Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Datingsites voor 60 plussers – Een nieuwe partner of maatje vinden!
Datingsites voor 60 plussers

Datingsites voor 60 plussers - Een nieuwe partner of maatje vinden!

Welke online datingsite?
12 februari 2021

Als 60 plusser kun je na een scheiding of eventueel na het overlijden van je partner behoefte hebben aan een nieuwe partner. Of misschien ben je vooral op zoek naar een nieuwe vriendschap, naar iemand met wie je samen leuke dingen kunt ondernemen. Wanneer je alleenstaand bent en je kinderen het huis uit zijn, kan het fijn zijn om een leuke vriend of vriendin te hebben met gemeenschappelijke interesses waar je mee op kunt trekken.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Een nieuwe partner of maatje

Ook als je niet of niet meer werkt heb je nu ook de tijd om volop van het leven te genieten en de dingen te doen die je leuk vindt. Wanneer je geniet van je pensioen en de kinderen zelfstandig zijn, heb je waarschijnlijk veel meer tijd te besteden aan al die leuke bezigheden waar je eerder de tijd niet voor had. Door alle levenservaring die je hebt opgedaan, weet je vaak ook goed wat je precies zoekt in een nieuwe partner of een nieuw maatje. En dat kan je erg van pas komen bij je zoektocht. Je weet inmiddels goed wat je wel en niet wilt en kunt hierdoor sneller beoordelen welk type wel of niet goed bij jou past.

zestigers dating

Wel of niet inschrijven bij een datingsite voor 60 plussers?

Ook voor deze leeftijdsgroep zijn er genoeg datingsites om uit te kiezen. Je zult ervaren dat er heel wat mensen van jouw leeftijd eveneens op zoek zijn naar een nieuwe relatie of vriendschap. Wellicht helpt deze gedachte je over de drempel om je in te schrijven bij zo’n datingsite. Want wat zou het leuk zijn wanneer je op deze manier iemand vindt met wie je een hele leuke tijd kunt beleven. Er bestaan geen specifieke 60 plus datingsites, maar wel datingsites voor 50 plussers.

60 plus

Mocht je moeite hebben met computers of vind je het lastig om zelf een profiel aan te maken, dan is er vast iemand in je omgeving die je hier graag mee wil helpen. En heb je je eenmaal ingeschreven dan zul je merken dat je op deze manier prettige contacten kunt leggen ook als het enkel gaat om het vinden van een fijne vriendschap.

Welke datingsites zijn er voor 60 plussers?

We noemen hier een aantal sites welke specifiek gericht zijn op 50 en 60 plussers:

Gratis inschrijven

Er komen echter steeds weer nieuwe sites bij. Wanneer je op internet zoekt naar sites voor senioren zie je dat er heel veel aanbod is. Ook bij Parship is er trouwens de mogelijkheid om je specifiek voor 50 plus in te schrijven. Voordat je een keuze maakt, kun je het beste eerst even op de betreffende sites kijken om een indruk te krijgen. Bij sommige datingsites is inschrijven gratis, bij andere gaat het om een betaalde inschrijving. Bij een site als Parship mag je eerst gratis proberen om te kijken hoe het bevalt. Soms kun je voordat je je inschrijft ook alvast zoeken in de profielen van de mensen die reeds staan ingeschreven, zodat je alvast een indruk kunt opdoen. Schrijf je in op die site waar je het beste gevoel bij hebt.

30 reacties op “Datingsites voor 60 plussers – Een nieuwe partner of maatje vinden!”

  1. Avatar for peter peter schreef:

    hallo ik man werk in de zorg 55 jaar zoek wat oudere vrouw om leuke dingen doen speltjes wandelen eten lekker thuis op de ban hou wel van vrouwen met rokje of jurk hoop wat te horen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items