Home / 50 plus en single? Probeer deze datingsites uit! / Lees onze eerlijke review van 50plusrelatie.nl voor je je aanmeldt!
50PlusRelatie.nl logo

Lees onze eerlijke review van 50plusrelatie.nl voor je je aanmeldt!

Ben je op zoek naar een datingsite voor 50-plussers? Dan is 50plusrelatie misschien wel wat voor jou. Deze website richt zich specifiek op singles die de 50 zijn gepasseerd en op zoek zijn naar een serieuze relatie. Direct na inschrijving kun je zien welke leden er aanwezig zijn en contact leggen met mensen die jouw interesse hebben. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, dus ook als je nog geen ervaring hebt met online daten is het makkelijk om te starten. Maar hoe zijn de kosten en ervaringen van andere gebruikers? Lees onze review en ontdek of 50plusrelatie jou kan helpen bij het vinden van een nieuwe liefde.

50PlusRelatie.nl
1.8
Beoordeling 1.8

50plusrelatie: De ideale plek om andere singles boven de 50 te ontmoeten?

Online daten is niet alleen voor jongeren. Ook als je al wat ouder bent dan is dit een prima manier om een nieuwe partner te leren kennen. De website van 50plusrelatie die helpt je om snel en makkelijk in contact te komen met leuke vrijgezellen. De naam van de website die doet misschien anders vermoeden maar het is bij deze website mogelijk om je in te schrijven als je veertig jaar of ouder bent. Ben je dit en zoek je ook iemand boven deze leeftijd dan kun jij je gratis inschrijven.

Geen ervaring met online daten? Geen probleem bij 50plusrelatie

Direct na het inschrijven kun je dan al zien welke leden er aanwezig zijn. Het zal je dan meteen opvallen dat er wel zeer veel leuke leden zijn. De eerste contacten zullen zo zijn gelegd en als je actief bezig bent op de website dan zal de eerste date ook niet lang op zich laten wachten. Het kan zijn dat het daten via het internet nieuw voor je is. Toch hoef jij je dan ook nergens zorgen over te maken. De website die is namelijk overzichtelijk en je zal snel de leden hebben gevonden die je interesse hebben. Met deze leden kun je dan ook makkelijk contact leggen.

Eenvoudig met leden in contact komen

Bij deze datingsite staan zeer veel leden ingeschreven en je zal dan ook eenvoudig met leden bij jou in de regio in contact kunnen komen. De zoekfunctie die is zeer uitgebreid en die laat je snel vinden waar je naar op zoek bent. Begin dan met het zoeken naar de leden bij je in de omgeving. Door het grote aantal leden zal je daar ook voldoende aantrekkelijke mensen kunnen vinden. Het voordeel is dan dat als er een date afgesproken wordt dat zowel jij als je date niet ver hoeven te reizen. Dit maakt de kans ook groter dat je sneller een date hebt gevonden aangezien niemand van lang reizen houdt.

Bekijk de foto’s op de fotomuur

Wat uniek is aan deze datingsite dat is de fotomuur. Hier zie je tienduizenden foto’s staan en je kunt dan meteen de foto’s van de leden aanklikken die jij aantrekkelijk vindt. Dit maakt het nog makkelijker om sneller iemand te vinden waar jij graag meer over te weten wilt komen. Er wordt bij deze website streng gecontroleerd op nepprofielen en als je ingeschreven staat dan weet je dat de leden allemaal echt zijn en dat je ook in gesprek bent met de leden die je op de foto ziet.

Betekenisvolle relatie

Ben je echt serieus op zoek naar leuke nieuwe mensen met als doel een betekenisvolle relatie dan kan 50plusrelatie je hier aan helpen. De leden die er ingeschreven staan die zijn ook allemaal op zoek naar een serieuze relatie. Schrijf je maar snel gratis in en zie hoeveel leuke leden er wel niet zijn. Ben je na het inschrijven toch van mening dat de website niets voor je is dan kun jij je gewoon weer zonder verdere verplichtingen uitschrijven. Toch is de kans groot dat je al snel een aantal nieuwe contacten hebt opgedaan en dat de eerste date dan niet lang op zich laat wachten.

50PlusRelatie.nl sceenshot

Wat kost een lidmaatschap bij 50PlusRelatie?

Het goedkoopste 50PlusRelatie abonnement kost €7,50 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van 50plusrelatie.nl?

  • Heldere datingsite voor 50 plussers
  • Geen directe minpunten te benoemen

  Snel en makkelijk in contact met leuke vrijgezellen: Probeer 50plusrelatie

  Als je 50 jaar of ouder bent en op zoek bent naar een nieuwe relatie, dan is 50plusrelatie een website die zeker het proberen waard is. Na het aanmelden kun je meteen in contact komen met andere leuke vrijgezellen en een eerste date is zo gepland. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor je snel en makkelijk de leden kunt vinden die jouw interesse hebben. Bovendien is de klantenservice goed bereikbaar en zijn de kosten voor de abonnementen redelijk. Het enige nadeel is dat er geen mobiele app beschikbaar is. Al met al is 50plusrelatie een aanrader voor iedereen die serieus op zoek is naar een nieuwe partner en daarbij gebruik wil maken van de voordelen van online daten.

  • 1

   Populariteit

   Op dit moment hebben we geen informatie over de populariteit van 50plusrelatie omdat de website niet meer actief is.

  • 2

   Gebruikersgemak

   Hoewel de website niet meer actief is, kan gezegd worden dat 50plusrelatie een gebruiksvriendelijke website had. De registratie en het gebruik van de site waren gemakkelijk en eenvoudig.

  • 2

   Functionaliteiten

   50plusrelatie bood verschillende functionaliteiten aan, zoals het versturen van berichten en flirts en het bekijken van profielen. Het was echter niet mogelijk om foto’s te uploaden naar het profiel.

  • 2

   Klantenservice

   We hebben geen informatie over de kwaliteit van de klantenservice van 50plusrelatie omdat de website niet meer actief is.

  • 2

   Kosten

   De kosten voor een abonnement bij 50plusrelatie waren redelijk. Gebruikers konden kiezen uit verschillende abonnementen, waarvan de prijzen varieerden van €5,95 tot €12,95 per maand.

  • 1.8 Matig

   Totaalscore

   Hoewel 50plusrelatie niet meer actief is, kunnen we concluderen dat het een gebruiksvriendelijke datingsite was met redelijke abonnementskosten. Helaas was de site niet erg populair en waren de functionaliteiten beperkt.

  50PlusRelatie.nl FAQ

  Hoe kan ik 50PlusRelatie.nl opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite 50plusrelatie.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van “jouw 50 plus relatie” account.

  50PlusRelatie.nl opzeggen

  50 plus relatie account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van 50PlusRelatie en log in met je email en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!
   
  Stap 2: Ga in het bovenste menu op “Mijn profiel” staan met de muisaanwijzer. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “Mijn Instellingen”.

  Stap 3: Een nieuwe pagina in nu geopend. Klik op de grijze button met de tekst: “verwijderen” onder het kopje profiel.

  Stap4: Een nieuwe pagina is geopend. Geef een cijfer aan deze website en vink het hokje aan met de tekst: “Ja, ik wil mijn lidmaatschap beëindigen en ik ben mij ervan bewust dat mijn profiel meteen zal worden verwijderd.”. klik dan op de groene button met de tekst: “verzenden”.

  Je hebt nu je account verwijderd op 50plusrelatie.nl!

  Wat zijn de kosten voor het gebruik van 50plusrelatie.nl?

  De kosten voor het gebruik van 50plusrelatie.nl zijn afhankelijk van de duur van het abonnement dat u kiest. Een abonnement van één maand kost € 49,95, een abonnement van drie maanden kost € 39,95 per maand en een abonnement van zes maanden kost € 24,95 per maand.

  Kan ik 50plusrelatie.nl gratis uitproberen voordat ik me abonneer?

  Ja, het is mogelijk om 50plusrelatie.nl gratis uit te proberen voordat u een abonnement afsluit. U kunt zich gratis registreren op de website en een gratis profiel aanmaken. Met dit profiel kunt u gebruik maken van enkele basisfuncties van de website en alvast een idee krijgen van hoe de website werkt.

  Kan ik mijn abonnement bij 50plusrelatie.nl op elk moment opzeggen?

  Ja, u kunt uw abonnement bij 50plusrelatie.nl op elk moment opzeggen. Houd er rekening mee dat het opzeggen van uw abonnement alleen mogelijk is via een schriftelijke opzegging per e-mail of per post. Het opzeggen van uw abonnement dient uiterlijk één dag voor de verlengingsdatum te worden gedaan.

  Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van 50plusrelatie.nl?

  U kunt contact opnemen met de klantenservice van 50plusrelatie.nl door een e-mail te sturen naar info@50plusrelatie.nl of door het contactformulier op de website in te vullen. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur.

  Hoe kan ik mijn profiel bij 50plusrelatie.nl verwijderen?

  U kunt uw profiel bij 50plusrelatie.nl verwijderen door in te loggen op de website en naar de pagina “Mijn profiel” te gaan. Op deze pagina kunt u kiezen voor de optie “Profiel verwijderen”. Let op: als u uw profiel verwijdert, worden ook alle gegevens die aan uw profiel gekoppeld zijn definitief verwijderd en kunnen niet meer worden hersteld.

  Laats bijgewerkt: 02 april 2023

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---