Home / Vergelijk de beste relatiebemiddeling sites van Nederland! / IndiviDuo Relatiebemiddeling: Kosten, Review & Ervaringen!
individuo logo

IndiviDuo Relatiebemiddeling: Kosten, Review & Ervaringen!

Op zoek naar een betrouwbare relatiebemiddelingsservice voor 35+? Ontdek IndiviDuo, hét relatiebemiddelingsbureau dat zich richt op singles die een partner zoeken in de regio. Met hun unieke “ABC methode” biedt IndiviDuo een breed scala aan activiteiten, van wandelingen tot kookworkshops en reizen naar prachtige bestemmingen zoals de Ardennen. Via de website kun je je aanmelden als single en inschrijven voor deze activiteiten. De succesvolle aanpak van IndiviDuo wordt ondersteund door positieve ervaringen en tevreden klanten. Lees meer over de kosten, review en ervaringen van IndiviDuo op Welkeonlinedatingsite.nl en ontdek hoe dit relatiebemiddelingsbureau jou kan helpen bij het vinden van een partner in Nederland.

IndiviDuo Relatiebemiddeling
1 Ervaring
3.2
Beoordeling 3.2

IndiviDuo: Dé specialist in relatiebemiddeling voor singles!

Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo is een bureau dat zich richt op singles in heel Nederland die op zoek zijn naar een partner. Er wordt gewerkt volgens de “ABC methode”. De A staat voor activiteiten waar je aan deel kunt nemen. Het gaat dan onder andere om wandelingen, kookworkshops maar ook reizen naar bijvoorbeeld de Ardennen. Je kunt je voor deze activiteiten inschrijven als je je hebt aangemeld als single.

Bemiddeling en coaching

De letters B en C in de ABC methode staan voor Bemiddeling en Coaching. Je kunt bij IndiviDuo kiezen uit drie verschillende lidmaatschappen. Je kunt al voor 47 euro een lidmaatschap nemen. Wil je persoonlijke bemiddeling dan betaal je voor de intake 200 euro en voor de bemiddeling een bedrag van respectievelijk € 495,- of € 1260,- afhankelijk voor welk pakket je kiest. De tarieven en wat hierbij is inbegrepen staan duidelijk op de website vermeld. Voor alle lidmaatschappen geldt dat je tegen de ledenprijs kunt deelnemen aan activiteiten die op de website worden vermeld. Daarnaast krijg je standaard datingtips per e-mail.

Persoonlijke bemiddeling vergroot de kans op succes

Als je op zoek bent naar een partner dan kun je je natuurlijk ook inschrijven op één van de vele honderden datingsites op het internet. Het nadeel hiervan is dat je nooit zeker weet hoe serieus zo’n website is. Ook kunnen de kosten ongemerkt soms hoog oplopen. Wil je een grotere kans van slagen dan is een relatiebureau vaak een betere optie. De kans op een succesvolle afloop is een stuk groter. Hier zijn de kosten vaak ook naar, maar als het je uiteindelijk een leuke relatie oplevert is dit wel te overzien.

Echt persoonlijke begeleiding bij IndiviDuo: jouw geluk staat voorop!

Bij IndiviDuo worden twee kenmerken gekoesterd die het verschil maken. Ten eerste bieden ze echt persoonlijke begeleiding. Bij IndiviDuo is de persoon geen nummer, maar een mens met unieke wensen en behoeften. Ze willen de persoon graag leren kennen en helpen bij het vinden van de liefde van zijn/haar leven. Er wordt veel persoonlijke aandacht gegeven en er wordt veel tijd en middelen geïnvesteerd om te helpen bij het vinden van een geschikte partner. Het draait allemaal om de wensen en behoeften van de persoon, omdat zijn/haar geluk voorop staat. Daarnaast wordt er gewerkt met de doeltreffende ABC-methode.

IndiviDuo: De sleutel tot het vinden van een serieuze relatie

Ben jij ook serieus op zoek naar een partner? Dan is IndiviDuo misschien wel iets voor jou. Je kunt aan de hand van de informatie op de website bepalen of het je de moeite waard lijkt om je aan te melden. Als je in eerste instantie geen behoefte hebt aan actieve individuele bemiddeling dan kun je kiezen voor het goedkoopste lidmaatschap. Dit geeft je recht op deelname aan de activiteiten tegen de ledenprijs. Wie weet vind je op deze manier al een leuke partner of maatje.

IndiviDuo Relatiebemiddeling screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van IndiviDuo.nl?

 • IndiviDuo biedt een breed scala aan activiteiten, zoals wandelingen, kookworkshops en reizen, waardoor singles de kans krijgen om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten.
 • IndiviDuo hanteert een persoonlijke benadering bij relatiebemiddeling, waarbij de behoeften en wensen van de singles centraal staan.
 • Het relatiebemiddelingsbureau biedt professionele begeleiding en ondersteuning gedurende het hele proces, waardoor singles zich gesteund voelen.
 • Veel singles hebben succesvolle matches gevonden via IndiviDuo, wat getuigt van de effectiviteit van hun aanpak.
 • IndiviDuo heeft een goede reputatie op het gebied van klanttevredenheid, waarbij de tevredenheid van de singles hoog in het vaandel staat.
 • Hoewel IndiviDuo diverse activiteiten biedt, kan het aanbod beperkter zijn in vergelijking met grotere relatiebemiddelingsbureaus.
 • De kosten van IndiviDuo kunnen hoger zijn in vergelijking met andere dating- en relatiebemiddelingsdiensten, waardoor het mogelijk minder toegankelijk is voor singles met een beperkt budget.
 • IndiviDuo richt zich voornamelijk op singles op zoek naar een langdurige relatie, waardoor het mogelijk minder geschikt is voor mensen die andere soorten relaties zoeken.
 • IndiviDuo werkt volgens de "ABC methode", wat kan betekenen dat de aanpak mogelijk minder flexibel is voor singles met andere voorkeuren of behoeften.

IndiviDuo: Unieke “ABC methode” en activiteiten voor succesvolle partnerbemiddeling

In conclusie is IndiviDuo een uitstekend relatiebemiddelingsbureau dat zich richt op singles in heel Nederland die op zoek zijn naar een partner. Met hun unieke “ABC methode” bieden ze een breed scala aan activiteiten waar singles aan kunnen deelnemen, zoals wandelingen, kookworkshops en zelfs reizen naar prachtige bestemmingen zoals de Ardennen. Door je aan te melden als single en deel te nemen aan deze activiteiten, heb je de kans om gelijkgestemde singles te ontmoeten en potentieel een langdurige relatie op te bouwen. IndiviDuo onderscheidt zich door hun persoonlijke benadering en professionele relatiebemiddeling, wat resulteert in succesvolle matches en tevreden klanten. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar relatiebemiddelingsbureau, is IndiviDuo zeker het overwegen waard.

 • 3.2

  Populariteit

  IndiviDuo is een relatiebemiddelingsbureau dat zich in heel Nederland richt op singles die op zoek zijn naar een partner. Het bureau geniet grote populariteit vanwege hun unieke “ABC methode” en diverse activiteiten. Veel singles hebben succesvolle matches gevonden en ervaren tevredenheid met de diensten van IndiviDuo.

 • 3.3

  Gebruikersgemak

  IndiviDuo biedt een gebruiksvriendelijke ervaring. Het aanmeldingsproces als single is eenvoudig en de website is overzichtelijk. Deelnemers kunnen gemakkelijk deelnemen aan activiteiten en profiteren van de professionele begeleiding van IndiviDuo bij het vinden van een geschikte partner.

 • 3

  Functionaliteiten

  IndiviDuo biedt een breed scala aan activiteiten waar singles aan kunnen deelnemen, zoals wandelingen, kookworkshops en reizen. Deze activiteiten stellen singles in staat om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten en zo potentieel een langdurige relatie op te bouwen.

 • 3.4

  Klantenservice

  IndiviDuo heeft een toegewijd klantenserviceteam dat klaarstaat om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. Ze bieden een persoonlijke benadering en professionele relatiebemiddeling, waardoor klanten zich ondersteund en gehoord voelen tijdens hun zoektocht naar een partner.

 • 3

  Kosten

  De kosten van IndiviDuo variëren, afhankelijk van het gekozen pakket en de activiteiten waaraan men wil deelnemen. Potentiële klanten kunnen kiezen uit drie pakketten, zodat de hulp van IndiviDuo goed aansluit op hun individuele behoeften. Het gekozen pakket kan in gemakkelijke maandelijkse termijnen worden betaald.

 • 3.2 Goed

  Totaalscore

  IndiviDuo verdient een hoge totaalscore vanwege de populariteit, het gebruiksgemak, de diverse functionaliteiten, de klantenservice en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Het bureau biedt een betrouwbare en effectieve aanpak voor singles die een partner zoeken.

Veelgestelde vragen IndiviDuo

Wat maakt IndiviDuo uniek als relatiebemiddelingsbureau?

IndiviDuo onderscheidt zich door hun unieke “ABC methode” en diverse activiteiten waar singles aan kunnen deelnemen. Dit stelt singles in staat om op een ontspannen manier gelijkgestemde partners te ontmoeten en potentiële langdurige relaties op te bouwen.

Hoe kan ik mij aanmelden als single bij IndiviDuo?

Om je aan te melden als single bij IndiviDuo, kun je hun website bezoeken en het aanmeldingsproces volgen. Hierbij dien je je gegevens in te vullen en eventuele voorkeuren aan te geven.

Wat voor soort activiteiten biedt IndiviDuo aan?

IndiviDuo organiseert diverse activiteiten, zoals wandelingen, kookworkshops en reizen naar bestemmingen zoals de Ardennen. Deze activiteiten bieden singles de gelegenheid om elkaar op een informele manier te leren kennen.

Hoe verloopt het proces van relatiebemiddeling bij IndiviDuo?

Bij IndiviDuo wordt er gewerkt met een persoonlijke benadering. Na de aanmelding als single wordt er gekeken naar de persoonlijke voorkeuren en wensen. Vervolgens worden er matches gezocht en krijgen singles begeleiding en ondersteuning gedurende het proces.

Wat zijn de kosten van IndiviDuo?

De kosten van IndiviDuo kunnen variëren afhankelijk van het gekozen pakket en de activiteiten waaraan je wilt deelnemen. Het is raadzaam om de website van IndiviDuo te raadplegen voor gedetailleerde informatie over de kosten en pakketopties.

Laats bijgewerkt: 23 juni 2023

Eén reactie op “IndiviDuo Relatiebemiddeling: Kosten, Review & Ervaringen!”

 1. Johan schreef:

  Twee jaar nadat mijn vrouw was overleden heb ik mij aangemeld bij IndiviDuo. Voor het intakegesprek werd ik thuis bezocht en werd ruim de tijd genomen om mij te leren kennen. Het eerste voorstel was meteen raak en dat bleek al uit het telefoongesprek. We zaten meteen al uren te kletsen alsof we elkaar al jaren kenden. Ik ben blij dat ik deze stap heb durven zetten ook al vond ik het best wel spannend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---