Home / DatingAssistent.nl – Kosten, Review en Ervaringen
DatingAssistent.nl logo

DatingAssistent.nl – Kosten, Review en Ervaringen

De website Datingassistent.nl is gekoppeld aan de datingsite G-Date.nl. Je kunt je hier aanmelden als je persoonlijke begeleiding wilt bij het vinden van een leuke partner. Alleen staat op de website vermeld dat er sprake is van een ledenstop per 1 november, zonder dat er een jaartal is vermeld. Dit is wat onduidelijk, omdat je je uiteindelijk wel gewoon kunt aanmelden voor de online coaching. De kosten bedragen 75 euro voor de intake en vervolgens een bedrag van € 24,50 per maand voor een periode van 3 maanden of € 18,50 per maand voor een periode van een half jaar. Als je geen belang hebt bij persoonlijke begeleiding kun je je via deze website ook aanmelden voor online dating via G-Date.nl, de aan deze website gekoppelde datingsite.

DatingAssistent.nl
3
Beoordeling 3

Persoonlijke begeleiding kan helpen

In sommige gevallen kan het helpen om persoonlijke begeleiding te zoeken bij het vinden van een partner. Voor een bepaalde doelgroep is internet daten op de gebruikelijke manier niet de meest handige aanpak. Je moet daarvoor wel de juiste houding hebben en bovendien moet je je ook nog eens goed kunnen uitdrukken en persoonlijke berichten of tijdens het chatten. Als je dat niet ligt is het misschien handiger om de diensten van een relatiebemiddelingsbureau in te schakelen om je te helpen de juiste partner te vinden. Sommige mensen weten ook niet goed waar ze nu naar op zoek zijn. Dan kan het helpen als je samen met iemand kunt bespreken welke partner goed bij je zou passen, waar je naar op zoek bent en wat je van een relatie verwacht. Zo kun je gerichter zoeken en dat maakt de kans op succes uiteindelijk ook groter.

Is online daten iets voor mij?

Als je het leuk vindt om profielen te lezen van andere singles die op zoek zijn naar een partner dan is online daten erg leuk. Je kunt heel gemakkelijk en snel contacten leggen. Ook is het vrij gemakkelijk om een contact te beëindigen als blijkt dat de ander toch niet is wat je zoekt. Het is vaak gemakkelijker om online een punt achter contact te zetten als je nog geen persoonlijke gegevens hebt uitgewisseld. De ander kan je dan immers ook niet snel traceren. Het grote voordeel van online daten is dat het in eerste instantie redelijk anoniem kan. Dat is ook één van de redenen waarom mensen voor deze manier van daten kiezen. Ze kunnen een deel van hun identiteit nog even geheim houden totdat ze iemand vinden met wie het echt klikt.

Tips voor online daten

Datingassistent.nl geeft ook tips voor online daten. Waar moet je op letten, welke informatie kun je beter niet meteen delen. Wat zijn aandachtspunten als je voor het eerst een afspraakje met iemand hebt. Zo kun je aan de hand van deze tips proberen om van je date een leuke ontmoeting te maken, ongeacht of het uiteindelijk wel of niet op een relatie uit zal draaien.

DatingAssistent.nl screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van DatingAssistent?

 • Je kunt je via deze site ook meteen aan melden bij datingsite G-Date.nl
 • De bemiddeling heeft een ledenstop vanaf 1 november, er wordt alleen geen jaartal vermeld
 • 2.9
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 25 maart 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *