datingsite parship

Home » Lexa – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op augustus 13th, 2019 | door Welke online datingsite?

786

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

Lexa is de datingsite van Nederland voor singles

Al meer dan 10 jaar bestaat Lexa en is de grootste en misschien wel de meest succesvolle datingsite van Nederland. Vele singles kregen via deze datingsite een relatie. Schrijf je nu gratis in en ga op zoek naar een leuke date of de liefde van je leven! Lexa.nl heeft een zeer actieve ledenwerving. Ze proberen zo veel mogelijk singles te bereiken door gebruik te maken van reclamespotjes op tv en radio. Mede hierdoor is lexa.nl één van de populairste datingsites! Lexa is aangesloten bij het keurmerk veilig daten.

Datingsites die zijn aangesloten bij dit keurmerk hebben afspraken gemaakt hoe hun leden op een veilige en betrouwbare manier kunnen laten daten. Op onze website vind je meer informatie over het keurmerk veilig daten.

Nieuwe leden krijgen 24 uur de tijd om gratis gebruik te maken van de gehele datingsite!

Contact met andere singles

Op deze datingsite vind je vele mogelijkheden om contact te leggen met andere singles. De website van Lexa wordt continu verbeterd. Hierdoor krijg je als singles de beste mogelijkheden tot het vinden van een date of een succesvolle relatie. Lexa is de grootste datingsite van Nederland als we enkel naar het aantal leden kijken en juist daardoor heb je hier misschien wel de meeste kans op het vinden van de ware liefde. Getuige de vele succesverhalen  zijn er al vele relaties en dates via deze datingsite ontstaan. Ook worden de speciaal georganiseerde Lexa activiteiten goed bezocht en zijn een zeer fijne aanvulling. Uit verschillende gebruikers ervaringen op deze websites blijkt dat al veel singles via Lexa.nl een succesvolle date of relatie vonden. Hopelijk ben jij de volgende!

Lexa app

Naast de website heeft deze dating site nu ook een app! Met deze app kun je hetzelfde doen als de website, maar dus nu ook eenvoudiger en overal met je smartphone. Met de app is het mogelijk om van een groot deel van Lexa gebruik te maken. Helaas is het voor sommige functionaliteiten nog niet mogelijk om deze weer te geven op je mobiele telefoon. Hopelijk past lexa dit binnenkort aan zodat je ook de maximale ervaring krijgt op je smartphone. Het is tevens mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten die enkel geldt voor de app.
De Lexa app is beschikbaar voor Android, Ios en Windows Phone.

Online daten bij Lexa.nl

Elke dag komen er nieuwe singles bij op op deze dating site. Deze singles zijn op zoek naar een een leuke date of de perfecte partner. De ideale man of vrouw voor jou staat al ingeschreven, maar heeft jou nog niet kunnen vinden. Deze dating site biedt zijn Leden een veilig en betrouwbare omgeving om je ware liefde te ontmoeten. Volgens recent onderzoek is gebleken dat Lexa.nl de datingsite met het meeste aantal leden van Nederland is. Een groot ledenbestand maakt de kans op een succesvolle relatie groter!

Gratis Lexa

Een veelgestelde vraag is of een datingsite zoals Lexa gratis is. Het antwoord hierop is dat een gedeelte van de website gratis te bekijken is. Op het moment dat je gratis bent ingeschreven kun je meteen berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om als gratis lid te reageren op deze berichten. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de website, dan zul je een vergoeding moeten betalen. Het is echter zo dat je je gerust kunt inschrijven zonder hiervoor kosten te hoeven betalen. Daardoor kun je eerst even rondkijken op de website. Bevalt de website je niet. Dan kies je voor een andere datingsite. Inschrijven bij Lexa is dus gratis en bied je de mogelijkheid om beter kennis te maken met de website. Regelmatig heeft Lexa een actie waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In die 3 dagen is het dus ook mogelijk om berichten te versturen!

Aanmelden op Lexa.nl is gratis en simpel. Na het inschijven kun je 24 uur geheel gratis gebruik maken van alle diensten. Je bent tot niets verplicht! Ook heeft heeft deze datingsite met zeer grote regelmaat acties waarbij je zelfs 3 dagen gratis toegang krijgt zonder verplichtingen! Deze acties en kortingen worden op deze pagina vermeld en op de special acties en kortingen pagina. Scroll naar beneden om te kijken of er op dit moment een actie is!

Lexa events

Lexa bied leden ook de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de zogenaamde Lexa Events. De Lexa Events worden door heel Nederland gehouden in de grote steden. Er kunnen op de events verschillende activiteiten worden georganisseerd. Enkele voorbeelden hiervan kookworkshops, museu bezoek, gezamelijk sporten of natuurlijk gewoon een gezellige borrel! Doordat deze events door heel Nederland worden georganiseerd is er altijd wel iets bij jou in de buurt te vinden! Kijk op de website van Lexa voor een actuele agenda.

Lexa

Lexa screenshot

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Lexa

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Lexa en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij deze datingsite.

Aanmelden bij Lexa gaat als volgt: Als eerste wordt gevraagd of je een man of vrouw bent en wat voor een relatie je zoekt. Daarna vul je een paar standaard gegevens in zoals je email adres, woonplaats en gebruikersnaam. Ook is het mogelijk om via facebook in te loggen. Daarna beantwoord je enkele vragen over jezelf. Lexa doet dit door juist de dingen te benadrukken die je niet leuk van jezelf vind. Zoals eerder genoemd gaat dit over de “Love your imperfections” campagne. Vervolgens vul je informatie in over jouw uiterlijke kenmerken. Zoals: kleur ogen, haar kleur, lichaamsbouw en lengte. Als laatste een stap vul je een profiel tekst in en upload je een foto van jezelf. Je bent nu klaar om te starten met online daten bij Lexa!

 

Lexa kosten abonnement

Prijs 1 maand

€ 24,95
€ 24,95
 • Full Membership

Prijs 3 maanden

€ 38,85
€ 38,85
 • Full Membership

Prijs 6 maanden

€59,70
€59,70
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Lexa abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van deze dating site kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Lexa. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Lexa actie en korting

Nieuwe members kunnen 3 dagen gratis gebruik maken van alle betaalde opties binnen Lexa.nl. Stuur berichten en flirts, chat met leuke singles en spreek af!

3 dagen gratis Full membership!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Deze actie is momenteel niet actief. Houdt deze website in de gaten voor nieuwe acties!

Momenteel geen acties of kortingen

 

Lexa Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Lexa is de grootste datingsite van Nederland. Doordat ze zeer actief zijn in de media hebben ze een groot aantal leden. Wij schatten het aantal actieve leden op ongeveer 350.000. Deze datingsite is al 4 jaar achter elkaar uitgeroepen tot betrouwbaarste datingsite van Nederland. Dit onderzoek werd gedaan door Reader’s Digest. De verhouding man en vrouw op deze datingsite is ongeveer 50/50. Door het grote aantal leden is de kans op een succesvolle match groot. Daarom valt het aan te raden om je bij deze datingsite in te schrijven. Ook zit je hier goed als je een buitenlandse date zoekt. Lexa is actief in een groot deel van Europa.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – de website  heeft een moderne layout en lichte kleuren. Dit geeft het geheel een cleane en frisse look.
duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door Lexa gaat eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn ruim voldoende. Leden van Lexa kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, Foto’s en Video’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Favorieten opslaan, Uitgebreid zoeken en een Helpdesk.

Lexa blijft zich ontwikkelen en er komen regelmatige nieuwe leuke functies beschikbaar.

Klantenservice ★ ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Lexa kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier of door hun direkt te mailen. Het Nederlandse emailadres van Lexa is customercare@lexa.nl. Ervaring leert dat Lexa redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten. Wij beoordelen de klantenservice van Lexa dan ook heel goed. Zorg ook dat je zelf eerst even de FAQ leest voordat je een vraag stelt, dan ben je zelf ook goed op de hoogte.

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding is goed. Lexa geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat Lexa een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. In verhouding tot andere bekende datingsites is Lexa zelfs goedkoper.  Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Meer over Lexa.nl

Lexa opzeggen en account verwijderen

Lexa Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Lexa. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Lexa? Geef hieronder jouw reactie!

 

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Lexa Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
kosten

Summary: Lexa is niet voor niets één van de grootste datingsites van Nederland. Door actief leden te werven groeit deze datingsite nog steeds door. Wel zijn er een aantal leden inactief. De prijs van deze datingsite is in verhouding tot andere datingsite iets hoger. Maar doordat Lexa heel veel leden heeft is de kans op een match zeer groot! Wij raden deze datingsite aan!

4.3

Uitstekend!About the Author

Anoniem786 Ervaringen - Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Superboer Superboer says:

  klopt ook mgtow… al zie ik er best leuk uit maar schijnbaar niet leuk genoeg? ben in 4dagen tijd maar liefst 303x bekeken en geen berichtje van die rare Wijven! Apart toch? bedoel 3030xbekeken er zou er toch 1bij moeten zitten wie mij wel leuk vind? Weet niet waar die wijven ECHT naar op zoek zijn? Weet jij het mgtow?

  • MGTOW MGTOW says:

   Zij zoeken (en dat is aangetoond) naar de perfecte prins op het witte paard. Als de eierstokken te hard gaan rammelen wil ze wel eens concessies doen (dan is het bijna te laat). Maar met zo’n vrouw heb je grote kans dat een aantal jaar na de geboorte van het 1e kind de relatie klapt. Dan ben je terug bij af maar mag je nog maandelijks geld neerleggen. Je kunt beter MGTOW gaan, af en toe vakantie naar een geschikt land in het oosten waar je veel vrouwen kunt regelen. Daarna kun je er weer een poos tegenaan.

   • loser loser says:

    MGTOW laat je lekker door een man nemen misschien moet je eens homo worden. Ben je echt zo lelijke dat je geen vrouw kan scoren hebben ze jou pijn gedaan.

  • Wazig Wazig says:

   Ze zoeken een man met een auto en en liefste een dikke bank rekening en in ruil krijgt je jij een vrouw die al meerderen mannen avontuurtjes heeft gehad. Het heeft niks met uiterlijke te maken hoe knap of hoe lelijke je mag zijn. Als er bij een man niets valt te halen zien de vrouw je niet staan.

   Je hoeft mij geen uit leg te geven over de Nederlandse vrouw of de Europese vrouw. Die ken ik al 25 jaar lang en alleen maar lachen. En ik heb hun schijnheilige vuile trukendoos.

   Ik zie er heel goed maar mij zoeken ze niet. De meeste willen samen wonen en willen op WET trouwen en mij footh. Een bagger van een vrouw kan ik genoeg krijgen en vinden, maar die hoef ik helemaal niet.

  • loser loser says:

   @loser (=@top // =@nep-ima ching): Kan het zijn dat de postzegels van bakvet op de droger zijn uitgehard in het koloniale verleden? We zien namelijk steunzolen centrifugeren in het oerwoud van de nieuwste apps, die er vroeger nog niet waren. Kortom, de drie terugwijzende vingers produceren de nodige kleuren, om voortijdig appelsap af te koken en de bureaus om te keren.

  • Lex. A. Lex. A. says:

   Superboer, je realiseert je toch wel dat de meeste dames een gratis vermelding hebben op Lexa en dat zij daarom niet in staat zijn een bericht naar jou te verzenden (of te beantwoorden)? Tenzij jij (naas t jouw full-membership) het premium-membership erbij hebt gekocht (wat om die reden eigenlijk een must is en de kosten van het daten op Lexa verdubbeld..)

 2. Superboer Superboer says:

  hoi ima cheng; ik had laatst een gratis profiel aan gemaakt, in 2 dagen tijd werd ik 280xbekeken!! en geen ene vrouw wie mij een leuk berichtje zond, ik zie er best leuk en fris uit! Maar ik snapt het niet, 280x bekeken … wat wil die vrouwen dan? stel je voor als je mee zou doen bij boer zoekt vrouw, en jij als man word 280x bekeken, van die 280 vrouwen moet er toch een paar bij zitten wie mij leuk vind? vind het triest, ben 280x bekeken en geen reactie…. allemaal kijkers en geen kopers, denk dat ze alleen maar aandacht willen of zoiets? er staan te veel mannen op waar mee ze kunnen daten, als? zij dat al willen, want pietje is leuker dan klaasje, dat hopt hier op de site van man naar man…. 10x niks al die date sites, en die wijven wat er op staan nog minder.

  • Ima Ching Ima Ching says:

   Vrouwen sturen over het algemeen niet zo snel een eerste berichtje. Ze zijn over het algemeen als de dood om afgewezen te worden. En ik geef toe; ik reageer ook niet altijd, net zoals ik ook vaak geen reactie terug krijg. Als je op een datingsite aan de vrouw wil, zul je geheel anders moeten gaan denken en zorgen dat je er VOOR HAAR op een positieve manier er uit springt. Waar wij mannen eerder visueel en rationeel zijn ingesteld, zijn vrouwen nu eenmaal meer auditief en emotioneel ingesteld. Vergeet in die zin maar de ‘aantallen’, al is het rationeel gezien natuurlijk wel een rekensom: als je op elke 500 bezoeken één berichtje krijgt, moet je snel voor een veelvoud van 500 zien te gaan.

   Of écht rationeel handelen en toch maar zelf dat eerste berichtje sturen: als je bijvoorbeeld op elke 50 berichten één reactie krijgt is de opbrengst al tien keer groter dan in het voorbeeld hier boven! Ik schreef hier een hoop over wat er mis is met de damesprofielen, maar bedenk dat het gemiddelde herenprofiel een doorsnee dame ook al niet warm of koud maakt…

   Ik heb wel gekke dingen mee gemaakt met vrouwen, ook op datingsites. Ze zitten er echt wel, vrouwen die er echt voor de sex zitten en het tijdens de eerste date ook ondubbelzinnig durven te initiëren. Maar denk niet dat deze dames een man op een datingwebsite zullen benaderen op een manier zoals wij dat het liefst zouden willen doen. Vrouwen zijn veel subtieler. Daar kunnen mannen nog wat van leren.

   • MGTOW MGTOW says:

    Uit onderzoek blijkt dat 80% van de vrouwen enkel oog heeft voor de 20% knapste mannen. Dus stuur je als man een eerste bericht en behoor je tot de 80% dan ervaart zij dat als ongewenst. Je kunt dan nog zo leuke profieltekst hebben geschreven maar je moeite is tevergeefs. Krijg je wel respons dan blijkt er altijd wel heel wat mis te zijn met de dame.

 3. Superboer Superboer says:

  ima ching, klopt ook wel, alles wat jij hier schrijft is oh zo waar; de meesten trappen alleen maar open deuren in met dat gezwam van sauna, uitgaan, stedentrips, wijntje, uit eten, en de man moet werk hebben, een auto, stoer zijn, haar helemaal in de watten leggen komt het er op neer! moet je die fotos eens zien van al die vrouwen op een date site, van de 1000 zien er 995 stuks er niet uit, meesten kun je aan hun snuit wel zien dat ze niet deugen! En dan dat haar… en kleding en overgewicht, ik denk dan, val eens af doe er wat aan… nee, denk dat je als man bedrogen uitkomt op een date site en kost allemaal veel geld, op het laatst blijft je berooid achter. Een spontane ontmoeting met een leuke lieve nette vrouw zo in het wilt tegen komen werkt beter, maar die leuke vrouw is vaak al bezet of ze gaat niet op een date site.

  • Ima Ching Ima Ching says:

   Dit type ‘dames’ buiten hun seksuele kapitaal uit en dat kan zolang er naïeve mannen zijn die hen wil fêteren met etentjes, uitjes etc. Het is toch echt een eenvoudige rekensom: een bedrag uitgeven voor een datingsite, een paar etentjes etc. OF een bedrag voor een escortdame. Dan is een escortservice veel leuker en goedkoper aan het einde van de wip. Dit is vooral stof tot nadenken als je beseft wat scheiden van een vrouw met een bedenkelijk arbeidsethos kost… Daar zitten er op datingsites bovengemiddeld veel van (maar het is geen afspiegeling van de werkelijheid).

   • MGTOW MGTOW says:

    Moderne vrijgezelle vrouwen brengen dan ook bar weinig op tafel. Met zo’n genderstudie is ze wel gestudeerd maar aan het eind van de maand houdt ze niks over. Gezelligheid? Dat heb je ook met vrienden, de meeste vrouwen willen zelfs met je concurreren, de strijd aangaan. Loyaliteit? Kijk eens naar de echtscheidingsstatistieken, een labrador geeft je meer loyaliteit. Hobbies/interesses? hebben de meeste vrouwen niet, suffe consumerende activiteiten als netflix, hun eigen uiterlijk. Kinderen verwekken? de meesten zijn feministen en willen dat niet eens, na een jaar of 35 nemen de kansen rap af, al denken veel vrouwen dat het op hun 40e gaat lukken. Wat blijft er dan nog over……….een vagina…. De meeste vrouwen op datingsites hebben niks meer te bieden dan een vagina…..dat is de enige reden waarom ze getrakteerd worden op gratis etentjes etc. Vrouwen hebben mij ook letterlijk gezegd dat ze getrakteerd willen worden omdat ze vrouw zijn. Oftewel hun vagina-voucher. Wat dit aangaat is een escortdame eerlijker, Die draait er niet omheen

  • domnlman domnlman says:

   De meeste vrouwen als ze in een relatie zitten of getrouwd zijn willen ze ook een ander man erbij. De meeste die ik heb horen vertellen dat ze jeuk hebben in hun vagina. Dat ze zich zelf neer zetten als aangeboden korting tot toegang geven tot hun vagina. Het is soort van korting bon die je dan aan hun vagina moet aanplakken.

   Ik heb gehoord dat de NL blanke Nederlandse vrouwen als ze de WC uit gaan laat ze een sterke geur achter.

   Wat voor geur zal dat dan wel wezen.

   Vagina aangeboden voor hoeveel?

 4. Ima Ching Ima Ching says:

  Datingwebsitejargon:

  Eerlijkheid = jij moet eerlijk zijn, ik niet per se.

  Gelijkwaardigheid = jij 40 uur per week werken, ik 40 uur per week leuke dingen doen.

  Geen O.N.S. = Ik wil graag sex, maar ik ben dusdanig veeleisend dat niemand het langer dan één nacht met mij uithoudt. Ik ben een beetje klaar met mezelf en projecteer dat op het andere geslacht.

  Ik heb je geliked = alleen even kijken of ik jouw aandacht wel kan krijgen ter bevestiging.

  zonder foto geen reactie = ik heb wel een foto. Al jaren dezelfde oude uit een tijd dat ik er nog wel een beetje verzorgd uit zag.

  Slank = ooit slank geweest

  Volslank = obesitas

  Ik hou van winkelen = wat is jouw pincode?

  Ik heb nog geen profieltekst, dat komt nog = ik ben gemakzuchtig, dus pas vooral niet op.

  Verzorgd type = verleden tijd

  Communicatief = zolang mijn ogen open zijn, is mijn mond dat ook.

  Géén FWB = want bij mij hoef je geen voordelen te verwachten.

  Donkere foto’s = ik heb de stroomrekening niet betaald en zoek een sponsor.

  Overbelichte foto’s = de foto is het bewijs dat ik het licht heb gezien…

  Foto’s met snuitjes en oortjes = ik ben onvolwassen

  Ik blijf je profiel maar weer bezoeken/liken = ik ken geen onderscheid tussen ‘assertief’ en ‘opdringerig’ (ook wel: “nee is nee” geldt enkel voor mannen).

  “Mama” in haar profielnaam = dan kan je een leuk eerste berichtje sturen : “hallo mama”!

  onscherpe foto’s = ik ben vaag (maar ik heet géén Ina).

  “Liever geen arrogante narcist” = twee van zulke figuren samen gaat helemáál niet werken natuurlijk.

  “svp geen betweter” = …moet ik dit nog uitleggen?

  “ik zoek een aanvuling en geen invulling” = ik zoek een aanvulling op mijn portemonnee en ik bepaal zelf hoe ik dat ga uitgeven.

  Aanvullingen zijn welkom.

  • MGTOW MGTOW says:

   Wil veel verre reizen maken = zoekt sponsor

   Zoekt iemand die tegengas kan geven = ik ben een dominant onmogelijk kreng en zal ruzie maken

   Between jobs=werkloos zonder vooruitzicht

   Humor is een must = ga mij vermaken want zelf heb ik geen humor of originaliteit

   • Ima Ching Ima Ching says:

    ik ben niet op zoek = ik wil alleen weten hoe goed ik nog in de markt lig (met mijn oude foto’s). Ze heeft niet genoeg aan haar 2000 facebook-‘vrienden’.

 5. Superboer Superboer says:

  Wat jullie schrijven is oh zo allemaal waar!! ze willen niks via date site, alleen kijken, en ze zien er ook niet uit nee, het gros is te dit [ vrouwen ] en met al hun eisen komen ze nooit aan de man, en als ze er al aan komen loopt het wel weer spaak. Klopt ook, de meesten [ vrouwen ] kunnen zich niet goed kleden, denk ook dat deze vrouwen het niet uitmaakt, en ik vind dat er heel weinig echt leuk uitziende vrouwen opstaan. De meesten zien we vaak terug met hun profiel, vaak op meerdere sites! Vaak moeilijke gevallen! Te dominant of een gat in de hand en of ze kunnen/willen niet koken! Wat moeten wij er als man mee? Klopt ook, een beetje fijne normale vrouw gaat echt niet op een date site! Misschien 2 van de 100. Iemand zei me laatst, zoek een vrouw uit filepijnen, polen, Jakarta, oftewel uit Zuid-Amerika! Daar weet een Vrouw nog wat echte liefde geven is aan een man! En ze zijn niet veel eisend en verwend zoals de Vrouwen hier.

 6. Lex. A. Lex. A. says:

  Haha, nou ‘volslank’ ga ik sowieso al uit de weg, want dat is in datingland vergelijkbaar met obesitas. Terwijl met écht ‘volslank’ (slanke taille, met groter dan gemiddelde rondingen) natuurlijk niets mis is. Overigens blijken een hoop mensen ook niet in staat om een goede fotopresentatie van zichzelf neer te zetten; bij de dames zie ik toch iets te vaak foto’s waar het licht van buiten door het raam in de lens komt (lees: met de rug naar het raam genomen). Hierdoor vallen gelaatstrekken (of zo je wilt: rimpels) minder op en lijk je jonger. Of foto’s die zwaar onderbelicht zijn. Of met een gele of blauwe waas. Of ‘opgeleukt’ met oortjes en snuitjes…serieus? Ik leefde altijd met het idee dat wij mannen niet volwassen werden… Ik vind ook dat een hoop mensen zich slecht kleden. 40+ vrouwen doen er nog een schepje bovenop door de haren kort te knippen omdat het ‘zo makkelijk is’. Iedereen die met gemak(zucht) door het leven gaat, daar ga ik met een grote boog om heen richting de gym voor een workout.

  Veel HBO, blijkt soms ‘gepoogd HBO te halen’. En die groep die het voor de ‘aanvulling’ (lees: aanvulling op haar portemonnee) doet geldt dat er een aantal zijn die financieel in zwaar weer verkeren. Daar ga ik mijn goed verdiende euroknallers echt niet aan spenderen.

  Ik maak overigens sowieso enkel nog zakelijke afwegingen. Er zijn overigens ook best wel aardige dames te vinden die op avontuur uit zijn. Niets mis mee, maar verwacht geen model in je bed. En als die te veel willen (eisen) dan bel ik liever een escortservice, dat is vanuit zakelijke overwegingen goedkoper en je hebt achteraf geen gezeur (van iemand die vooral ‘positiviteit’ als kenmerk op haar profiel schreef). En als het geld ooit op mocht raken, schuur ik hem wel een paar keer tegen de punt van de tafel…

  En toch weet ik zeker dat datingland geen goede afspiegeling is van de werkelijkheid. Gelukkig maar.

  • MGTOW MGTOW says:

   Als je vrouwen op datingsites echt rationeel en zakelijk gaat beoordelen dan blijft er vrijwel niets over. Vrouwen die via een datingsite een avontuurtje zoeken doen dat omdat ze in het dagelijks leven geen geschikte persoon kunnen vinden; hetzij omdat ze te veeleisend zijn, hetzij omdat ze serieuze issues hebben. Op datingsites ben je als man sterk in het nadeel dus kunnen vrouwen erg omhoogdaten en kunnen ze vinden wat in het dagelijks leven niet lukt. Het blijft dan wel bij een one-night-stand of een kortdurende friends with benefits omdat die man als het goed is een gezond referentiekader heeft. Daarom zie je op sites en apps zoveel vrouwen klagen over mannen die alleen sex willen of een avontuurtje. Zij begrijpen niet dat een ONS feitelijk ‘niet voor herhaling betekent’. Op datingsites zie je dan veel gefrusteerde vrouwen die vinden dat mannen ze behandelen als sexobject. En je hebt veel mannen die gefrustreerd zijn omdat ze nauwelijks enig succes hebben, hoogstens soms bij de bodem van het vrouwelijk aanbod (de tatoo-tokkies, ma flodders, WIA-uitkeringen etc).

 7. Lex. A. Lex. A. says:

  Wat een hoop herkenbare verhalen…

  Een hoop ‘dames’ willen graag met respect behandeld worden, maar ‘vergeten’ dat ‘it takes two to tango’. Ik heb het nu te vaak meegemaakt: dames die schreven dat ze slank waren (met de nadruk op ‘waren’). Of dames die vooral op zoek waren naar een niet-narcist; in het gesprek tijdens de eerste date krijg je al snel het vermoeden dat het gezegde ‘als je wijst, wijzen er minimaal drie vingers terug’ echt wel waar is. Mondhygiëne is voor veel mensen (en dus ook vrouwen) niet weggelegd, bah! En inderdaad die eeuwige golddiggers… gelukkig heb ik geen oogkleppen op ;-). Als ze op hun profiel het woord ‘eerlijk’ laten vallen, dan ben ik al weer op mijn hoede…

  En dames, jullie worden natuurlijk bestookt met likes en berichten van mannen die 15 jaar ouder zijn. Nou, NEWSFLASH: ladies do the exact same thing!

  Zijn er dan geen ‘gewone’ vrijgezelle dames (en heren)? Natuurlijk wel! Die hebben het (gemiddeld genomen) echter niet nodig om op een datingsite te gaan staan; die vinden hun partner via de analoge weg.

  • MGTOW MGTOW says:

   Misschien noemden ze zichzelf ‘volslank’.
   Dat is het dating-eufemisme voor moddervet.

   De attitude die vrouwen op datingsites hebben is het gevolg van losgeslagen feminisme en de perceptie dat er een overschot aan mannen is. Normale omgangsvormen, eerlijkheid en een beetje respect zijn ver te zoeken. Maar niet getreurd. Een moderne vrijgezelle vrouw, zeker op middelbare leeftijd, heeft je weinig te bieden. De meesten zitten krap bij kas en zoeken een aanvulling die geen invulling mag zijn. Ze hebben vaak kinderen die door de scheiding (>70% kans door haar geinitieerd) zijn getraumatiseerd. Vaak lopen ze er onverzorgd en slecht gekleed bij, maar wel een eisenpakket van heb ik jou daar want ‘The Next’ moet vooral perfect zijn. Je moet heel veel aan de kant zetten (hobbies, vrije tijd, spaargeld) om het naar HAAR zin te maken en dan is de beloning wat matige sex. Is het dat waard? Inderdaad zijn er nog vele cougar-vrouwen die er echt niet uitzien, vaak zijn die hoog opgeleid en denken door het feminisme dat een hoge opleiding ze net zo begeerlijk maakt als hoog opgeleide mannen, dus dan kunnen zij ook jonger daten……nog nooit van menopauze en ‘hit the wall’ gehoord. En vaak een of ander genderstudie met aansluitend een slecht betaalde brabbelbaan.

   Datingsites zijn voornamelijk geschikt om er wat te trollen, een nepprofiel aan te maken, arrogante vrouwen in de zeik te nemen. Normale vrouwen kom je er niet tegen.

   • Ima Ching Ima Ching says:

    En jij bent zeker fucking lelijke zou eens een foto van je willen zien. Met je drama verhalen het wil jou nog steeds niet lukken om een vrouw aan de haak te slepen he. Dan heb je vast een metamorfose nodig.

 8. Suoerboer Suoerboer says:

  klopt Mgtow, onmogelijke vrouwen zij het, veel te vee; veel eisend en Arrogant waar een hond geen brood van lust, verre van weg blijven al die date sites. Menig Vrouw kan niet eens koken en schoonmaken of ze hebben er geen zin in.. wat hebben ze zelf te bieden?

 9. Superboer Superboer says:

  Elisabeth ik ben onlangs 48jaar geworden! En Mgtow, Jij hebt gelijk in wat jij hier opmerkt!

  • Elisabeth Elisabeth says:

   Ik heb juist gelezen dat er meer vrouwen dan mannen opstaan. Ik heb dankzij 50plusmatch een fijne relatie gekregen. Wij zijn 3 jaar samen en gaan volgend jaar trouwen. En niet elke vrouw is een gold digger of arrogant. Zoek gewoon naar die ene parel. Je bent een te jonge man om alleen te blijven. Suc6

   • MGTOW MGTOW says:

    De meeste vrouwen op datingsites zijn onmogelijke figuren en dat kun je vaak al weten door het arrogante en veeleisende profiel te lezen.

 10. Superboer Superboer says:

  Wie weet wat de beste datingsite is? Bedoel iets serieus, nee geen parship of e lite dating, te duur! Wie geeft mij raad?

  • Elisabeth Elisabeth says:

   Goedemorgen, ik weet je leeftijd niet, maar 50plusmatch is een goede site.

   • MGTOW MGTOW says:

    Ben je een man blijf dan bij elke site weg. Op elke site zitten veel meer mannen dan vrouwen; vrouwen stellen er de (onrealistische) eisen zonder dat ze er wat tegenover stellen. Verspilling van je tijd. En ook van je geld.

 11. mgtow3 mgtow3 says:

  mijn moeder vertelde me ooit, een fatsonlijke vrouw hebt geen internetdating of advertentie in krant nodig! de leukste of nette vrouwen zijn al bezet! en op een dating site hebben de meeste vrouwen veel te veel eisen aan een man, de meeste nederlandse vrouwen zijn veel te verwend, de meesten kunnen niet koken, en schoonmaken al helemaal niet! liefst wat ze willen veel geld uitgeven o.a. shoppen! Dame;s, wees niet zo veel eisend, wees blij met wat je hebt… en kijk niet naar bezittingen, maar naar het innerlijke van een man, ….klopt ook, de meesten op een dating site zien er onverzorgd uit, te dik en geen leuke kleding bij de vrouw.

 12. TV TV says:

  Dit is met Pepper de grootste oplichtingssite die er bestaat op datinggebied. Zonder te betalen kan je natuurlijk niets, pas na het aanschaffen van het dure membership kun je berichten ontvangen en versturen. Wanneer je dan een bericht stuurt is het nog maar hopen dat die ooit gelezen wordt, aangezien het onbekend is wanneer iemand voor het laatst online is geweest.

 13. Overwatch Overwatch says:

  EEN BS site. Schrijf je GRATIS IN je krijgt ene bericht na de ander. Kolere veel flirts. Na betaling voor membership niet 1 bericht of flirts . Het zijn stelletje dieven daar.

  • MGTOW MGTOW says:

   de berichten worden automatisch gegenereerd vanuit nepprofielen en gestuurd naar gratis members die dan in de verleiding moeten komen om te betalen. Omdat aanbod wordt gesuggereerd wat er feitelijk niet is zou dat best wel eens strafbaar kunnen zijn.

 14. voorblankemannen voorblankemannen says:

  8 misverstanden over partneralimentatie

  Let op: lees ook de meest recente informatie over partneralimentatie >>

  Ga je scheiden, dan kun je recht hebben op partneralimentatie. Hoe lang en op hoeveel je recht kunt hebben, hangt af van de omstandigheden. Omdat er over partneralimentatie altijd veel misverstanden bestaan, zetten we 8 veel voorkomende misverstanden voor je op een rijtje.

  1. Vastgestelde duur ligt vast
  De duur van het recht op alimentatie is van een aantal factoren afhankelijk. Ongeacht welke periode bij scheiding is vastgesteld, erna kan de duur door de rechtbank worden verkort of verlengd. Dit is mogelijk als er sprake is van gewijzigde omstandigheden.

  2. Alleen bij scheiding en gps
  Je hoeft niet per se getrouwd te zijn of een geregistreerd partnerschap (gps) te hebben om recht te kunnen hebben op alimentatie. Zo kun je met elkaar ook alimentatie overeenkomen als je hebt samengewoond of als je duurzaam gescheiden leeft.

  3. Je hebt er altijd recht op
  Ga je scheiden, dan heb je niet automatisch recht op alimentatie. Er geldt namelijk een aantal voorwaarden. Zo heb je er slechts recht op, als je niet in je eigen onderhoud kunt voorzien. Ook geldt dat je moet kunnen onderbouwen en aantonen dat je niet zelf hierin kunt voorzien.

  4. Na overspel geen alimentatie
  Overspel is erg pijnlijk, maar juridisch gezien speelt het bij scheiding nauwelijks een rol. Zelfs al heb je overspel gepleegd, je recht op alimentatie vervalt hierdoor niet.

  5. Ervan afzien is voor altijd
  Je kunt bij een scheiding afspreken dat de alimentatiegerechtigde afziet van alimentatie, bijvoorbeeld omdat de alimentatieplichtige een aantal schulden op zich neemt. Dit neemt niet weg dat de alimentatiegerechtigde op een later moment toch succesvol alimentatie kan afdwingen als niet in het eigen onderhoud kan worden voorzien.

  6. Ervan afzien heeft geen gevolgen
  Zie je bij je scheiding af van je recht op alimentatie, dan kan dit gevolgen hebben voor de alimentatieplichtige als de alimentatiegerechtigde daarna een bijstandsuitkering geniet. De kosten hiervoor kan de gemeente namelijk op de alimentatieplichtige verhalen.

  7. Niet aftrekbaar
  In tegenstelling tot kinderalimentatie, mag je partneralimentatie fiscaal aftrekken als ‘Betaalde partneralimentatie en andere onderhoudsverplichtingen’. Het maakt hierbij niet uit of de alimentatie via door de rechtbank is vastgesteld of in gezamenlijk overleg. Wel moeten de voorlopige voorzieningen of afspraken hierover schriftelijk zijn vastgelegd en door beide partijen ondertekend zijn.

  8. Duur wordt binnenkort verkort
  Er zijn plannen om de duur van het recht op alimentatie te verkorten van 12 jaar naar 5 jaar. Dit wetsvoorstel is echter nog in een vroeg stadium en het is onduidelijk wanneer de verkorting daadwerkelijk van kracht wordt.

  Dus dat wil zeggen dat alle vrouwen overspel mogen plegen door dit vaker te doen en maken ze dus een goede aanwinst en voor jou een mis koop. Dus ze hoeven tegenwoordig niet meer te gaan werken dus zo kun je makkelijk een man belazeren.

  • MGTOW MGTOW says:

   Tegenwoordig zijn vrouwen sterk en zelfstandig. Op universiteiten zijn ze vaak oververtegenwoordigd dus ze hebben een goede opleiding. Dat betekent dat vrouwen altijd hun eigen reet zouden moeten kunnen redden. Uitgezonderd arbeidsongeschikte vrouwen zou er geen enkele vrouw partneralimentatie moeten krijgen. Partneralimentatie is gewoon diefstal van mannen. Gewoon van die luie reet af en werken. 70% van de vrouwen initieert de scheiding dan moet je ook niet zeuren als je netto minder geld overhoudt. Bovendien vinden vrouwen na de scheiding al snel een andere partner (als het al niet voor de scheiding was) dus staat er al snel een witte ridder klaar die haar subsidieert. Partneralimentatie is volledig achterhaald en stamt nog uit de tijd dat het enige recht van de vrouw het aanrecht was. Tegenwoordig hebben vrouwen gelijke kansen, gelijke rechten , dus ook gelijke plichten!!!! De plicht dus om je eigen reet te redden.
   Wil je geen alimentatie betalen ga dan MGTOW. Waarom de koe kopen als de melk gratis is?

 15. voorblankemannen voorblankemannen says:

  René Huisman
  Thu, 08/16/2018 – 23:42

  Mijn ex-vrouw heeft al 2 jaar een relatie. Vorig jaar hebben ze samen een nieuwbouwhuis gekocht die in sept/okt wordt opgeleverd. Haar vriend heeft zijn eigen huis te koop gezet. Mijn ex heeft mij nergens op de hoogte van gebracht.
  Wanneer kan ik stoppen met het betalen van de allimentatie.
  Ze betalen al wel samen vanaf febr bouwrente en is het hun gezamenlijke huis

  Mijn advies aan u is?

  Juridische kan staat uw vrouw nog sterker dan jij.

  Beste René, ik heb je een e-mail gestuurd om te kijken hoe we je het beste kunnen helpen. Wellicht bestaat inderdaad de mogelijkheid om de alimentatie te verlagen dan wel stop te zetten.

  Trouw nooit en ga nooit onder trouw en laat ze zelf voor jou dokken. Hahah je moet nog wel steeds door blijven betalen en dus zij mag wel een partner hebben wat is de Nederlandse wet krom.

  Mensen trouw dus nooit de vrouwen hebben meer recht dan jij!! Dit is natuurlijk de zwakke punt voor een man dat een vrouw de man leeg kan trekken. Daarom zitten ze ook op dating sites dus dat is juist de bedoeling om lekker van een oude lelijke man te snoepen.

  MGTOW was beter geweest!

  • voorblankemannen voorblankemannen says:

   Dit is precies de reden waarom ik geen enkele relatie wil aangaan. Met geen enkele vrouw. Ze maken me dan helemaal kapot. Rechten nul. Ik mag me kinderen niet zien of zo weinig mogelijk. Hun mogen kennelijk alles. Van mij mogen vrouwen vandaag nog de baas zijn. Salaris van vrouwen ook gelijkmaken aan mannen zijn we daar ook meteen vanaf. Ja, feminisme heeft ons veel opgeleverd. We zijn er echt beter door geworden. Kijk maar naar sommige mannen hun lage opleiding en arme sloebers.

 16. Chat-tal Chat-tal says:

  Hier geen klachten hoor!

 17. Lisa Lisa says:

  Als je dit leest vergaat je de lust gelijk. Ik ben een blanke vrouw en was bijna 61 toen ik mijn grote liefde tegenkwam op een datingsite. We zijn nu 3 jaar verder en zeer blij met elkaar. Ps ik heb nog steeds lang blond haar en weeg ook geen honderd kg.

 18. voorblankemannen voorblankemannen says:

  Goudzoeker versus prostituee
  Het verschil tussen seks voor geld en seks gratis is dat seks voor geld meestal een stuk goedkoper is. Er is een verschil tussen goudzoekers, a.k.a. Diggers en Prostitutes. Veel mensen geloven dat ze één en hetzelfde zijn. Dat is niet waar. Wat waar is, is dat er een dunne lijn tussen zit. Het belangrijkste verschil is dat de prostituee iemand is die slaapt met mensen die ze niet kent voor geld. De Digger heeft zich op een man gericht en wil hem voor een langetermijnzaak houden – niet alleen de een-honderd-dollar-dollar deal. En hopelijk eindigt het in het krijgen van je leven betaald voor of huwelijk, maar dat hangt af van het doel van de individuele Digger. Als Digger houdt de relatie waar je naar op zoek bent, emoties in. De prostituee wil de snelle eenmalige transactie, misschien met herhalingsaankopen. Maar ze zal kiezen voor geen emoties, heel erg bedankt. De prostituee wordt ook betaald vóór de ses- seksuele handeling. Een Digger wordt achteraf betaald. En het is in de vorm van “winkelgeld, creditcardgebruik, geschenken …”. Je zou kunnen zeggen dat de prostituee op die manier slimmer is – om van tevoren betaald te krijgen. Maar de Diggers hebben nog steeds een beetje meer waardigheid dan alleen de hoi die vlees in de hoek doet. De Digger wordt gedronken en gegeten en romanced enigszins. Ze wordt meer als vrouw aangesproken. De prostituee wordt meer als een beest behandeld. De Digger staat erom bekend beter opgeleid en aantrekkelijk te zijn, met voor de hand liggende uitzonderingen. Hookers zijn grof en doen het ruwweg voor geld. Het maakt niet uit wie de mannen zijn, als ze maar betalen. Diggers kijken naar een vent. En hoe beter de Digger, hoe selectiever ze is. En Digging is zeker veiliger. Er zijn geen pooiers om af te betalen of angst. Je werkt voor jezelf en bent afhankelijk van je eigen vindingrijkheid om te overleven. Nadat ik het onderzoek voor beide partijen heb gedaan, denk ik dat er emotioneel geen verschil tussen de twee is, omdat beide uiteindelijk als een hoer voelen – en dat is nooit leuk. Jou vriendin of vrouw kan ook een golddiggers zijn of kan zich er in verschuilen dus pas goed op!

 19. voorblankemannen voorblankemannen says:

  Dit heb ik gelezen in de krant Trouw.

  Voor de Nederlanders die dit niet kunnen geloven wordt het nu wat helder.

  Lees onder

  Mijn vriendin wil dat ik alles voor haar betaal

  Beste Beatrijs,
  Sinds anderhalf jaar heb ik een relatie met mijn lieve vriendin. We zijn allebei 22. Alles is perfect op één ding na. De eerste tijd heb ik veel dingen samen met haar gedaan en betaald. Geen probleem. Na enkele maanden werd het me duidelijk dat ik niets van haar hoef te verwachten op dat vlak. Het is een serieuze relatie en het is natuurlijk geen daten meer, maar zij verwacht dat ik als man voor haar betaal. Nu ga ik veel minder uit met haar. Daar ontstaan wel wat spanningen door in de relatie. Ze is me zelfs kwalijk gaan nemen als ik met vrienden uitga en niet met haar. Ik krijg verwijten dat ik geen oog meer voor heb voor haar, dat ik leuke dingen met anderen wil doen en niet met haar. Ik wil haar niet kwijt. Hoe kan ik dit oplossen?

  Beste Ongelijke inzet,
  Dit is een heel rare manier van met elkaar omgaan. Bij een beginnende relatie is niet ongebruikelijk als de man wat meer betaalt dan de vrouw. Hij neemt haar mee uit, hij maakt haar het hof, hij laat zijn financiële spierballen rollen en probeert indruk op haar te maken, zoals een pauw zijn gekleurde staart spreidt. Maar dat rollenspel duurt niet lang. Als er eenmaal een relatie is (en dat kan al heel snel het geval zijn), is het afgelopen met het eenzijdige betalen. Dan betaalt de vrouw ook eens de bioscoop of de pizza en al snel worden de kosten van de uitjes en het eten gewoon eerlijk gedeeld. Tenslotte gebeurt dat ook, wanneer mensen met niet-romantische vrienden of vriendinnen activiteiten ondernemen.

  Uw vriendin vindt dat u als man altijd moet betalen, wanneer jullie samen uit eten gaan, naar de film of naar een café. Dit is een bespottelijke eis. De gedachte dat een man uit hoofde van zijn sekse alle kosten moet dragen, stamt uit lang vervlogen tijden en ik kan goed begrijpen dat u niet zo’n zin meer hebt om met haar leuke dingen te doen. Het wordt erg duur op die manier om een relatie te hebben.

  Ik raad u aan om een goed gesprek te voeren met uw vriendin en haar duidelijk te maken dat dit zo niet langer door kan gaan. De gevolgen van haar verwende-prinsesjes-mentaliteit laten zich gelden: u hebt nu al geen zin meer om met haar uit te gaan, jullie zien elkaar daardoor minder vaak en uw vriendin klaagt dat u liever met uw vrienden uitgaat dan met haar. Geen wonder, als u steeds moet betalen! Stel uw vriendin voor dat het voortaan fiftyfifty gaat met de kosten. Als ze weigert, vrees ik een spoedig eind van de relatie. Voor de rest mag alles perfect gaan, dit is toch wel een heel essentieel punt. Niemand vindt het leuk om een parasiet als geliefde te hebben.

  Dit zijn vrouwen die vaak uitgaan en verwacht niet dat deze vrouw thuis blijft. Als zij geld wilt laat zij lekker zelf gaan werken voor haar eigen poen en geld.

  Zoek een vrouw in het buitenland die lekker voor jou kookt en thuis blijft. Dit soorten vrouwen vind je alleen in Aziatische landen.

  • MGTOW MGTOW says:

   Het grappige in het antwoord is dat het wel normaal wordt bevonden dat de man in beginsel wel de betaler is. Maar dat je het later niet moet accepteren. Wat een verwarrend antwoord is dat. Vrouwen zijn toch zo geëmancipeerd? Waarom dan nog steeds de eerste date financieren? De meeste vrouwen hebben meerdere dates en kunnen elke avond gratis uit eten. En er op los neuken. Het voordeel van de emancipatie en de sexuele vrijheid. Maar verplichtingen ho maar. De krenten uit de pap halen dus. De lusten maar niet de lasten.Laat de geëmancipeerde cock carrousel rijders dan ook de rekening splitten.
   Maar zodra de rekening komt is mevrouw bij toverslag ouderwets. Ook al is mevrouw hoog opgeleid zie je dat. Het gaat mij niet om het geld zelf maar de verwerpelijke denkwijze die er achter schuilt

   • voorblankemannen voorblankemannen says:

    Als een vrouw van jou echt houdt dan betaald ze voor jou en jij niet voor haar. Dit is zo simpel om er achter te komen dan heb je direct je antwoord op de vraag.

    Hoe kan ik omgaan met een vrouw die doet alsof ze van me houdt maar alleen mijn geld wil?

    Ik zou een scheiding aankunnen, of uit de relatie stappen maar dat ben ik.

    De rest van het geld houd je gescheiden en onder je controle.

    Waarom zou je het moeten verwerken?

    Iedereen in een relatie hoeft zich nooit te settelen of ermee om te gaan. Ga uit dat huwelijk. Als je het bewijs hebt dat ze alleen bij je is voor je geld, kun je dat niet voor jezelf doen.
    Koop haar niets meer. Betaal gewoon de rekeningen of laat haar de helft bijdragen als ze ook werkt. Als ze begint, zeg dan ‘iemand zou denken dat je net met mij bent getrouwd voor mijn geld!’ en zie hoe zij reageert. Helaas zou ze nog steeds aanzienlijk van je winnen, als je van haar zou scheiden. Alleen geen kinderen bij zich hebben. Het is ook het zelfde met hebben van een relatie alleen kun je er nog van af zien. Maar dit ook sterke punt voor man en goed nadenken voor dat je doel voorbij slaat.

   • voorblankemannen voorblankemannen says:

    Kijk op youtube er is nog een laatste video ge update over Thailand.

    Typ in TYPES OF THAI GIRLFRIEND SCAMS

    Hahah daar gaat een wereld voor jou open. Ik heb van een middel eastern man begrepen dat hij ook met een Thaise vrouw was getrouwd en ze hebben samen twee kinderen en later heeft die vrouw hem gelaten om een andere man.

    Dus ik wil jullie vragen om deze landen die in Asia liggen te vermijden als je opzoek bent naar een partner. Veel mannen willen niet horen neem eens een kijk je op youtube dus je bent gewaarschuwd mens telt voor twee. Ga later niet zeuren dat je er heel laat achter bent gekomen met dat reis geld kun je het aan heel wat anders besteden.

   • voorblankemannen voorblankemannen says:

    Ik ken een man die drie jaar lang in een meisje in Midden-Amerika aan het daten was, hij werkte daar en kwam nooit thuis dus eigenlijk brachten ze al zijn vrije tijd samen door. Hij bouwde toen een huis en kocht alle westerse spullen … ze schopte hem toen naar buiten en belde de politie. Hij probeerde alles om iets terug te krijgen, maar zelfs het rechtssysteem deed niets, ze had alles. Rond 40k de VS besteedde hij die uiteindelijk aan hem veel maar minder dan een half jaar loon was zodat het hem op geen enkele manier bankroet. Ze was erbij voor de lange game, het was niet alsof je de meeste mensen ziet die van het begin af spende- ren dat hij dat niet deed. Hij kreeg het na jaren van samenzijn.

    Vertrouw geen fillipinos volledig !!!!!
    Als je een slecht leven hebt gehad in je eigen land, kom hier dan niet om je problemen te dupliceren in dat ander land.

    Hahah een ander vriendVoordat ik met mijn Thaise vrouw trouwde, sprak ik met een Filipijnse vrouw, ze vertelde me dat ze geen geld had voor internet, dus we kunnen praten en Skype, ik stuurde haar $ 50 usd, we bleven praten en we ontwikkelden gevoelens … dan stuurt ze me op een dag een foto van een oude man op zijn sterfbed, vertelt me ​​dat haar vader erg ziek is en ze had een behoorlijk grote som geld nodig om hem te helpen, ik wist meteen dat ik voor $ 50 werd opgelicht, godzijdank was alleen dat.

 20. voorblankemannen voorblankemannen says:

  Steeds meer eenzame Nederlandse Blanke vrouwen reizen naar Suriname om een man te vinden.

  Het sekstoerisme beperkt zich niet langer tot geile mannen die naar landen als Thailand en Brazilië voor seks trekken, nu zoeken ook steeds meer Nederlandse vrouwen seksuele bevrediging in het spannend tropisch land Suriname.

  Steeds meer oudere Nederlandse vrouwen boeken momenteel een reis naar Suriname en het binnenland om er een plaatselijke toyboy op te scharrelen en hem mee naar Nederland te nemen of daar in Suriname een huis te bouwen en een soort van relatie met hem te beginnen . “Het groeiende sekstoerisme in dit land is geen nieuwe trend. Men let er namelijk wel op dat de toeristen van kleine kinderen afblijven. Wat volwassen jongens met hun sugarmommies doen boeit hun niet echt. Het feit dat deze vrouwen de leeftijd van deze mannen niet altijd goed kunnen inschatten, hebben ze vaak seks met jongere mannen Vaak gaat het om sterke, gespierde jongens, niet ouder dan 20 of 25. Ze komen uit de arme dorpen uit het binnenland en soms rond de stad . In het hoogseizoen zoals juli en augustus trekken ze naar vakantieoorden en hotels en nachtclubs om oudere vrouwelijke toeristen met veel geld te verleiden” en de gouden paspoort naar het buitenland te bemachtigen.

  “Sommige Nederlandse vrouwen vertrekken met het doel een toyboy te vinden. Anderen zijn niet bewust op zoek naar seks, maar vaak worden ze door de charmante surinaamse mannen verleid tot een huwelijk en meer . Sommige zoeken ook een man om daar een gezin mee te stichten en halfbloedkindjes mee te krijgen.

  Andere populaire landen waar ze vaak ook naartoe reizen zijn Gambia, Jamaica , Marokko , Turkije, Ghana, Kenya en Zuid Afrika.

  De reden waarom Suriname populair bij deze vrouwen is komt vanwege het feit dat de Surinaamse man dezelfde taal als de Nederlandse vrouw heeft.

 21. voorblankemannen voorblankemannen says:

  Surinaamse vrouwen die met een Blanke Nederlandse man trouwen

  – Je ziet ze overal in Paramaribo en andere delen van Paramaribo: grijzende en kalende Nederlandse mannen met aan hun zijde een jonge Surinaamse vrouw, meestal van Hindoestaanse afkomst. De voormalige kolonie is een paradijs voor bakra’s, zoals blanke Nederlanders worden genoemd, die op zoek zijn naar een exotische partner. Jaarlijks pakken tal van begerige vrijgezellen en schuinsmarcheerders het vliegtuig naar Paramaribo om zich te vergapen in de etalage van wat voor hen een lustoord is.

  Wat Surinaamse vrouwen zo aantrekt in Ad, is onduidelijk. Maar de Amsterdammer met een Brabantse tongval wint ze schijnbaar moeiteloos om zijn vinger. Hij loopt tegen de 60, heeft een buik als een bierton en is volgens zijn huidige vrouw Asha uitermate onbehouwen. Ad kwam enkele jaren geleden naar Suriname, na in Nederland als bouwvakker te zijn afgekeurd. Hij had maar één doel voor ogen: vrouwen. ,,Iedere dag een andere vriendin, ze staan echt in de rij voor mij,” beweert hij. In de voormalige kolonie leeft hij van zijn WAO-uitkering, terwijl hij enkele maanden per jaar tijdens vakanties in Nederland nog wat zwart bij probeert te klussen.

  Te kust en te keur

  Ad en de Hindoestaanse Asha leerden elkaar zo’n twee jaar geleden kennen en waren twee maanden later getrouwd. Mannen die daar behoefte aan hebben, kunnen in Suriname flink aan hun trekken komen. Vrouwen te kust en te keur die een avontuur of relatie met een bakra vaak wel zien zitten. Zonder al te stigmatiserend te zijn, kan worden gesteld dat Creoolse en Indiaanse vrouwen meer zien in een ‘one-night stand’ zonder te veel verplichtingen in het vervolgtraject, Hindoestaanse en Javaanse vrouwen geloven over het algemeen meer in een duurzame relatie.

  ,,De meeste Surinaamse vrouwen zijn uit op je geld of zijn zo onbetrouwbaar als de pest,” zegt een uitgezonden Nederlandse ontwikkelingswerker. ,,Ik kan het weten, want ik heb inmiddels vier van die types gehad. Nu heb ik eindelijk een relatie die gebaseerd is op liefde en gelijkwaardigheid, zonder dat ik het gevoel heb dat ze mij een poot uitdraait.”

  Het economisch belang lijkt bij veel Surinaamse vrouwen het belangrijkste motief te zijn om op de avances van een Nederlander in te gaan. De economische crisis maakt het vrijwel onmogelijk om een welvarend bestaan te leiden, een zekerheid die een relatie met een buitenlander wel kan bieden. Bovendien hebben Nederlandse mannen de reputatie dat ze, in vergelijking met de doorsnee Surinaamse man, een zacht karakter hebben, romantisch en trouw zijn en hun verantwoordelijkheden tegenover het gezin dragen. In tegenstelling tot veel Surinamers die er maar op los leven. ,,Bovendien zijn Nederlanders betere minnaars in bed,” weet Asha uit ervaring.

  Nederlanders die doelbewust vanuit eigen land naar Suriname overkomen om een vrouw te zoeken, lijken zich niet in de beweegredenen van de potentiële partner te verdiepen. Als ze maar niet onverrichter zake weer naar Nederland moeten terugkeren. Menigeen hanteert de hit-and-run tactiek, zoals een bejaarde broer van Ad, die op advies van zijn familielid op vakantie ging in de West. Twee dagen na de landing op de luchthaven Zanderij was hij verloofd met een Hindoestaans kindvrouwtje en was de huwelijksdatum vastgelegd.

  Ongelukje

  Ook de 63-jarige Hendrik liet er geen gras over groeien. In Nederland had hij drie mislukte huwelijken achter de rug. Hij is nu voor de vierde maal binnen een jaar de Atlantische Oceaan overgestoken om zijn Hindoestaanse vriendin op te zoeken in Nieuw-Nickerie, een plaats in het uiterste westen van het land. ,,Ik was die Nederlandse vrouwen zat,” zegt de gepensioneerde ambtenaar. ,,Een vriend attendeerde mij erop dat in Suriname veel vrouwen zijn die een Nederlandse man zoeken. Ik heb gereageerd op een contactadvertentie in zo’n Surinaamse krantje in Nederland. Drie weken later zat ik hier en zag ik mijn liefje voor het eerst.”

  Dat liefje blijkt een frivool ogend meisje van 21 te zijn. Drie jaar geleden werd ze ‘per ongeluk’ zwanger, waardoor ze bijna werd verstoten door haar conservatieve familie. Ze kreeg het kind, een meisje, en werd daardoor als alleenstaande moeder op de Hindoestaanse huwelijksmarkt een hopeloos geval. Tot grote schrik van haar ouders, die via familie in Nederland een advertentie plaatsten. Zeven reacties uit het vroegere moederland leverde dat op. Drie waren afkomstig van Creoolse mannen met een Nederlands paspoort, maar die konden alleen al vanwege hun etnische afkomst in de ogen van de familie de toets der kritiek niet doorstaan. Van de anderen werd Hendrik de meest geschikte geacht.

  Hij zit er zelf niet mee dat er van de zijde van de Hindoestaanse, die in feite geen inspraak heeft gehad bij de partnerkeuze, weinig sprake zal zijn van echte liefde. ,,Zo realistisch ben ik ook wel. Zolang ze het maar niet alleen om het geld doet. Ik zorg goed voor haar en haar familie, en verwacht daar aandacht en gezelschap voor terug. Het is toch prachtig dat ik op mijn leeftijd met zo’n jong ding kan rondlopen. Mijn kinderen in Nederland vinden het allemaal niks, maar daar heb ik echt geen boodschap aan. Het is mijn leven en ik wil er van genieten.”

  Visum

  De Don Juan op leeftijd wil met zijn buit trouwen en mee naar Nederland nemen. Maar dat laatste stuit op grote problemen. ,,Ik heb geprobeerd een verblijfsvergunning voor haar te krijgen, maar die is afgewezen. Mijn eigen maatschappij weigert dus eigenlijk mijn geluk. Ik heb nu een advocaat in de arm genomen om te proberen het alsnog voor elkaar te krijgen.”

  Op het Nederlandse consulaat in Paramaribo reageert men gelaten op de doelbewuste komst van landgenoten die een vrouw aan de haak willen slaan. ,,Dat gebeurt hier net zo als in andere landen,” zegt consul Klaas Ruyg. ,,Om hoeveel gevallen het gaat weet ik niet. We krijgen dit jaar immers 21.000 tot 22.000 visumaanvragen te verwerken. Daar zullen er best wel een aantal tussen zitten. Maar alle aanvragen spelen we door naar Den Haag ter beoordeling.”

  Surinaamse vrouwen die met een Nederlandse man trouwen, vergaren daarmee niet direct de Nederlandse nationaliteit. ,,Daarvoor moeten ze eerst drie jaar in Nederland hebben gewoond. Maar dan moet je wel eerst een verblijfsvergunning krijgen om daar naar toe te kunnen,” zegt Ruyg.

  Naast de mannen die speciaal op reis gaan om een partner te zoeken, lijkt Suriname ook een markt te hebben voor het sekstoerisme. Hoewel de autoriteiten in Suriname dat ontkennen groeit de seksindustrie in het land explosief. Los van het leger Braziliaanse en Colombiaanse prostituées, dat in het regenwoud de naar schatting tienduizend Braziliaanse goudzoekers wat afwisseling brengt, neemt het aantal clubs en straatprostituées in Paramaribo en Nieuw-Nickerie drastisch toe.

  De tarieven die de dames van plezier hanteren zijn in Hollandse ogen te verwaarlozen. Straatprostituées bieden hun all-in diensten voor nog geen vijftien gulden aan. In de clubs beleeft een man voor zo’n vijftig gulden de avond van zijn leven. Maar aan het bezoek van de Hollanders kleeft een nadeel, geeft een ondernemer enigszins beteuterd toe. ,,In de afgelopen twee jaar zijn vier van de meisjes die hier werken vertrokken. Met een Nederlander, om mee te trouwen.”

  • MGTOW MGTOW says:

   Zitten deze surinaamse vrouwen op lexa?

   • voorblankemannen voorblankemannen says:

    Nee.. Deze staan zeker niet op en zullen ook nooit staan LEXA of op dating sites zijn geen vrouwen of meiden dit zijn serieuze meiden en vrouwen die zich kunnen binden met 1 man en opzoek zijn een mannetje die lang voor de rest leven lang zullen lief en leed en samen delen. Dit is via een contactadvertentie in zo’n Surinaamse krantje in Nederland. Dit zijn vrouwen die zelfs niet aan smartphones doen via de krant en dan gaat het weer via de ouders, maar je komt wel in contact met die dame dat sowieso. Ze willen alleen echt weten als het een goede man is dat is alles, maar dit meisje is van Suriname in Nickerie, dus dat is weer een andere stad in Suriname. Waar veel meer Indiaanse en Hindoestanen wonen.

    Is net als India hebben ze ook van die kranten dat ouders op zoek zijn naar een geschikte partner. Zelfs hun weten dat een dating site nooit zal werken, ze zijn allang op de hoogte over dit soorten zaken en ontwikkelingen. Dating sites zijn er voor mensen die niet serieus opzoek zijn en graag de mensen willen oplichten, daarom bestaan dit soorten plat forums en plat form. Vrouwen die niet weten wat ze willen een krant is echt serieus, je betaald wel voor een stuk je tekst en ruimte en uit eindelijke heb je eer voor je geld. Ze willen niks te maken hebben met de virtuele gedoentens, liefste via een krant je.

   • voorblankemannen voorblankemannen says:

    De contact advertenties zijn veel serieuzer en je kunt reageren en de kans heel groot dat je in contact komt met de persoon zelf. En de keuze maakt uit eindelijke dat meisje zelf. Het is allemaal eenmalig en het gaat heel snel. Je moet Surinaamse krantjes lezen die in Nederland worden verkocht. Een advertentie plaats je niet zomaar kost geld, maar je doet het met de juiste bedoeling.

    Op een dating site zoek een vrouw een man, maar die vrouw blijft door faken en gaat niet van die site af en blijft andere mannen contacteren terwijl ze met jou door zit te lullen voor niks. De uur dat jij aan het slapen bent wilt ze geen contact met je gaat ze door met andere mannen en je hebt weinige garantie als de persoon ook daadwerkelijkheid bestaat op internet is het allemaal 1 grote tering nep zooitje, dus als ik jou zou zijn blijf af van die dating sites.

   • MGTOW MGTOW says:

    Ik ben zelf in Suriname geweest en een vriendin gehad die er vandaan komt. Dat juist hindoestaanse/Pakistaanse vrouwen het elders zoeken verbaasd mijn niets. Zij zijn bovengemiddeld materialistisch ingesteld. Veel winkels in Suriname worden ook gerund door deze etnische groep. Ze zijn dus niet lui. Het betekent wel dat ze voor een vent met centen gaan; typische hypergamie. Als zo’n vrouw trouw aan je blijft is er niets aan de hand maar voor hetzelfde ben je niets meer dan een springplank. Vrouwen die actief een man in het buitenland willen vertrouw ik niet.

   • voorblankemannen voorblankemannen says:

    Jullie moeten ook niet vergeten om te gaan kijken op youtube naar Rob en Min Jee kibbelen.

    Rob heeft een leuke schone chinezen dame gevonden. Woeii Rob houdt zich ook niet meer bezig met de Nederlandse blanke vrouwen.

    Zoek op youtube en tik in Rob en Min Jee kibbelen

    Dit is pas echte liefde!!! Je ziet dat zijn vriendin hem waardeert en waardering geeft en alleen aan hem denkt en niets over geld zaken he he. Beste Nederland mannen nemen jullie een voorbeeld van deze stel. Blijft af van de Nederlandse dames.

   • voorblankemannen voorblankemannen says:

    Beste MGTOW

    Suriname is niet meer als vroeger. De mensen van dat land zijn allemaal veranderd. Het enige wat ze willen zijn jou dure euro’s. Euro’s hebben meer waarde dan de Surinaamse valuta, daar enkel zijn de prijzen ook gestegen in de winkel alles is weer dubbele geworden dan de laatste 5 jaren. Surinaamse vrouwen zoeken Nederlandse mannen met euro’s die hun kunnen ondersteunen.

 22. Nieuws Nieuws says:

  Voor domme de Nederlandse blanke vrouwen en voor de domme Nederlandse blanke mannen.

  En voor de Nederlandse blanke vrouwen die denken dat ze een knappe kop hebben en veel lelijke moedervlekken en overal zitten verstopt onder je nek en of achter jou rug? Pak een een schaaf kaas en schaaf het gewoon er af ben je ook gelijk klaar met dat gezeik.

  Waarom gaan vrouwen vreemd?

  Waarom gaan vrouwen vreemd? Deze vraag kan je vanuit twee punten stellen; waarom zou een vrouw vreemdgaan, of wat maakt het dat ze vreemdgaat met jou? In deze blog nemen we je een stuk terug in de tijd om dit te verklaren.

  Waarom gaan vrouwen vreemd? Omdat het kan? Omdat het moet! (volgens Darwin)
  Waarom kiezen we voor het onbekende? Het zorgt voor avontuur, dat leuk en spannend is! Voor vrouwen is dit hetzelfde. Vreemdgaan is spannend en leuk. Vrouwen die vreemd gaan komen sneller en vaker klaar en klaarkomen bevordert de kans op zwanger worden. (Je dacht toch niet dat het enkel voor de lol was?)

  We maken een uitstapje naar de Chimps. Onze broeders. Chimpansees leven in groepen (net als wij) met een duidelijke hiërarchie. Er is één duidelijke leider die zo’n beetje alle vrouwtjes bevrucht. Hij is de Alpha. Die leider denkt dus dat hij de vader is van alle kleintjes. Er is ook een nummer 2. Dat is meestal een jonger dominant mannetje. Veel vrouwtjes gaan vreemd met die nummer 2. En dat doen ze heel stiekem. Dat heeft evolutionaire voordelen. Zolang als hij de baas is beschermt de Alpha ‘zijn’ kinderen.

  Als de Alpha ziek wordt of dood gaat neemt de nummer 2 de leiding over. Die beschermt vervolgens ‘zijn’ kinderen. De slimme vrouwtjes die vreemdgaan met de nummer 2 zorgen er dus voor dat hun kinderen maar liefst twee dominante vaders hebben.

  Vreemdgaan: getrouwde vrouwen
  Zet dat even over naar de menselijke situatie: Vrouwen trouwen met een man die zijn hele leven in dienst stelt van haar en ‘zijn’ kinderen. Uit genetisch onderzoek blijkt echter, dat 10% van de kinderen niet is van de vader die denkt dat hij de vader is… de schoonfamilie roept ook altijd bij elke baby: ‘Wat lijkt hij op zijn vader!’ De vader moet tenslotte wel gerustgesteld worden. Een man weet nooit zeker of het kind wel van hem is. Een vrouw weet dat wel. (Dat het van haar is dan, sommige vrouwen zijn ook niet helemaal zeker wie de vader is)

  waarom gaan vrouwen vreemd
  Het is voor de vrouw evolutionair voordelig om te trouwen met een trouwe, hard werkende, zichzelf opofferende en lieve man. Vervolgens haalt ze het DNA van haar kinderen bij een Alph Man met beter DNA, die heerlijk in contact staat met zijn eigen Mannelijke Energie. Dat is voor vrouwen zeer aantrekkelijk omdat ze zo het beste van twee werelden combineert voor haar kinderen.

  Darwin maakt een duidelijk punt voor vreemdgaan. Dat de Rooms-Katholieke kerk en al haar afsplitsingen er zo’n punt van maakt verandert de natuurlijke drang niet.

  Vruchtbare vrouwen
  Op het moment dat een vrouw vruchtbaar is kleed ze zich sexyer, maakt ze meer kilometers met haar auto, gaat ze meer uit. Allemaal onbewust om een betere man te vinden dan die kerel thuis. De kans dat ze zwanger wordt van vreemdgaan is vele malen hoger dan de kans dat ze zwanger wordt van haar eigen mannetje…

  Boosheid, wraak!
  Je kent dat wel: Je bent net een totale L*L geweest en je vrouw stormt woedend het huis uit… ze is helemaal klaar met jou… dan is er best ruimte voor een ander, zeker als dat een aantrekkelijke man is…

  Waarom wil je het weten of een vrouw vreemd gaat?
  Heb jij een vrouw die vreemd gaat of wil je lekker ‘no strings attached’ een beetje rondneuken met vrouwen die daarna weer naar huis gaan zodat een andere man naar haar kan luisteren?

  Als jouw vrouw vreemd gaat, lees dan de bovenstaande redenen door voor een beetje begrip en wees eens wat liever voor haar.

 23. Jopke Jopke says:

  Heb hier meer dan een half jaar gezeten en volgens mij is het allemaal nep. Er gebeurt niets. En als je een iemand hebt. Dan zeggen ze niet terug. En je betaalt. En daarna trekken ze elke maand nog geld van je rekening. Dus oplichters!!!!!!

 24. Erwin Erwin says:

  Lexa is vergeven van vrouwen die mannen zoeken vanaf 180 cm, is dat voor die vrouwen een status symbool of zo, of voelen ze zich meer beschermd? Het ziet er gewoon niet uit zo’n lengte verschil 🙂

  Verder vind ik de vrouwen behoorlijk arrogant en veeleisend. Sommigen publiceren zelfs een schermafdruk met het aantal reacties ze krijgen, zielig gewoon.

  Tip voor de vrouwen: Classificeer je zelf niet te makkelijk als iemand met een ‘normaal of slank postuur’. Raadpleeg eerst eens de BMI index 🙂 En wees zo netjes en antwoord op berichtjes!

  Foto’s worden kennelijk nog steeds niet goed gescreened. Met enige regelmaat zie ik bekende actrices voorbij komen, die meld ik dan maar weer….In het matchen slaagt Lexa ondanks de opgegeven criteria nog steeds niet.

  Kortom ik vind Lexa te duur voor wat het biedt en de vrouwen arrogant. Ik kan hieruit alleen maar concluderen, dat het aanbod mannen het aanbod vrouwen ruimschoots overtreft. Dus tenzij je bi of homosexueel bent, heb je hier niks te zoeken en kun jij je geld beter in een lekkere hamburger met een biertje en bioscoopbezoek stoppen. Dat geeft veel meer voldoening.

 25. Goedeman Goedeman says:

  Hij heeft tenminste een vrouw liefste van buitenlandse afkomt, eentje die naar hem kijkt en die er voor hem is. Beter dan eentje van hier die je oplicht en die al je geld op eet en nog een grote bek erbij en trouwens die je nog oplicht en dat is ook nog niet alles die leningen afsluit bij allerlei instanties en die graag met negers sex willen hebben of toch gewoon vreemd gaat. Ben ook met een buitenlandse vrouw en ja hoor van indonesia hoor dat had ik allang moeten doen. Moet je kijken naar de vrouw van george baker die heeft smaak en pit hoor en ook uit indonesia knappe vrouw zeg, dan die lelijke Hollandse blanke grietjes.

  Mijn vrouw en ik we lachen ons krom hoe Hollandse mannen worden bedonderd op dating sites en in een echt relatie en in huwelijken veel heel lelijke Nederland. Vaak houdt het geen stand van zaken meer vast vreemdgaan in Nederland is al op en gepasseerd op 95%.

  • MGTOW MGTOW says:

   Het is de feministische cultuur die het gedrag van vrouwen bepaald. In landen waar het feminisme nog niet in ontspoorde en toxische vorm aanwezig is wordt je als man zijnde beter (normaler) behandeld. Dat betekent ook dat wanneer je een vrouw importeert er gerede kans is dat ze verandert. Daarnaast zijn er op apps en sites veel golddiggers zodat je een buitenlandse vrouw het beste zonder die apps en sites ter plaatste zal moeten ontmoeten.

 26. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  De meest gestelde vraag aan mij: ‘ben je in loondienst of zelfstandig?”
  Dit is typisch een vraag om in te kunnen schatten wat je materiele waarde is. Het is belangrijk wat je voor een vrouw kunt betekenen en veel minder belangrijk wat je bent. De vragen zijn veelal oppervlakkig en materialistisch want dat is zij zelf ook. Ronduit grappig zijn de reacties die je krijgen kunt als je geen dure auto hebt. Zowel verbaal als non-verbaal lieten mijn dates zien dat ze teleurgesteld waren in mn oude toyota. Ik heb genoeg cash om morgen een nieuwe auto te kopen maar dat weet ze niet. Het horloge dat ik draag herkent ze niet………Grappig is dan dat mevrouw zelf doorgaans in een of ander gehorig appartement in een achterstandswijk woont, op 3 of 4 hoog zonder lift…….lekker sjouwen met de vuilniszakken vol met kattengrit…Vrouwen zeggen dat ze geen goede man kunnen vinden; mannen zijn alleen maar op sex uit zeggen ze dan. Maar een goede man herkent ze niet of ze stopt die in de ‘friendzone’, kun je aanhoren hoe ze lijdt onder al die one-night stands…….. Ben je net als ik op middelbare leeftijd belandt dan heb je de keuze: een vrouw zonder kinderen (wel vruchtbaar), daar is meestal een reden voor. Er is wat serieus aan de hand, meestal een psychisch probleem, knettergek. Of je hebt een vrouw met kinderen maar dan is de kans het grootst een amorele vrouw te treffen die ontrouw is geweest of uit onvrede de stekker er uit heeft getrokken met alle gevolgen van dien, met name getraumatiseerde kinderen. Nee dan ga ik liever voor de derde optie: MGTOW; mijn geld blijft mijn geld. Voor de hoge ‘nood’ is er een sporadische ONS hetgeen met een vrouw van middelbare leeftijd dermate teleurstellend is dat je voor maanden geen behoefte meer hebt…….Dating is een ‘waiste of time’. The juice aint worth the squeeze……..

 27. dom dom says:

  Waar Rosin specifiek over spreekt, is de digitale aansluitcultuur. Websites en smartphone-apps (Skout, Blendr, Tinder, Bang With Friends, enz.) Gericht op informele dating en seksuele contacten (link is external) stellen jonge vrouwen in staat hun fysieke behoeften te bevredigen zonder de last van een serieuze vriend die in de manier van belangrijker dingen zoals school, stages, banen, hobby’s, werk en het vuilnis buiten zetten. Met andere woorden, de jonge vrouwen van tegenwoordig zijn veel minder geïnteresseerd dan voorgaande generaties bij het vinden van Mr. Right, en ze zijn net zo waarschijnlijk als de meeste van hun mannelijke leeftijdsgenoten te zeggen hebben, na een date of seksuele connectie: “Het was leuk maar nu wil ik graag dat je weggaat, want ik heb meer interessante dingen te doen dan jij. “Rosin zegt het botweg:” Voor universiteitsmeisjes vervult tegenwoordig een al te serieuze liefhebber dezelfde rol als een toevallige zwangerschap in de 19e eeuw: een gevaar dat tot elke prijs moet worden vermeden, opdat het een veelbelovende toekomst niet in de weg staat. “

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   De digitale cultuur zocht ervoor dat vrouwen letterlijk in een handomdraai de volle aandacht kunnen krijgen. Dan berijden ze de cock-carousel; zonder verplichtingen van penis naar penis. Natuurlijk voelen universiteitsmeisjes geen enkele behoefte om zich te settelen als ze de cock-carousel berijden. Die behoefte ontstaat pas als de eierstokken gaan rammelen als een soort noodbel. Dan mag er moet spoed een Mr Right komen. Want Mr right is met zijn stabiele inkomen opeens interessant geworden. Als het gewenste aantal kinderen zijn uitgeperst denkt ze met weemoed terug aan die spannende cock-carousel van weleer en raad eens, na gescheiden te zijn gaat ze voor de tweede ronde via datingsites en datingapps. Natuurlijk eerst nadat ze eerst haar ex-man financieel heeft uitgeperst.

 28. eerlijkheid eerlijkheid says:

  Mijn oma heeft me ooit een advies gegeven. Ze zei me altijd weg te blijven van materiële vrouwen. De reden waarom ze dit zei was omdat je er meestal veel van vindt in Nigeria. Voor een stoffelijk meisje is jouw rol in haar leven om haar te overladen met geschenken. De eerste keer dat ze je ontmoet, complimenteert ze waarschijnlijk je auto, je mobiele telefoon en je horloge. Misschien vraagt ​​ze je zelfs naar je werk en hoeveel je verdient. Het gaat altijd om wat je haar kunt kopen of waar je haar naartoe kunt brengen.

  Materiële meisjes lijken een maatstaf te hebben voor de jongens die ze daten – en dat is je jaarsalaris. Ze zal zo lief zijn als je een ketting voor haar koopt, maar nooit met lege handen naar haar toe komt, omdat ze halverwege de winter kouder is dan een diepvriezer. Voor haar is het soort man dat weigert om aan haar te besteden “ofwel haar tijd verspillen” of “gierig”.

  Blijf weg van materiële meisjes. Een relatie zou ongeveer twee mensen moeten zijn die bereid zijn om net dat beetje extra voor elkaar te doen. Je bent geen geldautomaat van een willekeurige vrouw.

  En blijf alleen en blijf ver weg van vrouwen die met meerdere mannen hebben geneukt. Met meerdere bedoel ik daarmee 2 of 3. Nederlandse mannen worden en blijven nog dommer huwelijks aanzoek en relaties bedelen voor een gekke vrouw die met 2 mannen heeft geneukt is soda aan de dijk.

 29. Blankenederlandersdomeachtervolk Blankenederlandersdomeachtervolk says:

  Wat kiest de Nederlandse single: geld of goede seks?

  Wat zou jij kiezen als je het volgende dilemma krijgt voorgeschoteld: een rijke vent of een goed seksleven? De overgrote meerderheid kiest voor het tweede, maar er zijn ook nog best wat mensen die meer belang hechten aan een goedgevulde portemonnee.

  Datingsite Parship deed onderzoek naar de voorkeuren op het gebied van liefde, seks en geld onder meer dan 1.000 Nederlandse vrijgezellen. Toegegeven, het is zeker niet het eerste onderzoekje op dit gebied, maar de resultaten lezen blijft leuk.
  Seks belangrijker dan geld

  Laten we beginnen met dat allereerste dilemma. Wat blijkt: 83 procent van de singles vindt een bevredigend seksleven belangrijker dan een rijke partner. Van de vrouwen heeft echter 20 procent wel liever een geliefde met veel geld. Dan maar wat minder plezier tussen de lakens.

  Het onderzoek laat ook zien dat sommige clichés over mannen en vrouwen in dit geval te bevestigen zijn. De meeste vrouwen vinden geld belangrijker dan uiterlijk en de meeste mannen zien het juist weer andersom: minder dan 10 procent van de mannelijke respondenten zou liever een rijke dan een mooie vrouw hebben.

  Gaat het om de liefde (en dus niet om seks of uiterlijk), dan legt geld het in de meeste gevallen af. Van de deelnemers aan het onderzoek van Parship zegt 88 procent echte liefde te verkiezen boven een rijke partner.

  Dat was trouwens nog niet alles: aan de singles in kwestie werd ook gevraagd of ze liever een leuke baan hadden of de liefde wilden vinden. Uit de reacties blijkt dat 32 procent van de vrouwen liever voor die leuke baan gaat.

 30. D. bREUKER D. bREUKER says:

  Heb al zo vaak medegedeeld dat ik sinds sept 2017 geen member meer ben want ik heb geen toestemming gegeven tot automatische verlenging En nog steeds wordt er iedere maand geld van mijn rekening geboekt Ga er nu werk van maken Mensen kijk uit

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Men zal zich verschuilen achter de algemene voorwaarden die je voor akkoord hebt aangeklikt. Hierin zal staan dat het contract stilzwijgend wordt verlengd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑