datingsite parship

Home » Contact zoeken met je ex – Wel of niet doen?
Blog Contact zoeken met je ex

Laatst bijgewerkt op juni 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Contact zoeken met je ex – Wel of niet doen?

De eerste dagen, weken en soms zelfs maanden na het verbreken van een relatie kunnen erg lastig zijn. Vooral als jij er nog helemaal niet klaar voor was om zonder die persoon te zijn. Of als je opeens toch niet zonder die persoon kan en je eenzaam voelt, terwijl je er zo zeker van was om er een punt achter te zetten. Het begint aan alle kanten te kriebelen en je speelt al dagen met het idee om weer contact op te nemen met je ex. Moet je dit nu wel of niet doen?

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Wel doen

Er zijn wel wat legitieme redenen om contact op te nemen met je ex. Doe het ook alleen met een van deze redenen in je achterhoofd, want anders kom je alleen maar wanhopig en soms zelfs een beetje zielig over.

wanhopig

Spullen of geld?

Het kan zijn dat je ex nog spullen van je heeft. Die wil je natuurlijk dolgraag terug. Je favoriete shirt, die ene bh, of dat leuke bordspel wat jullie altijd samen speelden met jullie vrienden. Het zijn jouw spullen en dus heb je er recht op. Neem op een rustige manier contact op door middel van een tekstberichtje. Zo geef je de ander de kans om erover na te denken hoe te reageren.Of misschien krijg je nog geld? Dan geldt hetzelfde advies als hierboven. Op een rustige manier contact opnemen en proberen er samen uit te komen.Dus eigenlijk alleen als je nog iets van je ex tegoed hebt, is het een goede reden om contact op te nemen. Of wanneer je ex (of de naaste familie of vrienden) erg ziek zijn, dan is het niet verkeerd om eens te informeren.

geld

Niet doen

Je mist je ex? Je wilt graag weer samen zijn? Moet je steeds aan je ex denken? Wil je zo graag weer samen in bed liggen, de hond uitlaten, shoppen, strandwandelingen maken, samen lachen? Al deze dingen bedenk je na zo’n tien glazen drank en voordat je het weet sta je met je telefoon in je handen allerlei berichtjes te sturen en bel je hem of haar midden in de nacht dronken en huilend op. Zoals je zelf wel al raadt, is dit dus geen goed idee.

dronken

Gevoelens los laten

Er is een reden waarom jullie niet meer samen zijn en zolang je van de ander niet het signaal krijgt dat hij of zij jou ook mist, zul je die gevoelens toch echt los moeten laten. Stop met elkaar te pijnigen en te kwetsen. Ga nooit dronken je ex appen. Dus ga je een avond op stap en ben je bang dat je teveel gaat drinken en die gevoelens de overhand krijgen? Licht je vrienden in over je gevoelens en vraag ze om in je de gaten te houden. Het is het niet waard om de dag erna wakker te worden met een schuldgevoel en een boze of verdrietige ex door je acties van de avond ervoor. Onderneem pas actie met deze gevoelens als je zeker weet dat de ander jou ook mist.

ex loslaten

 


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑