Home / 50 plus en single? Probeer deze datingsites uit! / 50liefde: dé datingsite voor serieuze 50-plussers!
50Liefde logo

50liefde: dé datingsite voor serieuze 50-plussers!

50liefde is een populaire datingsite voor 50-plussers die op zoek zijn naar liefde en vriendschap. Deze datingsite heeft een gebruiksvriendelijke interface en biedt een veilige omgeving waar leden kunnen communiceren en elkaar kunnen leren kennen. De kosten van 50liefde zijn transparant en redelijk, waardoor het een betaalbare optie is voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie. In deze review bespreken we de belangrijkste kenmerken van 50liefde, waaronder de gebruikerservaring, het matchingsysteem en de klantenservice. We delen ook de ervaringen van andere gebruikers en geven onze eigen mening over deze datingsite. Lees verder om te ontdekken of 50liefde de juiste keuze is voor jou.

50liefde
289 Ervaringen
4
Beoordeling 4

Waarom 50liefde één van de grootste vijftigplus datingsites van ons land is

Eén van de grootste vijftigplus datingsites van ons land is 50liefde. Dit komt omdat het een zeer heldere en duidelijke datingsite is waar ook nog eens zeer veel leuke leden staan ingeschreven. Het is zelfs zo dat één op drie leden hier een partner heeft gevonden en dit mogen we wel een zeer hoog slagingspercentage noemen.  Het leuke aan deze datingsite is dat er tips worden gegeven aan de leden. Dit geldt dan voor eigenlijk alles, je kunt er tips vinden hoe je een leuk persoon aan moet schrijven in een bericht maar ook als je voor de eerste keer een afspraakje hebt met een lid dan zijn er tips te vinden hoe je dit nu het beste aan kunt pakken.

YouTube player

Contactmogelijkheden bij 50liefde: van e-mail tot telefonisch contact

Je staat er dan ook nooit alleen voor als je je in hebt geschreven op deze website. Dit geldt dan ook meteen voor de klantenservice, wanneer je een vraag hebt dan kun je deze meteen stellen en dit kan niet alleen via de e-mail of het contactformulier maar er is ook de mogelijkheid om te gaan bellen. Mocht je al een probleem hebben dan weet je ook zeker dat dit snel opgelost zal gaan worden. Dat deze datingsite zeer populair onder 50 plussers blijkt wel uit het aantal verzonden berichten en glimlachen die onder de leden worden uitgewisseld. Afgelopen jaar vonden er maar liefst meer dan 1 miljoen contactuitwisselingen plaats! Doordat er naar eigen zeggen dagelijks honderden nieuwe leden zich aanmelden ontvangt u constant nieuwe partnervoorstellen.

50liefde screenshot

met 50liefde.nl kun je overal online daten

De website is niet alleen duidelijk als je deze op een computer gaat bekijken. Ook als je de website bekijkt op een tablet of een smartphone dan blijft deze ondanks het kleinere scherm zeer duidelijk. Het wordt je dan ook makkelijk gemaakt want ook als je voor de televisie zit met je tablet en je wilt graag nog even je berichten bekijken of zien welke leuke nieuwe leden er zijn dan is dit allemaal mogelijk. Het is dan ook niet zo vreemd dat de website van 50liefde zeer populair is en dat er dagelijks vele nieuwe leden bijkomen. Het afgelopen jaar zijn er zelfs meer dan een miljoen berichten verzonden en dat geeft wel aan hoe tevreden de leden met de website zijn.

inschrijven 50liefde

De profielen worden handmatig gecontroleerd

Wat goed is om te weten dat is dat de profielen die op 50liefde te lezen zijn handmatig gecontroleerd worden. Zo hebben de mensen die slechte bedoelingen hebben minder kans en weet je ook dat je altijd aan het praten bent met de persoon die je op de foto ziet staan. De balans tussen de mannen en de vrouwen die is ook zeer goed en het is dan ook niet zo dat er veel meer mannen dan vrouwen op deze website te vinden zijn. Dat verklaart ook meteen waarom het slagingspercentage van deze website zo hoog is en waarom het aantal leden alleen maar aan het toenemen is.

Heb jij zin in een leuke date?

50liefde is een website waar je met plezier zal komen en waar je talloze leuke mannen en vrouwen kunt vinden. Je kunt hier eenvoudig mee in contact komen en zoals je aan het slagingspercentage kunt zien is het bij veel mensen ook gelukt om een leuke date af te spreken. Probeer het dus ook eens en wie weet zit jij straks ook in een restaurant met een leuke man of vrouw die je via 50liefde hebt leren kennen.

account 50liefde

Meer vrouwen dan mannen op 50liefde: een unieke kans voor mannen

Mannen die zich inschrijven bij 50liefde hebben geluk. Er staan op deze datingsite namelijk meer vrouwen dan mannen geregistreerd. Relatief veel vrouwen vonden dus al hun weg naar deze leuke datingsite. Dit lijkt voornamelijk te komen door de serieuze insteek van de online datingwebsite. Op de website vind je dan ook voornamelijk singles die expliciet op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Wat kost een lidmaatschap bij 50liefde?

Het goedkoopste “50 liefde” abonnement kost € 14,99 per maand bij een duur van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

 • Gratis lidmaatschap
  €0,-
  Bekijken
 • 3 maanden

  Premium lidmaatschap

  €24,99 p.m.
  Bekijken
 • 6 maanden

  Premium lidmaatschap

  €19,99 p.m.
  Bekijken
 • 12 maanden

  Premium lidmaatschap

  €14,00 p.m.
  Bekijken

Wat kan ik doen met een gratis lidmaatschap op 50Liefde?

Ook op iets latere leeftijd is het uiteraard gezellig om in leuk gezelschap te verkeren. Met de intrede van het internet, weet ook de doelgroep van 50 plus hun weg hierin te vinden naar het online daten. De datingsite 50Liefde richt zich specifiek op het bij elkaar brengen van leden op leeftijd voor een leuke date of het starten van een nieuwe liefdesrelatie. Om lid te worden van deze datingsite hoef je niet eens te betalen. Elk nieuw lid start automatisch met een gratis abonnement, waarmee je rustig alle functionaliteiten kunt bekijken en oefenen met het verkennen van de online en beveiligde omgeving.

Gratis aanmelden voor lidmaatschap bij 50Liefde

Ook het aanmelden zelf voor een lidmaatschap kost je helemaal niets. Dit is een goede eerste stap die op deze manier extra aantrekkelijk een laagdrempelig wordt gemaakt. Je hoeft enkel maar je e-mailadres in te voeren en een wachtwoord aan te maken en je kunt gelijk van start. Met een succesratio waarbij één op de drie leden een leuke vriendschap of nieuwe liefde weet te vinden, is het zeker de moeite waard om lid te worden van deze datingsite voor 50 plussers. Je ontmoet hier gelijkgestemden die in eenzelfde levensfase zitten en dit maakt het daten via deze site zo aantrekkelijk.

50liefde gratis aanmelden

Na het inloggen kom je vanzelf in de beveiligde omgeving terecht, waar je de profielen van andere leden kunt gaan bekijken. Eerst maak je uiteraard je eigen profiel aan, zodat je ook zelf gevonden kunt worden door andere geïnteresseerden. In je profielschets geef je weer wie je bent, wat je interesses zijn en waarnaar je op zoek bent. Een vriendschap of een nieuwe relatie en welke kenmerken en eigenschappen je waardeert in een potentiële kandidaat. Zo weet 50Liefde gelijk aan wie ze jouw profiel moeten laten zien. Leden die overeenkomstige interesses hebben aangegeven worden zo als vanzelf bij elkaar gebracht.

Foto’s toevoegen

Als onderdeel van het gratis lidmaatschap krijg je de mogelijkheid tot het toevoegen van meerdere foto’s op je profiel. Naast een aantrekkelijke profielfoto kun je zo nog meer foto’s plaatsen die een nog duidelijker beeld geven over hoe je in elkaar zit en een indruk geven van hoe leuk je wel je niet bent om mee om te gaan. Dit vrolijkt het profiel helemaal op en hierdoor zal het nog duidelijker in de zoekmachine naar voren kunnen komen.

Wanneer leden dan op grond van de profielschets en de foto naar jouw profiel komen, zien ze gelijk nog meer foto’s die hun interesse verder doet oplaaien. Iedereen leert je zo al een beetje beter kennen voordat het eerste contact wordt gelegd. Uiteraard krijg je zelf ook volop de gelegenheid om de profielen te bekijken van leden waarin je zelf geïnteresseerd bent. Zo kun je in alle rust en op eigen tempo eerste stappen in het online daten zetten.

Interesse tonen via een smile

Zodra je een leuke kandidaat bent tegengekomen, wil je uiteraard ook wel je interesse kenbaar maken bij de ander. Dit kun je met een gratis abonnement doen via een smile berichtje. Zo zien de andere leden dat je hun profiel hebt bekeken en kunnen ze wederom jouw eigen profiel beter bekijken. Zodra ook zij hun interesse tonen, kun je in je profiel zien of er sprake is van een match. Dit is allemaal mogelijk met een gratis lidmaatschap, dus je kunt al een aardig eind komen en met het contact spelen. Er hoeft verder nog iet sprake te zijn van direct contact om het toch al aangenaam te maken.

Partnervoorstellen bekijken

Naast de berichtjes of smiles die je kunt ontvangen, bied datingsite 50Liefde ook de mogelijkheid tot het ontvangen van partnervoorstellen. Deze worden je toegezonden in je profiel en tonen je de profielen van andere leden die een potentiële match zouden kunnen zijn. Op grond van de gegevens die je hebt aangegeven over jezelf en je interesses voor een leuke, nieuwe partner, worden enkele profielen geselecteerd die hierbij het meest overeenkomen. Mogelijk zit er al gelijk een leuke match tussen, dus het is zeker de moeite waard om deze voorstellen te bekijken. Ze worden niet voor niets naar je toegezonden. Zo biedt het gratis lidmaatschap bij 50Liefde reeds voldoende leuke functionaliteiten om een goede start te maken in het online daten. Wil je dit verder uitbouwen, dan kun je later alsnog overstappen op een betaald lidmaatschap.

50liefde Kortingscodes en acties

Datingsite 50liefde heeft regelmatig kortingscodes en acties beschikbaar. Wilt u weten welke kortingen er op dit moment beschikbaar zijn? Kijkt u dan op de 50liefde kortingcode pagina elders op onze website.

Overzicht gratis functionaliteiten 50liefde.nl

Met een gratis lidmaatschap bij 50liefde krijgt u toegang tot de volgende functionaliteiten:

 • Profiel aanmaken
 • Foto’s toevoegen op het prodiel
 • Smile versturen
 • Matches bekijken
 • Partnervoorstellen bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van 50liefde.nl?

 • 50liefde richt zich specifiek op 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie.
 • Gebruiksvriendelijke website met verschillende functionaliteiten om in contact te komen met andere leden.
 • Goede klantenservice die snel en professioneel reageert op vragen en problemen.
 • Groot ledenbestand met veel actieve gebruikers die op zoek zijn naar een langdurige relatie.
 • Beperkte opties met gratis lidmaatschap
 • 50liefde richt zich alleen op 50-plussers, waardoor deze datingsite minder geschikt is voor mensen onder de 50 jaar.
 • De focus op serieuze relaties kan ervoor zorgen dat mensen die op zoek zijn naar iets anders zich minder thuis voelen op deze datingsite.

50liefde: een betrouwbare en gebruiksvriendelijke datingsite voor 50-plussers

Al met al is 50liefde een betrouwbare en gebruiksvriendelijke datingsite voor 50-plussers op zoek naar liefde en vriendschap. Met een hoog slagingspercentage en een gemeenschap van serieuze singles die op zoek zijn naar een langdurige relatie, is 50liefde een uitstekende keuze voor iedereen die serieus wil investeren in zijn of haar liefdesleven. De klantenservice staat altijd voor je klaar en er zijn talloze tips en adviezen beschikbaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte match. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe liefde of gewoon nieuwe vrienden wilt maken, 50liefde biedt een veilige en vertrouwde omgeving waar je jezelf kunt zijn en kunt genieten van de spannende wereld van online dating.

 • 4.2

  Populariteit

  Datingsite 50liefde heeft het laatste jaar veel nieuwe leden gekregen. Steeds meer 50 plussers kiezen een datingsite die zich enkel op deze doelgroep richt. Wij verwachten dat het aantal online datende senioren de komende jaren nog flink zal toenemen.

 • 3.8

  Gebruikersgemak

  De website van 50liefde.nl oogt fris en helemaal van deze tijd. Zonder te veel poespas is het voor een gebruiker simpel te gebruiken. De navigatie door de gehele website is dus duidelijk en levert geen problemen op.

 • 4.2

  Functionaliteiten

  De functionaliteiten van de datingsite zijn vrij standaard. Alle opties die je zult verwachten van een dergelijke website worden aangeboden. Zo krijg je bijvoorbeeld partnervoorstellen en kun je een digitale flirt (smile) versturen. Kijk voor alle functionaliteiten op 50liefde.nl.

 • 3.8

  Klantenservice

  De datingsite heeft een uitstekende klantenservice die zowel per mail (helpdesk@50liefde.nl) als telefonisch (tel. 085-401-3450) bereikbaar is. Dat je deze helpdesk per telefoon bereiken kan is een pluspunt ten opzichte van andere datingsites.

 • 4

  Kosten

  De prijs van een premium comfort pakket kost op het moment van schrijven €17,99 per maand. Dit is een uitstekende prijs als je bedenkt dat andere datingsites soms een meervoud van dit bedrag vragen.

 • 4 Uitstekend

  Totaalscore

  Steeds meer 50 plussers kiezen voor datingsites die zich op deze doelgroep richten, zoals 50liefde.nl. Met een frisse, gebruikersvriendelijke website biedt de datingsite standaard functionaliteiten, zoals partnervoorstellen en digitale flirts. De klantenservice is uitstekend en per telefoon bereikbaar. De prijs van €17,99 per maand voor een premium comfort pakket is aantrekkelijk in vergelijking met andere datingsites.

Veel gestelde vragen:

Hoe werkt 50Liefde?

Online daten bij 50Liefde doe je in 3 simpele stappen:

 • 1: Maak een account door je email adres in te vullen en wachtwoord te kiezen.
 • 2: Vertel iets over je persoonlijke situatie en wat je zoekt.
 • 3. Je krijgt partnervoorstellen en kunt beginnen met daten!

Hoeveel leden heeft deze datingsite?

Het aantal leden van 50liefde is bij ons niet bekend. Wel vonden wij de volgende cijfers:

 • Meer dan 1 miljoen berichten werden het afgelopen jaar via de datingsite verzonden
 • De balans tussen vrouwen en mannen is respectievelijk 57% en 43%.
 • 1 op de 3 leden vindt een liefde via deze datingsite

Hoe kom ik in contact met de klantenservice?

De klantenservice is via verschillende mogelijkheden te contacteren:

 • E-mail: helpdesk@50liefde.nl
 • Telefoonnummer: 085-401-3450
 • Post:
  Flight Forum 810
  5657DV Eindhoven
  Nederland

Wat is de opzegtermijn van een lidmaatschap?

Het betaalde Lidmaatschap is te allen tijde opzegbaar met inachtneming van de opzegtermijn. Het premium lidmaatschap is geldig voor de duur van de in de overeenkomst opgenomen periode en wordt na afloop omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, tenzij één maand (14 dagen bij de actiemaand) voor afloop van de overeenkomst.

Welke kortingen zijn er?

Kijk op onze “50liefde kortingcode” pagina voor actuele kortingen.

Hoe kan ik inloggen bij 50Liefde?

Je kunt alleen inloggen bij 50liefde wanneer je (gratis) account hebt aangemaakt.

 • Heb je een account aangemaakt? Aan de rechter bovenzijde klik je op grijze “log in” button. Vervolgens voer je je e-mailadres en wachtwoord in om je aan te melden.

Hoe kan ik 50Liefde opzeggen?

Kijk op onze “50Liefde opzeggen” pagina voor meer informatie over het verwijderen van een account.

Laats bijgewerkt: 20 april 2023

289 reacties op “50liefde: dé datingsite voor serieuze 50-plussers!”

 1. BB schreef:

  Helemaal mee eens!

  50liefde is 1 vd grootste nep datingsites in dit land.
  Fakeprofielen en veel onduidelijkheid over voorwaarden en betalingen.

 2. BB schreef:

  Je gevoel is goed!
  50liefde is 1 vd grootste nep datingsites in dit land.
  Fakeprofielen en veel onduidelijkheid over voorwaarden en betalingen.
  Niet aan beginnen!

 3. Sofie schreef:

  Nepreview.
  Als het positief is over 50liefde, is het 99% zeker nep, dus wees gewaarschuwd.
  Dit zijn de ergste oplichters in datingland, google er maar eens op!

 4. Bert schreef:

  Bedankt voor deze reactie Olaf, naar zo’n reactie was ik naar opzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---