datingsite parship

Home » Datingsites voor 60 plussers
Blog

Laatst bijgewerkt op maart 18th, 2017 | door Welke online datingsite?

10

Datingsites voor 60 plussers

Als 60 plusser kun je na een scheiding of eventueel na het overlijden van je partner behoefte hebben aan een nieuwe partner. Of misschien ben je vooral op zoek naar een nieuwe vriendschap, naar iemand met wie je samen leuke dingen kunt ondernemen. Wanneer je alleenstaand bent en je kinderen het huis uit zijn, kan het fijn zijn om een leuke vriend of vriendin te hebben met gemeenschappelijke interesses waar je mee op kunt trekken.

Wanneer je niet of niet meer werkt heb je nu ook de tijd om volop van het leven te genieten en de dingen te doen die je leuk vindt. Wanneer je geniet van je pensioen en de kinderen zelfstandig zijn, heb je waarschijnlijk veel meer tijd te besteden aan al die leuke bezigheden waar je eerder de tijd niet voor had. Door alle levenservaring die je hebt opgedaan, weet je vaak ook goed wat je precies zoekt in een nieuwe partner of een nieuw maatje. En dat kan je erg van pas komen bij je zoektocht. Je weet inmiddels goed wat je wel en niet wilt en kunt hierdoor sneller beoordelen welk type wel of niet goed bij jou past.

Wel of niet inschrijven bij een datingsite voor 60 plussers?

Ook voor deze leeftijdsgroep zijn er genoeg datingsites om uit te kiezen. Je zult ervaren dat er heel wat mensen van jouw leeftijd eveneens op zoek zijn naar een nieuwe relatie of vriendschap. Wellicht helpt deze gedachte je over de drempel om je in te schrijven bij zo’n datingsite. Want wat zou het leuk zijn wanneer je op deze manier iemand vindt met wie je een hele leuke tijd kunt beleven.

Mocht je moeite hebben met computers of vind je het lastig om zelf een profiel aan te maken, dan is er vast iemand in je omgeving die je hier graag mee wil helpen. En heb je je eenmaal ingeschreven dan zul je merken dat je op deze manier prettige contacten kunt leggen ook als het enkel gaat om het vinden van een fijne vriendschap.

Welke datingsites zijn er voor 60 plussers?

We noemen hier een aantal sites welke specifiek gericht zijn op 50 en 60 plussers:

50Plusmatch
Seniorengeluk
VijftigPlusDating
50Liefde.nl
50plusrelatie

Er komen echter steeds weer nieuwe sites bij. Wanneer je op internet zoekt naar sites voor senioren zie je dat er heel veel aanbod is. Ook bij Parship is er trouwens de mogelijkheid om je specifiek voor 50 plus in te schrijven. Voordat je een keuze maakt, kun je het beste eerst even op de betreffende sites kijken om een indruk te krijgen. Bij sommige datingsites is inschrijven gratis, bij andere gaat het om een betaalde inschrijving. Bij een site als Parship mag je eerst gratis proberen om te kijken hoe het bevalt. Soms kun je voordat je je inschrijft ook alvast zoeken in de profielen van de mensen die reeds staan ingeschreven, zodat je alvast een indruk kunt opdoen. Schrijf je in op die site waar je het beste gevoel bij hebt.


About the Author

Anoniem10 Ervaringen - Datingsites voor 60 plussers

 1. Nelly Nelly says:

  Hoi ik ben Nelly 71jaar woon in Weesp
  Ben op zoek naar een leeftijd genoot ben sinds 5jaar Weduwe
  Heb grijs haar
  Blauwe ogen mijn postuur normaal
  Sta open voor een relatie.

 2. HCS HCS says:

  Jullie hebben volledig gelijk ,ook ik ervaar deze problemen .
  En wij hebben een leeftijd waarbij je niet naar een kroeg gaat om iemand te ontmoeten , laat staan een serieuze partner zou vinden om nog samen van het leven te kunnen genieten .
  Veel van onze leeftijd genoten hebben een partner verloren of anderzijds alleen komen te staan maar nog jong van lijf en geest en willen er toch nog iets van maken met een nieuwe partner.

 3. Omamie Omamie says:

  Ik ben 64 en zeer actief. Wandelen is mijn hobby. Laat je iets weten

 4. Nel Nel says:

  Hoi. Ook ik ben op zoek naar een maatje, voorlopig puur op vriendschappelijke basis. Liefst ook wat ouder dan 64. Heb zelf geen auto, maar mis het reizen en de uitstapjes die ik vroeger met mijn man maakte, enorm. Ben zelf ook 64, maar voel me nog lang niet uitgeleefd.

  • Sluys Sluys says:

   Beste, Ik ben al 80 maar gelukkig nog heel actief. Ik zou graag in de winter van half januari tot eind februari naar ons huis in PERPIGNA gaan Ik ben nu 2 jaar en 4 maanden alleen door het verlies van mijn dierbare echtgenote Kan je mee? Nand

  • Hcs Hcs says:

   Hallo Nel ,
   Mijn naam is Henk en kom uit de plaats Rilland.
   Ben weduwnaar en zou graag weten van waar jij komt , want ik zoek ook een maatje namelijk.
   Groetjes ,Henk.

 5. Ingrid Ingrid says:

  Hi,in feite zoek ik niet ,denk dan..ik kom hem wel tegen… The old fashion way …. maar neen …
  die mannen van mijn leeftijd -63- kijken naar jongere vrouwen,begrijpelijk toch!!!
  Er is echter meer!!!!!
  En jongere mannen 55+ zijn wel aangetrokken maar ik niet !!
  Graag ontmoet ik ,vriendschappelijk ,een stabiele,sportieve,lieve,eerlijke man met stijl en klasse,via een datingsite?

 6. Roberto Roberto says:

  Mijn ervaring is dat 60-pus datingsites niet bestaan.
  Alles is 50 plus wat u hier beschrijft.
  Ik zoek expliciet een vrouw tussen 64 en 75 jaar en wat ik via de seniorensites die u laat zien hier zie is dat men mij véél kandidaten presenteert vanaf 53 jaar en té weinig van boven de 64
  ook al geef ik duidelijk mijn doelgroep aan 64 t/m 74.
  Ik zoek beslist geen jongere partner dan ikzelf; ik wens iemand van mijn eigen leeftijd, liefst nog iets ouder.
  Welke dating-site is waarlijk 65 plus?????

  • Leni Leni says:

   Hoi Roberto
   In jouw visie kan ik mij helemaal vinden. Het is net of je boven de 65 jaar niet meer mag daten. En juist vanaf die leeftijd realiseer je dat het belangrijk is om contact te houden. Ik zoek ook een contact omdat ik mij er niet bij neerleg dat dit het einde is. Ik voel dat namelijk niet zo. Ik ben 67 jaar maar voel mij niet zo.

  • Roosjw Roosjw says:

   Dag Roberto,

   Ik ben 65 en ben op zoek naar een leeftijdgenoot.
   ik heb zwart haar en, bruine ogen en ben slank.
   Mijn e mailadres mrdescho1@telenet.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑