Home / Lexa - Kosten, Review en Ervaringen
lexa logo

Lexa - Kosten, Review en Ervaringen

Al meer dan 10 jaar bestaat Lexa en is de grootste en misschien wel de meest succesvolle datingsite van Nederland. Vele singles kregen via deze datingsite een relatie. Schrijf je nu gratis in en ga op zoek naar een leuke date of de liefde van je leven! Dit online datingplatform heeft een zeer actieve ledenwerving. Ze proberen zo veel mogelijk singles te bereiken door gebruik te maken van reclamespotjes op tv en radio. Mede hierdoor is lexa.nl één van de populairste datingsites!

Lexa
955 Ervaringen
4.3
Beoordeling 4.3

Contact met andere singles

Op deze datingsite vind je vele mogelijkheden om contact te leggen met andere singles. De datingsite en datingapp wordt continu verbeterd. Hierdoor krijg je als singles de beste mogelijkheden tot het vinden van een date of een succesvolle relatie. Lexa is de grootste datingsite van Nederland als we enkel naar het aantal leden kijken en juist daardoor heb je hier misschien wel de meeste kans op het vinden van de ware liefde. Getuige de vele succesverhalen zijn er al vele relaties en dates via deze datingsite ontstaan. Ook worden de speciaal georganiseerde activiteiten goed bezocht en zijn een zeer fijne aanvulling. Uit verschillende gebruikers ervaringen op deze websites blijkt dat al veel singles via Lexa.nl een succesvolle date of relatie vonden. Hopelijk ben jij de volgende!

Online daten bij Lexa.nl

Elke dag komen er nieuwe singles bij op op deze dating site. Deze singles zijn op zoek naar een een leuke date of de perfecte partner. De ideale man of vrouw voor jou staat al ingeschreven, maar heeft jou nog niet kunnen vinden. Deze dating site biedt zijn Leden een veilig en betrouwbare omgeving om je ware liefde te ontmoeten. Volgens recent onderzoek is gebleken dat Lexa.nl de datingsite met het meeste aantal leden van Nederland is. Een groot ledenbestand maakt de kans op een succesvolle relatie groter!

lexa inschrijven

Gratis Lexa

Een veel gestelde vraag is of een datingsite zoals Lexa gratis is. Het antwoord hierop is dat een gedeelte van de website gratis te bekijken is. Op het moment dat je gratis bent ingeschreven kun je meteen berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om als gratis lid te reageren op deze berichten. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de website, dan zul je een vergoeding moeten betalen. Het is echter zo dat je je gerust kunt inschrijven zonder hiervoor kosten te hoeven betalen. Daardoor kun je eerst even rondkijken op de website. Bevalt de website je niet. Dan kies je voor een andere datingsite. Inschrijven bij Lexa is dus gratis en bied je de mogelijkheid om beter kennis te maken met de website. Regelmatig heeft deze datingsite een actie waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In die 3 dagen is het dus ook mogelijk om berichten te versturen!

lexa inschrijven 2

 

24 uur kosteloos daten zonder verplichting

Aanmelden op Lexa.nl is gratis en simpel. Na het inschijven kun je 24 uur geheel gratis gebruik maken van alle diensten. Je bent tot niets verplicht! Ook heeft heeft deze datingsite met zeer grote regelmaat acties waarbij je zelfs 3 dagen gratis toegang krijgt zonder verplichtingen! Deze acties en kortingen worden op deze pagina vermeld en op de special acties en kortingen pagina. Scroll naar beneden om te kijken of er op dit moment een actie is!

lexa inschrijven 3

 

Lexa app

Naast de website heeft deze dating site nu ook een app! Met deze app kun je hetzelfde doen als de website, maar dus nu ook eenvoudiger en overal met je smartphone. Met de app is het mogelijk om van een groot deel van het datingplatform gebruik te maken. Helaas is het voor sommige functionaliteiten nog niet mogelijk om deze weer te geven op je mobiele telefoon. Hopelijk past lexa dit binnenkort aan zodat je ook de maximale ervaring krijgt op je smartphone. Het is tevens mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten die enkel geldt voor de app. De app is beschikbaar voor Android en Ios.

lexa app

Lexa events

Lexa bied leden ook de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de zogenaamde Lexa Events. De events worden door heel Nederland gehouden in de grote steden. Er kunnen op de events verschillende activiteiten worden georganisseerd. Enkele voorbeelden hiervan kookworkshops, museu bezoek, gezamelijk sporten of natuurlijk gewoon een gezellige borrel! Doordat deze events door heel Nederland worden georganiseerd is er altijd wel iets bij jou in de buurt te vinden! Kijk op de website van Lexa.nl voor een actuele agenda.

Wat kost een lidmaatschap bij Lexa?

Datingsite Lexa heeft verschillende abonnementen. Hieronder vind je de opties voor een lidmaatschap.

 • Gratis Lidmaatschap

  Beperkte opties

  €0,-
  Bekijken
 • Prijs 1 maand

  Volledig lidmaatschap

  €24,95
  Bekijken
 • Prijs 3 maanden

  Volledig lidmaatschap

  €38,85
  Bekijken
 • Prijs 6 maanden

  Volledig lidmaatschap

  €59,70
  Bekijken

Wat kan ik doen met een gratis lidmaatschap op Lexa?

Lexa is één van de eerste en meest bekende datingsites en is flink met de tijd meegegroeid om het beste te kunnen blijven bieden aan hun leden. Dit is nog steeds de aangewezen plek wanneer je op zoek bent naar een leuke date, in de hoop dat hier mogelijk een relatie uit voort groeit. Ook om gewoon met leuke mensen tegen te komen, is Lexa een uitstekende datingsite om dit te realiseren. Je hoeft hiervoor niet eens een betaald membership te kiezen, want je kunt al aardig uit de voeten met al het moois dat het gratis membership te bieden heeft. Het is dan ook goed om te weten wat je kunt doen met een gratis lidmaatschap.

Gratis aanmelden bij Lexa

Om lid te worden van Lexa en zodoende toegang te krijgen tot de beveiligde omgeving waar je andere leden zult kunnen ontmoeten, dien je je eerst aan te melden. Dit is al helemaal gratis. Er zijn dus geen aanvullende kosten om deel te worden van deze onlinegemeenschap. Dit maakt de drempel om lid te worden al gelijk keen stuk lager. Je kunt je aanmelden via de website en hier heb je enkel je e-mailadres en een gebruikersnaam voor nodig. Na het aanmaken van je account, kun je met dezelfde gegevens inloggen op zowel de website als de dating app. Gelijk kom je dan in de omgeving waar je een eigen profiel kunt aanmaken.

Jouw gratis profiel is je visitekaartje

Het profiel is je visitekaartje waarop andere leden hun eerste indruk van jou zullen baseren. Het is dan ook zeker belangrijk dat je hier voldoende aandacht aan besteedt. Je wilt immers wel gelijk goed over komen en met een zorgvuldig ingevulde profielschets, waaruit je interesses, voorkeuren en humor blijkt, zal je ongetwijfeld door veel leden als aantrekkelijk worden beschouwd. Er zijn enkele vragen die je kunt beantwoorden om zo tot een duidelijk profiel te komen. Het is hierbij niet verplicht om op alle vragen antwoord te geven, echter bied je zo wel aan de andere leden de juiste informatie, waarop zij kunnen inschatten wie je bent en of er een aantrekking is. Ook kun je gratis meerdere foto’s aan je profiel toevoegen. Ook dit helpt uiteraard bij het bieden van een goede eerste indruk.

lexa account

Op zoek naar singles

Na het aanmaken van het profiel kun je op zoek gaan naar interessante singles. Ook kun je heel gemakkelijk zelf worden gevonden, aan de hand van de profielschets en de daarin vermelde informatie. In de zoekmachine kun je duidelijk aangeven waarnaar je op zoek bent en op grond van die gegevens zal er gezocht worden naar overeenkomstige profielen. Deze zullen dan aan je worden getoond, zodat je de profielen van deze leden kunt gaan bekijken. Je voorkomt zo dat je eindeloos in de grote hoeveelheid aan profielen moet spitten, zonder dat er een enkele overeenkomst in interesse aanwezig is.

aangenaam en effectief

Enkel de beste kandidaten zullen aan je worden getoond. Dit maakt het zoeken naar een date aangenaam en effectief. Dit zoeken in de zoekfunctie is een onderdeel dat wordt aangeboden in het gratis lidmaatschap. Lexa onderscheidt zich tot andere datingsites en apps doordat de mogelijkheid om te swipen is weggelaten. Potentiële datekandidaten worden zo niet enkel op uiterlijk gekozen, maar er wordt zo gezorgd voor iets meer aantrekking gebaseerd op inhoudelijke informatie.

lexa profiel

Berichten versturen aan singles

Het is zeker mogelijk om leuke profielen te bekijken en zo een indruk van aantrekkelijke leden. Bij het gratis membership kun je echter niet een persoonlijk bericht versturen aan de leden die je aandacht hebben. Hiervoor zul je moeten overstappen op een betaald abonnement. Wel is het mogelijk om de berichten die andere leden naar jouw profiel sturen, te lezen met een gratis lidmaatschap.

Opties met een gratis lidmaatschap:

 • Profielen bekijken
 • Toegang zoekfuncties
 • Flirts versturen
 • Members toevoegen aan favorieten
 • Berichten versturen aan premium members
 • Chatten met premium members

Kortingen op datingsite lexa

Datingsite Lexa heeft regelmatig kortingcodes beschikbaar die je de mogelijkheid geven om tegen een gereduceerd bedrag een lidmaatschap af te sluiten. Ook is het vaak mogelijk om 3 dagen gratis te daten bij Lexa. Je krijgt dan geheel kosteloos toegang tot de gehele website en met al zijn functionaliteiten!

Betaald abonnement

Wil je toch echt met iemand in contact komen en een gesprek uitwisselen dan moet je upgraden naar een betaald abonnement. De enige manier om een ander lid te laten weten dat je interesse is gewekt is door een flirtbericht te sturen. De ander zou dan jou een bericht kunnen sturen die je wel kunt lezen met een gratis abonnement. Er zijn zo zeker voldoende mogelijkheden met een gratis membership om een eerste indruk van de datingsite te krijgen.

Wat zijn de plus- en minpunten van datingsite Lexa?

 • De grootste database met leden van alle datingsites
 • Geschikt voor het vinden van een serieuze relatie
 • Gratis aanmelding
 • Hulp van een datingcoach
 • Dating events bij jouw in de buurt
 • Beperkte mogelijkheden met een gratis lidmaatschap
 • 4.6
  Populariteit

  Lexa is de grootste datingsite van Nederland. Doordat ze zeer actief zijn in de media hebben ze een groot aantal leden. Wij schatten het aantal actieve leden op ongeveer 350.000. Deze datingsite is al 4 jaar achter elkaar uitgeroepen tot betrouwbaarste datingsite van Nederland. Dit onderzoek werd gedaan door Reader’s Digest. De verhouding man en vrouw op deze datingsite is ongeveer 50/50. Door het grote aantal leden is de kans op een succesvolle match groot. Daarom valt het aan te raden om je bij deze datingsite in te schrijven. Ook zit je hier goed als je een buitenlandse date zoekt. Lexa is actief in een groot deel van Europa.

 • 4.4
  Gebruikersgemak

  Layout – de website  heeft een moderne layout en lichte kleuren. Dit geeft het geheel een cleane en frisse look.
  duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door Lexa gaat eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

 • 4.4
  Functionaliteiten

  De hoeveelheid functionaliteiten zijn ruim voldoende. Leden kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

  Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, Foto’s en Video’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Favorieten opslaan, Uitgebreid zoeken en een Helpdesk.

  Lexa blijft zich ontwikkelen en er komen regelmatige nieuwe leuke functies beschikbaar.

 • 4.3
  Klantenservice

  De klantenservice van Lexa kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier of door hun direct te mailen. Het Nederlandse emailadres is customercare@lexa.nl. Ervaring leert dat de datingsite redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten. Wij beoordelen de klantenservice dan ook heel goed. Zorg ook dat je zelf eerst even de FAQ leest voordat je een vraag stelt, dan ben je zelf ook goed op de hoogte.

 • 3.8
  Kosten

  De prijs kwaliteit verhouding is goed. Lexa geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat Lexa een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. In verhouding tot andere bekende datingsites is deze datingwebsite zelfs goedkoper. Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

 • 4.3 Uitstekend
  Totaalscore

Veel gestelde vragen:

Hoe werkt Lexa?

Inschrijven bij Lexa is heel eenvoudig. Je hoeft enkel een aantal basis gegevens in te vullen zoals je: woonplaats, geboortedatum en een gebruikersnaam. Vervolgens beantwoord je enkele profielvragen. Aan de hand van deze antwoorden zul je gekoppeld worden aan potentiële leuke dates.

Hoeveel leden heeft deze datingsite?

Het aantal actieve Leden op lexa.nl schatten wij rond de 100.000 en 150.000. Deze datingsite is hiermee de grootste datingsite qua ledenaantal van Nederland. De datingsite geeft zelf aan dat er sinds 2002 meer dan 2 miljoen leden zich hebben aangemeld.

Wat is de opzegtermijn van een lidmaatschap?

 • Je kunt het lidmaatschap op elk gewenst moment stopzetten door deze ten minste 48 uur voor de vervaldatum te annuleren.
 • Wanneer je een Volledig lidmaatschap hebt, dien je eerst je automatische verlenging te annuleren voordat je het profiel verwijdert.

Welke kortingen zijn er?

Wij ontvangen regelmatig exclusieve kortingen voor deze datingsite zoals de “3 dagen gratis lexa” actie. Benieuwd welke actuele kortingen er nu zijn? Kijk op de Lexa kortingcode en acties pagina.

Hoe kan ik inloggen bij Lexa?

 • Je kunt alleen inloggen bij Lexa wanneer je (gratis) account hebt aangemaakt.
 • Heb je een account aangemaakt? Aan de rechter bovenzijde klik je op groene “aanmelden” button. Vervolgens voer je je e-mailadres en wachtwoord in om je aan te melden.

Hoe kom ik in contact met de Lexa klantenservice?

Er zich verschillende mogelijkheden om contact te krijgen met de klantenservice. Lexa is een handelsnaam van Meetic Netherlands B.V.

 • e-mail:
  customercare@help.lexa.nl
 • Telefoonnummer:
  tel. +31 (0) 208084775
  (Bereikbaar op donderdag van 10:00 t/m 12:00)
 • Post Nederland:
  Meetic Netherlands B.V.
  Postbus 10813
  1001 EV, Amsterdam
 • Post Hoofdkantoor:
  MeeticGroup, p/a Meetic S.A.S.
  6 rue Auber
  75009 Parijs, Frankrijk

Hoe kan ik Lexa opzeggen?

Kijk op onze “Lexa opzeggen” over meer informatie voor het verwijderen en opzeggen van een account of lidmaatschap.

Laats bijgewerkt: 02 augustus 2021

955 reacties op “Lexa – Kosten, Review en Ervaringen”

 1. Avatar for akruisbegge akruisbegge schreef:

  Mijn god zeg wat een vrouwonvriendelijke reacties lees ik hier, alsof de mannen zoveel beter zijn, stellen ook hele hoge eisen hoor. En dan zwijg ik nog over het uiterlijk, ja ook onder de mannen, pa flodders dus. Dus ga nu niet doen of alleen vrouwen hoge eisen stellen mannen doen dit net zo goed. Niet iedereen is betalend lid dus kan geen berichten lezen of sturen daar wel eens aan gedacht heren!!
  Dus #DOESLIEF tegen elkaar. Niet alle dames lopen op hakken, of dragen jurken /rokjes enz so what! Ben ik dan geen vrouw omdat ik daar niet aan mee doe? Dat is jullie beeld van een vrouw, die moet sex uitstralen.En ja ook mannen willen een vrouw die een baan heeft en een huis enz, dus mannen kijk en luister eens naar jezelf.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   onzin, vele mannen klagen over de vrouwen op date site , de meesten zijn wel veel eisende, reageren niet[terug] en zijn arrogant en zien er niet uit… ik zie na jaren nog steeds de zelfde vrouwen er op staan, waarom lukt het ze niet om aan de man te komen? ik weet het wel, het ligt puur aan haar.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   lees verhaal vermoeiend hier boven; dus de mannen hebben gelijk, ik ben het ook met je eens vermoeiend, een en al probleem vrouwen, .

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Het gaat er niet zozeer dat men eisen stelt, maar des te meer dat de eisen die men stelt niet worden gedekt door wat men zelf te bieden heeft. Dit komt door een totale overschatting. Welke weer komt door de overvloed aan keuze die een online applicatie nu eenmaal aan vrouwen biedt.
   Overigens is er niets mis mee dat een vrouw zich aantrekkelijk kleedt. Dat heeft niets met veeleisende te maken maar met aantrekkingskracht. Dat begrijpen met name feministisch ingestelde vrouwen niet Dan zie je van die korte pittige kapsels, een vierkant montuur, 2 voor de prijs van 1, een slecht zittende spijkerbroek en een goedkope sweater die een afdankertje van haar ex had kunnen zijn. En mannen interesseert het dikwijls geen reet wat een vrouw doet, of wat ze gestudeerd heeft. Het idee dat dat wel zo zou zijn is een weerspiegeling van het eigen denken.

  • Avatar for Mo Mo schreef:

   Ik ben een vrouw en heb me gisteravond aangemeld op Lexa. Als ik nu op mijn app kijk en ik kijk naar het poppetje rechts onder, staat daar het getal 730 bij (geen grapje… en terwijl ik dit type wordt het al 732). De meeste vrouwen zijn helemaal niet arrogant, maar wat moet je met zo’n groot aanbod aan mannen? Ik zit nu dan op Lexa (nog onbetaald), maar heb verschillende datingapps gehad… overal hetzelfde verhaal. Ik moet keuzes maken, kan niet iedereen vriendelijk te woord staan. Dat is onmogelijk!
   Ik ben het eens met akruisbegge hierboven dat mannen evengoed eisen stellen… en ook ik zwijg maar over het uiterlijk (en de onverzorgdheid) van vele vele mannen. Ben heus niet zo kieskeurig en kijk echt wel door een slechte foto heen. Een leuke profieltekst is bij mij vaak doorslaggevend. Iemand spreekt je aan of niet.
   Ik ben gewoon mezelf, doe me niet anders voor. De ene keer draag ik hakken, de andere keer sneakers, de ene keer een rokje, de andere keer een spijkerbroek. Ik laat me niet vertellen wat ik aan moet… door niemand. Oordeel eens niet zo snel over een ander (geldt voor zowel mannen én vrouwen) en laat elkaar in de waarde. Ook ik heb slechte ervaringen gehad, maar dat wil niet zeggen dat ik alle mannen over dezelfde kam scheer. Kijk eens met een eerlijke spiegel naar jezelf en dan pas naar een ander. Uiteindelijk krijg je wat je zelf uitstraalt. Liefs X

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   @Mo
   Als je als vrouw binnen een dag meer dan 700 views hebt (terwijl de meeste mannen dan maar een paar) dan weet je hoe scheef de verhoudingen zijn.
   Bij de overvloed aan keuze zal men zich uitsluitend richten op de top 10 a 20 % van mannen zo bleek uit onderzoek door datingsite OK cupid. Ik kan het de vrouwen dan ook helemaal niet kwalijk nemen dat ze de lat zo hoog gaan leggen, maar dan moeten ze ook niet klagen dat ze maar geen geschikte man kunnen vinden, dat mannen alleen maar sex willen etc, klagen over ONS etc.
   Ik scheer niet alle vrouwen over een kam overigens, maar het onderzoek door OK cupid laat wel zien hoe de meeste vrouwen te werk gaan. uitzonderingen zullen er altijd zijn.

 2. Avatar for Barbara Barbara schreef:

  Allemachtig… wat een vrouwonvriendelijk geleuter hier.. blijkbaar zijn hier een paar mannen ernstig op hun pik getrapt

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Barbara: schrijf je eens in als man zijnde op een willekeurige datingsite en ervaar hoe het is!

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   nee is niet zo barbara, ik hebt het ook ervaren als leuk uit ziende man, mgtow hebt gewoon gelijk wat ie schrijft, zo is de nederlandse vrouw nu eenmaal, helaas.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ik date nu dan ook weer met een buitenlandse dame……
   Zij heeft ook niet van dat manonvriendelijke feministische geleuter.
   Zij verwacht initiatief van een man en waardeert dat ook.
   Een leuk verzorgd voorkomen, mooi bos haar.
   Groot verschil met de kortgeknipte cougar vrouwen die je op een datingsite kunt regelen.

  • Avatar for zucht zucht schreef:

   Echt wel ! Ik durf eerlijk te zeggen dat ik er wel knap uit zie en in het verleden ook best mooie vrouwen heb gehad, maar de vrouwen tegenwoordig. Eisen, eisen, eisen en eisen. Zie al maandenlang dezelfde mooie vrouwen. Nou, kan me niet vertellen dat er geen leuke man tussen zit. Ik heb een goede baan , net huis, alles op orde, zie er goed uit, hoog opgeleid, noem maar op, maar toch blijven ze eisen en is het gras weer groener ergens anders… ( lees jongere man met NOG meer ambities kennelijk). Triest hoor.

 3. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Een van mijn assistenten maakte ook gebruik van lexa. Een mollige assistente, niet zo aantrekkelijk, met meerdere kinderen en financiele problemen. Ik vroeg haar naar het aantal matches en zij vertelde dat ze in de eerste weken tientallen matches+berichten kreeg per dag!. Dit vlakte daarna af naar ongeveer 5 per dag. Het moge duidelijk zijn dat het beantwoorden van al deze berichten nogal wat werk is. Dus veel vrouwen zullen dat alleen al vanwege de tijd niet doen. Ze had meerdere dates per week. Uiteindelijk koos ze een man met goede baan en veel centen. Dit was de derde kandidaat sinds ze gescheiden was.
  Kun je je voorstellen hoe het gaat als een vrouw er nog wat leuk uitziet. Dan heeft ze een secretaresse nodig om alle berichten af te handelen.
  En de knapste kandidaat blijkt dan op termijn geen goede keuze te zijn en het circus begint weer opnieuw. Lekker voor de kinderen maar niet heus……

 4. Avatar for Anne Platteschor Anne Platteschor schreef:

  Officiele ……OPZEGGING LEXA DATINGSITE

  Per 27 mei Voor 27 Juni 2019 half jaar abonnement Betaald TOT….. 27-06-2019
  Ga niet meer Re-Activeren.

  Met groet

 5. Avatar for superboer superboer schreef:

  ja voor ons de man telt dat ook mgtow/ want wat je tegen komt aan vrouwen op een date site, is niet om naar huis te schrijven velen NIET aantrekkelijke vrouwen, van de 100 maar 2 echt aantrekkelijk, de rest hebt het allemaal [net] niet.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Zelfs onaantrekkelijke vrouwen zijn er zeer kieskeurig en gaan voor een man die duidelijk aantrekkelijker en succesvoller is dan dat zij zelf is. Dit noemt men hypergamie. Vervolgens klaagt ze over ONS…… Natuurlijk gaat een dergelijke man niet aan haar binden, haar introduceren bij familie en vrienden. Heel veel vrouwen klagen over ONS en sexistische mannen maar zien niet in dat zij evengoed zeer oppervlakkig te werk gaan.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Als je een aantrekkelijke vrouw op een datingsite ziet vraag dan even naar het jaartal van de fotoos. Het merendeel van mijn dates leek echt niet op haar foto; vaak heel wat kiloos zwaarder! de fotoos waren van jaren terug.
   Pas ook op met fotoos van vrouwen die als een zeehond op het gras liggen (vaak dito figuur) en fotoos van alleen het gezicht. Ook worden vele filters toegepast zodat de rimpels en kraaienpoten worden gemaskeerd.

  • Avatar for zucht zucht schreef:

   95% van de vrouwen die op de foto knap lijken zien er in het echt stukken minder uit en dan ook nog eisen eisen en eisen. Luister, als j 45 bent dan hebben de meeste gewoon rimpels. Is niet erg, maar laat dan recente foto’s zien en doe niet of je nog steeds het gewilde meisje van 20 jaar terug bent , want dat ben je niet meer ( in het echt).

 6. Avatar for danny danny schreef:

  Welke Man hebt ervaring met Lexa? is het wat? Bedoel, reageren de vrouwen wel terug? of veel niet betalende leden?

 7. Avatar for danny danny schreef:

  wie heeft ervaring met Lexa? Als Man zijnde wil ik mij inschrijven;

  • Avatar for Tupolev 144 Tupolev 144 schreef:

   Mijn vertrouwen in Lexa wordt op de proef gesteld doordat mijn profiel bekeken wordt door iemand maar dit niet daadwerkelijk zo is in sommige gevallen.
   Lexa doet dit zelf en voegt ook personen toe aan mijn favorieten terwijl ik zeker weet dat het niet door mij gedaan werd.
   Ophouden hiermee!!!!!

  • Avatar for wilma wilma schreef:

   Ik ben er nu 3 dagen op maar me mail word platgebombardeerd met berichten , en er staan steeds fotos van mannen die ik heb geliked maar dat heb ik niet zelf gedaan ,beetje vreemd ook met member worden vind ik het lastig het membership word automatisch verlengd voelt niet relaxed! En als je 1 maand wil moet je perse met paypal of creditcard betalen!

 8. Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

  .

  “How a woman appears to a man can determine how she will be treated”

  – John Berger

  ********************************

  Bovenstaande wijze uitspraak hebben Oost-Europese dames maar al te goed begrepen.
  Een wijze les voor West-Europese dames die zichzelf een beetje kwijt zijn??

  .

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Het schijnt dat ze vaker geslagen worden, misschien daarom zoveel make-up?

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   en altijd is de man weer de schuldige mgtow/ mgtow, hebt jij ervaring met de lexa dames? vaak lees ik dat ze niet reageren op een berichtje, wie hebt als man ervaring met de lexa dames?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ik sta op geen enkele datingsite meer, al lang mee gestopt.
   Als je alleen maar kijkt naar het aantal ingeschreven vrouwen dan weet je genoeg. Dat zijn er per provincie en per leeftijd gewoon veel te weinig. Er zijn wel heel veel mannen op datingsites zodat vrouwen er heel kieskeurig kunnen zijn, iets dat bevestigd is door onderzoek. Dus als man met doorsnee uiterlijk maak je weinig kans. Over het soort vrouw maar te zwijgen. De meesten presenteren zich niet aantrekkelijk; onverzorgd, veeleisend. Vaak hebben ze niet eens de moeite genomen een leuke tekst te schrijven. Tot slot nog de wanpraktijken van datingsites zelf zoals fake-accounts, inactieve accounts van vrouwen die zich ooit eens hebben ingeschreven maar bewust niet worden opgeschoond, stiekeme verlenging van abonnementen, slecht ontworpen websites.
   Moet je ook nog voor betalen!@

 9. Avatar for PSY PSY schreef:

  Kwisvraag:

  Hoe noem je iemand die:
  – graag wordt aanbeden, maar in werkelijkheid onzeker is
  – veel afgeeft op anderen
  – constant uit is op complimentjes
  – zichzelf superieur voelt
  – anderen weinig waardeert, en altijd de strijd aan gaat met de ander
  – anderen altijd de schuld geeft omdat het altijd aan de ander ligt
  – constant uit is eigen voordeel, zonder daarbij rekening te houden met de ander.

 10. Avatar for leerlezen leerlezen schreef:

  Voor als die van Nederland en heel Europa en Amerika.

  Sterkere dan gemiddelde financiële situatie: vrouwen zullen nauwelijks een relatie aangaan met een man die niet op zijn minst een stabiele financiële situatie moet hebben om haar periodieke giften, uitstapjes, gratis eten, enz. Te bieden.

  Sociale status: hoogstwaarschijnlijk heb je een gemiddelde baan die niemand echt respecteert of waar je naar opkijkt, dus ze heeft het gevoel dat ze niet serieus wordt genomen als ze een relatie heeft met ” een man zoals jij ” (zo denken ze ).

  Het is de harde waarheid, maar het is de waarheid, hou ervan of haat het.

  • Avatar for No woman - No cry No woman - No cry schreef:

   Tegenwoordig is het single zijn steeds vaker een hogere status dan ‘een vrouw aan je zijde hebben’. Deze vrouwen zijn immers immense kostenposten, zeker op de lange termijn. Het is een desinvestering. Ik zou er dan langer voor gewerkt moeten hebben eer ik mijn pensioen gereed zou hebben (als ondernemer). Die pleziertjes met vrouwen zijn op diverse andere manieren te verkrijgen dan op datingsites (al zij die er ook daar wel!).

   Helaas blijkt de gemiddelde vrouw op datingsites niet in staat haar eigen broek op te houden. Het is het beeld dat MGTOW hier schetst: op een flatje drie hoog met haar katten, zeurend over haar exen.Je moet het ‘samen willen zijn met een vrouw’ gewoon zakelijk bekijken: de gemiddelde vrouw op datingsites levert te weinig voor wat ze van je verlangt en de tand des tijds doet daar ook nog wat van af.

   Ga lekker ‘shoppen’ in Oostbloklanden. De marktverhoudingen liggen daar heel anders…

  • Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

   interessant op youtube: 5 MORE reasons NEVER to date a Ukrainian Girl

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   @leerlezen; dit is precies wat men verstaat onder hypergamie! Eigenlijk van alle tijden want zo selecteren vrouwen. Net zoals mannen op uiterlijk selecteren. Door moderne internetopties selecteren vrouwen echter niet alleen op status maar (vooral) ook op uiterlijk. Onderzoek heeft dit aangetoond.
   Er zijn te weinig mannen die aan het gehele eisenpakket (uiterlijk + status) voldoen. Er komen steeds meer singles en het geboortecijfer daalt. Steeds meer mannen gaan MGTOW, al is het in Nederland nog niet zo zoals in Amerika.

 11. Avatar for superboer superboer schreef:

  mgtow/ vaak staat dan in profiel van de vrouw[en] ik ben koppig/ ik kan een heethoofd zijn/ ik kan eigenwijs zijn/ en meer. tja mgtow, vaak schreef jij al; de scheidingen gaan vaak uit van de vrouw, [ als man zijnde maar misschien goed ook] denk dat op date site veel probleem vrouwen opstaan [ ook mannen],ik denk dat je er geen normale vrouw op zult vinden, en een normale vrouw gaat niet op date site, op enkele na dan. en dan die vele eisen pakket van ze; ga je schamen zal ik zeggen, of vraagt het sinterklaas! van de 100 vrouwen op de site vond ik er maar 2 leuk om te zien, vaak staan er naar jaren nog de zelfde types op, ik als man zegt jullie; niet aan beginnen die date sites, niks weert.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Onderzoek laat zien dat 70% van de echtscheidingen door de vrouw is geïnitieerd. Amerikaans onderzoek laat zien dat bij scheidingen waar een hoog opgeleide vrouw bij betrokken is, dat de kans dan meer dan 90% is dat de vrouw de initiatiefneemster is. Tijdens een scheiding is de man doorgaans de netto betaler. Eventuele kinderen raken emotioneel beschadigd. In Nederland leeft 1 op de 3 kinderen in een gespleten gezin. Bedankt feminisme!
   Vervolgens staan deze narcistische en amorele vrouwen op datingsites en apps en zoeken een man die een leuke aanvulling maar geen invulling is. Vrij vertaald; die haar luie parttime leventje financieel kan ondersteunen. Je merkt het al tijdens de eerste date waar jij de kilometers mag maken EN de consumpties betaalt. Want zij is het waard…..zij wil veroverd worden.
   Nee, jij als man bent de prijs. Niet die luie bitch. Ga maar eens na wat ze zelf bereikt heeft in haar leven. Wat haar hobbies en interesses zijn. Dan ontdek je dat de meeste vrouwen op datingsites arrogant en lui zijn maar slechts weinig te bieden hebben.. Kunnen vaak niet eens netjes en goed gekleed op een date verschijnen. Praat je even met haar dan komen de problemen al snel aan het licht; chronische ziekten, conflicten met familieleden, conflicten op het werk, rammelende eierstokken, dominant gedrag/bitcherig, geen gevoel voor humor etc etc. Een enkel conflict is nog geen rode vlag, de combinatie van problemen is echter veelzeggend. Als je een veeleisende probleemvrouw zoekt dan zit je goed op een datingsite. Je hoeft alleen maar een paar honderd originele berichten te sturen en misschien reageert er dan iemand.
   Succes!

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   ja zo is het wel is mijn ervaring op een dating site Mgtow/ vele vrouwen hebben problemen, bah. en dan al die verwende vrouwen hier, ook een eisen pakket waar we als man niet aan kunnen voldoen, als man zal ik niet [meer] aan een dating site beginnen.. vaak zijn het ook nog iet eens aantrekkelijke vrouwen nee; dik, onverzorgd,geen kapper gezien de laatste jaren,en problemen.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Deze kan geen vrouw vinden rijdt in een scoot mobiel. Heb hem ook op dating site gezien hij is kapot lelijke hoor die MGTOW.

 12. Avatar for superboer superboer schreef:

  de nederlandse vrouw is zeker gemakzuchtig en de meesten lui aangelegd, daarbij veel te verwend ook; plus een eisen pakket waar je u tegen zegt; gewoon naar de okraine ja, daar lopen mooie lieve
  NIET gemakzuchtige of luie vrouwen rond.

 13. Avatar for superboer superboer schreef:

  mgtow/ gelooft jij in die speeddate avonden? tja net wat die man schreef; velen hebben een eisen pakket van hier tot tokio, en vaak spelen ze het alleen maar, alleen maar voor de lol tegen over hun vriendinnen zegt die man ook. ja klopt, in oekraine zijn de Dames vele malen mooier en verzorgder dan hier de vrouwen, hier zijn ze niet echt aantrekkelijk, en vaak onverzorgd, en te dik.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   speeddate?
   Nee joh, met volle ‘speed’ richting oekraine.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   ja klopt; vanaaf in t nieuws rtl gezien,leuke oekraine.. die dames daar, mooi en slank. kijk maar vanaaf terug nieuws van 19-30 uur mgtow/ heerlijke mooie vrouwen joh.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Deze denkt dat oekraine niet deugen. Hij rijdt in een scoot mobiel.

 14. Avatar for superboer superboer schreef:

  mgtow/ ik las dat een man pas geleden op een speeddaten was geweest; hij schreef dat de vrouwen daar ook al heel veel eisend zijn/waren, ja kan best mgtow, geen man kan er aan voldoen schreef hij, en je word in de zeik genomen daar door meiden groep wie er op uit zijn, en maar wat aan klooien. ik gelooft daar wel in, bedoel dat vrouwen zo zijn. geloof jij in speeddaten mgtow? ik niet zo.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ik ben nu aan het chatten met wat oekrainse vrouwen. Die willen mij wel daar ontvangen. Daar zijn de vrouwen gemiddeld gezien toch een stuk slanker, dragen mooie jurken en hakken en zien er verzorgd uit. Echte vrouwen. Ook zijn er velen die gestudeerd hebben en engels spreken. Retourtje met vliegtuig heb je al voor zo’n 250 euro.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Let wel, ik zeg niet dat je een Oekrainse meteen hier naar toe moet halen.
   Ga er heen voor een leuke citytrip en leuke ontmoetingen.
   Het is goed voor je zelfvertrouwen.
   En het is goed om te zien dat er een verschillende mentaliteit is.
   Golddiggers pik je er wel snel uit; die willen meteen shoppen.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   waar je ziet dat in NL er veel cougarvrouwen zijn, kun je in oekraine gaan voor een vrouw die zo minstens 10 jaar jonger is.
   Het helpt hierbij natuurlijk wel als je er netjes uitziet en een goede baan hebt.

  • Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

   En niet te vergeten: door het vrouwenoverschot daar (of anders gezegd: het tekort aan mannen) heb je sowieso al een streepje voor. Als je dan idd er netjes en verzorgd uitziet en wat te besteden hebt, ben je net als koning éénoog in het land der blinden.

   (Ik moet het toch weer even zeggen: die oostblok dames weten zich altijd mooi te houden en mooi te presenteren. Die zijn gemiddeld gezien niet gemakzuchtig of lui)

 15. Avatar for superboer superboer schreef:

  mee eens mgtow/ maar zelfs een ONS wil ik nog ga niet met ze[ op enkele na] wat een niet aantrekkelijke vrouwen staan er op de site man, van de 100 vrouwen vind ik er maar 2 echt leuk om te zien; mijn spreekwoord luid dan ook; Het is het allemaal net niet; kijk maar eens naar die fotos mgtow/ als jij 100 vrouwen hebt bekeken denk dat jij het met me eens bent, niks geen aantrekkelijkheid aan; welke site je ook bezoek; allemaal van zelfde laken een pak.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ja, en je ziet ook telkens dezelfde vrouwen, ingeschreven op meerdere apps of sites tegelijk. Zo had ik even rondgekeken op happn en zie vrouwen die ook allemaal op Tinder staan.
   Waarom lukt het ze maar niet?
   Simpel: veel eisen maar weinig te bieden.
   Uit de markt geprijsd, onmogelijke krengen.
   En je moet nog best jezelf uitsloven wil je wat bereiken bij haar. Want er vechten nog wel honderd andere mannen om ook bij haar in de gratie te komen. Vraag maar eens naar het aantal matches dat ze heeft, ga je schrikken.

  • Avatar for vrouw82 vrouw82 schreef:

   Typische reactie hoor. Ik snap wel dat jullie geen dame hebben heren. Ik zit op meerdere datingsites en dat is niet omdat ik veel eisen heb en weinig te bieden, maar omdat er geen fatsoenlijke vent rondloopt boven de 35. Alleen getraumatiseerde figuren of ze willen een barbiepop. En zie hier.. weer geklaag over uiterlijk

   En het aantal matches wat iemand heeft… tja.. kunnen we er iets aan doen dan? Denk je dat ik zit te wachten op al die matches waarvan de helft geen woord zegt?

   Niet zo klagen en dingen eens van een andere kant bekijken dan alleen je eigen referentiekadertje.

  • Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

   @vrouw82: Leuk dat we over jouw referentiekader kunnen lezen! Dat is niet anders dan ik had verwacht. Het gemiddelde aanbod mannen zal, net als het gemiddelde aanbod vrouwen, niet van een bijzonder niveau zijn (of juist wel, het is maar van welke kant je het bekijkt). Ook de mannen op datingsites zijn gemiddeld genomen niet erg spraakzaam en komen hooguit tot een ‘hoi’ of hallo’. En als er meer uitkomt dat wordt het al snel ranzig, om nog maar te zwijgen van de foto’s met de gevangen vis en het ontblote bovenlijf…

   Helaas moet ik MGTOW grotendeels wel in het gelijk stellen, maar als man zag ik op dating sites natuurlijk enkel het aanbod vrouwen, zoals jij enkel het aanbod mannen ziet. Tel daarbij op dat datingsites veel oude- en nepprofielen hebben en je hebt reden genoeg tot klagen.

   Maar ja, nu sta ik samen met jou en MGTOW als een kind te stampvoeten…

   Ergo: datingsites zijn zonde van je geld/energie.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   En wat is een fatsoenlijke vent?
   Uit onderzoek blijkt dat wat vrouwen als fatsoenlijk ervaren de bovenste top 10 a 20% is. De rest vindt men niet aantrekkelijk.
   Het gekke is dat wanneer je refereert aan de feiten je ‘shaming language’ om de oren krijgt. Je bent een klager, of verbitterd, bla -bla.
   Er is daarnaast ook onderzoek dat laat zien hoeveel berichten mannen en vrouwen krijgen. mede door de scheve man/vrouw verhouding zie je dat vrouwen veel meer berichten dan mannen krijgen. Ik heb diverse vrouwen hier naar gevraagd en zij bevestigen dat ze tientallen berichten per dag hebben. De veelheid aan keuze zorgt ervoor dat vrouwen zeer kritisch worden.

 16. Avatar for superboer superboer schreef:

  mgtow/ ik hebt 1maand op lexa gestaan/ geen reacties gekregen veel kijkers, veel niet aantrekkelijke vrouwen, sommigen zien er wel leuk uit maar je kunt als man zo veel berichten sturen maar een reactie van haar ho maar, hoe kan dat toch vraag ik mij af? ook heel veel vrouwen met problemen hebt ik gemerkt, denk niet als je als man zijnde hier je grote liefde zult vinden, hoe denk jij er over mgtow? welke site is wel wat? bedoel waar de vrouw WEL wat wil? [relatie] of geen site.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Er is onderzoek gedaan naar het online zoekgedrag van vrouwen. Dat onderzoek laat zien dat vrouwen de meeste mannen als onaantrekkelijk beschouwen. Meer dan 80% van de vrouwen heeft enkel oog voor de top 20% van mannen wat betreft uiterlijk. Dit noemt men ook wel de 80/20-regel. De top 20% die geselecteerd wordt moet natuurlijk nog wel voldoen aan een aanvullend eisenpakket (juiste baan, status etc).
   Dus als je niet tot de absolute top behoort maak je vrijwel geen kans.
   Dus je hebt veel kijkers maar er geldt: ‘gewogen en te licht bevonden”.
   Hedendaagse vrijgezelle vrouwen zijn te veeleisend. Zelfs onaantrekkelijke en obese vrouwen met een kort pittig potkapsel vinden zichzelf de hoofdprijs. Het maakt niet uit op welke site of je app je zoekt. De verwaandheid, arrogantie en het narcisme spat er van af. Totaal ongeschikt voor een relatie zijn deze vrouwen. Via een datingsite of app heb je af en toe een one night stand met een niet zo aantrekkelijke vrouw (ONS= niet voor herhaling vatbaar), dat is het enige waar deze vrouwen goed voor zijn: pump&dump. Gewoon ergens goedkoop een drankje doen (geen duur diner) en daarna een eenmalig vertier. Door de spanning van het eerste moment is dan een niet zo aantrekkelijke vrouw nog wel te doen. Als je meer verwacht dan dat kom je bedrogen uit.

  • Avatar for vrouw82 vrouw82 schreef:

   Een dikke vrouw met zelfvertrouwen is ongeschikt voor een relatie? Whahaha. Kijk hoe je hier tekeer gaat en hoe je over vrouwen praat. Laat die vrouwen alsjeblieft met rust ja, want niemand zoekt op een datingsite een stampvoetend kind.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Alweer ‘shaming language’ …..
   Enige dat ik aangeef is dat je op datingsites als man veel lager op de ladder staat dan een vrouw. Iets dat gewoon ook is aangetoond door onderzoek. De 80/20-regel. Iedere man die gebruikt maakt van datingsites herkent ook wel de eisen- en wensenlijstjes die veel vrouwen er schaamteloos postuleren. Ok, prima, maar dan is de vraag wat heeft zij dan als tegenprestatie te bieden. dat blijkt niet veel meer dan een vagina te zijn……
   En dikke vrouwen dat heet tegenwoordig ‘volslank’ .

 17. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  @ Man koopt ring
  Moraal van het verhaal: ga niet trouwen!
  Het huwelijk is alleen in het voordeel van de vrouw. Want de man betaalt alles, en is de sjaak bij een scheiding. De meeste scheidingen zijn op initiatief van de vrouw. In geval van een hoog opgeleide vrouw zelfs meer dan 90% !!!!!! Alles wat in een huwelijk te krijgen is kun je ook daar buiten krijgen. Bedankt feminisme!

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Deze kan geen vrouw vinden en rijdt in een scoot mobiel. Ze wijzen hem allemaal af.

 18. Avatar for patrick patrick schreef:

  Wij zijn 9 jaar getrouwd en gelukkig nog steeds geen ruzie gehad. Wij werken bij bij een bank en snappen waar de ander mee bezig is. Wij hebben geen bewust geen kinderen. Hierdoor zijn wij elkaars klankbord. De laatste 2 jaren wil mijn vrouw meer bezig zijn met haar baan. Ik heb haar altijd de volle medewerking gegeven.
  Tot een paar dagen geleden.

  Min vrouw is 42 en heeft een prima baan. Van haar werk uit heeft ze een zg mentor als ondersteuning gekregen. Een paar dagen geleden bekend mijn vrouw dat ze reeds meerdere maken met de mentor vreemd is gegaan en dat ze met hem verder wil. Hij is ook getrouwd en heeft kinderen. Hij heeft tot op heden nog helemaal niks tegen zijn vrouw gezegt. Zijn vader is ziek geworden en dat is de reden dat hij nog niets heeft gezegt.

  Mijn vrouw zegt dat ze nog steeds van mij houdt, maar wil ondanks dat met haar mentor verder.
  Van een ander heb ik begrepen dat het de hormonen huishouding van mijn vrouw kan zijn. Een man koopt dan een motorfiets. Ik heb mijn vrouw geprobeerd dat uit te leggen. Ook dat ik niet geloof dat deze mentor inderdaad gaat scheiden en met mijn vrouw verder gaat.

  Ik ben er goed stuk van en ben de draad van het leven aan het verliezen. Mijn vrouw zegt bij hoog en laag dat het niet aan mij ligt. Ik weet het niet. Ik weet alleen dat ik zielsveel van mijn vrouw hou. Ik weet ook dat ik mijn vrouw aan het verliezen ben. Zo ben ik er momenteel ook van overtuigt dat de mentor toch gaat afhaken. En als hij dat doet heeft hij samen met mijn vrouw mijn huwelijk kapot gemaakt en mijn vrouw zal naar alle waarschijnlijkheid instorten.

  Het doet mij zoveel pijn om dit aan te moeten zien én er niks tegen kunnen doen. Ze is er zo van overtuigt dat het gaat werken. Ik niet. Misschien omdat ik haar niet kwijt wil. Ik weet het niet meer.
  Ik schrijf dit ik de hoop weer licht te kunnen zitten. In de hoop dat ik en reactie kan lezen waar ik moed uit kan putten. Ondertussen is mijn vrouw bezig haar familie in te lichten. Dat kan ik heks niet meer. Ik moet dit zelf zitten te behappen.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   gelijk mee kappen patrick; ik zou als man dit nooit pikken! uithuilen en opnieuw beginnen zal ik je zeggen. Wat moet je nu met zon vrouw? Strik er om heen en weg doen zal ik zeggen.

  • Avatar for Bas Bas schreef:

   Ja het is het kloten, maar herkenbaar. Iets dergelijks heb ik zelf ook mee gemaakt. ‘Meisjes’ ze maken je kapot meneer zong Raymond van het Groenewoud. Het is ook zo. Het beste is er mee kappen. Als ze een keer vreemd zijn gegaan, zal dit vaker gebeuren. Overspelige vrouwen…… werden vroeger gestenigd of op de brandstapel gezet. Hou de eer aan je zelf. Over een jaar ben je blij dat je van haar af bent. Hoe donker het nu ook is.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   Bas; zo waar als een koe; dumpen die griet, zou ik zeker doen! lopen er genoeg rond wie wel trouw zullen zijn, al worden het er steeds minder.

 19. Avatar for Rineke Rineke schreef:

  Wat een nep gebeuren is dat Lexa eigenlijk… normaal 4 tot 6 bezoekers per dag. Nu is mijn abonnement eergisteren afgelopen, gisteren ineens 96 bezoekers, ja hoor! En dat geloof ik meteen! Daar ga ik dus never nooit meer voor betalen…

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Datingsites proberen je wijs te maken dat er heel veel leden zijn EN dat jij heel populair bent.
   Het is gewoon bedrog met als doel zoveel mogelijk geld te verdienen.

 20. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Wat je vaak op datingsites ziet zijn alleenstaande moeders die geen tijd hebben om de deur uit te gaan en niemand tegenkomen. Ze hebben dan ook geen tijd om te sporten en zichzelf goed te verzorgen. Type ma Flodder krijg je dan. Zelfs deze vrouwen hebben de lat veel te hoog liggen en zullen niet snel reageren. De lat ligt zo hoog omdat vrouwen op datingsites te veel keuze hebben en vervolgens uberkritisch worden.
  Als je heel veel moeite wilt doen om kans te maken op een date met een onaantrekkelijke vrouw, dan is een datingsite iets voor jou.

 21. Avatar for superboer superboer schreef:

  Mgtow/ ik las net een reactie van een man van 30 jaar; hij schreef, geen enkele reactie van een vrouw, velen zijn NIET aantrekkelijk, ze doen NIET aan sport/bewegen, en wat er al reageerde waren zij wie de moeder van hem kon zijn. Die man was zeker niet tevreden over de vrouwen op date site. Ik hebt ook de profielen en fotos bekeken, nee van de 200 vrouwen zijn er maar 3 echt aantrekkelijk. Het is het allemaal niet mgtow/

 22. Avatar for Erik weg Erik weg schreef:

  Lexa wat doe Je?? Mijn memvership is bijna ten einde. En plots krijg je heel veel meldingen van mensen die je profiel.hevben bekeken. Dit valt niet op hoor.
  Laat de dames eerst naar eens het fatsoen opbrengen om te reageren op een reactie.
  Maar volgens mij regelt lexa dit zelf, om je naar weer te laten betalen.

 23. Avatar for superboer superboer schreef:

  ja man; altijd de zielige mevrouw uit hangen; leunen en rekenen op de man. Laten ze hun eigen boontjes maar eens doppen; tering naar de nering zetten; ze waren het fijne leventje gewent, vakanties,shoppen,wijntjes, en meer van dit gemakkelijk leventje. Wel eens goed hoe ze dan nu leven, pas op de plaats maken…. ik hebt al helemaal niks met die zeurende aandacht trekkende vrouwen. Ga je huis maar schoonmaken en ga sporten of wat ook;

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Tegenwoordig zijn vrouwen geemancipeerd en kunnen hun eigen broek ophouden. Er is dus geen reden om nog te trakteren op etentjes of een vrouw financieel te ondersteunen. Sterker nog, nice guys finish last; het wordt als een teken van zwakte gezien als je meegaat met haar grillen en grollen en jezelf kwetsbaar opstelt. Ze heeft meer respect voor een dominante zak, ze wil tegengas krijgen. Het zijn net katten die verveeld raken als een speeltje of muis niet meer beweegt. Het gaat om de uitdaging. Op datingsites ga je je tijd niet verkwisten aan eeuwige chats. Je spreekt binnen enkele dagen af of anders niet. Niks geen aandacht geven, daar is je tijd te kostbaar voor. Afspreken doe je zo goedkoop mogelijk, bij voorkeur bij haar thuis.Laat je niet intimideren door enkel haar vagina. Echt, zo bijzonder zijn de vrouwen op datingsites niet. Op zijn best gemiddeld. Vaak financieel gezien aan de grond en vaak vroegtijdige rimpelkoppen en een door baringen verwoest postuur dat lijkt op een geplofte bitterbal.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Sporten?
   Bij mij op de sportvereniging laten vrouwen het op middelbare leeftijd ineens afweten. Zie je voornamelijk vrouwen tot pak hem beet een jaar of 30. Maar daarboven niet meer. Dan hebben ze geen zin meer of zeggen het te druk te hebben. Dan kijken ze liever netflix; vaak lees je dat al in hun profieltekst. Om toch maar sociaal geaccepteerd over te komen is mevrouw natuuuuuurlijk sportief. Maar vraag je door dan blijkt ze al een poosje gestopt te zijn (ivm een of andere blessure) of het is af en toe een mooi-weer-rondje joggen in het park (vaak meer om haar outfit te showen dan dat ze echt traint). Alles moet vooral zo makkelijk mogelijk zijn. Daarom hebben ook zo vele vrouwen van die waardeloze ‘studies’ gevolgd die zo lekker makkelijk (vooral geen wiskunde) waren maar waarmee ze geen droge boterham verdient. Daar mag jij voor zorgen door haar te trakteren op een luxe diner. De meeste vrouwen op datingsites zijn gewoon lui.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   helemaal eens met jou Mgtow/ alleen als de zon schijnt en warm is; dan willen ze nog wel eens een rondje [hard]lopen, dure spullen gekocht, maar naar een paar keer laten ze het wel weer afweten; geen zin [meer] en of te lui; of slecht weer; ik vind de nederlandse vrouw zeker lui en te makkelijk aangelegd; alles moet bij ze van zelf gaan lijkt het wel; koken willen of kunne ze niet of nauwelijks, je ziet ze dagelijks in een grand cafe zitten; kijk smiddags maar eens in een stad; de kroegen zitten er vol me; moeten ze niet werken? of iets anders nuttigs gaan doen? en ook vaak komt de scheiding van een vrouw uit; mevrouwtje hebt het wel gezien; op zoek naar weer wat beters; altijd maar klagen over Man lief; laten ze eerst maar naar zich zelf kijken de verwende over het paard getilde Tutjes..

  • Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

   Volgens psycholoog Jeffrey Wijnberg vandaag in de Telegraaf zou een man een vrouw altijd financieel vrij moeten houden, ook als de dame in kwestie haar broek zelf op kan houden… Vrouwen op datingsites lijken daar over het algemeen zelf toch ook zo over te denken. Ik ga als succesvolle ondernemer toch echt niet mijn (pensioen)kapitaal samen met haar opmaken? Alhoewel ik denk dat de heer Wijnberg simpelweg beter scoort met dit soort teksten (business is business), kan ik mij soms ook niet aan de indruk onttrekken dat hij te ouderwets is in zijn opvattingen.

   Welke moderne man laat het nu gebeuren dat je intussen al je geld aan haar spendeert, met een 40% kans dat de relatie (door de vrouw) wordt beëindigd en met als resultaat dat je bankrekening dan leeg is en je intussen madam daarna nog steeds moet spekken? Een moderne vrouw zou dat ook niet meer fair vinden vandaag de dag. Zo’n anti-investering? Ik kijk wel uit!

 24. Avatar for rick rick schreef:

  Ga wat doen !!!! stomme luie wijf!!!! aanstellen om niks! Die kerel zul je niet vinden op die manier! Als je het zogenaamd zo druk heb zodat je jezelf nauwelijks kan verzorgen! Ben je zwaar achtelijk! Voor je kind is er wel een regel qua oppas of dergelijke, zodat je kunt werken en geld verdienen ipv trekken via de steunpilaar! De mijne zul je niet worden!……….ja, op het kerkhof, want daar lig jij het best!

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Laat je niet trollen!
   Sheila is natuurlijk een parodie.Een grap.
   Helaas zie je sommige denkbeelden wel zeker terug in de datingprofielen, maar mevrouw zal zeker dit niet herkennen laat staan toegeven.
   Overigens zul je er van staan te kijken hoeveel succes luie kortgeknipte bijstandsmoeders hebben op datingsites……

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   De nederlandse vrouw is sowieso kampioen in parttime werken. Vaak iets psychologisch, pedagogisch, sociologisch of een andere genderstudie.Mevrouw verwacht dat ik als man de eerste date betaal, maar misschien is het ook wel bittere noodzaak……

 25. Avatar for superboer superboer schreef:

  Een psycholoog?

 26. Avatar for Sheila Sheila schreef:

  Hallo heren, ik ben een full-time mama. Ik sta op datingsites maar het wil maar niet lukken. Ja, mama van één kind ben ik full-time. Dat betekent dus dat ik geen zin heb om te werken want met een kind heb ik het toch ZO druk!! Ik heb niet eens tijd om mijzelf te verzorgen, om eens leuke kleren te kopen. Mijn haar heb ik al kort geknipt want ‘dat is lekker makkelijk’. Ik zoek dus een vent die voor mij alles bekostigd. Ik ben lief en weet niet hoeveel ik weeg want zover gaat de schaal niet.

  Ik heb wel een vraag en misschien kan iemand mij helpen? Hoe deden onze oma’s dat vroeger toch met gemiddeld acht kinderen? Toen was een auto hebben geen vanzelfsprekendheid, laat staan een tweede auto voor de boodschappen. Een magnetron voor snelle maaltijden was er toen ook niet, een wasmachine ook niet altijd en een droger al helemaal niet. Vroeger bestond er ook geen kinderopvang. Hoe deden ze dat toch? Ik hoor van generatie op generatie dat het altijd zo druk is met kinderen en zo ervaar ik dat ook.

  Wie weet raad?

  • Avatar for Suus Suus schreef:

   Haha! Go girl. Ik lees hier met verbazing alle reacties van zure mannen. Maar ik zal wel tot de 20% eigenwijze bitch behoren.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   wie weet suus, ik en vele mannen klagen dat de vrouw[en] veel te veel eisend zijn en arrogant om terug te berichten , vele mannen klagen er over, hoe kan dat dan? zou er niet een kern van waarheid inzitten Suus? ik zeg van ja;

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Shaming language……
   Dat werkt niet meer, 80/20 regel is gewoon een bewezen feit. Net zoals de echtscheidingsstatistieken. Hypergamie is alom zichtbaar.

 27. Avatar for superboer superboer schreef:

  ja koekje van eigen deeg wat deze jongen deed.. zo zijn de meeste vrouwen ook mgtow/ en nog wel meer ven die eisen, kun je als man niks mee met zulks. als amn wil ik toch echt niet zo;n vrouw hebben, vaak zijn ze dan in een relatie ook zo hoor.. te veel noten op de zang en te verwend ook, alles moet bij ze van zelf gaan, veel te veel luxe gewend, kunnen het niet met minder doen al zou ze dat wel eens goed doen gewoon enkele jaren met veel minder laten doen.. komen ze wel tot zich zelf die verwende grietjes.. laat ze maar eens vaker naar het karakter van de man kijken en niet wat hij bezit.. als hij een vuilnisman is, dan hoeft het voor haar al niet meer… gewoon zielig van al die vrouwen wie zo denken, het gaat om de persoon… toch?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ja, de meesten geloven nog in Sinterklaas getuige de ellenlange eisenlijstjes.
   Als een verwend kind het ene jaar voor Sinterklaas 20 kadoos krijgt, dan wil het er volgend jaar 30.
   Vrouwen op datingsites worden er met de jaren heus niet knapper op maar willen een man die langer, sportiever, rijker en populairder en soms ook nog jonger is dan haar vorige man.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   mee eens mgtow/ ik val zoals de meeste mannen op een jongere vrouw[en] ze zien er vandaag de dag heerlijk uit; als je kijkt de vrouw[en] tussen de 25 en 35 jaar! echt heerlijke meiden, die staan niet op een date site, meestal op een date site velen met een figuur van hebt ik jou daar en al jaren geen kapper gezien en of een kleding zaak.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Vrouwen met een min of meer aantrekkelijk uiterlijk hebben ook geen datingsites nodig. Wat je op datingsites ziet is het type vrouw dat qua uiterlijk en/of innerlijk tot de relationele afvoerput behoort. Ik heb inmiddels de nodige dates gehad en kan je vertellen dat het aantal vrouwen dat relatiemateriaal zou kunnen zijn een verwaarloosbare fractie is.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   kijk maar eens om je heen mgtow/ die meiden vanaf een jaar of 20 tot 35.. echt lekkere meiden om te zien, mooi figuur ook; lijkt wel of ze steeds mooier worden deze dames. nee op een date site zie je niet zulken.. ook op sexjobs staan leuke nette verzorgde en goed uitziende meiden.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   nee ik wenst geen vrouw net een ontplofte bitterbal, dan maar geen sex en of een relatie.. word ik niet opgewonden van mgtow/ wel van een iet wat vollere vrouw[niet vet] maar stevig en zeer goed verzorgd , lief en inzicht en niet zo materialistisch.. maar das zoeken naar een speld in 10hooibergen.

 28. Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

  Vandaag 13-2-2019 staat er in de Telegraaf een lachwekkend artikel over een datingadvertentie van een man met een hele waslijst aan eisen, incl een foto van ‘hem’ met die typische “oortjes” (van zo’n foto-app). De vrouwen gaan op facebook helemaal los op zijn bizarre eisen! Wat denkt hij, zeg!

  Ze beseffen waarschijnlijk niet dat het een fake-advertentie is en dat deze advertentie de dames een spiegel voorhoudt…

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Geweldige fake advertentie.
   Met snapchat-bewerking.
   Dit is inderdaad precies wat vrouwen doen.
   E wij mannen zijn dit gedrag spuugzat.
   We zijn het zo spuugzat dat we in de telegraaf tegen betaling een advertentie plaatsen die een spiegel voorhoudt. Zo doen we dat, met humor en stijl.
   Maar vrouwen hebben geen humor, daarom zijn de meeste cabaratiers ook mannelijk, en snappen betreffende vrouwen niet eens dat ze in de maling worden genomen en reageren BOOS op facebook en wat voor nutteloze social apps ze nog meer hebben.
   Kritiek moet je ook nooit hebben op degene die boven in de hierarchie staan; vrouwen vinden zichzelf in de datingmarkt boven mannen staan en verwachten daarom dat wij mannen de hele shit organiseren, entertainen en betalen en aan hun eisen voldoen..

   Bravo voor de man die de advertentie heeft geplaatst.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   ook op kinky.nl staan lekkere meiden mgtow/ kijk maar eens naar ze vanf 22 tot 35jaar.. mooi en verzorgd, ik hebt veel respect voor ze, bedoel hoe die dames er uit zien..

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ja deze vrouwen zien er goed uit. Daar verdienen ze ook hun geld mee. Minder aantrekkelijk betekent lagere inkomsten.
   Op datingsites komen zelfs onaantrekkelijke vrouwen met het postuur van een geplofte bitterbal nog volop aan hun trekken.

 29. Avatar for superboer superboer schreef:

  binnenkort komt bij mij een vrouw van 62 jaar op bezoek; ze is alleen, ik hebt mijn fantasie om met haar naar bed te gaan, denk dat ze aanvoelt dat ik dat wil; hoe pak ik dat aan als ze komt? ze ziet er lekker uit op haar leeftijd, ze vind mij ook leuk genoeg, dat laat ze merken, hoop dat ze het bed met me wil delen, of op de bank. Weet jij raad mgtow?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Als ze bij je langs komt thuis dan sta je al 1-0 voor. Ga voor haar koken, zorg voor een goede fles wijn. Op de bank kun je er een fotoalbum erbij pakken , zit ze goed naast je.
   Als een vrouw jou leuk vindt laat ze dat wel weten dan, zie je haar ook zitten neem dan het initiatief.
   Het is geen puzzel of wetenschappelijk onderzoek, maar een kwestie van doen. Het ergste wat je kan overkomen is dat ze geen intimiteit wil. Maar een vrouw die naar jou toe komt , gaat eten maar vervolgens niks fysieks wil zo’n vrouw wil je toch niet dus dan is een afwijzing ook niet erg.
   Veel succes!

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   En, superboer, hoe beviel het bezoek? was het wat?

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   nee niet gedaan; allemal 10x niks.

 30. Avatar for superboer superboer schreef:

  oh zo mgtow/ ja kan best, bedoel dat ze meerdere mannen achter de hand hebben; Tja alleen voor de sex hebt ik niet zo veel aan; en al helemaal niet met een vrouw wie er al velen hebben gehad.. [ mannen in bed] Maar of dat waar is wat ze zeggen mgtow? weet niet of de vrouw[en] dat wel zo doen, bedoel met elke leuke vent het bed in. Of is het daar om te doen? dat ze geen relatie willen maar alleen sex? al laten ze het niet gelijk blijken mgtow. Vaak zeggen ze dan; Geen ONS, tja als ze dat al schrijven? mgtow/ las ook dat vele getrouwde vrouwen vreemd gaan, zou dat? en dat ze na hun 40rtigse willen gaan scheiden, de kids groot en dan wil de dame niet meer; op zoek naar wat beters, ik denk dan, konden ze dat niet bij hun eigen man vinden? vrouwen scheiden vaak door hun toe doen, en op zoek naar een nieuwe lover..

 31. Avatar for superboer superboer schreef:

  een sugar lady? die bestaan best hoor… maar je moet ze treffen, daar is toch ook een site van? nee geen ene met een roze legging aan of zo iets.

 32. Avatar for barry barry schreef:

  Mgtow/ Zou het werken? ik me aanmelden op een date site op zoek naar een suggar lady? zo ja? welke site is dat dan? wie weet raad?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Een sugarlady?
   Haha je bedoelt een oudere rijke vrouw?

   Dat ouder gaat wel lukken, maar dat rijk kun je vergeten.

  • Avatar for Alex.A. Alex.A. schreef:

   ik denk dat hij “lady’ ook wel kan vergeten…

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ik denk dat hij eerder een vrouw tegenkomt met het figuur van een suikerspin. dat is dus de ‘sugar’. Denk er een roze joggingbroek bij en het plaatje is compleet.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   ja was ik al bang voor mgtow/ maar die bestaan toch wel? een rijke vrouw wie als suggar lady door het leven gaat? of bestaan ze niet?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Nee superboer, rijke vrouwen zijn er niet zoveel. Heb al heel wat gedate en 2 x modaal is al heel uitzonderlijk.
   Daarnaast hebben vrouwen het in de relatiemarkt heel makkelijk en hoeven dus niet te betalen voor sex. Die hebben echt wel een paar FWB achter de hand, kost ze niets. Dus waarom zouden ze ‘sugar’ geven???

 33. Avatar for Zita kiers Zita kiers schreef:

  Ik heb julie op 2 Februari per telebanking betaald en nu gaan jullie het nog eens automatisch incasseren|??? En ik heb 59,- betaald terwijl er allemaal aanbiedingen zijn, vind ik allemaal niet zo netjes.

 34. Avatar for superboer superboer schreef:

  mgtow/ ik had eens rond gekeken op kinky.nl. ja klopt, het gros van de Dames daar wie er op staan zien er toch wel heel goed uit hoor! mooi figuur en allemaal strak en verzorgd. En de meesten zijn erg aantrekkelijk om te zien; op een date site zie je niet zulke leuk en goed uitziende Dame;s. maar het trekt mij niet, bedoel om naar een Dame van plezier te gaan, ook best duur hoor! Maar ze mogen er zijn!

 35. Avatar for superboer superboer schreef:

  Mgtow/ ik was zo aan het rondkijken op sites zoals sexjobs en sex speurders.nl. ik vind die Dames daar wel erg duur! sommigen vragen voor 1uurtje 160euro, en sommigen 30minuten 70euro, das toch te gek? weet jij een leuke site? waar ik terecht kan? en eerlijk is?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Het is goedkoper dan daten. De meeste vrouwen verwachten meerdere keren getrakteerd te worden. Tel hierbij benzinekosten en parkeergarage, want mevrouw verplaatst zich bij voorkeur niet. Ook moet je een poos appen waarbij alle creativiteit vanuit jou moet komen. Alles bij elkaar betaal ik liever direct 250 euro aan een eerlijke en professionele vrouw. Liever dan indirect aan een arrogante, veeleisende bitch die er ook nog vaak niet eens goed uitziet.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Mannen die hun dates betalen die doen dat om intiem te geraken. Mannen die een professionele vrouw betalen doen dat opdat zij zijn huis weer verlaat.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   is ook wel weer zo Mgtow, Weet jij een leuke Vrouw wie professioneel [ erotische] sportmassage geeft? Bedoel op welke site kan ik haar vinden?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ik denk een site als kinky.nl. Nog geen praktijkervaring hiermee maar de site ziet er goed uit .

 36. Avatar for superboer superboer schreef:

  mgtow/ ik bedoelde ; op speurders is voor erotisch contact moet je een e mail zenden naar die vrouw wie advertentie hebt geplaatst, is dat te vertrouwen?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Natuurlijk niet.
   Op zn best is het een prostituee die de site als advertentiemedium gebruikt.
   Als dat je doel is dan is het OK
   Maak nooit vooraf het geld over

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   nee maak geen geld over mgtow/ er staat wel bij, eerst 2 berichten gratis, ja kan je chatten staat er bij, maar kost dat geld? zo ja? doe ik nooit.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Hou op met die nepsites!
   eerste 2 berichten gratis en daarna credits zeker?
   Zoek je erotisch contact dan bestel je een escort
   Als je heel rijk bent en hiermee te koop loopt dan komen de vrouwen ook wel zo op je af.

 37. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Vrijwel al mijn dates bleken toch een maatje meer te hebben. En dan die mooie verhalen en voornemens…….gisteravond ook weer een date die heel sportief was. Maar nog maar net begonnen he dus het effect nog niet zichtbaar. Ik denk niet dat ze het sporten gaat volhouden. Vergt discipline en doorzettingsvermogen en het kost tijd. Dat hebben de immer ontevreden gescheiden alleenstaande moeders niet. Maar op de fotoos zie je het vadsige lijf vaak niet. Die zijn vaak in de juiste hoek geschoten of alleen van het gezicht. Tijdens een date dragen deze vrouwen vaak slobberige zwarte kleding dat er als een soort tentdoek overheen is gedrapeerd. Vaak nog een sjaaltje erbij om de camouflage compleet te maken. De vierkante vetheupen in spijkerbroek zijn dan vaak niet gecamoufleerd, daar zie je het dan als eerste aan. De mannen die zich laten misleiden door deze camouflage en haar in de slaapkamer weten te krijgen die zullen een onaangename verrassing meemaken op het moment dat het zwarte tentdoek wordt verwijderd. Dan maar een one night stand. Snap je meteen waarom heel veel obese vrouwen met heel veel kiloos ‘geen ONS ‘ roepen in hun profiel.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   hoi mgtow/ bah nee daar wil ik echt geen ONS mee doen! trekt me niet dikke vrouwen! iet wat stevig wel maar niet hoe jij ze omschrijft, totaal niet aantrekkelijk voor mij! vraag me af waarom er op de site zo veel te dikke vrouwen zijn? waarom vreten ze zoveel? ik zou er echt wel wat aan doen als ik zo dik was, veel minder eten en snoepen en meer sporten, iedereen kan dit! Maar je moet wel een wil hebben mgtow/ vaak zie ik weinig vrouwen buiten sporten allen met mooi weer en of tijdelijk, hebben ze weer een smoes dat ze druk zijn of een blessure., Gewoon geen zin en te lui. Mgtow, op welke site staan wel leuke vrouwen? Wie wel serieus zijn?

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   mgtow/ ik was gister avond gaan zoeken op speurders.nl voor wat plezier, vele vrouwen wie daar op staan willen sex, omdat ze alleen zijn en man in het buitenland zit en of zij wil vreemd gaan. Nu moet ik haar dan e mailen. Ik doe dat niet zo maar, weet niet of dat wel echt is allemaal, weet jij of dat nep is of niet? en wat als \e mijn e mail adres dan weten? hoop dat jij raad weet, groet.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Wat verstandig is hangt een beetje af van wat je te bieden hebt,. Ben je een man met duidelijk bovengemiddeld uiterlijk (denk aan de 80/20-regel) dan is een gratis vleeskeurings-app als Tinder wat voor je. Ben je niet zo aantrekkelijk maar ben je heel rijk, dikke baan en straal je status uit, dan kun je jezelf met een mooi verhaal proberen te verkopen op een site. Maar op een site zijn maar heel weinig vrouwen en die er zijn prijzen zichzelf totaal uit de markt.

   Ik vermoed dat het buitenland overblijft; rusland, baltische staten, polen, oekraine.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Oja, vergeet alle sites die gericht zijn op erotiek, vreemdgaan, spanning etc, die zijn allemaal nep

 38. Avatar for Bas Bas schreef:

  Het volgende kwam ik tegen op een datingsite. Echt waar, dit geloof je niet!

  Gezocht man: die voldoet aan het volgende: enthousiasme, initiatief en iemand die me graag meeneemt naar leuke dingen, bijvoorbeeld uit eten. Paar sterke armen op de bank om in weg te kruipen voor een film.

  Wil een echte en diepgaande verbintenis en vlinders voelen. Je moet wel lang zijn met een jongensachtige uitstraling. Type: ruwe bolster blanke pit, trouw, betrouwbaar, sociaal, humor, respect, acceptatie, communicatief vaardig, open (ook in emoties), eerlijk, betrokken, en een doorzetter, die zelfstandig, soms verlegen en soms erg enthousiast is. Ik wil serieus en met veel plezier iets opbouwen en niet iemand die puur en alleen naar een plaatje kijkt. Er verzorgt uitzien is logisch. Stuur een leuk, persoonlijk bericht! Op flirts zal ik niet reageren. En graag ook geen standaard openingszin.

  Zulke dergelijke supermannen bestaan gewoon niet! Dream on!

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   Whahaha die profieltekst herken ik. Ik heb deze ook gelezen al kan ik mij er geen profielfoto meer bij herinneren.

   Ja echt, je lacht je dood om sommigen; je moet eerst solliciteren om haar te mogen fêteren….
   Op dit soort profielen zal ik nooit reageren. Kansloos.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   bas, had je moeten zeggen, geloof jij nog in sinterklaas? this nog geen 5dec.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   graag geen standaard openingszin; je had haar kunnen vragen, geloof jij nog in sinterklaas?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Deze zou uit de stal van e-matching kunnen komen. Dit laat weer goed zien in wat voor fantasiewereld vrouwen kunnen leven. En stel dat zo’n man bestaat dan verwacht zij ook dat hij op haar afstapt. De enige die dat doet is haar kat.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   of katten mgtow/ vaal hebben ze er meer van; ja wie maakt als vrouw nu zo;n profieltekst aan? zo;n enen zal nooit maar dan ook nooit aan een man komen; ik zou haar gezegd hebben; vraag maar aan sinterklaas, en of ze [nog] in sprookjes gelooft.

 39. Avatar for superboer superboer schreef:

  Wie hebt ervaringen met Badoo? is deze wat?

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   Ik heb bij Badoo wel een paar dames gedate. Verwacht echter geen modellen en ook geen relatiemateriaal. Het kan wel, maar de kans is niet zo groot. Badoo is erg laagdrempelig, dus veel profielen en veel oude- en nepprofielen. Ik heb er ooit een nepprofiel van een dame aangemaakt en het was vrijwel onmogelijk om deze na verloop van tijd te verwijderen. Dat is toch wel bijzonder te noemen…

   Kijk, als mensen (dus mannen én vrouwen) er voor moeten betalen dan kun je er op rekenen dat de intenties serieuzer zullen zijn dan bij Badoo. Maar met de wetenschap dat de dames niet zo snel een betaald profiel zullen nemen, heb je al een tekort bovenop het grote aanbod van mannen…

   Ergo: ga lekker op stap. Of naar Rusland; ik date momenteel zelf een Russische. Ik denk dat ik Nederlandse vrouwen ga bannen. Als dit stukloopt, reis ik naar Rusland… hahaha. Nederlandse vrouwen moeten nog veel leren.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   oke lex.a dank, ja jij kon wel eens gelijk hebben in al deze. fijn weekend.

 40. Avatar for klaas klaas schreef:

  nooit van gehoord, als ik een date site wenst? ga ik wel naar een grote bekende =lexa

 41. Avatar for superboer superboer schreef:

  nooit van gehoord deze site, is dat wat? maar kan alleen via faceboek?

 42. Avatar for superboer superboer schreef:

  ik vind de nederlandse vrouw allemaal eenheids worsten, als je de profielen leest, lijkt wel of ze het van elkaar afkijken? van saunas tot wijntjes en verre reizen tot netflix, en shoppen. wat moet ik met zo;n vrouw? niks zal ik zeggen.

 43. Avatar for superboer superboer schreef:

  las een profieltekst van een vrouw haar hobby;s; uit eten gaan, reizen,wijntje drinken,… rare hobby;s toch? kom eens met wat nieuws zou ik zo zeggen; ik knapt gelijk al af op zulks.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Dat zijn toch geen hobbies?
   Als wijn drinken je hobby is ben je misschien een alcoholist, hobby reizen is een zwerver??

   Echte hobbies die vaardigheden vereisen en waarvoor toewijding nodig is zie je zelden in de profielen van vrouwen terug. Het zijn vooral CONSUMERENDE zaken die ze opnoemen.
   De doorsnee vrouw op een datingsite is namelijk te lui om wat uit handen te laten komen.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   ja is ook zo, waarom zijn vrouwen zo mgtow? ze hebben meestal allemaal zelfde tekst in hun profiel..

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Het klopt dat de meeste profielen ontzettend veel op elkaar lijken. Originaliteit is ver te zoeken.
   Vaak hebben ze ook nog dezelfde opleidingen; iets psychologisch, pedagogisch of sociologisch

 44. Avatar for superboer superboer schreef:

  mgtow/ is de site Badoo wat? STAAN BEST WEL VEEL VROUWEN OP, MAAR WELKE? IS HET VEEL SOEPS? OF OOK AL BAGGER? WIE WEET RAAD?

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Vergeet even ALLE sites. Zelfs de grootste sites hebben maar heel weinig leden. Ik zeg niet dat het onmogelijk is maar de kans is gewoon te klein.Daarnaast zijn de sites best wel duur als je kijkt naar wat ze bieden.
   Ik heb de app happen geinstalleerd en die werkt prettiger dan tinder. Tinder is namelijk over zn beste tijd heen en de uitbaters van Tinder hebben de app zo gemaakt dat je weinig matches meer krijgt in de hoop dat je gaat betalen. Ook zijn de tarieven leeftijdsafhankelijk. Te commercieel dus.
   Via happen zie je vrouwen in je directe omgeving. Had gisteravond nog een veelbelovende chat met n dame op nog geen km afstand en daar binnenkort eens mee afspreken.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   okee mgtow, ja ik lees goeie ervaringen met happen.

  • Avatar for Bas Bas schreef:

   Badoo is bagger. Daar staat allemaal schorriemorrie op is mijn idee. Veel onverzorgde en getatoeëerde types, die geen geld hebben om zich op een fatsoenlijke datingsite te presenteren. Met dit soort vrouwen wil je niet afspreken.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   dankje bas, ja als ik die profielen ook ziet? geef ik je gelijk, rare type vrouwen allemaal met tattoos, nee ik had er al geen goed gevoel bij bas, dan maar lexa? is dat wat bas? groetjes.

 45. Avatar for superboer superboer schreef:

  ja maar een vrouw wie niet of wil koken? tja wat hebt je daar aan als man? kunnen wij hele dagen achter die pitten gaan staan; net wat je schrijft mgtow/ vaak zien ze er dan ook niet verzorgd uit; maar als ik dan om me heen kijkt, zitten ze midden op de middag allemaal vol in een grand cafe wijntje doen, er zijn er best veel van hoor! [Dames] hebben ze dan niks anders te doen? ik blijft er bij dat de nederlandse vrouw veel en veel te gemak zuchtig is, op enkele na dan, zo ver als je haar schuift hebt je haar.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Dat ze midden op de dag in een grand cafe een wijntje doen dat kan omdat de meesten parttime werken…..Maar ze is ook geemancipeerd en verwacht een ‘gelijke’ verdeling van de zorgtaken. Das prima, maar dan ook gelijke hoeveelhed geld in het laatje brengen.

  • Avatar for Lex.A. Lex.A. schreef:

   Inderdaad. En ook gelijke rechten én plichten na een scheiding.

 46. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

  Ja, al die vrouwen die klagen in hun profiel over ONS, oftewel one-night-stands.
  Een ONS betekent gewoon ‘niet voor herhaling vatbaar’.
  Als een man sex kan hebben met een aantrekkelijke vrouw die ook nog eens aardig is dan komt hij gegarandeerd terug voor een vervolg. Dat dat bij veel vrouwen op datingsites niet gebeurt zegt genoeg over die vrouw in kwestie. Toch wel handig dat zij dit aangeven.
  Dus inderdaad, geklaag over ONS is een grote rode vlag.

 47. Avatar for superboer superboer schreef:

  mgtow/ zal er wel een man bestaan wie aan en..en..en..en.. kunnen en willen voldoen? zou een vrouw niet begrijpen dat deze mannen niet bestaan? of kunnen deze vrouwen niet goed nadenken? niet iedere man is sinterklaas.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Ja zulke mannen bestaan maar zijn wel gebonden. Zijn ze onverhoopt single dan gaan ze zich niet binden want als 80% van de vrouwen op datingsites enkel de 20% knapsten ziet dan heeft zo’n man alle opties. Hij gaat in eerste instantie voor de fun en als hij gaat settelen dan is dat met een vrouw die ook tot de knapsten behoort en dat zijn vrouwen op datingsites vaak allesbehalve.

  • Avatar for superboer superboer schreef:

   klopt, ik vind de vrouwen op een date site verre van aantrekkelijk op enkel na.

 48. Avatar for superboer superboer schreef:

  helemaal met je eens mgtow/ want wat is een klik waard? Niks zeg ik je, ja klopt had ik vroeger ook als kind zo;n klikker waar je op kon drukken, neem die volgende keer maar mee Dame! Elkaar beter gaan leren kennen is er al niet meer bij, een vrouw kijkt al ga niet meer naar het karakter van de man, alleen naar zijn uiterlijk en zijn bankrekening! zijn beide niet interessant? Dan kun je het als man schudden, ik zeg je ook dat ik in gedachten al verder was daar zij het oordeel al klaar had, mijn gedachten over haar? geld belust, onverzorgd,lui,grootspraak,arrogant,meerdere relaties gehad,altijd licht het aan de man,hoppen van man naar man, niet willen of kunnen koken, gemakzuchtig,enz. ze wil je als man te gauw niet willen leren kennen mgtow/ de klik was er niet, ik denk dan welke klik? kun je na 2uurtjes daten niet zeggen vind ik, ik wel als ze er onverzorgd uitziet en mijn bovenstaande bevindingen.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Tja, ‘zijn beide niet interessant’… daar moet ik je in corrigeren. Uiterlijk en status zijn beiden belangrijk en als maar 1 niet in voldoende mate (volgens haar criteria) aanwezig is, dan is het al ‘next’. Dus heb je als man het prima voor elkaar, een vette bankrekening, goede baan maar een doorsnee uiterlijk, dan heb je nog steeds een probleem als man zijnde. Het moet en…en…en…en zijn. Alleen als je in een keer aan ALLE torenhoge oppervlakkige eisen voldoet ben je de man.
   Dergelijke mannen kunnen uiteraard elke vrouw krijgen en zijn er voor 1 nachtje. Weet je meteen waarom er in circa de helft van de profielen er door de vrouwen wordt geklaagd over one-night-stands etc..

 49. Avatar for superboer superboer schreef:

  ja john v .h zo waar als een koe wat jij schrijft, geen speld tussen te krijgen, ik hebt niks op met luie en gemak zuchtige vrouwen, bah zou ik nooit accepteren als man zijnde, zie jij van daag de dag nog een vrouw ramen zemen? ik niet, en koken? nee willen of kunnen ze niet, denk eerder dat ze niet kunnen koken, dan maar naar de friettent , vaak pik je ze er wel uir, te dik en onverzorgd, ik als man gruwel er van. Ze zijn zo lui dat je nog geen eens een berichtje terug krijgt op een date site als man haar en ene stuurt, Nederlandse Vrouwen zijn nie veel aan’;

  • Avatar for Ima Ching Ima Ching schreef:

   Ik vind het absoluut geen vereiste dat een vrouw moet koken en ramen zemen. Ik zie haar liever fulltime werken en dan doen we beiden het huishouden. Ik vind dat de gemiddelde man daar wel wat te winnen heeft.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Als je beiden fulltime werkt dan betaal je een schoonmaakster om de ramen te zemen.
   De dates die ik had die niet goed konden koken waren ook niet zo verzorgd, volgens mij geen toeval

 50. Avatar for superboer superboer schreef:

  ik hebt het niet zo op de nederlandse vrouw, op een enkele na dan. Een poolse wel of eentje uit rusland, ze zijn ook vele malen aantrekkelijker. Ook liever dan de nederlandse vrouwen zeggen ze. Mgtow, ik denk dat er heel veel vrouwen met problemen op een date site staan problemen op allerlei vlakken, ik kwam ze tegen. Eentje zegt zelfs; mijn ex man zit in de Bak. En de rest? tja wat hebben die van achter grond?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.