Home / EliteDating app – Kosten, Review en Ervaringen
elitedating app logo

EliteDating app - Kosten, Review en Ervaringen

De website van EliteDating die mogen we gerust revolutionair noemen. Hier kun je namelijk bij het inschrijven meteen de persoonlijkheidstest doen en als je deze test gaat invullen dan de datingsite zien bij welke leden je goed past. Nu hebben wel meerdere websites een test maar die is niet zo uitgebreid en goed als die van EliteDating. Het zal je echt gaan verbazen hoe makkelijk het is om met leuke vrijgezellen in contact te gaan komen die ook echt bij je passen. Toch kon je dit eerst alleen nog maar gaan doen als je ingelogd was op de computer en de laptop. Nu is er dan ook de EliteDating app en dit betekend dat je overal en altijd in contact kunt komen met de leden van deze website.

EliteDating app
4.1
Beoordeling 4.1

Deze app die kun je gratis gaan downloaden voor Android en iOS en als je een lidmaatschap bij Elitedating hebt dan kun je ook kosteloos van alle functies van de app gebruik gaan maken. Wat direct opvalt als je de app gaat gebruiken dat is dat die duidelijk is en dat die dezelfde opvallende kleur als de website heeft. Het is niet alleen mogelijk om in te loggen via de app want als je nog geen lid bent dan kun jij je ook gratis gaan registreren.

elitedating app inschrijven

Kosteloos gebruik maken van de app

Wat ook een mooi voorbeeld is van de duidelijkheid van de app dat is dat je in één oogopslag kunt zien wat er allemaal nieuw is op je profiel. Er is door de makers van de app zeer veel aandacht besteedt aan de gebruiksvriendelijkheid en het is dan ook echt een genot om deze app te gaan gebruiken. Net zoals op de website wordt je dan voorgesteld aan de leden die echt bij je passen en je kunt daar dan ook op een eenvoudige wijze mee in contact gaan komen.

Krijg meldingen als iemand je leuk vindt

Is er nu een lid die je leuk vindt en die contact met je zoekt dan zal jij hier een zogenaamde ‘push notificatie’ van gaan ontvangen. Dit betekend dat je meteen een bericht te zien krijgt en je hoeft dan niet eens de app geopend te hebben. Zelfs als de telefoon in slaapstand staat dan zal je deze notificatie ontvangen. Dit maakt het dan ook makkelijk om snel met de leden in contact te gaan komen en dus ook snel een leuke date te kunnen regelen.

elitedating app matching

De website van EliteDating die is zeer compleet en dit geldt ook voor de app. Wanneer je deze gaat gebruiken dan zal je net als bij de website makkelijk contact kunnen leggen en al je berichten kunnen lezen. Wil je nu een bericht beantwoorden dan kun je dit ook makkelijk en snel vanuit de app gaan doen. Misschien ben je wel niet helemaal tevreden met de foto die bij je profiel staat. Je kunt dan met de camera van je mobiele telefoon een foto gaan nemen en deze dan direct bij je profiel plaatsen. Zo makkelijk is het om de app van EliteDating te gaan gebruiken.

elitedating app account

Wat kost een lidmaatschap bij Elitedating?

Het goedkoopste EliteDating abonnement kost €19,90 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van EliteDating kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

 • Gratis

  Beperkte functies

  €0,-
  Bekijken
 • Premium Basic

  3 maanden

  €49,90 per maand
  Bekijken
 • Premium Classic

  6 maanden

  €49,90 per maand
  Bekijken
 • Premium Comfort

  12 maanden

  €19,90 per maand
  Bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van EliteDating?

 • App richt zich specifiek op hoog opgeleide singles
 • Goede balans tussen mannelijke en vrouwelijke leden
 • Matchmaking syteem
 • Voor het vinden van een serieuze relatie
 • Beperkte toegang met gratis lidmaatschap
 • 5
  Populariteit
 • 3.7
  Gebruikersgemak
 • 4
  Functionaliteiten
 • 4
  Klantenservice
 • 4
  Kosten
 • 4.1 Uitstekend
  Totaalscore
Door: Welke online datingsite?
Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items