Home / 50 plus en single? Probeer deze datingsites uit! / VijftigPlusDating ervaringen: lees hier onze review!
Vijftig Plus Dating logo

VijftigPlusDating ervaringen: lees hier onze review!

Ben je op zoek naar een betrouwbare datingsite speciaal gericht op vijftigplussers? Dan is VijftigPlusDating wellicht iets voor jou. Op Welkeonlinedatingsite.nl vind je een uitgebreide review van deze website, inclusief kosten en ervaringen van andere gebruikers. Zo kun je vooraf een weloverwogen keuze maken of deze datingsite bij jou past. VijftigPlusDating is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website die zich richt op het vinden van nieuwe vriendschappen en relaties voor mensen boven de vijftig. De profielen worden dagelijks gecontroleerd, waardoor je zeker weet dat je met de persoon aan het praten bent die je op de foto ziet. Lees snel de review op Welkeonlinedatingsite.nl en ontdek of VijftigPlusDating jouw nieuwe liefde kan vinden.

Vijftig Plus Dating
8 Ervaringen
3.5
Beoordeling 3.5

Vijftig en single? Ontdek de mogelijkheden van VijftigPlusDating

Als je boven de vijftig bent dan wil dat natuurlijk niet zeggen dat je helemaal geen nieuwe relatie meer aan kunt gaan. Ook kun je net als de jongere mensen gewoon gebruik maken van een datingsite om een leuke man of vrouw te leren kennen. De website van VijftigPlusDating is helemaal gemaakt voor de vijftigplussers en je kunt hier leuke vrijgezellen mannen en vrouwen vinden die allemaal op zoek zijn naar een leuke nieuwe vriendschap of een relatie.

YouTube player

Inschrijven op VijftigPlusDating: Een fluitje van een cent

Het eerste wat opvalt als je de website bezoekt dat is dat deze duidelijk is. Je kunt er je makkelijk inschrijven en als je eenmaal ingeschreven staat dan kun je makkelijk navigeren door de website. De website is niet alleen op de computer en de laptop te bezoeken maar kan ook op prima op de smartphone en de tablet bekeken worden. Het scherm past zich dan automatisch aan en wat dan opvalt dat is dat de website ook op de kleinere schermen zeer duidelijk is. Als het toch nog zo mocht zijn dat je een vraag of een probleem hebt dan kun je eenvoudig contact op gaan nemen met de klantenservice. Deze helpen je graag verder en het is dan ook nog eens zo dat je snel een antwoord zult gaan krijgen.

Eenvoudig online daten

De website is voor iedere vijftigplusser makkelijk te gebruiken en de klantenservice is dus zeer vriendelijk en behulpzaam. Waar het echter om draait is dat je in contact gaat komen met andere leuke personen. Daar hoef je bij deze datingsite ook niet bang voor te zijn. Er zijn talloze leuke leden en het contact makkelijk gaat zeer eenvoudig. De kans is dan ook zeer groot dat jij binnenkort ook niet meer alleen door het leven gaat maar dat je een leuke partner gaat vinden zodat je samen weer leuke dingen kunt gaan doen.

Er is bijna een gelijke balans tussen mannen en vrouwen

Wat behoorlijk uniek is dat is dat het aantal mannen en vrouwen wat ingeschreven staat bijna gelijk is. Bij veel sites staan er meer mannen ingeschreven dan vrouwen en dat is bij deze website niet het geval. Ook heeft VijftigPlusDating een zeer hoog slagingspercentage. Op de website zijn dan ook een aantal leuke succesverhalen te lezen van mensen die via deze datingsite een leuke partner hebben gevonden.

Veiligheid voorop: Profielcontrole

Wat ook zeker belangrijk is om te vermelden dat is dat de website veilig is. Dagelijks worden de profielen gecontroleerd en zo weet je ook altijd dat je met de persoon aan het praten bent die je op de foto ziet. Reden genoeg dus om snel een kijkje te gaan nemen op de website van VijftigPlusDating, je zult zien dat je je makkelijk in kunt gaan schrijven en dat je ook zeer eenvoudig op zoek kunt gaan naar een leuk persoon waar je een gezellige tijd mee door kunt gaan brengen. Vooral de duidelijkheid is zeer te prijzen en dat is waar ook veel aandacht aan is besteedt. Zelfs als de website op een tablet of een telefoon wordt bekeken dan zal deze zeer duidelijk zijn en makkelijk te bedienen.

Vijftig Plus Dating screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Vijftig Pus Dating?

Het goedkoopste Vijftig Plus Dating abonnement kost €14,95 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van VijftigPlusDating.nl?

  • VijftigPlusDating is speciaal ontworpen voor vijftigplussers die op zoek zijn naar een nieuwe liefde of vriendschap.
  • De website is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, wat het inschrijfproces en het navigeren door de site gemakkelijk maakt.
  • De profielen worden dagelijks gecontroleerd, waardoor je altijd zeker weet dat je met de persoon aan het praten bent die je op de foto ziet.
  • VijftigPlusDating is ook goed te gebruiken op smartphones en tablets, wat het daten nog gemakkelijker maakt.
  • De klantenservice is altijd bereikbaar en staat klaar om je te helpen bij vragen of problemen.
  • VijftigPlusDating is alleen gericht op vijftigplussers, waardoor het minder geschikt is voor jongere mensen die op zoek zijn naar een partner.
  • Het aantal actieve gebruikers is niet bekend, waardoor het lastig is om te bepalen hoe groot de kans is op het vinden van een match.
  • Om gebruik te maken van alle functies moet je betalen voor een abonnement, wat voor sommige mensen een drempel kan zijn.

  VijftigPlusDating: De ideale plek voor een nieuwe liefde of vriendschap

  Al met al is VijftigPlusDating een uitstekende keuze voor vijftigplussers die op zoek zijn naar een nieuwe liefde of vriendschap. De website is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, zowel op desktop als op mobiele apparaten. Bovendien staat veiligheid hoog in het vaandel bij deze datingsite, wat zorgt voor een zorgeloze datingervaring. Dagelijks worden de profielen gecontroleerd, waardoor je altijd zeker weet dat je met de persoon aan het praten bent die je op de foto ziet. De klantenservice staat bovendien altijd voor je klaar als je vragen hebt. Kortom, ben je vijftigplus en op zoek naar een nieuwe liefde of vriendschap? Dan is VijftigPlusDating zeker het proberen waard.

  • 3.5

   Populariteit

   VijftigPlusDating is een populaire datingsite onder vijftigplussers die op zoek zijn naar een nieuwe liefde of vriendschap. Hoewel het aantal actieve gebruikers niet bekend is, blijkt uit positieve reviews dat de site in trek is bij deze doelgroep.

  • 3.7

   Gebruikersgemak

   VijftigPlusDating is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, zowel op desktop als op mobiele apparaten. Het inschrijfproces en het navigeren door de site zijn eenvoudig en intuïtief.

  • 3.5

   Functionaliteiten

   VijftigPlusDating biedt diverse functionaliteiten aan, zoals het versturen van berichten en het bekijken van profielen. Om gebruik te maken van alle functies moet je wel betalen voor een abonnement.

  • 3.5

   Klantenservice

   De klantenservice van VijftigPlusDating staat altijd voor je klaar en helpt je graag bij vragen of problemen. De medewerkers zijn goed bereikbaar en geven snel en adequaat antwoord.

  • 3.5

   Kosten

   Om gebruik te maken van alle functionaliteiten van VijftigPlusDating moet je betalen voor een abonnement. De kosten hiervan zijn redelijk, maar het is wel belangrijk om dit mee te nemen in je overweging.

  • 3.5 Goed

   Totaalscore

   VijftigPlusDating scoort over het algemeen goed op gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en klantenservice. Hoewel het aantal actieve gebruikers niet bekend is, blijkt uit positieve reviews dat de site populair is onder vijftigplussers die op zoek zijn naar een nieuwe liefde of vriendschap. De kosten van een abonnement zijn redelijk, maar wel iets om rekening mee te houden.

  VijftigPlusDating FAQ

  Hoe kan ik VijftigPlusDating opzeggen?

  Hebt u inmiddels een relatie of bent u ontevreden over datingsite VijftigPlusDating.nl? Wij helpen u door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van uw 50 plus dating account.

  VijftigPlusDating opzeggen

  VijftigPlusDating account verwijderen

  Stap 1: Ga naar de website www.vijftigplusdating.nl en klik op “Inloggen voor leden” (Na het klikken komt er een invoer veld tevoorschijn.)

  Stap 2: Vul je hier uw e-mailadres en wachtwoord in en klik dan op de rode “inloggen” button.

  U bent nu ingelogd op de website.

  Stap 3: Klik nu op het meest rechtse icoontje bovenaan de website. (Tandwiel) en klik vervolgens op “instellingen”.

  Stap 4: Klik nu op: “Profiel verwijderen” aan de linkerzijde onderaan.

  Stap 5: Er is nu een nieuwe pagina geopend. Klik nu op de tekst: “of verwijder je profiel”. (Dit is geen button maar enkel een tekst.)

  Stap 6: Geef een reden van uitschrijving en geef een beoordeling van 1 t/m 6. Klik vervolgens op de rode button met de tekst: “Profiel verwijderen”. Bevestig je keuze nogmaals door op “OK” te klikken.

  U bent nu uitgeschreven bij VijftigPlusDating!

  Wat zijn de kosten voor het gebruik van VijftigPlusDating?

  De kosten voor het gebruik van VijftigPlusDating variëren afhankelijk van de abonnementsduur. Een abonnement van 1 maand kost €24,99 per maand. Als je kiest voor een abonnement van 3 maanden, betaal je €19,99 per maand. Bij een abonnement van 6 maanden betaal je €14,99 per maand en bij een abonnement van 12 maanden betaal je €9,99 per maand.

  Kan ik VijftigPlusDating gratis uitproberen?

  Ja, je kunt VijftigPlusDating gratis uitproberen. Na aanmelding krijg je 3 dagen toegang tot alle functionaliteiten van de datingsite. Als je binnen deze 3 dagen besluit om geen betaald abonnement te nemen, wordt je account automatisch omgezet naar een gratis lidmaatschap.

  Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen bij VijftigPlusDating?

  Je kunt je abonnement opzeggen door in te loggen op de website en naar ‘Mijn Account’ te gaan. Klik vervolgens op ‘Mijn Instellingen’ en kies voor ‘Abonnement beheren’. Hier kun je je abonnement opzeggen en aangeven per wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de betaalde functies van de website.

  Is VijftigPlusDating veilig en betrouwbaar?

  VijftigPlusDating heeft een keurmerk voor veilig daten en houdt zich aan de daarbij behorende richtlijnen. Daarnaast worden alle profielen handmatig gecontroleerd om nepprofielen en oplichters te voorkomen. VijftigPlusDating heeft ook een privacybeleid waarin staat beschreven hoe ze omgaan met persoonsgegevens.

  Hoe kan ik in contact komen met de klantenservice van VijftigPlusDating?

  Je kunt in contact komen met de klantenservice van VijftigPlusDating door in te loggen op de website en naar ‘Mijn Account’ te gaan. Klik vervolgens op ‘Contact’ en vul het contactformulier in. Je kunt ook een e-mail sturen naar de klantenservice of telefonisch contact opnemen. De contactgegevens vind je op de website onder het kopje ‘Contact’.

  Laats bijgewerkt: 17 mei 2023

  8 reacties op “VijftigPlusDating ervaringen: lees hier onze review!”

  1. A.Godschalk schreef:

   Ik kan niemand een reactie sturen afschuwelijk!!!!!
   Wilt u er even iets aan doen.
   A.Godschalk

  2. Charles schreef:

   Prima site en meerdere leuke contacten aan overhouden. Momenteel zelfs nog samen met een dame die ik heb leren kennen via jullie!

  3. Miranda schreef:

   Ik haat datingsites die onduidelijk zijn over het lidmaatschap. Je kunt ze niet bereiken, of het is heel moeilijk je uit te schrijven. Ik heb het niet specifiek over deze site, maar als je even niet uitkijkt, zit je zo weer aan een abonnement vast. Geldkloppperij is het! Meer niet!
   En wat krijg je er voor terug? Niks. Geen enkele service of wat dan ook. Ja. Je kunt een mailtje sturen als je een klacht hebt. 3 dagen later antwoord….. echt vreselijk!

  4. Frannie schreef:

   Ben beslist niet tevreden over deze datingsite.
   Ik heb deze site 3 maanden uitgeprobeerd nav een aanbieding, maar zelfs die zgn speciale aanbiedingsprijs vind ik nog teveel betaald.
   Ik vind met name de service ‘speed daten’ ronduit flauwekul en bepaald misleidend. De meeste van de daar aangeboden profielen blijken uiteindelijk vaak langer dan 3 maanden niet online te zijn geweest. Weinig zin denk ik om daar dan nog op te reageren.
   Contact hierover met de klantenservice levert ook niks op, mijn mailtjes worden gewoon niet door hen beantwoord.
   Kortom, Vijftig Plus Daten, gewoon niét doen!!

  5. Joke Valentijn. 1Valjo11 schreef:

   Probeer al lang via u contact met ‘Eikenboo’ te krijgen, daar hij hier steeds om vraagt. Hij weet waarschijnlijk niet dat hij me bij ongewenste contacten heeft gezet.
   Ik heb u al herhaalde malen gevraagd hem dit te laten weten, opdat hij contact met mij kan opnemen, doch geen reactie uwerzijds.

   Wilt u hem berichten berichten dat ik contact met hem aan het zoeken ben, doch dat hij me per ongeluk geen toegang tot zijn site toestaat.

   Alvast dank en met vriendelijke groet.

  6. Rita schreef:

   hopeloos,ik heb geprobeerd om weer uit te schrijven maar er blijven reacties komen die ik dus niet wil,stop ermee om mij als lokaas te gebruiken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

  7. Renee S schreef:

   Gachte heer ,

   Ik heb al ruim van tevoren aangegeven dat de incasso moest stoppen.
   Nu hebben zij het toch weer geprobeerd met succes.
   Nu hebben zij toch weer tot December geicasseerd.
   In het verleden heb ik dat ook mee gemaakt.
   Als dit niet zal worden ingetrokken zal het naar Radar doorgeven.

  8. Hanneke schreef:

   Ik heb via deze datingsite een paar leuke contacten opgedaan. De sfeer is goed en het is nooit opdringerig geweest. Gewoon een prima datingsite met een prettige en ongedwongen sfeer. Ik kan hem zeker aanraden!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ---