datingsite parship

Home » Lexa – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites

Laatst bijgewerkt op januari 3rd, 2019 | door Welke online datingsite?

684

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

Lexa is de datingsite van Nederland voor singles

Al meer dan 10 jaar bestaat Lexa en is de grootste en misschien wel de meest succesvolle datingsite van Nederland. Vele singles kregen via deze datingsite een relatie. Schrijf je nu gratis in en ga op zoek naar een leuke date of de liefde van je leven! Lexa.nl heeft een zeer actieve ledenwerving. Ze proberen zo veel mogelijk singles te bereiken door gebruik te maken van reclamespotjes op tv en radio. Mede hierdoor is lexa.nl één van de populairste datingsites! Lexa is aangesloten bij het keurmerk veilig daten.

Datingsites die zijn aangesloten bij dit keurmerk hebben afspraken gemaakt hoe hun leden op een veilige en betrouwbare manier kunnen laten daten. Op onze website vind je meer informatie over het keurmerk veilig daten.

Nieuwe leden krijgen 24 uur de tijd om gratis gebruik te maken van de gehele datingsite!

Contact met andere singles

Op deze datingsite vind je vele mogelijkheden om contact te leggen met andere singles. De website van Lexa wordt continu verbeterd. Hierdoor krijg je als singles de beste mogelijkheden tot het vinden van een date of een succesvolle relatie. Lexa is de grootste datingsite van Nederland als we enkel naar het aantal leden kijken en juist daardoor heb je hier misschien wel de meeste kans op het vinden van de ware liefde. Getuige de vele succesverhalen  zijn er al vele relaties en dates via deze datingsite ontstaan. Ook worden de speciaal georganiseerde Lexa activiteiten goed bezocht en zijn een zeer fijne aanvulling. Uit verschillende gebruikers ervaringen op deze websites blijkt dat al veel singles via Lexa.nl een succesvolle date of relatie vonden. Hopelijk ben jij de volgende!

Lexa app

Naast de website heeft deze dating site nu ook een app! Met deze app kun je hetzelfde doen als de website, maar dus nu ook eenvoudiger en overal met je smartphone. Met de app is het mogelijk om van een groot deel van Lexa gebruik te maken. Helaas is het voor sommige functionaliteiten nog niet mogelijk om deze weer te geven op je mobiele telefoon. Hopelijk past lexa dit binnenkort aan zodat je ook de maximale ervaring krijgt op je smartphone. Het is tevens mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten die enkel geldt voor de app.
De Lexa app is beschikbaar voor Android, Ios en Windows Phone.

Online daten bij Lexa.nl

Elke dag komen er nieuwe singles bij op op deze dating site. Deze singles zijn op zoek naar een een leuke date of de perfecte partner. De ideale man of vrouw voor jou staat al ingeschreven, maar heeft jou nog niet kunnen vinden. Deze dating site biedt zijn Leden een veilig en betrouwbare omgeving om je ware liefde te ontmoeten. Volgens recent onderzoek is gebleken dat Lexa.nl de datingsite met het meeste aantal leden van Nederland is. Een groot ledenbestand maakt de kans op een succesvolle relatie groter!

Gratis Lexa

Een veelgestelde vraag is of een datingsite zoals Lexa gratis is. Het antwoord hierop is dat een gedeelte van de website gratis te bekijken is. Op het moment dat je gratis bent ingeschreven kun je meteen berichten ontvangen van andere leden. Het is echter niet mogelijk om als gratis lid te reageren op deze berichten. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de website, dan zul je een vergoeding moeten betalen. Het is echter zo dat je je gerust kunt inschrijven zonder hiervoor kosten te hoeven betalen. Daardoor kun je eerst even rondkijken op de website. Bevalt de website je niet. Dan kies je voor een andere datingsite. Inschrijven bij Lexa is dus gratis en bied je de mogelijkheid om beter kennis te maken met de website. Regelmatig heeft Lexa een actie waarbij nieuwe leden 3 dagen lang een gratis full membership kunnen krijgen. In die 3 dagen is het dus ook mogelijk om berichten te versturen!

Aanmelden op Lexa.nl is gratis en simpel. Na het inschijven kun je 24 uur geheel gratis gebruik maken van alle diensten. Je bent tot niets verplicht! Ook heeft heeft deze datingsite met zeer grote regelmaat acties waarbij je zelfs 3 dagen gratis toegang krijgt zonder verplichtingen! Deze acties en kortingen worden op deze pagina vermeld en op de special acties en kortingen pagina. Scroll naar beneden om te kijken of er op dit moment een actie is!

Lexa events

Lexa bied leden ook de mogelijkheid om elkaar in het echt te ontmoeten via de zogenaamde Lexa Events. De Lexa Events worden door heel Nederland gehouden in de grote steden. Er kunnen op de events verschillende activiteiten worden georganisseerd. Enkele voorbeelden hiervan kookworkshops, museu bezoek, gezamelijk sporten of natuurlijk gewoon een gezellige borrel! Doordat deze events door heel Nederland worden georganiseerd is er altijd wel iets bij jou in de buurt te vinden! Kijk op de website van Lexa voor een actuele agenda.

Lexa

Lexa screenshot

Video Tutorial – Een profiel aanmaken bij Lexa

Vind je het lastig om je in te schrijven bij Lexa en heb je geen idee hoe dit moet? Geen probleem! Wij maakten een video tutorial waarin uitgelegd wordt hoe dit in zijn werk gaat. In onderstaande video leggen we je stapsgewijs uit hoe je eenvoudig een profiel kunt aanmaken bij deze datingsite.

Aanmelden bij Lexa gaat als volgt: Als eerste wordt gevraagd of je een man of vrouw bent en wat voor een relatie je zoekt. Daarna vul je een paar standaard gegevens in zoals je email adres, woonplaats en gebruikersnaam. Ook is het mogelijk om via facebook in te loggen. Daarna beantwoord je enkele vragen over jezelf. Lexa doet dit door juist de dingen te benadrukken die je niet leuk van jezelf vind. Zoals eerder genoemd gaat dit over de “Love your imperfections” campagne. Vervolgens vul je informatie in over jouw uiterlijke kenmerken. Zoals: kleur ogen, haar kleur, lichaamsbouw en lengte. Als laatste een stap vul je een profiel tekst in en upload je een foto van jezelf. Je bent nu klaar om te starten met online daten bij Lexa!

 

Lexa kosten abonnement

Prijs 1 maand

€ 24,95
€ 24,95
 • Full Membership

Prijs 3 maanden

€ 38,85
€ 38,85
 • Full Membership

Prijs 6 maanden

€59,70
€59,70
 • Full Membership

Gratis

€0,-
€0,-
 • Gratis Membership

Het goedkoopste Lexa abonnement kost €9,95 per maand. En heeft een looptijd van 12 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van deze dating site kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van  Lexa. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Lexa actie en korting

Nieuwe members kunnen 3 dagen gratis gebruik maken van alle betaalde opties binnen Lexa.nl. Stuur berichten en flirts, chat met leuke singles en spreek af!

3 dagen gratis Full membership!

Je activeert de actie door op onderstaande button te klikken.

Deze actie is momenteel niet actief. Houdt deze website in de gaten voor nieuwe acties!

Momenteel geen acties of kortingen

 

Lexa Review

Populariteit ★ ★ ★ ★ ★
Lexa is de grootste datingsite van Nederland. Doordat ze zeer actief zijn in de media hebben ze een groot aantal leden. Wij schatten het aantal actieve leden op ongeveer 350.000. Deze datingsite is al 4 jaar achter elkaar uitgeroepen tot betrouwbaarste datingsite van Nederland. Dit onderzoek werd gedaan door Reader’s Digest. De verhouding man en vrouw op deze datingsite is ongeveer 50/50. Door het grote aantal leden is de kans op een succesvolle match groot. Daarom valt het aan te raden om je bij deze datingsite in te schrijven. Ook zit je hier goed als je een buitenlandse date zoekt. Lexa is actief in een groot deel van Europa.

Gebruikersgemak ★ ★ ★ ★
Layout – de website  heeft een moderne layout en lichte kleuren. Dit geeft het geheel een cleane en frisse look.
duidelijkheid – De website is duidelijk. Navigeren door Lexa gaat eenvoudig. De gebruiker weet direct waar hij moet klikken of welke invul velden hij of zij moet gebruiken.

Functionaliteiten ★ ★ ★ ★
De hoeveelheid functionaliteiten zijn ruim voldoende. Leden van Lexa kunnen gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Chatten, Flirten met andere leden, Berichten sturen, Foto’s en Video’s, Profielpagina, Profielen bekijken, Favorieten opslaan, Uitgebreid zoeken en een Helpdesk.

Lexa blijft zich ontwikkelen en er komen regelmatige nieuwe leuke functies beschikbaar.

Klantenservice ★ ★ ★ ★ ★
De klantenservice van Lexa kun je bereiken door gebruik te maken van het contactformulier of door hun direkt te mailen. Het Nederlandse emailadres van Lexa is customercare@lexa.nl. Ervaring leert dat Lexa redelijk snel is met het afhandelen van vragen en klachten. Wij beoordelen de klantenservice van Lexa dan ook heel goed. Zorg ook dat je zelf eerst even de FAQ leest voordat je een vraag stelt, dan ben je zelf ook goed op de hoogte.

Kosten ★ ★ ★ ★
De prijs kwaliteit verhouding is goed. Lexa geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat Lexa een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date. In verhouding tot andere bekende datingsites is Lexa zelfs goedkoper.  Aanmelden is gratis en geeft je een goed beeld van hoe de datingsite werkt. Aanmelden verplicht je tot niks.

Meer over Lexa.nl

Lexa opzeggen en account verwijderen

Lexa Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Lexa. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Lexa? Geef hieronder jouw reactie!

 

Lexa – Kosten, Review en Ervaringen Welke online datingsite?

Lexa Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
kosten

Summary: Lexa is niet voor niets één van de grootste datingsites van Nederland. Door actief leden te werven groeit deze datingsite nog steeds door. Wel zijn er een aantal leden inactief. De prijs van deze datingsite is in verhouding tot andere datingsite iets hoger. Maar doordat Lexa heel veel leden heeft is de kans op een match zeer groot! Wij raden deze datingsite aan!

4.3

Uitstekend!About the Author

Anoniem684 Ervaringen - Lexa – Kosten, Review en Ervaringen

 1. Superboer Superboer says:

  ik zag van de week op tv dat een Nederlandse Man verliefd was geworden op een Vrouw uit chili, ze is naar hier toe gekomen, echt een hele leuke vrouw van in de 50tig, Ze was ook erg vriendelijk kwa uitstraling, beter voor komen dan de gemiddelde Nederlandse Vrouw[en]. Zij is knap om te zien! Denk dat wij als Nederlandse Man beter daar een Vrouw kunnen gaan schoren, Ik hebt mijn buik vol van de Nederlandse Vrouw[en] veel te veel eisend, en geven niks terug en meer. Wat denk jij mgtow? is dat wat een vrouw uit chili? of omstreken daar?

  • MGTOW MGTOW says:

   Ik heb geen ervaring met vrouwen uit Chili. Een familielid van mij heeft een (stuk jongere) russische vrouw. Die heeft hij tijdens vakantie ontmoet.
   Probleem is natuurlijk de vele golddiggers. Natuurlijk wil elke vrouw er warmpjes bij zitten en kun je zeggen dat er in elke vrouw er in bepaalde mate een golddigger schuilt. Maar de ( klassieke) golddigger waar ik op doel die heeft geen gevoelens voor jou.Jij moet zien te bepalen of je een golddigger hebt of dat die vrouw ook echte gevoelens voor je heeft.
   Zodra je de vrouw importeert heb je risico dat ze verandert, let op de financiele consequenties. Check anders de vele youtube MGTOW- videos die over dit onderwerp gaan.
   Je zou er ook voor kunnen kiezen regelmatig naar het buitenland te gaan en daar te gaan daten

 2. de echte MGTOW de echte MGTOW says:

  De kans is groot dat je via een datingsite of app een vrouw tegenkomt die een narcistische persoonlijkheid heeft. Onlangs had ik contact met een Amsterdamse tandartsassistente die een narcist bleek te zijn. Hier een aantal herkenningspunten:

  1) oneindig chatten, niet afspreken. Chatten is aandacht krijgen. Maar bij een ontmoeting IRL kan het zo afgelopen zijn. Voor haar chatten is een gegarandeerde aandachtsstroom. Door jou aan het lijntje te houden krijgt ze telkens weer aandacht en bevestiging. Maak je toespelingen om af te spreken dan worden die genegeerd. Ze zal snel haar onvrede uiten als jij niet meteen op haar berichten reageert. Zij wil aandacht op het moment dat het haar uitkomt en houdt geen rekening met jouw activiteiten.

  2) Obsessie met uiterlijk. Die Amsterdamse stuurde al snel allerlei erotisch beeldmateriaal dat professioneel geschoten was. Alsof je een erotisch magazine kreeg opgestuurd. Ze had een aparte kamer waar aan elke wand planken waren gemonteerd. Hier stonden ettelijke honderden schoenen, vaak met de hoogste hakken eronder. Het is prima dat een dame aandacht aan het uiterlijk besteedt, maar de chatsessies gingen bijna alleen maar over haar hakken, haar beugel en een rokje. Over iets anders kon ze het niet hebben. Ze wilde continu bevestiging van haar sexy uiterlijk.

  3) Gebrek aan empathie. Alles draait om haar. Ze zal niet snel vragen wat er in jou omgaat. Ook als jij wat persoonlijke informatie prijsgeeft zal ze daar niet zo snel verder op in gaan. Snel gaat het weer over HAAR. Daarom zijn de chats ook vaak oppervlakkig.

  4) Zielige verhalen. Ze komt alleen foute mannen tegen. Mannen die haar misbruiken. Of ze heeft iets als een beugel of een ander niet zo belangrijk ding waardoor ze het idee heeft dat dat de reden is dat ze door alles en iedereen wordt afgewezen. Het ligt natuurlijk helemaal nooit aan haar eigen oppervlakkige en narcistische persoonlijkheid. Als je in een sexy outfit in een cafe gaat staan dan zullen er ook mannen zijn die alleen daar op af komen. Door de zielige verhalen moet je natuurlijk medelijden met haar krijgen en haar in een slachtofferrol plaatsen. Een slachtoffer moet gered worden. Liefst door een prins op een wit paard.

  5) Niet in staat een duurzame relatie te onderhouden. Narcistische vrouwen zijn relatief oververtegenwoordigd onder kinderloze (maar wel vruchtbare-) vrouwen boven een leeftijd van 35 jaar. Als je vraagt hoe het kan dat ze nog nooit een geschikte echtgenoot heeft kunnen vinden kom je weer bij 4) uit.

  6) Boos wanneer je het contact verbreekt en/of aangeeft haar niet interessant meer te vinden. Gevangen in haar narcistische cocon kan ze niet begrijpen dat iemand anders het contact verbreekt. Als je dreigt het contact te verbreken zul je merken dat ze in ineens heel erg haar best gaat doen. Ze zegt dan bijvoorbeeld ook dat ze heel graag had willen afspreken. Terwijl ze je eerder aan het lijntje hield.

  Zodra je een vrouw ziet met narcistische trekjes kun je er beter meteen mee stoppen. Dat is moeilijk als die dame er goed uitziet……Maar op de langere termijn wordt je echt niet gelukkig van zo’n vrouw. Integendeel, zij zuigt alle energie van je naar zichzelf toe en je krijgt er niks voor terug.
  Veel hedendaagse vrijgezelle vrouwen hebben narcistische trekjes, maar de meest ondraaglijke vind je op datingsites. Het feit dat bijna elke vrouw op een site of app overladen wordt met aandacht van desperate ‘beta-male-providers’ maakt dat dit soort omgevingen ideaal zijn voor narcistische vrouwen.

 3. John John says:

  Ik ben enkele weken betalend lid, maar geen enkele reaktie van een dame.
  Er wordt totaal niet gereageert op berichtjes.
  Vind dit gewoon assioaal gedrag om nog niet eens te reageren met een klort berichtje als je geen interesse hebt.
  Naar mijn mening gaat het hier enkel om het geld en verder niets.

  Heb je automatische verlenging stop gezet, en zodra de 6 maanden om zijn ben ik er weg.
  Naar mijn mening is Lexa niet aan te raken!

  • Ima Ching Ima Ching says:

   De kans op een bericht terug is klein, maar geen 0%. Voor mij werkt het wel, maar ik ervaar evengoed vaak ‘geen reactie’. En zelf regeer ik ook niet altijd terug. Bedenk dat vrouwen vaak erg onzeker zijn. Als ze jou als ‘te leuk’ ervaren kan het zelf zo zijn dat ze alleen daarom al niet reageren.

   Ik had dit weekend een leuke date en we zaten hier haar account te bekijken op lexa; een overvolle berichtenbox en de meeste berichten die er binnenkomen…och och och. HEREN doe eens wat beter je best! Ik heb haar mijn account laten zien en zij schrok er van hoe de gemiddelde vrouw zich presenteert, dus ook hier geldt; DAMES doe eens wat beter je best!

   • MGTOW MGTOW says:

    Als man je best doen terwijl er vrijwel niet gereageerd wordt?
    Door vrouwen die zich onaantrekkelijk presenteren?
    En nog dik betalen ook?

    Het is leuk voor Ima Ching dat hij een date heeft kunnen regelen maar ik denk dat hij veel geluk heeft gehad nadat hij er heel veel tijd heeft ingestopt. Ik hoop voor hem dat die dame geen rare issues heeft, want dat hebben de meesten.

   • Ima Ching Ima Ching says:

    Ik bekijk het puur zakelijk MGTOW; Lexa kost mij wat en een date meestal ook. Het levert mij nog altijd genoeg op. Maar true, als dat niet zo zou zijn, stond ik er ook niet (meer). Voor de meeste mannen is het een waardeloos platform met dames die nogal wat issues hebben of helemaal niet reageren…

   • MGTOW MGTOW says:

    Waar het dan op neer komt is eigenlijk: hoeveel moeite en geld heb je er voor over om via een datingsite een potje sex te regelen? Het is duidelijk dat als je een klasse escort regelt dat veel makkelijker is. Maar kijk dan ook eens naar het betalen van het etentje, de benzinekosten en last but not least de enorme hoeveelheid tijd die je ook aan zakelijke dingen had kunnen besteden. Tijd is geld. Onder aan de streep is een vrouw via een datingsite voor een man met doorsnee uiterlijk kostbaarderd dan een goede escort. Dan kun je toch wel zeggen dat vrouwen zich uit de markt hebben geprijsd. Toen ik in Rusland op vakantie was kon ik daten met veel jongere en aantrekkelijkere vrouwen. Ook deze vrouwen verwachten getrakteerd te worden, maar zij doen ook nog moeite qua uiterlijke verzorging.

   • Ima Ching Ima Ching says:

    Het blijft inderdaad die zakelijke afweging: hoeveel tijd en energie steek ik er in, en hoeveel komt er terug? Rendeert dat wel of niet goed genoeg? Dat zal voor een ieder anders zijn waarbij ik gelijk op moet merken dat het voor de doorsnee man nimmer rendabel zal zijn. “Geld” zie ik ook als een vorm van opgeslagen energie.

    Verder denk ik dat mannen in het dating- en chatproces ook eerder zakelijk moeten handelen (lees: steek niet te veel tijd in chats waarvan je toch al ziet dat het niets wordt: NEXT!). Wie zijn tijd op datingsites wijs besteed, zal per saldo een hoger rendement behalen. Wat dat betreft is het niet anders dan handelen op de beurs.

 4. Jaap Jaap says:

  klopt ook jos, ik zag dat jl zomer moet je eens zien hoeveel vrouwen er smiddags op een terras zitten!!! Hebben ze niks anders te doen? En nu ook als je door een stad loopt, moet je eens zien wat ze bij elkaar shoppen! Een fijne live normale NIET verwende vrouw is vandaag de dag niet te vinden, en al helemaal niet op een date site.

 5. MGTOW MGTOW says:

  De Sint is weer aangekomen in het land. En dat is te merken in datingland. Want wanneer je de profielen van vrouwen leest hebben die vaak veel overeenkomsten met het verlanglijstje van een klein verwend meisje dat nog in Sinterklaas gelooft. Laat de profielen eens lezen door iemand met wat levenservaring en die zal er smakelijk om kunnen lachen.

  Dat vrouwen op datingsites net kleine kinderen zijn blijkt ook wanneer ze dus niet kunnen krijgen wat ze willen. Dat ligt namelijk nooit aan haar zelf maar aan de mannen. Mannen zijn sekstisch. Willen alleen maar een one night stand. Mannen willen ook geen oudere vrouw terwijl zij er toch zo fantastisch uitziet en jong van geest is. Bedenk goed dat als een vrouw, in een omgeving waar een enorm mannenoverschot is, geen man kan vinden, dat er dan iets aan de hand moet zijn. Uit eigen ervaring weet ik dat heel veel vrouwen op datingsites gewoon veel te veel eisen en te weinig bieden, zichzelf totaal uit de markt hebben geprijsd. Ook uit onderzoek blijkt dit: De 80/20 regel: 80% van de vrouwen jaagt op (maximaal) 20% van de mannen. Dit betreft het uiterlijk, daarna volgt het hypergame eisenpakket. Dit onderzoek kun je gewoon online vinden overigens. De mannen aan de top die neuken wat in het rond en gaan zich niet binden, hij is toch Sinterklaas niet? De rest van de mannen (de overgrote meerderheid dus) heeft totaal geen succes maar mag telkens de klaagzang van vrouwen aanhoren dat ze geen geschikte man kunnen vinden. Tel voor de grap eens het aantal vrouwen dat in het profiel schrijft iets in de trend van: zoek je alleen seks, zoek dan verder, GEEN ONS etc etc. Ik vraag me af wat vrouwen ervan zouden vinden als de helft van de mannen schrijft : GEEN golddiggers! Nou als man kun je beter maar geen enkele eis in je profiel zetten. Waar het vrouwen toegestaan is bijvoorbeeld een lengte-eis te vermelden (anders kan ze de hakken niet dragen), bijvoorbeeld minimaal 180cm, zo kun je maar als man zijnde beter niet vermelden dat je niet valt op volslanke vrouwen. Dan regent het boze reacties. Wanneer je de profielen van mannen en vrouwen met elkaar vergelijkt dan zie je dat vooral vrouwen de eisen stellen. Oftewel dat zij de lakens uitdelen. Je speelt haar spel. Als man op een datingsite staan is als in een casino spelen. Je weet dat het spel ten gunste is van het casino zelf, dat je kansen om te verliezen veel groter zijn dan om te winnen. Maar je hoopt op de jackpot? Gaat niet gebeuren heren! De vrouwen weten dit en de beheerders van datingsites ook. Nu jij nog.
  Je kunt beter MGTOW gaan, besteed je geld aan hobbies en interesses, carriere. Als je geen kinderen meer hoeft gaat een vrouw weinig meer toevoegen aan je leven. Zij kan enkel nog een aangenaam gezelschap zijn. De meeste vrouwen zijn dat echter niet, want willen domineren en de lakens uitdelen. Vaak ontevreden gescheiden gevallen, feministen, crazy catladies. En dan mag jij ook nog eens alle shit betalen?!?! Als je denkt met je grote hoofd in plaats van je kleine hoofd dan laat je vrouwen op datingsites en apps ver naast je liggen

  • Joop Joop says:

   Inderdaad. Het doorsnee type vrouw dat op deze sites te vinden is, is weinig empathisch. Ze vinden het prachtig om op woensdagmiddag vrijaf te nemen (als ze al werk heeft) om vervolgens met vriendinnen in de krabbenmand te gaan zitten onder het genot van een wijntje mannen af te gaan kraken. Maar oh wee als het andersom gebeurt. Wat dat betreft schaar ik dit type dames toch wel onder de noemer ‘narcist’, een oprukkend fenomeen onder vrouwen.

   Zo zat ik laatst dicht bij een paar dames, zit er één een verhaal te vertellen aan de ander dat haar man is geopereerd aan zijn rectum. Het hele verhaal kwam eruit. Serieus, sommigen weten echt niet wat te ver gaat, tenzij de rollen omgedraaid waren want als man mag je natuurlijk nooit zo’n verhaal over je vrouw vertellen. Vervolgens kwam er nog een verhaal achteraan dat hij sinds een paar maanden min of meer moeite had om zijn jongeheer overeind te krijgen. Ik ben maar ergens anders gaan zitten, want mensen die dit soort imtieme dingen over hun partner doorvertellen die moeten maar eens hulp gaan zoeken.

   • lijkenpikker lijkenpikker says:

    Ik zou je het liefste willen vergassen MGTOW ik kom je nog ooit tegen wacht maar af!

    Kom vechten voor dat je hier blijft er niks meer van jou over. Met je lullen spel fouten leer eens accepteren dat een vrouw niet ziet zitten. Je bent gewoon fucking lelijke en doe ook iets aan jou kutte kop je hebt geen haren op jou hoofd.

    lijken pikker een van de vele kankergezwellen van onze samenleving

    Wat nou medemens gemoed s toestand killer NR 1

   • MGTOW MGTOW says:

    MGTOW kan geen vrouw vinden, omdat hij graag aan hun clitje wilt zuigen. Vreselijk stinkt hij zelf uit zijn mond en heeft een rotte lelijke gebit. Hij praat negatief over vrouwen, omdat hij er zelf zo lelijke eruit ziet. Ik heb een foto van hem gezien hij is kaal en draagt een bril en een dikke hang buik. Vreselijke stinkt hij zelf ook meestal praat hij ook over zijn eigen moeder.

    Het kan zijn dat hij zijn bovenlip ruikt of zijn moeder kut.

    Misschien ruik je zelf, want jullie blanke stinken ook vreselijke. In de jaren 80 wisten jullie zelf geen eens wat een tandenborstel was. Zelfs zwarte pieten moesten jullie leren poetsen.

  • MGTOW MGTOW says:

   Neuk je vader MGTOW.

   Deze zwerft op elke site en kan geen vrouw vinden. En schuilt onder verschillende nicknames. fuck jou met je impotente blanke kanker gelul. Het doet jou zeker pijn dat je geen enkel vrouw jou ziet staan en zwerft van de enen dating site naar een ander site. En doe ook wat aan spelling en grammatica er zitten trouwens veel spel fouten in.

   Deze flikker kopieert alles van andere site en plak ze op deze site. ik hoop dat je kanker krijgt en een tumor in jou ruggen graat je bent als 65 jaar gepasseerd. Ooi ga ik jou nog treffen op straat dan ga ik jou flink te grazen nemen met je kut kale kop daarom heb je geen haren meer.

   Volgende keer dat ik jou persoonlijk tegen komt schiet ik jou kanker kop er af. Dan kun je vast niet meer geil typen hoe jij je zelf nu voor doet.

  • MGTOW MGTOW says:

   Hij bedoeld zeker zijn moeder en zijn oma.

   Hebben ze jou in een komo zak gestopt en tussen de grof vuil neer gezet. Ik haal jou helemaal neer. Je zit de hele dag achter de gas bom een paar zieke zinnen in te tikken deze komt nooit meer los van zijn gas bom.

 6. Peter Peter says:

  Hahahhaa lache, ja dure schoenen en haar trakteren op een etentje, voor dat geld kan ik 2 keer van naar de hoeren, misschien een beter idee, maar toch dank voor je antwoord, maar mgtow, eigenlijk moet het niks uit maken dat ik geen werk hebt, toch? ik zal het zelf niet erg vinden als een vrouw geen werk hebt.. maar ik denk dat jij het wel eens juist kunt hebben, ze willen graag een man met heel veel geld.

  • MGTOW MGTOW says:

   Hoewel vrouwen beweren sterk en geëmancipeerd te zijn, zijn zij zeer ouderwets als het om partnerselectie gaat. Ook zul je merken dat het u initiatief telkens van mannen moet komen. Is er sprake van grote reisafstand dan is het dikwijls de man die richting de vrouw gaat en niet andersom. Ook zal een vrouw nooit aanbieden te betalen. Uit gesprekken net vrouwen blijken de meesten te verwachten dat de man betaalt. En ze wil ook een man met meer status.
   Wanneer een vrouw zegt geëmancipeerd te zijn dan bedoelt ze dat ze gemakkelijk gaat scheiden, doet zoals het haar uitkomt; wel de lusten maar niet de lasten, een vorm van nep-emancipatie.
   Voor mannen die onderaan de ladder staan: doe jezelf beter voor dan je bent, pump&dump, one night stands, of anders neem genoegen met de meest lelijke, zware shag rokende, tatoo tokkie

   • kankergezwellen kankergezwellen says:

    Ik zou het liefste willen vergassen MGTOW ik kom je nog ooit tegen wacht maar af!

    Kom vechten voor dat je hier blijft er niks meer van jou over. Met je lullen spel fouten leer eens accepteren dat een vrouw niet ziet zitten. Je bent gewoon fucking lelijke en doe ook iets aan jou kutte kop je hebt geen haren op jou hoofd.

    lijken pikker een van de vele kankergezwellen van onze samenleving

    Wat nou medemens gemoed s toestand killer NR 1

  • blankehopelozenlul blankehopelozenlul says:

   Laat je lekker door je vader pijpen. Uitgezaaide blanker kanker lullen teel blanke kanker lullen.

   De Nederlandse blanke vrouwen zijn kanker lelijke net als de blanke mannen die net zo super hard lelijke en misvormd van alle kanten. De Nederlandse blanke vrouwen willen geen Nederlandse blanke mannen hahaha. Blanke hopeloze kanker lullen kun je lekker de grof vuil in duwen.

   Blijf met je eigen blanke kanker soorten daten. Elkaar lekker flink de Nederlaag geven.

   Anderen culturen accepteren elkaar nog.

 7. Peter Peter says:

  Dag Mgtow, vraagje waar jij me vast mee kunt helpen! ik ben een goed uitziende Man van 48jaar, ik wil mij aanmelden op lexa, maar ik ben werkloos, weet niet of ik dan op deze manier aan een vrouw kan komen, weet niet of ze staan te wachten op een werkloze man, Hoe denkt jij er over? Zal ik mij aanmelden? of is het jammer geld?

  • MGTOW MGTOW says:

   Beste Peter,
   Er bestaat iets als hypergamie; dat is de behoefte van een vrouw om op zoek te zijn naar een man met hogere status. Terwijl het voor mannen niet zo erg is als een goed uitziende vrouw ‘between jobs’ is, zal een vrouw je wel hierop gaan afrekenen. Verwacht ook vragen naar de oorzaak van je werkloosheid. Heb je een gebrek dan zal ze direct verder zoeken want het aanbod is overweldigend. Aangezien je op een datingsite toch geen normale relatiewaardige vrouw zult tegenkomen is mijn advies het volgende:

   – maak een nep LinkedIn account aan waar je een of andere CEO bent, iets technisch dat ze toch niet begrijpt
   – zorg voor een goede outfit, dure schoenen etc, je hebt maar 1 outfit nodig, bezuinig niet hierop
   – vlotte babbel
   – trakteer haar
   – ga met haar naar haar huis en geef haar een goede beurt
   – herhaal dit bij de volgende vrouw
   – ook / juist de vrouwen die zeggen geen ONS te willen zijn zeer gewillig, speel het spelletje even mee

   Veel.succes!

 8. Anoniem Anoniem says:

  Of zou dat Grote voorkomen van Dionne nep zijn? Lijkt wel of ze met de week groter worden.. Tja je moet wat om op te vallen..

 9. Anoniem Anoniem says:

  Hallo MGTOW/ Wat vind jij ervan? Bedoel dat Dion stax zo op wil vallen met haar groot voorkomen? ik zelf vindt; Het kan wel minder opvallend, Maxim hartman stoorde zich er gister avond bij Pauw ok al aan.

  • MGTOW MGTOW says:

   Ik ken de persoon niet, ik kijk sowieso weinig TV. In zijn algemeenheid willen vrouwen maar al te graag aandacht. Daarom zie je veel opgespoten lippen, neptieten, fake-up. Ook qua gedrag steeds opvallender en luidruchtiger. Beginnen eigenlijk steeds meer op een soort clown te lijken.

   Ps zwaartekracht wint altijd, dit grote voorkomen verandert gestaag in een pannekoekvorm die tot aan de navel reikt.

 10. Superboer Superboer says:

  Hoi Anne/mgtow; Om vandaag de dag een fijne leuke NIET veeleisende vrouw te vinden valt niet mee… De vrouwen van begin jaren 70 zijn anders ingesteld dan de vrouwen van begin jaren tachtig.. op een date site zal man geen leuke vrouw vinden, geloof mij maar.

  • Lex. A. Lex. A. says:

   Als ik vandaag zo dat artikel over mom-shaming lees in de Telegraaf dan lijkt het dat vrouwen al snel geen pretiig gezelschap zijn, nog even los van dating. Het is weer dat ‘krabbenmandverhaal’…

 11. Superboer Superboer says:

  Hoi Mgtow, nee dank je wel, ik ga er niet op! [tinder] klopt ook wel wat je zegt, heel veel hebben er een probleem vaak ziektes of wat jij al schrijft, denk nog altijd dat een leuke normale vrouw niet via date site gaat proberen, misschien enkele? En de meesten leuke vrouwen zijn bezet en of blijven getrouwd! Wat jij zegt, klopt dat? bedoel dat een vrouw van in de 40 nog een kinderwens hebt? hebben ze er nog geen dan? Wat is jou ervaring daar mee? Denk het ook, bedoel vele dikke vrouwen op de site, zag ik elders al, en sporten doen ze niet, ja [onnodig] shoppen! Ik zoek niet, je moet er tegen aan lopen mgtow..

 12. Superboer Superboer says:

  Hoi Mgtow, ik ben ook niet lelijk voor mijn leeftijd , maar als een vrouw via een foto een man kiest weet ik niet hoe haar karakter is, bedoel ze kan mooi zijn maar kan ook zijn dat er verders niet zo veel inzit, ik ga zeker voor haar karakter.. en niet zo gauw voor het uiterlijk, Nee geen tokkie types en zulks volk! zitten er veel vrouwen op met problemen dan? zo ja welke? ik zelf hebt mijn leven fijn op de rit. Hebt jij al veel leuke vrouwen gehad via tinder? of waren dat vele probleem gevallen?

  • MGTOW MGTOW says:

   Veel Tinderella’s die ik tot dusver heb ontmoet waren gelijk een medische nascholing. Ook problemen als werkloosheid, uit huis zetting kinderen, onmogelijke figuren met nog kinderwens rond 40e,, burn-outs, between jobs….kwam ik allemaal tegen. Heb ik via Tinder ooit een normale vrouw ontmoet? Eigenlijk niet…… Wil overigens niet zeggen dat je geen lol kunt hebben, maar het is dan wel nodig je verwachtingspatroon bij te stellen. Zie het als een vorm van entertainment, niet als een medium om leuk relatiemateriaal te vinden. Het kan wel, maar dan moet je veel geluk hebben. Boven de 40 jaar staan er nauwelijks nog appetijtelijke vrouwen op, degene die het nog zijn hebben een eisenpakket van heb ik jou daar. Die willen hun eigen george clooney. Veel vrouwen zie je dan ook heel lang ingeschreven staan. Neuken ze wat in het rond of zijn ze te onmogelijk om een relatie mee te hebben? Wie zal het zeggen……..Bereid je ook voor op gedateerde foto’s van toen ze nog 20 kg lichter was en nog geen kraaienpoten had. Men age like wine, women age like milk; maar vrouwen op tinder zoeken het vaak toch nog jonger. Ook al zijn ze obees en sporten ze nooit.
   Probeer het en je weet het.
   Vergeet geen review te schrijven

 13. Superboer Superboer says:

  Hoi Mgtow; klopt veel niet betaalde leden op lexa; Ik wil wel op tinder gaan, maar maak ik daar als goed uitziende man wel kans op een leuke date met een Vrouw?

  • MGTOW MGTOW says:

   Op Tinder heb ik eens een nepprofiel aangemaakt met een heel aantrekkelijke man en hiermee waren er ook maar weinig matches die de moeite waard waren (veel tatoo tokkies). Ook een paar aantrekkelijke vrouwen die uit nieuwsgierigheid keken en niet van plan waren af te spreken.
   Met mijn eigen profiel (ik ben zeker niet lelijk), heb ik ook wel matches en met regelmaat dates gehad, maar eigenlijk waren bijna alle vrouwen behept met serieuze issues. Ook gebeurt het vaak dat de vrouw veel dikker is dan op de foto. Je moet ook best heel veel moeite doen als man (initiatief, gesprek op gang houden, alles initieren) wil er wat gebeuren en het valt dan in de meeste gevallen flink tegen. Het is vrij demotiverend allemaal en je moet er vooral niks serieus van verwachten.
   Maar het is hoe dan ook kansrijker dan via een datingsite. Datingsites zijn gewoon achterhaald en ook nog eens veel te duur.
   Op tinder gaat alles om je foto, besteed hier dus aandacht aan.

   • Anne Anne says:

    Hi MGTOW,

    Wat jammer dat je deze slechte ervaringen hebt. Maar waarschijnlijk komt het ook door je “nep”porfiel. Ik sta ook op Tinder (zoals men dat noemt) ik ben slank(1,74 en 62 kg) zie er redelijk uit… 🙂 heb geen issues en al helemaal geen tatoos of piercings. Ik krijg alleen maar positieve en aaardige reacties en heb er een paar leuke, gezellige dates aan overgehouden. Jammer genoeg was er geen “vonk”maar heb er wel heel lieve vrienden aan overgehouden. Wat bij ons vrouwen wel de issue is dat een meneer reageert op een match met Hi… hoe gaat het met jou of…. waar woon je…. Dan reageer ik wel met te zeggen dat ik dit een sterke openingszin vindt….Ik raad je aan niet te vaak naar rechts te swipen…. wordt je ook niet teleurgesteld.:-))

   • MGTOW MGTOW says:

    Beste Anne,

    Ook een gewoon net profiel geeft nauwelijks respons. Vermoedelijk heb jij meer dan 100 matches enkel omdat je een vrouw bent. Wat betreft openingszinnen, de meeste vrouwen hebben die niet. Die wachten tot dat de man een openingszin maakt. En die openingszin moet natuurlijk origineel zijn. Ik kan je verklappen dat de weinige vrouwen die wel het eerste bericht sturen er eentje sturen welke verre van origineel is.Maar de meeste mannen zijn al lang blij dat er uberhaupt een reactie komt dus die gaan niet net als jij deze opening afkraken. De weinige kansen die ze krijgen kunnen ze niet verspillen.
    Omdat de meeste vrouwen geen eens antwoorden ga je niet veel tijd en originaliteit er in steken. Om dezelfde reden heeft het ook geen zin om als man de gentleman uit te hangen en te trakteren op etentjes en je uit te sloven. Zoiets had nog zin in de jaren vijftig toen vrouwen nog loyaliteit konden laten zien. Tegenwoordig hoef je niet meer dan wat sex te verwachten en we weten allebei hoeveel sex waard is, zo niet, google even de tarieven van vrouwen van lichte zeden.
    Tot slot die vrienden die je er aan over houdt daar bedoel je de friendzone mee? Dan mag je als man sloven, maar sex ho maar……vriendschap tussen man en vrouw zonder sex, misschien als je hoogbejaard bent, maar de meeste mannen hopen toch echt wel stiekem op sex. Waarom zouden ze anders met een vrouw willen zijn, om interessante gesprekken te voeren? Om over hun hobbies te praten? Bier te zuipen?

   • blankehopelozenlul blankehopelozenlul says:

    Laat je lekker door je vader pijpen. Uitgezaaide blanker kanker lullen teel blanke kanker lullen.

    De Nederlandse blanke vrouwen zijn kanker lelijke net als de blanke mannen die net zo super hard lelijke en misvormd van alle kanten. De Nederlandse blanke vrouwen willen geen Nederlandse blanke mannen hahaha. Blanke hopeloze kanker lullen kun je lekker de grof vuil in duwen.

    Blijf met je eigen blanke kanker soorten daten. Elkaar lekker flink de Nederlaag geven.

    Deze vrouwelijke of mannelijke hoer wilt zelfs geen blanke man meer. blijf met je eigen blanken daten en blijft elkaar accepteren stront spuug lelijke blanke mensen.

    Anderen culturen accepteren elkaar nog.

  • MGTOW MGTOW says:

   Jij bent gewoon fucking lelijke dus daarom. Ga je eigen blanke vrouw zoeken blijf af van al die buitenlanders.

 14. MGTOW MGTOW says:

  Lexa, relatieplanet etc etc, al die sites zijn leeggelopen sinds de komst van Tinder. Deze achterhaalde sites proberen met dure abonnementen, die vaak nog stilzwijgend worden verlengd, hun geld te verdienen aan een steeds kleiner wordend publiek. Ga je tellen hoeveel vrouwen er een betaald lidmaatschap hebben dan schrik je. Over de kwaliteit van het aanbod nog maar te zwijgen. De meeste ingeschrevenen zijn mannen. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de mannen wordt afgewezen omdat vrouwen enkel voor de 20% (op zn best) knapsten gaan. Zelfs al hadden vrouwen realistische eisen dan zijn door de scheve man/vrouw-verhoudingen je kansen al bijzonder klein. Maar je kansen zijn dus nog veel kleiner door de zeer onrealistische eisen die vrouwen tegenwoordig stellen. Het beste kun je jezelf vermaken met een of ander nepprofiel en de vrouwen wat trollen.

 15. neukliefstemetmijbuurman neukliefstemetmijbuurman says:

  Ik zit al jaren in een verschrikkelijke relatie vast , nu eindelijk de knoop doorgehakt , per 1 december verhuist hij en kan mijn leven , lees mijn eigen leven beginnen. Deze relatie heeft 11 jaar geduurd waaronder de afgelopen jaren met veel problemen en zo , zit dus even niet op een ander te wachten maar nu?
  Ik ben het afgelopen jaar best close geworden met mijn buurman een straat schuin achter mij , bij beide veel gebeurd en konden onze ei bij elkaar kwijt , elkaar veel geholpen met kids als hij moest werken enzo , het begon echt als vrienden die wat closer werden maar ik merk aan alles in me lijf dat het voor mij meer is , heb het geprobeerd tegen te houden maar het gevoel is te sterk , ik slaap slecht omdat ik aan hem denk , als ik slaap droom ik over hem , onze dochters zitten bij elkaar in de klas , ik breng nu eerst me zoon naar de klas omdat hij ook wat later is in de groep , kijk uit het raam of hij er is , als hij wat vraagt doe ik het met liefde , als hij iets zegt wordt ik verlegen , ik lijk wel een puber ! Wat nu te doen , me gevoelens zijn zo sterk aan t worden , of het wederzijds is geen idee , zondag viert hij ze verjaardag en heeft me uitgenodigd , hij zei (hij ligt in scheiding) wil alleen leuke mensen erbij , ik ga er gelijk van alles bij denken , ik wordt gek , ben 32 maar gedraag me rondom hem als 14 jarig meisje , wat te doen ? Laat ik het hem weten zo ja hoe ? En hoe dan met mijn ex die pas 1 december weg gaat ?

 16. S-tone S-tone says:

  Er is vandaag 06-11-2018 op Twitter (en op de Telegraaf) een hele discussie over een ‘dame’ uit FirstDates. Wat doet het mij goed om te zien dat de meeste vrouwen dit soort gedrag toch echt afkeuren!

  • NuttelozengetrouwdeNederlanders NuttelozengetrouwdeNederlanders says:

   ik was 35 jaar getrouwd met een hollandaise,. Een vanmijn vrienden had een Colombiaanse 20 jaar jonger. om een lang verhaal kort te maken, LOVE trouwen paspoort ,en toen werd er een levens verzekering afgesloten, om dat hij ouder was zekerheid voor haar, een vakantie naar Columbia, binnen 2 dagen daar gebeurd er een een straat roof op hun, na geld te hebben af gegeven werd zijn nek doorgesneden, heeft hij kantje bord overleefd. de dader is ter plekken op gepakt, door politie in burger, na zeer korte tijd bleek het was haar broertje. En aantal maanden komt zij weer terug naar NL voor een scheiding, En volgens de rechter had die zaak in columbia niks met rechten van haar als echtgenote te maken. hij moest hij het huis verkopen de helft van zijn geld inleveren enz enz nu loop hij bij de voetsel bank. en dat Colombiaanse monster zit nu in columbia, naar hun normen is ze nu dik rijk. MAAR! Stone er lopen hier in NL genoeg mannen met deze droom rond. een lekkere buitenlandse vrouw liefst 20 jaar jonger.. (Maar de meeste dromen zijn bedrog)

  • NuttelozengetrouwdeNederlanders NuttelozengetrouwdeNederlanders says:

   mensen trouwen en scheiden zo makkelijk tegenwoordig het is niets meer waard, echter de man wordt gestraft want die moet zijn eigen huis uit, kan alimentatie betalen, en mag blij zijn als hij zijn kinderen nog kan zien, vanwege partijdig rechtsysteem in voordeel van de vrouw, daarom beloven vrouwen(in het algemeen) maar met name vrouwen in het buitenland gouden bergen (ze willen voor de NL wet trouwen), en zogauw ze hebben wat ze willen veranderd de zaak. Je kan zeggen ze hebben het de vrouw te makkelijk gemaakt maar het zegt ook wat over de aard van de moderne vrouw, kijk maar naar Instagram hoe ze de hele dag selfies maken, de hele wereld draait om haar.

  • zieknederland zieknederland says:

   De vriend van mijn vriendin is 6,5 maand lang vreemd gegaan ‘voor de kick & aandacht’. De relatie is begonnen 4 weken na de geboorte van hun tweede kindje. De relatie ging over maar is twee maand later toch uitgekomen. Mijn vriendin is er van overtuigd dat alles goed zat en haar vriend snapt ook niet wat hem heeft bezielt (tja, dat vind ik dus te gemakkelijk) En nu? Mijn vriendin heeft (na drie maanden) nog geen idee welke kant ze op wil. Nog een kans geven met name voor de kinderen? Of hem gewoon bij het grof vuil zetten? Zijn er relaties die na zoiets toch weer goed gekomen zijn?

 17. Superboer Superboer says:

  Hoi S-tone. Goed gedaan van jou… Nu kan ze piepen, leert ze van om nu eens met minder geld te doen! Ik gun jou snel een fijne vriendin wie het niet voor het geld doet, al zullen er weinig van zulks rondlopen. Laat ze nu maar op water ,thee en brood leven, enkele jaren lang, laat ze voelen dat niet alles van zelf gaat, misschien gaat ze inzien dat echte liefde voor het grote geld gaat.

 18. Superboer Superboer says:

  Laten ze maar voelen de verwende prinsessen vandaag de dag! Als ze eenmaal niet meer rond kunnen komen gaan ze piepen, kunnen ze niet meer shoppen en op vakantie, leren ze van. ik geloof dat de Nederlandse Vrouw door en door verwend is geraakt, ze kunnen niet met minder doen.. wel eens goed dat al deze gescheiden vrouwen eens een langere tijd op een houtje moeten bijten, leren ze met geld omgaan en dat niet alles zo maar van een leien dak gaat! En al helemaal niet dat man lief maar alles betaalt! Klopt, als er niks meer te halen valt, ben je niet meer belangrijk als Man, ik gun deze vrouwen ook niks, ja op water en brood zetten een paar jaar!

  • Elton Elton says:

   Precies ja. Als je zoiets doet moet je je kop gebruiken. Dus niet zomaar overal voor tekenen als je gaat trouwen. Nogal logisch dat ze wil trouwen voor NL paspoort maar als ze denkt dat ze thuis mag blijven terwijl ik ga werken dan is ze niet helemaal lekker. In Nederland werken vrouwen ook gewoon als ze geen kinderen hebben.

  • Anne Anne says:

   Oehhhh Superboer is je naam toch?

   Klinkt behoorlijk gefrustreerd…. wat jammer dat je zo denkt. Er zijn heel veel aardige en gezellige vrouwen die keihard werken als ze, jammer genoeg door een scheiding, er alleen voor komen te staan met kinderen omdat hun man zich bijvoorbeeld in de voordeur vergiste. Uiteraard geldt dat ook voor mannen want niet alle vrouwen zijn even aardig en rijden een scheve schaats door welke reden dan ook.

   Dus niet generaliseren want je klinkt als een heul….verbitterde man….. hou jezelf een spiegel voor want met de wijze waarop jij je profileert, je taalgebruik en denigrerend gedrag (denk niet dat jij het erg breed hebt) …. trek je ook geen “normale”gesprekpartners aan. Dus cheer up. Richt je gezicht naar de zon, opdat je de schaduwzijde niet ziet 😛
   en wie weet…

   • MGTOW MGTOW says:

    De shaming language van gefrustreerde en verbitterde man…….terwijl onderzoek toch echt laat zien dat het overgrote deel van de scheidingen op verzoek is van de vrouw (die er ook financieel gezien het meeste gewin bij heeft). Als de meerderheid zo is mag je best generaliseren. Uitzonderingen zijn er altijd. Die noemen we een NAWALT; Not All Women Are Like That. Ook het veeleisende karakter van vrouwen op datingsites is niet alleen waar te nemen door elke man, maar is ook door onderzoek bevestigd. Tot slot zie je dat er een stevige (nep-) feministische wind waait met zaken als me-too, genderquota, gender artikelen in kranten die het vrouw als slachtoffer omschrijven en vrouwen die steeds meer op mannen proberen te lijken en steeds minder op een vrouw (wie moet dus de spiegel voorhouden?), geboortecijfer is historisch laag, echtscheidingscijfers zijn hoog (totdat mannen niet meer gaan trouwen zoals nu in de VS gebeurt doordat steeds meer mannen MGTOW gaan).
    Het gedrag van de hedendaagse vrouw wordt niet alleen opgemerkt door mannen die het niet zo breed hebben (die merken het wel het eerste in verband met hypergamie), maar ook mannen die het wel breed hebben merken het.

 19. potten potten says:

  Herkenbaar verhaal wel je vriendin is een klassieke Gold Digger . Zodra jij de geldkraan dichtdraait gaat ze bij je weg. Althans zo ging het bij mij

  Misschien pot ze zelf wel geld op en straks kan zij leuke dingen doen omdat ze op jouw zak aan het teren is geweest gedurende de periode dat jullie samenzijn.

  Het feit dat ze boos is zegt genoeg . De waarheid kwam hard aan.

  • MGTOW MGTOW says:

   Haar geld dat is van haar
   Zijn geld is gezamenlijk.
   Zo gaat het vaak in een relatie

   • S-tone S-tone says:

    True, gelukkig was ik er niet blind voor. Alhoewel zij ‘haar gang is gegaan’ heb ik bijna acht jaar zelf op de achtergrond een potje (lees: POT) voor mezelf gespaard. En voor mij werkt het twee kanten op als ondernemer; door het zwarte geld waren op papier de inkomsten lager. Terwijl zij dacht leuk te leven na de scheiding, leeft zij nu in pure armoede. Wat dat betreft heb ik jaren geduld gehad om in geval van scheiding de daaropvolgende traditionele rollen omgedraaid te krijgen. Ik kan het elke vent aanbevelen!

   • MGTOW MGTOW says:

    Dan heb je geluk gehad.
    Veel mannen zien een scheiding niet aankomen en zijn slecht voorbereid, hebben geen pot achter de hand.
    Een collega van mij wordt finaal geplukt.
    Het huwelijk blijkt dan een financieel wurgcontract te zijn.

 20. Superboer Superboer says:

  alles klopt wat jullie schrijven hier mgtow en de rest! Men zegt mij, ga naar het oost-blok en haal daar een vrouw op, maar eenmaal hier, dan weet ik niet of ze bij me blijft! Wie weet raad?

  • MGTOW MGTOW says:

   Als je nog kinderen wilt dan kun je het beste een wat traditioneler ingestelde en jongere vrouw uit het Oostblok hier naar toe halen. Jij bent dan wel traditionele man met een goed En stabiel inkomen.

   Hoef je geen kinderen meer maar wil je gewoon een fijne tijd ga dan naar het Oostblok enkel om te daten en ga haar hier niet onderhouden.

  • Elton Elton says:

   Vele oude mannen voelen zich aangevallen, omdat ze fk bang zijn voor vrouwen. Ik ga als een beest op ze af als ze mij oplichten. En ik pik geen dingen van anderen mensen op.

   Trouwens ben gewoon mij zelf en wat van mij is van mij is niet van een ander. Ik neem geen blad voor mijn mond. Maar met mij maken ze het niet en ze weten precies hoe ze ter werk gaan, hoe ze zwakke mannen moeten pakken. Ze pikken je op straat op straat als toerist voor een drank en als je bij de bar bent aangekomen moet jij betalen en dit zag ik laats op TV in Rusland gebeuren.

  • Elton Elton says:

   Je bent goed gek als jij een vrouw naar Nederland haalt. Ik ken mensen die waren getrouwd na een tijdje zijn ze uit elkaar gegaan de enen heeft andere belazerd dat ze zou betalen voor de nationaliteit blijkt dat de meeste huwelijken ook gewoon nep was. Mensen komen naar Nederland voor een betere bestaan en trouwen is op weg naar vrijheid. Veel mensen met of zonder kinderen gescheiden het levert totaal niets op.

   Wat een kansloze idioot ben je als je in een ander land een vrouw neemt en om mee naar Nederland te brengen. Lukt het hier niet probeer je in een land wat bijna allemaal nemers zijn. Kansloos

   Ze wil een man die haar onderhoud alsof het een auto is die naar de garage moet, man man wat ben ik die smerige parasitaire golddiggers en afhankelijke vrouwen toch spuugzat! Ze zien je als wandelende pinautomaten. Ze is niet eens een fucking blowjob waard laat staan een schijnhuwelijk.

  • Ronald Ronald says:

   Mannenborders! waar zijn we mee bezig vraag ik mij af. Deze vrouwen zijn alleen maar op geld uit. 5 jaar geleden via een site een vrouw uit Moskou ontmoet, dolverliefd deed ze.23 jaar jonger, dus ik had beter moeten weten! Uiteindelijk hier laten komen. op de foto was ze veel mooier dan in het echt,maar oke.
   Rijbewijs hier gehaald ,auto gegeven, gebitsregulatie, was in het begin een en al vriendelijkheid. ik heb veel voor haar gedaan en betaald. altijd had zij meer geld nodig. Ze vertelde me een landgenote ontmoet te hebben waar ze veel heen ging.met een zielig verhaal er om heen.
   Op een dag kwam ik thuis, huis leeg, auto weg en spaargeld. Ze bleek bij een jonge vent in het noorden van nederland te zitten, die ze ook weer van alles had wijsgemaakt ( ik zou haar slaan, ik dronk, ik zou haar tot een abortus hebben gedwongen, allemaal leugens)

   Enkele spullen heb ik nog terug kunnen halen, mevrouw eiste ook nog allimentatie die de rechter nog toewees ook!Ze lachte mij en mijn advocaat in het gezicht uit: did you really thought we come here for the handsome dutch men, riep ze er nog bij. ze is inmiddels ook weer weg bij die man (zelfde verhaal) mijn vriend overkwam iets soortgelijks, zij bleek zelfs nog getrouwd te zijn met een rus en stuurde haar man geld vanuit nederland. Er zullen best wel goeden tussen zitten, maar heel weinig denk ik. Ik heb inmiddels een lieve nederlandse vrouw gevonden ze niet knap maar ze is ok, en ik loop met een grote boog om elke russische heen.

   Jullie zijn dus ook bij deze gewaarschuwd.

   • MGTOW MGTOW says:

    Je kunt min of meer geluk hebben, ik ken er wel die hebben een russische vrouw, getrouwd + kind. Maar hij had er niet via een site of app ontmoet om mee te beginnen. Via sites en apps heb je grote kans op een golddigger. En het is niet meteen duidelijk dat ze een golddigger is want in het begin is het allemaal rozengeur en maneschijn.
    Het beste kun je er naar toe gaan om te daten, wat plezier te hebben. Maar daarna ga je gewoon weer terug naar huis en zij blijft daar. Jouw geld blijft jouw geld.
    Zodra ze hier naar toe komt is het bijna verplicht trouwen ivm verblijfsvergunning. Ze zal als ze eenmaal op jouw kosten financieel onafhankelijk is geraakt net zo onbetrouwbaar zijn als een nederlandse vrouw. Ze zijn allemaal hetzelfde. female nature = female nature. Nawalts, unicorns, ze bestaan niet.

 21. adviseeraaniedereen adviseeraaniedereen says:

  5 Soorten vrouwen om te vermijden

  Als man gebeurt het regelmatig dat je je opties moet analyseren. Met name financieel, maar zeker ook in de liefde. Dit is niet alleen slim maar ook hard nodig aangezien er veel mannen zijn die op het uiterlijk afgaan en de rest voor lief nemen.

  Natuurlijk is het belangrijk dat je een lekkere chick scoort, maar niet als je van tevoren al kan zien aankomen dat ze bijvoorbeeld gestoord is. Er zijn zat vrouwen dus lekker én leuk is het doel.

  Daarom een lijst met vrouwen om te vermijden, zodat je de volgende keer een steun in de rug hebt als je door de hormonen niet normaal meer kan denken. Play on, player!

  1. De betweter
  Welke man geniet niet van een waardige tegenstander? Welke man wil geen vrouw die een mening en een persoonlijkheid heeft én kan deelnemen in een gesprek of discussie over bijna elk onderwerp? Een vrouw met verbale zelfverzekerdheid is echt een vangst. Maar als die zelfverzekerdheid leidt tot confrontaties moet je plannen gaan maken om haar te vermijden.

  De betweter druipt van het sarcasme. Ze geniet ervan vragen te stellen en te antwoorden met een toon en houding die nog de aardigste gozer wegjaagt. Haar woorden druipen met gif en haar persoonlijkheid is gebaseerd op het minderwaardig laten voelen van anderen. Ze zegt dat ze zelfverzekerd is en dat niemand haar humor snapt. Jij weet dat ze een betweter is, en een vrouw om te vermijden.

  2. De Gold Digger
  Alle mannen hebben ervaren hoeveel moeite het kost om fysieke, financieele en eventueel spirituele zaken op orde te krijgen. Tijdens het paringsritueel betaal je voor bloemen, ga je naar de bioscoop, een weekendje naar parijs en betegel je het pad voor haar. Maar, hoewel je geld uitgeeft vanuit emotie en verlangen, zorg dat je zeker weet dat je nieuwe dame van jou geniet en niet van je geld. Gold Diggers laten uiteindelijk hun ware kleuren zien, ze verwachten dat je voor alles gaat betalen, inclusief haar rekeningen!

  De Gold Digger is makkelijk te herkennen, maar ze zijn een slim soort. Een Gold Digger praat al heel vroeg in de relatie over dure avonden en prijzige desserts. Ze zal iets over rekeningen laten vallen en de hulp die ze van jou nodig heeft om die te betalen. Het is rond ditzelfde tijdstip dat ze alles uit de kast haalt om je hoofd op hol te brengen, tot het punt van blinde gehoorzaamheid. Blijf bij je standpunt en houd je hand op je portemonnee. Blut zijn is altijd beter dan blut zijn door je relatie, onthoud dat, player.

  3. Ms. Right
  Als in, mevrouw Always Right, of mevrouw Always Has To Be Right. Deze liefelijke dame kan veel goede kwaliteiten en karaktereigenschappen hebben, maar heeft een koppigheid voor altijd gelijk willen hebben waar elke man op afknapt en elke relatie in een ramp veranderd. Daarom staat ze in de 5 Soorten vrouwen om te vermijden.

  Ze móet gelijk hebben, altijd en over alles, tot het punt dat zelfs je kleinste uitspraak in overeenstemming moet zijn met wat zij vind. Als je het oneens met haar bent of haar het tegendeel bewijst barst de hel los. Hoewel haar goede kwaliteiten ervoor zorgen dat je de relatie nog even wilt aanzien is Ms. Right een type dat niet veranderd kan worden. Het beste wat je kan doen is haar vermijden. Haar trots en arrogantie zijn twee rode vlaggen die schreeuwen dat je moet omdraaien en rennen zo snel als je kan.

  4. De Psycho
  psycho_girlfriendEen categorie met veel soorten vrouwen. De psycho is de chick die je tien keer per dag belt, whatsapp’t of berichten op je facebook plaatst. De chick die elke stap die je maakt in de gaten houd en vraagt hoe het met je is ook al heeft ze je net nog gesproken. Als er 1 vrouw is die je moet zien te vermijden dan is het de psycho. Ze plaatst zichzelf in je leven en laat alle aspecten van je bestaan op zijn grondvesten schudden.

  Het is makkelijk om te vallen voor een psycho omdat ze een bijna bovennatuurlijke passie en intensiteit in de relatie stopt. De sex met een psycho is vaak ook geweldig, maar vroeg of laat zul je de politie nodig hebben omdat ze erg onberekenbaar is. Als je niet van alle kanten naar haar kijkt, en dus de slechte eigenschappen niet ziet of wilt zien, eindig je met een vervelende, onzekere en potentieel kwaadaardige vrouw waar je nauwelijks nog van af komt. Ze zal haar overduidelijke problemen ondanks de groeiende intensiteit altijd ontkennen.

  5. De Rebound
  Deze vrouw is de meest sinistere op de lijst omdat je haar moeilijk kunt herkennen. We kennen allemaal de ‘rebound guy’, die je niet wilt zijn, maar ken je de vrouwelijke variant? Net als de Psycho maakt deze griet veel indruk in het begin. Haar verleiding laat zelfs de grootste players door de knieën gaan. Als ze je vangt in haar val, ga je tegen beter weten in en val je hard. Je gelooft dat dit de ware is; je gelooft dat je een geweldige relatie opbouwt. Maar de waarheid is dat je maar een pleziertje bent, een sexuele ervaring om haar te helpen over de man heen te komen die haar hart brak.

  De Rebound weet goed hoe geweldig je bent, vriend. In de loop van je relatie merk je geleidelijk aan dat je niets goed kan doen. Je bent te vroeg of te laat. Je bent niet op tijd klaar of geeft haar niet genoeg tijd om zich klaar te maken. Let op de veranderingen van sociale hottie tot onwillige zitzak. Deze verandering heeft niks met jou te maken maar is haar natuurlijke levenscyclus. Ze heeft je gehad en is nu klaar. Als je deze weerstand begint op te merken, neem dan waardig afscheid van haar en haal je zelf uit de situatie.

  Nu je weet welke vrouwen je moet vermijden kan je al je aandacht richten op vrouwen die wél de moeite waard zijn, en dat zijn er genoeg. Door niet achter de verkeerde vrouwen aan te gaan bespaar je jezelf veel pijn en tijd maar laat het je leven niet leiden, de grootste fout die je kan maken is niet het daten van bovenstaande vrouwen, maar helemaal niet daten.

 22. Heelnepeuropa Heelnepeuropa says:

  Helaas maar waar, vrouwen vallen wel degelijk op mannen met geld

  In onze geëmancipeerde samenleving zou je verwachten dat status en een dikke portemonnee geen belangrijke criteria meer zijn voor vrouwen die op zoek zijn naar een partner. Maar niets is helaas minder waar. Driekwart van de vrouwen zou zelfs een huwelijksaanzoek van een werkloze man afwijzen. Dat blijkt uit een studie van Forbes Women.
  Met geld kun je geen geluk kopen wordt wel eens gezegd, maar het kan je wel aan een vrouw helpen. Want in tijden waarin er alsmaar meer tweeverdieners zijn en vrouwen met recht en reden eisen dat ze hetzelfde verdienen als hun mannelijke collega’s, trekt een dikke portefeuille blijkbaar toch nog heel wat dames aan.

  En niet alleen willen ze dat hun potentiële partner goed verdient, vrouwen verwachten ook dat hij betaalt als ze met twee op restaurant gaan. Daarnaast wil ze ook geschenken krijgen, maar zal ze die zelf amper of nooit geven. Hij zou het waarderen om iets terug te krijgen, maar verwacht het een pak minder dan haar. Dat blijkt uit een recent onderzoek van salary.com. Toch wel een verrassing dat dit soort genderstereotypen anno 2018 nog altijd het datingveld domineren vinden wij.

  Geen financiële gelijkheid
  Ook een nieuw onderzoek uitgevoerd door Victoria Milan, een datingnetwerk voor mensen in een relatie die op zoek zijn naar een buitenechtelijke affaire, staaft dat er echt geen financiële geijkheid is als het gaat om wie betaalt en wat er financieel verwacht wordt in romantiek.

  Zo geloven meer dan twee keer zoveel vrouwen dat mannen moeten betalen voor een etentje, in plaats van de rekening te splitten. 75% van de mannen verwacht de rekening te betalen op restaurant, 64% van de vrouwen is het daar ook nog eens mee eens. Nog geen 5% van de vrouwen zou zelf voorstellen om de rekening voor zich te nemen. Zelfs vrouwen uit Scandinavische landen, die er toch bekend om staan gelijkheid hoog in het vaandel te dragen, verwachten dat de man hen ook dure geschenken en romantische vakantie schenkt, zonder dat ze dezelfde dingen teruggeven.

  • MGTOW MGTOW says:

   Google eens op hypergamy.
   Dat vrouwen voor een man met status en geld gaan is biologisch ingeprent, net zoals het biologisch ingeprent is dat mannen voor een jongere en aantrekkelijkere vrouw gaan. Wanneer je trakteert kom je tegemoet aan haar biologische drive dat ze een mannetje zoekt die haar goed kan verzorgen. Krijg je hiervoor een knappe jongere vrouw terug die jou verwent en die je verder niet naait middels een echtscheidingsprocedure dan is er eigenlijk niet zo gek veel aan de hand. Helaas in het moderne datinglandschap zijn er teveel arrogante en verwende prinsesjes de wel gaan voor een gratis diner maar aan wie je verder niets hebt. Je fungeert dan louter als voedselbank. Ook zie je veel vrouwen die een jongere man zoeken en vrouwen die dik en onverzorgd zijn. Ze zoekt een jongere man want we zijn toch geemancipeerd? Een vrouw mag dan toch ook een jongere man als een man een jongere vrouw kan hebben? Als je er even over nadenkt dan zijn vrouwen vaak alleen geemancipeerd wanneer het op dat moment goed uitkomt. Dat is geen echte emancipatie dat is calculerend gedrag. Dit zie je dus duidelijk in het datinggebeuren, in het bijzonder als de rekening op tafel valt.

 23. Superboer Superboer says:

  klopt mgtow, laten die verwende snollen het maar een keer maar met wat minder doen.. dan piepen ze wel anders! Als ze zich zelf niet kan bedruipen gaan ze zielig doen. En dan al die arrogantie van ze; Wat voegt zo;n vrouw echt toe in een relatie denk jij? tien keer niks, ja geld uitgeven is wat ze alleen kunnen. Net wat jij zegt mgtow, gaan naar het oost-blok en haal er daar een op [vrouw]. Kijk jij savonds wel eens naar dat bagger programma boulevaar? moet je eens kijken wat daar op de bank zit een en al dik doen daar, moet je die wijven eens daar zien zitten..allemaal zo vol van zich zelf en maar de madam uithangen ook een en al arrogantie.

  • jemoeder jemoeder says:

   Die zwerft alleen maar door in Nederland heeft niks bijzonders te zeggen valt elke keer in herhaling trauma voor hem.

  • MGTOW MGTOW says:

   Er zijn wel vrouwen die geen verwende snollen zijn maar die zitten niet op datingsites. Op datingsites zitten vooral mannen en de vrouwen die er op zitten komen in het dagelijks leven niet aan de bak. Daarom zie je ook telkens dezelfde vrouwen voorbij komen, eerst op de ene site, dan de ander. En geen enkele man is goed genoeg, het ligt natuurlijk nooit aan haar. Als je haar profieltekst leest dan staat daar al vaak negativiteit in; geen man die alleen uit is op 1 ding, geen man die zus is, geen man die zo is, minimaal dit en minimaal dat. Humor en originaliteit zijn ver te zoeken. Met zo’n vrouw zie ik mijzelf geen leuke relatie hebben.

 24. Mr. S. Mr. S. says:

  Anno 2016 was net iets meer dan 40% van alle volwassen vrouwen niet economisch zelfstandig, terwijl vrouwen wel kampioen parttime werken zijn. Het behoeft weinig uitleg dat op datingsites die percentages flink hoger zullen zijn. Ik schat in dat minimaal de helft niet economisch zelfstandig is. Het zou mij niet verbazen als het richting de 75% of zelfs meer zou zijn. Dat zou mijn beeld van de afgelopen jaren op datingsites bevestigen. En dan te bedenken dat je al economisch zelfstandig bent als je 70% van het minimumloon als inkomen hebt…

  Dan de hamvraag: HEREN, waarom zou u met een vrouw willen zijn die zichzelf niet kan bedruipen? Het behoeft toch geen uitleg dat je dan vooraf weet dat je op een verkeerde manier uitgekleed gaat worden?

  Dus…? Inderdaad: even een rekensommetje maken. Besteed je geld wijs. Of nog beter: niet. Rijkdom wordt nog altijd vergaard door geen geld uit te geven, tenzij het voor activa is. Dus laat passiva maar links liggen.

  • MGTOW MGTOW says:

   Ik zou van mijn salaris prima een vrouw + gezin kunnen onderhouden, incl. koopwoning. Decennia terug was dat ook mogelijk met een modaal salaris, nu heb je daar eerder 2 x modaal voor nodig. Een dergelijke constructie kan prima werken, man is succesvoller in geld verdienen dus werkt meer, vrouw is succesvoller in het baren van kinderen en verzorgt meer. Je hebt dan een succesvol, gebalanceerd team. Tegenwoordig zijn vrouwen geemancipeerd, sexueel bevrijd, scheiden ze makkelijk want ze zijn zelfstandig, meer dan 70% van de echtscheidingen is op conto van vrouwlief. De hamvraag waarom je geen vrouw zou willen die zichzelf niet kan bedruipen? Nee ik denk dat mannen dat best wel willen maar dat het risico gewoon te groot is dat het desastreus (ook financieel gezien) afloopt. Kortom veel vrouwen verwachten nog steeds dat mannen zich traditioneel en genereus opstellen, als een gever, maar zij stelt er nauwelijks meer loyaliteit tegenover zoals vrouwen dat traditioneel deden. Dan heb je gewoon en slechte en riskante deal. Je kunt niet verwachten dat mannen dit eenzijdige spel meespelen, althans geen weldenkende man.
   Trouwens ook hoogopgeleide vrouwen met fulltime banen denken behoorlijk materialistisch is mijn ervaring. Zij zijn vaak nog verwaander en beschouwen het als nog vanzelfsprekender dat jij hen alles verschaft. Maar zij zullen zich nog meer bewust zijn van hun opties, zeker online, en nog een stuk arroganter zijn.
   Het klopt dat op datingsite de meeste hyena’s zitten. Mannen zijn daar een eenvoudige prooi want in de meerderheid zijnde hebben ze minder succes en zijn ze eerder geneigd een vrouw te accepteren die weinig van waarde toevoegt.

 25. Superboer Superboer says:

  hoi thomas.. klopt wat mgtow zegt; kies voor je zelf en je dochter, jou ex loslaten, ze is het niet waard, ooit zult jij weer verliefd worden op een vrouw wie er wel voor jou is en gaat, wat je nu mee maakt, moet je niet rouwig om zijn, zij wil toch niet meer! Weg er mee zal ik zeggen, niet moeilijk over doen, die domme ex van mij ging er ook zo maar vandoor om niks, ik vond het meteen al niet erg, want wat moet je er nog mee? ga alles verwerken neem ontspanning en ooit komt er wel een fijne vrouw op je pad, al zijn die vandaag de dag ver te zoeken, te veel over het paard getilde verwende snollen, ik wenst je veel goeds toe, bij ons in de achterhoek zeggen ze; alles kump goed.

 26. Thomas Thomas says:

  Boos omdat mijn vrouw vreemd gaat en wil scheiden
  Ik en mijn vrouw zijn nu ruim zes jaar samen. We hebben een prachtige dochter en de eerste vier-vijf jaar van onze relatie waren goed; we waren gelukkig samen. Maar het laatste jaar is alles kapot gegaan. Ongeveer drie jaar geleden zijn we getrouwd, maar nog geen half jaar daarna begon mijn vrouw andere mannen te zien. En we hebben geen open relatie. Het was allemaal ‘onschuldig’ en ‘gewoon voor vriendschap’ vertelde ze me. Ik had er geen goed gevoel bij en heb toen duidelijk aangegeven dat ik dat niet wou. Maar op een gegeven moment kwam ze een paar keer pas de volgende ochtend thuis. Ze vertelde me toen dat ze verliefd was op een andere man, en dat dat wederzijds was. Dat ze ‘mooie dingen’ (geen sex) hadden gedeeld, die ze miste binnen onze relatie. Toen ik zei dat we er over konden praten en dat ik me best wou open stellen zodat ze die dingen ook met mij zou kunnen delen, ging ze daar niet op in. Ik werd boos en zei dat ze het contact met die man moest verbreken, maar ‘dat kon ze niet’ omdat ze dat ‘bijzondere’ contact niet wou missen.

  Een paar maanden later kwam ze met een verhaal dat ze vanaf het begin al twijfels had over onze relatie, maar dat ze dat al die tijd voor zich had gehouden. Dat vond ik moeilijk om te begrijpen: waarom gaat iemand een relatie aan, samenwonen, trouwen en een kind krijgen als die vanaf het begin al twijfels had? Ik stelde voor om in relatietherapie te gaan. Dat hebben we een paar keer gedaan, maar mijn vrouw had er al gauw genoeg van, ze vond dat de therapeut haar niet begreep. Vervolgens is ze zelf, zonder mij, met een andere therapeut verder gaan werken aan haar proces. Omdat ze niet goed bij haar gevoel kon komen en omdat relatietherapie dan geen zin had volgens haar. We hadden afgesproken dat terwijl we aan onze relatie werkten, ze die andere man niet zou zien. Dit duurde een paar maanden en ik wachtte af tot we weer samen verder konden gaan met de relatietherapie. Op een gegeven moment wou mijn ex weer praten. Ze vertelde me toen dat ze wou scheiden. En ik kwam er achter dat ze achter mijn rug om al die tijd toch contact met die andere man had gehad. Aan onze relatie werken had volgens haar verder geen zin, omdat het volgens haar vanaf het begin al niet goed zat. Nu wil ze me zo snel mogelijk het huis uit hebben en ze wil met die andere man verder.

  Ik ben zelf nu vooral heel erg boos. Ik voel me verraden en al het vertrouwen is weg. Ik heb alles geprobeerd om ons gezin te redden, ook voor onze dochter. Ik doe mijn best om positief te blijven en om me op die positiviteit in mezelf te richten. Vaak lukt dat wel, maar tegelijkertijd ben ik zo ontzettend boos! Ik zou alle spullen om me heen wel stuk willen slaan, en ook die andere man. Het zijn buien, maar ik heb moeite om hier mee om te gaan, omdat ikzelf ook wel in zie dat dit me niet verder gaat helpen. Ik wil graag voor mezelf kiezen, al die negativiteit achter me laten en het liefst zo snel mogelijk verder met mijn leven.

  • MGTOW MGTOW says:

   Beste Thomas,

   Dit is erg lastig voor je , ook voor je dochter trouwens. Boosheid is normaal om te hebben. Je bent tenslotte ook bedonderd en zonder dat je het wilde is je gezin kapot gemaakt. Dit overkomt vele mannen; meer dan 70% van de echtscheidingen is op verzoek van de vrouw ontbonden. Veel vrouwen zijn bewust of onbewust altijd alert op een (in hun ogen) mogelijk betere kandidaat. Vaak laat men de vorige relatie pas los als de nieuwe stevig vast is, zoals een aap van liaan naar liaan slingert; het zogenaamde ‘monkey branching’. Je bent dus zeker niet de enige.

   Het beste wat je kunt doen is trots op je zelf zijn en succes zijn of worden in je werk en je ontfermen over je dochter. Ga er zoveel mogelijk op uit met vrienden en familie.

   Op datingsites zul je veel vrouwen treffen die net als jouw ex het huwelijk hebben opgeblazen, oftewel vrouwen die vaak geen moreel kompas hebben en hun kroost doelbewust hebben getraumatiseerd.

   Tegenwoordig trouwen steeds minder mannen, zeker in de VS. Steeds meer mannen gaan MGTOW. Als je op youtube mgtow-videos over huwelijk en scheiding gaat zoeken (bijvoorbeeld van sandman en terrence popp), dan zul je zien en herkennen wat en waarom het gebeurt. Dat maakt het leed niet minder maar kun je het misschien beter een plaats geven.

   Sterkte!

 27. Superboer Superboer says:

  of laten lopen naar zijn thuisland?

 28. Superboer Superboer says:

  klopt mgtow.. enkele reis met die gasten, zelf laten betalen ook, met zulks kan niemand wat.

 29. Superboer Superboer says:

  hoi prinsesje , klopt, de meiden van vroeger jaren 80/90 liepen er niet zo gek bij en zagen er ook niet zo raar uit met al die botox en dikke laag make up op hun smoel, een fijne lieve normale vrouw is niet meer te vinden.. de meesten kunnen/willen niet koken enz enz.. klopt dat mokkel van 20jaar met zulke lippen, pfffffffff wat een afknapper, bah triest,

  • jos jos says:

   White pussy looks for money!

   Alle relaties en huwelijk zijn alleen maar gebaseerd op jou geld zaken.

   Laats was een Nederlandse blanke man gedumpt door een blanke vrouw en had twee kinderen een huwelijke van 2 jaar. Later ging hij een huwelijk aan met een Surinaamse hindoestaanse vrouw en ze gingen traditie trouwen en daar kwam 1 kind uit bleek dat huwelijk kwam er verder niks uit na 1.5 jaar. En hij ging naar Thailand en ging weer trouwens neukte daar een Thaise vrouw en kwam uit een huwelijk van uit twee kinderen en het huwelijk liep al niet goed. En meneertje is weer terug beland in Nederland en ik zij ook blijf daar en kom niet meer hier en opeens zit hij lekker in zijn eentje in dikke grote schulden. De Thaise had hem vlak zijn gezicht gedumpt voor een ander hahah meneer is film aan het kijken ze heeft hem helemaal financieel uitgekleed lekker voor die blanke mannen sommige die zoeken het zelf ook op.

   • MGTOW MGTOW says:

    Deze ‘Jos’ is dezelfde persoon achter ‘loser’ en dezelfde als ‘sukkels’ etc etc. Let maar op zijn erbarmelijk slechte taalgebruik en het gezemel over blank (waar komt hij zelf vandaan?)

  • kooiman kooiman says:

   10 smerige dingen die vrouwen doen (waar mannen niets van weten)
   27 januari 2018 Door: Mr. Gatsby

   Sorry dames, maar dit moet nu echt een keer met de wereld worden gedeeld.
   Toen aan vrouwelijke Redditers werd gevraagd naar welke smerige dingen zij in het geheim doen, waren er al snel heel veel en heeeeele eerlijke bekentenissen te lezen. Sommige dingen zijn universeel voor alle vrouwen, sommige dingen gelden alleen voor de wat viezere vrouw (en mannen zullen NOOIT te weten komen wat bij wat hoort. HAH!).

   1. We leven graag on the edge. “We maken niet altijd de wc-bril schoon als er een druppel bloed op zit omdat we ongesteld zijn.”

   2. We zorgen niet goed voor onze lingerie. Soms wassen we een beha één keer in de twee dagen, een andere keer twee weken lang niet. Oeps.

   3. Er is niet echt een mooie manier om dit te omschrijven, maar we zullen het proberen: ‘nummer twee’ als we ongesteld zijn. “Een superbevrijdende toiletsessie wanneer we ongesteld zijn is echt het allerbeste ooit, maar ook supervies.”

   4. Mentruatiekrampen gaan gepaard met hele leuke bijwerkingen. Één woord: ongesteldheidsdiarree.

   5. We kijken in het toilet. “Onze drollen zijn superinteressant, en zo weten we precies of alles nog wel goed werkt.”

   6. Er komen allemaal weirde dingen uit ons. “De dag nadat ik van mijn dochter was bevallen, kwam er een soort doorzichtige prop ter grootte van een mandarijn uit mijn baarmoeder. Toen het gebeurde vond ik het niet zo erg, maar als ik eraan terugdenk is het toch best wel nasty.”

   7. We leven graag on the edge, deel II. “Als we ongesteld zijn gebruiken we weleens wc-papier in plaats van tampons of maandverband. Soms heb je die dingen gewoon niet bij je. Of geen zin om het te verschonen.”

   8. Deze haar-gerelateerde bekentenis geldt heus niet alleen voor vrouwen, toch?”Ik kan alleen voor mijn zus en mezelf spreken, maar vrouwen krabben aan hun hoofd en pulken vervolgens alle olie en roos onder hun nagels vandaan.”

   9. We hebben een scheetjesprobleem. “Wanneer vrouwen scheetjes laten gebeurt er soms iets geks: ze gaan soms langs onze ‘private parts’ en komen er op de één of andere manier aan de voorkant weer uit. Heel irritant.”

   10. Oké, we geven het wel gewoon toe: alle vrouwen zijn gestoord, vooral wanneer het op hun menstruatie aankomt. “Wanneer ik ongesteld ben, sta ik gewoon in de douche te kijken naar het bloed dat langs mijn benen het putje instroomt. Dan doe ik alsof ik een warrior princess ben die, na een strijd tegen haar vijanden, helemaal bij moet komen.”

   11. We vinden het heerlijk om dingen uit ons gezicht te knijpen. “We vinden het echt superchill om mee-eters en andere pukkels uit te knijpen. Als het goed lukt voelen we ons zelfs een beetje trots.”

   12. Dit lijkt erop: “We ruiken aan onszelf. Aan onze oksels en aan andere plekken.Je wil het niet weten, maar stiekem weet je heel goed waar ik het over heb.”

   13. We wassen ons haar niet zo vaak als je denkt. “We wassen ons haar één of twee keer per week. De rest van de tijd zijn we ongelooflijk dankbaar voor droogshampoo.”

  • MGTOW MGTOW says:

   Bovenstaande racist kent geen eens de regels van de nederlandse grammatica, laat staan omgangsvormen. Wellicht een enkeltje thuisland en daar tevreden zijn?

  • MGTOW MGTOW says:

   Koken kun je zelf toch wel? Trouwens de beste chef-koks zijn vaker man…….
   De karperlippen van vrouwen vallen in dezelfde categorie als hengelende mannen met vers gevangen vis; delete deze profielen gewoon.
   Via een datingsite is de kans op het vinden van een normale vrouw uitermate klein. Dus blijven er 2 dingen over: besteed heel veel tijd en moeite op datingsites, schrijf berichten tot je er bij neer valt, accepteer dat de meeste dates zwaar tegenvallen, in de hoop op die ene……..
   Of kap er gewoon mee.
   Ps als je de tijd en middelen hebt ga eens daten in het oostblok dat is goed voor je zelfvertrouwen.

 30. Prinsesje nr. 128894336347 Prinsesje nr. 128894336347 says:

  De über-prinses in deze first-date…: https://www.youtube.com/watch?v=S6wLXtjpS24

  …wat onzekerheid al niet met deze vrouw doet. En dan die nepwenkbrouwen en die lippen…vre-se-lijk. What’s wrong with them?

  Even voor de duidelijkheid: normalen vrouwen keuren het gedrag van dit soort narcistische prinsesjes ook af: https://www.youtube.com/watch?v=pKUKeTY2fMY

  • loser loser says:

   Die enen die zich hier MGTOW kan geen vrouw vinden hij wou bruine en zwarte vrouwen, maar ze zagen niks in iemand die in een scoot mobiel rijdt MGTOW rijdt in een scoot mobiel. En blijft maar zeuren over anders mans vrouw leef je zelf accepteren ziekeling.

   Hahaha scoot mobiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑