Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / 65 plus dating – Wat zijn de mogelijkheden?
65 plus dating

65 plus dating - Wat zijn de mogelijkheden?

Welke online datingsite?
07 april 2021

Sta je na een lang huwelijk er weer alleen voor? Wil je de laatste jaren van je leven delen met een speciaal iemand? Dan ben je dus een oudere single, maar dat betekent ook vaak dat het erg lastig kan zijn om iemand van je eigen leeftijd te vinden waar je de rest van je leven mee wilt doorbrengen. Maar dit kan toch erg meevallen, want er zijn namelijk genoeg plekken waar je andere oudere vrijgezelle mannen en vrouwen tegen kunt komen, zoals op online datingsites. In dit artikel bespreken we de mogelijkheden voor 65 plus dating.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Daten op het internet

Wanneer je andere leuke alleenstaande vijftigplussers wilt ontmoeten, dan biedt online dating zeker een uitkomst. Wat veel mensen niet weten is dat er tegenwoordig redelijk wat 50 plus datingsites zijn die zich volledig op vijftigplussers richten. Dit zijn veelal betrouwbare sites. Je leert hier al snel nieuwe mensen kennen en wie weet ontmoet je ook nog een leuke vrijgezelle man of vrouw. De mogelijkheden van online dating zijn oneindig en je kunt zeer eenvoudig je aanmelden voor deze websites. Er zijn geen specifieke datingsites vanaf 65 jaar, maar de datingsites voor senioren richten zich op singles vanaf 50 jaar. Bekende datingsites in dit segment zijn 50liefde en 50plusmatch. Inschrijven op deze datingsites is gratis en geeft geen verplichtingen. Om gebruik te maken van alle functionaliteiten zul je echter wel een lidmaatschap af moeten sluiten.

online dating keybord

De beste datingsite kiezen

Als je hebt besloten om je in te schrijven op een datingsite, kies er dan eentje uit die echt bij je past. Ga doelgericht te werk en schrijf je in bij een site die zich richt op vijftigplussers. Je kunt ook eens een avondje gaan speeddaten of je online inschrijven bij een relatiebureau of een site die regelmatig activiteiten organiseert. Ook al zijn datingsites heel erg populair, toch zijn de relatiebemiddelingsbureaus nog steeds een goed alternatief als je op zoek bent naar een serieuze relatie. Vertrouw je gevoel bij het kiezen van een datingsite.

Ga op vakantie met een singlereis

Het kan natuurlijk ook dat je het niet echt ziet zitten om online te gaan daten of je in te schrijven bij een relatiebureau. Dan kun je er bijvoorbeeld over nadenken om een keer op een singlereis te gaan. Er zijn gespecialiseerde reisorganisaties van vijftigplussers. Deze reizen zijn puur bedoeld om een leuke vakantie te beleven en zijn niet speciaal gericht op het ontmoeten van een partner. Een ideaal alternatief dus voor als liever niet gaat online daten.

vakantie onstspanning

7 reacties op “65 plus dating – Wat zijn de mogelijkheden?”

 1. Avatar for Maria Maria schreef:

  Zoek een leuke vriend om gezellige dingen te ondernemen hou van winkelen gezellig een tarasjepakken

 2. Avatar for Rob Brandon Rob Brandon schreef:

  Graag wil ik wat meer weten over 65 plus datingsites. Ik ben nu 3 jaar weduwnaar, maar mijn ervaring op partnersites zijn bedroevend. Ik krijg alleen maar afwijzingen, of ze negeren mijn verzoek tot kennismaking. Bovendien vinden zelfs 65 plus vrouwen mij te oud, ik ben 71 jaar. Bovendien blijken er in of vlak bij Amsterdam helemaal geen single vrouwen te zijn die naar een man zoeken. Vandaar dat ik alle partnersites heb opgegeven, Als een relatie uiteindelijk niet aanslaat, jammer, maar vrouwen willen mij in de eerste instantie Sl niet eens ontmoeten.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Zo gaat het op elke datingsite en ook met mannen die jonger zijn dan jij!
   Het heeft totaal geen zin om via een site of bureau op zoek te gaan naar een vrouw.
   De vrouwen die er op staan hebben zicht totaal uit de markt geprijsd.
   Arrogantie, narcisme en een eisenpakket dat volslagen onrealistisch is, zo kun je het gros van de vrouwen op datingsites omschrijven.
   Wil je een trouwe kameraad in huis, neem dan een hond. Plezier en goede gesprekken?; zorg voor een paar goede vrienden. Zonder vrouw hou je geld over voor die leuke hobby.
   Accepteer dat het zo is.

 3. Avatar for Martine Martine schreef:

  Goeieavond heb al veel datingssite gehad niemand gevonden of mannen die al iemand hebben vind dit niet kunnen misbruik maken van andere vrouwen zo een mensen moet ik niet ik hoop dat het by jullie anders grtjs martine

 4. Avatar for Eduard C. de Smit Eduard C. de Smit schreef:

  Beste Wilma,
  Ook ik wil wel meer weten over dating sites, maar mijd tot nu toe de commerciële sites die “fake profiles” doorgeven en slechts tot doel hebben geld uit je zak te halen, maar daar tegenover feitelijk niets te bieden.hebben.

 5. Avatar for wilma wilma schreef:

  Ik wil graag weten waar jullie zich bevinden?
  Kan ik persoonlijk contact opnemen met jullie?
  Ik heb een vriendin die 72 jaar is en opzoek naar een vriend ongeveer haar leeftijd,zijzelf heeft geen internet daarom enkele vragen voor mezelf
  Ik werk bij Radar en wij zijn met een grote campagne bezig over dating site;s
  Hoor graag reactie’s

  • Avatar for nico nico schreef:

   ik ben 70 jaar en ik vind het alleen zijn niet leuk mijn naam is nico ik woon in almere groetjas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.