Home / 50PlusRelatie.nl – Kosten, Review en Ervaringen
50PlusRelatie.nl logo

50PlusRelatie.nl - Kosten, Review en Ervaringen

Online daten is niet alleen voor jongeren. Ook als je al wat ouder bent dan is dit een prima manier om een nieuwe partner te leren kennen. De website van 50plusrelatie die helpt je om snel en makkelijk in contact te komen met leuke vrijgezellen. De naam van de website die doet misschien anders vermoeden maar het is bij deze website mogelijk om je in te schrijven als je veertig jaar of ouder bent. Ben je dit en zoek je ook iemand boven deze leeftijd dan kun jij je gratis inschrijven.

50PlusRelatie.nl
3.2
Beoordeling 3.2

Direct na het inschrijven kun je dan al zien welke leden er aanwezig zijn. Het zal je dan meteen opvallen dat er wel zeer veel leuke leden zijn. De eerste contacten zullen zo zijn gelegd en als je actief bezig bent op de website dan zal de eerste date ook niet lang op zich laten wachten. Het kan zijn dat het daten via het internet nieuw voor je is. Toch hoef jij je dan ook nergens zorgen over te maken. De website die is namelijk overzichtelijk en je zal snel de leden hebben gevonden die je interesse hebben. Met deze leden kun je dan ook makkelijk contact leggen.

Eenvoudig met leden in contact komen

Bij deze datingsite staan zeer veel leden ingeschreven en je zal dan ook eenvoudig met leden bij jou in de regio in contact kunnen komen. De zoekfunctie die is zeer uitgebreid en die laat je snel vinden waar je naar op zoek bent. Begin dan met het zoeken naar de leden bij je in de omgeving. Door het grote aantal leden zal je daar ook voldoende aantrekkelijke mensen kunnen vinden. Het voordeel is dan dat als er een date afgesproken wordt dat zowel jij als je date niet ver hoeven te reizen. Dit maakt de kans ook groter dat je sneller een date hebt gevonden aangezien niemand van lang reizen houdt.

Bekijk de foto’s op de fotomuur

Wat uniek is aan deze datingsite dat is de fotomuur. Hier zie je tienduizenden foto’s staan en je kunt dan meteen de foto’s van de leden aanklikken die jij aantrekkelijk vindt. Dit maakt het nog makkelijker om sneller iemand te vinden waar jij graag meer over te weten wilt komen. Er wordt bij deze website streng gecontroleerd op nepprofielen en als je ingeschreven staat dan weet je dat de leden allemaal echt zijn en dat je ook in gesprek bent met de leden die je op de foto ziet.

Betekenisvolle relatie

Ben je echt serieus op zoek naar leuke nieuwe mensen met als doel een betekenisvolle relatie dan kan 50plusrelatie je hier aan helpen. De leden die er ingeschreven staan die zijn ook allemaal op zoek naar een serieuze relatie. Schrijf je maar snel gratis in en zie hoeveel leuke leden er wel niet zijn. Ben je na het inschrijven toch van mening dat de website niets voor je is dan kun jij je gewoon weer zonder verdere verplichtingen uitschrijven. Toch is de kans groot dat je al snel een aantal nieuwe contacten hebt opgedaan en dat de eerste date dan niet lang op zich laat wachten.

50PlusRelatie.nl sceenshot

Wat kost een lidmaatschap bij 50PlusRelatie?

Het goedkoopste 50PlusRelatie abonnement kost €7,50 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van 50plusrelatie.nl?

  • Heldere datingsite voor 50 plussers
  • Geen directe minpunten te benoemen
  • 3
   Populariteit
  • 3.2
   Populariteit
  • 3.2
   Populariteit
  • 3.5
   Populariteit
  • 3.2
   Populariteit
  • Populariteit

  50PlusRelatie.nl FAQ

  Hoe kan ik 50PlusRelatie.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite 50plusrelatie.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van “jouw 50 plus relatie” account.

  50PlusRelatie.nl opzeggen

  50 plus relatie account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van 50PlusRelatie en log in met je email en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!
   
  Stap 2: Ga in het bovenste menu op “Mijn profiel” staan met de muisaanwijzer. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “Mijn Instellingen”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina in nu geopend. Klik op de grijze button met de tekst: “verwijderen” onder het kopje profiel.

  Stap4: Een nieuwe pagina is geopend. Geef een cijfer aan deze website en vink het hokje aan met de tekst: “Ja, ik wil mijn lidmaatschap beëindigen en ik ben mij ervan bewust dat mijn profiel meteen zal worden verwijderd.”. klik dan op de groene button met de tekst: “verzenden”.

  Je hebt nu je account verwijderd op 50plusrelatie.nl!

  Laats bijgewerkt: 02 juli 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *