Home / Daten als Single ouder? Hier moet je zijn! / Alleenstaandeouders.com Review: Kosten en Ervaringen!
Alleenstaandeouders.com logo

Alleenstaandeouders.com Review: Kosten en Ervaringen!

Alleenstaandeouders.com is een datingsite die zich richt op single ouders die op zoek zijn naar een nieuwe partner. Het vinden van een nieuwe liefde kan als alleenstaande ouder een uitdaging zijn, omdat niet iedereen open staat voor een relatie met iemand die al kinderen heeft. Alleenstaandeouders.com biedt een platform waarop single ouders andere singles kunnen ontmoeten die begrip hebben voor hun situatie. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en biedt verschillende functionaliteiten, zoals het versturen van berichten en het bekijken van profielen. In deze review worden de kosten, ervaringen en algemene beoordeling van Alleenstaandeouders.com besproken.

Alleenstaandeouders.com
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Alleenstaandeouders.com: de datingwebsite voor singles met kinderen die op zoek zijn naar een nieuwe liefde

Het kan voor alleenstaande ouders soms lastig zijn om weer op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Veel singles zien het niet zitten om een relatie te beginnen met iemand die kinderen heeft. Dit kan zijn omdat de ander sowieso geen kinderen wil of omdat hij of zij niet te maken wil hebben met een ex-partner van zijn of haar geliefde. En met die ex-partner heb je nu eenmaal bijna altijd te maken als er kinderen in het spel zijn. Daarnaast kunnen kinderen soms een spelbreker zijn in een relatie, als zij de nieuwe vriend of vriendin van papa of mama niet zien zitten dan moet je stevig in je schoenen staan om je relatie toch te laten slagen. Maar als jij het wel wil proberen dan is Alleenstaandeouders.com zeker een optie om een nieuwe liefde te vinden.

Het gebruik is gratis

Op de website wordt aangegeven dat het gebruik volledig gratis is. Niet alleen het inschrijven is kosteloos, maar ook het ontvangen en versturen van berichten kost geen geld. Dit maakt de website natuurlijk meteen erg laagdrempelig. Als je niet vindt wat je zoekt kun je je gewoon weer uitschrijven en heeft het je verder geen geld gekost. De website lijkt goede en integere bedoelingen te hebben om mensen met kinderen te helpen een nieuwe liefde te vinden. Ook singles zonder kinderen kunnen zich inschrijven als zij open staan voor een relatie met een partner die kinderen heeft.

Gelijkgestemden ontmoeten

Het zal veel alleenstaande ouders goed doen om op een datingsite gelijkgestemden te ontmoeten. Het vinden van een partner is vaak toch lastig als je kinderen hebt. Veel mensen willen dit liever niet, omdat ze zelf geen kinderwens hebben of niet (deels) verantwoordelijk willen zijn voor de kinderen van een ander. Ook zijn dit soort relaties vaak wat lastiger, omdat de kinderen kunnen gaan dwarsliggen of omdat een eventuele ex-partner voor problemen kan zorgen als gevolg van afgunst of jaloezie. En dan is de ouder toch vaak geneigd om uiteindelijk voor dekinderen en niet voor de nieuwe liefde te kiezen. Een logische keuze, maar dit leidt wel vaak tot het stuklopen van dit soort relaties.

Veilig online daten

Alleenstaande ouders zijn vaak wat kwetsbaarder als ze gaan daten dan “gewone” singles. Ze hebben immers ook te maken met hun kinderen en die zijn er mede de dupe van als papa of mama wordt bedrogen door een mogelijke nieuwe liefde of als het daten steeds weer op een teleurstelling uitloopt. Natuurlijk kan een datingsite ondanks de goede bedoelingen er niet voor instaan dat dit niet gebeurt, maar Alleenstaandeouders.com geeft deze groep in ieder geval wel de mogelijkheid om veilig en zonder dat dit meteen handenvol geld kost op zoek te gaan naar een mogelijk nieuwe liefde. Je kunt onbeperkt berichten uitwisselen met de man of vrouw van je keuze en elkaar dus op een rustige manier leren kennen zonder dat er druk wordt uitgeoefend door oplopende kosten.

Alleenstaandeouders.com screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van AlleenstaandeOuders.com?

 • Alleenstaandeouders.com richt zich specifiek op alleenstaande ouders die op zoek zijn naar een nieuwe liefde, waardoor de kans op het vinden van een geschikte match groter kan zijn.
 • De website biedt een gebruiksvriendelijke interface en handige functionaliteiten, zoals het bekijken van foto's en het versturen van berichten.
 • De kosten van de website zijn redelijk en er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar.
 • De klantenservice van Alleenstaandeouders.com is goed bereikbaar en behulpzaam.
 • Het aanbod aan functionaliteiten op Alleenstaandeouders.com is beperkter dan bij sommige andere datingsites.
 • De website is gericht op het vinden van een serieuze relatie en minder op casual dating, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn.
 • Het kan voor sommige gebruikers een uitdaging zijn dat de website volledig in het Nederlands is en niet beschikbaar is in andere talen.
 • Niet alle profielen lijken even actief te zijn, wat kan leiden tot minder matches en interactie met andere leden.

Op zoek naar een serieuze relatie als alleenstaande ouder? Alleenstaandeouders.com kan helpen.

Alleenstaandeouders.com is een geschikte datingwebsite voor singles die op zoek zijn naar een nieuwe liefde en daarbij rekening moeten houden met hun kinderen. De website biedt een groot aantal leden die allemaal in dezelfde situatie zitten, waardoor het vinden van een geschikte match makkelijker kan zijn. Daarnaast biedt Alleenstaandeouders.com handige functionaliteiten, zoals het kunnen bekijken van foto’s en het versturen van berichten. De kosten van de website zijn redelijk en de klantenservice is goed bereikbaar en behulpzaam. Het is wel belangrijk om je te realiseren dat de website gericht is op het vinden van een serieuze relatie, en niet zozeer op casual dating. Als je als alleenstaande ouder op zoek bent naar een nieuwe partner, dan is Alleenstaandeouders.com zeker een aanrader om te proberen.

 • 2.8

  Populariteit

  Alleenstaandeouders.com is een populaire datingwebsite onder alleenstaande ouders. Het aantal leden op de website groeit gestaag en de meeste gebruikers lijken op zoek te zijn naar een serieuze relatie.

 • 3

  Gebruikersgemak

  De website van Alleenstaandeouders.com is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het registratieproces is eenvoudig en de zoekfunctie is gemakkelijk te gebruiken. Het versturen van berichten en het bekijken van foto’s is ook erg makkelijk.

 • 3.2

  Functionaliteiten

  Alleenstaandeouders.com biedt een aantal handige functionaliteiten, zoals de mogelijkheid om foto’s te bekijken en berichten te versturen. Het aanbod aan functionaliteiten is echter wel beperkter dan bij sommige andere datingsites.

 • 2.8

  Klantenservice

  De klantenservice van Alleenstaandeouders.com is goed bereikbaar en behulpzaam. Er is een FAQ-sectie beschikbaar op de website en er kan contact worden opgenomen via e-mail.

 • 3.2

  Kosten

  De kosten van Alleenstaandeouders.com zijn redelijk in vergelijking met andere datingsites. Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar en de kosten worden duidelijk gecommuniceerd op de website.

 • 3 Goed

  Totaalscore

  Al met al lijkt Alleenstaandeouders.com een geschikte datingwebsite te zijn voor alleenstaande ouders die op zoek zijn naar een nieuwe liefde. De website is populair onder deze doelgroep en biedt een gebruiksvriendelijke interface en handige functionaliteiten. De klantenservice is behulpzaam en de kosten zijn redelijk. Als je als alleenstaande ouder op zoek bent naar een serieuze relatie, dan is Alleenstaandeouders.com zeker het proberen waard.

Alleenstaandeouders.com FAQ

Hoe kan ik Alleenstaandeouders.com opzeggen?

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite alleenstaandeouders.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Alleenstaande Ouders account.

Alleenstaandeouders.com opzeggen

Alleenstaandeouders account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Alleenstaandeouders.com en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Helaas, is het niet mogelijk door middel van enkele simpele klikken je account op te zeggen. Daarom moet je gebruik maken van het contactformulier. Deze vind je onder de link: “Contact” aan de onderkant van de website. Geef in het contactformulier aan dat je je account wilt opzeggen.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Alleenstaandeouders.com!

Wat zijn de kosten voor Alleenstaandeouders.nl?

De kosten voor Alleenstaandeouders.nl variëren afhankelijk van het type abonnement dat u kiest. Het goedkoopste abonnement kost € 24,99 per maand. Als u zich voor een langere periode abonneert, bijvoorbeeld voor 6 maanden, krijgt u korting en betaalt u € 89,94 (€ 14,99 per maand).

Hoe kan ik betalen voor Alleenstaandeouders.nl?

U kunt betalen voor Alleenstaandeouders.nl met behulp van een creditcard of via iDeal.

Kan ik mijn abonnement opzeggen bij Alleenstaandeouders.nl?

Ja, u kunt uw abonnement op elk moment opzeggen. Uw opzegging gaat direct in en u krijgt geen restitutie voor de periode waarvoor u al betaald heeft.

Hoeveel leden heeft Alleenstaandeouders.nl?

Het exacte aantal leden van Alleenstaandeouders.nl is niet bekend, maar de website geeft aan dat er duizenden leden zijn die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Is Alleenstaandeouders.nl alleen bedoeld voor alleenstaande ouders?

Ja, Alleenstaandeouders.nl is een datingsite die speciaal is bedoeld voor alleenstaande ouders die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Andere singles zijn welkom om zich aan te melden, maar het merendeel van de leden op de site is een alleenstaande ouder.

Laats bijgewerkt: 24 april 2023

Eén reactie op “Alleenstaandeouders.com Review: Kosten en Ervaringen!”

 1. kanning schreef:

  het is een waardeloze app. veel nep profielen. potentie aan aan bod en profieleb is laag. helaas zit ik 3 maanden aanvast het geld is het niet waard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---