datingsite parship

datingsites

Laatst bijgewerkt op mei 5th, 2018 | door Welke online datingsite?

290

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

Lexa is de datingsite van Nederland voor singles

Al meer dan 10 jaar bestaat Lexa en is de grootste en misschien wel de meest succesvolle datingsite van Nederland. Vele singles kregen via deze datingsite een relatie. Schrijf je nu gratis in en ga op zoek naar een leuke date of de liefde van je leven! Lexa.nl heeft een zeer actieve ledenwerving. Ze proberen zo veel mogelijk singles te bereiken door gebruik te maken van reclamespotjes op tv en radio. Mede hierdoor is lexa.nl één van de populairste datingsites! Lexa is aangesloten bij het keurmerk veilig daten.

Datingsites die zijn aangesloten bij dit keurmerk hebben afspraken gemaakt hoe hun leden op een veilige en betrouwbare manier kunnen laten daten. Op onze website vind je meer informatie over het keurmerk veilig daten.

Nieuwe leden krijgen 24 uur de tijd om gratis gebruik te maken van de gehele datingsite!

Contact met andere singles

Op deze datingsite vind je vele mogelijkheden om contact te leggen met andere singles. De website van Lexa wordt continu verbeterd. Hierdoor krijg je als singles de beste mogelijkheden tot het vinden van een date of een succesvolle relatie. Lexa is de grootste datingsite van Nederland als we enkel naar het aantal leden kijken en juist daardoor heb je hier misschien wel de meeste kans op het vinden van de ware liefde. Getuige de vele succesverhalen  zijn er al vele relaties en dates via deze datingsite ontstaan. Ook worden de speciaal georganiseerde Lexa activiteiten goed bezocht en zijn een zeer fijne aanvulling. Uit verschillende gebruikers ervaringen op deze websites blijkt dat al veel singles via Lexa.nl een succesvolle date of relatie vonden. Hopelijk ben jij de volgende!

Lexa app

Naast de website heeft deze dating site nu ook een app! Met deze app kun je hetzelfde doen als de website, maar dus nu ook eenvoudiger en overal met je smartphone. Met de app is het mogelijk om van een groot deel van Lexa gebruik te maken. Helaas is het voor sommige functionaliteiten nog niet mogelijk om deze weer te geven op je mobiele telefoon. Hopelijk past lexa dit binnenkort aan zodat je ook de maximale ervaring krijgt op je smartphone. Het is tevens mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten die enkel geldt voor de app.
De Lexa app is beschikbaar voor Android, Ios en Windows Phone.

Online daten bij Lexa.nl

Elke dag komen er nieuwe singles bij op op deze dating site. Deze singles zijn op zoek naar een een leuke date of de perfecte partner. De ideale man of vrouw voor jou staat al ingeschreven, maar heeft jou nog niet kunnen vinden. Deze dating site biedt zijn Leden een veilig en betrouwbare omgeving om je ware liefde te ontmoeten. Volgens recent onderzoek is gebleken dat Lexa.nl de datingsite met het meeste aantal leden van Nederland is. Een groot ledenbestand maakt de kans op een succesvolle relatie groter!

Gratis Lexa

Een veelgestelde vraag is of een datingsite zoals Lexa gratis is. Het antwoord hierop is dat een gedeelte van de website gratis te bekijken is. Op het moment dat je gratis bent ingeschreven kun je meteen berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om als gratis lid te reageren op deze berichten. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de website, dan zul je een vergoeding moeten betalen. Het is echter zo dat je je gerust kunt inschrijven zonder hiervoor kosten te hoeven betalen. Daardoor kun je eerst even rondkijken op de website. Bevalt de website je niet. Dan kies je voor een andere datingsite. Inschrijven bij Lexa is dus gratis en bied je de mogelijkheid om beter kennis te maken met de website. Regelmatig heeft Lexa een actie waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In die 3 dagen is het dus ook mogelijk om berichten te versturen!

Aanmelden op Lexa.nl is gratis en simpel. Na het inschijven kun je 24 uur geheel gratis gebruik maken van alle diensten. Je bent tot niets verplicht! Ook heeft heeft deze datingsite met zeer grote regelmaat acties waarbij je zelfs 3 dagen gratis toegang krijgt zonder verplichtingen! Deze acties en kortingen worden op deze pagina vermeld en op de special acties en kortingen pagina. Scroll naar beneden om te kijken of er op dit moment een actie is!

Lexa events

Lexa bied leden ook de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de zogenaamde Lexa Events. De Lexa Events worden door heel Nederland gehouden in de grote steden. Er kunnen op de events verschillende activiteiten worden georganisseerd. Enkele voorbeelden hiervan kookworkshops, museu bezoek, gezamelijk sporten of natuurlijk gewoon een gezellige borrel! Doordat deze events door heel Nederland worden georganiseerd is er altijd wel iets bij jou in de buurt te vinden! Kijk op de website van Lexa voor een actuele agenda.

Lexa

Lexa screenshot

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Lexa

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Lexa en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij deze datingsite.

Aanmelden bij Lexa gaat als volgt: Als eerste wordt gevraagd of je een man of vrouw bent en wat voor een relatie je zoekt. Daarna vul je een paar standaard gegevens in zoals je email adres, woonplaats en gebruikersnaam. Ook is het mogelijk om via facebook in te loggen. Daarna beantwoord je enkele vragen over jezelf. Lexa doet dit door juist de dingen te benadrukken die je niet leuk van jezelf vind. Zoals eerder genoemd gaat dit over de “Love your imperfections” campagne. Vervolgens vul je informatie in over jouw uiterlijke kenmerken. Zoals: kleur ogen, haar kleur, lichaamsbouw en lengte. Als laatste een stap vul je een profiel tekst in en upload je een foto van jezelf. Je bent nu klaar om te starten met online daten bij Lexa!

 

Lexa kosten abonnement

Prijs 1 maand

€ 24,95
€ 24,95
 • Full Membership

Prijs 3 maanden

€ 38,85
€ 38,85
 • Full Membership

Prijs 6 maanden

€59,70
€59,70
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Lexa abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van deze dating site kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Lexa. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Lexa actie en korting

Nieuwe members kunnen 3 dagen gratis gebruik maken van alle betaalde opties binnen Lexa.nl. Stuur berichten en flirts, chat met leuke singles en spreek af!

3 dagen gratis Full membership!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Deze actie is momenteel niet actief. Houdt deze website in de gaten voor nieuwe acties!

Momenteel geen acties of kortingen

 

Lexa Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Lexa is de grootste datingsite van Nederland. Doordat ze zeer actief zijn in de media hebben ze een groot aantal leden. Wij schatten het aantal actieve leden op ongeveer 350.000. Deze datingsite is al 4 jaar achter elkaar uitgeroepen tot betrouwbaarste datingsite van Nederland. Dit onderzoek werd gedaan door Reader’s Digest. De verhouding man en vrouw op deze datingsite is ongeveer 50/50. Door het grote aantal leden is de kans op een succesvolle match groot. Daarom valt het aan te raden om je bij deze datingsite in te schrijven. Ook zit je hier goed als je een buitenlandse date zoekt. Lexa is actief in een groot deel van Europa.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – de website  heeft een moderne layout en lichte kleuren. Dit geeft het geheel een cleane en frisse look.
duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door Lexa gaat eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn ruim voldoende. Leden van Lexa kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, Foto’s en Video’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Favorieten opslaan, Uitgebreid zoeken en een Helpdesk.

Lexa blijft zich ontwikkelen en er komen regelmatige nieuwe leuke functies beschikbaar.

Klantenservice ★ ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Lexa kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier of door hun direkt te mailen. Het Nederlandse emailadres van Lexa is customercare@lexa.nl. Ervaring leert dat Lexa redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten. Wij beoordelen de klantenservice van Lexa dan ook heel goed. Zorg ook dat je zelf eerst even de FAQ leest voordat je een vraag stelt, dan ben je zelf ook goed op de hoogte.

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding is goed. Lexa geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat Lexa een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. In verhouding tot andere bekende datingsites is Lexa zelfs goedkoper.  Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Meer over Lexa.nl

Lexa opzeggen en account verwijderen

Lexa Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Lexa. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Lexa? Geef hieronder jouw reactie!

 

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Lexa Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
kosten

Summary: Lexa is niet voor niets één van de grootste datingsites van Nederland. Door actief leden te werven groeit deze datingsite nog steeds door. Wel zijn er een aantal leden inactief. De prijs van deze datingsite is in verhouding tot andere datingsite iets hoger. Maar doordat Lexa heel veel leden heeft is de kans op een match zeer groot! Wij raden deze datingsite aan!

4.3

Uitstekend!About the Author

Anoniem290 Ervaringen - Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Pas op! Pas op! says:

  Vele positieve reviews zijn meestal nep en zal je zeggen waarom? Reviews worden door Lexa zelfs geschreven en worden door Lexa ingekocht dus sites die dat verwijderen worden er voor betaald voor hun diensten. Het zelfde heb je met dat programma’s euroclix en voelen zich daar door bedreigd, men kan de ware mening van de zware kant niet harder laten wegen dan hun zware leugens.

 2. Pas op! Pas op! says:

  Wisten jullie dat 99.9 van de profielen op LEXA fake is. Mensen die zich op geven in hun profielen dat ze in Nederland wonen bestaan niet. En zal je zeggen waarom? De foto’s worden van facebook gestolen en ook op zoosk en op knuz geplaatst. Hahah zelfs mensen die een relatie al hebben of getrouwd zijn weten zelfs niet dat hun foto’s op dating sites worden geplaatst.

  Lexa gebruikt servers en robot en maakt zelf een aantal neppe profielen aan en teksten worden automatische geantwoord met een automatische programma. En deze worden allemaal geprogrammeerd.

  Dus mannen maken jullie jullie zelf echt niet van kant. Lexa wil alle mannen in Nederland hun zakken helemaal leeg uit kloppen.

 3. MGTOW MGTOW says:

  Vrijheid van meningsuiting is geen vrijbrief voor schuttingtaal. Verdiep je eens in onze culturele waarden en normen,
  Hopelijk is er een moderator die kan ingrijpen

 4. multinational femenisme bitches multinational femenisme bitches says:

  Zozo… denk dat ik maar een uitkering neem… je bent gek als je werkt, geen kinderen hebt, alleenstaand en 2x het minimumloon verdiend! Tenzij je grootverdiener bent natuurlijk en als je werkt moet je natuurlijk voor jou blanke vrouwelijke poepertje verzorgen en ik denk het helemaal niet he? Anders als je een goed betaalde baan heb dan kan ze partner alimentatie claimen en dit is natuur de nek slag de vrouw heeft meer rechten dan de man. Je hoort bijna nooit dat een man zelf recht heeft op partner alimentatie.

 5. MGTOW MGTOW says:

  Een van de vrouwen op mijn werk maakte gebruik van lexa. Het betrof een vrouw van rond de 45 met meerdere puberdochters, ze was mollig en zeker niet de knapste. Had financiële problemen. Wat denk je wat er gebeurde? Ze werd overspoeld met berichten, de ene date na de ander. Uiteindelijk belandde ze bij een kerel die zoals ze zelf toegaf goed in de slappe was zat.
  Door de overvloed aan mannen kunnen vrouwen straffeloos de 80/20 regel toepassen: minstens 80% van de vrouwen jaagt op hoogstens de top 20 van mannen. Het is tegenwoordig al onverstandig om te investeren in een duurzame relatie met een vrouw, je kunt beter MGTOW gaan. Maar ook de hele dating scène is zwaar in het nadeel van mannen. Wanneer je het als man zijnde goed voor elkaar hebt dan laat je je eigen niet de wet voorschrijven door een bitcherige en claimende vrouw. Heb je het minder goed voor elkaar dan zijn vrouwen wegens hun hypergamie niet geïnteresseerd in je. Je komt dus Hoe dan ook bij MGTOW uit. Check de introductiefilm van sandman op YouTube. Op de diverse MGTOW kanalen die inmiddels als paddestoelen uit de grond schieten vind je ook veel herkenbaar materiaal over online dating. Dus heren, laat die cougars die zich ‘jong van geest’ voelen bij hun katten zitten. Zeg nee tegen vrouwen die meer eisen dat ze bieden. Vrouwen wilden gelijkheid laat ze de helft van de date betalen. Nee als man hoef je niet telkens naar de woonplaats van de vrouw af te reizen voor de eerste date. Laat je niet controleren en MANupileren. Ga MGTOW

  • mandyvanhou mandyvanhou says:

   Ik word mijn hele leven al opgelicht in Nederland, zacht gezegt wordt eigenlijk mijn leven onmogelijk gemaakt op allerlei manieren!
   Sinds ik in Egypte ben terug gekomen voel ik mij weer een gelukkig mens, ik tel weer mee! Vorige maand ben ik naar mijn geliefde geweest en we hebben samen een geweldige tijd gehad. We willen graag samen ons leven voortzetten in Egypte, heel erg spannend allemaal, maar vooral vanwege alle regeltjes die hier in Nederland gelden!

   We zijn ook officieel verloofd in Egypte en onze vrienden waren daarbij. Daarna zijn we naar zijn familie gegaan, die hadden een feestmaaltijd voor ons bereid. Daarna wachte ons nog een feestmaaltijd bij zijn beste vriend thuis. De mensen zijn heel gastvrij en zeer behulpzaam is mijn ervaring.

   Ik wens dat iedereen die vooroordelen over deze mensen heeft eens zijn oogkleppen af zou doen! In ieder land kan je goede en/of slechte ervaringen tegenkomen. Dat is over de hele wereld het zelfde !

  • vlek hoer vlek hoer says:

   Alle blanke vrouwen zijn kk lelijke en ze hebben allemaal van die lelijke bruine vieze smerige moeder vlekken. Die uit geneukte blanke uit gemold kutten die zijn allemaal goed voor negers en voor negers gemaakt. MOEDERVLEK KUT! Ze staan ook LEXA en 90% van LEXA alle profielen zijn nep. Vaak stinken ze uit hun vagina naar poep, blanke vrouw gaan jullie netjes een hygiëne cursus volgen.

   Ik kan er steeds om lachen hoe de Nederlandse mannen zich uit sloven voor een blanke vrouw moeder vlek hoer. Hahah en je ziet die blanke hoertjes ook naar de concert gaan die feminisme bitches.

  • multinational femenisme bitches multinational femenisme bitches says:

   Ik heb er bewust voor gekozen om geen kinderen te nemen. Wel vrouwen die een relatie wilde van een ander afkomst. En ik zag het gelukkig er van af en zal je wel vertellen waarom? De reden is dat de vrouw altijd zal profiteren van een man en als jij lekker met die vrouw hebt geneukt en een kindje eruit hebt gemikt ben jij er voor verantwoordelijk dat jij een rot monster op de wereld hebt gezet.

   Ben vaak in contact met vrouwen gekomen, maar helaas willen die echter alleen maar sex en vele doen aan vieze smerige foto’s uitwisselen via smartphone. En de kans is heel groot dat het aantal vrouwen met hiv en soa’s en aids daar door ook is gestegen. Kijk uit mannen dat jullie niet besmet raken want een vagina is tot heden alleen rubber en plastic en is totaal in valuta niks waard.

   Haha moest wel lachen om dat ene reactie. Hahah een blanke vrouw waar veel neger erin heeft gezeten, haha je bedoel waar zn zaad erin heeft gezeten en daar mee moet met zo iemand gaan trouwen en kinderen mee hebben. Mijn ouders en ik hebben erom gelachen hoe blanke vrouwen zich raar gedragen.

   Dat ellende maak je al vaak mee als je een uit een grote gezin komt van drie kinderen. Je zal zien dat het leven een grote impact op je heeft. Je eigen kinderen die jou zullen vermoorden om jou grote aandeel en geld en winst bah!!!! Je eigen kinderen draaien jou de nek om!

 6. herman herman says:

  Haha de helft van mijn omgeving en vriendenkring is getrouwd met iemand in Marokko. En ik hoor niemand klagen hoor.
  Juist de mensen die getrouwd zijn met iemand in nederland, na elkaar zogenaamd eerst goed te leren kennen in een relatie, belanden uiteindelijk vaak in een scheiding.

  Op dating sites zitten vol gekke mannen niet doen.

  • jos jos says:

   Lexa en al die andere dating sites moeten ze allemaal afschrappen.

   Ik zal je zeggen waarom ik geen vrouw meer zoekt.

   De reden is ze kunnen je niet accepteren als je in de bijstand zit.

   Trouwens ik kon ook worden uitgehuwelijkt maar deze optie heb ik ook niet gekozen. Een nette vrouw kon ik zo krijgen maar ik zag er echt van af. De reden is wil geen fouten maken een ander redenen is wil geen poep kindjes op mijn geweten hebben. Aangezien het leven ook wel weer wat duurder wordt en ik wil elke dag luxe kunnen eten. En ik ga niet voor een extraatje bordje betalen.

   Trouwens de karakter van de vrouw veranderd na 1 of 2 jaar of na het krijgen van kinderen. En ik hoor dat zelfs stelletjes die met elkaar 15 jaar zijn getrouwd dat ze toch geen goede huwelijk hebben. De vrouw gaat toch vreemd met een neger zelfs in alle culturen en alle landen komt het voor. De vrouw wil zich graag de hoer uithangen en de tijden die jij aan haar hebt besteden is GROTE WASTE OF TIME. En ik zal je zeggen waarom de meeste vrouwen hebben fantasieen en wil graag sex met een ander man. En het gezin onderhouden doet er niet meer aan toe en ze gaan op dating sites en ze gaan op porn sites.

   En weetje wat je dan krijgt een ander man in je relatie, en weetje wat de vrouw dan zegt? Dat jij haar verkocht aan die neger haha ze komt aan het een vieze smerige leugentje om jou erbij te lappen.

   Daarom hou ik ook afstand van vrouw ga geen relatie meer aan in deze tijd.

   En over de sex en ik ga niet na 1 jaar wachten in een relatie. Dan ga ik liever naar de hoeren en ik hoef niemand te bewijzen dat ik geld of een auto moet hebben om een de ware vagina of ware borsten aan te raken, dan ga ik liever maar naar de hoeren en daar kan ik mijn wensen uit laten voeren. En nee trouwens heb ook geen sex lust meer en al heel lang niet meer. En vindt het alleen maar te droog en een vagina daar is echter niets bezonders aan.

 7. MGTOW MGTOW says:

  Ondanks emancipatiegolven blijkt het zo te zijn dat vrouwen gaan voor een man die zich minstens, bij voorkeur duidelijk hoger, op de maatschappelijk ladder bevindt dan zij zelf. Dit wordt hypergamie genoemd. Biologisch gezien overigens goed te verklaren. Het probleem alleen is dat vrouwen zich hierin schromelijk overschatten. Veel vrouwen kiezen een studie die vooral makkelijk (niet teveel wiskunde) of leuk moet zijn, een zogenaamde genderstudie. Iets psychologisch, pedagogisch of sociologisch. Financieel hebben ze het dan ook niet te ruim en zitten ze dus opgehokt in een gehorig appartement volgestouwd met ikea spaanplaat. Datingsites barsten uit hun voegen van dit soort vrouwen. Die hebben dan ook hele eisenpaketten. Zij gaan niet alleen voor een hoogopgeleide man, maar ook voor een man die er aantrekkelijk uitziet. Onderzoek door datingsite OK cupid laat zien dat vrouwen op datingsites 80% van de mannen als onaantrekkelijk bestempelen. Een man die aan het gehele eisenpakket voldoet is hoogstens voor een enkele nacht beschikbaar: zie hier de door vrouwen alom gevreesde, maar stiekem toch geaccepteerde, one night stand. Vrouwen wachten liever op hun beurt op het ideale plaatje dan dat ze iets duurzaams beginnen met een man uit de 80% categorie.
  Deze sterke en geemancipeerde vrouwen verwachten overigens dan wel dat jij als man de iniatiefnemer bent en de date betaald. Iets waar je overigens duidelijk je bezwaar tegen mag maken. Want een date is vaak een verkapt sollicitatiegesprek (met heel veel sollicitanten dus slechte voorwaarden!) en dient niet betaald te worden door de ondervraagde.
  MGTOW is het enige logische antwoord.

  • MGTOW MGTOW says:

   Uit het zelfde onderzoek van Datingsite OK cupid kwam naar voren dat mannen 50% van de vrouwen als onaantrekkelijk bestempelen. Dus je ziet een duidelijk een scheefverdeling in de wijze waarop de verschillende sexes elkaar beoordelen. Hier bovenop gooien vrouwen nog tal van andere eisen zoals bijvoorbeeld opleidingsniveau.

   • zo is dat ook zo is dat ook says:

    Hahah hoog opgeleid en ik kan er best om lachen hoor. Ze kunnen beter allemaal de porno in en daar horen ze lekker thuis.

    En ik lach mij helemaal krom om de Nederlandse blanke wijven en ze gaan allemaal vreemd en ik kan er best wel om lachen hoor. Vaak is het enige dat telt zijn je centen en je looks en verder helemaal niks. Alleen maar sex want echte liefde bestaat echt niet meer. Kijk maar naar die stellen die elkaar cool moeten houden tot wanneer het last en materie neer komt. Hier om mijn heen zie ik echt geen man zonder een auto met een vrouwtje. Ze hebben allemaal een auto en dan zie je mevrouwtje erom heen lopen.

    Een goede man is gek als hij een vrouw neemt die al ontmaagd is en die al 1 of 2 relaties. En er ook nog mee trouwen haha ze zijn gek.

   • herman herman says:

    Ik zit ook niet meer op dating sites en facebook dat heb ik echt nooit gedaan.

    Ik blijf ook heel vaak uit de buurt van de Nederlandse vrouwen. Contacten met hun hoef ik sowieso helemaal niet. Wat voor beroep ze doet is niet aan de orde.

    Het enige waar ik op wacht is mijn AOW en Pensioen kan ik ook meteen vertrekken en hebt al die tijden voor mij zelf gespaard. En heb al een goed leven en niks te klagen. En heb bewust voor om geen kinderen te hebben, omdat ik al dat ellende al mijn heen ziet.

    Er waren vrouwen die kinderen wouden, maar ik wou niet want je vrijheid wordt je afgenomen en altijd dat geklaag over die vrouw dit zo en zus zow.

    Als je alleen leeft ben je vele gelukkiger en happy. Contacten met vrouwen hoef ik sowieso al helemaal niet.

   • john john says:

    Geld belangrijker dan liefde
    AMSTERDAM – De Nederlander vindt financiële zekerheid belangrijker dan de liefde.

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/4056430/_Geld_belangrijker_dan_liefde__.html?p=23,1

    zo verschillend zijn we dus blijkbaar niet.

   • john john says:

    Ik heb voor mijn huidige relatie een relatie met een vrouw uit Nederland, ( Nou dass pas duur ) ik heb nog nooit zo’n geld verslindend varken meegemaakt.

    Relatie’s hebben geen garanties, en helaas zijn er mensen bij die daarvan profiteren, maar dat heeft niets te maken met waar ze vandaan komen, ze zitten overal op deze wereld.

  • john john says:

   Mijn ex vriendin uit venezuala die had ik met een 3 maanden vakantie over laten en na 4 weken weer terug naar venezuala gestuurd .
   het was allemaal zo mooi op msn maar toen ze eenmaal hier was draaiden alles om geld en kopen hier voor haar familie daar en liefde was er niet bij .
   zij had mijn in totaal 6000 euro gekost incl tickets en ze kwam met 1 klein koffertje en ging met het kleine koffertje vol en 3 big shoppers vol terug en ze probeerde nog mijn digitale foto camera mee te neemen.
   Mijn omgeving kreeg je natuurlijk ook weer te horen dat had ik je toch al van te voren gezegt duhh…
   en waarvoor gaf je alles mee aan haar wat je allemaal gekocht had voor die kreng ,nou heel simpel dan vergeet ik haar sneller en kan ik mijn leven weer op pakken.
   en nu heb ik het gelukkig getroffen met mijn huidige partner uit colombia die ik eerst ben gaan bezoeken voor dat ik haar naar nederland haalden ze is nu 2x met een vakantie visum hier geweest en ik 3x bij haar in Colombia en eerst haar goed leren kennen en haar familie waar ik echt kind aan huis bent al vanaf de 1e keer dat ik daar was.
   dus het kan ook goed gaan met een buitenlandse partner .
   ik ken zat mensen met een nederlandse partner die ook alleen maar vanwege t geld bij elkaar zijn en moet je is kijken als ze gaan scheiden en een koophuis en kinderen hebben wat ze dan verliezen aan geld.
   Nederlanders hebben 1 vervelende eigenschap ze horen alleen het slechte en naar het goede luisteren ze niet.

 8. zo is dat ook zo is dat ook says:

  Ja vrouwen zijn tegenwoordig olo meties en golddiggers
  Met de komst van Social Media en Dating sites is het nu makkelijk shoppen.
  En als ze een “betere” hebben gevonden dan vinden ze wel een excuus om je te dumpen.
  In de tijd van mijn grootouders moest je als vrouw duizend keer nadenken alvorens je een relatie verbrak en als het toch tot een breuk kwam, was er nog altijd bedenktijd om de relatie te herstellen. Het kan ook te maken hebben gehad met de underdog positie van de vrouw, maar ik denk toch meer met het feit dat een betere “alternatief” niet snel voor het rapen was.
  Nu is het toch anders, even snel een profile op Facebook of Datings sites zoals Lexa en knuz maken van een single woman en voordat je denkt liggen er al 1000 “honden” op de stoep. Als je een keuze hebt gemaakt en die blijkt achteraf niet de juiste te zijn even gewoon de knop “block” indrukken en de rij van “honden” verder aflopen . Vele vrouwen maar ook mannen hoor, beseffen niet hoe pijnlijk zo’n handeling bij de andere overkomt.
  Dus als mannen honden zijn hoe moeten de vrouwen dan genoemd worden? Ik zal het voorlopig houden bij olo meties en golddiggers.

  • MGTOW MGTOW says:

   Als mannen honden zijn, dan zijn vrouwen het baasje. Bekijk maar eens wat vrouwen schrijven in hun profielen op datingsites: allemaal eisen! Je moet minstens zus en minstens zo. Het sinterklaaslijstje van een verwend klein meisje is er niets bij.
   Als MGTOW kan ik hier alleen maar om lachen, want wat heeft een dergelijke veeleisende vrouw mij te bieden? Ik heb mijn vader, een wijs man die opgegroeid is in een andere tijdsgeest, de profielen van vrouwen op datingsites laten lezen en hij kwam niet meer bij van het lachen. Verwende over het paard getilde datingprinsessen die vol van zich zelf zijn (ik bedoel dit keer niet het ‘volslanke’ postuur) en die wachten op het prins op het witte paard.
   (Ps maar die prins op het witte paard zocht een mooie maagdelijke prinses en geen ma flodder).

 9. terug keren terug keren says:

  Vroeger stond ik ook op dating sites en ze mensen die daar zitten bakken er niks van. Maar heb er echt nooit voor betaald. Lexa is net euroclix sparen voor je geld en bewonderen als je dat geld nog binnen krijgt.

  En ben al die jaren alleen gebleven en in mijn familie gaan mensen ook weer snel uit elkaar, vanwege het geld en baan verder zit er geen liefde tussen. Het ging alleen maar over wanneer worden de rekeningen betaald? Zorg je ook voor de kinderen en dat ga ik allemaal niet? Graag een nieuwe auto want deze auto is versleten en oud. Het doet er niet toe man geld moet binnen komen.

  Ben al die jaren MGTOW en zal je zeggen waarom? De reden is je hebt eigen vrijheid en je kunt doen wat je wilt en je bent vrij om te gaan. Je hoeft geen enkel vrouw een reden te geven en je hoeft ook voor niemand te zorgen en je bent niets verplicht tot iemand. Het is net als je bent niemand verplicht tot het antwoorden. Ik heb geld zat en kan doen en laten wat ik wil.

  Ik voel me al jaren niet meer aangetrokken tot een vrouw. Je hoort heel veel leugens over hun en ik moet er vaker om lachen.

  Je hebt je eigen geld en je leeft hoe jij je leven wilt. Het leven heb je zelf in je eigen handen.

  Je hoort vaak van een vrouw wat voor werk doe je? Ik zeg meestal ga jij maar lekker in porn werken verdiend goed. De vrouwen allemaal van nu hebben geen waarde meer. De meeste zitten al in de porn en dat is goed voor hun beste werk wat er is voor een vrouw en verdiend malen beter.

  • MGTOW MGTOW says:

   Veel vrouwen (ik weet het,ik generaliseer nu even gemakshalve), houden niet van je om wat je bent maar om wat je hun kunt geven. Dat begint met het betalen van een date. Daarna ben je hypotheekverstrekker, voedselbank, zaaddonor en kredietverstrekker (alimentatie). Veel zinloze aankopen zoals een bepaald merk auto worden gedaan om vrouwen tevreden te houden. Of om vrouwen aan te trekken. Ik herinner me nog een date die schimpend over mijn kleine stadsauto sprak waar ik destijds in reed. Ik kan mij best een grote auto veroorloven maar ik vind het niet belangrijk genoeg.
   Wanneer ik thuis kom luister ik niet naar een vrouw maar naar een mooie geluidsinstallatie. De klank hiervan is heel wat beter dan de schrille stem van een klagende en ontevreden vrouw. En er zit een aan/uit knop op.

   • zo is dat ook zo is dat ook says:

    Alle vrouwen zijn al ontmaagd hahah zoeken een prins op het witte paard. Het doet er niet toe. De meeste versleten vrouw vind je tegenwoordig over al.

    Ja maar toch de meeste willen een black guy. Dus het doet er niet toe een stink neger graag. Hahah gelukkig zijn wij er van af.

    We mogen blij dat we vrij kunnen levens zonder andermans ellende. Ik heb al die jaren goed kunnen sparen. En ook kunnen besparen een partner had mij al een hoop geld gekost en het is een soort van een kost plaatje en het is net als de markt de vrouw is net een soort van product die toch veel te eisen heeft. Maar het zal ook lang niet meer duren en voor dat je weet is alles maar voor een tijdje.

    Ik leef al 25 jaar zonder een vrouw en ben met mijn leven heel erg gelukkig. En niemand hoeft mij iets hoeft mij iets te verwijten.

    Ik hoef gelukkig niet andermans boete te betalen of anders zorg premies betalen. Hahaha je bent gek als je werkt en als je een vrouw en kinderen hebt en leef van een uitkering, je ziet als je werk ben je ook bepaalde voorzieningen kwijt. En kan best wel rond komen met 950,- euro en je hoort mij niet klagen. Ik rookt niet en drinkt dus bespaar een hoop euro’s.

    Ik had laats in een magazine van MUG gelezen dat er 2 blanke vrouwen zijn geschrokken dat zij een man hebben ontmoet die van een uitkering leeft en dat konden ze niet accepteren en ook via een dating site ontmoet. En die man moest snel een baan vinden om in beeld te komen bij vrouwen en nou heeft een zogenaamde relatie.

 10. teller teller says:

  Lexa had beter kunnen heten bullshit kanslozen site voor losers. Of beter een site voor blanke en zwarte en voor oplichters en gold diggers.

  Hahahah ik was in contact met een jonge tiener van 16 jaar. Was ook een Nederlandse blanke meid en weetje wat ze mij op skype heeft verteld? Dat ze zich in heel Rotterdam en heel Amsterdam Zuidoost laat zich anaal en oraal nemen door een groep negers. Je hoort meestal van de term ‘ ik val op negers ‘ geen blanke en ook geen andere rassen.

  Hahaha het zal je blanke dochter maar wezen een zware kut tiener die haar benen over al laat verspreiden. Wat ben ik blij dat ik ontsnapt bent uit dit droog neukers Hollandje. Een kind van een zware junk die niks heeft te bieden.

  Ik heb geen geld voor dating sites en ook geen geld voor die Nederlandse vrouwen. Als zij mij willen dan moeten ze voor mij betalen. Ik heb meer succes in Aziatische landen. Daar zien ze mij nog staan en ze zijn lief en kun je er mee lachen.

  Vraag een vrouw uit zuid Europese of voormalig oostbloklanden wat ze van de ‘kledingkeuze’ van een Nederlandse vrouw vinden en ze beginnen spontaan te lachen (of beter te huilen). Spijkerbroek en ze zien eruit als een puber op 50 jarige leeftijd.

  Als ze 30 worden gaat het hard achteruit, zoals eerder genoemd het ‘ korte pittige kapsel’ verschrikkelijk…
  Te veel vrouwen roken shag en drinken bier, komt er op neer dat Nederlandse vrouwen te mannelijk zijn geworden.
  Natuurlijk is dit een overgeneralisatie maar toch..

 11. liberaal liberaal says:

  feminisme en liberalisme hebben vernietigd wat God heeft ontworpen. dus door de natuur zijn beide is en het werk van het Satan-liberalisme dat families heeft gedood …. wanneer de bevolking te veel terugvalt, zal het conservatisme weer populair worden. Heb je geld en status en ben je een succes man dan ben je opeens in beeld voor ze.

  Hahahah ik heb Nederland allang door hoor. Trouwens als ik kon verhuizen uit dit rot land dan had ik zeker allang gedaan. Maar moet wachten op pensioen en trouwens zou zeker in japan wonen. En daar heb je tenminste een vrouw die er voor jou is.

  Ik heb veel vrouwen in Nederland leren kennen en die wouden echt alleen maar sex wouden. En ik heb hun geen sex gegeven en ze vonden mij zielig. Omdat ik geen Nederlandse vrouw in mijn buurt meer wilt hebben en wil ook geen relatie met ze en ben al MGTOW.

  Ik zoek allang niet meer en helemaal niet meer in Europa. Heb liefste een indo dame of een japan dame.

  • MGTOW MGTOW says:

   Bijna de helft van alle huwelijken stranden. 70% van de echtscheidingen is geïnitieerd door de vrouw. Geen wonder want er is geen sanctie, noch moreel, noch financieel maar er wacht zelfs een financiële beloning. Nu feminisme de hoeksteen van de samenleving heeft gesloopt is er weinig reden om een duurzame relatie met een moderne vrouw na te streven. Tijdens een date is de vrouw doorgaans ineens wel conservatief want als man ben je niet alleen de initiator maar draai je ook voor de kosten op.
   daarom ook MGTOW

   • leo leo says:

    Hahaha heb veel contacten met Aziatische vrouwen. Die hebben tenminste nog pit en waarderen mij hoe ik daadwerkelijkheid bent en ze respecteren hun familie als nummer 1. Heb veel video’s op youtube gezien over MGTOW en dat zegt ook allemaal genoeg.

    Hahah zag een video hoe lelijke die man was aangekleed met T-shirt en met een versleten jeans. Later droeg hij aangekleed als een zaken man en kreeg hij veel goede reacties hahahah. Vind je het dan niet gek dat Nederlandse mannen als schoot hondje nog steeds achter die blanke vrouw rennen als huppelde de pup.

    Hier willen ze dure Cadeaus en eten en drinken van jou centen en jij moet er nog onder lijden en na het etentje en dan begint ze over haar ex vriend en later wordt je toch gedumpt en heeft ze jou niet meer nodig en weer terug bij haar ex.

    Ik moest echt lachen om die blanke vrouwen op youtube.Ik heb gelukkig nooit geld besteed aan een dating site. Wie gaat 230,- euro betalen aan een dating site. En dat heb ik nog nooit in mn leven gedaan.

   • Feiten met regels Feiten met regels says:

    Behalve MGTOW te gaan dat was ik ook al die jaren geweest.

    Heb je dat programma take it of leave gezien? Hahah hoe Nederlandse Blanke mannen worden gedist door die vrouw dieknoppen indrukken en om niet verder met die man te gaan. Omdat ze niet met die man willen dat en het zelfde verhaal komt ook neer er was een Nederlandse man goede uitziend en hij is een boer en werkte in een boerderij hahaha. Begin gingen ze allemaal niet op die knoppen drukken en bij de derde rond zagen een een fragement dat hij boer is en hij wou een vrouw die kan koken. Ze zagen hem niet staan en hebben hem allemaal afgewezen, die vrouwen zeiden we hebben niks met boeren hahaha. Die man heeft een vrouw in het buitenland gevonden. Als boekhouder was of een voetballer of een notaris dan zouden ze hem alleen om willen van zijn centjes, die meeste blanke vouwen willen lekker op hun luie REET zitten. Maar neuken met negers daar zijn ze ook goed in en nummer 1 is LIEGEN VOOR DE NEDERLANDSE BLANKE MAN.

    Vind je het dan nog steeds niet RAAR dat het om status en geld gaat en ook dure kleding dagen wat voor die Nederlandse blanke wijven ook weer aantrekkelijker maakt.

    Hahaha allemaal blanke hoeren bij elkaar. De meeste Nederlandse blanke vrouwen zijn onverzorgd en stinken meestal naar gekookte ei uit hun bek. En vaginaal stinken ze ook enorme.

    Ik lach heel Nederland UIT en voor al die domme mannen die zich blijven hopen en vestigen op een Nederlandse blanke vrouw.

    Wat dacht je ook zorg en de mark in werking wordt ook duurder. Die blanke hoertjes komen dan in de schulden en willen een man die carrière maakt en hij moet elke dag een colbert of een mannelijke pak dragen.

 12. robert robert says:

  Zijn de Nederlandse mannen al zo dom of dommer geworden.

  Beste Nederlandse mannen worden jullie nu echt wakker! Niet dat ik jullie een vrouw maar wil jullie alleen waarschuwen om niet te betalen voor deze site. Als je toch problemen hebt laat je bank een blokkade op de rekening nummer van lexa zetten.

  De vrouwen die op LEXA staan bestaan 99.9% niet is FAKE. Ik zal je zeggen waarom? Wist jullie allemaal dat de profielen zelf door lexa worden aangemaakt en deze door robots op de server automatische laat teksten en daar door moet LEXA ook server kosten aan betalen. Want 1% is de vrouw misschien nog real en ja een echte vrouw ga je niet vinden op een dating site of in Nederland. De foto’s worden over hier en daar gestolen en op de website ge plaats. Je kunt zien dat de foto’s fictieve zijn door middel google te gebruiken, want die vrouwen of mensen die je daar contacteert bestaan niet. Ik ben wel in contact met een blanke maar die was gewoon ontzettend ziek in haar hoofd ze wou een relatie via lexa en toen gingen we texten op what’s app en volgende dag ging ze niet meer appen en dan de andere dag opeens zegt ze dood leuk sorry hoor wil alleen vriendschap met je, want ik heb een ander, en ik zij ze mag haar hele vriendschap in haar gat steken en trouwens heb een leuke asian dame leren kennen en hebt het al gehad met die hollandse neder trutjes!

  De blanke Nederlandse vrouwen willen jullie niet en ze willen jullie alleen maar voor het geld en de meeste willen een donkere man hebben en ja liefste een neger of een creoolse.

  En het doet er niet toe hoe of wat.

  Ga lekker naar asian landen en daar gaat een wereld voor jou open. Dat hadden jullie allemaal allang moet doen.

  Je had dat 25,- of 50,- euro, 100 of 200,- euro beter kunnen besteden aan hoer. of doneren aan leger deils heils daar helpt je nog een zwerver eraan. En aan die hoer op de wallen had je nog een half uurtjes nog plezier aan sex kunnen hebben dan betalen aan die oplichters van lexa site.

 13. MGTOW MGTOW says:

  Op elke datingsite zijn vele malen meer mannen ingeschreven dan vrouwen. Dus ook op lexa. Vrouwen stellen er dan ook volkomen onrealistische eisen en prijzen zichzelf uit de markt. Je kunt gaan downdaten maar ik weet uit gesprekken met vrouwen dat zelfs onaantrekkelijke vrouwen met een huis vol puberkinderen gebombardeerd worden met aanzoeken dus zelfs dan heb je nog vele concurrentie. Ga er ook maar vanuit dat de vrouw met wie jij date een mannelijke fanclub heeft waar je U tegen zegt. Sommige vrouwen vertellen onbeschaamd over deze reservebank aan mannen. Al dat geklaag over one night stands hoef je niet serieus te nemen want vrouwen doen daar net zo hard aan mee. Een vrouw op een datingsite is dan ook als een populaire attractie in de efteling; de rij wachtenden is lang, het ritje is kort. En na jou stapt de volgende weer in.
  Tegenwoordig kun je als man zijnde het beste MGTOW gaan. Bekijk op YouTube maar eens de introductie film van Sandman. Ook over online dating is veel te vinden op de diverse MGTOW kanalen die inmiddels als paddestoelen uit de grond vliegen. Je zult vast veel zaken herkennen..

 14. Lizard Lizard says:

  Na alle negatieve ervaringen die ik hier lees toch de stoute schoenen aangetrokken en mezelf aangemeld op Lexa. ben nu een week gratis member en heb er een heel leuk contact aan over gehouden zelfde interesses en voorliefde voor bepaalde hobby’s. Ook geen tsunami aan flirts of bezoeken en berichtjes maar gewoon een paar. Maar sommige mensen (lees voornamelijk mannen) besteden geen aandacht aan hun profiel of sturen de meest a sociale reacties zouden ze zo ook een dame aanspreken in een cafe of andere gelegenheid. Ik heb in het dagelijks leven ook geen moeite met contacten te leggen en heb een groot sociaal leven en wilde kijken of dit een verlenging kon zijn van mijn sociale cirkel en tot nu toe best tevreden het heeft in iedergeval 1 leuk contact op geleverd binnen een week zonder te betalen.

 15. UmbertEco UmbertEco says:

  Hele goede site. Veel mooie dames en voldoende dates. Telefonisch contact en live. Misschien moet je jezelf eens anders profileren. Het gaat op deze site erom om een vaste relatie te vinden en niet voor de one-night stands, sukkels! Rot anders op naar SecondLove. Behandel de vrouwen met respect en je krijgt er veel voor terug. Oh ja, plaats eens een leuke foto, dus doe wat aan je uiterlijk en trek iets leuks aan.

  • Lizard Lizard says:

   zo met je eens, ik heb van een aantal vrouwen begrepen dat ze de meest a-sociale berichtjes krijgen van mannen die idd om het maar even plat te zeggen met hun lul op hun voorhoofd lopen. zouden ze dit in real life ook zo doen? zie het al voor me dat ze in een kroeg staan naar een dame toelopen en zeggen hey jij bent leukl (flirt) zullen we eens afspreken ….. Neuken? duim omhoog vind ik leukl #kutkroeg krijg geen aandacht whahahahaha

  • herman herman says:

   Heb je je bankrekening al is gecheckt?

   Ik was namelijk ook tevreden over Lexa vorig jaar een leuke date aan over gehouden van 5 maand. Helaas bleek het tussen haar en mij niet te werken. Tot zover geen problemen.

   Opnieuw ingeschreven voor nieuwe kansen. maar na een half jaar bleek dat Lexa Zo’n 236,85 euro had afgeschreven wat uiteindelijk 71,34 had moeten zijn. Na contact met customcare bleek dat ik zogenaamd! een premium + erbij had afgesloten. Niets van dat al want ik ben niet achterlijk en vond 35 per 3 maanden al meer dan zat. customcare blijft volhouden dat ik toestemming heb gegeven.
   Maar ik weet zeker van niet me betaling had ik gedaan via ideal 35,67 en 3 dagen daarna begon Lexa met afschrijven van eerst 44,97 en daarna maandelijks 31,98 klinkklare oplichting. De betalingen die ik terug kon halen heb ik terug gehaald. heb nog +/-70 euro tegoed van ze. kan ik naar fluiten. na het inlezen op internet komt dit al voor sinds 2011.

 16. Nairam Nairam says:

  Lexa is net Marktplaats van alles afspreken niets nakomen.
  Voordeel van Marktplaats, dat is gratis

 17. Jedikkemoeder Jedikkemoeder says:

  Hoor dan en luister goed naar jedikkemoeder !!!!!!!
  stop met fucking gelieg en die bullshit dat datingsites wel betrouwbaar zijn haha kankerrrr fffff heel gauw op je jedikkemoeder heeft je ooit verteld trap niet in verkoop praatjes als iets wat niet deugt of niet betrouwbaar voelt of als je het niet vertrouwd trap er niet in hahaha alleen maar Fakers en al die onzin mensen van tegenwoordig daarom hebben ze me vorige tekst ook weggehaald haha Fakers zijn het ik krijg maar al tevaak te horen ja die site deugt voor geen reden lol haha omdat het 1en al FAKE is !! Dat jij geld wilt verspillen doe je ding, als jij denkt iemand te vinden via online chatsites dan ben je bij het verkeerde adres, waarom spreek je nooit iemand van de stad aan, dan hoef je je ook geen zorgen te maken over fake of echt haha

  praatjes houden van hier tot Tokio kan iedereen je en al die bullshit haha alleen maar Fakers ik blijf het zeggen dus kom niet met als je wordt opgelicht dat je mijnde schuld geeft haha ik ben toch allang getrouwd en heb kinderen, ik waarschuw niet meer !!!! Ze moeten zulke sites verbannen net zoals hoe ze doen met piratebay haha gekkigheid lol Ziggo je dikke moederrr !!!!!

  Wilt gaan lopen liegen om iets vraag je zelf dit af? Waar voor moet je gaan betalen om een bericht te sturen? Hyves was gratis Facebook is gratis?debk logish na er zijn zoveel manieren om opgelicht te worden haha kijk je geen opgelicht? Op tv? Haha RTL 1 elke dinsdag om 20:30 kijken gek !!!!! Dat is pas al 1 oplichterij truc komen met meiden die niet eens in Duitsland of Nederland wonen fake plaatjes lol ow maar een afspraak how maaar altijd gaan ontkennen, nog een andere foto toesturen, maar dat hebben zei nooit, lol mij doe je niks hoor, jij bent de gene die arm wordt en hun worden al rijk haha lol

  En als je gaat roken ga je net zoals burgermeester van der laan eindigen long kanker krijgen !!!!! Dus heb je leven lief !!!! Niemand geeft om denkt om jou, laat dat duidelijk zijn in het leven dat wij leven !!!!

  is goed met jullie joh doe je ding, mij pakt niemand met fake praatjes nog fake beloftes ze denken aan niemand, en niemand geeft om jou of mij, wij mensen zijn alleen om een leventje optebouwen kinderen te maken klaar.

  En hou toch op met die fake beloves van dat je durft en dat je echt bent haha echt kom afspreken dan? Kom dan? Kom naar station Venray dan? durf dan in je trieste leventje hopen al was het maar voor 2min haha dan rij ik weer weg haha alleen maar leugens verkoop praatjes lijkt netalsof we op marktplaats staan haha daar zijn ook alleen oplichters !!!!

  Je kent de persoon niet eens, je ziet iPhone 8 je moet eerst geld overmaken haha ja dag komt nooit thuis bij jouw, gaat er vandoor met jou gegeven haha bestel duizenden dingen online hahaha krijg dit maar al tevaak toehoren van vrienden en vriendinnen, tja had je maar naar mij geluisterd !!!!

  Ik had je nog gewaarschuwd maar luistert mevrouw nee sorry, elke vrouw heeft dingen die een jongen geil maakt, elke jongen heeft iets die een meid geilt maakt die tijd ben ik allang voorbij haha En op iemand die toch nooit bestaat, haha 10000 berichten verder en nog steeds geen date wouw zeg !!!!! We leven anno 2017 jij komt mij vertellen dat jij geen andere foto hebt haha

  dan maak je 10.000 selfsies van je zelf per dag hahahaha ja daggggggg dus je bent gewaarschuwd !!!!! Gozer en meid !!!! Spaar rustig je geld !!!! Dan maak ik in 2min 5500 euro hahaha lol dus doe jij je ding hierzo ik ben de enige die de waarheid verteld over deze fake websites niemand is betrouwbaar als je de gene niet eens hebt gezien of ontmoet altijd fake doen.

  fake praatjes haha mij doe je niks hoor laat dat duidelijk zijn !!!!! Ik ben hier alleen om jullie te waarschuwen trap er niet in !!!!! En iedereen gaat ooit dood, niemand komt meer terug dus kom niet met die fake praatjes dat je naar de hemel gaat of naar god of wat dan ook lol je wilt gaan bidden oke bid nu 59.000 euro laat het nu meteen komen of laat god het voor je naar beneden gooien doe dan? Dan ga je lang wachten haha geloof mij?

  Bid dan bid wat je wilt in deze trieste leventje willen en proberen we allemaal, dus jij dit ook leest iemand te zijn, we krijgen in het begin al aan onze waarden en normen ga niet stoer komen doen denken dat jij altijd gelijk hebt en al die bullshit dingen van tegenwoordig !!!

  En Alla bestaat niet die moskee is ook fake zijn gewoon dingen die zijn gemaakt om ons bezig te houden, is allemaal tijdverspilling van onze leven, geloof wat jij wilt, en heledag gaan bidden is fucking tijdverspilling dus maak jij maar een besluit !!!!

  Ik zelf geloof in niks, ik ben met niks geboren en met niks ga ik weer weg !!!! Nu jij grote oplichter van het leven het boeit mij al helemaal niet wat je doet denkt om wat dan ook, ben al bijna in China hahaha maar is goed dan weet je hoe je dikkemoeder erover denkt trap niet in die fucking fake praatjes !!!!! En Succes met je carriere haha !!!! I’m out bitchessssss trancilo fanculo putanta they madre !!!!!! Piece

  • arend arend says:

   Als jij met kanker gaat spotten wens ik jou dat toe vieze kuthoer.Ik heb kanker gehad en ik hoop dat jij het ook krijgt en door de duivel word verkracht en daarna in vieren gedeeld word vieze teef.Ik hoop dat je snel sterft stink teef.

  • Lizard Lizard says:

   weet niet wat jij geslikt gesmoven of gespoten hebt maar wat een onsamenhangende reaktie dit die helemaal nergens op slaat. wilde al stoppen met lezen toen je met Kanker begon te gooien maar volgens jou is alles fake maar ik ben bang dat jij het meest fake bent van alle personen die hier rondlopen. stop aub met ademen want de zuurstof die je gebruikt is gewoon verspilling voor mensen die het wel leuk hebben in hun leven.

 18. harry van der meer harry van der meer says:

  anno 9-2017 precies de zelfde reactie. Ik wist van te voren dat je goed moet opletten, maar toch een 3 maanden abb. koste plots 90 euro! Ik meen te weten hoe dat komt. Als je een abb hebt aangetikt kun je naar de betaal site! daar staat een nu betalen button. Er omheen staan nog twee aanbiedingen die je niet wilt dus gelijk betalen, In seconden is de site veranderd en wordt je verwelkomt!! Maar die twee aanbiedingen blijken heel klein een zwarte button te hebben en die heeft Lexa alvast voor je ingedrukt terwijl je er helemaal niet aan bent geweest. Zo maken ze je 40 euro extra afhandig. Ik heb vroeger bij lexa een tijd gezocht en blijkbaar heeft men ook je machtiging voor de bank achtergehouden zodat ze tot in lengte van jaren kunnen afschrijven! Ik heb tenminste nu niks aan geklikt. Nu terug boeken dus.

  • MGTOW MGTOW says:

   De ondoorzichtige procedures wat betreft betalingen betreft; je kunt je afvragen of het wel legaal is als er standaard al iets aangevinkt wordt.
   De meeste klachten over lexa hebben betrekking tot automatische betalingen en lastige stopzetting.
   Het zijn doortrapte geldwolven die op het randje van de wet balanceren en wat mij betreft ook over de rand gaan. Zowiezo heeft het als man zijnde weinig tot geen zin je in te schrijven bij een datingsite. Stop met het subsidieren van dit soort sites. Installeer desnoods Tinder.

 19. Hans Hans says:

  Heel dure site waar je weinig aan hebt.
  Je moet premium nemen om te zorgen dat de als je een bericht stuurt de andere het kan lezen. Dus het kost je 30+ euro per maand. Flirts/bezoeken enzo verdwijnen direct zodra je betaald hebt dus er zal een hope fake bij zitten.

  Je kan niets zien van profielen of ze ook betaald hebben of niet dus eigenlijk is elk berichtje gewoon bijna verspilde moeite. De borrels zijn wel aardig maar daar is de man vrouw verhouding vaak zo scheef dat je net zo goed een mannen avond kan houden, maar dit is voor vrouwen misschien wel handig.

  Het is technisch ook niet mogelijk om binnen 24 uur uit te schrijven, bullshit ze hopen gewoon dat je het vergeet te doen.
  En tja afstanden iets in de buurt op 200km afstand tja misschien voor amerikaanse maatstaven in de buurt maar we zitten hier niet in de USA.

 20. RtV RtV says:

  1) als je toch een abbonement neemt zet dan gelijk binnen een paar dagen de automatische verlenging stop, voor het geval je je wachtwoord vergeet.
  2) noteer je wachtwoord op minstens 10 plekken, dit heb je nodig als je ooit wilt opzeggen
  3) zeg minstens een week voordat je abbo afloopt op, verwijder alles, en vooral niet opschorten. Dan heb je nog een paar dagen om je wachtwoord te zoeken in geval het niet werkt.
  4) om je profiel te vewijderen: goed lezen, en met een vergrootglas onderaan je scherm kijken. Denk 3x goed na voordat je ergens op klikt.
  5) wordt je wachtwoord niet geaccepteerd bij opheffen, log een keer uit en weer in en probeer het nog een keer.

  Verder best een leuke site. Echt. 2 reacties in 6 maanden. 0 dates
  Lexa events niet aan kunnen meedoen omdat er een probleem was met betalling (of blokkeert mijn bank de ideal betaling?)

 21. chris chris says:

  je kunt gewoon terug boeken bij je eigen bank het teveel betaalde geld heb je dan terug ze schrijven inderdaad veel teveel geld af

 22. Lia Lia says:

  Klopt helemaal! Ik zag toevallig zojuist dat er steeds geld was afgeschreven terwijl ik ook al direct mijn lidmaatschap had opgezegd. Denk wel een half jaar voor niks betaald, terwijl mijn profiel al lang is opgeheven!! Stel oplichters idd.

 23. piet piet says:

  Nadat ik een aantal flirts had staan plus wilde ik 1 maand lid worden omdat ik wist dat ik het dan wel gezien had op Lexa en het ging tenslotte om de flirts 😉
  Maarrr het was niet mogelijk om met Ideal 1 maand te betalen wel met een creditcard en nog een dergelijk betaalmiddel,was een”tijdelijk”technisch probleem,tuurlijk ;-(
  Nog steeds nieuwsgierig en een moment van verstandsverbijstering toch lid geworden voor 3 maanden,ingelogd en ??? flirts waren net zoals mijn geld verdwenen!!!!

  Zoals sommige hier al aangeven geen reactie omdat het zo druk is bij Lexa (zitten zeker ons geld te tellen) automatische afschrijving niet te stoppen zonder dat je profiel verdwijnt en ondertussen vele dames gezien die er jaren geleden ook al op stonden met nog precies het zelfde profiel met foto.

  Nu mijn lidmaatschap te hebben uitgezeten zien ze mij hier nooit meer terug en zal ik iedereen die het wil horen waarschuwen om hier een profiel aan te maken laat staan geld over te maken!

 24. Bouma. Bouma. says:

  Dit is een oplichters bende ze reageren helemaal nergens op en je kan nergens meer bij als je niet meer kan inloggen ze halen gewoon je rekening leeg.

 25. fedrick fedrick says:

  Ik wilde een abonnement van 3 maanden en had de voorwaarden al door gelezen op stekeligheden om te voorkomen dat ik aan dingen vast zou komen te zitten die ik misschien niet wilde. Toen bleek dat je voor je betaling erop moest letten een vink te geven om niet vast te blijven zitten aan een automatische betaling die maar door zou gaan. En dat je binnen 24 uur niet meteen kan opzeggen. Onzin! Nou ging ik betalen voor 3 maanden en werdt er tot mijn schrik 90 euro van mijn rekening afgeschreven. Waar kwam dat nou weer vandaan? Een of ander membership. En tot mijn grote schrik kan ik niet eens inloggen op mijn profiel want de site herkent mijn inlog niet. Een grote geldtrekkerij. Zeer gebruiksonvriendelijk

 26. onrealistische verwachtingen onrealistische verwachtingen says:

  Lexa, is 1 van de slechtste datingssite. Heel veel lelijke vrouwen, die totaal infinitief nemen. Vegelijkbaar met relatieplanet
  Een dikke 1

 27. ikke ikke says:

  Krijg een mailtje 3 dagen gratis maar het werkt niet beetje jammer weer

 28. peeg peeg says:

  als je geen betalend lid bent komen er berichten die, als je weer lid bent, van afrikaanse vrouwen blijken te komen. tijdens betaling komen die “toevallig” niet. ze lijken dus wel betaald te worden. ben je weer net weg staan er plots n hele berg bezoekers, alsof ze ze ff tegenhouden met doorgeven de laatste dagen. dat is om je tot betalen te verleiden. verder wel n aardige site.

 29. Ettie Ettie says:

  Hoi mijn bedoeling was om het 3 maand uitte proberen na die 3 maand had ik het dan ook voor gezien ! En kon ik mij met geen mogelijkheid uitschrijven terwijl ik optijd was ja ja er staat een tijd en binnen die tijd moet jij je uitschrijven dus weer automatisch een maand extra !gemaild en al maar nee weer betalen super slecht ! Nu hebben hun mij uitgeschreven maar mijn account zonder foto’s staat er nog op en word overladen met mails wie er allemaal in mij geïnteresseerd zijn terwijl er geen tekst en foto’s op staan ?!?hoe kan dit wie houd wie nou voor de gek ik raad het niet aan

 30. Roslynn Roslynn says:

  Ik wil mij uitschrijven maar het lukt gewoon niet. Ik word gevraagd om mijn login gegevens maar telkens als ik mijn email adres en password typ, krijg ik een boodschap – gegevens niet herkend. Maar als ik inlog en uitlog, lukt het wel. Wat is dit nou voor onzin? Tevens, lukt het ook niet om mijn foto te verwijderen. Deze site is gewoon waardeloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑