Home / Geheime affaires beginnen bij Victoria Milan!
victoriamilan logo

Geheime affaires beginnen bij Victoria Milan!

Ben je op zoek naar een datingsite voor discreet overspel of een affaire? Victoria Milan is een populaire optie die speciaal is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar spanning buiten hun huidige relatie. Met functies zoals anonieme profielen en een paniekknop, biedt Victoria Milan een veilige en discrete omgeving voor het vinden van gelijkgestemde mensen. In deze review bekijken we de kosten, functies en gebruikerservaringen van Victoria Milan, zodat je kunt beslissen of het de juiste keuze is voor jou. Of je nu gewoon nieuwsgierig bent naar de site of serieus overweegt om lid te worden, deze review geeft je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen. Lees verder om alles te ontdekken wat je moet weten over Victoria Milan.

Victoria Milan
84 Ervaringen
3.8
Beoordeling 3.8

Herleef de passie met Victoria Milan

Herleef de passie en begin een affaire, dit zijn de eerste woorden die je ziet staan als je de website van Victoria Milan bezoekt. Het is dan ook meteen duidelijk wat je bij deze datingsite kunt gaan vinden. Je kunt hier af gaan spreken met verschillende gebonden mannen en vrouwen. Toch zal je merken dat er ook vrijgezellen op deze website staan ingeschreven. Deze mensen voelen zich prima als vrijgezel en zoeken geen relatie. Toch willen deze wel de spanning voelen van het omgaan met een gebonden man of vrouw.

Anoniem blijven en toch goed gematcht worden: het systeem van Victoria Milan

Je merkt dan ook wel dat je op de website van Victoria Milan vele verschillende mensen kunt gaan vinden en dat je hier ook snel een date af kunt gaan spreken. Aangezien bijna alle leden gebonden zijn zullen dit bijna altijd wel discrete afspraakjes zijn dus dit mag geen probleem voor je zijn. Het systeem van de datingsite is geschikt om je anoniem te laten blijven. Toch is er wel een geavanceerde manier van matching aanwezig en deze koppelt je aan leden die volgens het systeem goed bij je passen. Als we op de verhalen van leden en ex-leden af mogen gaan dan werkt dit prima en zijn er al vele spannende afspraakjes geweest doordat men aan de juiste persoon gekoppeld is.

Discreet en Anoniem vreemdgaan

Aangezien de mensen van Victoria Milan het ook belangrijk vinden dat alles anoniem gebeurt zal je regelmatig tips ontvangen van hoe je het beste anoniem kunt blijven. Wanneer je een abonnement afsluit dan zal dit ook onder een discrete naam op je afschriften te zien zijn. Er wordt dus alles aan gedaan om jou zo anoniem mogelijk te laten blijven en dat je zonder problemen de website kunt blijven gebruiken. De meeste mensen vinden het normaal om monogaam te zijn. Toch blijkt het dat er heel veel mensen stiekem of openbaar een verhouding hebben met een ander naast hun relatief huwelijk. Steeds vaker zien we dat beide partners een druk leven hebben en beiden buitenhuis werken. Dit verhoogd de kans op vreemdgaan aanzienlijk! Veel affaires beginnen op het werk! Daarnaast gebeurt het vaak dat de verveling en de sleur in een relatie komt. Mensen hebben dan de behoefte om bepaalde spanning op te zoeken. Victoria Milan is de ideale datingsite om in contact te komen met mensen in dit zelfde schuitje!

Victoria Milan screenshot

Paniek button!

Victoria Milan heeft vele opties zodat mensen in je omgeving er niet achter komen wat je aan het doen bent. Zo wordt je automatisch uitgelogd als je een tijdje niet actief bent. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat je vergeet de website af te sluiten want dit zal ook automatisch gebeuren. Mocht je nu aan bladeren zijn door de leden en er komt opeens iemand binnen dan is er de paniek knop. Wanneer je deze indrukt dan zal de website van Victoria Milan afsluiten en dan zal er een neutrale website geladen worden.
Gratis inschrijving

Victoria Milan: blijf anoniem en vind spanning buiten je relatie

Wanneer je meer spanning zoekt buiten je eigen relatie dan is Victoria Milan erg aan te raden. Je blijft hier anoniem en er zijn hier veel leden te vinden. Door de vele mogelijkheden is de website voor iedereen te gebruiken. Ook is het contact leggen met andere leden makkelijk. Je foto’s worden automatisch onherkenbaar gemaakt en als je een leuk persoon hebt gevonden dan kun je ook zonder problemen aangeven dat deze je duidelijke foto mag gaan zien. Je hebt dus zelf alles in de hand en kunt met een gerust gevoel je in gaan schrijven. Het inschrijven op deze website is ook gratis en dit geeft je dan een goede indruk van wat je allemaal op de datingsite kunt gaan vinden.

Dating App VictoriaMilan.nl

Victoria Milan heeft onlangs een nieuwe mobile versie van het datingplatform gelanceerd. Via deze dating app kun je overal en altijd discreet daten. De app is te downloaden voor alle bekende besturingssystemen en is een zeer fijne aanvulling op het totale pakket.

Wat kost een lidmaatschap?

Het goedkoopste Victoria Milan abonnement kost €16 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

 • Gratis membership
  €0,-
  Bekijken
 • 1 maand

  Full membership

  €39,99
  Bekijken
 • 3 maanden

  Full membership

  €27,99 p.m.
  Bekijken
 • 6 maanden

  Full membership

  €22,79 p.m.
  Bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van Victoria Milan?

 • Geschikt voor het zoeken naar een affaire
 • Gratis aanmelden zonder verplichtingen
 • Discreet vreemdgaan
 • Kosten kunnen oplopen

Victoria Milan: de datingsite voor avontuur en spanning!

Als je op zoek bent naar een spannende affaire of casual contact met gebonden mannen en vrouwen, dan is Victoria Milan een datingsite die zeker het overwegen waard is. Deze website biedt een veilige en discrete omgeving waar je op zoek kunt gaan naar gelijkgestemde mensen die op zoek zijn naar avontuur en spanning. Onze uitgebreide review van Victoria Milan geeft je alle informatie die je nodig hebt over de kosten, functies en gebruikerservaringen van deze datingsite. Of je nu een gebonden persoon bent die op zoek is naar een buitenechtelijke affaire of een vrijgezel die op zoek is naar wat spanning en sensatie, Victoria Milan biedt je alle mogelijkheden die je nodig hebt om je fantasieën werkelijkheid te maken.

 • 4

  Populariteit

  Victoria Milan heeft de laatste tijd enorm aan populariteit gewonnen. Steeds meer Nederlander kiezen er voor om zich bij deze datingsite in te schrijven voor een spannend contact naast hun eigen relatie. In Europa was dit al de populairste datingsite voor discreet vreemdgaan en wij vermoeden dat dit inmiddels ook voor ons land geldt. Het aantal leden wordt geschat op meer dan 150.000!

 • 3

  Gebruikersgemak

  De website heeft een redelijk moderne uitstraling waarbij het meteen duidelijk is hoe je moet navigeren.

 • 4

  Functionaliteiten

  Je kunt als lid geheel anoniem ingeschreven staan. Dit is fijn wanneer je bedenkt dat VictoriaMilan zich voornamelijk op overspel richt. Zo is het mogelijk om je eigen foto geblurred weer te geven en is er een zogenaamde “paniek knop” om de datingsite vliegensvlug af te kunnen sluiten. Dit en meer functies zijn er dus op gericht om jouw inschrijving geheim te houden. Lees op de website van Victoria Milan over alle functionaliteiten.

 • 3.8

  Klantenservice

  De klantenservice van Victoria Milan is via de datingsite te bereiken of per mail op support@victoriamilan.nl. Wij hebben zelf de klantenservice niet uit kunnen testen. Wij horen graag van onze bezoekers hun ervaring met de klantenservice!

 • 3.8

  Kosten

  De kosten voor deze website zijn afhankelijk van de duur van het abonnement. lees altijd eerst de voorwaarden voor het afsluiten van een lidmaatschap. De prijs voor de diensten van deze website is vergelijkbaar met andere bekende datingsites zoals Parship.nl.

 • 3.7 Goed

  Totaalscore

  Victoria Milan is een populaire datingsite voor discreet vreemdgaan met meer dan 150.000 leden in Nederland. Je kunt anoniem inschrijven en gebruikmaken van functies om je inschrijving geheim te houden. De klantenservice is bereikbaar via de website of e-mail. De kosten zijn afhankelijk van de abonnementsduur en vergelijkbaar met andere datingsites zoals Parship.nl.

Veelgestelde vragen Victoria Milan

Wat zijn de kosten voor Victoria Milan?

De kosten voor Victoria Milan variëren afhankelijk van de gekozen abonnementsoptie. Een Premium lidmaatschap van 1 maand kost €49,99, terwijl een lidmaatschap van 6 maanden €19,99 per maand kost. Het VIP-lidmaatschap van 1 maand kost €69,99, en het lidmaatschap van 6 maanden kost €29,99 per maand.

Is Victoria Milan veilig in gebruik?

Ja, Victoria Milan biedt verschillende veiligheidsmaatregelen om de privacy en veiligheid van haar leden te beschermen. De website maakt gebruik van SSL-encryptie om de gegevens van gebruikers te beschermen en biedt een anonieme betaalmethode via Paysafecard. Daarnaast kunnen gebruikers zelf bepalen welke informatie ze delen op hun profiel en kunnen ze andere gebruikers blokkeren en melden bij ongepast gedrag.

Wat zijn de functies van Victoria Milan?

Victoria Milan biedt verschillende functies om gebruikers te helpen bij het vinden van discrete relaties en affaires. Enkele van de belangrijkste functies zijn de mogelijkheid om anoniem te blijven en privéfoto’s te delen, de zoekfunctie om compatibele partners te vinden, en de chatfunctie om met andere leden te communiceren. Daarnaast biedt de website een “Panic Button”, waarmee gebruikers snel kunnen overschakelen naar een andere website als ze worden betrapt tijdens het gebruik van Victoria Milan.

Hoe kan ik mijn Victoria Milan account verwijderen?

Gebruikers kunnen hun Victoria Milan account verwijderen door in te loggen op hun account en naar de instellingen te gaan. Klik op de knop “Mijn account” en selecteer vervolgens “Account verwijderen”. Hierdoor wordt het account permanent verwijderd en kunnen de gegevens niet meer worden hersteld.

Is Victoria Milan geschikt voor serieuze relaties?

Hoewel Victoria Milan voornamelijk gericht is op het vinden van discrete relaties en affaires, kan de website ook worden gebruikt om serieuze relaties te vinden. Het is echter belangrijk om duidelijk te communiceren over wat je zoekt en wat je verwachtingen zijn bij het gebruik van de website.

Laats bijgewerkt: 24 februari 2023

84 reacties op “Geheime affaires beginnen bij Victoria Milan!”

 1. Avatar for Max Max schreef:

  Pure oplichterij !
  Fake profielen
  Account (en betalingen) stopzetten is bijna niet mogelijk
  OPGELET HIERMEE, besteed beter je geld aan de hoeren, dan heb je er wat aan.

 2. Avatar for Martin Martin schreef:

  Ze willen wel de betaling in ontvangst nemen, maar de “Premium” dan niet eens activeren, laat staan reageren op berichten. Zelfs een nog lagere vorm van oplichting dan elders vermeld.. jammer dat er geen negatief aantal sterren bestaan als rating 🙁

 3. Avatar for Jack Jack schreef:

  oplichterij ik zit nu een wee op victormilan krijg alleen maar berichten van personen die mij een bericht sturen om met hen naar een andere site te gaan ik heb een abonnement afgesloten voor drie maanden heb er veel spijt van ze moeten zulke sites hard aanpakken ik snap niet dat deze site al jaren door kan gaan met oplichten

 4. Avatar for sergio sergio schreef:

  stel oplichters. ik klikt een lidmaatschap aan van één maand en er werd gelijk voor 6 maanden afgeboekt. dus heb ik gelijk contact met ze opgenomen en krijg te horen dat ik m’n geld niet terug kan krijgen omdat ik al gebruik maak van de services. wtf ik heb nog geen enkel bericht gestuurd of ontvangen.
  stelletje oplichters eerste klas

 5. Avatar for Fred Fred schreef:

  Als man heb ik de volgende zaken gezien op deze site:
  – heel veel of nep profielen of figuren die zo snel mogelijk met je willen afspreken nadat je de nodige creditcard betalingen hebt gedaan (green id, waarschijnlijk professionals).
  – prachtige jongevrouwen uit het buitenland die toevallig net bij jou in de buurt zijn (nep)
  – vrouwen die in een chat of via de mail sexy foto’ s sturen en uiteindelijk om geld of cadeaukaarten vragen.
  – als vrouwen niet in bovenstaande categorie vallen zoeken ze of een vrouw en of ze zijn al enorm lang niet meer online geweest
  – een enkele vrouw is wel echt en daar is ook contact mee te leggen.
  Je wordt bedolven onder reacties, vooral van de eerste en de tweede categorie.
  Deze site biedt niets anders dan een uitvalsplek voor allerlei internetoplichterij . De site zelf is ook het geld bij lange niet waard. Zelfs als het gratis was ging ik er weg.

 6. Avatar for Noordkaap Noordkaap schreef:

  Kom er ook achter dat het een fakesite is. Zag net de nieuwe matches voor me maar toevallig stond er dezelfde foto op van een vlotte meid (dat wel). Alleen wel met verschillende namen en woonplaatsen……
  Geldklopperij dus.
  Maar ja: Je krijgt eerst veel reacties totdat je betalend “lid” wordt en vervolgens blijken al die reacties goed schrijvend callcentremedewerkers te zijn….. DOM DOM DOM!!!
  Snel weer uitschrijven dus.

 7. Avatar for Erik Erik schreef:

  Fake site. Zitten rare vrouwen op. Oke er zitten ook leuke vrouwen op maar zeer beperkt. 1. Fake profielen zijn zwaar dominant, denk 80% 2. Vrouwen met woonadres Amsterdam(heel veel) zijn Amerikaanse vrouwen die je proberen te lokken (nooit intrappen) ze willen meteen appen of je mailadres 3. Gefrustreerde vrouwen die beginnen” met hoi of wil meer van je “, dan hoor je niets meer, ook niet na een tegenreactie. 5. Je foto’s niet te snel vrij geven, als zij je foto’s wil zien dan gelijk oversteken. 6 Vrouwen die je proberen te chanteren, zeker vrouwen die niet gebonden zijn, pas daar enorm mee op en wees op je hoede. 7. Geef nooit je E-mail adres en ga niet op kik of Hangout. 8. De meeste zitten erop voor de kick, kijken of ze zelf nog goed in de markt liggen. 9. Nooit aan beginnen, probeer met je eigen vrouw/man het leven mooier te maken. 10. Automatische incasso is niet zelf stop te zetten, dus denk eraan om dit eerst te regelen voordat je eraf gaat of je account deactiveert. Anders kom je er niet vanaf en wordt er per termijn gewoon geld van je rekening gehaald. 11. Verhouding vrouw-man = 15:100 . Trap er niet in, kans op een date is 0% het is 1 fake show.

 8. Avatar for Klaaes.hot.com Klaaes.hot.com schreef:

  VictoriaMilan is helemaal fake, mijn profiel is niet meer zichtbaar voor anderen toch ben ik razend populair. Mijn plaats staat op Veldhoven aan de andere kant van het land en krijg ik niet meer aangepast naar Apeldoorn. Ik heb met geen enkele vrouw contact gekregen. Wel veel lok mail gekregen om te gaan betalen … mooi niet dus. Dus dame zoek je een leuke kerel mail me dan gewoon dat werkt stukken beter.

 9. Avatar for Sugar Daddy Nederland Sugar Daddy Nederland schreef:

  Geweldige post over dating! Bedankt voor het delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---