datingsite parship

Home » datingsites » datingsites senioren » 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op maart 17th, 2017 | door Welke online datingsite?

45

50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

 

Eén van de grootste vijftigplus datingsites van ons land is 50liefde. Dit komt omdat het een zeer heldere en duidelijke datingsite is waar ook nog eens zeer veel leuke leden staan ingeschreven. Het is zelfs zo dat één op drie leden hier een partner heeft gevonden en dit mogen we wel een zeer hoog slagingspercentage noemen. Het leuke aan deze datingsite is dat er tips worden gegeven aan de leden. Dit geldt dan voor eigenlijk alles, je kunt er tips vinden hoe je een leuk persoon aan moet schrijven in een bericht maar ook als je voor de eerste keer een afspraakje hebt met een lid dan zijn er tips te vinden hoe je dit nu het beste aan kunt pakken. Je staat er dan ook nooit alleen voor als je je in hebt geschreven op deze website. Dit geldt dan ook meteen voor de klantenservice, wanneer je een vraag hebt dan kun je deze meteen stellen en dit kan niet alleen via de e-mail of het contactformulier maar er is ook de mogelijkheid om te gaan bellen. Mocht je al een probleem hebben dan weet je ook zeker dat dit snel opgelost zal gaan worden.

Dat deze datingsite zeer populair onder 50 plussers blijkt wel uit het aantal verzonden berichten en glimlachen die onder de leden worden uitgewisseld. Afgelopen jaar vonden er maar liefst meer dan 1 miljoen contactuitwisselingen plaats! Doordat er naar eigen zeggen dagelijks honderden nieuwe leden zich aanmelden ontvangt u constant nieuwe partnervoorstellen.

met 50liefde.nl kun je overal online daten

De website is niet alleen duidelijk als je deze op een computer gaat bekijken. Ook als je de website bekijkt op een tablet of een smartphone dan blijft deze ondanks het kleinere scherm zeer duidelijk. Het wordt je dan ook makkelijk gemaakt want ook als je voor de televisie zit met je tablet en je wilt graag nog even je berichten bekijken of zien welke leuke nieuwe leden er zijn dan is dit allemaal mogelijk. Het is dan ook niet zo vreemd dat de website van 50liefde zeer populair is en dat er dagelijks vele nieuwe leden bijkomen. Het afgelopen jaar zijn er zelfs meer dan een miljoen berichten verzonden en dat geeft wel aan hoe tevreden de leden met de website zijn.

De profielen worden handmatig gecontroleerd

Wat goed is om te weten dat is dat de profielen die op 50liefde te lezen zijn handmatig gecontroleerd worden. Zo hebben de mensen die slechte bedoelingen hebben minder kans en weet je ook dat je altijd aan het praten bent met de persoon die je op de foto ziet staan. De balans tussen de mannen en de vrouwen die is ook zeer goed en het is dan ook niet zo dat er veel meer mannen dan vrouwen op deze website te vinden zijn. Dat verklaart ook meteen waarom het slagingspercentage van deze website zo hoog is en waarom het aantal leden alleen maar aan het toenemen is.

Heb jij zin in een leuke date?

50liefde is een website waar je met plezier zal komen en waar je talloze leuke mannen en vrouwen kunt vinden. Je kunt hier eenvoudig mee in contact komen en zoals je aan het slagingspercentage kunt zien is het bij veel mensen ook gelukt om een leuke date af te spreken. Probeer het dus ook eens en wie weet zit jij straks ook in een restaurant met een leuke man of vrouw die je via 50liefde hebt leren kennen.

Mannen die zich inschrijven bij 50liefde hebben geluk. Er staan op deze datingsite namelijk meer vrouwen dan mannen geregistreerd. Relatief veel vrouwen vonden dus al hun weg naar deze leuke datingsite. Dit lijkt voornamelijk te komen door de serieuze insteek van de online datingwebsite. Op de website vind je dan ook voornamelijk singles die expliciet op zoek zijn naar een serieuze relatie.

50liefde-kosten-screenshot

 

50Liefde kosten abonnement

3 maanden

€24,99 p.m.
€24,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

6 maanden

€19,99 p.m.
€19,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

12 maanden

€14,99 p.m.
€14,99 p.m.
 • premium lidmaatschap

Gratis

€0,-
€0,-
 • gratis lidmaatschap

Het goedkoopste “50 liefde” abonnement kost € 14,99 per maand bij een duur van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van 50liefde kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van 50liefde neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

50Liefde actie en korting

Tijdelijke actie

1 maand voor €19,99!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Momenteel zijn er geen acties of kortingen voor 50liefde.

Verlopen acties en kortingen

Meer over 50liefde.nl

50liefde opzeggen en account verwijderen

Beoordeling

Populariteit ★ ★ ★ ★

Datingsite 50liefde heeft het laatste jaar veel nieuwe leden gekregen. Steeds meer 50 plussers kiezen een datingsite die zich enkel op deze doelgroep richt. Wij verwachten dat het aantal online datende senioren de komende jaren nog flink zal toenemen.

Gebruikersgemak  ★ ★ ★ ★

De website van 50liefde.nl oogt fris en helemaal van deze tijd. Zonder te veel poespas is het voor een gebruiker simpel te gebruiken. De navigatie door de gehele website is dus duidelijk en levert geen problemen op.

Functionaliteiten ★ ★ ★

De functionaliteiten van de datingsite zijn vrij standaard. Alle opties die je zult verwachten van een dergelijke website worden aangeboden. Zo krijg je bijvoorbeeld partnervoorstellen en kun je een digitale flirt (smile) versturen. Kijk voor alle functionaliteiten op 50liefde.nl.

Klantenservice ★ ★ ★ ★★

De datingsite heeft een uitstekende klantenservice die zowel per mail (helpdesk@50liefde.nl) als telefonisch (tel. 085-401-3450) bereikbaar is. Dat je deze helpdesk per telefoon bereiken kan is een pluspunt ten opzichte van andere datingsites.

Kosten ★ ★ ★ ★

De prijs van een premium comfort pakket kost op het moment van schrijven €17,99 per maand. Dit is een uitstekende prijs als je bedenkt dat andere datingsites soms een meervoud van dit bedrag vragen.

50liefde Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite 50liefde. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met 50liefde? Geef hieronder jouw reactie!

 

50liefde – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

50liefde review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary: Datingsite 50liefde is zeer geschikt voor vijfitg plussers die voor het eerst willen kennis maken met online dating. De datingsite is helder opgezet, beschikt over een uitstekende klantenservice en de prijs is ook nog eens zeer schappelijk te noemen.

4.1About the Author

Anoniem45 Ervaringen - 50liefde – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Marjolein Marjolein says:

  Wordt geen lid van 50liefde. Ze lokken je met 3 dagen voor een euro. Nergens staat geschreven dat je dan gelijk aan een abonnement vast zit. Ze halen al heel snel geld van je rekening. Als je dan gaat storneren dan krijg je gelijk een dreigmail. Zij zeggen dat je gebruik hebt gemaakt van de site en daarom moet betalen. Je betaald dan niet voor 1 maand maar je moet gelijk voor 2 maanden plus adminstratiekosten betalen. Bellen en mailen heeft geen zin. Ze blijven zeggen dat je gebruik van de site hebt gemaakt en bij betalen ermee instemt voor een abonnement. In geen enkele mail dit je van ze krijgt staat dit vermeld. Alleen als je ontzettend veel doorklikt ip hun site kun je hier er iets over terug vinden. Ik heb geen gebruik gemaakt van de site en raad iedereen dit ook niet te doen.!!!!!!!!!

 2. Karel Pieterse Karel Pieterse says:

  Ik ben enorm happy de diensten van 50liefde.nl! Vooral de telefonische bereikbaarheid als ze mij weer eens verder moeten helpen. Tegelijker tijd geven ze advies hoe je te werk moet gaan. Dit was de reden dat ik een mooie vrouw gevonden heb met 2 knappe dochters. Kwam goed uit want ik heb zelf ook kinderen. Het is een droomvrouw. Ik kan mijn passie bij haar kwijt en ze geeft mij de steun die ik nodig heb. Bedankt 50liefde.nl, ik heb dit aan jullie te danken.

 3. Leo Leo says:

  Laat ik als eerst wat voorop stellen, als vijftiger is het niet makkelijk om weer te gaan daten na een relatie van ruim 10 jaar. Echter heeft elk mens behoefte aan een partner, maatje of hoe je het ook wilt benoemen. Ik heb nadat mijn relatie ten einde was en alle vrienden uit onze vriendengroep haar kant kozen bleef ik alleen achter en raakte in een depressie. Uiteindelijk na een paar maanden bij een psychiater gelopen te hebben tot de conclusie gekomen dat het goed was om meer sociale contacten op te doen, een suggestie van de psychiater een datingsite. Maar dat is zoals ik al aangaf niet makkelijk, ik ging mijzelf oriënteren voor een datingsite, na meerdere en niet nader te noemen datingsites te hebben geprobeerd voor een jaar begon ik weer beter in mijn vel te zitten. Toen kwam ik 50liefde.nl tegen, een datingsite speciaal gericht op vijftigplussers waar service heel hoog in het vaandel staat. Toch na een aantal vrij kritische reviews(zacht uitgedrukt) gelezen te hebben aan het twijfelen gebracht, ook doordat ik leuk contact had met iemand op een andere site wat er veelbelovend uitzag(uiteindelijk niks geworden). Toen dit ten einde liep toch maar gebeld met de klantenservice(wat overigens erg fijn is, aangezien dit een van de weinige datingsites is die telefonisch bereikbaar is). Uitleg gevraagd aan de klantenservice en alles me heel helder en duidelijk uitgelegd en me meteen ingeschreven. Meteen viel het gebruiksgemak op, heel erg overzichtelijk en duidelijk en alles is meteen te vinden. Ik was inmiddels wel bekend met online daten en ook de smileys zijn een leuke manier om het ijs te breken en het wat luchtiger te houden zonder verplichtingen. Dat er meer vrouwen dan mannen op de site zitten is ook een leuk bijkomend voordeel, hoe meer vrouwen hoe groter de kans dat er een partner tussen zit, simpele wiskunde ;-). Nadat de periode op een andere datingsite was afgelopen de actiemaand voor €19,99 afgesloten om het is een maandje te proberen, ik kwam in aanraking met mijn doelgroep(50+) ipv jonge meisjes op andere sites. Het contact was erg fijn doordat leden in mijn leeftijdscatagorie zitten en (bijna) altijd op dezelfde golflengte zitten. Elke dag zat ik een aantal uur berichten uit te wisselen, meerdere afspraken volgen maar omdat ik opnieuw op zoek ben naar DE persoon om de rest van mijn leven mee te delen, ik heb weer zin in het leven en ben overtuigd dat ik mijn nieuwe partner ga vinden op 50liefde. Echter heb ik na 7 maanden lidmaatschap nog niemand gevonden waarvan ik denk dat ik de rest van mijn leven mee kan delen, met de nadruk op nog niet, omdat ik nog in gesprek ben met een aantal vrouwen besluit ik om over te stappen op een maandelijks opzegbaar abonnement, dan betaal ik in ieder geval niet maanden te veel mocht ik vrij vlot iemand vinden. Dat bleek heel erg goed gedacht omdat ik in die maand iemand heb leren kennen waarmee het zo goed klikt dat we na vele malen hebben afgesproken en vervolgens hebben besloten om een midweek op vakantie te gaan in een appartement om te zien of het zou werken. En of het werkte! Hierop hebben we besloten om ons uit te schrijven bij 50liefde en samen te gaan wonen, we wonen nu al 2 maanden samen en het voelt nog net zo als bij het eerste afspraakje :). Laat niemand je in de weg staan en denk alsjeblieft aan je eigen geluk, 50liefde is misschien wel prijzig maar ze hebben wel relatiecoaches die mij geholpen hebben in het begin om succesvol te worden op 50liefde. Ik hoop dat de beste lezer wat aan mijn review heeft, Leo Van Vliet.

 4. JAN UITTKETTING JAN UITTKETTING says:

  Beste Pafarius,
  Helemaal juist, 50liefde.nl is een grote smerige oplichtersbende met hun eigen incassobureautje CB te Utrecht.. Ze lokken jou naar een proefabonnement wat plotseling 1 maand abonnement is met een opzegtermijn van 1 maand, dus je moet al tijdens jouw aanmelding al gaan opzeggen, omdat je dan anders een vette rekening van € 39,99 ontvang en nog meerdere….ellende en stress. Wil je dat zo graag ?
  Gewoon naar Relatieplanet of 50plusmatch gaan met normale fatsoenlijke mensen, die jou keurig te woord staan i.p.v. die baviaan Steven, die nog niet eens zijn achternaam durft te noemen.
  Succes gewenst.

 5. Gerard Gerard says:

  Beste lezers,

  Na het plotselinge overlijden van mijn vrouw 8 jaar geleden ben ik weer toe aan een nieuwe serieuze relatie. Ik heb gemaild met de klantenservice en om uitleg gevraagd en heb een premium voor 3 maanden afgesloten en deze na de 3 maanden meteen stop gezet.

  Ben nu 3 weken lid en heb al veel serieuze gesprekken.

  Gerard

  • JAN UITTKETTING JAN UITTKETTING says:

   Beste Gerard,
   Het spijt mij zeer, dat jouw vrouw is overleden, maar bedenk wel, dat je bij 50Liefde.nl met criminelen en oplichters van de ergste soort te maken krijgt. TRAP ER NIET IN.
   Ga beter naar Relatieplanet of 50 match plus, dat zijn integere datingsites en geen oplichters die jouw zand in de ogen strooien met hun prachtige leugenachtige reclames enz.
   Doe je er voordeel mee en anders kijk je maar op Google, wat er allemaal voor negatieve reviews over die 50liefde.nl wordt geschreven.
   Succes ermee.

   • Gerard Gerard says:

    Beste Jan Uittketting,

    Ik ben erg tevreden over 50liefde, veel gesprekken en doordat ik om uitleg heb gevraagd heb ik mijn premium lite al meteen naar drie maanden stop laten zetten, mocht ik tegen die tijd weer door willen neem ik contact op met de helpdesk.

    Gegroet, Gerard

 6. Gion Gion says:

  , ik sluit mij er bij aan, dat het FAKE profielen zijn.
  Ik heb zonder foto van mezelf al veel reacties, probeer dat maar eens bij RP of Lexa.
  Daaraan is al te zien dat DAT allemaal Fake sites zijn
  Voordat je geld investeert, zet eerst een paar dagen geen foto bij je profiel.
  Krijg je reacties is het een Fake site

 7. Jenny Jenny says:

  Echt super gaaf om hier mijn aanstaande man gevonden te hebben. Nu ieder weekend bij elkaar en voor het nieuwe jaar trouwplannen. Dat allemaal dankzij deze site. Ben zo happy met mijn toekomstige man. Zeker een aanrader. Liefs jenny

  • JAN UITTKETTING JAN UITTKETTING says:

   Jenny , je bent zeker wel het maatje van die oplichter Steven met zijn incassobureau CB te Utrecht en een telefoon nr. uit Venlo !!
   Loop toch niet zo te blaaskaken mens, je bent gewoon gebruikt om deze zogenaamde positieve review te plaatsen.
   Mens gebruik je hersencellen, alles door jouw geschreven is namens de 50liefde.nl site in opdracht door die schoft Steven, crimineel, kokosnoot, die hij is, gebeurt.
   MENSEN TRAP ER NIET IN , HET IS EEN GROTE OPLICHTERSBENDE. !!

 8. Jan Jan says:

  50liefde.nl is totaal geen servicegerichte site en klantenservice. Heb bij vergissing een maandje willen proberen en er is meteen voor een heel jaar afgeschreven. Ik heb gewoon even niet goed gelezen. Gebeld om te vragen of ze dit konden ontbinden. Kon niet hadden ze gezegd omdat ik al op een berichtje had gereageerd. Ik zei: ok maar u kunt hem wel omzetten naar een 3maanden contract want een jaar vind ik te lang. Nee, Nee en nog eens nee. Maak geen vergissing met u inschrijving want ze zijn onvermurwbaar. Daarom krijgt deze dating site service een VETTE 0.
  Hopelijk gaan ze helemaal naar de knoppen. Ik ga ook nog even kijken of er inderdaar veel valse profielen zijn aangemaakt en als dat zo is pak ik ze daar op.

  NIET LID WORDEN VAN 50LIEFDE.NL DUS

 9. Kees Kees says:

  Ik ben enorm happy de diensten van 50liefde.nl! Vooral de telefonische bereikbaarheid als ze mij weer eens verder moeten helpen. Tegelijker tijd geven ze advies hoe je te werk moet gaan. Dit was de reden dat ik een mooie vrouw gevonden heb met 2 knappe dochters. Kwam goed uit want ik heb zelf ook kinderen. Het is een droomvrouw. Ik kan mijn passie bij haar kwijt en ze geeft mij de steun die ik nodig heb. Bedankt 50liefde.nl, ik heb dit aan jullie te danken.

 10. Bert Van Mierlo Bert Van Mierlo says:

  Top site, mijn nieuwe liefde gevonden dankzij 50liefde! In het begin wat moeite gehad met het profiel invullen maar daarmee heeft de helpdesk geholpen.

 11. Sjaak Sjaak says:

  Beste mensen, ik raad u deze zichzelf noemende geweldige datingsite 50relatie.nl zeer zeker niet aan.!
  Proefabonnement eerst genomen ad. euro 19,99, toen veroorloofde zij zich zonder enige schriftelijke machtiging mijnerzijds welk per augustus 2014 al Wettelijk bij Overheid verplicht is, om alsnog ondanks dat ik mijn lidmaatschap c.q. proefabonnement had opgezegd, alsnog gelden van mijn bankrekening te incasseren, wat door mij werd geweigerd en tevens voor hun werd geblokkeerd. Dankzij de ING BANK , online bankieren , die mij een bericht stuurde, dat 50liefde.nl voornemens was om gelden te incasseren en wel euro 39,99 , want ik zou een permanent abonnement hebben, wat trouwens compleet gelogen is en te ouwehoeren over de Algemene Voorwaarden, welke in oktober 2016 er niet in stond op die kleine advertentie op de startpagina van ZeelandNet stond vermeld , en beroepen zich nu op een opzegtermijn van 1 maand, intussen 2 maanden ad. euro 39.99 per maand x 2 , en zonder enige betalingsherinnering, c.q. aanmaning gelijk een incassobureau CB te Utrecht met een Venloos telefoonnr. te dreigen via mailtjes. Het geheel via klantenkompas en de juridische dienst van de consumentenbond en het Juridisch Loket laten onderzoeken. Bij enig proefabonnement is automatische verlending VERBODEN ! , maar 50liefde.nl wil alleen maar centen zien en ook nog via een incassobureau zonder onderbouwing . mijns inziens hetzelfde incassobureau CB eigendom van diezelfde 50liefde.nl site, want dit incassobureau CB te Utrecht staat nergens vermeldt noch aangesloten bij het Nationaal toezicht op incassobureau’s, want men doet maar en ook nog eens extra euro 40,- dienen te betalen plus nog euro 5,- aan administratie kosten. Welke kosten hebben ze gemaakt ? Geen goed woord over deze oplichtersbende. De meeste contacten zijn fake, kijk maar na op Google, het zijn gewoon betaalde dames/heren, die jouw mailtjes beantwoorden. Mij dunkt, dat je beter je zuur verdiende centen op een betere bij een goede aangesloten een branche van datingsites, vele malen lid van worden. Het team 50liefde.nl beweerde zelfs dat zij de grootste datingsite zijn van Nederland, wat een giller zeg.!! Dat is nog steeds Relatieplanet , 50 plus match en Parship. Beste Mensen, WEES GEWAARSCHUWD EN DENK EROM , je komt bijna niet van die oplichters af en liegen alles bij elkaar om hun eigen gelijk te halen. Ga ergens EEN ANDERE BETROUWBARE DATINGSITE, ER ZIJN ER GENOEG, zoeken en vinden, wat je leuk vindt, in plaats van al die fake madames bij 50liefde.nl. Ga ook niet in op hun dreigementen, ze hebben Wettelijk gezien geen poot om op te staan. Er is per slot van rekening geen enkele schriftelijke overeenkomst afgesloten en vinkjes worden niet meer toegestaan door de overheid.
  Doe uw voordeel ermee en kijk alsjeblieft uit, want je komt er amper vanaf. Laat ze maar voor de Rechter beweren, dat 50LIEFDE.NL in hun gelijk staat. Kunnen geen betalingsherinneringen overleggen, ondanks vele verzoeken. Nooit bereikbaar, indien je met ze in de clinch gaat, gooien ze de telefoon op de haak enz enz.. Allemaal gezeur en ellende om maar geld te graaien bij de mensen. Waar zijn wij in dit land mee bezig, om oplichters bende van jouw af te moeten houden. Eruit trappen die gasten en de bajes in. Ik raad deze site 50liefde.nl aan NIEMAND AAN !! Allemaal fake en oplichters mentaliteit, wat de klok slaat. !! WEES VOORZICHTIG EN DOE GEEN ZAKEN MET DIE BENDE OPLICHTERS EN HUN FAKE RECLAME EN REVIEWS DIE DOOR HUNZELF WORDEN GESCHREVEN. !

 12. Tjerk Tjerk says:

  Website ziet er goed uit. Denk dat het wel een gokje waard is. Maar heb zelf meer vertrouwen in een relatieplanet.

  • JAN UITTKETTING JAN UITTKETTING says:

   Beste Liza,
   Dank je wel, dat jij het ook met mij eens bent. Nog trouwens de allerbeste wensen voor het Nieuwe Jaar. Ik ben er werkelijk doodziek van geworden hoe die oplichters van 50liefde.nl met hun eigen niet officieel ingeschreven incassoburen, mij zo op mijn huid zaten. Het wordt werkelijk nu een tijd, dat via de overheid fikse maatregelen tegen dit soort asociale lieden worden genomen en fikse boetes worden uitgedeeld door o.a. Consuwijzer, maar die kijken alleen maar naar de klachten, Weinig klachten betekent , dat je echter alleen maar een dossier nummer krijgt, en verder doen ze ook geen fluit voor jou. Ik heb een rechtsbijstandsverzekering, maar die gaat pas werken, indien het het vorderen bedrag boven de € 200,- komt.
   Nou ik heb maar uiteindelijk met mijn stomme kop toch maar betaald, ondanks het feit, dat ik wel degelijk in mijn recht stond, net als jij.
   Heel veel sterkte nog en als je nog wilt verder mailen, stuur dan een mailtje naar mij gericht naar alex923@zeelandnet.nl.
   Beste groetjes, Jan.

 13. Jacobus Jacobus says:

  Nadat mijn vrouw een paar jaar geleden was overleden besloot ik weer eens te gaan zoeken naar een nieuwe vrouw. Op mijn oude leeftijd is het zoeken soms best moeilijk. Daarom ben ik maar eens het internetdaten gaan proberen. Ik kwam uit op 50liefde.nl. Als oudere man heb ik vaak moeite om sites te begrijpen, normaal laat ik mijn kleinzoon altijd alles uitzoeken. Op 50liefde daarentegen kwam ik er gemakkelijk uit en vond al snel een nieuwe vrouw!

 14. nathalie nathalie says:

  niet aangeraden….vals…..nep profielen ….en zoveel geld mogelijk incasseren…..
  Ik had me aangemeld op deze site en binnen 1 maand mij laten uitschrijven, nu moet ik nog 2 maanden betalen volgens hun omdat ik 1 maand opzegging zou hebben want zo staat het beschreven in hun voorwaarden.
  Nu zeggen ze dat er verschil is tussen een lidmaatschap en een abonnement en moet ik 2 maanden betalen, dus € 79.98. .
  Ook hebben ze het door gegeven naar een incasso bureau en komt er tevens € 40.00 incassokosten bovenop en wordt er dagelijks rente bijgeteld.!!!!!

  • Fiona Fiona says:

   Ja ook ingestonken dus…. ik heb op MP al een waarschuwingsadvertentie gezet en ergens in een blog ook. Dit is de boodschap, en tevens wat mij overkomen is:
   Met een 1-Euro actie voor 3 dagen, welke zo geformuleerd is dat instinken waarschijnlijk is. Want helemaal onderaan, gecamoufleerd door donkere kleur, schuilt de adder onder het gras.
   Als 50plusser zie je al niet goed meer, zelfs niet met bril, en ziet gauw dat onderste blok over het hoofd, juist omdat je meent de voorwaarden al gelezen te hebben bóven de ”akkoord”-knop en de ‘koop-nu’ knop.
   Maar… achteraf blijkt dat je maar de helft hebt gelezen, omdat onderaan in pietepeuterige schemerkleurige lettertjes, NOG MEER voorwaarden staan! Namelijk dat na 24 uur het vaste abonnement ingaat PLUS een maand opzegtermijn, dus een 2 maand-instinker!
   Je denkt 3 dagen de tijd te hebben om probleemloos rond te neuzen, maar na 24 uur gaat automatisch het vaste abonnement in!!
   Dit is zo’n slinkse truuc, trap er niet in, binnen enkele dagen wordt er 40 Euro van je rekening afgeboekt. Ook mag je het niet storneren of op je ‘aankoop’ terugkomen omdat je zogenaamd de voorwaarden bewust accepteerde en van de site gebruik gemaakt hebt.

 15. Michel Michel says:

  Waardeloze site, heel veel gratis leden (die niet kunnen reageren) en verder alleen maar fake profielen.

  En als je netjes op tijd opzegt, krijg je toch nog dat CB Incasso op je nek. Pure geldklopperij. Oplichters.

  Begin er niet aan.

  • karin karin says:

   Helemaal eens, helaas zie ik dit te laat.
   Voornamelijk Belgische profielen van mannen.
   De matches sluiten niet aan bij het zoekprofiel
   en qua lidmaatschap ben ik in dezelfde valkuil gestap.
   Veel inactieve profielen en je kan ook niet zien hoelang iemand on line is geweest. Pure geld klopperij.

 16. Lia Lia says:

  Trap er niet in. Een grote oplichtingsbende. Het gaat om geld. Weinig tot geen leden of ingevuld profiel. Het enige wat die l*l wil is geld. Kijk verder en zie wat de ervaringen zijn, negatief!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 17. Raissa Raissa says:

  Kijk voordat je hieraan begint op **************, ook bij mijn rechtsbijstandsverzekering een oude bekende.
  Ondoorzichtige voorwaarden, waardeloze site. Niet doen.

 18. Fred Fred says:

  Deze site is 1 grote grap en een oplichting. Weinig aanbod van vrouwen en bovendien wonen de meeste in België. Kreeg allemaal reacties van nep profielen. Ze proberen je van alles wijs te maken en je te verleiden met lieve berichtjes. Vragen of je niet langer abonnee kan blijven? Maar dat kan toch ook per e-mail dan? Ik ben 1 maand abonnee geweest en meteen weer opgezegd anders zit je weer zo vast aan een verlenging die je niet wilt en je een hoop geld kost. Ook de matches die je krijgt kloppen voor geen meter. Nee, voor mij nooit meer deze site.

 19. rosaire rosaire says:

  Zelfde reactie als voorgaande: voor 19,95 lisd geworden en opgezegd een week voor het einde van de maand. Ineens blijkt er een maand opzegtermijn te zijn Ook vermoed ik dat er nog al wat nep profielen op de site staan. Ik kreeg namelijk onmiddellijk nogal wat reacties van mannen die veel jonger zijn dan ik. Toen ik belde om te protesteren over verlenging kreeg ik een onverschillig en slordig sprekende man aan de telefoon die maar bleef herhaal dat ik moest betalen. Ook blijkt dat deze tweede maand waar ik dus aan vast zou zitten twee keer zo duur is als de gratis proefmaand.
  Daarnaast krijg ik partnervoorstellen die nergens op slaan.. Geld uit de zak klopperij… deze site

 20. Theo Theo says:

  Toen ik mij inschreef viel mij het gebruiksgemak op. Na het lezen van de ervaringen heb ik besloten om eens telefonisch contact op te nemen met deze firma, om na te gaan hoe ik dergelijke kosten kon voorkomen waarover ik hier lees. Een vriendelijke medewerker vertelde mij dat het opzeggen van het lidmaatschap in de eerste paar weken voldoende was. Zo gezegd, zo gedaan. Na het verloop van de maand had ik een leuk contact lopen, waarop ik besloot om toch nog eens te verlengen. Blij toe, want inmiddels hebben we samen leuke dingen ondernomen en hopen we op korte termijn samen te gaan wonen. Een wijze les is voor mij geweest, laat je niet gek maken, maar wees voorzichtig. Weet waar je aan toe bent en het geluk lacht je toe.

 21. Leen Leen says:

  Ik had me aangemeld op deze site en binnen 1 maand mij laten uitschrijven, nu moet ik nog 2 maanden betalen volgens hun omdat ik 1 maand opzegging zou hebben want zo staat het beschreven in hun voorwaarden.
  Nu zeggen ze dat er verschil is tussen een lidmaatschap en een abonnement en moet ik 2 maanden betalen, dus € 79.98, dit is GROTE oplichting.
  Ook hebben ze het door gegeven naar een incasso bureau en komt er tevens € 40.00 incassokosten bovenop en wordt er dagelijks rente bijgeteld.
  Deze figuren zijn ras echte gore smerige oplichters en het wordt tijd dat er eens opgetreden wordt tegen hun en dat dit soort uitgeroeid wordt.
  Daarom moet iedereen dit soort sites nooit meer gebruiken.

 22. Hannah Hannah says:

  Slechte ervaring met deze site, weinig aanbod. Wil ik opzeggen beginnen ze , of moet ik Steven, zeggen te schermen met de Algemene voorwaarden…
  Vervolgens na telefonisch overleg gebeurt er helemaal NIETS van wat er beloofd is!!
  Na zelf notabene maar weer contact gelegd te hebben , weigert Steven zijn belofte na te komen!
  Ik ben helemaal klaar met deze man en zijn manier van zaken doen. Of moet ik zeggen zakken vullen?!
  Begin er dus niet aan!

  Een gewaarschuwd mens etc….

 23. dupe dupe says:

  1 maand lidmaadschap voor 19, 95 en daarna krijg je een brief of je nog effe 59 euro wil betalen anders krijg je een incassoburo op je nek.
  Die Steven blijkt geen frisse jongen en heeft nogal wat bedrijfjes die hij andere laat registreren en dan de zelfde dag overneemt. Ik zou maar oppassen. nooit doen!!!!! volgens mij beheerd hij zelf de revieuws.

  • els els says:

   Hallo,
   Precies hetzelfde meegemaakt Telefonisch een proefmaand voor 1 maand afgesproken 19,95.( gelijk betaald) Gevraagd als ik niet tevreden was 24 uur van tevoren met de speciale link opzeggen.(Vond het onbetrouwbaar betreft een lokkertje om lid te worden.) Hiervan geen bevestiging gekregen. Gelijk 29,99 ?? van mijn rekening afgeschreven. Bank bedrag laten stoneren, na 2 weken weer 29,99 afgeschreven, de brutaliteit!!! Gebeld naar die Steven, hij ratelde maar door dat ik nog 2 maanden moest betalen anders kreeg ik de incasso op mn nek. Hoe heb jij dit opgelost, want ik ben nu inmiddels via mijn telefoo benadert door een incasso bureau uit Utrecht. Ik vind dit zo onterecht, stellertje oplichters!! Ik betaal niet!! Ik heb gedaan wat beloofd was. Kunnen ze dit zomaar doen? Fake, TRAP ER NIET IN!!!!

   • JAN UITTKETTING JAN UITTKETTING says:

    Beste Els, goed gedaan. Zij maken de grootste reclame van de datingsites , positieve reviews ter meerder glorie van zichzelf en ga zo maar door.
    Het zijn een stelletje asociale oplichters , maar mensen geloven eenmaal in een smerige leugenachtige praatjes en trappen erin , net zoals wij erin zijn gestonken. Nooit een cent betalen, een incasso bureau kan helemaal niets zonder enige rechterlijke uitspraak namelijk.
    Veel succes en nog de beste wensen voor het nieuw jaar.
    Beste groet, Jan.

 24. Marian Marian says:

  geen goed site, Weinig mensen zijn er lid. Veel niet leden en daar heb je natuurlijk niks aan.Verspil je geld hier maar niet.
  Zodra je er op kijkt heb je ook geen recht meer van herroeping.Ook zo,n flauwe regel. Hoe moet je dan weten of het een goede site voor je is?
  Je kan beter naar pepper of Lexa gaan.Daar behandelen ze je ook normaal als er een klacht is.
  Echt niet doen.

 25. Kritisch Kritisch says:

  Ik ben sinds half januari 2016 lid maar juich niet over de kwaliteit van deze website. De “proef maand, blijkt < 30 dagen te zijn en voor de afloop ervan staat er al een incasso klaar. Bij opzeggen hanteren ze wel een maand dus je bent altijd de klos als je niet verder betalend lid wilt blijven.
  Ik heb tot nu toe 9 meldingen gemaakt van profielen die met google translate vertaald zijn en foto's van acteurs bevatten. Het handmatig controleren is geen frequente actie van de beheerders.
  De chats zijn openbaar leesbaar voor iedere ingelogd account, privacy heb je zogezegd als je email contact hebt.
  De Matches (ik ben een vrouw en zoek een man voor een relatie) geven profielen weer van mensen met een andere geaardheid, af en toe een vrouw en getrouwde personen, vaker een gratis lid dan betalend dus hoef je niet op antwoorden te rekenen. Je krijgt er 10 per dag aangeboden, weiger je ze dan komen ze gewoon de volgende dag terug en dat is al een week zo.
  Al met al, weinig echte waar voor je geld.

  • JAN UITTKETTING JAN UITTKETTING says:

   Beste Kritisch,
   Stop ermee alsjeblieft, je wordt belazerd waar je bij staan door 50liefde.nl , en laat ze het zien, dat je er bent. Weest niet bang, want ze kunnen je helemaal niets doen, Blokkeer je bankrekening want zonder enige schriftelijke toestemming sinds augustus 2014 is het verboden om enige automatische incasso’s te innen van jouw bankrekening nr. Een vinkje is gewoon illegaal. Laat ze gewoon barsten en vooral laat je niet door hunzelf opzette incasso bureautje CB te Utrecht niet imponeren en bang maken met een telefoon nummer in Venlo ??? Stop ermee, wat je krijg er alleen maar stress van. Ga beter naar Relatieplanet of 50plusmatch toe, dat zijn zeer betrouwbare datingsites met een goede naam een faam en laat je niet gek maken door die vele prachtige mooie praatjes en reclames van 50liefde.nl. Het zijn gewoon een stelletje criminelen, oplichters, die het geld uit jouw zak willen halen.
   Veel succes verder en nog de beste wensen voor het nieuwe jaar.
   Beste groetjes,
   Jan.

 26. Waap Waap says:

  Erg mooie datingsite met zeer leuke mensen. Mag van mij iets goedkoper. Maar voor de rest is 50liefde.nl helemaal goed!

  • JAN UITTKETTING JAN UITTKETTING says:

   Beste Waap,
   Helemaal waar, het zijn een stelletje oplichters met allemaal fake figuren, meestal uit België vandaan en of van een of andere sites van Google gehaald en gefingeerd. TRAP ER AUB NIET IN !!
   Relatieplanet en 50plus match zijn echter wel integere datingsites ipv van dat heerschap Steven, die nog niet eens zijn achternaam wenst te noemen, met zijn maatje Alex de Bruin van hun eigen gemaakte incassobureautje CB te Utrecht met een telefoon nr. in Venlo ??
   Kun je het nog volgen ? Het zijn gewoon smerige oplichters die jouw geld het liefst in hun zak willen hebben.
   Heel veel succes en nog de beste wensen voor het nieuw jaar en vooral laat je niet bang maken door die criminelen…..
   Beste groetjes, Jan.

 27. Jildert Jildert says:

  TOP DATINGSITE!

  • JAN UITTKETTING JAN UITTKETTING says:

   TOP SHIT DATING SITE, ZUL JE WEL BEDOELEN, MENEER Jildert.
   Gebruik toch je gezonde verstand man, laat je toch niet zo in de luren leggen. Het zijn op en top criminelen, die gasten van 50Liefde.nl met hun eigen incassobureautje CB te Utrecht met een telefoon nr. uit Venlo.
   Veel succes met jouw Top datingsite.!!
   Relatieplanet en 50plus match, dat zijn pas echte integere datingsites en niet die vuile oplichters/criminelen van 50Liefde.nl !!
   Groeten, Jan

 28. gewoon Jan gewoon Jan says:

  sinds 2 weken ben ik betalend lid van 50liefde, Dit is tot nu toe erg goed bevallen en ik kan het anderen ook aanraden om dit te doen. Gewoon even voor 3 maanden een lidmaatschap afsluiten en als het niet bevalt kijk je bij een andere datingsite. Maar ik denk dat wanneer je eenmaal bij deze website lid bent niet heel snel gaat overstappen. Het voelt als een een gezellige club. (die nog wel een aantal extra leden kan gebruiken).

  groet,
  Jan

  • JAN UITTKETTING JAN UITTKETTING says:

   Jan , laat mij toch niet lachen zeg…..
   Het zijn een stelletje smerige oplichters, lees al die negatieve reviews er maar op na. Die enkele positieve review schrijven ze zelf.
   Maar als je geld teveel hebt, kun je daar beter blijven, eens kijken of je daar slaagt, voordat je geld op is. Allemaal fake dames vooral uit België en van Google gejat.
   Relatieplanet en 50plusmatch, dat zijn pas integere dating sites, niet dat stelletje oplichters van 50liefde.nl met hun eigen incassobureautje CB te Utrecht met een telefoon nr. uit Venlo. Toppie toch ?

 29. Lau Lau says:

  Ik was al een tijdje op zoek naar een datingsite die wat meer gericht is op ouderen. Omdat ik op zoek ben naar een leuk contact website met een leeftijdsgenoten viel deze mij op. Ik hoef niet alle toeters en bellen die de bekende datingsites bieden. 50liefde geeft hierin uitkomst. Ik kan zeggen dat ik tevreden over 50liefde. Het is eenvoudig en duidelijk opgezet ook als je niet heel veel met computers en dergelijke hebt.

 30. Pafarius Pafarius says:

  Leuke datingsite voor mensen vanaf 50 jaar. Toch ga ik hem niet aanraden. Kijk liever even verder voordat je geld uitgeeft aan dit soort websites. Persoonlijk zou ik aanraden om naar relatieplanet of lexa te gaan. Hier heb je namelijk veel meer leden en dus is de kans op een nieuwe liefde ook veel groter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑