datingsite parship

Datingsites Lesbisch

Er zijn niet alleen datingsites voor hetero’s, ook als je lesbisch bent dan zijn er een aantal datingwebsites waar je terecht kunt. Net als bij de datingsites voor heteroseksuelen kun je hier ook vele leuke vrouwen vinden die allemaal op zoek zijn naar een leuke relatie of vriendschap. Het grote voordeel van de lesbische datingsites is dat je meteen weet dat alle vrouwen die hier ingeschreven staan op vrouwen vallen en dat scheelt behoorlijk wat zoeken.

Top 5 beste datingsites voor lesbische vrouwen

 

Datingsite Bezoeken Beoordeling Review
Lesbi Parship

★★★★★

Review
Lexa Lesbi

★★★★★

Review
EliteDating Lesbi

★★★★★

Review
BiLove

★★★★

Review
Girls G Dating

★★★★★

Review

 

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Top 5 datingsites lesbisch
Algemene datingsites voor lesbi
Gratis inschrijven
Ook voor biseksuele vrouwen is er een datingsite
Welke datingsites zijn er voor bi’s?
Datingsites voor homoseksuelen, lesbiennes en bi’s
Meer gaydating

datingsites lesbisch

Algemene datingsites voor lesbi

Er zijn grote datingsites zoals Parship en Lexa die een aparte website hebben gemaakt voor homo’s en lesbiennes. Deze websites werken even makkelijk en gebruiksvriendelijk als de datingwebsite voor heteroseksuelen en je kunt er snel en gemakkelijk leuke vrouwen gaan benaderen. Er zijn ook websites die een chatfunctie hebben. Zo kun je snel meer leren over de personen die jij interessant vindt. Verder zijn er gespecialiseerde websites speciaal voor lesbische vrouwen. We noemden net Parship al en deze datingwebsite richt zich op hogeropgeleide singles. Dit is ook bij Gay Parship het geval en mocht je zoeken naar een vrouw die een hogere opleiding heeft genoten dan kun je hier terecht. Bij het overzicht zie je alle datingsites speciaal voor lesbische vrouwen staan en je zult zien dat hier vele leuke vrijgezelle lesbische vrouwen aanwezig zijn.

Gratis inschrijven

Neem er dus snel eens een kijkje, het inschrijven is gratis en je kunt dan meteen zien welke leuke vrijgezelle vrouwen hier allemaal staan ingeschreven. We willen ook Girls G Dating nog even extra onder de aandacht brengen. Deze website is zeer gebruiksvriendelijk en laat je makkelijk kennismaken met leuke vrouwen. Ook deze website beschikt over een chatfunctie en verder heb je de mogelijkheid om foto’s van leden te beoordelen. Dit is een prima manier om de leden van deze website te leren kennen. Je bekijkt de foto’s en geeft meteen aan of dit iemand is die je wel ziet zitten. Mogelijkheden genoeg dus om de liefde van je leven tegen te gaan komen.

Ook voor biseksuele vrouwen is er een datingsite

Mocht je biseksueel zijn dan ook is hier een datingwebsite voor. Deze website richt zich wel op vrouwen die een relatie met een man hebben of een relatie met een man hebben gehad en nu graag met een vrouw willen gaan daten. Het voordeel van deze website is dat je hier vrouwen vindt die hetzelfde gevoel hebben als jij. Het zijn vrouwen die een relatie met een man hebben of hebben gehad en graag eens een keer de gevoelens voor vrouwen kenbaar willen maken. Ook als je nieuwsgierig bent dan kun je je hier in gaan schrijven en je kunt dan gewoon rustig gaan rondkijken of er hier een vrouw bij zit waar je graag contact mee zou willen krijgen. Je eigen foto’s kun je op deze datingwebsite eerst onherkenbaar maken en alleen aan vrouwen laten waarvan jij wilt dat ze deze te zien krijgen.

Welke datingsites zijn er voor bi’s?

Wanneer je als biseksueel wilt gaan daten, dan is dit soms toch wat lastiger dan wanneer je hetero bent. In het reguliere uitgaansleven valt het niet mee om iemand te herkennen die op zoek is naar hetzelfde als jij. Het is niet iets wat je zomaar even recht op de man of vrouw af vraagt. Er worden wel regelmatig feesten georganiseerd voor homo’s, lesbo’s en bi’s.
Wanneer je niet zo’n uitgaanstype bent, zijn er ook speciale meetings en bijeenkomsten waar je andere jongeren kunt treffen. Maar dit kan erg spannend zijn, zeker wanneer je niemand hebt om mee te nemen. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van datingsites waar je andere bi’s kunt ontmoeten.

Datingsites voor homoseksuelen, lesbiennes en bi’s

Afhankelijk van wat je zoekt zijn er datingsites voor homoseksuelen, datingsites voor lesbiennes en datingsites voor bi’s, maar er zijn er ook die voor alle drie groepen toegankelijk zijn. Hieronder vind je een lijstje van een aantal verschillende sites:

–  GayParship is bedoeld voor zowel vrouwen als mannen die op zoek zijn naar een biseksuele partner. Inschrijven gaat heel snel en je kunt hier een profiel aanmaken waarna je op zoek kunt gaan naar een man of vrouw.

Bilove.nl is speciaal ingericht voor biseksuele vrouwen. Deze site is vooral bedoeld voor vrouwen die eens een ‘uitstapje’ willen maken, dus voor vrouwen die bischierig zijn. Aanmelding is in eerste instantie gratis, alleen kun je dan geen berichten versturen en slechts beperkt profielen bekijken. Hiervoor dien je een lidmaatschap af te sluiten. Je kunt een lidmaatschap voor een kwartaal, een halfjaar of een jaar afsluiten.

VrouwVrouw is alleen toegankelijk voor lesbische en biseksuele vrouwen. Je kunt je er gratis voor aanmelden om eerst eens een beetje rond te kijken. Ben je enthousiast geworden, dan kun je een abonnement nemen. Je kunt ook voor een maand een volledig lidmaatschap proberen.

Expreszo is een vrijwilligersorganisatie voor en door lesbo-, homo-, biseksuele en transjongeren, opgericht in 1988. Je kunt er veel informatie lezen maar er is ook een dating gedeelte. Aanmelden is gratis. Het werkt iets anders dan de reguliere datingsites. Je geeft aan waar je naar op zoek bent en krijgt vervolgens een pagina met berichtjes te zien waar je op kunt reageren.

Meer gaydating

Voor lesbische en biseksuele vrouwen zijn er dus genoeg mogelijkheden om een leuke date of zelfs een spannende nieuwe liefde te vinden. Bekijk eens rustig de datingwebsites en kies dan de website die het beste bij jou past. Kijk ook eens op deze pagina voor een compleet overzicht van alle gaydating websites!


Terug naar boven ↑