Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Daten in Antwerpen – Tips voor een date!
Daten in Antwerpen

Daten in Antwerpen - Tips voor een date!

Welke online datingsite?
15 mei 2022

Natuurlijk is er in Nederland genoeg te beleven om een leuke date te hebben, maar waarom zou je niet eens een uitstapje maken naar onze zuiderburen? Ons land is gelukkig maar klein en dus kun je binnen de kortste keren de Belgische grens oversteken. En waarom dan niet meteen naar de grootste gemeente gaan met als hoofdstad Antwerpen?

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Neem de trein

Je zou natuurlijk met de auto kunnen gaan, maar met de trein is veel leuker. Je kunt ongestoord met elkaar kletsen, een kopje koffie bestellen bij de railcatering en een chocolaatje delen. Vanuit heel wat stations in Nederland kun je rechtstreeks naar Antwerpen, wat ideaal is. Je stapt in en in Antwerpen stap je op een wonderschoon station gewoon weer uit. De stationshal is een van de mooiste in Europa. Neem dan ook gerust de tijd om die goed te bekijken voordat je het centrum ingaat.

trein antwerpen

Een date in de dierentuin

Zoals zoveel grote steden heeft ook Antwerpen een dierentuin. De locatie van deze zoo is uiterst gunstig. Zodra je het prachtige station verlaat, is de dierentuin meteen aan je linkerkant te vinden. Je vindt er een groot en geweldig aanbod aan dieren. De dierentuin is zelfs in de winter prima in de winter bezoeken. Veel dieren zitten dan wel in binnenverblijven, maar daar kun je als bezoeker ook gewoon komen. Hoewel het in de winter natuurlijk wel wat koud kan zijn, hoeft dat ook geen probleem te zijn. Er zijn genoeg plekjes om even binnen op te warmen en lekker hapje te eten of gezellig iets te drinken. Ook is er een leuke souvenirshop zodat jij je date een leuk aandenken aan deze leuke dag mee kan geven.

Bier

rechts een lange straat inloopt, kom je vanzelf allerlei leuke tentjes tegen waar je naar hartenlust een biertje kan drinken. Bij een van deze kroegjes is de menukaart voor de bieren zelfs zo dik als een goedgevuld tijdschrift. Kijk natuurlijk wel even uit dat je niet teveel drinkt. Als je met de trein bent, kan je wel iets meer drinken. Maar om nou op een date dronken te worden is wellicht niet zo’n heel goed idee. Wie weet komt er dan wel helemaal geen volgende date en dat mag toch niet de bedoeling zijn.

antwerpen

Het centrum van Antwerpen

Als je gewoon lekker een rustig dagje weg wilt samen, dan heb je misschien geen zin om allerlei activiteiten te plannen. Loop dan gewoon het centrum in en laat je verrassen door de prachtige gebouwen, de mooie en aparte winkels, de mensen en gewoon door Antwerpen zelf. Sluit de dag af met een heerlijk etentje, of als je al vroeg op de dag gaat met een lekkere lunch. Antwerpen is een prachtige verzameling van allerlei culturen, dus het is heel makkelijk om iets nieuws uit te proberen op culinair gebied.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *