Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht - Online dating & relaties / Help, ik heb dronken mijn ex geappt!
dronken ex geappt

Help, ik heb dronken mijn ex geappt!

Welke online datingsite?
01 september 2021

Iedereen heeft wel eens iets gênants gedaan. Blijven trekken aan een deur waar toch echt duwen staat, struikelen midden op straat of per ongeluk mama zeggen tegen de juf van de basisschool. Het is ons allemaal wel eens overkomen. De gênantste momenten ontstaan misschien wel als je dronken bent. Je verliest de controle over jezelf en zegt of doet dingen die je normaal nooit zou doen!

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Alles wordt vastgelegd!

Het mobiele tijdperk maakt het ons er niet makkelijker op. Alles wat je zegt of doet kan iemand filmen met zijn of haar mobiel en in het ergste geval op internet plaatsen. Je kan ook slachtoffer worden van je eigen mobiel. En daarmee dingen uitvoeren die je anders nooit zou doen. Een grote nachtmerrie voor iedereen is in beschonken toestand je ex appen. Wat moet je doen als je dat gedaan hebt?

alcohol

Nooit dronken appen!

Een belangrijke regel: app nooit iemand als je dronken bent. In dit geval is dat natuurlijk al te laat want je hebt je ex al geappt. Het enige wat je nog kan doen is de situatie minder erg en minder gênant maken. Doe dit overigens nooit als je nog dronken bent. Dit zorgt vaak voor gênantere situaties. Ook al denk je dat je het meteen op kan lossen, doe het niet! Slaap er nog een nachtje over, zodat je de volgende ochtend er helder over na kan denken. Dan kun je eventuele vervolgstappen gaan nemen.

dronken

De dronken appjes teruglezen

De volgende dag is er het moment van de waarheid. Tijd om terug te lezen wat je hebt geappt. De inhoud van deze appjes kan enorm verschillen. De ene persoon scheld zijn ex helemaal uit, terwijl de andere persoon wanhopig smeekt om bij hem of haar terug te komen. Heb je het eerste gedaan? Dan is het verstandig om je excuses aan te bieden. Zeker als je niet meent wat je gezegd hebt. Heb je wanhopige appjes gestuurd? Denk dan even goed na waarom. Wil je je oude liefde echt terug? In het geval van “neem me alsjeblieft terug appjes” is het duidelijk dat je de situatie moet uitleggen en wat je echt voelt.

vrouw-dronken

Gênante appjes

Later kun je hierom lachen, maar nu natuurlijk niet. Bedenk jezelf goed dat je niet de enige bent die wel eens iets gênants gedaan heeft. De dronken appjes kunnen er misschien zelfs voor zorgen dat je weer bij elkaar komt, omdat je eindelijk de waarheid hebt verteld. Misschien gebeurd er ook wel het tegenovergestelde en kunnen jullie echt niet meer door één deur. Wraak nemen op je ex in welke vorm dan ook is altijd een slecht idee!

appjes

Dronken appjes voorkomen?

Wil je dit soort gênante momenten voorkomen? Indien je geen contact meer hebt met je ex kun je hem of haar het beste uit je contactenlijst wissen. Je kan ook je mobiel thuis laten liggen. Maar let op: het gevaar bestaat dan nog steeds dat je een dronken appje vanuit je bed stuurt. De beste remedie is om je ex uit je hoofd te zetten. Geniet van wat je nu hebt en niet van wat je had. Dit voorkomt een heleboel ongemakkelijke momenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *