Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Daten in Mechelen – Tips voor de perfecte date!
Daten in Mechelen

Daten in Mechelen - Tips voor de perfecte date!

Welke online datingsite?
05 april 2021

ls je van plan bent om naar België te gaan, dan denk je al vaak aan grote steden zoals Brussel of Antwerpen, maar precies daar tussenin is het prachtige Mechelen te vinden. In de provincie is na Antwerpen de grootste stad van die provincie. Naast heel veel oude bouwwerken die je absoluut niet mag missen, zijn er ook veel nieuwe projecten en bouwwerken te vinden. We geven je hier een aantal tips voor een perfecte date in Mechelen.

in dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Natuur bij Mechelen

Iedereen weet dat oude steden, zoals ook deze, veel historische bouwwerken hebben en dat je makkelijk uren door de stad kunt struinen zonder je te vervelen. Maar het is natuurlijk voor de verandering ook eens leuk om de natuur in te duiken. De frisse lucht op te snuiven en te ontdekken wat moeder natuur toch nog steeds voor ons in petto kan hebben. Zoals natuurreservaat Oude Dijlearm, of de natuurgebieden Battenbroek en Den Battelaer. Of neem een kijkje bij Mechelsbroek, hier vindt je honderd hectare aan natte graslanden waar wandelingen zijn uitgezet. Je kunt kiezen voor een korte wandeling van twee kilometer, of een iets langere wandeling van zeven kilometer.

natuur mechelen

Wees voorbereid

Als je besluit om bijvoorbeeld bovenstaande wandeling te gaan doen, bereid je date dan goed voor. Het is natuurlijk het leukste om het een verrassing te houden wat jullie gaan doen, maar zeg wel tegen je date om een tas in te pakken. Bereid hem of haar erop voor een extra paar schoenen mee te nemen en een setje droge kleren. Het is natuurlijk ook niet leuk als jullie helemaal nat en modderig zijn, maar daarna toch eigenlijk nog graag ergens een hapje gaan eten. En natuurlijk ook voor jezelf een extra tas inpakken. Een paar handdoeken kunnen ook goed van pas komen.

Zomer in Mechelen

Het is natuurlijk altijd leuker om met lekker weer een stad te bezoeken, maar in de zomer is Mechelen zowaar nog leuker dan normaal. Vooral in de maanden juli en augustus. Dan wordt namelijk in de Kruidtuin het festival Parkpop georganiseerd. Elke donderdagavond in juli en augustus kun je dan genieten van een festival in Mechelen. Dat is nog eens iets anders dan die grote festivals die maar een keer per jaar plaatsvinden. Het leuke is dat dit in een park plaatsvindt waar ook water te vinden is.

festival

Poncho’s en anti-muggenspray

Als je normaal gesproken naar een festival gaat, ben je ook altijd goed voorbereid. Tenminste, als het goed is wel. Hoewel dit alleen een avondfestival is, moet je toch voorbereid zijn. Dit kun je bij zoiets als dit ook makkelijker voor je date doen zonder te zeggen wat jullie gaan doen. Stop gewoon zelf twee poncho’s en wat spul tegen muggen in je tas. Meer zul je op zo’n avond echt niet nodig hebben. Alleen goede zin, een zonnebril voor de laatste zonnestralen en een hele leuke date om de avond mee te delen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *