Is Tinder gratis?

Is Tinder gratis?

Welke online datingsite?
12 februari 2021

Tinder is een populaire datingapp waarmee je als man of vrouw op zoek kunt gaan naar een leuke match. Je maakt een eigen account aan en voegt hierop persoonlijke informatie toe voor een aantrekkelijk profiel. Vervolgens kun je zelf ook profielen van anderen bekijken en je interesse aangeven door simpelweg te ‘swipen’. Naar rechts betekent dat je interesse hebt en naar links schuiven van het beeld geeft aan dat je geen interesse hebt. Zodra beide personen naar rechts hebben geswiped, is er sprake van een match en kun je vervolgens overgaan tot een gesprek via de chatoptie. De applicatie van Tinder kan vooralsnog enkel gebruikt worden op een Android telefoon of tablet of op een iOS iPhone of iPad en nog niet op een computer of laptop.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Tinder gratis gebruiken

Iedereen kan de app toevoegen aan zijn of haar telefoon of tablet en zo onderzoeken of er een leuk profiel beschikbaar is. Je dient wel over een Facebook-account te beschikken, aangezien je hiermee kunt inloggen. Tinder wil namelijk graag de informatie die je hier vermeldt, met betrekking tot je leeftijd, je interesses gebruiken en ook je foto’s kunnen zo gelijk worden ingevoerd in je Tinder account. Zo hoef je bovendien niet nog een extra wachtwoord aan te maken, maar kun je gemakkelijk via Facebook inloggen. Vertel simpelweg wat over jezelf en er zullen ongetwijfeld genoeg mensen geïnteresseerd in je raken. Je netwerk wordt zo vanzelf ook gelijk een stuk groter. Tinder verbindt op deze wijze meerdere werelden met elkaar en de kans dat je een leuk iemand tegenkomt, wordt zo vergroot. Dit is allemaal deel van de succesformule.

gratis tinder

Gratis of de betaalde versie?

Voor algemeen gebruik is het toepassen van de Tinder applicatie geheel gratis. Je hoeft niet voor de app of het aanmaken van een profiel te betalen. Ook voor de algemene instellingen als het zoeken naar interessante profielen en het vervolgens aangeven of je interesse hebt of niet, valt geheel onder de gratis versie. Je kunt zo al redelijk ver komen en kans lopen om met een aantrekkelijk persoon een leuk gesprek aan te knopen. Je kunt gratis je profiel opleuken met boeiende foto’s en een omschrijving van wie je bent en waar je naar op zoek bent. Daarnaast is er ook een betaalde optie die meer mogelijkheden biedt. De betaalde opties zijn terug te vinden in Tinder Plus. De prijzen lopen hierin uiteen tussen € 0,78 en € 15,67 en bieden verschillende aanvullingen.

Betaalde versie van Tinder: Tinder Plus

Met de betaalde versie van Tinder Plus kunt u meer doen dan met de gratis versie. Naast de standaard basisfuncties zijn er aanvullende opties, die het gebruik van Tinder optimaliseren en nog leuker maken. Het kan namelijk voorkomen dat je bij het bekijken van een profiel per ongeluk de verkeerde kant opschuift en zo een interessante date misloopt. In Tinder Plus kun je dit ongedaan maken, zodat de persoon wederom langskomt in het overzicht en je alsnog kunt aangeven dat je wel degelijk interesse hebt. Zodra de ander dit bevestigt, kun je toch nog een leuk gesprek aangaan.

tinder

Locatie aanpassen

In Tinder Plus is het bovendien mogelijk om je locatie aan te passen. Waar je in de gratis versie beperkt bent, kun je met de betaalde versie van Tinder ook op andere locaties kijken en zo ontdekken of in andere steden wellicht nog meer interessante matches beschikbaar zijn. Zeker als je niet gelimiteerd wilt zijn tot het vinden van iemand in je directe omgeving, is dit een ideale optie.

Onbeperkt liken

In de betaalde versie van Tinder Plus heb je het extra voordeel dat je onbeperkt op mensen kunt reageren. Je kunt namelijk iedereen liken die je maar wilt, want je ziet ook veel meer profielen dan in de gratis versie. In de standaardbasisversie kun je maar een beperkt aantal profielen bekijken en hierop reageren via een like of niet-like. Hierdoor vang je natuurlijk niet alle vis in de zee en dit kan zonde zijn. Ben je serieus op zoek naar een leuke partner, dan is de betaald versie waarschijnlijk een mooie optie.

like

Experimenten met prijzen

De betaalde versie van Tinder is nog onderhevig aan experimenten. De prijzen liggen dan ook nog redelijk ver uit elkaar en zo kan bekeken worden waar het meeste animo bij ligt. Het is zeker de moeite waard om beide versies van Tinder uit te proberen en te ontdekken welke voor jou het meeste profijt oplevert.

 

11 reacties op “Is Tinder gratis?”

 1. Avatar for MARILO MARILO schreef:

  ZOEK EEN MAN VOOR VRIENDSCHAP

 2. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  De betaalde versie is er voor mensen die geen succes hebben met de gratis versie. Vraag je eerst eens af waarom dat zo is……..
  De betaalde versie is wel zinvol als je van plan bent op vakantie te gaan en vooraf contacten wilt leggen zodat je vanaf dag 1 voorzien bent. Dat heb ik gedaan toen ik naar rusland ging.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Omdat vrouwen de lat zo hoog leggen moet je wel heel veel swipen voor een match. Veel mannen swipen dan ook alles maar naar rechts om uit het geringe aantal matches dat hier uit rolt verder te selecteren.
   Met de gratis versie van tinder wordt dit moeilijk omdat je beperkt kan swipen.
   Met de betaalde versie krijg je een zogenaamde ‘boost’ waardoor je weer bovenop de stapel belandt. Dat is nodig omdat er zo weinig vrouwen zijn ten opzichte van de mannen.

 3. Avatar for rani rani schreef:

  zoek een lieve en leuke man die mij aandacht geeft

  • Avatar for Jerry Jerry schreef:

   Heb je wat meer details over jezelf ?

  • Avatar for Ton Ton schreef:

   Ik ben vrijgezel heb geen kinderen ben sociaal eerlijk en een lieve en leuke man van 58 jaar een leuke vrouw zou mij meer vreugde geven leeftijd maakt niet zoo veel uit hou van muziek houd trance rock hardrock reggae en ook van romantische muziek

  • Avatar for ton ton schreef:

   Ik ben die man mischienom jou aandacht te geven alleen is maar alleen toch ik ben Ton en vrijgezel en heb wel interesse in jou jij ook in mij gr Ton

  • Avatar for carie carie schreef:

   ik zoek een man alleen is maar alleen

  • Avatar for rani rani schreef:

   Ik wil jou graag aandacht geven zeg maar wat meer over je zelf dan doe ik dat ook lieverdgr Ton

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items