Home / Denise Janmaat – Kosten, Review en Ervaringen
denise janmaat logo

Denise Janmaat - Kosten, Review en Ervaringen

Denise Janmaat is relatiecoach, maar ook deskundig op het gebied van scheidingscoaching. Zij was in 1998 de grondlegger van de eerste echte datingsite in Nederland, D-Date.nl, die inmiddels niet meer bestaat. Tegenwoordig houdt Denise zich bezig met persoonlijke coaching van mensen die op zoek zijn naar een partner of die problemen hebben met hun relatie. Een relatie die niet goed loopt kan eindigen in een scheiding, en ook daar kan Denise Janmaat je bij helpen. Zo kun je op een goede manier uit elkaar gaan. Als je kinderen hebt is dat zeker aan te raden, zodat zij er zo min mogelijk last van hebben.

Denise Janmaat
3
Beoordeling 3

Succesvol online daten

Online daten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel mensen zien er enorm tegenop om zich op een datingsite bloot te geven omdat ze op zoek gaan naar een nieuwe partner. En als je de stap dan eenmaal hebt gezet loop je tegen veel vragen aan. Welke foto kan ik het beste plaatsen bij mijn profiel. Hoe schrijf ik een aantrekkelijke tekst die bij andere members in de smaak valt. Hoe zorg ik ervoor dat de juiste mensen op mij reageren en voorkom ik dat ik reacties krijg waar ik niet op zit te wachten. Denise Janmaat kan je hierbij helpen. Je kunt bij haar persoonlijke coaching krijgen voor succesvol online daten met een grotere kans op een positief resultaat.

Zelfstudie en 1 op 1 coaching

Wil je je kansen op de datingmarkt verbeteren dan kun je tegen betaling een zelfstudie programma volgen. Heb je meer hulp nodig dan is het ook mogelijk om 1 op 1 coaching te volgen die door Denise Janmaat wordt gegeven. Zij kan in deze gesprekken aangeven waar mogelijk verbeterpunten liggen in je presentatie. Daarnaast kan ze je adviseren over een goede partnerkeuze zodat de kans op succes groter wordt. Als je online gaat daten word je vaak geconfronteerd met een enorm aanbod aan singles die jou allemaal erg leuk vinden, zeker als je kiest voor een wat grotere dating community. Het is dan belangrijk om een goede keuze te maken en je niet halsoverkop in een relatie te storten met iemand die je niet echt goed hebt leren kennen.

Geen datingsite

De website van Denise Janmaat is geen datingsite. Je kunt je er niet inschrijven om aan een partner te komen. Zij kan je alleen adviezen geven. Door de pagina’s van haar website te lezen kun je al veel dingen te weten komen die je kunnen helpen bij het vinden van een partner. Heb je meer hulp nodig dan kun je een beroep doen op haar persoonlijke ondersteuning.

Denise Janmaat screenshot

Wat zijn de plus- en minpunten van DeniseJanmaat.nl?

 • Handige site als je adviezen en tips wilt voor effectief online daten
 • Ook beschikbaar voor coaching bij relatieproblemen of echtscheiding
 • Het is geen datingsite, je kunt hier alleen advies krijgen
 • De kosten zijn niet direct duidelijk op de website aangegeven
 • 3
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 3
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 29 oktober 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *