Home / SeniorenGeluk – Kosten, Review en Ervaringen
seniorengeluk-logo

SeniorenGeluk - Kosten, Review en Ervaringen

SeniorenGeluk is een datingsite voor senioren die opzoek zijn naar een vriendschap, afspraak of een langdurige relatie. Dertig procent van de Nederlandse bevolking is ouder dan vijftig jaar en het is dan ook niet zo vreemd dat er goede datingsites voor deze doelgroep komen. SeniorenGeluk.nl is één van deze datingsites en als je ouder bent dan vijftig dan zul je merken dat het leuk is om je hier in te gaan schrijven en dat je dan ook nog eens makkelijk een leuke date kunt gaan vinden.

SeniorenGeluk
6 Ervaringen
3.1
Beoordeling 3.1

Als je op de homepage kijkt dan zie je al dat je je gratis in kunt gaan schrijven en dan zie je ook al behoorlijk wat foto’s van mensen die er ook ingeschreven staan. Dit zijn leuke personen en het zou zo maar kunnen zijn dat je er al iemand bij ziet staan waar je graag mee in contact zult komen. Het contact leggen is op deze website ook nog eens zeer eenvoudig en je hebt dan ook nog eens de mogelijkheid om te gaan chatten. Je ziet dan meteen wie er allemaal online zijn en het chatten zorgt er ook nog eens voor dat je snel een antwoord hebt en op deze manier kun je nog sneller een date gaan afspreken. Er is op de website te lezen dat er gemiddeld honderdtwintig nieuwe leden per dag zich aanmelden en er zijn dan ook veel leuke vrijgezellen waar je mee in contact kunt komen.

seniorengeluk screenshot

Tips voor daten

Op de website zijn ook veel tips voor het daten te vinden en het is verstandig om deze door te gaan lezen. Nu lijken een aantal van deze tips logisch maar het zou ook maar zo kunnen zijn dat je na een lange relatie of een lang huwelijk ineens weer vrijgezel bent en dat je voor het eerst je inschrijft op een online datingsite. Vooral dan is het goed om de tips ter harte te nemen. Toch hoef je niet bang te zijn want de website van SeniorenGeluk is zeer veilig en gaat ook discreet met je persoonlijke gegevens om.

seniorengeluk inschrijven

Leer de leden op een leuke manier kennen

Je kunt de leden op een leuke manier leren kennen door gebruik te gaan maken van de fotozapper. Hier zie je dan foto’s van de leden voorbijkomen en je kunt ook meteen bij de foto’s aangeven of je het een leuk persoon vindt of niet. Mocht je nu meteen meer van dit lid te weten willen komen dan kun je ook nog eens meteen door gaan klikken naar het profiel. Zo zie je meteen welke leden er allemaal ingeschreven staan. Wil je nu graag specifieker gaan zoeken dan kun je bijvoorbeeld ook gaan zoeken naar leden in je eigen regio. De website van SeniorenGeluk is zeer duidelijk en ook makkelijk te navigeren.

seniorengeluk inschrijven 2

Gratis inschrijven

Na het inschrijven zie je meteen al welke leuke leden er allemaal aanwezig zijn en er is ook te zien wie er het laatste is ingelogd en welke nieuwe leden er allemaal zijn. De foto’s die je bij deze datingsite kunt zien zijn zeer duidelijk en ook is het eenvoudig om contact met de leden te gaan leggen. Mocht je ouder dan vijftig zijn en een goede website zoeken om een leuke man of vrouw te leren kennen dan is SeniorenGeluk zeker aan te raden. Inschrijven is overigens geheel gratis!

seniorengeluk profiel

datingsite voor senioren

In ons land komen steeds meer senioren. De doorsnee leeftijd komt steeds hoger te liggen. Het aantal mensen met een leeftijd boven de vijftig jaar en daarboven is op dit moment al meer dan dertig procent van Nederland. Ook het aantal oudere singles stijgt fors. Ouderen van nu kunnen tegenwoordig over het algemeen prima overweg met het internet. Dit biedt kansen voor diegene de graag eenvoudig nieuwe mensen ontmoet. De hoeveelheid ouderen die zich inschrijven op een datingsite stijgt snel. Dit geldt ook zeker voor Seniorengeluk. Elke dag verwelkomt deze datingsite meer dan 150 nieuwe leden!

Wat kost een lidmaatschap bij Seniorengeluk?

Het goedkoopste SeniorenGeluk abonnement kost €16,66 per maand. En heeft een looptijd van 6 maanden.

 • Gratis Lidmaatschap

  Beperkte opties

  €0,-
  Bekijken
 • VIP

  1 maand – onbeperkt toegang

  €24,99
  Bekijken
 • VIP

  2 maanden – onbeperkt toegang

  €19,99 per maand
  Bekijken
 • VIP

  4 maanden – onbeperkt toegang

  €14,99 per maand
  Bekijken

Wat zijn de plus- en minpunten van SeniorenGeluk.nl?

 • Daten speciaal voor senioren
 • Geen fictieve profielen
 • 2.5
  Populariteit
 • 3
  Gebruikersgemak
 • 3
  Functionaliteiten
 • 4
  Klantenservice
 • 3
  Kosten
 • 3.1 Goed
  Totaalscore
Laats bijgewerkt: 01 augustus 2021

6 reacties op “SeniorenGeluk – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for peter peter schreef:

  Beste lezer: Weggegooid geld. Heb in een paar dagen div, dames aangeschreven geen enkele reactie, of ze kunnen niet reageren omdat ze gratis lid zijn, Dus geef ik mijn email adres, ook geen enkele reactie.
  Dus ik vermoed dat het één grote fake en oplichterij is. Zoals zoveel dating sites. En dan de dames, nou ja dames….vaak zo lelijk als de nacht, 90 kg is de norm (!) en die paar aantrekkelijke zijn lokkertjes, die versier je al helemaal niet !
  Ik zie er redelijk goed en verzorgd uit, geen pens van hier tot Tokyo, goed opgeleid, en toch ben ik blijkbaar niet goed genoeg.
  Nou laat maar zitten, ik kijk wel bij Albert Heijn in het rond…..
  succes heren, Peter

 2. Avatar for Renate Renate schreef:

  50 is het nieuwe 30, dus vallen hedendaags niet onder de categorie senioren. Vanaf 70 klinkt beter!

 3. Avatar for Plem Plem schreef:

  Leuke website, met leuke mensen. Werkt duidelijk en is betrouwbaar. Geen rare kosten of andere fratsen.

 4. Avatar for Waalding Waalding schreef:

  Zoals ook hieronder gezegd is het ene leuke website. Maar met een te klein ledenbestand om echt serieus te kunnen nemen. Waar ik zelf tegen aanhik bij is de onduidelijkheid bij veel datingsites. Dat is hier echter wel prima in orde.

  • Avatar for Denise Denise schreef:

   Kleine ledenbestand? Volgens mij is dit de grootste voor 50-plussers in Nederland.

 5. Avatar for Fanny Fanny schreef:

  Voor senioren is het lastig om in deze moderne tijd te starten met online daten. Senioren geluk heeft mij hier goed in geholpen. De datingsite is duidelijk opgezet en de hulp die ik kreeg was dik in orde. Waar ik minder over te spreken ben is het aantal contacten. Wellicht komt dit nog, maar tot nu toe mis ik de aanwas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *