Home / Vind de liefde van je leven: Top 10 beste datingsites! / Parship app ervaringen: lees deze eerst voordat je lid wordt!
parship app logo

Parship app ervaringen: lees deze eerst voordat je lid wordt!

Op zoek naar een serieuze relatie en wil je graag gebruik maken van een dating app? Dan is Parship App misschien wel de perfecte optie voor jou. Met deze app hoef je niet langer achter je computer of laptop te zitten om in contact te komen met leden van Parship. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android en biedt veel van dezelfde functies als de website, waardoor je altijd en overal met potentiële partners in contact kunt komen. Maar is de Parship App de moeite waard? Lees onze uitgebreide review voor een overzicht van de kosten, ervaringen van andere gebruikers en alle belangrijke informatie over deze populaire dating app.

Parship app
3.5
Beoordeling 3.5

Zo werkt de Parship app: ontdek alle functies!

Sta je ingeschreven bij Parship of zit je erover te denken om je bij deze datingsite in te gaan schrijven dan is het goed om te weten dat je bij deze datingsite ook van de Parship app gebruik kunt gaan maken. Je bent dus niet meer gebonden aan je computer of je laptop om met de leden van deze website in contact te gaan komen. De app die is beschikbaar voor iOS en Android en deze is gratis te downloaden. Net zoals op de website kun je van vele leuke features gebruik gaan maken.

 

YouTube player

Mogelijkheden Parship App

Natuurlijk kun je door alle profielen gaan bladeren en heb je ook de mogelijkheid om bij de meeste leden meerdere foto’s te gaan bekijken. Parship die stuurt je partnervoorstellen en ook deze voorstellen die kun je in de app gaan bekijken. Mocht je een dag niet in de mogelijkheid zijn om de website te gaan bezoeken dan kun je dus de app gaan gebruiken en zo de voorstellen gaan bekijken. In de app kun je ook meteen zien wie je profiel heeft bekeken en misschien zitten hier wel interessante mensen bij waar je graag contact mee zou krijgen. Dit kun je dan uiteraard ook direct doen in de app.

parship app aanmelden

Wanneer je staat ingeschreven bij Parship en je hebt een lidmaatschap dan kun je ook zonder verdere restricties van de app gebruik gaan maken. Het is dan ook mogelijk om onbeperkt berichten te gaan lezen en te sturen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat als je een leuk bericht van een interessant persoon krijgt dat je een lange tijd niet kunt antwoorden. Zolang je een werkende internetverbinding hebt kun je overal en altijd berichten gaan sturen. Dit maakt het dan ook dat het veel gemakkelijker is om snel een leuke afspraak te gaan vinden.

De Messenger app

Wat zeer leuk is bij de app en waar jij waarschijnlijk ook veel gebruik van zult gaan maken dat is de Messenger App. Deze kun je vergelijken met een chat en zo kun je snel nieuwe leuke contacten op gaan doen. Heb je een nieuw bericht dan zal je daar een melding van gaan krijgen op je telefoon zodat je de mogelijkheid hebt om snel te gaan antwoorden. Het gesprek dat is dan zeer overzichtelijk en als je graag terug wilt gaan lezen wat er allemaal geschreven is dan kan dit ook zeer eenvoudig.

parship app matching

Met de Messenger app heeft Parship zich echt weten te onderscheiden van de andere datingsites en het was ook nog nooit zo eenvoudig om snel nieuwe contacten te gaan leggen. Ben je al lid van Parship en heb je de app nog niet geprobeerd dan willen wij je aanraden om dit snel te gaan doen. Ben je nog geen lid en denk je erover om lid te gaan worden dan is het aan te raden om na het inschrijven ook direct de app te gaan downloaden. Deze geeft je dan veel meer mogelijkheden en de kans om overal en altijd in contact te komen met leuke vrijgezellen.

Wat kost een lidmaatschap bij Parship?

Het goedkoopste Parship abonnement kost €17,18 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden.

 • Gratis

  Beperkte functionaliteiten

  €0,-
  Bekijken
 • Premium lite

  6 maanden

  €44,90 per maand
  Bekijken
 • Premium classic

  12 maanden

  €32,90 per maand
  Bekijken
 • Premium comfort

  24 maanden

  €17,18 per maand
  Bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van de Parship app?

 • Uitgebreide persoonlijkheidstest voor nauwkeurige matchresultaten
 • Hoogwaardige gebruikersbasis met serieuze singles
 • Geavanceerde zoekopties en filters om compatibele partners te vinden
 • Veilige en betrouwbare app met strikte privacybescherming
 • Mogelijkheid tot direct chatten en communiceren met andere leden
 • Kosten van het premium lidmaatschap kunnen hoog zijn
 • Beperkte functionaliteiten beschikbaar voor niet-betalende leden
 • Sommige gebruikers klagen over een gebrek aan respons van andere leden
 • Afhankelijk van de regio kunnen het aantal potentiële matches beperkt zijn
 • Het matching-algoritme is niet altijd perfect en kan soms onnauwkeurige suggesties geven

Zo maak je optimaal gebruik van de Parship app

De Parship app biedt vele voordelen voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Of je nu onderweg bent of gewoon liever je smartphone gebruikt dan je computer, met de app kun je altijd en overal in contact blijven met andere leden. Daarnaast biedt de app dezelfde uitgebreide functies als de website, zoals de persoonlijkheidstest en het matchingsysteem. Benieuwd naar de kosten, ervaringen en reviews van de Parship app? Lees dan onze uitgebreide review op Welkeonlinedatingsite.nl en ontdek of deze datingsite en app iets voor jou zijn.

 • 3.5

  Populariteit

  De Parship app is enorm populair onder hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Met de handige mobiele app kunnen gebruikers altijd en overal in contact blijven met andere leden en profiteren van dezelfde uitgebreide functies als op de website. Lees onze review op Welkeonlinedatingsite.nl voor meer informatie over de populariteit en ervaringen van de Parship app.

 • 4

  Gebruikersgemak

  Met de Parship app kun je altijd en overal in contact blijven met andere serieuze singles. De app biedt dezelfde uitgebreide functies als de website, waardoor je snel en gemakkelijk jouw ideale match kunt vinden. Door het gebruiksvriendelijke ontwerp en de handige navigatie is de app bovendien zeer gebruiksvriendelijk.

 • 5

  Functionaliteiten

  Met de Parship app heb je altijd en overal toegang tot dezelfde uitgebreide functies als op de website. Zo kun je gemakkelijk matches vinden op basis van je persoonlijkheidstest en profiel, berichten versturen en ontvangen en notificaties ontvangen wanneer je een nieuwe match hebt. Ontdek alle handige functionaliteiten van de Parship app en maak daten nog leuker en gemakkelijker!

 • 5

  Klantenservice

  Heb je vragen over de Parship app? De klantenservice staat altijd voor je klaar om je te helpen. Neem contact op via de website of de app zelf voor snelle en professionele ondersteuning.

 • 3.7

  Kosten

  Met de Parship app kun je altijd en overal op zoek naar een serieuze relatie. Maar wat zijn eigenlijk de kosten? Lees onze review op Welkeonlinedatingsite.nl en ontdek welk lidmaatschap het beste bij jou past.

 • 4.2 Uitstekend

  Totaalscore

  Met de Parship app blijf je altijd en overal in contact met serieuze singles. De app biedt dezelfde functies als de website en is gebruiksvriendelijk. Lees onze review op Welkeonlinedatingsite.nl voor meer informatie over populariteit en ervaringen. Met de klantenservice krijg je bovendien professionele ondersteuning. Benieuwd naar de kosten? Lees onze review en ontdek welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Veelgestelde vragen Parship app

Wat zijn de kosten van de Parship app?

De Parship app is gratis te downloaden op zowel Android als iOS, maar om gebruik te kunnen maken van alle functies van de app, moet er een Premium lidmaatschap worden afgesloten. De kosten van het lidmaatschap variëren afhankelijk van de duur van het abonnement dat wordt gekozen. Hoe langer het abonnement, hoe goedkoper de maandelijkse kosten. Op het moment van schrijven variëren de kosten van een Premium lidmaatschap van €24,90 per maand voor een abonnement van 24 maanden tot €89,90 per maand voor een abonnement van 3 maanden.

Hoe werkt de Parship app?

De Parship app werkt op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. De app analyseert de antwoorden van gebruikers op de persoonlijkheidstest en gebruikt deze informatie om geschikte matches te vinden. Gebruikers kunnen profielen bekijken en contact opnemen met andere leden die door de app als een goede match worden beschouwd.

Wat zijn de voordelen van de Parship app?

Een van de voordelen van de Parship app is dat het gebaseerd is op een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Hierdoor kunnen gebruikers ervan uitgaan dat de matches die door de app worden gegenereerd, geschikt zijn voor hun persoonlijkheid. Daarnaast biedt de app een gebruiksvriendelijke interface, de mogelijkheid om foto’s te uploaden en berichten te verzenden en te ontvangen.

Hoeveel leden heeft Parship?

Parship heeft naar eigen zeggen meer dan 5 miljoen leden in Europa, waarvan ongeveer 300.000 in Nederland. Het merendeel van de leden is hoger opgeleid en op zoek naar een serieuze relatie.

Wat zijn de ervaringen van gebruikers met de Parship app?

De ervaringen van gebruikers met de Parship app zijn over het algemeen positief. Gebruikers prijzen de wetenschappelijke aanpak van de app, de kwaliteit van de matches en de gebruiksvriendelijke interface. Sommige gebruikers hebben echter kritiek geuit op de kosten van het Premium lidmaatschap en het beperkte aantal matches dat wordt gegenereerd.

Laats bijgewerkt: 02 juni 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---