijzen 39.99 pm voor het reguliere abonnement, na de premium, best hoog. Nam niet weg dat het uiteindelijk gewoon deed wat het moest doen. Bedankt!

 9. Delanoot Delanoot schreef:

  Die zul je altijd blijven houden, of je t nou wil of niet. Er zijn maar een X aantal datingsites met alleen maar echte profielen. 50liefde hoort hier iig niet tussen, neemt niet weg dat de site gewoon meer dan oke is. Maar voor het echte contact, echt vriendschap en echt liefde, weet ik niet of je hier juist zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑