Home / Bi Love – Kosten, Review en Ervaringen
Bi Love logo

Bi Love - Kosten, Review en Ervaringen

Voor een leuke lesbische of biseksuele date ga je naar datingsite BiLove! Online dating bij Bilove is een simpele manier om in contact te komen met andere vrouwen voor een leuk gesprek of misschien wel een spannende date!. De datingwebsite heeft een diversiteit aan vrouwelijke leden die biseksueel zijn of deze gevoelens willen ondervinden. Deze datingsite biedt een fijne en veilige plek aan zowel lesbisch als biseksuele vrouwen. Deze dating site geeft jou de mogelijkheid om je eigen kaders op te zoeken en je fantasieën tot werkelijkheid maken. Het fijne is dat alle leden ongeveer hetzelfde zijn!

Bi Love
3
Beoordeling 3

Contact en daten met lesbische en biseksuele vrouwen

Via deze datingsite kun je daten met andere vrouwen die net als jij ook benieuwd zijn naar andere meiden. Naast een date is het natuurlijk ook mogelijk om gewoon contact te leggen via deze website. Zo kun je biseksuele ervaringen delen via berichten of kun je gezellig deelnemen aan de chat. Of er uiteindelijk een daadwerkelijke date “in het echte leven” komt bepaal je natuurlijk zelf. Je kunt zelf bepalen of je anoniem wilt blijven op de website. Dit geeft je de mogelijkheid om zonder druk te kijken of BiLove de meest geschikte datingsite voor jou is. Inschrijven is overigens geheel gratis! Je kunt je eerst aanmelden zonder enige verplichting om eens te kijken of deze datingsite jouw bevalt. Is dit niet het geval dan kun je je direct weer uitschrijven!

Bischierig?

Uit onderzoek blijkt dat zestig procent van de Nederlandse vrouwen wel eens gedacht heeft aan een relatie met een andere vrouw. Bilove geeft jouw als vrouw de mogelijkheden om deze nieuwsgierigheid een richting te geven. Weet je nog niet zeker wat jouw gevoelens voor andere vrouwen zijn of betekenen? Ga dan eens rustig in gesprek met de andere leden. Het zal voor
veel van deze leden een bekende fase in hun leven zijn geweest. Tevens kun je aangeven of je foto’s door iedereen kunnen worden gezien of dat je ze liever privé houdt. Ideaal dus! Aanmelden bij Bi Love is gratis! Nadat je je eigen pagina hebt aangemaakt kun je profielen van andere leuke vrouwen bezoeken. Wil je meer opties? Dan kun je er voor kiezen om credits te kopen. Credits werken net zoals een prepaid kaart. Ook heeft BiLove een tijdelijke aktie. Voor 20 euro kun je twee maand gebruik maken van alle diensten!

Wat kan ik met een lidmaatschap bij Bilove.nl?

Met een lidmaatschap kun je onbeperkt berichten ontvangen en sturen, alle foto’s van andere leden zien en zelf onbeperkt je eigen afbeeldingen uploaden. Je bepaalt zelf welke gegevens en foto’s zichtbaar zijn voor andere members. Via de chatfunctie kun je eenvoudig in contact komen met andere lesbische en biseksuele meiden. Tevens is er de mogelijkheid om te flirten met andere leden door een knipoogje te sturen.

Bi Love screenshot

Wat kost een lidmaatschap bij Bi Love?

Het goedkoopste Bi Love abonnement kost €6,66 per maand. En heeft een looptijd van 24 maanden.

  Wat zijn de plus- en minpunten van BiLove.nl?

  • Daten speciaal voor biseksuelen
  • Er zijn geen directe minpunten te melden
  • 3
   Populariteit
  • 3
   Gebruikersgemak
  • 3
   Functionaliteiten
  • 3
   Klantenservice
  • 3
   Kosten
  • 3 Goed
   Totaalscore

  Bi Love FAQ

  Hoe kan ik Bi Love opzeggen?

  Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite BiLove.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw BiLove account.

  Bi Love opzeggen

  Bi Love account verwijderen

  Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Bilove en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de roze “inloggen” button.

  Je bent nu ingelogd!

  Stap 2: Klik op je gebruikersnaam aan de rechter bovenzijde. Klik vervolgens op “profiel” en klik dan op “annuleren”.

  Stap 3: Klik vervolgens op de rode button met de tekst “Ja, ik weet het zeker”.

  Je hebt nu je account verwijderd van Bi Love!

  Laats bijgewerkt: 15 augustus 2021

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *