Home / Vijftig Plus Dating – kosten, review en ervaringen
Vijftig Plus Dating logo

Vijftig Plus Dating - kosten, review en ervaringen

Als je boven de vijftig bent dan wil dat natuurlijk niet zeggen dat je helemaal geen nieuwe relatie meer aan kunt gaan. Ook kun je net als de jongere mensen gewoon gebruik maken van een datingsite om een leuke man of vrouw te leren kennen. De website van VijftigPlusDating is helemaal gemaakt voor de vijftigplussers en je kunt hier leuke vrijgezellen mannen en vrouwen vinden die allemaal op zoek zijn naar een leuke nieuwe vriendschap of een relatie. 

Vijftig Plus Dating
8 Ervaringen
3.5
Beoordeling 3.5

Het eerste wat opvalt als je de website bezoekt dat is dat deze duidelijk is. Je kunt er je makkelijk inschrijven en als je eenmaal ingeschreven staat dan kun je makkelijk navigeren door de website. De website is niet alleen op de computer en de laptop te bezoeken maar kan ook op prima op de smartphone en de tablet bekeken worden. Het scherm past zich dan automatisch aan en wat dan opvalt dat is dat de website ook op de kleinere schermen zeer duidelijk is. Als het toch nog zo mocht zijn dat je een vraag of een probleem hebt dan kun je eenvoudig contact op gaan nemen met de klantenservice. Deze helpen je graag verder en het is dan ook nog eens zo dat je snel een antwoord zult gaan krijgen.

Eenvoudig online daten

De website is voor iedere vijftigplusser makkelijk te gebruiken en de klantenservice is dus zeer vriendelijk en behulpzaam. Waar het echter om draait is dat je in contact gaat komen met andere leuke personen. Daar hoef je bij deze datingsite ook niet bang voor te zijn. Er zijn talloze leuke leden en het contact makkelijk gaat zeer eenvoudig. De kans is dan ook zeer groot dat jij binnenkort ook niet meer alleen door het leven gaat maar dat je een leuke partner gaat vinden zodat je samen weer leuke dingen kunt gaan doen.

Er is bijna een gelijke balans tussen mannen en vrouwen

Wat behoorlijk uniek is dat is dat het aantal mannen en vrouwen wat ingeschreven staat bijna gelijk is. Bij veel sites staan er meer mannen ingeschreven dan vrouwen en dat is bij deze website niet het geval. Ook heeft VijftigPlusDating een zeer hoog slagingspercentage. Op de website zijn dan ook een aantal leuke succesverhalen te lezen van mensen die via deze datingsite een leuke partner hebben gevonden.

Wat ook zeker belangrijk is om te vermelden dat is dat de website veilig is. Dagelijks worden de profielen gecontroleerd en zo weet je ook altijd dat je met de persoon aan het praten bent die je op de foto ziet. Reden genoeg dus om snel een kijkje te gaan nemen op de website van VijftigPlusDating, je zult zien dat je je makkelijk in kunt gaan schrijven en dat je ook zeer eenvoudig op zoek kunt gaan naar een leuk persoon waar je een gezellige tijd mee door kunt gaan brengen. Vooral de duidelijkheid is zeer te prijzen en dat is waar ook veel aandacht aan is besteedt. Zelfs als de website op een tablet of een telefoon wordt bekeken dan zal deze zeer duidelijk zijn en makkelijk te bedienen.

Vijftig Plus Dating screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Vijftig Pus Dating?

Het goedkoopste Vijftig Plus Dating abonnement kost €14,95 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Vijftig Plus Dating kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Vijftig Plus Dating. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

  Wat zijn de plus- en minpunten van VijftigPlusDating.nl?

  • Daten speciaal voor 50+
  • Geen directe minpunten te benoemen
  • 3.5
   Populariteit
  • 3.7
   Gebruikersgemak
  • 3.5
   Functionaliteiten
  • 3.5
   Klantenservice
  • 3.5
   Kosten
  • 3.5 Goed
   Totaalscore

  VijftigPlusDating FAQ

  Hoe kan ik VijftigPlusDating opzeggen?

  Hebt u inmiddels een relatie of bent u ontevreden over datingsite VijftigPlusDating.nl? Wij helpen u door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van uw 50 plus dating account.

  VijftigPlusDating opzeggen

  VijftigPlusDating account verwijderen

  Stap 1: Ga naar de website www.vijftigplusdating.nl en klik op “Inloggen voor leden” (Na het klikken komt er een invoer veld tevoorschijn.)

  Stap 2: Vul je hier uw e-mailadres en wachtwoord in en klik dan op de rode “inloggen” button.

  U bent nu ingelogd op de website.

  Stap 3: Klik nu op het meest rechtse icoontje bovenaan de website. (Tandwiel) en klik vervolgens op “instellingen”.

  Stap 4: Klik nu op: “Profiel verwijderen” aan de linkerzijde onderaan.

  Stap 5: Er is nu een nieuwe pagina geopend. Klik nu op de tekst: “of verwijder je profiel”. (Dit is geen button maar enkel een tekst.)

  Stap 6: Geef een reden van uitschrijving en geef een beoordeling van 1 t/m 6. Klik vervolgens op de rode button met de tekst: “Profiel verwijderen”. Bevestig je keuze nogmaals door op “OK” te klikken.

  U bent nu uitgeschreven bij VijftigPlusDating!

  Door: Welke online datingsite?
  Laats bijgewerkt: 01 februari 2021

  8 reacties op “Vijftig Plus Dating – kosten, review en ervaringen”

  1. Avatar for A.Godschalk A.Godschalk schreef:

   Ik kan niemand een reactie sturen afschuwelijk!!!!!
   Wilt u er even iets aan doen.
   A.Godschalk

  2. Avatar for Charles Charles schreef:

   Prima site en meerdere leuke contacten aan overhouden. Momenteel zelfs nog samen met een dame die ik heb leren kennen via jullie!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nieuwste items