Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / 50liefde opzeggen - Snel & simpel je account verwijderen!
50liefde opzeggen

50liefde opzeggen - Snel & simpel je account verwijderen!

Welke online datingsite?
08 september 2023

Wil je je 50liefde account beëindigen en ben je op zoek naar duidelijke instructies om dit te doen? Bij Welkeonlinedatingsite.nl begrijpen we dat het opzeggen van een datingsite-abonnement soms verwarrend kan zijn. Daarom staan we klaar om je te helpen met stapsgewijze richtlijnen om je 50liefde-account op te zeggen. Of je nu je perfecte match hebt gevonden of gewoon een pauze wilt nemen van online daten, onze instructies zullen je helpen om dit proces soepel te doorlopen. Blijf lezen om erachter te komen hoe je je 50liefde-account kunt opzeggen en je online datingavontuur kunt afsluiten wanneer jij dat wilt.

50liefde verwijderen

50liefde.nl account verwijderen

Stap 1: Ga naar www.50liefde.nl en klik op “Login” (Grijze button rechts bovenin het scherm)

Stap 2: Vul je hier uw accountgegevens in en klik dan op de grijze “login” button.

U bent nu ingelogd op de website.

Stap 3: Klik in het menu op het tabblad “Mijn account” >> en vervolgens op “instellingen & lidmaatschap.”

Stap 4: Helemaal onderaan deze pagina vindt u een rode button met daarop de tekst “verwijder mijn profiel” Klik hier op.

Stap 5: Hier moet u een reden opgeven waarom u niet meer gebruik wilt maken van 50liefde. Schrijf vervolgens een klein tekstje waarom u zich wilt uitschrijven. Dit moeten minimaal 25 letters zijn. Klik vervolgens nogmaals op de rode button met de tekst “Verwijder profiel”

Stap 6: Ga naar uw eigen email inbox. Dit is het e-mailadres waarmee u het account eerder mee heeft geregistreerd.

U hebt een nieuwe email ontvangen van 50liefde. Open deze. In deze email vind u een link in het rood geschreven met de tekst: “Door hierop te klikken wordt uw profiel meteen verwijderd.”. Klik op deze rode zin.

Uw account is nu gedeactiveerd!

10 reacties op “50liefde opzeggen – Snel & simpel je account verwijderen!”

 1. W arts schreef:

  ik zeg netjes op verwijder mijn profiel moet ik een maand extra betalen 39,99 dan stuur ik een email dat ik eerst naar een jurist gaat om te kijken of dit rechtmatig zomaar mag,,2 dagen later krijg ik een mail dat ik nu het dubbele moet betalen,,ga hier mee naar een advocaat en ze mogen komen ze houden zich niet aan de wettelijke regels,,,lees nu hier dat er veel problemen zijn,,we kunnen ons bundelen en gemeenzaam die site voor de rechter laten komen

 2. Branco schreef:

  Bij mij het zelfde probleem als Robert.
  Ik denk dat ik mijn rechtsbijstand er maar opzet

 3. superboer schreef:

  Wie heb ervaring met 50liefde? is dat wat die date site?

 4. Katelijne Sedeyn schreef:

  Het lukt mij óók niet Ben al jaren geen lid meer toch wordt er maandelijks 39€ en oneffen van mijn rekening gehaald Het zijn aftroggelaars tot en met!!
  Ben ook ten einde raad!

 5. Robert schreef:

  Ik heb begin dit jaar een premium lidmaatschap genomen voor een maand voor 19,99 euro. Via Ideal betaald en een mail gehad dat deze lidmaatschap duurt tot de einddatum dat is een maand. Verder heb ik geen opdracht gegeven voor automatische incassering. In de veronderstelling dat het abonnement was afgelopen wordt warempel 39,99 euro van mijn rekening afgeschreven. Het bedrag gelijk laten storneren. Nu een brief van een incasso, een bedrag van ruim 119 euro. Ik heb gecorrespondeerd maar helaas, geen enig zinnig antwoord. Op Avrotros Radar uitzending 18032017 zijn ze ook het onderwerp geweest naar aanleiding van veel teleurgestelde misleide klanten. Om het lang verhaal kort te maken….zoek maar eens op “50Liefde klachten”. Dan weet je het wat voor organisatie 50Liefde is. Inmiddels heb ik een consumenten jurist hiervoor benaderd. Zij was tot mijn verassing al volledig bekend met het handelen van deze oplichters. Ik ben helemaal ten einde raad!! Wanneer stop deze onterechte incasseringen. Ik heb voor één maand een abonnement afgesloten en dat stond ook in de mail!! Bij 50Liefde zijn ze echt van het padje af. Mijn argumentatie wordt totaal genegeerd ook mijn bewijzen die ik gestuurd heb(heb namelijk screendump gemaakt).

 6. Declan Forde schreef:

  ik had ook een profile bij 50liefde tujdlijk abonnement voor een week of aleen drie dagen ik weet het niet meer ik had het volgens mee op tijd opgezegged maar toch krijgt een email dat ik moet betallen ik heb hun terug gebeld en krijgt te horen dat ik niet op tijd opgezegd een dag laat of zo maar toch nu is het gedaan en ik hoofd niet te betalen maar toch krijgt ik een email van Topfin incassco bedrijf 2 maanden daarna dat ik moet 120 euro betalen wat moet ik nu doen ik had geen ander email gekregen van 50liefde en dacht alles was geregeld

 7. Marja haket schreef:

  Krijg nu een aanmaning van topfin incasso maar ik heb mijn abonnement opgezegd.

  Kan ook niet meer op de site komen via mijn inlog gegevens dus is het volgens mij opgezegd

 8. Gijs schreef:

  Ik wil mijn profiel verwijderen bij 50leide maar dat luk me niet

 9. hilda schreef:

  hi hier een bericht van hilda ik probeer mijn profiel tesluiten ik word er niet goed van wat ik ook probeer het lukt niet

 10. hilda schreef:

  ik heb al steeds geprobeert om mijn profiel te sluiten dat is bij lexa en bij zooks het lukt me niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---