50liefde opzeggen

50liefde opzeggen

Welke online datingsite?
01 februari 2020

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.
Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite 50liefde? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw 50liefde.nl account.

50liefde.nl account verwijderen

Stap 1: Ga naar www.50liefde.nl en klik op “Login” (Grijze button rechts bovenin het scherm)

Stap 2: Vul je hier uw accountgevens in en klik dan op de grijze “login” button.

U bent nu ingelogd op de website.

Stap 3: Klik in het menu op het tabblad “Mijn account” >> en vervolgens op “instellingen & lidmaatschap.”

Stap 4: Helemaal onderaan deze pagina vindt u een rode button met daarop de tekst “verwijder mijn profiel” Klik hier op.

Stap 5: Hier moet u een reden opgeven waarom u niet meer gebruik wilt maken van 50liefde. Schrijf vervolgens een klein tekstje waarom u zich wilt uitschrijven. Dit moeten minimaal 25 letters zijn. Klik vervolgens nogmaals op de rode button met de tekst “Verwijder profiel”

Stap 6: Ga naar uw eigen email inbox. Dit is het e-mailadres waarmee u het account eerder mee heeft geregistreerd.

U hebt een nieuwe email ontvangen van 50liefde. Open deze. In deze email vind u een link in het rood geschreven met de tekst: “Door hierop te klikken wordt uw profiel meteen verwijderd.”. Klik op deze rode zin.

Uw account is nu gedeactiveerd!

10 reacties op “50liefde opzeggen”

 1. W arts schreef:

  ik zeg netjes op verwijder mijn profiel moet ik een maand extra betalen 39,99 dan stuur ik een email dat ik eerst naar een jurist gaat om te kijken of dit rechtmatig zomaar mag,,2 dagen later krijg ik een mail dat ik nu het dubbele moet betalen,,ga hier mee naar een advocaat en ze mogen komen ze houden zich niet aan de wettelijke regels,,,lees nu hier dat er veel problemen zijn,,we kunnen ons bundelen en gemeenzaam die site voor de rechter laten komen

 2. Branco schreef:

  Bij mij het zelfde probleem als Robert.
  Ik denk dat ik mijn rechtsbijstand er maar opzet

 3. Robert schreef:

  Ik heb begin dit jaar een premium lidmaatschap genomen voor een maand voor 19,99 euro. Via Ideal betaald en een mail gehad dat deze lidmaatschap duurt tot de einddatum dat is een maand. Verder heb ik geen opdracht gegeven voor automatische incassering. In de veronderstelling dat het abonnement was afgelopen wordt warempel 39,99 euro van mijn rekening afgeschreven. Het bedrag gelijk laten storneren. Nu een brief van een incasso, een bedrag van ruim 119 euro. Ik heb gecorrespondeerd maar helaas, geen enig zinnig antwoord. Op Avrotros Radar uitzending 18032017 zijn ze ook het onderwerp geweest naar aanleiding van veel teleurgestelde misleide klanten. Om het lang verhaal kort te maken….zoek maar eens op “50Liefde klachten”. Dan weet je het wat voor organisatie 50Liefde is. Inmiddels heb ik een consumenten jurist hiervoor benaderd. Zij was tot mijn verassing al volledig bekend met het handelen van deze oplichters. Ik ben helemaal ten einde raad!! Wanneer stop deze onterechte incasseringen. Ik heb voor één maand een abonnement afgesloten en dat stond ook in de mail!! Bij 50Liefde zijn ze echt van het padje af. Mijn argumentatie wordt totaal genegeerd ook mijn bewijzen die ik gestuurd heb(heb namelijk screendump gemaakt).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items