Home / IndiviDuo Relatiebemiddeling – Kosten, Review en Ervaringen
IndiviDuo Relatiebemiddeling logo

IndiviDuo Relatiebemiddeling - Kosten, Review en Ervaringen

Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo is een bureau dat zich richt op singles in de regio Noord Nederland die op zoek zijn naar een partner. Er wordt gewerkt volgens de “ABC methode”. De A staat voor activiteiten waar je aan deel kunt nemen. Het gaat dan onder andere om wandelingen, kookworkshops maar ook reizen naar bijvoorbeeld de Ardennen. Je kunt je voor deze activiteiten inschrijven als je je hebt aangemeld als single.

IndiviDuo Relatiebemiddeling
1 Ervaring
3
Beoordeling 3

Bemiddeling en coaching

De letters B en C in de ABC methode staan voor Bemiddeling en Coaching. Je kunt bij IndiviDuo kiezen uit drie verschillende lidmaatschappen. Je kunt al voor 47 euro een lidmaatschap nemen. Wil je persoonlijke bemiddeling dan betaal je voor de intake 200 euro en voor de bemiddeling een bedrag van respectievelijk € 495,- of € 1260,- afhankelijk voor welk pakket je kiest. De tarieven en wat hierbij is inbegrepen staan duidelijk op de website vermeld. Voor alle lidmaatschappen geldt dat je tegen de ledenprijs kunt deelnemen aan activiteiten die op de website worden vermeld. Daarnaast krijg je standaard datingtips per e-mail.

Persoonlijke bemiddeling vergroot de kans op succes

Als je op zoek bent naar een partner dan kun je je natuurlijk ook inschrijven op één van de vele honderden datingsites op het internet. Het nadeel hiervan is dat je nooit zeker weet hoe serieus zo’n website is. Ook kunnen de kosten ongemerkt soms hoog oplopen. Wil je een grotere kans van slagen dan is een relatiebureau vaak een betere optie. De kans op een succesvolle afloop is een stuk groter. Hier zijn de kosten vaak ook naar, maar als het je uiteindelijk een leuke relatie oplevert is dit wel te overzien. Ben jij ook serieus op zoek naar een partner en woon je in Drenthe, Groningen of Friesland? Dan is IndiviDuo misschien wel iets voor jou. Je kunt aan de hand van de informatie op de website bepalen of het je de moeite waard lijkt om je aan te melden. Als je in eerste instantie geen behoefte hebt aan actieve individuele bemiddeling dan kun je kiezen voor het goedkoopste lidmaatschap. Dit geeft je recht op deelname aan de activiteiten tegen de ledenprijs. Wie weet vind je op deze manier al een leuke partner of maatje.

Hoe groot is de kans op succes?

Omdat IndiviDuo zich uitsluitend richt op singles in het noorden van het land maakt dit de kans op succes wellicht wat kleiner. Anderzijds is het zo dat het in veel gevallen ook niet echt werkt als je via het internet iemand leert kennen die aan de andere kant van het land woont. Dit leidt vaak tot spanningen omdat één van de twee uiteindelijk de keuze zal moeten maken om te verhuizen. Dergelijke relaties hebben dan ook een flink kleinere kans van slagen.

IndiviDuo Relatiebemiddeling screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van IndiviDuo.nl?

 • Mogelijkheid voor persoonlijke relatiebemiddeling
 • Persoonlijkheidstesten beschikbaar voor betalende leden
 • Deelname aan door het bureau georganiseerde activiteiten
 • Uitsluitend gericht op de regio Noord-Nederland
 • De relatief hoge kosten in vergelijking met datingsites, maar hier staat wel actieve bemiddeling tegenover
 • 3

  Populariteit

 • 3

  Gebruikersgemak

 • 3

  Functionaliteiten

 • 3

  Klantenservice

 • 3

  Kosten

 • 3 Goed

  Totaalscore

Laats bijgewerkt: 23 maart 2022

Eén reactie op “IndiviDuo Relatiebemiddeling – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for Johan Johan schreef:

  Twee jaar nadat mijn vrouw was overleden heb ik mij aangemeld bij IndiviDuo. Voor het intakegesprek werd ik thuis bezocht en werd ruim de tijd genomen om mij te leren kennen. Het eerste voorstel was meteen raak en dat bleek al uit het telefoongesprek. We zaten meteen al uren te kletsen alsof we elkaar al jaren kenden. Ik ben blij dat ik deze stap heb durven zetten ook al vond ik het best wel spannend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---