datingsite parship

Home » 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites 50liefde logo

Laatst bijgewerkt op augustus 25th, 2020 | door Welke online datingsite?

291

50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

InfoKostenActie & kortingReviewErvaringen

 

50liefde info

Eén van de grootste vijftigplus datingsites van ons land is 50liefde. Dit komt omdat het een zeer heldere en duidelijke datingsite is waar ook nog eens zeer veel leuke leden staan ingeschreven. Het is zelfs zo dat één op drie leden hier een partner heeft gevonden en dit mogen we wel een zeer hoog slagingspercentage noemen. Het leuke aan deze datingsite is dat er tips worden gegeven aan de leden. Dit geldt dan voor eigenlijk alles, je kunt er tips vinden hoe je een leuk persoon aan moet schrijven in een bericht maar ook als je voor de eerste keer een afspraakje hebt met een lid dan zijn er tips te vinden hoe je dit nu het beste aan kunt pakken. Je staat er dan ook nooit alleen voor als je je in hebt geschreven op deze website. Dit geldt dan ook meteen voor de klantenservice, wanneer je een vraag hebt dan kun je deze meteen stellen en dit kan niet alleen via de e-mail of het contactformulier maar er is ook de mogelijkheid om te gaan bellen. Mocht je al een probleem hebben dan weet je ook zeker dat dit snel opgelost zal gaan worden.

Dat deze datingsite zeer populair onder 50 plussers blijkt wel uit het aantal verzonden berichten en glimlachen die onder de leden worden uitgewisseld. Afgelopen jaar vonden er maar liefst meer dan 1 miljoen contactuitwisselingen plaats! Doordat er naar eigen zeggen dagelijks honderden nieuwe leden zich aanmelden ontvangt u constant nieuwe partnervoorstellen.

met 50liefde.nl kun je overal online daten

De website is niet alleen duidelijk als je deze op een computer gaat bekijken. Ook als je de website bekijkt op een tablet of een smartphone dan blijft deze ondanks het kleinere scherm zeer duidelijk. Het wordt je dan ook makkelijk gemaakt want ook als je voor de televisie zit met je tablet en je wilt graag nog even je berichten bekijken of zien welke leuke nieuwe leden er zijn dan is dit allemaal mogelijk. Het is dan ook niet zo vreemd dat de website van 50liefde zeer populair is en dat er dagelijks vele nieuwe leden bijkomen. Het afgelopen jaar zijn er zelfs meer dan een miljoen berichten verzonden en dat geeft wel aan hoe tevreden de leden met de website zijn.

De profielen worden handmatig gecontroleerd

Wat goed is om te weten dat is dat de profielen die op 50liefde te lezen zijn handmatig gecontroleerd worden. Zo hebben de mensen die slechte bedoelingen hebben minder kans en weet je ook dat je altijd aan het praten bent met de persoon die je op de foto ziet staan. De balans tussen de mannen en de vrouwen die is ook zeer goed en het is dan ook niet zo dat er veel meer mannen dan vrouwen op deze website te vinden zijn. Dat verklaart ook meteen waarom het slagingspercentage van deze website zo hoog is en waarom het aantal leden alleen maar aan het toenemen is.

Heb jij zin in een leuke date?

50liefde is een website waar je met plezier zal komen en waar je talloze leuke mannen en vrouwen kunt vinden. Je kunt hier eenvoudig mee in contact komen en zoals je aan het slagingspercentage kunt zien is het bij veel mensen ook gelukt om een leuke date af te spreken. Probeer het dus ook eens en wie weet zit jij straks ook in een restaurant met een leuke man of vrouw die je via 50liefde hebt leren kennen.

Mannen die zich inschrijven bij 50liefde hebben geluk. Er staan op deze datingsite namelijk meer vrouwen dan mannen geregistreerd. Relatief veel vrouwen vonden dus al hun weg naar deze leuke datingsite. Dit lijkt voornamelijk te komen door de serieuze insteek van de online datingwebsite. Op de website vind je dan ook voornamelijk singles die expliciet op zoek zijn naar een serieuze relatie.

50liefde-kosten-screenshot

 

50Liefde kosten abonnement

3 maanden

€24,99 p.m.
€24,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

6 maanden

€19,99 p.m.
€19,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

12 maanden

€14,99 p.m.
€14,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

Gratis

€0,-
€0,-
 • gratis lidmaatschap

Het goedkoopste “50 liefde” abonnement kost € 14,99 per maand bij een duur van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van 50liefde kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van 50liefde neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

50Liefde actie en korting

Tijdelijke actie

1 maand voor €19,99!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor 50liefde.

Verlopen acties en kortingen

Meer over 50liefde.nl

50liefde opzeggen en account verwijderen

Review

Populariteit ★ ★ ★ ★

Datingsite 50liefde heeft het laatste jaar veel nieuwe leden gekregen. Steeds meer 50 plussers kiezen een datingsite die zich enkel op deze doelgroep richt. Wij verwachten dat het aantal online datende senioren de komende jaren nog flink zal toenemen.

Gebruikersgemak  ★ ★ ★ ★

De website van 50liefde.nl oogt fris en helemaal van deze tijd. Zonder te veel poespas is het voor een gebruiker simpel te gebruiken. De navigatie door de gehele website is dus duidelijk en levert geen problemen op.

Functionaliteiten ★ ★ ★

De functionaliteiten van de datingsite zijn vrij standaard. Alle opties die je zult verwachten van een dergelijke website worden aangeboden. Zo krijg je bijvoorbeeld partnervoorstellen en kun je een digitale flirt (smile) versturen. Kijk voor alle functionaliteiten op 50liefde.nl.

Klantenservice ★ ★ ★ ★★

De datingsite heeft een uitstekende klantenservice die zowel per mail (helpdesk@50liefde.nl) als telefonisch (tel. 085-401-3450) bereikbaar is. Dat je deze helpdesk per telefoon bereiken kan is een pluspunt ten opzichte van andere datingsites.

Kosten ★ ★ ★ ★

De prijs van een premium comfort pakket kost op het moment van schrijven €17,99 per maand. Dit is een uitstekende prijs als je bedenkt dat andere datingsites soms een meervoud van dit bedrag vragen.

50liefde Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite 50liefde. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met 50liefde? Geef hieronder jouw reactie!

 

50liefde review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Datingsite 50liefde is zeer geschikt voor vijfitg plussers die voor het eerst willen kennis maken met online dating. De datingsite is helder opgezet, beschikt over een uitstekende klantenservice en de prijs is ook nog eens zeer schappelijk te noemen.

4.1About the Author

Anoniem291 Ervaringen - 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Olaf Olaf schreef:

  Een grote mix van neppe profielen en echte profielen. Je ontkomt er vandaag de dag niet meer aan. Als het op lange termijn z’n vruchten afwerpt hoor je mij niet klagen. Ik schrijf deze reactie alleen om te laten weten dat 50liefde een prima datingsite is, maar je zeker het geduld moet kunnen opbrengen om hier iemand tegen te komen die je wilt ontmoeten.

 2. John John schreef:

  Handmatig gecontroleerde profielen, dat geloof ik niet helemaal. Je merkt soms dat je tegen ”robots” aan het praten bent. Nou is dat niet heel erg, want je ziet ook talloze ”echte” mensen/profielen, maar alsnog is dat een misleidende tekst. 50liefde is niet perfect, geen enkele datingsite is dat, maar de site heeft me wel geholpen om aan in ieder geval, leuk contact te komen.

 3. Alice Alice schreef:

  Ja de nederlandse datingsites moeten eens schoonschip maken en een volledig ander platform aanbieden. Ik weet soms niet meer waar ik mee bezig ben en of t allemaal wel aan komt bij de persoon die ik voor ogen heb.

 4. superboer superboer schreef:

  Lexa moet het volgende doen om weer aantrekkelijk te worden voor de man en vrouw; Alle leden eerst laten betalen voor dat ze op de site willen, dus geen gratis leden meer [toelaten]. Alles voor 1prijs, dus geen extra opties om voor te betalen, ook het kunnen zien wie er betaalt member is of niet, ook het kunnen zien wie je bericht gelezen hebt. Nu moet je overal extra voor betalen, zien de bomen het bos niet meer en voor velen niet te doen. Als lexa al deze punten in praktijk brengt? word het weer leuk op lexa, nu zijn er meer inactieve leden dan betaalde. Met andere woorden,; kijken zonder kopen; loeren en niks meer.

 5. Laila Laila schreef:

  Vind het maar schimmig over hoe er gedaan wordt met die betalingen en de opzeggingen. Ik hoor daar de meest rare verhalen over… iemand meer ervaring mee?

  • BB BB schreef:

   Je gevoel is goed!
   50liefde is 1 vd grootste nep datingsites in dit land.
   Fakeprofielen en veel onduidelijkheid over voorwaarden en betalingen.
   Niet aan beginnen!

 6. Alida Alida schreef:

  Morge,

  Fijne ervaring gehad bij 50liefde. Gebruiksvriendelijk en modern. Iets waar ik naar opzoek was! Daarnaast was het voor mij ook belangrijk een groot ledenplatform tegen te komen… het was namelijk van belang dat ik zoveel mogelijk verschillende mensen leerde kennen. 50liefde doet wat ze moeten doen.

  Mijn dank is uitermate groot.

  • Sofie Sofie schreef:

   Nepreview.
   Als het positief is over 50liefde, is het 99% zeker nep, dus wees gewaarschuwd.
   Dit zijn de ergste oplichters in datingland, google er maar eens op!

   • BB BB schreef:

    Helemaal mee eens!

    50liefde is 1 vd grootste nep datingsites in dit land.
    Fakeprofielen en veel onduidelijkheid over voorwaarden en betalingen.

 7. Ella Ella schreef:

  Hallo,
  Fijne datingsite voor mensen zoals ik. 50+

 8. Mario Mario schreef:

  Morgen,

  Voor mij heeft het wel degelijk gewerkt. Ben ook ontzettend lang lid geweest, 1.5 jaar. Dus in dat tijdsbestek heb ik veel mensen leren kennen en ook echt ontmoet. Ik denk een stuk of 5-6 ontmoetingen gehad. De website is gebruiksvriendelijk en maakt het geheel mogelijk om snel contact te hebben. Erg fijn! Ik vond het een leuke ervaring, alleen zijn de prijzen 39.99 pm voor het reguliere abonnement, na de premium, best hoog. Nam niet weg dat het uiteindelijk gewoon deed wat het moest doen. Bedankt!

 9. Delanoot Delanoot schreef:

  Die zul je altijd blijven houden, of je t nou wil of niet. Er zijn maar een X aantal datingsites met alleen maar echte profielen. 50liefde hoort hier iig niet tussen, neemt niet weg dat de site gewoon meer dan oke is. Maar voor het echte contact, echt vriendschap en echt liefde, weet ik niet of je hier juist zit.

 10. Hense Hense schreef:

  1 keer geprobeerd, direct mee gestopt. Ik snap niet waarom er nog datingsites zijn met fictieve profielen. Is dat om de sites op te vullen?? Of lijkt het net alsof je tegen een robot praat. Slecht zeg.

 11. Geertje Geertje schreef:

  50liefde brengt veel verschillende reacties met zich mee lees ik hier en daar. Ik kan me ook ergens wel in leven dat deze datingsite niet bevalt. Maar als je kijkt wat voor belabberde datingsites er nog meer zijn? 50liefde is nog gelukkig gericht op senioren, kan je van de overige datingsites niet echt zeggen. Ik sta positief tegenover deze datingsite. Je kan er terecht voor leuk contact of meer, zolang ik er plezier aan beleef spreek ik geen negativiteit uit.

  • Ev Ev schreef:

   Goedemorgen,

   Het is maar hoe je er tegen aan kijkt, datingsites kunnen er zijn om je daadwerkelijk te helpen of geld te innen. Maar in de meeste gevallen blijken ze toch te werken. Zelf ben ik een fan geworden van 50liefde sinds mijn scheiding 3 jaar geleden. 50liefde is dan wel een online datingplatform, maar dankzij deze site kreeg ik weer de kracht om opzoek te gaan naar een nieuwe vent!

   Jezelf een klein beetje verdiepen in de site en je weet wat je te wachten staat. Geen hogere wiskunde of poespas, gewoon contacten leggen en afspreken.

 12. JS JS schreef:

  Had me ingeschreven met de actie 1 mnd 19,95 euro, dan neem ik aan dat je een maandje lid bent, maar nee hoor, blijkt dus dat je abonnement stilzwijgend verlengd wordt en geld van je rekening wordt gehaald. Heb ik dat geld terug gevorderd, gelijk mail of ik weer wilde betalen + een maand extra (omdat er schijnbaar een maand opzegtermijn is) en administratiekosten, totaal 87,48 euro maar dat staat niet vermeld bij zo’n actie aanbod. Oplichterij.

  • Luc Luc schreef:

   Hoe kan je daar van uit gaan? Je actie maand verloopt gewoon en gaat daarna inderdaad het reguliere bedrag betalen. Mensen zijn zo kortzichtig, dat is echt niet normaal. Als je gewoon de algemene voorwaarden doorneemt heb je hier geen last van. Of als je echt vraagtekens hebt, bel je gewoon de klantenservice.

   Voor mij geen poespas o.i.d en heeft 50liefde mij prima geholpen iig..

 13. Reymar Reymar schreef:

  Je ziet dat 50liefde volledig centraal staat voor het vinden van een nieuwe partner. Erg fijn! Ik vind trouwens de partnervoorstellen ook een ideale functie. A.d.h.v jouw profiel kunnen ze een beetje inschatten welke man / vrouw er eventueel bij jou zou passen. Inmiddels zit ik in maand 4 en met plezier! Ik wil het iedere andere man/vrouw aanraden die opzoek is naar een partner boven de 40 jaar oud. Het is een gebruiksvriendelijke datingsite met een zeer parate klantenservice. Lees de voorwaarden goed door en omarm plezier.

  Reymar

 14. Lex Lex schreef:

  Een dikke duim omhoog. Nooit verwacht dat een datingsite mijn leven op zo’n positieve manier op zn kop zou krijgen.

 15. Arjan Arjan schreef:

  T.o.v een Lexa of Parship in mijn ogen een betere datingsite. Nog niet optimaal, maar ik kan mijn weg wel vinden. Het is belangrijk om je te verdiepen in de algemene voorwaarden, hier voorkom je dus mee dat je voor verassingen komt te staan.

  Momenteel ben ik nog lid, maar heb het vermoeden dat dat niet lang meer duurt (op een positieve manier). Leuke contacten gelegd en nu even afwachten wanneer we kunnen afspreken.

  Arjan

  • Katrien Katrien schreef:

   Mee eens Arjan… ik snap ook de mensen met negatieve reacties, want soms kan het omslachtig zijn. Maar men moet beseffen dat dit puur gericht is op senioren, en je geen andere lariekoek om je heen hebt die daar misbruik van wil maken.

 16. Kees Kees schreef:

  Veel geld voor absoluut niets!
  Het is behoorlijk duur voor 3 maanden a 24,95, zeker niet goedkoop. Als daarbij dan nog credits door leden moeten worden gekocht om reacties van niet leden te ontvangen is wel erg inhalig. Wanneer ik de reacties die ik als 50+ bijna 60 krijg op andere sites, en hier tot op heden nog helemaal niets, is het resultaat van 50liefde helemaal nul. Ik had verwacht met mijn leeftijd juist HIER beter te scoren dan op Lexa, Badoo en Tinder.
  Ik zal zien wat er in de komende maanden nog komt, maar heb nu al het gevoel een kat in de zak te hebben gekocht.

  • superboer superboer schreef:

   @Kees; ja of meerdere katten? Als man weg blijven van al die bagger wat date sites heet. Kost alleen maar geld en levert ;ons; de Man nul op.

  • Marian Marian schreef:

   Haha ja ik hoor meer van die verhalen Kees. Gelukkig heeft dit bij mij anders uitgepakt.. ik zou het nog even de tijd geven. Don’t judge a book by its cover. Geduld is belangrijk op datingsites. Geloof me, ik spreek uit ervaring.

 17. Yanita Yanita schreef:

  50liefde heeft me net zoals andere senioren erg geholpen op het gebied van socializen. Je merkt dat je na een jaar best een behoorlijk online vriendenkring hebt opgebouwd. Of je hier nou komt voor de liefde of voor het contact, beide is mogelijk. Voor mij was het al snel een succes omdat voor mij alleen het contact al voldoende was.

  Groetjes,
  Yanita

 18. Diana Diana schreef:

  Hallo.

  Je merkt zeker dat het drukker is nu. Veel mensen zitten thuis vanwege de huidige situatie, in principe voor datingsites een pluspunt. Ik merk het aan alle kanten bij 50liefde. Dikke voldoende.

 19. Nelleke Nelleke schreef:

  Erg fijne datingsite voor mensen van 40+ inderdaad. Het laat zien dat het mogelijk is om andere mensen te ontmoeten. Voor mij even on-hold gezet vanwege de corona maatregelen, maar er staat in Juli zeker iets gepland. Ben erg benieuwd.

  Fijn en bedankt.

  Groetjes
  Nel

 20. Evelien Evelien schreef:

  Het is inderdaad belangrijk dat je alles goed doorneemt. Ze willen niemand in de zeik nemen en willen vrijwel altijd tot een oplossing komen. Ik had zelf ook wat problemen, te lang verhaal voor hier, maar uiteindelijk netjes opgelost. Een datingsite zonder bepaalde ”adders” onder het gras is moeilijk te vinden.

  • Johannes Johannes schreef:

   Helemaal mee eens Evelien! Weinig aan toe te voegen. Een gebruiksvriendelijke datingsite waar senioren ook echt centraal staan.

 21. Ton Ton schreef:

  Veel mensen hebben last van het opzeggen en de bijkomende kosten ervan. Ik snap het ook niet helemaal, zelf geen last van gehad. Maar ik zou gewoon goed de algemene voorwaarden doornemen en hun verwijzen op het feit dat alles wat ze dus evt fout proberen te verhalen op je, dit anders beschreven staat in de voorwaarden. Al met al een plezierige datingsite.

 22. Berend Berend schreef:

  Hele fijne datingsite!

 23. Gilles Gilles schreef:

  oprecht een leuke datingsite. gebruiksvriendelijk en gericht op senioren. blij dat ik er aan deel heb genomen. Veel mensen vinden het tricky omdat je misschien om de tuin geleidt word, maar dat is hier niet het geval. Recht voor zijn raap.. uiteraard zal iedereen te maken hebben met een fictief persoon, maar geloof me… 80% is echt. Bedankt

 24. Carola66 Carola66 schreef:

  Aanrader als je echt opzoek bent naar liefde. Erg lang gebruik van gemaakt en tot op heden nog steeds gelukkig met mijn man.

  Carola

 25. Bulleke Bulleke schreef:

  Als je hier een profiel aan maakt en je bevestigt jouw profiel niet met de e-mail die je dan ontvangt, dan kun je dat profiel ook niet verwijderen.

  Dan mag je er vanuit gaan dat er een hoop inactieve profielen zullen zijn…

  En verder zie je al diezelfde wanhopige koppen die je op andere datingsites ook ziet.

  • Bas67 Bas67 schreef:

   Je zal ten alle tijden te maken hebben met fictie. Daar moet je een beetje doorheen kijken, want het is hier wel zeker mogelijk om elkaar te kunnen ontmoeten. Ikzelf ben er een goed voorbeeld van namelijk.

 26. Ben Ben schreef:

  Leuke datingsite met de focus op senioren. Top

 27. Eline Eline schreef:

  Een betere datingsite dan een Lexa of Parship als je het mij vraagt. Hier is het echt gericht op senioren, bij de andere twee heb je nog vaak een mix van. Daarnaast zijn er ook veel mensen lid voor het zoeken van een vriendschap. ideaal!

  • gerard gerard schreef:

   Hallo Eline,

   Daar ben ik het volledig mee eens. Ik was ook opzoek naar een datingsite puur gericht op senioren. Gelukkig hebben we allebei kunnen vinden waar we naar opzoek waren haha.

   Gerard

 28. Elsa Elsa schreef:

  Hele mooie site om voor senioren contacten te leggen. Ik ben nu een jaar lid geweest en heb er 2 hele goede vrienden aan over gehouden. Het ging mij om het maken van nieuwe vrienden en geen liefde. Dat hoeft voor mij niet. Je kan kiezen uit diverse abonnementen, 3,6,12 maanden. Dat zijn gelijk premium maanden waarvoor je minder betaald als de reguliere abonnementen. Ideaal! De rest spreekt eigenlijk allemaal voorzich, maar het is wel aan te raden om alles goed door te nemen.

 29. Evelean Evelean schreef:

  Ik twijfel een beetje, ik ben nu een maand lid, maar nog niet echt serieuze gesprekken.

  • Gerard Gerard schreef:

   Had ik in het begin ook, maar toch nog besloten om minimaal en halfjaar lid te blijven. Uiteindelijk krijg je gesprekken waar je op hoopte en naar zocht. Dat is bij iedereen overkomen die ik heb gesproken over 50liefde. 🙂

 30. Merel67 Merel67 schreef:

  Ja niet iedereen zal een succes hebben. Op geen enkele datingsite heb je gelijk succes en misschien geen goede ervaring. Al met al kan ik dan zeggen dat ik geluk heb gehad? Ik weet het niet, het is toch de datingsite zelf die ervoor zorgt dat je elkaar zou kunnen vinden. Ja daar staat een prijs tegenover..

  • Shane Shane schreef:

   Ben ik met je eens Merel, weinig aan toe te voegen. Je hebt geen geluk gehad hoor, datingsites zijn er toch om mensen met elkaar in contact te laten komen? Same here.

 31. Anja Anja schreef:

  Ook ik heb nare ervaringen met deze lui.
  Ik heb weliswaar 2 dagen te laat mijn opzegging gedaan van het proef abonnement, maar na stornering van de “stilzwijgende verlenging” van 39,99 euro, krijg ik ook dreigementen dat ik nu opeens nog een maand moet betalen en incasso kosten etc. Na betaling van de 19,99 proef abonnement, nu dus een rekening van 87,48!!!
  Ik ontving vandaag onderstaande email:
  “Wij hebben geconstateerd dat u op 13-11-2019 om 11:15:08 een stornering ter hoogte van € 39,99 heeft laten uitvoeren door uw bank voor de maand november van 2019. Dit is niet conform onze wederzijdse overeenkomst, waarbij u ook nog een opzegtermijn heeft van 1 maand. Dit houdt in dat u naast de € 39,99 nogmaals een bedrag van € 39,99 aan ons schuldig bent, wat neerkomt op een totaal van € 79,98.Wij zien graag het bedrag van € 79,98 + € 7,50 (administratiekosten) = € 87,48 tegemoet.”
  Ik heb wel degelijk opgezegd, wat raden jullie mij aan? Blijven weigeren te betalen met als risico dat zij inderdaad een incassobureau erop gaan zetten. Dan wordt het wel een duur proefje! Groet, Anja

  • suzanne suzanne schreef:

   Hallo Anja,

   naar bericht! Ik heb gelukkig zo iets nooit ervaren op 50liefde een tijd terug. Je kan ook tot een schikking komen of inderdaad niet betalen. Het is maar waar je zelf voor open staat. Zonde dat jou het niet gelukt is een partner te vinden hier.

   Suzanne

  • PFN PFN schreef:

   Als je twee dagen te laat bent, ben je gewoon te laat. In jouw overeenkomst (met de daarbij horende voorwaarden) staan duidelijk de afspraken vastgelegd. Afspraak = afspraak. Zaken zijn zaken. Die staan los van jouw emotie.

   Je kunt het risico nemen dat ze gaan procederen. Dan moet je rekenen dat je deze zaak zult verliezen en dat je de proceskosten van de tegenpartij er ook nog bij moet betalen. En vergeet jouw eigen te betalen griffierechten dan niet.

   Ik zou het gewoon conform afspraak betalen. Het feit dat je er dan geen stress meer van hebt is dat alleen al waard!

   • superboer superboer schreef:

    @pnf; betalen en er geen liefde er aan over houden, hoe zuur allemaal, kost ons de man weer geld, links of rechts om.

   • PFN PFN schreef:

    Ja, het is niet gratis Superboer. Het komt met (algemene) voorwaarden die men accepteert, samen met het risico dat je een vrouw treft die enkel op seks uit is.
    Of niet.

 32. Marije Marije schreef:

  Ik kan 50liefde alleen maar aanbevelen

  • Aart Aart schreef:

   Mee eens. Je kan er pas echt een oordeel over vellen als je het zelf geprobeerd heb. Desnoods ben je 20 euro kwijt.

   • superboer superboer schreef:

    @aart das 20 euro te veel

   • MGTOW MGTOW schreef:

    Dit is precies hoe uitbaters van dit soort sites te werk gaan. Ze suggereren aanbod dat er niet of onvoldoende is, maken mensen nieuwsgierig. Het kost maar een paar tientjes? Vele malen een paar tientjes van mensen die er in stinken dat wordt een grote berg tientjes. Daar hoef je alleen een website met een betaalsysteem voor te hebben. Geen rocketscience en lage operationele kosten , daarom zijn er ook zo veel van dit soort sites. Allemaal tientjesvangers.

   • kempen kempen schreef:

    Je kan lezen en zien dat de Nederlandse mannen nog steeds dommer worden. Hahah de Nederlandse man bedonderd achter de neppe vrouwen profielen domme mannen die zich inschrijven ben op een dating site die er van uit gaan dat ze nog met een echte vrouwen praten… die al helemaal geen een bestaat.

    Of levenloze slechte uitziende vrouwen die teksten moeten schrijven voor een dating website. Om mannen zo lang mogelijk in de wacht te houden.

    Je had zembla moeten zien een man die zich voordeed als een vrouw achter een nep vrouwelijke profiel met neppe’s foto’s. En deze verteld ook dat hij 8 mannen lang aan de praat moest houden hihih. En hij verdiende ook goed en dit was lexa en op andere dating sites.

 33. Irene Irene schreef:

  Hallo,

  Om ver weg te blijven van de website vind ik zelf ook wat overdreven. Het is maar net hoe je het bekijkt. Niet iedereen wil afspreken of heeft er zin in, sommige komen ook voor het online contact. Dat respecteer ik. Deze datingsite zit goed in elkaar voor senioren en is in principe eigenlijk niet duur.

 34. Peter Peter schreef:

  Ver weg van deze afzetters blijven. Profielen worden met de hand gecontroleerd? Geloof je het zelf?

  • David David schreef:

   Hoi Peter,

   Met de hand gecontroleerd is misschien een tikkeltje overdreven inderdaad, maar er zitten wel degelijk mensen tussen zoals jij en ik. Als ik namens mijzelf mag spreken, is dit wel echt een fijne datingsite t.o.v een Parship. Gezien ik op leeftijd ben, is dit fijn.

 35. Robby Robby schreef:

  Ook ik ben het niet altijd eens met de negativiteit omtrent 50liefde, maar ik kan wel zeggen dat het inderdaad niet altijd even goed functioneert of staat aangegeven. Dat gaf mij overigens niet de doorslag, dat was mijn directe omgeving die het wel positief heeft ervaren..

  8 jaar lang single zijn is lang.. en het werd tijd voor een nieuw hoofdstuk. Na veel wrikken en wegen ben ik uiteindelijk bij 50liefde terecht gekomen. Met plezier een een leuke tijd! Vrienden en vriendschappen worden hier gemaakt en ook liefde. Momenteel nog pril, maar ik kan het wel liefde noemen.

  • Ewout Ewout schreef:

   Hi Robby,

   Eens! Ik ervaar hetzelfde als jij. Prima site. Je kan er gewoon terecht voor liefde. Het ligt er maar net aan of het je smaak is of niet. En dan praat ik over het type datingsite.

 36. Jerson Jerson schreef:

  Goedenavond,

  Ik ben het eens met de reactie van Marja. Het is belangrijk dat je je goed inleest, zo kom je niet voor verassingen te staan.

  De site werkt wel degelijk, het ledenplatform is behoorlijk groot heb ik gemerkt en ik had ook erg snel contact. Als gratis lid bereik je niet veel, maar zodra je een abonnement kiest, dan wordt het echt leuk. De mensen die ik heb leren kennen kan ik nu vrienden noemen. Ik zit overigens nog steeds in het ‘date’ proces, en met plezier.

 37. Marja Marja schreef:

  Veel mensen vinden het een slechte datingsite, maar wat is nou echt een goede datingsite? Eén waarbij er geen fictieve profielen wordt gebruikt? Vrijwel bij elke datingsite wordt dit gebruikt, dus kom op hey.. ik begrijp de situatie. Maar het is voor ieder persoonlijk.

  Voor mij heeft het heel anders uitgepakt, heb er echt diverse mannen leren kennen waarvan 2 ontmoet. Uiteindelijk maak je dan een keus en met één heb ik dagelijks contact via de app. Het is geen slechte datingsite, je moet je alleen goed inlezen.. that’s all.

  Groetjes,
  Marja

 38. Yxite Yxite schreef:

  Dit is de slechtste datingsite ever. Ten eerste is 90% gratis lid, als je een mail wilt sturen moet je eerst credits kopen. Lekker makkelijk voor deze gratis leden! Ten tweede: het opzeggen van een proefmaand voor 19,99 is zeer problematisch. Ik raad iedereen aan om overal bewijsmateriaal, zoals foto’s, van te maken. Want ze ontkennen je opzegging. Dus wordt er gewoon voor de volgende maand 39,99 afgeschreven. Als je dat storneert dan begint de ellende pas. Bij mij willen ze ook nog 39,99 voor de proefmaand ontvangen, die ik dus voor 19,99 heb betaald. Ik heb er onderhand schoon genoeg van. Als je ze belt, komt er geen zinnig woord uit, alleen wordt steeds herhaald dat je het hele bedrag moet betalen. Zo ook met talloze mails. Anders incassobureau en hoge kosten. Nou, kom maar op, ik ben er klaar mee!

  • Marion Marion schreef:

   Ik begrijp wat je bedoelt. Ook ik had de kleine lettertjes niet goed gelezen. De aanbieding van 19.99 kostte mij ruim 100 euro omdat ik binnen twee weken had op moeten zeggen en ik dat deed na drie weken. Walgelijk zoals er omgegaan wordt met de eenzaamheid van de mensen.

   • superboer superboer schreef:

    @wat een hoop geld! Lees veel klachten over deze site.

   • Lex.A. Lex.A. schreef:

    @Marion: Je geeft zelf je twee fouten aan: je hebt de kleine lettertjes niet goed gelezen (die 14 dagen herroepingsrecht heb je voor ‘koop op afstand’ sowieso zolang het geen op maat gemaakt product speciaal voor jou is) én je was te laat met opzeggen. Het siert jou dat je de schuld bij jezelf neer legt. Dan is afspraak = afspraak.

    Waarom probeer je dan vervolgens de schuld óók bij de datingsite neer te leggen door te stellen dat het “walgelijk is zoals er omgegaan wordt met de eenzaamheid van mensen.” ? Die hebben echt niets fout gedaan.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Maar wie leest de kleine lettertjes?
   Niet iedereen dus.
   En die er intrappen zorgen voor genoeg cashflow om de tent draaiende te houden.
   Marketing technisch zit het goed in elkaar.
   Aan eenzaamheid, sex en emotie kun je goed verdienen.

   • Lex.A. Lex.A. schreef:

    Zonder emoties zou er een stuk minder handel zijn. Als iedereen rationeel zou handelen, blijft er weinig over. Dat gegeven is niet datingsitegebonden.

    Ik vind wel dat als akkoord gaat met de kleine lettertjes, je geen beroep kunt doen op het argument dat je deze niet gelezen hebt om dan vervolgens de schuld (ook) bij de gebruiker (de aanbieder) te leggen.

 39. E.Rense E.Rense schreef:

  Helaas hele slechte ervaringen met 50loefde. Ze werken met fake-accounts, sturen niet alle berichten door en als je, zoals ik, brutaal bent en op je strepen staat, boycotten ze je ook nog. Heb vorige week 89,00 euro betaald en zij schrijven ook nog eens 38,00 af(wat ik heb terug gevorderd. Telefonisch zijn ze nooit te bereiken en via de mail duurt het eeuwen voor je een antwoord krijgt. Dus 50Liefde, kots ik op.

  • Annelies Annelies schreef:

   50liegde is zeer slechte datingsite. Heb ik netjes ruim een maand van te voren afgemeld via de site kan ik uiteindelijk gewoon nog voor twee maanden gaan betalen omdat ik nog een keer via email had moeten bevestigen dat ik ermee stop!!! Nooit bericht hierover gehad, ja pas als je gestorneerd hebt.
   Op de site geven ze matches aan, 9 van de 10 zijn het bejaarde mannen die ze “matchen” met mij, maar ik nog geen 50 en zeker geen rimpels.
   Telefonisch zijn ze niet te bereiken, je belt krijgt even te horen dat ze het druk hebben en binnen een minuut wordt de connectie afgebroken. Ik heb wel 25 keer achtereen gebeld….
   Waardeloze site en bovendien veel te duur!!!

  • Rob Rob schreef:

   Naar om te lezen! Ik heb het gelukkig heel anders mogen ervaren. Ik denk des ondanks de negativiteit, het mij toch een bepaalde spanning gaf het wel te proberen. Ik heb inmiddels in een tijdsbestek van 4 maanden 1 ontmoeting gehad. Niet heel erg denderend maar het geeft mij wel een bevestiging dat ik de site kan vertrouwen.

   Mbt de betalingen e.d. heb ik gelukkig nog geen problemen gehad. Ik ben nog bezig met het proces, en ik ben benieuwd waar het schip strand.

   Groetjes,
   Rob

   • Irma Irma schreef:

    Hallo Rob,

    Ik ben het met je eens. Het gaf mij ook juist een bepaalde overtuiging om zelf eens te ervaren hoe het zou zijn. Gelukkig kan ik ook net als jij zeggen dat het voor mij wel gewerkt heeft de afgelopen 7 maanden.

    Groet,
    Irma

 40. Huibert Huibert schreef:

  Hallo,

  Het is algemeen bekend dat 50liefde niet heel erg positief in het nieuws verscheen. Maar ik denk (als ik het zo lees) dat het niet al de mensen weerhield om hier een kijkje te nemen. Mij ook niet in ieder geval. Ik kwam tot de ontdekking dat het toch een zeer plausibele datingsite is voor ‘ouderen’. Normaal ben ik totaal niet van het online daten. maar het was nodig.

  Ik kan zeggen dat ik een nieuw persoon ben geworden door 50liefde, leuke mensen ontmoet en een compleet nieuwe vriendenkring aan over gehouden. Dat niet alleen, ook een nieuwe partner. Voor mij heeft het zijn vruchten afgeworpen. Ik raad het dus andere ook aan. Bij vragen en dingen die onduidelijk zijn kan je altijd de klantenservice benaderen. Heb ik ook vaak genoeg moeten doen, ondanks ze flink bezig zijn met het optimaliseren van de website werd mij verteld.

  Groet,
  Huibert

  • Ton Ton schreef:

   Een reactie waar ik op verder kan borduren. Het is volledig waar wat je zegt Huibert. Het is mij gelukkig ook gelukt om een heel nieuw persoon te worden, ik zat best erg in de put. Maar hier ontmoet je erg veel mensen en dat gaf me een boost en tevens ook een nieuwe vriendenkring. uiteindelijk gelukkig geworden met een hele lieve vrouw, namens haar ook heel erg bedankt.

   Ton & Lien

  • superboer superboer schreef:

   @hubert, staan hier alleen vrouwen van 50plus op de site? of ook enkele jaren jonger? [ 50liefde]

 41. Peter Peter schreef:

  Een grote oplichterij en als je je lidmaatschap opzegt krijg je bedreigingen met incassobureaus. Mijn advies is om zo ver mogelijk bij deze site weg te blijven

  • John John schreef:

   Ik heb ook dreigmails van ze ontvangen helaas een slechte ervaring rijker

   • Norman Norman schreef:

    Vind ik erg spijtig om te lezen dat jullie een nare ervaring gehad hebben. Ik kan jullie vertellen dat het bij mij weer het andere uiterste was. Ik ben hier binnen 6 maanden erg gelukkig door geworden.

 42. Gerard Gerard schreef:

  Goedenavond,

  Ik denk dat mensen niet beseffen dat ook een parship en een lexa gewoon met fictieve profielen werkt. Daar ben ik het ook tegen gekomen. Ik denk dat je hier gewoon even doorheen moet kijken, ik ben namelijk gewoon een voorbeeld van iemand die het wel lukt om in contact te komen met een vrouw waarmee ik een ontmoeting heb gehad. Mbt de prijzen e.d. dat is jezelf gewoon goed inlezen en bij vragen kan je altijd de klantenservice bellen. Doe eerst wat onderzoek is mijn advies.

  Groet,
  Gerard

 43. Jan Lodewijks Jan Lodewijks schreef:

  Ik heb de zelfde ervaring als Peter. Ook dreigementen en veel vrouwen die na 1 keer geen antwoord geven !!

 44. Jan uit Overmere Jan uit Overmere schreef:

  Hallo iedereen die eraan denkt een abonnement te nemen bij 50 plus.
  Dit is inderdaad een grote oplichting, ik betaalde direct voor en half jaar (hoe dom kon ik zijn) maar zie ook dat ik te maken krijg met nepprofielen die zogezegd premium lid zijn maar voorgeprogrammeerde antwoorden zijn.
  ik stelde en paar vragen die ze zeker moesten weten als ze afkomstig zijn vanwaar ze beweren, maar kreeg nog GEEN ENKEL antwoord terug.
  ook dient er nog eens apart betaald te worden als je in contact wil komen met en gratis lid;.
  DUS ZEKER NIET DOEN

 45. Peter Peter schreef:

  Beste allemaal (en met name diegene die voornemens zijn om een lidmaatschap te nemen bij 50liefde.nl),

  Ik wil graag iedereen waarschuwen en behoeden voor deze oplichtersbende!
  Zal hieronder uiteenzetten waarom:
  Ben zelf 1 juni betalend lid geworden (een aanbieding voor 20,- voor een maand). Heb overigens dezelfde dag meteen opgezegd om te voorkomen dat ik er voor langere tijd aan vast zou zitten, puur uit voorzorg.
  Kwam al vrij snel tot de ontdekking dat de dames die ik benaderde en waardoor ik werd benaderd louter neppers waren; hun profielen bestonden uit vage foto’s en de berichten uit kromme zinnen, vaak ook zonder normale aanhef. De personen die mij aanschreven, reageerden vervolgens na mijn antwoord niet meer.
  Toen ik tot mijn grote verbazing op 19 juni constateerde dat mijn opzegging ongedaan was gemaakt (door de site-eigenaar?) heb ik die dag nogmaals opgezegd, waarna er onmiddellijk 39,99 werd geincasseerd. Mijns inziens te vroeg want de nieuwe termijn zou pas 1 juli ingaan. Heb dit derhalve gestorneerd, waarna er direct een aanmaning volgde waarin ik werd gesommeerd onmiddellijk 2x 39,99 plus 7,50 administratiekosten te voldoen, anders zou er snel een incassobureau worden ingeschakeld!
  Heb met een jurist overlegd en hij vond dit echt klinkklare onzin! Hij adviseerde mij om slechts 1 termijn te voldoen en dan nog hooguit een evenredig deel hiervan (27,- in mijn geval derhalve). Dat heb ik terstond gedaan.
  Ben benieuwd hoe het af gaat lopen. Zal dat zeker hier melden.
  Heb inmiddels alweer een dreigmail te pakken van de site-eigenaar…
  Groet,

  Peter

 46. Tina Tina schreef:

  Na veel commotie toch zelf gaan proberen. Ik kwam er al snel achter dat sommige dingen echt uitleg vergen. Gelukkig staat die klantenservice gewoon telefonisch paraat om je vragen te beantwoorden. Zo kwam ik er wel uit na een tijdje. Je krijgt in het begin inderdaad te maken met een berichtje af en toe van mensen, maar geen één datingsite, geen één, bestaat uit een volledig bestaand klantenbestand. Er zullen altijd en overal fictieve profielen tussen zitten. Zolang je ook contact hebt met normale / echte mensen heb je nergens last van. Gelukkig kwam ik al snel in contact met leuke mannen.

  Ga het niet te lang maken, maar je kan er van uit gaan dat er ook gewoon genoeg echte profielen tussen zitten. Ook net zoals andere gegadigde opzoek naar liefde. Het is mij gelukkig gelukt, wel na een erg lange periode van 10 maanden, maar geduld is een schone zaak!

  • Ed Ed schreef:

   Goedenavond Tina,

   Ben ik het volledig mee eens. Ik snap dat er verschillende reacties te lezen zijn. Maar ik denk dat net zoals jij, ook andere senioren het gewoon moeten proberen.

   Ik geloofde er eerst ook niet in, maar je kan het er niet over oordelen als je het zelf niet ervaren hebt. Gelukkig ben kan ik mezelf gelukkig prijzen.

   Groet,
   Ed

 47. bob bob schreef:

  Het is allemaal geldklopperij op elke site zie je dezelfde personen.
  In het begin wordt je dood gegooid met berichten (vers vlees) de dames die daar werken moeten je warm houden want ze moeten zoveel regels typen anders wordt het niet betaald of ze moeten vertrekken),van vrouwen die 30 jaar zijn terwijl ze je dochter had kunnen zijn , en daarna neemt het af totdat je niks meer hoort.

 48. Johan Johan schreef:

  Dit is een datingsite die louter bestaat uit fake profielen (zeker diegenen die een premium lidmaatschap hebben zgn)! Mijn advies: mijd deze datingsite; het is een oplichtersbende en dus zonde van je geld!!

  • Marijke Marijke schreef:

   Ben ik het niet helemaal mee eens. Maar ik snap je punt.

   Geen enkele datingsite is 100% proper, maar het gaat erom dat je een nieuwe partner vind. Misschien ben ik één van de gelukkige. Maar ik weet zeker dat deze datingsite ook gewoon deugd. Je moet gewoon informeren bij de klantenservice als je er niet uitkomt.

 49. Edwin Edwin schreef:

  Goedendag,
  Ben sinds een paar dagen lid van 50liefde.nl en ben er nu al achter dat er heel veel nepprofielen op staan. Slecht en krom taalgebruik van dames met zgn hbo achtergrond en types die in 1e instantie positief reageren op je bericht en vervolgens helemaal niet meer…
  Zonde van het geld dus..

 50. Bink Bink schreef:

  Superbroer en MGTOW, jullie moeten lekker samen gaan wonen. Dan kopen jullie samen een opblaaspop! Lekker goedkoop! Kunnen jullie als een stel oude wijven alle dames afzeiken! Al dat gelul over dat iedereen lelijk zou zijn… jullie zien er opzeker zelf ook niet uit! gefrustreerde gierigaards! Jullie willen een vrouw maar het mag niets kosten, waarschijnlijk te gierig voor een bakje koffie! Dames uit het Oostblok of Thailand willen jullie niet omdat ze jullie zo aantrekkelijk vinden hoor, maar ze zoeken een een iets beter leven dan de armoede die ze thuis hebben. Kneuzen zoals jullie moeten niet gaan daten joh….zit geen enkele vrouw op te wachten! Groeten van Binkie

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Lekkere shaming language weer…….
   Heb nooit gezegd dat ze allemaal lelijk zijn, maar de vrouwen op datingsites zijn dat vaak wel, in ieder geval past het eisenpakket niet bij hun uiterlijk.

   Vrouwen in het oostblok zijn vaak hoger opgeleid en ambitieuzer dan het Nederlandse equivalent. Dat ze hier meer toekomst hebben is niks mis mee. En ik verdien ook meer dan 95% van de dates in nederland, dus als je het hebt over golddiggers kun je dit gewoon doortrekken tot in Nederland. Hier in Nederland verwacht de vrouw dan ook, ondanks dat ze zo geemancipeerd is en het veel beter heeft dan een Russin, dat de man trakteeert……..Een vrouw die verwacht dat de man trakteert enkel omdat ze een vagina heeft, en vervolgens zich niet eens als een traditionele vrouw gedraagt……..Als je hier als man niet in mee gaat dan ben je niet gierig maar gebruik je gewoon je verstand!

 51. teetwileendate teetwileendate schreef:

  50liefde is een regelrechte ramp en PULP-site ; veel fake/nep accounts.Je bent continue bezig met het filteren/blokkeren van profielen van gemanipuleerde foto’s + reacties met andere bij-bedoelingen. Ook kom je profielen tegen uit dezelfde bron (dubbel/drie-dubbel profielen) Heel veel gratis accounts ( ZONDER FOTO is zelfs mogelijk) ; weinig betaalde accounts.Als je met gratis accounts wilt chatten moet je naast je abonnement ook nog eens extra credits betalen ; gratis accounts wachten vaak rustig af tot de betaalde accounts (extra) over de brug komen.Ben er van overtuigd dat hier veel “gemanipuleerd operator-werk” word verricht ; iedereen is er op z’n hoede / het is vlgs mij meer etalage kijken wat men doet ; hierdoor is er een zeer geringe kans op een daadwerkelijke date. 1:3 zou hier zijn “liefde”vinden….vergeet dit maar hoor ; denk dat het begint bij 1:20 ( 5% ) en mogelijk nog minder.
  Wat ik hier elders las : inderdaad weggegooid geld ! NIET DOEN

 52. Jan Schnieders Jan Schnieders schreef:

  Aan allen:

  We schrijven vandaag zondag 19 mei 2019.Ik zie dat 50Liefde.nl al jaren garant staat voor talloze klachten van eensluidende strekking:
  Van vage voorwaarden t/m grootschalige oplichterij en alles wat daar tussenin zit.

  50Liefde.nl kan dat zich kennelijk veroorloven. Er is nog geen rechtspraak geweest waarin de verantwoordelijken veroordeeld werden. Zijn ze ooit aangeklaagd? Ik betwijfel dat. Dus zitten we hier over tien jaar nog zo met elkaar…
  Helaas, ik ben geen jurist maar ik weet wel dat we met individuele klachten geen spat verder komen.
  Wie het weet mag het zeggen Wie heeft een beter idee? .. en ja, ik ben ook één van de gedupeerden.

  • Petra Petra schreef:

   Ik ga hier over bellen naar één of ander tv programma,inderdaad een echte oplichters site.En zij die aan de touwtjes trekken incasseren,van de betalende leden;Ik durf gerust te stellen dat 90 a 95 %van de (zogenaamde leden)niet betalend is.En het toppunt komt nog,als jij als betalende een berichtje wilt sturen naar iemand die je ergens aanspreekt(dus een gratis lid),je een extra 10 € dient te betalen om daar een berichtje naar te sturen,gratis leden waar je helemaal niet van weet hoe lang die er reeds op staan,1-5-10 jaar.
   Petra

   • bob bob schreef:

    Het is allemaal geldklopperij op elke site zie je dezelfde personen.
    In het begin wordt je dood gegooid met berichten (vers vlees) de dames die daar werken moeten je warm houden want ze moeten zoveel regels typen anders wordt het niet betaald of ze moeten vertrekken),van vrouwen die 30 jaar zijn terwijl ze je dochter had kunnen zijn , en daarna neemt het af totdat je niks meer hoort.

 53. Ljay Ljay schreef:

  Een proefabonnement???? Kan ik nergens vinden.

  Ben toch maar een 3 maanden lid geworden omdat ik hoopte uiteindelijk, als blijkbaar nog een van de weinige intens van het leven genietende eind vijftiger, hier een passende relatie te vinden. En dat à raison van €29,95 p/m wat ik veel geld vind voor datgene wat 50 liefde aanbiedt. Weinig service (telefonisch niet te bereiken), weinig mogelijkheden, gebruiksonvriendelijke site en aanbod aan zogenaamde ‘passende’ partners is om te huilen! Alles behalve een mij passende partner haha…. wist niet dat er zoveel oninteressante mensen bestonden! Wat mij betreft weggegooid geld.

  Na alleen maar teleurstellende voorstellen van zowel e-matching als 50 liefde heb ik m’n lesje wel geleerd. Nee ik houd ’t voortaan toch maar lekker bij een spontane face to face ontmoeting. Wat een deceptie!!!!

  • superboer superboer schreef:

   ljay tja helemaal mee eens, op alle date sites is het zelfde; ik ben ook een goed uitziende man van 55jaar, ook lukt het mij niet om een fijne warme lieve verzorgde vrouw te vinden; en ook weinig keus aan vrouwen op date site; velen zijn ook niet aantrekkelijk. ljay, zullen wij elkaar gaan leren kennen? ik hebt mijn leven goed op orde… hoe kan ik met je in contact komen?

  • MGTOW MGTOW schreef:

   De meeste mensen zijn nu eenmaal gemiddeld/weinig interessant.
   Uit onderzoek blijkt dat vrouwen veel kieskeuriger zijn dan mannen; enkel oog hebben voor de top (10 a 20%) van mannen. Dan wordt het pas ‘interessant’. Men blijft liever alleen dan dat men iemand accepteert van eigen niveau.

  • Jan Schnieders Jan Schnieders schreef:

   €29,95 p/m?

   Ik betaal(de) €39,95 p/m

   Groet,

   Richard

  • Sjaan Sjaan schreef:

   Hallo

   Na het aanmelden krijg je een aanbieding te zien van 1 maand abonnement! Zo ben ik ook begonnen. Bij mij heeft het gelukkig wel allemaal gewerkt.

 54. Elsa Elsa schreef:

  Naar mijn mening de beste datingsite voor mensen van mijn leeftijd. Heb een prachtige ervaring gehad hier. Ben oprecht gelukkig geworden door 50liefde. Het is ook niet niks om op 55 jarige leeftijd alleen te zijn. Zeker niet als je 25 jaar getrouwd ben geweest. Maar dat is het leven, daar doe je niets aan.

  Gelukkig heeft 50liefde me laten zien dat er heel erg veel mensen zijn die dezelfde last dragen en ook opzoek zijn naar een mooie nieuwe partner. De website is gebruiksvriendelijk en heeft alles wat het nodig heeft om op zoek te gaan naar een leuke partner.

 55. Ruud Ruud schreef:

  Goedemiddag,

  Plezierige ervaring met best wat complicaties hier en daar. In eerste instantie vond ik het vrij lastig om te begrijpen hoe VIP credits werkte en hoe het precies zit / zat met dat maand abonnement. Gelukkig heeft 50liefde een klantenservice waar je telefonisch gebruik van kan maken. Ideaal..

  Na wat belletjes hier en daar was ik goed geinformeerd hierover. Ze komen als het goed is binnenkort met een duidelijke uitleg zodat het voor senioren een stuk makkelijker wordt om allemaal te begrijpen. Om een lang verhaal kort te maken, ik heb gekozen voor een jaar abonnement waarbij ik €17.99 pm betaal. Tot op heden nog steeds in het proces, maar ik wil alvast een goede aanbeveling plaatsen. Het is het waard, de mensen, de gebruiksvriendelijkheid en zeker ook de prijs. Als je opzoek bent naar een nieuwe partner zoals ik, dan moet je er wat voor over hebben vind ik.

 56. Evelien Evelien schreef:

  Hoi Hoi,

  Volledig eens met Ron.. het ligt er aan of je het wil doorzetten. Ik denk dat elke datingsite hier wel last van heeft. Maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Ook voor mij heeft het na een lange periode pas zijn vruchten afgeworpen hoor.. niet gelijk na een half jaar ofzo, ik denk in totaal nu 1.5 jaar. Dus ja… je moet er wat voor over hebben, maar aan het eind van de rit allemaal waard.

  • Rowie Rowie schreef:

   Goedemorgen Evelien,

   Ook ik ben het eens met Ron. Het wordt nu onderhand een ‘zeikers’forum hier over deze datingsite. Bij mij is het ook gewoon een positieve ervaring geweest. Natuurlijk zullen er altijd mensen zijn die dit volledig anders ervaren 😉

 57. Ron Ron schreef:

  Middag,

  Voor mij een positieve beleving geweest. De negatieve reacties hier en daar zijn misschien wat overdreven maar ik begrijp het standpunt van die mensen wel. Het is ook niet leuk om geen succes te hebben, maar ik denk persoonlijk dat het een kwestie van doorzetten is.

  Ik begon vorig jaar Juni en vorige maand eindelijk succes gehad. Het proces zelf is ook gewoon lastig, echter maakt 50liefde het wel een stuk makkelijker. Een gebruiksvriendelijke datingsite met erg veel mogelijkheden. Een maand abonnement om even de kat uit de boom te kijken, ik denk dat veel mensen hier ook niet van af weten.

  Het is echt aan de persoon zelf of je met 50liefde in zee wil. De ‘nepprofielen’ ben ik in ieder geval niet tegen gekomen. Kwestie van doorzetten en kijken welk abonnement er bij jou past. Tevens ook aan te raden om bij vragen de klantenservice te benaderen. Dit kan gewoon telefonisch, ook ideaal.

 58. superboer superboer schreef:

  dat gelooft ik graag mgtow… moeilijke vrouw[en] sta ik niet op te wachten.. welke date site werkt wel voor een man? of geen? vele mannen klagen dat ze geen reactie krijgen, zelfs van de meest lelijke vrouw niet.

  • MGTOW MGTOW schreef:

   Ik heb voor de gein ook eens heel lelijke vrouwen benaderd maar zelfs de heel lelijke wanen zich een prinses en zijn mega-kritisch. Soms reageert wel een vrouw die minstens 5 jaar ouder is.
   Je hebt meer lol door een nepprofiel aan te maken van een of ander model en je vervolgens totaal fout op te stellen. Dan zie je dat je met bijna alles weg kunt komen.

 59. MGTOW MGTOW schreef:

  De door jouw genoemde datingsites parship en elitedating zijn om heel wat redenen af te raden. Hoog opgeleide vrouwen zijn vaak moeilijker in omgang. Vooral de carrière kattenvrouwen.

 60. superboer superboer schreef:

  denk wel dat de leukste vrouwen hoog opgeleid zijn en dan kom je al snel uit bij elite date of parship, of zijn ze daar ook niet echt aantrekkelijk mgtow? denk ook dat deze vaak ook moeilijke vrouwen zijn in omgang, vaak beter weten enz/

 61. superboer superboer schreef:

  ja das waar mgtow/ een maal hier zien ze al die rijkdom en vele mannen met luxe, denk dat ze dan snel verkast naar pietje en mij de hakken laat zien; ik vind hier de vrouw op welke date site dan ook….. he-le-maal niks aantrekkelijk, van de 100 denk 2. kijk maar eens mgtow/ ze zien er echt niet uit, sorry maar het is gewoon zo.

 62. MGTOW MGTOW schreef:

  De vrouwen uit het oostblok zijn gemiddeld gezien inderdaad een stuk slanker.
  Probleem is alleen dat je ‘female nature’ niet kunt veranderen; het aard van het beestje.
  Eenmaal geimporteerd zal een vrouw uit het oostblok zich bewust worden van haar toegenomen opties en daar van gebruik willen maken. Oftewel het gedrag van vrouwen wordt gelimiteerd door de omgeving waarin ze zich bevindt.
  Idealiter verkas je naar het oostblok, maar daar is het voor jou moeilijk om een goed bestaan op te bouwen en ben jij degene die alles achter laat.
  Tip: ga eens op vakantie in het oostblok.

 63. superboer superboer schreef:

  ja klopt mgtow/ dacht ik ook al aan; bedoel al die positieve reacties op 50liefde, wel erg verdacht ja. moet je ook eens kijken op bv lexa, echt wel heel veel onaantrekkelijke vrouwen, wil je niet weten joh. De mooiste en beste vrouwen komen toch uit het oost-blok he mgtow?

 64. MGTOW MGTOW schreef:

  Ik ben niet 50+ en ken deze site niet.
  Maar ergens bekruipt me het gevoel dat de positieve reacties nep zijn.
  Want zelfs de grootste algemene sites hebben veel te weinig leden.
  Dus een site die zich op een subgroep richt zal nog kleiner zijn.

  Trouwens je kunt zelf de site wel checken. Tel eens het aantal vrouwen met een lidmaatschap. Als je die uberhaupt niet kunt onderscheiden weet je al genoeg.

 65. superboer superboer schreef:

  Mgtow/ ik lees vele positieve reacties van deze site 50liefde, zou dat allemaal waar zijn? is deze site ECHT zo goed dat ze beweren? wie hebt ervaring met deze site?

 66. superboer superboer schreef:

  zijn hier alleen 50 plussers op de site? of ook jonger? graag een reactie.

 67. MGTOW MGTOW schreef:

  Of die 18 euro / maand duur is hangt af van de kans op het vinden van een date. Op veel sites moet je vele maanden ingeschreven staan om als man zijnde wat te kunnen vinden. Vaak zijn er veel meer mannen dan vrouwen aanwezig en stellen vrouwen dientengevolge onredelijke eisen. Kun je zien hoeveel vrouwen er actief zijn, met een betaald abonnement?

 68. Carla Carla schreef:

  Hallo,

  Het gebruik van 50liefde stelde mij erg op mijn gemak. Normaliter ben ik helemaal niet van het online daten. Maar op een gegeven moment kwam ik op een punt dat ik wel moest…. Ik was er ook echt aan toe. 50liefde kwam goed uit de test voor mij, het was gewoon een geslaagd avontuur zonder rare dingen.

  Leuk contact gehad, 3 leuke ontmoetingen gehad en dat alles voor slechts €17.99,- per maand (1 jaar abonnement) Ik kan dus eigenlijk niet klagen, omdat de eerste ontmoeting die ik had, misschien wel liefde op het eerste gezicht was. Toch wilde ik niet te snel van stapel lopen, dus keek ik het nog even aan. Uiteindelijk toch teruggekomen bij ontmoeting 1, of te wel Ferry.

  Wij zijn jullie heel erg dankbaar! Een aanrader voor 40+ die opzoek zijn naar een nieuwe partner.

 69. Dries Dries schreef:

  Goedemiddag,

  Ik ben een gelukkige gebruiker van 50liefde. Mijn avontuur begon 4 maanden geleden en eindigde een week geleden. Ik heb namelijk een nieuwe partner kunnen vinden. Als ik een advies mag geven dan is het handig om een proefabonnement te nemen. Je kijkt het dan een maandje aan en dan kan je altijd nog beslissen om verder te gaan. Zo heb ik het in ieder geval gedaan.

  Ik lees hier en daar nog wel wat negatieve dingen over deze datingsite, maar ik denk dat dat puur persoonlijk is. Het heeft voor mij zijn vruchten afgeworpen, ik denk dat als je een beetje doorzet iedereen een leuke partner kan vinden.

 70. Bernard Bernard schreef:

  Een goedemiddag,

  Ook ik zal mij moeten aansluiten bij de optimisten. Ik heb een hele andere ervaring gehad als de mensen die ‘opgelicht’ waren. Misschien is het bad luck, maar ik ben er zeker van dat je hier succes kan hebben. Het is voor mij een plezierig avontuur geweest van ongeveer 7 maanden, je kan dan je abonnement stop zetten en zit je met één maand opzegtermijn. Niets meer, niets minder. Het enige wat ik kan meegeven is probeer het gewoon en heb plezier.

 71. Matthijs Matthijs schreef:

  Gemengde reacties maar ik voeg me bij de positieve. Een lange zit geweest om een nieuwe partner te kunnen vinden. Maar uiteindelijk toch in weten te slagen. Ben er zeer blij mee, het spreekt allemaal voor zich, geen hogere wiskunde.

  Simpel, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk, kosten zijn acceptabel en je hebt snel contact. Alles wat wij senioren nodig hebben eigenlijk!

 72. Bastiaan Bastiaan schreef:

  Bij 50liefde is het allemaal vanzelfsprekend. Nergens last van gehad, geen problemen niets. Ook niet met betalingen. Ik kan eigenlijk wel met zekerheid zeggen dat ik dit andere senioren kan aanraden.

 73. c v. baarle c v. baarle schreef:

  Ook als je een mankepoot hebt (rollator) een kans ?

 74. Sjaak Sjaak schreef:

  Schitterende ervaring gehad hier. Ik had heel erg mijn twijfels om te beginnen bij 50liefde, maar een goede vriendin van mij heeft me overgehaald.

  Ik heb gebruik gemaakt van een maand abonnement, hier krijg je 14 dagen de tijd om dit nog op te zeggen. Ideaal als je even de kat uit de boom wilt kijken…

  Dik in orde zou ik dan zo zeggen, maar een maand is niet genoeg uiteraard, ik had wel echt minimaal een halfjaar nodig. 6 maanden waren precies genoeg voor mij en daarmee ook een nieuwe partner gevonden. De negatieve mensen onder ons, houdt hoop, een nieuwe liefde is zeker mogelijk hier.

 75. Kevin Kevin schreef:

  Hallo,

  Ik zie erg veel mensen die klachten hebben. Ik liep zelf ook tegen wat klachten maar je kan dan altijd die klantenservice benaderen. Dat had ik toen gedaan en het heeft mij wel toen geholpen.

  Al met al kan ik wel zeggen dat het een geslaagde periode is geweest voor mij. Een nieuwe partner binnen een jaar. Het mooie was nog dat zij eerst geen abonnement had. Je kan dus als abonnementhouder in contact komen met iemand die dit niet heeft. Volgens mij kon zij 1 bericht terug sturen..

  ga het niet te lang maken, maar ik kan het wel aanbevelen.

 76. Alle Alle schreef:

  Dit is 1 grote oplichter bende begin niet aan deze site is allemaal nep behalve dat je moet betalen dat is echt oplichters

 77. superboer superboer schreef:

  Dames… een boodschap voor jullie! Laat dei onmogelijke eisenpakket eens vallen aub.. 5dec is nog ver weg.

 78. roel roel schreef:

  De Nederlandse vrouw vandaag de dag.. veel te veel eisend, zo veel dat de man daar niet aan kan voldoen, niks geen wonder dat er vrouwen zijn wie al zo lang alleen zijn, welke man wil nu zo;n vrouw? ik al helemaal niet..

 79. Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  De Nederlandse Vrouw is veel te veel eisend.. geen een man is goed genoeg in hun Ogen, Ik zou zeggen, wijven van Nederland, laat u vele eisen lijstje vallen.. geen een man vind dit echt aantrekkelijk in/aan een vrouw. ik ook niet.

 80. Attamottamotta Attamottamotta schreef:

  De paus zegt; we zijn/worden steeds meer hebt zuchtiger en willen alleen nog maar meer en meer ook erg materialistisch ingestelde maatschappij we streven alleen nog maar naar meer’; klopt! [ nee ik niet] als ik de eisenlijst van een vrouw voorbij ziet komen? kan de paus wel eens gelijk hebben.. ik roep op, geen enkele man vind het aantrekkelijk dat die vrouw vandaag de dag zo hebberig en veel eisend is, ik in geval niet, dus dames, laat jullie eisen pakket maar vallen anders eindigen jullie 5hoog alleen met jullie katten op schoot, ga je schamen.

 81. De Graafschap De Graafschap schreef:

  ik wil geen vrouw van boven de 50jaar, zoek er enen tussen 45 en 49jaar hooguit.

 82. De Graafschap De Graafschap schreef:

  okee marjan… zal een keer gaan kijken op de site, ben jij nog single dan? zie jij er leuk uit? verzorgd? lief? sportief? Dan ben ik op zoek naar jou misschien.

 83. Marian Marian schreef:

  Goedenavond,

  @de Graafschap. Dat is natuurlijk denk ik een beetje vragen naar de bekende weg haha. Vanaf 45+ maar gebruikelijk is 50+.

  Als een senior zit je hier prima op je plek! Dus als je van plan bent hier een date te scoren gaat je dat gegarandeerd lukken als je daar de tijd voor neemt. Ik had een abonnement afgesloten voor een half jaar, je maakt snel contact. Die negatieve reacties zou ik een beetje met een korrel zout nemen, er is veel veranderd.

 84. De Graafschap De Graafschap schreef:

  vanaf hoe oud staan er dames op? wie geeft mij antwoord?

 85. Melanie Melanie schreef:

  Mooi dating proces gehad. Nog nooit eerder aan begonnen, maar na een scheiding vond ik het wel eens tijd. De kans dat je op deze leeftijd nog iemand tegen het lijf loopt is natuurlijk zeer klein.

  Gelijk een jaar abonnement genomen maar na een halfjaar was ik al geslaagd! Leuke man ontmoet en nog steeds gelukkig samen. Zeg tijdig op, dan heb je geen last van maandelijkse lasten.

  Aanrader.

 86. Katrien Katrien schreef:

  Goedenavond,

  @Benjamin, ik denk het wel. Maar het zou haast wel moeten kunnen. Als ik zou was zou ik even contact opnemen met de klantenservice. Die hebben mij toen destijds goed te woord gestaan en geholpen met wat dingen waar ik niet uit kwam.

  Wat je ook kan doen is gebruik maken van een proef abonnement, 10 dagen. Daar begon ik ook mee, toen uitgebreid naar een jaar abonnement. Ik kan het je zeker aanbevelen omdat het een goede en betrouwbare site is. Heb in ieder geval een nieuwe partner kunnen vinden. Hoop dat het jou ook lukt!

 87. Benjamin Manton Benjamin Manton schreef:

  Ik ben ingeschreven maar ik heb nog geen lidmaatschap. Ik zag dat er een aanbieding is, een maand voor 19,99. Het was niet mogelijk om daar gebruik van te maken, blijkbaar omdat ik ingeschreven ben. Is het niet mogelijk om van die aanbieding voor een maand gebruik te maken?
  Groet, Benjy

 88. Frits Frits schreef:

  Goedemiddag,

  Ik ben erg tevreden over 50liefde. Leo heeft zeker een punt, en ook wel gelijk in mijn optiek. De negativiteit rondom deze datingsite vind ik wat overdreven. Ze hebben geleerd van de fouten en het is plezierig daten en contact leggen.

  Veel actieve mensen voor een relatief goed bedrag in de maand. Waar het mij om ging was het vinden van leuk contact met een andere vrouw. Dat was ook gelukt! Kortom ik raad het andere senioren ook zeker aan.

 89. Leo Leo schreef:

  Goedenavond allemaal,

  Ondanks de negativiteit rondom 50liefde heb ik toch besloten om gebruik te maken van deze datingsite. Het is mij zeer positief bevallen en heb geen nare ervaringen hier gehad. Ik denk dat mensen elkaar ook aansteken zodra ze een tal van negatieve ervaringen lezen. Logisch ook, echter heb ik het toch geprobeerd. Prima bevallen, en waar het bij mij om draaide was natuurlijk het vinden van een nieuwe partner. Na jaren lang single te zijn geweest vond ik het wel welletjes zo.

  Af en toe heeft 50liefde nog wel is een actie van een 3 daags of 10 daags abonnement, echter worden deze niet meer automatisch verlengd. Dat is achterhaald.

  Ik zou senioren deze datingsite toch aanbevelen. Veel leden, gebruiksvriendelijk en doen er alles aan om positief over te komen. Dat is bij mij in ieder geval gelukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑