datingsite parship

Home » Lexa – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op januari 3rd, 2019 | door Welke online datingsite?

671

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

Lexa is de datingsite van Nederland voor singles

Al meer dan 10 jaar bestaat Lexa en is de grootste en misschien wel de meest succesvolle datingsite van Nederland. Vele singles kregen via deze datingsite een relatie. Schrijf je nu gratis in en ga op zoek naar een leuke date of de liefde van je leven! Lexa.nl heeft een zeer actieve ledenwerving. Ze proberen zo veel mogelijk singles te bereiken door gebruik te maken van reclamespotjes op tv en radio. Mede hierdoor is lexa.nl één van de populairste datingsites! Lexa is aangesloten bij het keurmerk veilig daten.

Datingsites die zijn aangesloten bij dit keurmerk hebben afspraken gemaakt hoe hun leden op een veilige en betrouwbare manier kunnen laten daten. Op onze website vind je meer informatie over het keurmerk veilig daten.

Nieuwe leden krijgen 24 uur de tijd om gratis gebruik te maken van de gehele datingsite!

Contact met andere singles

Op deze datingsite vind je vele mogelijkheden om contact te leggen met andere singles. De website van Lexa wordt continu verbeterd. Hierdoor krijg je als singles de beste mogelijkheden tot het vinden van een date of een succesvolle relatie. Lexa is de grootste datingsite van Nederland als we enkel naar het aantal leden kijken en juist daardoor heb je hier misschien wel de meeste kans op het vinden van de ware liefde. Getuige de vele succesverhalen  zijn er al vele relaties en dates via deze datingsite ontstaan. Ook worden de speciaal georganiseerde Lexa activiteiten goed bezocht en zijn een zeer fijne aanvulling. Uit verschillende gebruikers ervaringen op deze websites blijkt dat al veel singles via Lexa.nl een succesvolle date of relatie vonden. Hopelijk ben jij de volgende!

Lexa app

Naast de website heeft deze dating site nu ook een app! Met deze app kun je hetzelfde doen als de website, maar dus nu ook eenvoudiger en overal met je smartphone. Met de app is het mogelijk om van een groot deel van Lexa gebruik te maken. Helaas is het voor sommige functionaliteiten nog niet mogelijk om deze weer te geven op je mobiele telefoon. Hopelijk past lexa dit binnenkort aan zodat je ook de maximale ervaring krijgt op je smartphone. Het is tevens mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten die enkel geldt voor de app.
De Lexa app is beschikbaar voor Android, Ios en Windows Phone.

Online daten bij Lexa.nl

Elke dag komen er nieuwe singles bij op op deze dating site. Deze singles zijn op zoek naar een een leuke date of de perfecte partner. De ideale man of vrouw voor jou staat al ingeschreven, maar heeft jou nog niet kunnen vinden. Deze dating site biedt zijn Leden een veilig en betrouwbare omgeving om je ware liefde te ontmoeten. Volgens recent onderzoek is gebleken dat Lexa.nl de datingsite met het meeste aantal leden van Nederland is. Een groot ledenbestand maakt de kans op een succesvolle relatie groter!

Gratis Lexa

Een veelgestelde vraag is of een datingsite zoals Lexa gratis is. Het antwoord hierop is dat een gedeelte van de website gratis te bekijken is. Op het moment dat je gratis bent ingeschreven kun je meteen berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om als gratis lid te reageren op deze berichten. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de website, dan zul je een vergoeding moeten betalen. Het is echter zo dat je je gerust kunt inschrijven zonder hiervoor kosten te hoeven betalen. Daardoor kun je eerst even rondkijken op de website. Bevalt de website je niet. Dan kies je voor een andere datingsite. Inschrijven bij Lexa is dus gratis en bied je de mogelijkheid om beter kennis te maken met de website. Regelmatig heeft Lexa een actie waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In die 3 dagen is het dus ook mogelijk om berichten te versturen!

Aanmelden op Lexa.nl is gratis en simpel. Na het inschijven kun je 24 uur geheel gratis gebruik maken van alle diensten. Je bent tot niets verplicht! Ook heeft heeft deze datingsite met zeer grote regelmaat acties waarbij je zelfs 3 dagen gratis toegang krijgt zonder verplichtingen! Deze acties en kortingen worden op deze pagina vermeld en op de special acties en kortingen pagina. Scroll naar beneden om te kijken of er op dit moment een actie is!

Lexa events

Lexa bied leden ook de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de zogenaamde Lexa Events. De Lexa Events worden door heel Nederland gehouden in de grote steden. Er kunnen op de events verschillende activiteiten worden georganisseerd. Enkele voorbeelden hiervan kookworkshops, museu bezoek, gezamelijk sporten of natuurlijk gewoon een gezellige borrel! Doordat deze events door heel Nederland worden georganiseerd is er altijd wel iets bij jou in de buurt te vinden! Kijk op de website van Lexa voor een actuele agenda.

Lexa

Lexa screenshot

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Lexa

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Lexa en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij deze datingsite.

Aanmelden bij Lexa gaat als volgt: Als eerste wordt gevraagd of je een man of vrouw bent en wat voor een relatie je zoekt. Daarna vul je een paar standaard gegevens in zoals je email adres, woonplaats en gebruikersnaam. Ook is het mogelijk om via facebook in te loggen. Daarna beantwoord je enkele vragen over jezelf. Lexa doet dit door juist de dingen te benadrukken die je niet leuk van jezelf vind. Zoals eerder genoemd gaat dit over de “Love your imperfections” campagne. Vervolgens vul je informatie in over jouw uiterlijke kenmerken. Zoals: kleur ogen, haar kleur, lichaamsbouw en lengte. Als laatste een stap vul je een profiel tekst in en upload je een foto van jezelf. Je bent nu klaar om te starten met online daten bij Lexa!

 

Lexa kosten abonnement

Prijs 1 maand

€ 24,95
€ 24,95
 • Full Membership

Prijs 3 maanden

€ 38,85
€ 38,85
 • Full Membership

Prijs 6 maanden

€59,70
€59,70
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Lexa abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van deze dating site kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Lexa. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Lexa actie en korting

Nieuwe members kunnen 3 dagen gratis gebruik maken van alle betaalde opties binnen Lexa.nl. Stuur berichten en flirts, chat met leuke singles en spreek af!

3 dagen gratis Full membership!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Deze actie is momenteel niet actief. Houdt deze website in de gaten voor nieuwe acties!

Momenteel geen acties of kortingen

 

Lexa Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Lexa is de grootste datingsite van Nederland. Doordat ze zeer actief zijn in de media hebben ze een groot aantal leden. Wij schatten het aantal actieve leden op ongeveer 350.000. Deze datingsite is al 4 jaar achter elkaar uitgeroepen tot betrouwbaarste datingsite van Nederland. Dit onderzoek werd gedaan door Reader’s Digest. De verhouding man en vrouw op deze datingsite is ongeveer 50/50. Door het grote aantal leden is de kans op een succesvolle match groot. Daarom valt het aan te raden om je bij deze datingsite in te schrijven. Ook zit je hier goed als je een buitenlandse date zoekt. Lexa is actief in een groot deel van Europa.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – de website  heeft een moderne layout en lichte kleuren. Dit geeft het geheel een cleane en frisse look.
duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door Lexa gaat eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn ruim voldoende. Leden van Lexa kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, Foto’s en Video’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Favorieten opslaan, Uitgebreid zoeken en een Helpdesk.

Lexa blijft zich ontwikkelen en er komen regelmatige nieuwe leuke functies beschikbaar.

Klantenservice ★ ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Lexa kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier of door hun direkt te mailen. Het Nederlandse emailadres van Lexa is customercare@lexa.nl. Ervaring leert dat Lexa redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten. Wij beoordelen de klantenservice van Lexa dan ook heel goed. Zorg ook dat je zelf eerst even de FAQ leest voordat je een vraag stelt, dan ben je zelf ook goed op de hoogte.

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding is goed. Lexa geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat Lexa een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. In verhouding tot andere bekende datingsites is Lexa zelfs goedkoper.  Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Meer over Lexa.nl

Lexa opzeggen en account verwijderen

Lexa Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Lexa. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Lexa? Geef hieronder jouw reactie!

 

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Lexa Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
kosten

Summary: Lexa is niet voor niets één van de grootste datingsites van Nederland. Door actief leden te werven groeit deze datingsite nog steeds door. Wel zijn er een aantal leden inactief. De prijs van deze datingsite is in verhouding tot andere datingsite iets hoger. Maar doordat Lexa heel veel leden heeft is de kans op een match zeer groot! Wij raden deze datingsite aan!

4.3

Uitstekend!About the Author

Anoniem671 Ervaringen - Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Goed om te lezen Goed om te lezen says:

  Je ontmoet iemand online en na slechts een paar contacten belijden ze sterke gevoelens voor je en vragen om met je te chatten. Als je op een datingsite bent geweest, proberen ze je weg te halen van de site en te communiceren via chat of e-mail.
  Hun profiel op de internetdatingwebsite of hun FACEBOOK-pagina en onder anderen websites zoals LEXA en KNUZ en Relatieplanet en onder anderen dating web sites komt niet overeen met wat zij u vertellen. Hun profielfoto ziet er bijvoorbeeld anders uit dan de beschrijving van zichzelf, of ze zeggen dat ze universitair geschoold zijn, maar dat hun Engels of hoewel hun Nederland slecht is.
  Na het verkrijgen van uw vertrouwen – vaak wachtende weken, maanden of zelfs jaren – vertellen zij u een uitgebreid verhaal en vragen om geld, geschenken of uw bankrekening- / creditcardgegevens.
  Hun berichten zijn vaak slecht geschreven, vaag en escaleren snel van introductie tot liefde.

  Als u niet meteen geld stuurt, worden hun berichten en oproepen wanhopiger, aanhoudender of directer. Als je toch geld stuurt, blijven ze je vragen om meer te sturen.
  Ze houden zich niet aan hun beloften en hebben altijd een excuus waarom ze niet kunnen reizen om je te ontmoeten en waarom ze altijd meer geld nodig hebben.

 2. Goed om te lezen Goed om te lezen says:

  Hoe deze zwendel werkt
  Dating en romantiek scams vinden vaak plaats via online datingwebsites, maar oplichters kunnen ook sociale media of e-mail gebruiken om contact te maken. Van hen is zelfs bekend dat zij hun slachtoffers bellen als een eerste introductie. Deze oplichting wordt ook wel ‘catfishing’ genoemd.

  Oplichters maken meestal nep-onlineprofielen die zijn ontworpen om u naar binnen te lokken. Ze kunnen een fictieve naam gebruiken of de identiteit van echte, vertrouwde mensen zoals militair personeel, hulpverleners of professionals die in het buitenland werken, ten onrechte aannemen.

  Dating- en romantici oplichters zullen in een relatief korte tijd sterke emoties voor je uiten, en zullen je aanraden om de relatie van de website naar een meer privé kanaal te verplaatsen, zoals telefoon, e-mail of instant messaging. Ze beweren vaak dat ze uit Australië of een ander westers land komen, maar reizen of werken in het buitenland.

  Oplichters voor al onder vrouwen die al getrouwd zijn of helemaal geen behoefte hebben aan partner doen er alles aan om uw interesse en vertrouwen te winnen, zoals u douchen met liefdevolle woorden, ‘persoonlijke informatie’ delen en zelfs geschenken sturen. Ze kunnen maanden duren om te bouwen wat misschien als de romantiek van hun leven voelt en misschien zelfs doen alsof ze vluchten boeken om je te bezoeken, maar nooit echt komen.

  Zodra ze je vertrouwen hebben gewonnen en je verdediging is mislukt, zullen ze je (subtiel of rechtstreeks) om geld, geschenken of je bank- / creditcardgegevens vragen. Ze kunnen je ook vragen om foto’s of video’s van jezelf te sturen, mogelijk met een intiem karakter.

  Vaak zal de oplichter doen alsof hij het geld nodig heeft voor een of andere persoonlijke noodsituatie. Ze kunnen bijvoorbeeld beweren een ernstig ziek familielid te hebben dat onmiddellijke medische aandacht nodig heeft, zoals een dure operatie, of ze kunnen financiële problemen oplopen door een ongelukkige pech, zoals een mislukt bedrijf of overvallen op straat. De oplichter kan ook beweren dat ze willen reizen om je te bezoeken, maar kan het niet betalen, tenzij je in staat bent om geld te lenen om vluchten of andere reiskosten te dekken.

  Soms stuurt de oplichter u waardevolle items, zoals laptops en mobiele telefoons, en vraagt ​​u hem om deze ergens opnieuw te verzenden. Ze zullen een reden verzinnen waarom ze je nodig hebben om de goederen te verzenden, maar dit is slechts een manier voor hen om hun criminele activiteiten te verbergen. Als alternatief kunnen zij u vragen om de goederen zelf te kopen en ze ergens naartoe te sturen. U kunt zelfs worden gevraagd om geld op uw bankrekening te plaatsen en het vervolgens over te dragen aan iemand anders.

 3. Simon Simon says:

  Ik heb al ervaring met een aantal dating sites maar dit is veruit de meest teleurstellende. Weinig contact met echte mensen. Je kan elkaar alleen berichtjes sturen als je allebei betaald en volgens mij is dat maar een klein gedeelte van de mensen. Achteraf gezien zonde van mijn tijd en geld aangezien er zo veel betere alternatieven zijn

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   De kans om een vrouw via een datingsite tegen te komen is al klein.
   En mocht dat toch gebeuren dan is de kans op een tegenvaller groot; fotoos van jaren geleden toen ze 20 kg minder woog, verzwegen ziektes, probleemsituaties e.d. en vooral onmogelijk in de omgang

   • Orlando Orlando says:

    Jij kan hier lekker van alles roeptoeteren, maar ik heb jaren plezier gehad van Lexa.

 4. Cindy Cindy says:

  Jeejtje wat een stelletje gefrustreerde mannen zeg. Ik zie alleen maar mannen die de ‘Nederlandse vrouw’ afkraken. Ik ben zelf geen ‘Nederlandse vrouw’ maar als deze mannen op Lexa te vinden zijn (ja ook al zat je er al maar op voor 3 dagen) dan ga ik er niet aan beginnen. Mannen die zo over een vrouw maakt niet uit welke afkomst dan ook, wil ik niet mee daten laat staan een relatie mee aangaan. Soms moet je een spiegel voor je houden en je afvragen of jezelf wel zo geweldig bent en of de vrouwen die je in het buitenland zoekt JOU wel waard zijn.

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Het trekken van de ‘shaming language’- kaart door mannen als gefrustreerd te benoemen werkt niet meer aangezien er voldoende objectieve en statistieke bewijslast is dat je als man de lul bent als je een duurzame relatie probeert aan te gaan met een vrouw. Vanaf het proces van dating waarbij hypergame vrouwen (blijkt uit onderzoek) volgens de 80/20 regel selecteren tot het uiteindelijke resultaat van een echtscheiding die in meer dan 70% van de gevallen door de vrouw wordt geinitieerd. En dus alle shit ertussen waarbij de netto investering telkens van de man dient te komen. En vrouwen van buitenlandse komaf zijn inderdaad niet beter aangezien het de hier aanwezige doorgeslagen feministische cultuur is die het gedrag van vrouwen bepaalt. Daarom adviseer ik mannen die weinig succes hebben met daten om naar een oostblokland te gaan om te kunnen ervaren dat terwijl hier geldt ‘nice guys finish last’ je ze daar voor het uitzoeken hebt. Ik zeg niet dat je er een moet importeren overigens; check de youtube video van MGTOW sandman: MGTOW barbarians.
   De kieskeurige vrouwen op datingsites zien hun rammelende eierstokken opdrogen en eindigen met een serie katten in een achterstandsappartement op 3/4 hoog waar ze haar IKEA fineer zelf in elkaar mag schroeven; haar eigen ‘Billy”.

  • Karin Karin says:

   Mee eens. Ik ben zeker geen golddigger. Gewoon een normale vrouw van 59. Sportief etc. Maar blijkbaar kan ik geen “normale man” vinden op datingsites. Mannen stellen ook hun eisen. Maar zelf hebben ze bierbuiken, grijze haren, kalende hoofden en stinken ze. Of ze zoeken een huishoudster.

   • MGTOW MGTOW says:

    En vrouwen van 59 zijn niet grijs? Hypocriete geleuter van vrouwen die zich zo jong voelen. Ze rennen hard naar de winkel voor hun anti aging crèmes en bezoeken de plastische chirurg. Biologisch uitgerangeerd en ter afschrikking om een dergelijke vrouw vooral niet zwanger te maken voorzien van een tanend uiterlijk. Dikwijls eigenhandig toegetakeld middels een kort pittig kapsel met feministisch paarse kleurspoeling

 5. joyce joyce says:

  Al die datingsites, dus ook LEXA zijn zeker niet betrouwbaar, beloven veel wat ze niet waar kunnen maken. Daarnaast zitten er veel oplichters op de site, onder verschillende namen. Mannen die vrouwen binnen halen via de datingsites en de vrouwen berooid achter laten, Liegen Bedriegen enz. en veel geld afhandig maken.
  Door deze mensen en nog steeds geen duidelijke en strengere regels op de datingsites kan dit zooitje ongeregeld nog steeds ongehinderd doorgaan. Als de datingsites zich hier eens hard voor maken, dat er strengere regels komen en dat per persoon maar 1 account kan worden aangemaakt dan zal ik er weer eens over denken om op een datingsite te gaan. Maar nu lopen er hier meer gevaarlijke gekken rond dan dat er vast zitten!!!!!!!! Dus let goed op, want je wordt vergiftigd, geld afhandig gemaakt en nog veel meer ellende…………..

 6. Jarno Jarno says:

  lexa is echt een waardeloze kutsite niemand praat terug. ik heb bijna alle vrouwen in mijn omgeving een bericht gestuurd maar ze kijken er volgens mij niet eens naar.
  ik weet niet waar het aan ligt. misschien dat ik geen ontblote bovenlijf selfie heb met een sixpack op m’n profiel ofzoiets. maar het zal me verder aan m’n reet roesten.
  ik kan Lexa echt niet aanraden het verpletterd je zelfvertrouwen en kost ook nog klauwen met geld

  • Karin Karin says:

   Inderdaad. Je zou er een minderwaardigheidscomplex van krijgen. Wat een rotdatingsites. Lexa, relatieplanet en 50plus. Ik weet niet wat ik verkeerd doe. Men bestaat gewoon niet op die sites. Betalend of niet betalend.

 7. Mark Mark says:

  Lexa is echt een verschrikkelijke site en een stelletje oplichters die constant ongevraagd verlengen en absoluut niet klantvriendelijk zijn

 8. Knuff Knuff says:

  Waarom wordt mijn e mail afgekeurd ?
  Als ik me wil aanmelden krijg ik bericht dat mijn e mail niet goed is

  • oplichters oplichters says:

   Het draait en gaat dus alleen maar om geld. Als ik een dating website kon maken dan kon ik ook iedereen belazeren dan had ik best wel een zak centje mee verdiend. Dating sites bestaan er alleen maar om geld te maken en winst binnen te slepen.

   Ik werd ook lid dus voor 3 dagen. Maar weetje wat er daarna gebeurt? Dan blokken ze jou en dan kicken ze er dan uit. En trouwens voor de mensen die dat nog niet wisten of weten?

   Als man zet Lexa jou profiel inactief en je denk als je een mailtjes stuurt dat je bericht terug krijgt en dus nee. In Lexa systeem zet Lexa jou wel online maar je accountant staat inactief dus niet online, maar je bent wel online. Inactief betekend je kun blijven mailen maar je mailtjes gaan nooit naar de andere members, dus je kunt mailen wat je lult maar lexa ontvangt dus gewoon hun geld.

   Ze gooien je door naar lexamore dus dit houdt in dat je al bent opgelicht.

   Trouwens heb nooit voor een dating site betaald. Heb echter alleen maar uit getest en heb je je nog laats zembla gezien? Hahaha de meeste mensen als vrouwen die achter hun profielen verschuilen zijn mensen die helemaal NIET bestaan zoals die op de foto staan. Hahaha een man die altijd dacht dat hij ging chatten met een vrouw bleek later een man te zijn. Heb dat ook al jaren maar jaar door verteld.

   Als ik Lexa kon dicht en open hacken dan had ik dat zeker gedaan of laten doen door iemand. Lexa wil alleen maar geld van je aftroggelen en laat je niet gek maken door deurwaarder of incasso ze dreigen alleen maar. Lexa heeft geen poot om op te staan en alleen moet je niet zo dom zijn om jou bank rekening door te geven anders dan trekken ze je helemaal leeg.

 9. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Als je als man op datingsites bent geweest en geleerd hebt wat vrouwen verwachten van mannen en wat ze daar zelf tegenover stellen, dan weet je waarom MGTOW zo in opkomst is. MGTOW staat voor Men Going Their Own Way en groeit snel in populariteit. Vrouwen eisen steeds meer maar bieden steeds minder. Lees voor de grap maar eens de profielen van vrouwen op datingsites en trek je conclusies. Huwelijken lopen vaak stuk met meer dan 70% van de echtscheidingen geinitieerd door de vrouw. Een keer raden wie in zulk geval de nettobetaler is. Wie wil hier nog in investeren? Laat deze uberkritische vrouwen lekker bij hun katten wonen. Als je sex wilt, boek een escort. Vrouwen via datingsites verwachten immers ook dat de man alles betaalt dus wat is het verschil?

 10. T. T. says:

  Ik ben ook een poosje lid geweest op Lexa. Ik herken me niet in het geschetste beeld van de Nederlandse single vrouw. Ik heb meegemaakt dat ik ontzettend veel berichten kreeg zodra ik mijn foto toonde, ongeveer 50 per dag. Ik heb echt mijn best gedaan om iedereen netjes te antwoorden maar op een gegeven moment versloeg ik er in, ik raakte het overzicht kwijt. Geen kwade wil dus. De profielen op Lexa zijn wel echt denk ik. Ik ben bang dat we met z’n allen wat oppervlakkiger worden door deze vorm van contact.. In de massaconsumptie maatschappij is het erg makkelijk om weg te gooien of weg te klikken. Ik hoop dat we ons allemaal blijven realiseren dat er echte mensen achter de profielen zitten welke met respect behandeld mogen worden. Ik heb wisselende ervaringen. Van botte berichten, tot erg leuke en vriendelijke gesprekken. En ja ook ik, als redelijk goed uitziende dame, wordt in de helft van de gevallen genegeerd als ik een berichtje stuur . Bij Lexa vind ik het jammer dat je niet kunt kiezen aan wie je wel of niet je foto kunt tonen. De site is verder prima. Ons dating gedrag mag allicht wel wat netter 🙂 veel succes en liefde toegewenst iedereen!

  • MGTOW MGTOW says:

   Terwijl vrouwen zo 50 berichten per dag ontvangen mag de doorsnee man blij zijn als hij er 1 per week ontvangt. Niet voor niets zijn vrouwen er uberkritisch. De man vrouw verhouding is dermate in het nadeel van mannen dat je weg moet blijven van datingsites. Er is een kleine kans dat je een date hebt maar dan betreft dit een vrouw die een duidelijk lagere marktwaarde heeft dan jijzelf

   • LadyM LadyM says:

    Als je vrouwen beoordeeld op marktwaarde dan is het inderdaad maar beter dat je ver weg blijft van datingsites. Lijkt me dat je als je op zoek bent naar een levenspartner het belangrijkste is hoe iemand is als mens en niet wat de status is.

 11. T. T. says:

  Ik ben ook een poosje lid geweest op Lexa. Ik herken me niet in het geschetste beeld van de Nederlandse single vrouw. Ik heb meegemaakt dat ik ontzettend veel berichten kreeg zodra ik mijn foto toonde, ongeveer 50 per dag. Ik heb echt mijn best gedaan om iedereen netjes te antwoorden maar op een gegeven moment versloeg ik er in, ik raakte het overzicht kwijt. Geen kwade wil dus. De profielen op Lexa zijn wel echt denk ik. Ik ben bang dat we met z’n allen wat oppervlakkiger worden door deze vorm van contact.. In de massaconsumptie maatschappij is het erg makkelijk om weg te gooien of weg te klikken. Ik hoop dat we ons allemaal blijven realiseren dat er echte mensen achter de profielen zitten welke met respect behandeld mogen worden. Ik heb wisselende ervaringen. Van botte berichten, tot erg leuke en vriendelijke gesprekken. En ja ook ik, als redelijk goed uitziende dame, wordt in de helft van de gevallen genegeerd als ik een berichtje krijg. Bij Lexa vind ik het jammer dat je niet kunt kiezen aan wie je wel of niet je foto kunt tonen. De site is verder prima. Ons dating gedrag mag allicht wel wat netter 🙂 veel succes en liefde toegewenst iedereen!

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Waar vrouwen al snel 50 berichten per dag ontvangen daar ontvangt een man geen enkel bericht per dag. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat de meerderheid (80%) van de vrouwen uitsluitend interesse toont in de knapste 20% van de mannen. Deze 20% worden dan nog onderworpen aan het aanvullende eisenpakket; lengte, opleiding, kleur sokken, etc etc. Hoor je net als ik tot de 80% dan heb je weinig te zoeken op een datingsite. In Rusland kan ik me wel sufdaten. Daar ontmoet ik mooie knappe vrouwen die net als ik hoog opgeleid en ambitieus zijn. Hier in Nederland heb je geluk als je kan daten met een onverzorgde ma flodder met meerdere kids, een pittig kort kapsel en een vadsig lijf in slecht zittende kleding (cupcake effect). En dan klagen vrouwen op datingsites massaal dat ze geen goede en serieuze man kunnen vinden, dat mannen alleen een ONS willen. Maar men overschat zichzelf schromelijk en vindt het daarna vreemd dat die top 20% man (of beter) haar niet voor herhaling vatbaar vindt en op naar de volgende gaat…………..want hij kon beter krijgen……..

 12. Anna van Abs Anna van Abs says:

  Al jaren ben ik gelukkig met mijn vriend, maar toch verschijnt er regelmatig een opmerking bij mijn familie en vrienden op het scherm, dat Anna Lexa leuk vindt. Dat is natuurlijk niet leuk voor mijn vriend, maar geeft ook een totaal verkeerd beeld t.a.v. vrienden en werk. Ik wil dus heel graag dat u deze opmerkingen niet meer plaatst en mijn email-adres (of hoe u hier ook maar aankomt) verwijdert.

 13. henk henk says:

  Was ook drie dagen lid en daarna probeerde ik in te loggen. Lexa heeft een ban erop gezet hahaha. Ze willen betaald worden voor hun diensten. En alle profielen van de vrouwen daar zijn allemaal fake.

  Waarom zou ik moeten betalen voor een dienst, waar ik normaal gesproken nooit voor betaal.

  Ik heb nooit voor een dating site betaald, maar ben wel in ieder geval er achter komen allemaal scam’s en vrouwen die heel arrogant kunnen zijn en over komen.

 14. Michel Michel says:

  LEXA: DOE HET NIET!!!
  OPLICHTERIJ!!!

 15. Ruben Ruben says:

  Zeer slechte ervaring met LEXA. Nadat ik een abonnement voor drie maanden had betaald, werd na een week plots mijn account afgesloten. Dit is een pure bende oplichters.

 16. trapernietin trapernietin says:

  En ik kan mij hier heel goed herkennen in de mensen die dingetjes hier zo op schrijven. Ik ben ook aan speurwerk begonnen en zie ook dat er een aantal mannen zijn die zo dom waren dat ze voor Lexa hebben betaald. Lexa besodemieterd de boel alle profielen zijn allemaal nep en fictieve. En zal je vertellen waarom dat zo. Lexa gooit alles via de server en heeft een aantal server staan dus een automatische geprogrammeerde systeem dat zogenaamde robot die alles doet.

  Ik wil jullie allemaal ten eerste waarschuwen om niet te betalen voor LEXA blijf er van af! Ik ben op Lexa terecht gekomen via een Banner van Knuz en heb daar op geklikt en 3 dagen gratis mee gekregen.

  De profielen op lexa zijn allemaal nep. Geen hond die serieus reageert en hebt trouwens een knappe foto van mij gezet. Ze sturen allemaal een flirt maar reageren nooit met een recente nette bericht.

  Blijkt dat ik een rare mailtje kreeg van een marjolein die gefrustreerd is op sex. En gaf te kennen dat ze een sex partner heeft nog een kind erbij die ze al eerder van een ander man heeft verwekt. En dat ze naar een vaste relatie zich en ik moest mij enorme helemaal dood hebben gelachen. Ik heb haar lekker de waarheid vertelt en kon mijn gesprek niet en direct heeft ze mij op een black list gezet. En ik heb van haar inderdaad gewonnen.

  De boel is daar allemaal NEP en FAKE! 1 grote vieze nep zooitje. En het zelfde verhaal blijft er ook bij al ontmoet iemand real in Nederland of in Europa de vrouwen daar doen zich heel anders voor dan wie ze in daadwerkelijkheid zijn.

  Mannen trap er niet in! BLIJF ER OOK VAN AF!

 17. Eric Eric says:

  Ik ben niet tevreden over lexa; mij is hetvolgende opgevallen:
  Ik heb minimaal 4x een betaald membership gehad, en keer op keer krijg ik in de dagen ná het verlopen onevenredig veel bezoeken en enkele flirts, met ergens tussendoor of ik toch niet weer lid wil worden, zij het met 50% korting. Uiterst verdacht omdat dit meerdere malen zo is voorgekomen, ik ben nu 2-3 dagen geen lid meer en ineens 31 bezoeken..
  Daarbij, wat mij meer stoort is dat je bijzonder weinig reactie krijgt, bijna nooit. De exacte oorzaak laat ik in het midden, maar praktisch gezien niet veel waard (dit verschilt erg per datingsite).

  • Eric Eric says:

   Ik ben een man, weet niet waarom ik dit icoon krijg, mogelijk omdat ik niet mn email heb ingevuld..

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Je krijgt geen reactie omdat:
   – je berichten stuurt naar profielen die lang niet meer actief zijn
   -je berichten stuurt naar gratis leden die niet kunnen antwoorden
   – je een bericht stuurt naar een nepprofiel
   – je niet voldoet aan het volstrekt onrealistische eisenpakket van de standaard vrijgezelle vrouw
   – je een bericht stuurt naar een vrouw die al honderd andere berichten per dag ontvangt en jouw bericht derhalve nog niet eens gezien heeft

   Vermoedelijk een combinatie van al het bovenstaande.

 18. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

  Het is leerzaam om als man een kijkje te nemen op een datingsite want dat geeft een kijkje in de psyche van de vrouw. Vrouwen geven er namelijk een beschrijving van zichzelf en beschrijven wat ze van een man verwachten. En wat blijkt? Mevrouw heeft een wensenlijst gelijk een verwend meisje dat een verlanglijstje voor Sinterklaas opstelt. Mevrouw is doorgaans nogal vol van zichzelf (en ik doel nu niet op haar ‘volslanke’ figuur hetgeen een datingeufemisme is voor moddervet) en op zoek naar ‘prins perfect’. Datingsite OK-cupid heeft onderzoek gedaan en het blijkt dat vrouwen de meerderheid van mannen (80%) als onaantrekkelijk bestempelen. Zij zijn qua uiterlijk dus al veel kritischer dan mannen. De top 20% van mannen wordt vervolgens afgemeten aan haar onrealistische eisenpakket welke in geen verhouding staat hetgeen zij zelf te bieden heeft. De mannen die dan overblijven zijn mannen die alle opties hebben. Zij gaan zich niet binden aan een vrouw die feitelijk lager op de aantrekkelijkheidsladder staat dan hij zelf. Daarom zie je op datingsites heel veel vrouwen klagen over het gebrek aan ‘goede mannen’ en dat mannen alleen uit zijn op een ‘one night stand’. Maar een one night stand betekent gewoon ‘niet voor herhaling vatbaar’. Zij heeft zichzelf uit de markt geprijsd en mannen die gelijkwaardig waren allemaal afgewezen. Dan moet je ook niet zeuren.
  De uitverkoren mannen mogen bij een eerste date overigens steevast naar de verblijfplaats van de vrouw afreizen. En ook wordt vaak nog steeds verwacht dat de man aangeeft te zullen betalen. Niet dat ik mij dat niet kan veroorloven maar de verheven houding dat men dit op voorhand verwacht is niet meer van deze tijd (zij is toch zo sterk en geemancipeerd??).
  Nee ik pas voor dit op voorhand gesaboteerde spel.
  Dan liever MGTOW; ‘Men Going Their Own Way’.
  Waarom buigen voor de onredelijke grillen en grollen van het andere geslacht? Ruim 70% van de echtscheidingen wordt door de vrouw geinitieerd. Wie wil proberen een vrouw met een ontevreden attitude proberen tevreden te stellen?
  Maar natuurlijk kun je proberen toegang te verkrijgen tot de vergulde vagina. Schrijf je vooral in bij dit soort schimmige datingsites die jou onwetend laten wat betreft het aantal actieve vrouwelijke leden en die ook gebruik maken van automatische verlengingen van je abonnement.Jij liever dan ik!

  • robinhood robinhood says:

   Hahaha dit komt zeker vaak bij die witte blanke vrouwtjes die uit Europa komen. Hahaha de melkboer trouwens zat ook op LEXA om een kijk je te nemen als er een serieus vrouw is. Ben wel in contact gekomen en 1 dag hebben we gemaild en we ging elkaar app nummer uitwisselen.

   Heb vele klachten over LEXA gehoord en vele neppe profielen en mensen die niet serieus zijn.

   De eerste dag leek dat gesprek goed te gaan en de volgende morgen haakt mevrouw af. Laat niet eens een spontaan bericht achter. Ze kwam met ene zogenaamde smoes aan smeren dat haar wifi storing bla bla bla, want zag er heleboel keren online, heb haar direct geblokkeerd en verwijderen en melding gedaan als spammer. Ze negeert all app berichtjes en dit heb ik al meerdere keren bij blanke vrouwen ondervonden en ook bij Aziatische vrouw waar onder thaise en indo en chinezen.

   En een andere keer had een blanke vrouw het alleen maar over sex. Dat haar eerste partner de beste was in sex. Trouwens vele hebben mij ook gezegd vermijd alle blanke vrouwen ze zijn alle gek en gestoord. Maar dit had ik allang meteen door maar dit is wel een testje.

   Het probleem blijf ze willen mijden van alles.

   Trouwens ben wel in contact gekomen met ene Indiaanse vrouw. Die wel spontaan en gewoon met mij normaal praat.

   • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

    Het heeft niks met ras te maken. Wel met de feminisering van westerse landen. Wanneer je dus een vrouw importeert heb je grote kans dat vroeg of laat je tegen dezelfde problemen aanloopt. Het beste stap je het vliegtuig in en ga je elders daten. ik heb dat ook gedaan. Combineer het met een cultureel bezienswaardige plaats en je hebt een mooie tijd.

  • joos joos says:

   Maar natuurlijk kun je proberen toegang te verkrijgen tot de vergulde vagina

   Hahahaha je bedoelde zeker met hun uit gemold vagina. Waar zoveel stokken erin hebben gezeten dat ze nu staan te smelten op Lexa. En ja natuurlijk vind je daar ook.

  • dijk dijk says:

   Het heeft ook met een stuk je ras te maken. En zal je vertellen waarom? Nu heb je de grotendeels dat de blanke vrouwen nou een zwarten man verkiezen boven een blanke man. En weetje hoe dat komt? Dat komt vanwege de sociale media en femenisme heeft alles over wonnen.

   En trouwens waarom zou je als man een 40 jarige zijn om je best nog steeds te doen voor een vrouwtje. Je kunt de rest van je tijd en geld besteden aan je zelf.

   Heb je zelf niet gezien voor dat jongere tieners meisje 16 jaar geworden gaan ze de porno in laten zich uit wijden en zich goed laten palen. En zal je zeggen waarom ook met en stuk je economie iedereen wil van het luxe leventje lijden.

   Op Lexa staan er alleen maar smerige oplichters ze willen alleen je geld. En het maakt eigenlijk niet uit welke land je ook gaat. Tegenwoordig is alles het zelfde.

   Het doet er niet toe de hele wereld zit al vol met femenisme. MGTOW is de beste om alleen door het leven te gaan en alles vermijden wat je als vrouw ziet tegen komen.

   Ik ben al 10 jaar MGTOW en zal je vertellen waarom? Ik kan gaan en staan waar ik wil en niemand hoef een regel voor mij te plaatsen. En kan alles aan mij zelf besteden en hoef geen rekening met niemand te houden. En hoef gelukkig niet te hosselen en trouwens hoef ook niet te werken.

   Ik heb nog laats gelezen dat een bijna meer dan 300,- euro aan lexa heet besteden. Zelfs op tros opgelicht kon je alles zien over femenisme.

   • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

    Vrouwen verwijten mannen dat zij hun zien als sexobject. Maar vrouwen zien mannen als succesobject (ongeacht het land van herkomst). In die zin schuilt er in elke vrouw,ook ongeacht ras, wel een golddigger. Alleen heb je goede en slechte golddiggers. Hier in NL zie je onaantrekkelijke vrouwen met grote eisenpakketten op zoek naar een man die het beter doet dan zij zelf; oftewel een slechte golddigger. ‘Maar in rusland kun je daten met jongere en veel aantrekkelijkere dames. Check ook de youtube video van Sandman: ‘MGTOW barbarians.

 19. jr jr says:

  lexa is een oplichters en fraude site

  • rommelhod rommelhod says:

   Zeker heb je het al ervaren met die Nederlandse blanke wijven of schijt wijven. Ga lekker naar Thailand had je daar een nette dame ontmoet.

   Ik zie Nederlandse blanke mannen nog huilen om de Nederlandse blanke vrouwen die voor hen weg lopen.

 20. uurvandewaarheid uurvandewaarheid says:

  Je hebt er vast weleens van gehoord: de ‘seven-year-itch’. Volgens deze theorie is dit het punt in een liefdesrelatie waarop partners zich realiseren dat ze minder gelukkig met elkaar zijn, de sleur zijn intrede zou doen en de kans groter is dat een relatie beëindigd wordt.

  Uit een nieuw onderzoek blijkt dat de seven-year-itch ook samenvalt met het moment waarop de kans het grootst is dat een vrouw vreemdgaat. Het gaat in dit geval om getrouwde vrouwen met kleine kinderen.
  Seven-year-itch

  De studie, gepubliceerd in de Journal of Sex Research, wijst uit dat vrouwen die tussen zes en tien jaar getrouwd zijn, eerder vreemd zouden gaan. In de jaren ervoor zouden vrouwen wellicht teveel bezig zijn met het opvoeden van de kinderen om aan vreemdgaan te denken, zo verklaren de onderzoekers.

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   70% van de echtscheidingen wordt geinitieerd door de vrouw.
   En veelal na 7 jaar.
   Reden: ze is ‘niet happy’.
   Natuurlijk zijn er ook mannen die zijn vreemdgegaan, iets wat ik afkeur, maar dat zijn er niet meer dan dat er vrouwen vreemdgaan.
   Als je als man gaat trouwen heb je grote kans op een ongevraagde scheiding, met alle gevolgen van dien. Vrouwlief wordt wel opgevangen, desnoods door overheidssubsidies, en vindt statistisch gezien eerder een nieuwe partner dan een man. Logisch want vrouwen hoeven niet te voldoen aan financieel eisenpakket. De reddende ridder mag haar shit weer gaan betalen, precies zoals ze het gewend was, maar wat krijgt hij ervoor terug? Datingsites staan vol met dit soort ontevreden gescheiden alleenstaande moeders, in het bezit van een of meerdere getraumatiseerde kinderen.

 21. Noah Noah says:

  Ik raad iedereen aan vooral de 3 dagen gratis Lexa te doen!!!
  Binnen een dag heeft u door dat de zogenaamde “aandacht” door u zelf gecreëerd wordt en dat het IQ van de mannelijke deelnemers de 65 niet eens bereikt. Wat een Treurnis.
  Haast onleesbare taaltechnisch en grammaticaal foutieve “berichten” . De foto’s zijn ook uitsluitend geschikt voor de bajes catalogus ….:( Echt schrikken wat zich daar vertoont.
  Hele AZC ’s met Mo’s en Ali’s zijn vertegenwoordigd een met alle respect….waarom kijkt er iemand uit Zweden of New York op mijn Profiel??? En heb ik erom gevraagd in tig landen tentoon gesteld te worden.
  NOOIT aan beginnen…..!!!!!!!!! ECHT NOOIT!

 22. Linda penning Linda penning says:

  Wat ik om me heen hoor is dat jonge Nederlandse vrouwen massaal vreemd gaan bij het leven. Ze delen het bed met andere mannen terwijl hun man keihard aan het werk is. Ik heb het uit eigen ervaring meegemaakt. Ze kwam me vertellen dat haar man dik is en dat ie niet creatief in bed is. Voor alle mannen dus, als je geen ervaring hebt, wees alert, want je vrouw duikt zo bij een andere man in bed! Hahah vaak beginnen ze over hun exen en kunnen geen eens het oude onderwerp verlaten en het blijven toch hele rare mensen

  En voor de vrouwen met pit die er eerlijk voor uit willen komen kunnen ook reageren! Ik hoor het wel.

 23. paul paul says:

  De Nederlandse mannen worden met de dag en dag dommer.

  Hahaha als ik nu een Nederlandse vrouw van Lexa had dan zat ik al nu in de schulden.
  En zal je vertellen waarom

  De Nederlandse vrouwtjes zoeken mannen met geld en looks puur alleen maar voor de sex. Willen alleen maar shoppen en cashen en op vakantie gaan naar Thailand en naar Amerika gaan om dure lingerie mode winkels te gaan bezoeken. Mijn advies aan de mannen ga niet rond bedelen om een Nederlandse vrouw. Ga lekker naar polen voor 4 weken kom je daar en leuke vrouw tegen. Zelfs poolse vrouwen die een goede baan hebben en geld willen zelfs ook vliegen naar een ander land om kennis te maken voor trouwen.

  En twee vrienden van mijn kant hebben al een relatie met een poolse vrouw en ze zijn rijk en zorgen goed voor hun man. Ze hebben hun eigen huisje in polen en hun vriendin willen zelfs niet naar Nederland komen en ze zeggen in Nederland valt er niks te beleven en willen niks van Nederland weten en ze willen alleen dat hun tijd voor hun maakt en bij hun moeten zijn, wat dit niet bij de moderne Nederlandse vrouw niet meer te beleven valt alles is bij hun dus shoppen en dure huis en cashen en kassa en je bedonderen en oplichten.

  Trouwen is voor losers, sukkels die niet sterk genoeg zijn om alleen te zijn. Zoeken hun shit in iemand anders.Omdat ze niemand kunnen krijgen,

  Gek dat de Nederlandse vrouwen net als de doorsnee man alles wat ze tegenkomen erop los naaien.
  Dan vanzelf ja.

  • Karin Karin says:

   Jeetje wat een bekrompen uitlatingen. Nou. Niet iedere vrouw is op zoek naar mannen met geld of sex. Ik niet in ieder geval.

   • cbs cbs says:

    Als 90% van de Nederlandse vrouwen morbide zwaarlijvig was, is dat waarschijnlijk in het konijnenhol terechtgekomen. Moet er aan de positieve kant uitzien

   • Ans Ans says:

    Ik val ook van de ene in de andere verbazing over de opmerkingen hier. Zijn deze mannen misschien kortzichtig en wellicht gefrustreerd?

  • Noah Noah says:

   Kan iemand heel snel de geestelijke verzorging bellen voor deze “Paul” ???

   • Lamoni Lamoni says:

    Prachtige reactie! Hartelijk dank. De welbespraakte, uiterst charmante en waarschijnlijk uiterst intelligente Paul vindt het vreemd dat een dame van Nederlandse komaf niet in hem is geïnteresseerd?! Ik snap het niet ;-))

   • Crazy Crazy says:

    Beste,

    Lamoni het grote probleem v/d Nederlandse, man is :
    Hij laat door die zure, Hollandse wijven met hun grote
    bek over zich
    heen lopen.

    Ik kijk zelf totaal niet naar die halve kerels. Super arrogant , veel eisen en zelf zien ze er niet uit op een paar na dan.

   • Ans Ans says:

    Hihi, hij wilt vast alleen maar een vrouw voor in de keuken en de slaapkamer

 24. my ass nederlandse vrouwen my ass nederlandse vrouwen says:

  Nederland de mooiste vrouwen…….Poeh, als je van de witte driekwart legging houdt wel
  Venezuela, Colombia, en bovenaan Israel…. Als Doutzen verder wil als actrice moet ze ook eens een lelijke vrouw spelen, een dilemma waarin Linda de Mol haar voorging, met succes.
  Alleen denk Ik dat Doutzen Nog met succes kan hebben als zichzelf, als nuchtere Friezin met een open lach.

 25. Greep in de reet Greep in de reet says:

  Wel lachen, “de Nederlandse vrouwen zijn het mooist” onder andere de Nederlandse blanke vrouw laat mij niet lachen. Het bewijst alleen maar dat schrijver dezes nog nooit ergens anders geweest is om naar echt mooie vrouwen te kijken. De gemiddelde Nederlandse vrouw? Een mager viertje met soms wel een uitschieter (nee, niet Doutzen Kroes!). De mooiste vrouwen vertoeven buiten Europa en je vindt ze zeker in landen in Zuid Amerika. Prachtig van figuur, benen, borsten en billen en een gebronsde huid. Geen bonenstaken of lichamen overwoekerd met tatoeages, helaas bij veel Nederlandse vrouwen het laatste beetje schoonheid bedekkend..

 26. wist het allang wist het allang says:

  Vrouwen zijn oplichters!

  Waarom zijn vrouwen zo hard voor zichzelf

  Vrouwen voelen zich vaak een bedrieger als ze worden geprezen om wat ze hebben bereikt. In plaats van erkenning voelen ze zich schuldig en denken ze dat ze het niet waard zijn…..alsof iemand zich heeft vergist.

  Zelfs al zijn ze een expert op hun vakgebied, ze kunnen het idee maar niet van zich afschudden dat het slechts een kwestie van tijd is voordat ze worden ontmaskerd tot wat ze werkelijk zijn….mensen met beperkte vaardigheden of talenten.

  Alsof je iedereen om de tuin hebt geleid en dat het binnenkort afgelopen zal zijn en je door de mand valt. Vrouwen ervaren dit oplichterssyndroom intenser en laten zich er meer door beperken. Ze beoordelen hun eigen prestaties als slechter dan ze in werkelijkheid zijn.

  Vraag een vrouw haar succes uit te leggen en ze zal dit toeschrijven aan externe factoren zoals dat ze er keihard voor gewerkt heeft, hulp van anderen heeft gehad, geluk heeft gehad, een kruiwagen of goede leermeester heeft gehad.

  Vrouwen vinden het lastig om om hulp te vragen omdat ze niet knullig willen overkomen. Maar je en onzeker voelen en niet weten hoe je verder moet is natuurlijk nog veel erger.

 27. makker makker says:

  Neem een voorbeeld van president macron woeiiiiii! Zouden vele mannen een voorbeeld van moeten nemen. Blijf af van die jonge vrouwtjes en die gold diggers.

 28. Pim Pim says:

  Ik neem liever een hond dan een Nederlandse blanke vrouw in huis.

 29. Hans Hans says:

  Volgens mij zijn wij mannen nog steeds dom en dat we nog steeds blijven zoeken op dating sites. Ik ben achter af via youtube beland en hebt vele video’s over de Nederlandse wijven gezien hahaha.

  Ik was in het buitenland op vakantie geweest en heb leuke vrouwen ontmoet. Die nog te minste respect hadden en hier willen ze echt alleen maar geld. Ik hoeft echt geen Nederlandse vrouw meer laats zag ik zelfs ook een video van yesser en hij ging een knappe white lady groeten in de winkel, wat is zij respectloos zeg bah! Kan geen eens terug groeten hypocriet egoïstische stem had ze.

  Bekijkt die video’s van arno op youtube. Zelfs jonge meisjes willen wel een relatie in vorm van een soort lening als geld. Echte liefde bestaat niet meer mannen forgot it, ga lekker reizen naar het buitenland laat de vrouwen in Nederland lekker stikken ze gaan toch allemaal vreemd en doet er niet toe hoe jij best ook doet om dit niet te laten voorkomen en toch doen ze het.

 30. Hans Hans says:

  Lexa is ten eerste niet gratis te gebruiken, je kan gratis profielen zien en daar houd het bij op. Berichten lezen kan niet. Als betalend lid ben je eigenlijk ook bijna verplicht om een premium membership te nemen omdat anders de ander je bericht niet kan lezen. Het versturen van berichten als niet premium lid kan wel maar is een gok of de ander het wel kan lezen.
  Er is geen enkele mogelijkheid om te zien wie er wel of niet betaald lid zijn.
  Kosten zijn dus niet zoals aangegeven 60 euro maar een veelvoud daarvan als je gebruik wilt maken van de website om daadwerkelijk contact te leggen. Voor die 60 euro per maand mag je berichten schrijven die misschien wel of niet gelezen kunnen worden, maar aangezien iedereen gratis lid kan zijn zal het vaker het geval zijn dat mensen ze gewoon niet kunnen lezen.

  Dus eigenlijk een heel dure website 30+ euro per maand om er effectief gebruik van te kunnen maken of je betaald eigenlijk voor nop.

  • MGTOW-2 MGTOW-2 says:

   Eigenlijk is het schandalig dat je als betalend lid niet eens van te voren weet of de ander jouw bericht wel KAN beantwoorden. Het werkt ook in het nadeel van mannen omdat van mannen wordt verwacht dat zij het eerste bericht moeten sturen.
   Door dit klantonvriendelijke beleid jagen ze mensen nog sneller naar Tinder. Tinder is namelijk gratis, het aanbod is groter, iedereen kan na een match gaan chatten. Misschien zijn dit de laatste stuiptrekkingen van Lexa?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑