datingsite parship

Home » Bi Love – Kosten, Review en Ervaringen
datingsites Bi Love logo

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Bi Love – Kosten, Review en Ervaringen

 

Voor een leuke lesbische of biseksuele date ga je naar datingsite BiLove! Online dating bij Bilove is een simpele manier om in contact te komen met andere vrouwen voor een leuk gesprek of misschien wel een spannende date!. De datingwebsite heeft een diversiteit aan vrouwelijke leden die biseksueel zijn of deze gevoelens willen ondervinden. Deze datingsite biedt een fijne en veilige plek aan zowel lesbisch als biseksuele vrouwen. Deze dating site geeft jou de mogelijkheid om je eigen kaders op te zoeken en je fantasieën tot werkelijkheid maken. Het fijne is dat alle leden ongeveer hetzelfde zoeken en die gevoelens willen delen met elkaar. Wil je dus graag op een ongedwongen manier en sfeer online daten, dan zou dit wel eens de meest geschikte datingsite voor jou kunnen zijn!

Contact en daten met lesbische en biseksuele vrouwen

Via deze datingsite kun je daten met andere vrouwen die net als jij ook benieuwd zijn naar andere meiden. Naast een date is het natuurlijk ook mogelijk om gewoon contact te leggen via deze website. Zo kun je biseksuele ervaringen delen via berichten of kun je gezellig deelnemen aan de chat. Of er uiteindelijk een daadwerkelijke date “in het echte leven” komt bepaal je natuurlijk zelf. Je kunt zelf bepalen of je anoniem wilt blijven op de website. Dit geeft je de mogelijkheid om zonder druk te kijken of BiLove de meest geschikte datingsite voor jou is. Inschrijven is overigens geheel gratis! Je kunt je eerst aanmelden zonder enige verplichting om eens te kijken of deze datingsite jouw bevalt. Is dit niet het geval dan kun je je direct weer uitschrijven!

Bischierig?

Uit onderzoek blijkt dat zestig procent van de Nederlandse vrouwen wel eens gedacht heeft aan een relatie met een andere vrouw. Bilove geeft jouw als vrouw de mogelijkheden om deze nieuwsgierigheid een richting te geven. Weet je nog niet zeker wat jouw gevoelens voor andere vrouwen zijn of betekenen? Ga dan eens rustig in gesprek met de andere leden. Het zal voor
veel van deze leden een bekende fase in hun leven zijn geweest. Tevens kun je aangeven of je foto’s door iedereen kunnen worden gezien of dat je ze liever privé houdt. Ideaal dus! Aanmelden bij Bi Love is gratis! Nadat je je eigen pagina hebt aangemaakt kun je profielen van andere leuke vrouwen bezoeken. Wil je meer opties? Dan kun je er voor kiezen om credits te kopen. Credits werken net zoals een prepaid kaart. Ook heeft BiLove een tijdelijke aktie. Voor 20 euro kun je twee maand gebruik maken van alle diensten!

Wat kan ik met een lidmaatschap bij Bilove.nl?

Met een lidmaatschap kun je onbeperkt berichten ontvangen en sturen, alle foto’s van andere leden zien en zelf onbeperkt je eigen afbeeldingen uploaden. Je bepaalt zelf welke gegevens en foto’s zichtbaar zijn voor andere members. Via de chatfunctie kun je eenvoudig in contact komen met andere lesbische en biseksuele meiden. Tevens is er de mogelijkheid om te flirten met andere leden door een knipoogje te sturen.

Bi Love screenshot

 

Bi Love kosten abonnement

3 maanden

€ 38,85
€ 38,85
  • Full member

6 maanden

€ 59,70
€ 59,70
  • Full member

24 maanden

€79,95
€79,95
  • Full member

Gratis

€0,-
€0,-
  • Gratis member

Het goedkoopste Bi Love abonnement kost €6,66 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden. Inschrijven is gratis!

De actuele prijs van Bi Love kan inmiddels zijn gewijzigd. Wij proberen onze bezoekers altijd zo zorgvuldig mogelijk te informeren. Mocht je een fout hebben gevonden in de prijs van Bi Love. Neem dan contact op met ons en wij passen de prijs zo spoedig mogelijk aan.

Meer over Bilove.nl

Bi Love opzeggen en account verwijderen

Bi Love Ervaringen

Wij vernemen graag van gebruikers hun ervaringen met datingsite Bi Love. Door het delen van positieve of negatieve ervaringen helpt u andere mensen met het kiezen van de juiste datingsite. Ben je dus tevreden of ontevreden met Bi Love? Geef hieronder jouw reactie!

 

Bi Love Review

Populariteit
Gebruikersgemak
Functionaliteiten
Klantenservice
Kosten

Summary:

3.4About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑