Home / Lovegids – Kosten, Review en Ervaringen
Lovegids logo

Lovegids - Kosten, Review en Ervaringen

Lovegids.nl is geen datingsite, het is een informatie website over Al Phadoc, een soort “relatiegoeroe” die mannen bijstaat bij het succesvol versieren van vrouwen. Je kunt hiervoor verschillende methodes gebruiken. Je kunt het door deze deskundige geschreven eBook kopen om alle versiertips en –trucs te ontdekken. Het eBook kost € 14,95. Wil je het echt goed aanpakken dan kun je voor 99 euro ook een workshop volgen. Je kunt als extra mogelijkheid gebruik maken van gratis 1 op 1 coaching bij het versieren van vrouwen en het vinden van de ware liefde.

Lovegids
2.3
Beoordeling 2.3

Veel datingtips

Wat er in het eBook staat wordt natuurlijk niet prijsgegeven, maar op de website staat de nodige informatie over wat doctor Al Phadoc te bieden heeft. De teksten staan alleen vol met spelfouten, ze zijn duidelijk uit het Engels vertaald waarbij de regels van de Nederlandse spelling voor een groot deel achterwege zijn gelaten. Dit komt nogal amateuristisch over en wekt weinig vertrouwen over de kwaliteit van het versierboek van deze deskundige op het gebied van vrouwen versieren. Ook is het natuurlijk maar de vraag of je met een boek, een dvd of een workshop daadwerkelijk een casanova wordt die de ene na de andere vrouw versiert. Hier spelen immers nog wel wat meer factoren een rol bij dan alleen maar een theoriecursus met goede tips.

Geen datingsite

Je kunt je bij Lovegids.nl niet inschrijven als je op zoek bent naar een leuke vriendin. De website biedt uitsluitend de mogelijkheid om de producten van de versier goeroe te bestellen of je aan te melden voor één van zijn workshops. Je kunt deze workshop persoonlijk krijgen, deze duurt anderhalf uur. Het wordt niet geheel duidelijk waar de workshop plaatsvindt, en ook in de informatietekst hierover zoveel taalfouten dat de inhoud grotendeels verloren gaat. Dit wekt niet heel veel vertrouwen in het resultaat van de workshop, hoewel er wel een hele opsomming wordt gegeven van de vorderingen die je maakt als je deze workshop hebt gevolgd.

Geen garantie voor succes

Natuurlijk dekt de deskundige liefdesdokter zich in voor het succes van zijn methode. Een succesgarantie van 98% geeft nog altijd 2% kans dat je niet de ware liefde vindt. Of je op deze manier de kans op het vinden van een leuke vriendin wilt vergroten is natuurlijk je eigen keuze. Maar heel betrouwbaar en degelijk komt het geheel in ieder geval niet over.

Heb je deze hulp nodig om een vrouw te versieren?

Je kunt je natuurlijk afvragen of je dit soort hulp echt nodig hebt om een vrouw te versieren. Online daten bij een leuke datingsite is redelijk anoniem en veilig. Je kunt dat natuurlijk ook gewoon eens proberen zonder dat je geld uitgeeft aan een datingcoach die nu niet bepaald heel veel vertrouwen welkt met zijn website. Bovendien zijn versiertips in overvloed op het internet te vinden. Je moet je dus serieus afvragen of je bereid bent om daarvoor te betalen.

Lovegids screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Lovegids?

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt gratis lid blijven. Kijk voor actuele prijzen op deze datingsite.

De actuele prijs van Lovegids.nl kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van Lovegids.nl?

  • De site geeft wat basis informatie over succesvol versieren
  • De website is geschreven in zeer slecht Nederlands
  • De informatie komt niet echt betrouwbaar over
  • De kosten van een workshop zijn aan de hoge kant
  • 2.5
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 2
   Functionaliteiten
  • 2
   Klantenservice
  • 2
   Kosten
  • 2.3 Gemiddeld
   Totaalscore
  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items
  Laatste reacties