Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Daten in Anderlecht - Tips voor een date!
Daten in Anderlecht

Daten in Anderlecht - Tips voor een date!

Welke online datingsite?
13 augustus 2022

Voor veel mannen zal de naam Anderlecht zeker niet vreemd in de oren klinken, want het is de naam van een Belgische voetbalclub uit Brussel. Maar Anderlecht is ook gewoon een gemeente in Brussel. Niet de stad Brussel natuurlijk, maar in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Voetbalclub Anderlecht

Zoals gezegd zou voetbal een reden kunnen zijn waarom je bekend bent met de naam Anderlecht. En misschien zou het dan ook wel de reden kunnen zijn waarom jullie samen de stad gaan bezoeken. Als jullie beiden gek op voetbal zijn, is het een leuk idee om samen een wedstrijd te bezoeken. Op die manier weet je tenminste zeker dat jullie allebei de tijd van jullie leven hebben. Het leuke is misschien zelfs om naar een wedstrijd te gaan van twee clubs waar jullie allebei geen supporter van zijn. Op die manier kan er ook geen onderlinge ruzie ontstaan over onterechte gele kaarten of welke club dit jaar toch echt de cup moet winnen. Gewoon een avondje plezier zonder teveel nadenken.

anderlecht

Tips voor tijdens het uit eten

Als je uit eten gaat met je date wil je natuurlijk zo goed mogelijk uit de verf komen. Om ervoor te zorgen dat dit ook echt lukt, hebben we een paar tips voor je. Allereerst is het slim om tijdens je date niet teveel te drinken. Wissel de alcohol af met fris of met water. Op die manier voorkom je dat je dronken wordt, maar kun je wel wat drinken tegen de zenuwen.

Daarnaast moet je ook goed opletten met wat je eet. Bestel bijvoorbeeld geen spinazie en kijk uit met grote hoeveelheden fijngehakte kruiden. Die willen nogal graag tussen je tanden gaan zitten en verpesten dan je geweldige lach. Het is misschien ook wel slim om geen knoflook te eten, om een afscheidskus niet helemaal te verpesten. Tenzij je merkt dat je date wel knoflook eet, dan kan je er zelf ook gerust aan beginnen. Je kunt er voor kiezen om de rekening te delen, maar dit hoeft natuurlijk niet!

uit eten

Feitjes over Anderlecht

Als jullie beiden nog nooit in Anderlecht zijn geweest, is het leuk als je zelf voor de date wat leuke feitjes over de stad opzoekt. Zo is het leuk om te weten dat er resten zijn gevonden op een Frankische begraafplaats, die weer bovenop een Romeinse villa is gebouwd. Als je dit soort dingen weet, dan kan je heel makkelijk een gesprek op gang houden of juist weer helemaal nieuw leven inblazen als het even ongemakkelijk stil is geworden. Dit is sowieso een tip die je altijd kan gebruiken, ongeacht waar je naar toe gaat.

Het afscheid

Als je ervoor hebt gekozen om een dagje weg te gaan, heeft de date vaak een ander einde dan normaal. Jullie moeten nog samen in de auto of met de trein terug naar huis. Je zult dus veel langer leuk moeten blijven. Als alles goed is gegaan, hoeft dat geen probleem te zijn en zal het afscheid nog altijd veel te vroeg komen. Probeer niet over het afscheid te praten onderweg naar huis, maar probeer alle opties open te houden. Wie weet is er nog tijd of zin voor een kopje thee of een likeurtje bij iemand thuis om de leuke dag op een gepaste manier af te sluiten. Omdat jullie maar geen genoeg van elkaar kunnen krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.