Home / 50liefde: dé datingsite voor serieuze 50-plussers!
50liefde logo

50liefde: dé datingsite voor serieuze 50-plussers!

50liefde is een populaire datingsite voor 50-plussers die op zoek zijn naar liefde en vriendschap. Deze datingsite heeft een gebruiksvriendelijke interface en biedt een veilige omgeving waar leden kunnen communiceren en elkaar kunnen leren kennen. De kosten van 50liefde zijn transparant en redelijk, waardoor het een betaalbare optie is voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie. In deze review bespreken we de belangrijkste kenmerken van 50liefde, waaronder de gebruikerservaring, het matchingsysteem en de klantenservice. We delen ook de ervaringen van andere gebruikers en geven onze eigen mening over deze datingsite. Lees verder om te ontdekken of 50liefde de juiste keuze is voor jou.

50liefde
289 Ervaringen
4
Beoordeling 4

Waarom 50liefde één van de grootste vijftigplus datingsites van ons land is

Eén van de grootste vijftigplus datingsites van ons land is 50liefde. Dit komt omdat het een zeer heldere en duidelijke datingsite is waar ook nog eens zeer veel leuke leden staan ingeschreven. Het is zelfs zo dat één op drie leden hier een partner heeft gevonden en dit mogen we wel een zeer hoog slagingspercentage noemen.  Het leuke aan deze datingsite is dat er tips worden gegeven aan de leden. Dit geldt dan voor eigenlijk alles, je kunt er tips vinden hoe je een leuk persoon aan moet schrijven in een bericht maar ook als je voor de eerste keer een afspraakje hebt met een lid dan zijn er tips te vinden hoe je dit nu het beste aan kunt pakken.

Contactmogelijkheden bij 50liefde: van e-mail tot telefonisch contact

Je staat er dan ook nooit alleen voor als je je in hebt geschreven op deze website. Dit geldt dan ook meteen voor de klantenservice, wanneer je een vraag hebt dan kun je deze meteen stellen en dit kan niet alleen via de e-mail of het contactformulier maar er is ook de mogelijkheid om te gaan bellen. Mocht je al een probleem hebben dan weet je ook zeker dat dit snel opgelost zal gaan worden. Dat deze datingsite zeer populair onder 50 plussers blijkt wel uit het aantal verzonden berichten en glimlachen die onder de leden worden uitgewisseld. Afgelopen jaar vonden er maar liefst meer dan 1 miljoen contactuitwisselingen plaats! Doordat er naar eigen zeggen dagelijks honderden nieuwe leden zich aanmelden ontvangt u constant nieuwe partnervoorstellen.

50liefde screenshot

met 50liefde.nl kun je overal online daten

De website is niet alleen duidelijk als je deze op een computer gaat bekijken. Ook als je de website bekijkt op een tablet of een smartphone dan blijft deze ondanks het kleinere scherm zeer duidelijk. Het wordt je dan ook makkelijk gemaakt want ook als je voor de televisie zit met je tablet en je wilt graag nog even je berichten bekijken of zien welke leuke nieuwe leden er zijn dan is dit allemaal mogelijk. Het is dan ook niet zo vreemd dat de website van 50liefde zeer populair is en dat er dagelijks vele nieuwe leden bijkomen. Het afgelopen jaar zijn er zelfs meer dan een miljoen berichten verzonden en dat geeft wel aan hoe tevreden de leden met de website zijn.

inschrijven 50liefde

De profielen worden handmatig gecontroleerd

Wat goed is om te weten dat is dat de profielen die op 50liefde te lezen zijn handmatig gecontroleerd worden. Zo hebben de mensen die slechte bedoelingen hebben minder kans en weet je ook dat je altijd aan het praten bent met de persoon die je op de foto ziet staan. De balans tussen de mannen en de vrouwen die is ook zeer goed en het is dan ook niet zo dat er veel meer mannen dan vrouwen op deze website te vinden zijn. Dat verklaart ook meteen waarom het slagingspercentage van deze website zo hoog is en waarom het aantal leden alleen maar aan het toenemen is.

Heb jij zin in een leuke date?

50liefde is een website waar je met plezier zal komen en waar je talloze leuke mannen en vrouwen kunt vinden. Je kunt hier eenvoudig mee in contact komen en zoals je aan het slagingspercentage kunt zien is het bij veel mensen ook gelukt om een leuke date af te spreken. Probeer het dus ook eens en wie weet zit jij straks ook in een restaurant met een leuke man of vrouw die je via 50liefde hebt leren kennen.

account 50liefde

Meer vrouwen dan mannen op 50liefde: een unieke kans voor mannen

Mannen die zich inschrijven bij 50liefde hebben geluk. Er staan op deze datingsite namelijk meer vrouwen dan mannen geregistreerd. Relatief veel vrouwen vonden dus al hun weg naar deze leuke datingsite. Dit lijkt voornamelijk te komen door de serieuze insteek van de online datingwebsite. Op de website vind je dan ook voornamelijk singles die expliciet op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Wat kost een lidmaatschap bij 50liefde?

Het goedkoopste “50 liefde” abonnement kost € 14,99 per maand bij een duur van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

 • Gratis lidmaatschap
  €0,-
  Bekijken
 • 3 maanden

  Premium lidmaatschap

  €24,99 p.m.
  Bekijken
 • 6 maanden

  Premium lidmaatschap

  €19,99 p.m.
  Bekijken
 • 12 maanden

  Premium lidmaatschap

  €14,00 p.m.
  Bekijken

Wat kan ik doen met een gratis lidmaatschap op 50Liefde?

Ook op iets latere leeftijd is het uiteraard gezellig om in leuk gezelschap te verkeren. Met de intrede van het internet, weet ook de doelgroep van 50 plus hun weg hierin te vinden naar het online daten. De datingsite 50Liefde richt zich specifiek op het bij elkaar brengen van leden op leeftijd voor een leuke date of het starten van een nieuwe liefdesrelatie. Om lid te worden van deze datingsite hoef je niet eens te betalen. Elk nieuw lid start automatisch met een gratis abonnement, waarmee je rustig alle functionaliteiten kunt bekijken en oefenen met het verkennen van de online en beveiligde omgeving.

Gratis aanmelden voor lidmaatschap bij 50Liefde

Ook het aanmelden zelf voor een lidmaatschap kost je helemaal niets. Dit is een goede eerste stap die op deze manier extra aantrekkelijk een laagdrempelig wordt gemaakt. Je hoeft enkel maar je e-mailadres in te voeren en een wachtwoord aan te maken en je kunt gelijk van start. Met een succesratio waarbij één op de drie leden een leuke vriendschap of nieuwe liefde weet te vinden, is het zeker de moeite waard om lid te worden van deze datingsite voor 50 plussers. Je ontmoet hier gelijkgestemden die in eenzelfde levensfase zitten en dit maakt het daten via deze site zo aantrekkelijk.

50liefde gratis aanmelden

Na het inloggen kom je vanzelf in de beveiligde omgeving terecht, waar je de profielen van andere leden kunt gaan bekijken. Eerst maak je uiteraard je eigen profiel aan, zodat je ook zelf gevonden kunt worden door andere geïnteresseerden. In je profielschets geef je weer wie je bent, wat je interesses zijn en waarnaar je op zoek bent. Een vriendschap of een nieuwe relatie en welke kenmerken en eigenschappen je waardeert in een potentiële kandidaat. Zo weet 50Liefde gelijk aan wie ze jouw profiel moeten laten zien. Leden die overeenkomstige interesses hebben aangegeven worden zo als vanzelf bij elkaar gebracht.

Foto’s toevoegen

Als onderdeel van het gratis lidmaatschap krijg je de mogelijkheid tot het toevoegen van meerdere foto’s op je profiel. Naast een aantrekkelijke profielfoto kun je zo nog meer foto’s plaatsen die een nog duidelijker beeld geven over hoe je in elkaar zit en een indruk geven van hoe leuk je wel je niet bent om mee om te gaan. Dit vrolijkt het profiel helemaal op en hierdoor zal het nog duidelijker in de zoekmachine naar voren kunnen komen.

Wanneer leden dan op grond van de profielschets en de foto naar jouw profiel komen, zien ze gelijk nog meer foto’s die hun interesse verder doet oplaaien. Iedereen leert je zo al een beetje beter kennen voordat het eerste contact wordt gelegd. Uiteraard krijg je zelf ook volop de gelegenheid om de profielen te bekijken van leden waarin je zelf geïnteresseerd bent. Zo kun je in alle rust en op eigen tempo eerste stappen in het online daten zetten.

Interesse tonen via een smile

Zodra je een leuke kandidaat bent tegengekomen, wil je uiteraard ook wel je interesse kenbaar maken bij de ander. Dit kun je met een gratis abonnement doen via een smile berichtje. Zo zien de andere leden dat je hun profiel hebt bekeken en kunnen ze wederom jouw eigen profiel beter bekijken. Zodra ook zij hun interesse tonen, kun je in je profiel zien of er sprake is van een match. Dit is allemaal mogelijk met een gratis lidmaatschap, dus je kunt al een aardig eind komen en met het contact spelen. Er hoeft verder nog iet sprake te zijn van direct contact om het toch al aangenaam te maken.

senior laptop

Partnervoorstellen bekijken

Naast de berichtjes of smiles die je kunt ontvangen, bied datingsite 50Liefde ook de mogelijkheid tot het ontvangen van partnervoorstellen. Deze worden je toegezonden in je profiel en tonen je de profielen van andere leden die een potentiële match zouden kunnen zijn. Op grond van de gegevens die je hebt aangegeven over jezelf en je interesses voor een leuke, nieuwe partner, worden enkele profielen geselecteerd die hierbij het meest overeenkomen. Mogelijk zit er al gelijk een leuke match tussen, dus het is zeker de moeite waard om deze voorstellen te bekijken. Ze worden niet voor niets naar je toegezonden. Zo biedt het gratis lidmaatschap bij 50Liefde reeds voldoende leuke functionaliteiten om een goede start te maken in het online daten. Wil je dit verder uitbouwen, dan kun je later alsnog overstappen op een betaald lidmaatschap.

50liefde Kortingscodes en acties

Datingsite 50liefde heeft regelmatig kortingscodes en acties beschikbaar. Wilt u weten welke kortingen er op dit moment beschikbaar zijn? Kijkt u dan op de 50liefde kortingcode pagina elders op onze website.

Overzicht gratis functionaliteiten 50liefde.nl

Met een gratis lidmaatschap bij 50liefde krijgt u toegang tot de volgende functionaliteiten:

 • Profiel aanmaken
 • Foto’s toevoegen op het prodiel
 • Smile versturen
 • Matches bekijken
 • Partnervoorstellen bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van 50liefde.nl?

 • 50liefde richt zich specifiek op 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie.
 • Gebruiksvriendelijke website met verschillende functionaliteiten om in contact te komen met andere leden.
 • Goede klantenservice die snel en professioneel reageert op vragen en problemen.
 • Groot ledenbestand met veel actieve gebruikers die op zoek zijn naar een langdurige relatie.
 • Beperkte opties met gratis lidmaatschap
 • 50liefde richt zich alleen op 50-plussers, waardoor deze datingsite minder geschikt is voor mensen onder de 50 jaar.
 • De focus op serieuze relaties kan ervoor zorgen dat mensen die op zoek zijn naar iets anders zich minder thuis voelen op deze datingsite.

50liefde: een betrouwbare en gebruiksvriendelijke datingsite voor 50-plussers

Al met al is 50liefde een betrouwbare en gebruiksvriendelijke datingsite voor 50-plussers op zoek naar liefde en vriendschap. Met een hoog slagingspercentage en een gemeenschap van serieuze singles die op zoek zijn naar een langdurige relatie, is 50liefde een uitstekende keuze voor iedereen die serieus wil investeren in zijn of haar liefdesleven. De klantenservice staat altijd voor je klaar en er zijn talloze tips en adviezen beschikbaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte match. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe liefde of gewoon nieuwe vrienden wilt maken, 50liefde biedt een veilige en vertrouwde omgeving waar je jezelf kunt zijn en kunt genieten van de spannende wereld van online dating.

 • 4.2

  Populariteit

  Datingsite 50liefde heeft het laatste jaar veel nieuwe leden gekregen. Steeds meer 50 plussers kiezen een datingsite die zich enkel op deze doelgroep richt. Wij verwachten dat het aantal online datende senioren de komende jaren nog flink zal toenemen.

 • 3.8

  Gebruikersgemak

  De website van 50liefde.nl oogt fris en helemaal van deze tijd. Zonder te veel poespas is het voor een gebruiker simpel te gebruiken. De navigatie door de gehele website is dus duidelijk en levert geen problemen op.

 • 4.2

  Functionaliteiten

  De functionaliteiten van de datingsite zijn vrij standaard. Alle opties die je zult verwachten van een dergelijke website worden aangeboden. Zo krijg je bijvoorbeeld partnervoorstellen en kun je een digitale flirt (smile) versturen. Kijk voor alle functionaliteiten op 50liefde.nl.

 • 3.8

  Klantenservice

  De datingsite heeft een uitstekende klantenservice die zowel per mail (helpdesk@50liefde.nl) als telefonisch (tel. 085-401-3450) bereikbaar is. Dat je deze helpdesk per telefoon bereiken kan is een pluspunt ten opzichte van andere datingsites.

 • 4

  Kosten

  De prijs van een premium comfort pakket kost op het moment van schrijven €17,99 per maand. Dit is een uitstekende prijs als je bedenkt dat andere datingsites soms een meervoud van dit bedrag vragen.

 • 4 Uitstekend

  Totaalscore

  Steeds meer 50 plussers kiezen voor datingsites die zich op deze doelgroep richten, zoals 50liefde.nl. Met een frisse, gebruikersvriendelijke website biedt de datingsite standaard functionaliteiten, zoals partnervoorstellen en digitale flirts. De klantenservice is uitstekend en per telefoon bereikbaar. De prijs van €17,99 per maand voor een premium comfort pakket is aantrekkelijk in vergelijking met andere datingsites.

Veel gestelde vragen:

Hoe werkt 50Liefde?

Online daten bij 50Liefde doe je in 3 simpele stappen:

 • 1: Maak een account door je email adres in te vullen en wachtwoord te kiezen.
 • 2: Vertel iets over je persoonlijke situatie en wat je zoekt.
 • 3. Je krijgt partnervoorstellen en kunt beginnen met daten!

Hoeveel leden heeft deze datingsite?

Het aantal leden van 50liefde is bij ons niet bekend. Wel vonden wij de volgende cijfers:

 • Meer dan 1 miljoen berichten werden het afgelopen jaar via de datingsite verzonden
 • De balans tussen vrouwen en mannen is respectievelijk 57% en 43%.
 • 1 op de 3 leden vindt een liefde via deze datingsite

Hoe kom ik in contact met de klantenservice?

De klantenservice is via verschillende mogelijkheden te contacteren:

 • E-mail: helpdesk@50liefde.nl
 • Telefoonnummer: 085-401-3450
 • Post:
  Flight Forum 810
  5657DV Eindhoven
  Nederland

Wat is de opzegtermijn van een lidmaatschap?

Het betaalde Lidmaatschap is te allen tijde opzegbaar met inachtneming van de opzegtermijn. Het premium lidmaatschap is geldig voor de duur van de in de overeenkomst opgenomen periode en wordt na afloop omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, tenzij één maand (14 dagen bij de actiemaand) voor afloop van de overeenkomst.

Welke kortingen zijn er?

Kijk op onze “50liefde kortingcode” pagina voor actuele kortingen.

Hoe kan ik inloggen bij 50Liefde?

Je kunt alleen inloggen bij 50liefde wanneer je (gratis) account hebt aangemaakt.

 • Heb je een account aangemaakt? Aan de rechter bovenzijde klik je op grijze “log in” button. Vervolgens voer je je e-mailadres en wachtwoord in om je aan te melden.

Hoe kan ik 50Liefde opzeggen?

Kijk op onze “50Liefde opzeggen” pagina voor meer informatie over het verwijderen van een account.

Laats bijgewerkt: 20 april 2023

289 reacties op “50liefde: dé datingsite voor serieuze 50-plussers!”

 1. Avatar for Olaf Olaf schreef:

  Een grote mix van neppe profielen en echte profielen. Je ontkomt er vandaag de dag niet meer aan. Als het op lange termijn z’n vruchten afwerpt hoor je mij niet klagen. Ik schrijf deze reactie alleen om te laten weten dat 50liefde een prima datingsite is, maar je zeker het geduld moet kunnen opbrengen om hier iemand tegen te komen die je wilt ontmoeten.

 2. Avatar for John John schreef:

  Handmatig gecontroleerde profielen, dat geloof ik niet helemaal. Je merkt soms dat je tegen ”robots” aan het praten bent. Nou is dat niet heel erg, want je ziet ook talloze ”echte” mensen/profielen, maar alsnog is dat een misleidende tekst. 50liefde is niet perfect, geen enkele datingsite is dat, maar de site heeft me wel geholpen om aan in ieder geval, leuk contact te komen.

 3. Avatar for Alice Alice schreef:

  Ja de nederlandse datingsites moeten eens schoonschip maken en een volledig ander platform aanbieden. Ik weet soms niet meer waar ik mee bezig ben en of t allemaal wel aan komt bij de persoon die ik voor ogen heb.

 4. Avatar for superboer superboer schreef:

  Lexa moet het volgende doen om weer aantrekkelijk te worden voor de man en vrouw; Alle leden eerst laten betalen voor dat ze op de site willen, dus geen gratis leden meer [toelaten]. Alles voor 1prijs, dus geen extra opties om voor te betalen, ook het kunnen zien wie er betaalt member is of niet, ook het kunnen zien wie je bericht gelezen hebt. Nu moet je overal extra voor betalen, zien de bomen het bos niet meer en voor velen niet te doen. Als lexa al deze punten in praktijk brengt? word het weer leuk op lexa, nu zijn er meer inactieve leden dan betaalde. Met andere woorden,; kijken zonder kopen; loeren en niks meer.

 5. Avatar for Laila Laila schreef:

  Vind het maar schimmig over hoe er gedaan wordt met die betalingen en de opzeggingen. Ik hoor daar de meest rare verhalen over… iemand meer ervaring mee?

  • Avatar for BB BB schreef:

   Je gevoel is goed!
   50liefde is 1 vd grootste nep datingsites in dit land.
   Fakeprofielen en veel onduidelijkheid over voorwaarden en betalingen.
   Niet aan beginnen!

 6. Avatar for Alida Alida schreef:

  Morge,

  Fijne ervaring gehad bij 50liefde. Gebruiksvriendelijk en modern. Iets waar ik naar opzoek was! Daarnaast was het voor mij ook belangrijk een groot ledenplatform tegen te komen… het was namelijk van belang dat ik zoveel mogelijk verschillende mensen leerde kennen. 50liefde doet wat ze moeten doen.

  Mijn dank is uitermate groot.

  • Avatar for Sofie Sofie schreef:

   Nepreview.
   Als het positief is over 50liefde, is het 99% zeker nep, dus wees gewaarschuwd.
   Dit zijn de ergste oplichters in datingland, google er maar eens op!

  • Avatar for BB BB schreef:

   Helemaal mee eens!

   50liefde is 1 vd grootste nep datingsites in dit land.
   Fakeprofielen en veel onduidelijkheid over voorwaarden en betalingen.

 7. Avatar for Ella Ella schreef:

  Hallo,
  Fijne datingsite voor mensen zoals ik. 50+

 8. Avatar for Mario Mario schreef:

  Morgen,

  Voor mij heeft het wel degelijk gewerkt. Ben ook ontzettend lang lid geweest, 1.5 jaar. Dus in dat tijdsbestek heb ik veel mensen leren kennen en ook echt ontmoet. Ik denk een stuk of 5-6 ontmoetingen gehad. De website is gebruiksvriendelijk en maakt het geheel mogelijk om snel contact te hebben. Erg fijn! Ik vond het een leuke ervaring, alleen zijn de prijzen 39.99 pm voor het reguliere abonnement, na de premium, best hoog. Nam niet weg dat het uiteindelijk gewoon deed wat het moest doen. Bedankt!

 9. Avatar for Delanoot Delanoot schreef:

  Die zul je altijd blijven houden, of je t nou wil of niet. Er zijn maar een X aantal datingsites met alleen maar echte profielen. 50liefde hoort hier iig niet tussen, neemt niet weg dat de site gewoon meer dan oke is. Maar voor het echte contact, echt vriendschap en echt liefde, weet ik niet of je hier juist zit.

 10. Avatar for Hense Hense schreef:

  1 keer geprobeerd, direct mee gestopt. Ik snap niet waarom er nog datingsites zijn met fictieve profielen. Is dat om de sites op te vullen?? Of lijkt het net alsof je tegen een robot praat. Slecht zeg.

 11. Avatar for Geertje Geertje schreef:

  50liefde brengt veel verschillende reacties met zich mee lees ik hier en daar. Ik kan me ook ergens wel in leven dat deze datingsite niet bevalt. Maar als je kijkt wat voor belabberde datingsites er nog meer zijn? 50liefde is nog gelukkig gericht op senioren, kan je van de overige datingsites niet echt zeggen. Ik sta positief tegenover deze datingsite. Je kan er terecht voor leuk contact of meer, zolang ik er plezier aan beleef spreek ik geen negativiteit uit.

  • Avatar for Ev Ev schreef:

   Goedemorgen,

   Het is maar hoe je er tegen aan kijkt, datingsites kunnen er zijn om je daadwerkelijk te helpen of geld te innen. Maar in de meeste gevallen blijken ze toch te werken. Zelf ben ik een fan geworden van 50liefde sinds mijn scheiding 3 jaar geleden. 50liefde is dan wel een online datingplatform, maar dankzij deze site kreeg ik weer de kracht om opzoek te gaan naar een nieuwe vent!

   Jezelf een klein beetje verdiepen in de site en je weet wat je te wachten staat. Geen hogere wiskunde of poespas, gewoon contacten leggen en afspreken.

 12. Avatar for JS JS schreef:

  Had me ingeschreven met de actie 1 mnd 19,95 euro, dan neem ik aan dat je een maandje lid bent, maar nee hoor, blijkt dus dat je abonnement stilzwijgend verlengd wordt en geld van je rekening wordt gehaald. Heb ik dat geld terug gevorderd, gelijk mail of ik weer wilde betalen + een maand extra (omdat er schijnbaar een maand opzegtermijn is) en administratiekosten, totaal 87,48 euro maar dat staat niet vermeld bij zo’n actie aanbod. Oplichterij.

  • Avatar for Luc Luc schreef:

   Hoe kan je daar van uit gaan? Je actie maand verloopt gewoon en gaat daarna inderdaad het reguliere bedrag betalen. Mensen zijn zo kortzichtig, dat is echt niet normaal. Als je gewoon de algemene voorwaarden doorneemt heb je hier geen last van. Of als je echt vraagtekens hebt, bel je gewoon de klantenservice.

   Voor mij geen poespas o.i.d en heeft 50liefde mij prima geholpen iig..

 13. Avatar for Reymar Reymar schreef:

  Je ziet dat 50liefde volledig centraal staat voor het vinden van een nieuwe partner. Erg fijn! Ik vind trouwens de partnervoorstellen ook een ideale functie. A.d.h.v jouw profiel kunnen ze een beetje inschatten welke man / vrouw er eventueel bij jou zou passen. Inmiddels zit ik in maand 4 en met plezier! Ik wil het iedere andere man/vrouw aanraden die opzoek is naar een partner boven de 40 jaar oud. Het is een gebruiksvriendelijke datingsite met een zeer parate klantenservice. Lees de voorwaarden goed door en omarm plezier.

  Reymar

 14. Avatar for Lex Lex schreef:

  Een dikke duim omhoog. Nooit verwacht dat een datingsite mijn leven op zo’n positieve manier op zn kop zou krijgen.

 15. Avatar for Arjan Arjan schreef:

  T.o.v een Lexa of Parship in mijn ogen een betere datingsite. Nog niet optimaal, maar ik kan mijn weg wel vinden. Het is belangrijk om je te verdiepen in de algemene voorwaarden, hier voorkom je dus mee dat je voor verassingen komt te staan.

  Momenteel ben ik nog lid, maar heb het vermoeden dat dat niet lang meer duurt (op een positieve manier). Leuke contacten gelegd en nu even afwachten wanneer we kunnen afspreken.

  Arjan

  • Avatar for Katrien Katrien schreef:

   Mee eens Arjan… ik snap ook de mensen met negatieve reacties, want soms kan het omslachtig zijn. Maar men moet beseffen dat dit puur gericht is op senioren, en je geen andere lariekoek om je heen hebt die daar misbruik van wil maken.

 16. Avatar for Kees Kees schreef:

  Veel geld voor absoluut niets!
  Het is behoorlijk duur voor 3 maanden a 24,95, zeker niet goedkoop. Als daarbij dan nog credits door leden moeten worden gekocht om reacties van niet leden te ontvangen is wel erg inhalig. Wanneer ik de reacties die ik als 50+ bijna 60 krijg op andere sites, en hier tot op heden nog helemaal niets, is het resultaat van 50liefde helemaal nul. Ik had verwacht met mijn leeftijd juist HIER beter te scoren dan op Lexa, Badoo en Tinder.
  Ik zal zien wat er in de komende maanden nog komt, maar heb nu al het gevoel een kat in de zak te hebben gekocht.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @Kees; ja of meerdere katten? Als man weg blijven van al die bagger wat date sites heet. Kost alleen maar geld en levert ;ons; de Man nul op.

  • Avatar for Marian Marian schreef:

   Haha ja ik hoor meer van die verhalen Kees. Gelukkig heeft dit bij mij anders uitgepakt.. ik zou het nog even de tijd geven. Don’t judge a book by its cover. Geduld is belangrijk op datingsites. Geloof me, ik spreek uit ervaring.

 17. Avatar for Yanita Yanita schreef:

  50liefde heeft me net zoals andere senioren erg geholpen op het gebied van socializen. Je merkt dat je na een jaar best een behoorlijk online vriendenkring hebt opgebouwd. Of je hier nou komt voor de liefde of voor het contact, beide is mogelijk. Voor mij was het al snel een succes omdat voor mij alleen het contact al voldoende was.

  Groetjes,
  Yanita

 18. Avatar for Diana Diana schreef:

  Hallo.

  Je merkt zeker dat het drukker is nu. Veel mensen zitten thuis vanwege de huidige situatie, in principe voor datingsites een pluspunt. Ik merk het aan alle kanten bij 50liefde. Dikke voldoende.

 19. Avatar for Nelleke Nelleke schreef:

  Erg fijne datingsite voor mensen van 40+ inderdaad. Het laat zien dat het mogelijk is om andere mensen te ontmoeten. Voor mij even on-hold gezet vanwege de corona maatregelen, maar er staat in Juli zeker iets gepland. Ben erg benieuwd.

  Fijn en bedankt.

  Groetjes
  Nel

 20. Avatar for Evelien Evelien schreef:

  Het is inderdaad belangrijk dat je alles goed doorneemt. Ze willen niemand in de zeik nemen en willen vrijwel altijd tot een oplossing komen. Ik had zelf ook wat problemen, te lang verhaal voor hier, maar uiteindelijk netjes opgelost. Een datingsite zonder bepaalde ”adders” onder het gras is moeilijk te vinden.

  • Avatar for Johannes Johannes schreef:

   Helemaal mee eens Evelien! Weinig aan toe te voegen. Een gebruiksvriendelijke datingsite waar senioren ook echt centraal staan.

 21. Avatar for Ton Ton schreef:

  Veel mensen hebben last van het opzeggen en de bijkomende kosten ervan. Ik snap het ook niet helemaal, zelf geen last van gehad. Maar ik zou gewoon goed de algemene voorwaarden doornemen en hun verwijzen op het feit dat alles wat ze dus evt fout proberen te verhalen op je, dit anders beschreven staat in de voorwaarden. Al met al een plezierige datingsite.

 22. Avatar for Berend Berend schreef:

  Hele fijne datingsite!

 23. Avatar for Gilles Gilles schreef:

  oprecht een leuke datingsite. gebruiksvriendelijk en gericht op senioren. blij dat ik er aan deel heb genomen. Veel mensen vinden het tricky omdat je misschien om de tuin geleidt word, maar dat is hier niet het geval. Recht voor zijn raap.. uiteraard zal iedereen te maken hebben met een fictief persoon, maar geloof me… 80% is echt. Bedankt

 24. Avatar for Carola66 Carola66 schreef:

  Aanrader als je echt opzoek bent naar liefde. Erg lang gebruik van gemaakt en tot op heden nog steeds gelukkig met mijn man.

  Carola

 25. Avatar for Bulleke Bulleke schreef:

  Als je hier een profiel aan maakt en je bevestigt jouw profiel niet met de e-mail die je dan ontvangt, dan kun je dat profiel ook niet verwijderen.

  Dan mag je er vanuit gaan dat er een hoop inactieve profielen zullen zijn…

  En verder zie je al diezelfde wanhopige koppen die je op andere datingsites ook ziet.

  • Avatar for Bas67 Bas67 schreef:

   Je zal ten alle tijden te maken hebben met fictie. Daar moet je een beetje doorheen kijken, want het is hier wel zeker mogelijk om elkaar te kunnen ontmoeten. Ikzelf ben er een goed voorbeeld van namelijk.

 26. Avatar for Ben Ben schreef:

  Leuke datingsite met de focus op senioren. Top

 27. Avatar for Eline Eline schreef:

  Een betere datingsite dan een Lexa of Parship als je het mij vraagt. Hier is het echt gericht op senioren, bij de andere twee heb je nog vaak een mix van. Daarnaast zijn er ook veel mensen lid voor het zoeken van een vriendschap. ideaal!

  • Avatar for gerard gerard schreef:

   Hallo Eline,

   Daar ben ik het volledig mee eens. Ik was ook opzoek naar een datingsite puur gericht op senioren. Gelukkig hebben we allebei kunnen vinden waar we naar opzoek waren haha.

   Gerard

 28. Avatar for Elsa Elsa schreef:

  Hele mooie site om voor senioren contacten te leggen. Ik ben nu een jaar lid geweest en heb er 2 hele goede vrienden aan over gehouden. Het ging mij om het maken van nieuwe vrienden en geen liefde. Dat hoeft voor mij niet. Je kan kiezen uit diverse abonnementen, 3,6,12 maanden. Dat zijn gelijk premium maanden waarvoor je minder betaald als de reguliere abonnementen. Ideaal! De rest spreekt eigenlijk allemaal voorzich, maar het is wel aan te raden om alles goed door te nemen.

 29. Avatar for Evelean Evelean schreef:

  Ik twijfel een beetje, ik ben nu een maand lid, maar nog niet echt serieuze gesprekken.

  • Avatar for Gerard Gerard schreef:

   Had ik in het begin ook, maar toch nog besloten om minimaal en halfjaar lid te blijven. Uiteindelijk krijg je gesprekken waar je op hoopte en naar zocht. Dat is bij iedereen overkomen die ik heb gesproken over 50liefde. 🙂

 30. Avatar for Merel67 Merel67 schreef:

  Ja niet iedereen zal een succes hebben. Op geen enkele datingsite heb je gelijk succes en misschien geen goede ervaring. Al met al kan ik dan zeggen dat ik geluk heb gehad? Ik weet het niet, het is toch de datingsite zelf die ervoor zorgt dat je elkaar zou kunnen vinden. Ja daar staat een prijs tegenover..

  • Avatar for Shane Shane schreef:

   Ben ik met je eens Merel, weinig aan toe te voegen. Je hebt geen geluk gehad hoor, datingsites zijn er toch om mensen met elkaar in contact te laten komen? Same here.

 31. Avatar for Anja Anja schreef:

  Ook ik heb nare ervaringen met deze lui.
  Ik heb weliswaar 2 dagen te laat mijn opzegging gedaan van het proef abonnement, maar na stornering van de “stilzwijgende verlenging” van 39,99 euro, krijg ik ook dreigementen dat ik nu opeens nog een maand moet betalen en incasso kosten etc. Na betaling van de 19,99 proef abonnement, nu dus een rekening van 87,48!!!
  Ik ontving vandaag onderstaande email:
  “Wij hebben geconstateerd dat u op 13-11-2019 om 11:15:08 een stornering ter hoogte van € 39,99 heeft laten uitvoeren door uw bank voor de maand november van 2019. Dit is niet conform onze wederzijdse overeenkomst, waarbij u ook nog een opzegtermijn heeft van 1 maand. Dit houdt in dat u naast de € 39,99 nogmaals een bedrag van € 39,99 aan ons schuldig bent, wat neerkomt op een totaal van € 79,98.Wij zien graag het bedrag van € 79,98 + € 7,50 (administratiekosten) = € 87,48 tegemoet.”
  Ik heb wel degelijk opgezegd, wat raden jullie mij aan? Blijven weigeren te betalen met als risico dat zij inderdaad een incassobureau erop gaan zetten. Dan wordt het wel een duur proefje! Groet, Anja

  • Avatar for suzanne suzanne schreef:

   Hallo Anja,

   naar bericht! Ik heb gelukkig zo iets nooit ervaren op 50liefde een tijd terug. Je kan ook tot een schikking komen of inderdaad niet betalen. Het is maar waar je zelf voor open staat. Zonde dat jou het niet gelukt is een partner te vinden hier.

   Suzanne

  • Avatar for PFN PFN schreef:

   Als je twee dagen te laat bent, ben je gewoon te laat. In jouw overeenkomst (met de daarbij horende voorwaarden) staan duidelijk de afspraken vastgelegd. Afspraak = afspraak. Zaken zijn zaken. Die staan los van jouw emotie.

   Je kunt het risico nemen dat ze gaan procederen. Dan moet je rekenen dat je deze zaak zult verliezen en dat je de proceskosten van de tegenpartij er ook nog bij moet betalen. En vergeet jouw eigen te betalen griffierechten dan niet.

   Ik zou het gewoon conform afspraak betalen. Het feit dat je er dan geen stress meer van hebt is dat alleen al waard!

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @pnf; betalen en er geen liefde er aan over houden, hoe zuur allemaal, kost ons de man weer geld, links of rechts om.

  • Avatar for PFN PFN schreef:

   Ja, het is niet gratis Superboer. Het komt met (algemene) voorwaarden die men accepteert, samen met het risico dat je een vrouw treft die enkel op seks uit is.
   Of niet.

 32. Avatar for Marije Marije schreef:

  Ik kan 50liefde alleen maar aanbevelen

  • Avatar for Aart Aart schreef:

   Mee eens. Je kan er pas echt een oordeel over vellen als je het zelf geprobeerd heb. Desnoods ben je 20 euro kwijt.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @aart das 20 euro te veel

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Dit is precies hoe uitbaters van dit soort sites te werk gaan. Ze suggereren aanbod dat er niet of onvoldoende is, maken mensen nieuwsgierig. Het kost maar een paar tientjes? Vele malen een paar tientjes van mensen die er in stinken dat wordt een grote berg tientjes. Daar hoef je alleen een website met een betaalsysteem voor te hebben. Geen rocketscience en lage operationele kosten , daarom zijn er ook zo veel van dit soort sites. Allemaal tientjesvangers.

  • Avatar for kempen kempen schreef:

   Je kan lezen en zien dat de Nederlandse mannen nog steeds dommer worden. Hahah de Nederlandse man bedonderd achter de neppe vrouwen profielen domme mannen die zich inschrijven ben op een dating site die er van uit gaan dat ze nog met een echte vrouwen praten… die al helemaal geen een bestaat.

   Of levenloze slechte uitziende vrouwen die teksten moeten schrijven voor een dating website. Om mannen zo lang mogelijk in de wacht te houden.

   Je had zembla moeten zien een man die zich voordeed als een vrouw achter een nep vrouwelijke profiel met neppe’s foto’s. En deze verteld ook dat hij 8 mannen lang aan de praat moest houden hihih. En hij verdiende ook goed en dit was lexa en op andere dating sites.

 33. Avatar for Irene Irene schreef:

  Hallo,

  Om ver weg te blijven van de website vind ik zelf ook wat overdreven. Het is maar net hoe je het bekijkt. Niet iedereen wil afspreken of heeft er zin in, sommige komen ook voor het online contact. Dat respecteer ik. Deze datingsite zit goed in elkaar voor senioren en is in principe eigenlijk niet duur.

 34. Avatar for Peter Peter schreef:

  Ver weg van deze afzetters blijven. Profielen worden met de hand gecontroleerd? Geloof je het zelf?

  • Avatar for David David schreef:

   Hoi Peter,

   Met de hand gecontroleerd is misschien een tikkeltje overdreven inderdaad, maar er zitten wel degelijk mensen tussen zoals jij en ik. Als ik namens mijzelf mag spreken, is dit wel echt een fijne datingsite t.o.v een Parship. Gezien ik op leeftijd ben, is dit fijn.

 35. Avatar for Robby Robby schreef:

  Ook ik ben het niet altijd eens met de negativiteit omtrent 50liefde, maar ik kan wel zeggen dat het inderdaad niet altijd even goed functioneert of staat aangegeven. Dat gaf mij overigens niet de doorslag, dat was mijn directe omgeving die het wel positief heeft ervaren..

  8 jaar lang single zijn is lang.. en het werd tijd voor een nieuw hoofdstuk. Na veel wrikken en wegen ben ik uiteindelijk bij 50liefde terecht gekomen. Met plezier een een leuke tijd! Vrienden en vriendschappen worden hier gemaakt en ook liefde. Momenteel nog pril, maar ik kan het wel liefde noemen.

  • Avatar for Ewout Ewout schreef:

   Hi Robby,

   Eens! Ik ervaar hetzelfde als jij. Prima site. Je kan er gewoon terecht voor liefde. Het ligt er maar net aan of het je smaak is of niet. En dan praat ik over het type datingsite.

 36. Avatar for Jerson Jerson schreef:

  Goedenavond,

  Ik ben het eens met de reactie van Marja. Het is belangrijk dat je je goed inleest, zo kom je niet voor verassingen te staan.

  De site werkt wel degelijk, het ledenplatform is behoorlijk groot heb ik gemerkt en ik had ook erg snel contact. Als gratis lid bereik je niet veel, maar zodra je een abonnement kiest, dan wordt het echt leuk. De mensen die ik heb leren kennen kan ik nu vrienden noemen. Ik zit overigens nog steeds in het ‘date’ proces, en met plezier.

 37. Avatar for Marja Marja schreef:

  Veel mensen vinden het een slechte datingsite, maar wat is nou echt een goede datingsite? Eén waarbij er geen fictieve profielen wordt gebruikt? Vrijwel bij elke datingsite wordt dit gebruikt, dus kom op hey.. ik begrijp de situatie. Maar het is voor ieder persoonlijk.

  Voor mij heeft het heel anders uitgepakt, heb er echt diverse mannen leren kennen waarvan 2 ontmoet. Uiteindelijk maak je dan een keus en met één heb ik dagelijks contact via de app. Het is geen slechte datingsite, je moet je alleen goed inlezen.. that’s all.

  Groetjes,
  Marja

 38. Avatar for Yxite Yxite schreef:

  Dit is de slechtste datingsite ever. Ten eerste is 90% gratis lid, als je een mail wilt sturen moet je eerst credits kopen. Lekker makkelijk voor deze gratis leden! Ten tweede: het opzeggen van een proefmaand voor 19,99 is zeer problematisch. Ik raad iedereen aan om overal bewijsmateriaal, zoals foto’s, van te maken. Want ze ontkennen je opzegging. Dus wordt er gewoon voor de volgende maand 39,99 afgeschreven. Als je dat storneert dan begint de ellende pas. Bij mij willen ze ook nog 39,99 voor de proefmaand ontvangen, die ik dus voor 19,99 heb betaald. Ik heb er onderhand schoon genoeg van. Als je ze belt, komt er geen zinnig woord uit, alleen wordt steeds herhaald dat je het hele bedrag moet betalen. Zo ook met talloze mails. Anders incassobureau en hoge kosten. Nou, kom maar op, ik ben er klaar mee!

  • Avatar for Marion Marion schreef:

   Ik begrijp wat je bedoelt. Ook ik had de kleine lettertjes niet goed gelezen. De aanbieding van 19.99 kostte mij ruim 100 euro omdat ik binnen twee weken had op moeten zeggen en ik dat deed na drie weken. Walgelijk zoals er omgegaan wordt met de eenzaamheid van de mensen.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   @wat een hoop geld! Lees veel klachten over deze site.

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   @Marion: Je geeft zelf je twee fouten aan: je hebt de kleine lettertjes niet goed gelezen (die 14 dagen herroepingsrecht heb je voor ‘koop op afstand’ sowieso zolang het geen op maat gemaakt product speciaal voor jou is) én je was te laat met opzeggen. Het siert jou dat je de schuld bij jezelf neer legt. Dan is afspraak = afspraak.

   Waarom probeer je dan vervolgens de schuld óók bij de datingsite neer te leggen door te stellen dat het “walgelijk is zoals er omgegaan wordt met de eenzaamheid van mensen.” ? Die hebben echt niets fout gedaan.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Maar wie leest de kleine lettertjes?
   Niet iedereen dus.
   En die er intrappen zorgen voor genoeg cashflow om de tent draaiende te houden.
   Marketing technisch zit het goed in elkaar.
   Aan eenzaamheid, sex en emotie kun je goed verdienen.

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   Zonder emoties zou er een stuk minder handel zijn. Als iedereen rationeel zou handelen, blijft er weinig over. Dat gegeven is niet datingsitegebonden.

   Ik vind wel dat als akkoord gaat met de kleine lettertjes, je geen beroep kunt doen op het argument dat je deze niet gelezen hebt om dan vervolgens de schuld (ook) bij de gebruiker (de aanbieder) te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---